Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Review HostPapa (Pro & Cons, Fitur lan Rencana Dibandhingake)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Minangka pemilik bisnis cilik, bisa angel golek panyedhiya hosting web sing pas. HostPapa mbedakake saka host web liyane kanthi hosting sing apik kanggo pamula kanggo bisnis cilik lan pamula.

Saka $ 2.55 saben wulan

Flash Sale! Nganti 74% OFF rencana hosting

Minangka upaya kanggo mbantu bisnis cilik sing ngupayakake panyedhiya hosting sing dipercaya, aku banjur nuduhake sampeyan mlebu lan host host web sing dirancang kanggo mbantu bisnis cilik sampeyan sukses: HostPapa.

HostPapa nawakake rega sing terjangkau kanggo rencana hosting web kanggo pamula lan situs bisnis cilik kanthi rencana sing kalebu jeneng domain gratis, bandwidth lan ruang disk tanpa wates, lan CDN SSL & Cloudflare gratis.

Ing kene aku bakal nyawang fitur paling penting ing HostPapa, apa sing Pros lan cons lan apa sing rencana lan rega kaya. Yen wis rampung maca iki, sampeyan bakal ngerti apa iki minangka host web sing pas (utawa salah) kanggo sampeyan.

Untung lan rugine

Pros HostPapa

  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Jeneng domain gratis
  • Diskspace & transfer data tanpa wates
  • Layanan migrasi situs "PapaSquad" gratis
  • Server cepet (cache PHP7, SSD & CacheCade Pro 2.0)
  • SSL & Cloudflare CDN Gratis
  • Tim dhukungan PapaSquad kasedhiya 24/7

HostPapa Cons

  • Rega nganyari maneh rega
  • Serep situs otomatis mung kalebu rencana Pro Pro
DEAL

Flash Sale! Nganti 74% OFF rencana hosting

Saka $ 2.55 saben wulan

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Madeg liwat sepuluh taun kepungkur, HostPapa wis ngalami wutah banget wiwit saiki. Lan, nalika pancen ora ana kekurangan, dheweke duwe reputasi kaya sing ramah lingkungan, duwe layanan pelanggan sing luar biasa, lan duwe peralatan sing cocog kanggo pamilik bisnis pamula.

review hostpapa

Dadi, ayo miwiti review HostPapa iki (nganyari 2022), apa?

Pros HostPapa

Kaya sing wis dakkandhakake, HostPapa nindakake prekara sing bener yen ngalami popularitas ing wektu sing padha. Nyatane, wis diusulake supaya padha dadi host biasane setengah yuta situs web ing Amerika Serikat lan Kanada piyambak.

Dadi, ayo goleki apa sing ndadekake dheweke dadi gedhe, lan ngapa sawetara wong milih dheweke ing kabeh panyedhiya hosting liyane ing pasar.

1. Kacepetan

Sing luwih cepet situs web sampeyan dadi luwih apik. Research wis mbukak manawa umume pengunjung situs bakal nilar situs web yen gagal mbukak sajrone 2 detik utawa kurang.

HostPapa wis nandur modal ing teknologi kecepetan paling anyar kanggo njamin kaca web sampeyan kanthi cepet:

  • Pandu Lahan Negara. File lan database situs sampeyan disimpen ing hard drive SSD, sing luwih cepet tinimbang HDD (Hard Disk drive).
  • Cepet Pelayanan. Yen pengunjung situs klik ing situs web, server web lan database ngirim konten nganti 50 kaping luwih cepet.
  • Dibangun ing Caching. HostPapa nggunakake Cachewall sing ngoptimalake, nglindhungi, lan nambah wektu tanggapan kanggo situs web sampeyan.
  • Jaringan Konten Konten. HostPapa dilengkapi CDN sing dienggo CloudFlare, kanggo ngatasi konten lan ngirim cepet menyang pengunjung situs.
  • PHP7. HostPapa priksa manawa sampeyan uga nggunakake keuntungan teknologi paling anyar ing situs web sampeyan.

Sepira cepet wektu beban HostPapa?

Aku mutusake kanggo nguji kaping beban. Aku nggawe situs web uji coba ing HostPapa (ing Rencana WP Starter), banjur aku nginstal WordPress ing kana lan nggunakake tema Telulas Pitu.

akun hostpapa

Metu saka kothak situs sing diisi cukup cepet, ukuran 1 detik, 211kb, lan 17 panjaluk.

kaping beban hosts

Ora ala .. nanging tambah apik.

HostPapa wis nggunakake caching sing dibangun sing diaktifake kanthi gawan, ora ana setelan sing bisa diowahi, nanging ana cara kanggo ngoptimalake kecepatan kanthi luwih dawa compressing jinis file MIME tartamtu.

