Review Scala Hosting (VPS Cloud sing Diurus Kanggo Rega Shared Hosting!)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Scala Hosting nyedhiyakake fitur hosting sing apik banget, kinerja sing kuat, lan keamanan. Yen sampeyan nggoleki hosting VPS awan sing bisa dipercaya lan dipercaya sing ora bakal ngilangi anggaran sampeyan, sampeyan kudu nimbang host VPS awan iki. Review Scala Hosting iki bakal nerangake kenapa.

Saka $ 29.95 saben wulan

Ngirit Nganti 36% (Ora Ana Biaya Setup)

Ringkesan Review Scala VPS Hosting (TL; DR)
Rating
dirating 4.5 metu saka 5
Reregan
Saka $ 29.95 saben wulan
Jinis Hosting
Cloud VPS, Dituduhake, WordPress
Kacepetan & Kinerja
LiteSpeed, cache LSCache, HTTP/2, PHP7, NvME
WordPress
ngatur WordPress cloud VPS hosting. WordPress teka wis diinstal
server
LiteSpeed, SSD NvME. Pusat data DigitalOcean & AWS
keamanan
SSL Gratis. Perlindhungan keamanan SShield
Control Panel
SWordpress Manajer, Panel Kontrol SPanel
Tambahan
Migrasi situs web gratis. Jeneng domain gratis. Alamat IP khusus
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Dallas, Texas)
Deal Saiki
Ngirit Nganti 36% (Ora Ana Biaya Setup)

Aku wis nganalisa lan nyoba panyedhiya hosting web sing ora kaetung sing nawakake tawaran sing apik banget lan layanan sing ora bisa dikalahake.

Nanging, sawetara wong sing pancen nyedhiyakake level layanan sing diklaim, sing bisa dadi frustasi. Apamaneh yen sampeyan wis mbayar luwih akeh babagan sing dikarepake dadi solusi dhuwur.

Nalika sapisanan ketemu Scala Hosting, Aku mikir yen penipuan sing padha bakal ditrapake. Nanging kanthi akeh cara, aku salah.

Amarga Scala Hosting menehi hosting VPS cloud sing dikelola kanthi rega hosting bareng!

Lan ing review Scala Hosting iki, Aku bakal nuduhake sampeyan kenapa. Maca terus kanggo ngerteni luwih akeh babagan utama panyedhiya iki Pros lan cons, bebarengan karo informasi babagan rencana lan rega, lan ngapa salah sawijining pilihan utama kanggo hosting VPS cloud sing paling apik.

Scala VPS Hosting Pros lan Cons

Pros

  • VPS manajemen kanthi lengkap, kalebu dhukungan 24/7/365 lan pangopènan server biasa lan jepretan
  • Serep saben dina otomatis menyang server remot
  • Perlindhungan keamanan SShield, SWordpress Manajer, SPanel kontrol "kabeh-ing-siji"
  • Server web LiteSpeed, drive panyimpenan SSD NVMe, SSL & CDN gratis
  • Migrasi situs web gratis lan tanpa watesan
  • Jeneng domain gratis kanggo setaun
  • Alamat IP khusus lan sumber daya CPU / RAM khusus
  • Pilih saka pusat data ScalaHosting, DigitalOcean lan AWS
  • Dhukungan ahli 24/7/365

cons

  • Lokasi server winates (mung AS / Eropa)
  • Mung rencana SSD ing VPS
DEAL

Ngirit Nganti 36% (Ora Ana Biaya Setup)

Saka $ 29.95 saben wulan

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Ing review Scala Hosting VPS iki, aku bakal nemokake fitur sing paling penting, apa pro lan kontra, lan apa rencana lan rega kaya.

Yen wis rampung maca iki sampeyan bakal ngerti manawa Scala Hosting minangka host web sing bener (utawa salah) kanggo sampeyan.

Homepage Scala Hosting

Pros Scala Hosting

1. Hosting VPS sing Dikelola Ramah Anggur

Scala Hosting nawakake sawetara hosting VPS cloud sing regane paling kompetitif sing durung tau dakdeleng.

Regane wiwit murah banget $ 29.95 saben wulan kanggo VPS sing dikelola kanthi lengkap or $ 59 saben wulan kanggo VPS sing dikelola dhewe rencana, lan sumber daya sing akeh banget kalebu.

Ing sisih ndhuwur iki, malah rencana sing paling murah uga dilengkapi tambahan kanggo nglancarake pengalaman hosting. Iki kalebu kabeh saka domain gratis lan sertifikat SSL nganti alat keamanan sing apik lan backup otomatis.

Serep kabeh data disimpen ing paling ora telung server sing beda kanggo nyegah downtime yen kegagalan hardware, lan sampeyan bisa ngukur alokasi sumber daya munggah utawa mudhun kaya sing dibutuhake.

Hosting Scala nawakake solusi VPS cloud sing regane kompetitif

Kanthi pilihan akeh babagan hosting VPS cloud, apa sing mbedakake Scala Hosting saka kompetisi?

lambang scalahosting

Bentenane gedhe antarane ScalaHosting lan perusahaan liyane saka platform manajemen cloud SPanel lan kesempatan sing diwenehake para pamilik situs web.

Intine, kabeh pamilik situs web saiki bisa milih antarane rencana hosting sing dituduhake kanthi apik lan VPS sing dikelola kanthi panel kontrol, sistem keamanan siber, lan backup kanthi rega sing padha ($ 29.95 / mo). Kaluwihan hosting VPS dibandhingake karo hosting sing dituduhake wis kondhang.

Kita wis ngrampungake integrasi platform manajemen awan SPanel ing lingkungan awan saka panyedhiya infrastruktur paling dhuwur kayata AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode, lan Vultr sing bakal diumumake menyang pelanggan sajrone 2 wulan sabanjure. Saben pemilik situs web bakal bisa milih antarane 50+ lokasi pusat data kanggo SPanel VPS sing dikelola kanthi lengkap.

Perusahaan hosting tradisional ora bisa nawakake lan kanggo kita, ora masalah sing dadi panyedhiya infrastruktur (server) anggere wong nggunakake lingkungan VPS cloud sing paling aman, andal, lan bisa diukur tinimbang dituduhake.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

2. Panel Kontrol SPanel Asli

Tinimbang meksa pangguna kanggo mbayar cPanel utawa lisensi sing padha nalika tuku rencana hosting VPS cloud sing dikelola, Scala kalebu SPanel dhewe. Iki kuat banget, kanthi alat lan fitur sing padha karo panel kontrol cPanel sing wis digunakake.

Lan sing paling apik? Gratis 100%, selawase! Beda karo cPanel, ora ana biaya tambahan.

Singkat, antarmuka SPanel dirancang khusus kanggo hosting VPS cloud. Iki kalebu pilihan alat manajemen, uga keamanan internal, migrasi situs web gratis tanpa wates, lan dhukungan manajemen 24/7/365 lengkap saka tim Scala.

Ing sisih ndhuwur iki, antarmuka SPanel intuisi banget lan pangguna-loropaken. Modul manajemen sing migunani diatur ing judhul logis, dene informasi umum babagan server lan panggunaan sumber daya jangka dawa ditampilake ing sidebar ing sisih tengen layar.

Antarmuka SPanel rapi lan intuisi

Apa sing diarani SPanel, lan apa bedane lan luwih apik tinimbang cPanel?

lambang scalahosting

SPanel minangka platform manajemen cloud kabeh-ing-siji sing nampilake panel kontrol, sistem keamanan maya, sistem cadangan, lan ton alat lan fitur sing nduweni situs web kudu ngatur situs web kanthi efisien.

SPanel entheng lan ora mangan akeh sumber daya CPU / RAM sing bisa meh 100% digunakake kanggo ngladeni pengunjung situs web mula sing duwe situs web bakal mbayar luwih sithik kanggo hosting. Fitur anyar ing SPanel lagi dikembangake adhedhasar panjaluk pangguna. cPanel luwih milih nambah fitur nalika nggawa dhuwit luwih akeh.

Conto sing apik yaiku integrasi server web Nginx sing dijaluk pangguna cPanel 7 taun kepungkur lan isih durung bisa ditindakake. Nanging, dheweke nggabungake LiteSpeed ​​Enterprise sing regane luwih murah.

SPanel ndhukung kabeh server web utama kayata Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise, lan OpenLiteSpeed ​​sing cepet banget karo versi perusahaan nanging gratis. SPanel ngidini pangguna nggawe lan dadi tuan rumah akun / situs web tanpa wates, lan cPanel bakal dikenani biaya tambahan yen pengin nggawe luwih saka 5 akun. 20% klien cPanel kita wis pindhah menyang SPanel.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

3. Akeh Freebies Klebu

Aku nyedhot supaya entuk nilai paling apik nalika tuku rencana hosting web, lan Aku nomer fitur gratis kalebu Scala Hosting kanthi VPS cloud sing dikelola. Iki kalebu:

  • Nomer migrasi situs web gratis tanpa wates sing rampung kanthi manual dening tim Scala.
  • Alamat IP khusus kanggo mbiyantu situs sampeyan ora kalebu ireng ing mesin telusuran.
  • Snapshot lan backup otomatis saben dina supaya sampeyan bisa mulihake situs yen dibutuhake.
  • Jeneng domain gratis sajrone setaun, SSL gratis lan integrasi CDN Cloudflare gratis.

Nanging iki mung wiwitan. Sampeyan uga bakal duwe akses menyang macem-macem keamanan lan alat liyane biasane regane luwih saka $ 84 saben wulan karo cPanel.

spanel vs cpanel

4. Serep Saben Dina Otomatis

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan Scala yaiku kasunyatane nawakake backup saben dina kanthi otomatis kanthi kabeh rencana VPS cloud sing dikelola.