Mlebet menyang cPanel, lan goleki bagean piranti lunak.

bagean lunak cpanel

Ing setelan situs web Ngoptimalake, sampeyan bisa ngoptimalake kinerja situs web kanthi tweak cara Apache nangani panjaluk. Kompres ing teks / teks html / kosong lan teks / xml Tipe MIME, lan klik setelan nganyari.

situs web ngoptimalake cpanel

Kanthi nindakake kaping test situs test saya tambah akeh, saka 1 kaloro mudhun nganti 0.9 detik.

kacepetan kaca hosts

Kanggo nyepetake, luwih-luwih, aku banjur nginstal free WordPress plugin disebut Autoptimize, lan aku mung ngaktifake setelan gawan.

plugin kanthi otomatis

Luwih akeh tambah beban, nganti 0.8 detik lan nyuda ukuran kaca dadi mung 197kb lan nyuda jumlah panjaluk 12.

loading cepet page loading

WordPress situs sing di-host ing HostPapa bakal mbukak kanthi cepet, lan aku wis nuduhake sampeyan loro teknik sing bisa digunakake kanggo nyepetake luwih akeh.

Miwiti HostPapa.com sapunika!

2. Dhukungan 24-Jam

HostPapa ora mung nyedhiyakake dhukungan lintang kaya saiki akeh panyedhiya hosting liyane. Ora, tinimbang padha luwih dhuwur lan luwih adoh kanggo nyasarake kompetisi liyane.

Priksa apa sing ditawakake saben pelanggan:

  • Dasar Kawruh Ekstensif. Temokake pandhuan lan tutorial sing gampang dingerteni yen sampeyan ngupaya bantuan sethithik. Dibagi dadi kategori kayata Hosting, Email, lan Domain, sampeyan mesthi bisa nemokake persis sing dikarepake.
  • video Tutorial. Yen sampeyan luwih saka wong sing visual lan luwih seneng ngetutake video tutorial, iki minangka papan kanggo sampeyan. Sinau babagan cara nggunakake saben fitur HostPapa nawakake lan nonton konten tutorial langkah-langkah.
  • Live Chat. Dhiskusi karo wong sing nyata karo masalah sing sampeyan nate saiki nggunakake fitur chat 24/7 HostPapa.
  • HostPapa Dashboard. Atur akun HostPapa sampeyan nggunakake dashboard intuisi. Mlebet nggunakake kaca login, Facebook, Google, utawa malah Twitter. Nggawe tumbas, ndeleng informasi tagihan, lan malah print invoice kanggo cathetan dhewe.
  • Tiket Dhukungan. Kirim tiket dhukungan, utawa priksa status sing wis ana, kabeh liwat Dashboard HostPapa.
  • HostPapa Ahli. Gabung karo webinar mingguan, utawa malah jadwal sesi latihan kaping 30 menit karo wakil dhukungan ahli (kanggo FREE!).

Minangka tambahan bonus, HostPapa uga bisa ngakses status jaringan kanthi gampang supaya sampeyan mesthi ngerti apa sing kedadeyan.

Status Jaringan

Deleng status hosting web lan layanan email, hosting DNS, server Linux, lan uga sistem tagihan lan dhukungan. Ora dikatutake, delengen manawa ana masalah sing saiki ditangani lan apa ana perawatan sing bakal ngrancang sing bakal ngganggu layanan sampeyan.

Lan yen ora cukup, ngerti manawa HostPapa nerjemahake konten situs kasebut menyang Inggris, Prancis, Spanyol, lan Jerman, sing cocog karo pangkalan pelanggan internasional sing saya tuwuh.

ngerti

Lan gunakake iki, ora mung bisa maca konten situs HostPapa kanthi pirang-pirang basa, sampeyan bisa entuk dhukungan langsung lan dhukungan telpon ing pirang-pirang basa.

3. Pusat Data sing Aman

HostPapa duwe infrastruktur hosting sing bisa dipercaya lan njaga standar sing paling dhuwur nalika entuk pusat data.

Contone, ngarepake fitur keamanan ing ngisor iki bakal ditindakake ing kabeh server HostPapa:

  • Kontrol iklim lan suhu
  • Fasilitas lantai sing diunggahake
  • Perlindhungan seratan
  • Sistem mateni geni
  • Sistem deteksi banyu
  • Pasokan listrik sing ora bisa dirusak (UPS)
  • Ngasilake daya listrik lan siyap
  • Generator serep Diesel

Produk Intel Server nduweni kabeh peralatan HostPapa lan jaringan sing didukung kanthi fitur-fitur lengkap, supaya data situs sampeyan aman.

4. Wayah Kesengsem

Tim ing HostPapa pengin menehi jaminan uptime 100%. Nanging sing apik babagan dheweke yaiku ngerti yen amarga cara sing dituduhake hosting ditetepake, iki ora mung realistis, mula ora salah janji.