Cekakipun, iki tegese situs sampeyan bakal digawe serep menyang server remot, dadi sampeyan bakal duwe akses menyang salinan data, file, email, database, lan kabeh informasi penting liyane yen ana kesalahan.

Ing sisih ndhuwur iki, gampang banget mulihake serep yen dibutuhake. Cukup mlebu menyang SPanel lan navigasi menyang modul Mulihake Serep ing sisih ngisor kaca.

Ing kene, sampeyan bakal nemokake dhaptar serep, lan sampeyan bisa mulihake kabeh utawa bagean saka situs web lan informasi kanthi ngeklik tombol.

Scala nawakake cadangan harian kanthi otomatis

5. Wayah Kesengsem

Fitur liyane kanggo layanan Scala Hosting yaiku nggunakake jaringan cloud sing keluwih-luwih, saengga bisa nyedhiyakake munggah-100% uptime. Sumber daya VPS sampeyan dijupuk saka sumber daya, mula yen ana kegagalan hardware ing jaringan kasebut, situs sampeyan ora bakal kena pengaruh.

Iki tegese sampeyan bisa dadi tuan rumah situs kanthi nyaman tanpa kuwatir karo downtime apa wae. Mesthi wae, mesthi ana bebaya cilik sing bisa offline kanggo wektu sing cendhak, nanging Scala nglakoni kabeh sing bisa ditindakake supaya ora kedadeyan.

Swara suwene sawetara wulan, aku duwe ngawasi lan nganalisa kinerja wektu, kecepatan lan sakabehe situs tesku sing dianakake ing ScalaHosting.com.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

6. Cepet Wektu Mbukak

Kita kabeh ngerti, yen nganti situs web, kacepetan kabeh. Wektu mbukak kaca cepet ora mung ana gandhengane karo tarif konversi sing luwih dhuwur, nanging uga pengaruh SEO.

Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Duwe situs loading cepet iku penting saiki, apa tumpukan teknologi kacepetan apa sing digunakake Scala Hosting?

lambang scalahosting

Kacepetan minangka faktor gedhe ora mung kanggo SEO nanging uga kanggo penjualan sing bakal diduweni toko e-commerce sampeyan. Yen situs web sampeyan ora mbukak kurang saka 3 detik, sampeyan bakal akeh pengunjung lan adol. Ana sawetara faktor penting sing kudu dipikirake nalika ngomong babagan kacepetan - saka optimasi situs web nganti spesifikasi hardware server, piranti lunak sing diinstal, lan cara konfigurasi.

SPanel ngurus piranti lunak, konfigurasi, lan manajemen. SPanel ndhukung kabeh server web utama - Apache, Nginx, OpenLiteSpeed, lan LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​minangka sing paling menarik amarga minangka server web paling cepet ing saindenging jagad kanggo ngolah konten statis lan dinamis (PHP).

Ngidini kabeh wong nggunakake WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart uga nggunakake plugin caching paling efisien lan paling cepet sing digawe dening pangembang LiteSpeed ​​sing mung bisa digunakake ing LiteSpeed ​​Enterprise (mbayar) lan server OpenLiteSpeed ​​(gratis).

OpenLiteSpeed ​​ngidini pemilik situs web duwe situs web sing luwih cepet lan nglayani 12-15x luwih akeh pengunjung kanthi spesifikasi hardware sing padha karo server. OpenLiteSpeed ​​ora didhukung dening sebagian besar panyedhiya hosting utamane amarga nggunakake cPanel sing 6-7 taun kepungkur wiwit nambah dhukungan utamane kanggo piranti lunak sing nggawa dhuwit luwih akeh ing tabel lan nggawe pelanggan mbayar luwih akeh.

Aku bisa ngomong babagan crita lucu sing kita alami 2-3 minggu kepungkur karo pangadeg Joomla. Dheweke mutusake kanggo nyoba SPanel lan dibandhingake kacepetan karo Siteground's paling larang shared hosting rencana. Asil kasebut yaiku situs web ing SPanel VPS 2x kaping luwih cepet sanajan biaya VPS luwih murah. Dheweke uga ujar manawa dheweke durung nate ndeleng situs web Joomla sing mbukak kanthi cepet.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

Sepira cepet cloud VPS hosting saka Scala Hosting?

Aku nggawe situs web tes sing dianakake ing VPS cloud sing dikelola Scala (rencana Miwiti $ 29.95 / wulan). Banjur aku nginstal WordPress nggunakake tema Puluh Puluh, lan aku nggawe kiriman lan kaca ipsum lorem ipsum.

Hasilipun?

kacepetan gtmetrix scalahosting

Kaca tesku ora nggunakake CDN, teknologi caching, utawa optimasi kacepetan liyane kanggo nambah wektu mbukak kaca web.

Nanging, malah tanpa optimasi apa wae, kabeh metrik kacepetan sing penting dicenthang. Kacepetan pungkasan mbukak saka detik 1.1 uga apik banget.

Sabanjure, aku pengin ndeleng kepiye situs tes bakal bisa ditampa 1000 kunjungan mung 1 menit, nggunakake alat uji stres gratis Loader.io.

kaping beban tes stres

VPS maya Scala nangani samubarang kanthi sampurna. Banjir situs tes kanthi 1000 panjaluk mung 1 menit asil a Tingkat kesalahan 0% lan wektu nanggepi rata-rata mung 86ms.

Apik banget! Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Scala Hosting minangka pilihan utama kanggo aku kanggo hosting VPS cloud sing dikelola.

7. Migrasi Situs Web Gratis

Sing duwe situs web sing wis ana sing pengin pindhah menyang host anyar bakal disenengi Migrasi situs gratis tanpa wates Scala.

Sejatine, iki tegese tim Scala bakal kanthi manual mindhah kabeh situs sing wis ana saka host sadurunge menyang server anyar sampeyan. Kanggo miwiti proses, cukup wenehi rincian mlebu kanggo host lawas sampeyan.

Akeh host web sing nawakake migrasi gratis (nanging bisa ditindakake liwat plugin) utawa migrasi situs sing dibayar, lan bisa kalebu sawetara dolar saben situs web nganti atusan dolar.

Ora Hosting Scala! Spesialis bakal migrasi situs web kaya sing sampeyan takon, gratis. Ora bakal ana downtime, lan bakal uga bisa digunakake kanthi bener ing server anyar.

Wis apik Scala!

migrasi situs web gratis

8. Alat Cybersecurity SShield Asli

Keamanan minangka pertimbangan penting babagan hosting web. Tanpa proteksi sing cocog, situs web sampeyan bisa uga kena serangan saka peretas, maling data, lan pihak sing pengin sampeyan offline amarga ana sebab utawa sebab liyane.

Kanthi asli Scala Hosting Alat SShield Cybersecurity, situs sampeyan bakal aman banget.

Nggunakake intelijen buatan kanggo ndeteksi prilaku sing bisa mbebayani, wis kabukten bisa mblokir luwih saka 99.998% kabeh serangan, lan kalebu notifikasi otomatis yen ana kesalahan.

Program keamanan siber SShield dirancang kanggo nglindhungi situs sampeyan

9. Dhukungan Pelanggan sing Berkualitas Tinggi

Sapa wae sing wis nyoba dadi tuan rumah situs web ing jaman biyen, bakal ngerti yen ora mesthi lancar. Kadhangkala, sampeyan kudu ngubungi dhukungan kanggo ngatasi masalah utawa kanggo pitulung teknis, lan untunge, Scala Hosting unggul ing kene.

Kanggo wiwitan, tim dhukungan pancen grapyak, pinter, lan responsif. Aku nyoba obrolan langsung lan nampa balesan sajrone sawetara menit. Nalika agen sing dakkandhakake ora yakin karo apa-apa, dheweke dikandhani banjur lunga lan mriksa.

Kajaba iku, uga ana opsi dhukungan pelanggan email, uga basis pengetahuan lengkap ngemot pilihan sumber daya dhiri sing nyengsemake.

Scala nawakake pilihan layanan dhukungan pelanggan

Scala Hosting Cons

1. Lokasi Server Winates

Salah sawijining kekurangan utama Scala Hosting yaiku lokasi datacenter winates. Mung ana telung pilihan, kanthi server sing dununge ana ing Dallas, New York, lan Sofia, Bulgaria.

Iki bisa dadi keprihatinan wong sing akeh pamirsa ing Asia, Afrika, utawa Amerika Selatan.

Singkat, yen pusat data sampeyan luwih cedhak karo pamirsa, luwih becik kinerja situs sampeyan. Yen ora, sampeyan bisa uga ngalami kacepetan muat sing alon, wektu respons server sing alon, lan kinerja sing kurang umum. Lan, iki bisa uga mengaruhi skor SEO lan rangking mesin telusuran.

Scala Hosting bubar bermitra karo DigitalOcean lan AWS, tegese sampeyan saiki bisa milih saka 3 panyedhiya hosting awan lan pusat data global, kalebu New York lan San Francisco (AS), Toronto (Kanada), London (UK), Frankfurt (Jerman), Amsterdam (Walanda), Singapura (Singapura) , Bangalore (India).

Lokasi datacenter Scala Hosting

2. Panyimpenan SSD Mung Kasedhiya Kanthi Rencana VPS

Masalah liyane yaiku nggunakake panyimpenan hard disk drive (HDD) Scala Hosting kanthi sambungan ngisor lan WordPress rencana hosting.

Umumé, panyimpenan HDD luwih alon tinimbang panyimpenan solid-state drive (SSD) modern, sing bisa mengaruhi kinerja situs web sampeyan.

Saiki, perusahaan kasebut rada licik ing kene. Sejatine ngiklanake "server bertenaga SSD" kanthi rencana hosting sing dituduhake, sing rada ngapusi.

Nyatane, mung sistem operasi lan database sing disimpen ing drive SSD, dene file lan informasi situs sampeyan sing disimpen ing drive HDD.

Iki dudu masalah gedhe, nanging priksa manawa sampeyan wis ngerti. Untunge, kabeh rencana VPS cloud sing dikelola lan dikelola nganggo 100% panyimpenan SSD.

Scala nggunakake panyimpenan HDD alon kanthi bareng lan WordPress solusi

3. Fees Tambah ing Pembaruan Kanggo Sawetara Rencana

Siji bab sing ora disenengi babagan struktur rega Scala Hosting yaiku kasunyatane ragad mundhak ing nganyari maneh. Nanging, kanggo pertahanan, meh kabeh host web liyane uga nindakake iki (karo seng).

Sanajan pariwara rega pendahuluan luwih murah sing mundhak sawise istilah langganan pisanan minangka praktik umum ing industri hosting web, nanging isih frustasi.

Untunge, Rega nganyari maneh Scala Hosting ora konyol luwih dhuwur tinimbang sing pertama.

Contone, rencana VPS cloud cloud sing dikelola paling murah regane $ 29.95 kanggo jangka wiwitan lan $ 29.95 nalika nganyari maneh. Iki nambah 0%, dibandhingake karo kenaikan 100-200%, akeh host liyane sing bakal entuk sampeyan.

Regane Scala mundhak nalika nganyari maneh

Rencana & Rencana Hosting Scala

Scala Hosting nawakake pilihan solusi web hosting, kalebu Shared, WordPress, lan opsi Reseller.

Nanging, sing daktresnani yaiku panyedhiya iki cloud VPS hosting. Iku stands metu saka kompetisi amarga rega arang banget competitive lan turah mbrawah saka fitur sing ditawakake.

Kasedhiya opsi VPS cloud sing dikelola lan dikelola kanthi mandhiri, kanthi rega diwiwiti mung $ 29.95 saben wulan kanggo rencana awal.

Cloud VPS Hosting sing dikelola

Scala Hosting duwe papat rencana VPS cloud sing dikelola, karo rega antara $ 29.95 nganti $ 179.95 saben wulan kanggo langganan jangka pisanan. Kabeh papat rencana dilengkapi macem-macem fitur canggih, kalebu:

  • Manajemen lengkap, kalebu dhukungan 24/7/365 lan pangopènan server biasa.
  • Serep saben dina otomatis menyang server remot.
  • Perlindhungan keamanan SShield kabukten bisa mblokir luwih saka 99.998% kabeh serangan web.
  • Migrasi situs web gratis.
  • Alamat IP khusus.
  • Jeneng domain gratis sajrone setaun.
  • lan akeh liyane!

Ing sisih ndhuwur iki, sampeyan bakal bisa ngontrol situs liwat panel kontrol SPanel asli gratis Scala Hosting. Iki padha banget karo piranti lunak panel kontrol cPanel populer lan kalebu kabeh alat sing dibutuhake kanggo ngatur lan ngatur server lan situs web sampeyan.

Rencana Mulai paling murah regane $ 29.95 saben wulan kanggo langganan 36 sasi dhisikan lan kalebu loro intine CPU, 4GB RAM, lan panyimpenan SSD NVMe 50GB.

Nganyarke luwih menyang rencana Lanjut biaya $ 63.95 saben wulan lan bakal menehi papat intine CPU, 8GB RAM, lan panyimpenan 100GB SSD NVMe. Lan pungkasane, rencana Enterprise ($ 179.95 saben wulan) dilengkapi karo rolas inti CPU, 24GB RAM, lan panyimpenan SSD NVMe 200GB.

Siji bab sing paling disenengi ing kene yaiku rencana iki kabeh bisa diatur kanthi lengkap. Sumber daya tambahan bisa ditambah (utawa dicopot) kanthi tarif ing ngisor iki:

  • panyimpenan SSD NVMe kanggo $2 saben 10GB (max 500GB).
  • Inti CPU $ 6 saben inti tambahan (maksimal 24 inti).
  • RAM regane $ 2 saben GB (maksimal 128GB).

Sampeyan uga bisa milih saka pusat data ing AS lan Eropa kaya sing dibutuhake.

Umumé, rencana VPS cloud sing dikelola Scala Hosting kalebu rega sing paling kompetitif sing dakdeleng. Aku nyaranake menehi kesempatan yen sampeyan golek solusi hosting sing berkualitas lan andal sing ora bakal ngrusak bank.

Cloud VPS Hosting sing Diatur dhewe

Saliyane solusi sing dikelola kanthi lengkap, Scala Hosting nawakake pilihan rencana VPS cloud sing ngatur dhewe. Prices diwiwiti mung $ 59 saben wulan, lan sampeyan bisa ngatur server kanggo nyukupi kabutuhan sing pas.

Rencana dasar dilengkapi siji inti CPU, RAM 2GB, panyimpenan 50GB SSD, lan bandwidth 3000GB. Sampeyan bisa milih saka pusat data Eropa lan AS, lan kasedhiya macem-macem sistem operasi Windows lan Linux.

Sumber daya tambahan bisa ditambahake ing rencana sampeyan kanthi biaya ing ngisor iki:

  • Inti CPU $ 6 saben inti.
  • RAM ing $ 2 saben GB.
  • Panyimpenan ing $ 2 saben 10GB.
  • Bandwidth $ 10 saben 1000GB.

Uga ana macem-macem tambahan sing bisa dituku kanggo nglancarake pengalaman hosting, kalebu ngawasi proaktif 24/7 ($ 5), lan liya-liyane. SPanel menehi Softaculous Premium gratis kanggo menehi persiyapan otomatis kanggo luwih saka 420 aplikasi kaya WordPress, Joomla, Drupal, Magento - plus atusan liyane.

Scala nawakake solusi VPS cloud sing dikelola kanthi mandhiri

Siji bab sing dak tresnani babagan server sing dikelola Scala yaiku isih disimpen foto data gratis yen ana kegagalan hardware.

Yen sampeyan nggoleki server VPS cloud sing ora dikelola kaya fitur sing kuat, sampeyan ora prelu katon luwih adoh saka iki.

Dituduhake /WordPress hosting

Bebarengan karo solusi VPS cloud sing apik banget, Scala duwe pilihan sambungan, WordPress, lan opsi hosting reseller sing target kanggo pangguna liyane. Iki uga nggambarake regane gedhe kanggo dhuwit, lan aku waca ing ngisor iki kanthi ringkes.

Kanggo wiwitan, hosting bareng dhasar diwiwiti saka $ 3.95 saben wulan rencana Mini, sing ngidini sampeyan nyambungake siji situs web kanthi panyimpenan nganti 50GB, bandwidth tanpa meteran, lan sertifikat lan domain SSL gratis.

Nganyarke kanggo rencana Start (saka $ 5.95 saben wulan) ngidini sampeyan nyambungake situs web tanpa wates karo panyimpenan tanpa wates lan keamanan cyber SShield, dene rencana Lanjutan (saka $ 9.95 saben wulan) nambah dhukungan prioritas lan Proteksi Spam Pro.

Scala nawakake pilihan rencana hosting sing dituduhake

Senajan Scala Hosting ngiklanake WordPress rencana kanthi kapisah, sejatine identik karo opsi hosting sing dituduhake. Ora akeh WordPress-Fungsi khusus ing kene, dadi aku nyaranake golek ing papan liya yen sampeyan pengin dikelola kanthi kuat WordPress Solusi.

Scala iku WordPress hosting padha karo opsi sing dituduhake

Pitakonan Paling Sering

Apa sing diarani Scala Hosting?

Scala Hosting minangka panyedhiya hosting web sing wis makarya ing industri wiwit 2007. Senadyan ora dadi salah sawijining host paling populer ing donya, nanging nawakake solusi hosting sing terjangkau banget, kalebu sawetara hosting VPS awan sing dikelola lan dikelola dhewe sing paling apik I' wis tau weruh.

lambang scalahosting ScalaHosting minangka perusahaan kanthi misi kanggo mimpin industri hosting menyang langkah sabanjure ing evolusi lan sing nggawe Internet dadi papan sing luwih aman kanggo kabeh wong. Model hosting sing dienggo bareng sing lungse wis rusak dening alam. Dina iki donya lan bisnis online duwe syarat sing beda-beda sing ora bisa ditindakake hosting bareng. Akeh wong sing adol online, ngatur data pribadhi sing sensitif kayata kertu kredit, lan mbutuhake keamanan sing luwih dhuwur.

Solusi mung kanggo saben situs web duwe server dhewe. Kanthi biaya IPv6 lan perangkat keras sithik kabeh solusi kasebut bisa ditindakake. Siji-sijine masalah yaiku biaya, amarga sanajan rencana hosting bareng sing apik ~ $ 10, VPS sing dikelola saka panyedhiya paling dhuwur regane $ 50 +.

Pramila ScalaHosting miwiti mbangun platform manajemen cloud kabeh-ing-siji SPanel lan sistem proteksi keamanan siber SShield. Dheweke ngidini saben pamilik situs web duwe VPS sing dikelola kanthi rega sing padha karo hosting sing nambah keamanan, skalabilitas, lan kacepetan.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

Pira regane Scala Hosting?

Scala Hosting nawakake ngatur cloud VPS hosting saka $29.95 saben sasi, solusi VPS awan sing dikelola dhewe saka $ 59 saben sasi, lan hosting bareng sing kuat lan WordPress hosting saka $ 3.95 saben wulan. Rega nganyari rada luwih dhuwur tinimbang sing diiklanake, nanging bedane mung sithik.

Apa bedane VPS awan sing dikelola dhewe lan VPS awan sing dikelola?

Bentenane utama ing antarane rencana VPS awan sing dikelola dhewe lan sing dikelola yaiku kontrol sing ana ing server sampeyan. Kanthi pilihan sing dikelola, aspek teknis server sampeyan bakal dijaga dening tim Scala.

Ing sisih liya, server sing ngatur dhewe menehi instalasi sistem operasi sing resik sing bisa dikonfigurasi yen perlu. Kaloro opsi kasebut nggunakake hosting berbasis awan lan panyimpenan SSD.

Apa sing diarani SPanel, SShield lan SWordPress?

Spanel minangka platform hosting kabeh-ing-siji lan alternatif cPanel kanggo ngatur layanan VPS cloud. Sshield minangka sistem keamanan inovatif sing nglindhungi situs web sampeyan kanthi real-time lan mblokir 99.998% serangan. SWordPress ndadekake ngatur sampeyan WordPress situs web luwih gampang lan nambah macem-macem lapisan keamanan.

Apa Scala Hosting dilengkapi cPanel?

Scala Hosting kang rencana hosting web sing dienggo bareng teka karo cPanel. Nanging ing Rencana VPS teka karo SPanel yaiku panel kontrol proprietary lan alternatif cPanel kabeh-ing-siji.

Apa Scala Hosting apik?

Scala Hosting nawakake fitur hosting web sing apik banget kanthi kinerja lan keamanan sing kuwat. Nanging cloud VPS hosting ing ngendi Scala Hosting pancen sumunar. Scala VPS Hosting menehi hosting VPS awan sing dikelola kanthi lengkap kanggo rega hosting sing dienggo bareng.

Review Hosting VPS Scala 2022 - Ringkesan

review hosting scala

Sanajan wis nyedhiyakake layanan sing luwih apik sajrone luwih saka sepuluh taun, Scala Hosting tetep dadi radar Iki minangka salah sawijining panyedhiya hosting web VPS favoritku, lan Scala Hosting's Solusi VPS cloud sing dikelola lan dikelola dhewe minangka sawetara sing paling apik sing dakdeleng.

padha didhukung rega sing kompetitif banget, kalebu sumber daya server sing loma, lan nggunakake panel kontrol SPanel asli Scala, alat SShield Cybersecurity, lan SWordPress manager Lan ing ndhuwur iki, kabeh rencana VPS bisa diatur kanthi lengkap, tegese sampeyan mung bakal mbayar sumber sing sampeyan butuhake.

Ana sawetara masalah cilik sing kudu dingerteni, kayata lokasi pusat data winates, rega nganyari maneh sing dhuwur, lan panggunaan panyimpenan HDD nganggo bareng lan WordPress rencana Nanging umume, Scala Hosting pantes dadi luwih misuwur tinimbang saiki.

Ing ngisor iki: Yen sampeyan nggoleki hosting VPS cloud sing berkualitas lan andal sing ora bakal ngilangi anggaran sampeyan, sampeyan kudu nimbang Scala Hosting.

DEAL

Ngirit Nganti 36% (Ora Ana Biaya Setup)

Saka $ 29.95 saben wulan

Pangguna Anggota

VPS paling murah

dirating 4 metu saka 5
Muga 23, 2022

Liyane saka rega, aku ora duwe akeh sambat babagan. Dashboard/SPanel Scala Hosting pancen prasaja lan gampang digunakake. Malah klienku gampang sinau. Server ngirim 100% uptime paling sasi lan aku ora tau ngalami dina nalika ana situs klien wis kalem.

Avatar kanggo Lovisa
Lovisa

Ora downtime

dirating 5 metu saka 5
April 28, 2022

Situs webku asring mudhun nalika entuk lalu lintas cilik. Nalika aku pindhah menyang ScalaHosting, tim dhukungan banget mbiyantu lan sabar karo aku. Aku ora ngerti akeh babagan situs web lan hosting web, nanging pancen mbiyantu. Dheweke nggawe proses mindhah situsku kanthi ora krasa lara lan gampang. Aku banget nyaranake Scala kanggo sapa wae sing nggoleki host web sing bener-bener peduli karo pelanggan.

Avatar kanggo Shyla
Isin

Tresna

dirating 5 metu saka 5
Maret 2, 2022

Scala Hosting minangka host web paling apik sing aku temokake sajrone pirang-pirang taun nglakokake bisnis online. Server-server kasebut cepet banget lan tim dhukungane mesthi cepet mbantu ngatasi masalahku. Rega uga terjangkau banget kanggo tingkat layanan sing apik.

Avatar kanggo Samantha Miami
Samantha Miami

Paling Apik Kanthi Kabeh Freebies

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Scala Hosting minangka hosting VPS cloud sing dikelola paling murah. Nanging, iki sing paling apik sing dakbebasake kanthi kabeh freebies sing dimuat. Aku bisa ujar manawa aku begja yen duwe!

Avatar kanggo David M
David M

Lokasi Server minangka Masalah Besar

dirating 1 metu saka 5
September 9, 2021

Negara / wilayahku ora kalebu ing lokasi server Scala Hosting. Aku nemokake masalah gedhe nalika milih panyedhiya hosting web. Dadi, luwih becik aku adohake.

Avatar kanggo Tricia J.
Tricia J.

Terjangkau banget

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Scala Hosting minangka sing paling murah nalika hosting cloud VPS sing dikelola kanthi lengkap. Kanthi alamat IP khusus, jeneng domain gratis, lan migrasi situs web gratis, biaya rencana wiwitan pancen terjangkau.

Avatar kanggo Keith Marx
Keith Marx

Apik nanging kanthi sawetara kontra

dirating 4 metu saka 5
Maret 14, 2021

Muga-muga bisa dadi cara kanggo pelanggan sing setya tetep ngetutake rega sing lengganan. Aku ngira iki umume kedadeyan ing sekitar panyedhiya kanthi rega langganan sing saya munggah. Apa ora ana cara kanggo njaga rega sing padha kanggo pelanggan sing wis ana? Nanging bisa uga dheweke duwe alasan sing apik.

Avatar kanggo Dylan J
Dylan J

10/10 bakal nyoba

dirating 5 metu saka 5
Februari 1, 2021

Scala VPS apik tenan. Aku wis ngliwati akeh panyedhiya hosting lan wong-wong iki nulungi para panyedhiya liyane bakal ujar manawa tugasku ngerti carane nindakake bla, bla, bla, aku ora pengin nglampahi luwih akeh wektu karo sampeyan. Yen sampeyan pamula, sampeyan kudu mikir lunga karo Scala.

Avatar kanggo Willie
Willie

Ora getun

dirating 5 metu saka 5
Januari 14, 2021

Yen sampeyan pengin entuk panyedhiya hosting, sampeyan ora bisa golek perusahaan sing luwih murah tinimbang sing paling apik. Scala Hosting minangka salah sawijining panyedhiya paling apik sing aku kerja bareng. Aku mikir dheweke wis suwene 10 taun saiki yen aku ora salah? Iki minangka veteran ing kene, dheweke arep ngrewangi. Aku mung siji pelanggan sing seneng. Matur suwun kabeh

Avatar kanggo Scott Wright
Scott Wright

Scala Hosting duwe VPS Paling Apik

dirating 5 metu saka 5
Desember 14, 2020

Scala Hosting duwe hosting VPS paling apik kanthi rega sing larang banget. Aku yakin sampeyan ora bakal nemokake hosting VPS sing dikelola luwih murah ing endi wae.

Avatar kanggo Johny
Johnny

Matur nuwun Scala Hosting!

dirating 5 metu saka 5
September 11, 2020

Aku mung nembus tandha 3 wulan karo Scala Hosting sawise dadi pelanggan hosting Bluehost suwene 8 taun. Ora bisa dakkandhani manawa kinerja situsku luwih apik. Cepet mbukak wektu lan layanan pelanggan sing apik. Bungah nganyari maneh kanggo istilah liyane. Thanks Scala Hosting!

Avatar kanggo Tim Olsen
Tim Olsen

Aku karo ScalaHosting wiwit taun 2019

dirating 4 metu saka 5
Agustus 30, 2020

Aku karo ScalaHosting wiwit taun 2019 lan nemokake dandan sing gedhe banget sajrone 5 taun karo GoDaddy. Aku ngormati dhukungan pribadi, kacepetan, lan gampang nginstal WordPress. Kanggoku, dadi host sing apik. Siji-sijine kekurangan sing dakalami yaiku dhukungan, lan kekurangan telpon lan nelpon.

Avatar kanggo Wong Web
Wong Web

Hosting VPS sing dikelola kanthi murah!

dirating 5 metu saka 5
Juni 11, 2020

Scala sejatine dadi panyedhiya hosting paling apik sing durung tau digunakake. VPS sing dikelola minangka hadiah kanggo bisnis apa wae. Dheweke migrasi situsku kanthi tangan menyang rencana VPS. Situs iki mbukak kanthi cepet lan dhukungan mesthi cepet, profesional, lan ana ing kono kanggo mbantu sampeyan babagan apa wae.

Avatar kanggo Laura NYC
Laura NYC

Kirim Review

Deleng Update

  • 23/12/2021 - Fitur Cloud VPS ditambahake
  • 14/06/2021 - Dhukungan HTTP / 3
  • 22/03/2021 - Pusat data DigitalOcean lan AWS ditambahake
  • 30/01/2021 - Premium premium kanggo kabeh rencana
  • 14/01/2021 - Datacenter anyar ing New York
  • 01/01/2021 - Sunting rega Scala Hosting
  • 25/08/2020 - Review diterbitake

Home » web Hosting » Review Scala Hosting (VPS Cloud sing Diurus Kanggo Rega Shared Hosting!)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.