Sawise kabeh, mung mbutuhake situs web ing server sing dituduhake kanggo ngganggu kabeh. Apa minangka pelanggaran keamanan, nggunakake sumber daya akeh, utawa tunjangan gedhe ing lalu lintas, kasunyatane, server hosting sing dituduhake bakal mudhun.

Sing ngomong, HostPapa ora njamin 99.9% uptime.

Lan, yen ing 30 dina pisanan hosting situs web karo HostPapa sampeyan ora puas, sampeyan bisa njaluk mbalekaken lengkap (sithik wae biaya pendaptaran lan jeneng domain).

Aku wis nggawe situs tes sing diselenggaraake ing HostPapa kanggo ngawasi wektu respons lan wektu tanggapan server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

5. Piranti kanggo Bisnis Cilik

Elinga nalika aku ujar HostPapa kanggo bisnis cilik? Ing upaya kanggo ndeleng sejatine kedadeyan kasebut, aku ndeleng kabeh fitur sing ditawakake para pelanggan sing bisa migunani kanggo pemilik bisnis cilik.

Lan iki sing dakkenal:

Domain Names

Jeneng domain sing murah

Gawe telusuran jeneng domain kanthi cepet nggunakake alat jeneng domain HostPapa. Pilih saka pungkasan jeneng domain klasik, utawa pilih sing luwih unik kayata .guru utawa .club. Yen ngono, sampeyan bisa milih jeneng domain sing wis ngadeg dadi dhasar situs web anyar ing warung.

Lan, yen ana pangguna kanggo hosting HostPapa, sampeyan bisa ndhaptar jeneng domain anyar sing gratis kanthi gratis ing taun pertama layanan.

Solusi Email

Solusi Email HostPapa

Email penting kanggo sukses bisnis cilik lan medium sampeyan. Untunge, HostPapa duwe akeh solusi email sing bisa dipilih:

  • Email dhasar sing teka karo identitas profesional nggunakake jeneng bisnis sampeyan
  • Lanjut email sing dilengkapi fitur keamanan sing luwih ramah seluler
  • Email email 365 sing teka karo Microsoft Office, lan ora ana biaya manajemen
  • Email G Suite, ngrampungake karo alat produktivitas lan panyimpenan online, tanpa biaya tambahan

Sertifikat SSL

Sertifikat SSL

Ayo Enkripsi sertifikat SSL kalebu free. Premium sertifikat SSL Wildcard yaiku ora ditawani gratis, HostPapa duwe sertifikat SSL sing kuat kanggo situs sing wis akeh. Lan, amarga ngamanake data situs sampeyan, lan sing luwih penting data pengunjung situs penting kanggo reputasi sampeyan, sampeyan bisa uga tuku sertifikat SSL saka panyedhiya hosting sampeyan.

Yen sampeyan nandur modal sertifikat SSL HostPapa, sampeyan bakal seneng:

  • Enkripsi data 256-bit
  • Instal langsung lan otomatis
  • Kompatibilitas browser 99%

Pungkasan, sampeyan bakal bisa nampilake segel sing bisa diklik sing ngemot informasi sertifikat SSL kanggo ndeleng pengunjung situs, sing nambah kredibilitas ing situs sampeyan lan nggawe sampeyan bisa dipercaya.

Pangiriman Jaringan Konten (CDN)

Cloudflare CDN

Kabeh rencana Hosting Business lan Business HostPapa duwe layanan CD Cloudflare gratis mbantu mbantu konten situs web menyang pamirsa global luwih cepet tinimbang sadurunge.

Ngoptimalake wektu situs kanthi ngimbangi beban server, nambah kacepetan lan kinerja situs, lan uga seneng keamanan ditambahake saka peretas lan ancaman keamanan liyane. Kajaba iku, goleki analytics kanggo mbantu sampeyan ndeleng ngendi lalu lintas teka supaya sampeyan bisa ngawasi ancaman potensial.

Gawe serep situs web kanthi otomatis

Gawe serep situs web gratis

Ora ana sing luwih ala tinimbang nandur modal akeh karya keras kanggo mbangun bisnis online, mung kudu sirna amarga kacilakan server, peretas, utawa sawetara fungsi situs liyane.

Pramila HostPapa langkah lan menehi pelanggan serep situs otomatis saben dina:

  • Pilih saka 7 macem-macem titik mulihake
  • Data sing disimpen ing lokasi sing kapisah kanggo perlindungan tambahan
  • Rencana dhasar dilengkapi papan serep nganti 1GB (papan tambahan kasedhiya)
  • Gawe serep file, database, lan email

Di eling-eling, iki layanan premium.

6. Situs Web Site

Nggawe situs web durung tau gampang nggunakake Situs Web HostPapa eksklusif.

Gunakake seret & selehake gawe kaca web, pilih saka atusan template sing wis dirancang, lan uga gawe toko eCommerce kanggo adol produk lan layanan fisik utawa digital (utawa loro mau!).

Gedung situs

Mangkene sawetara fitur penting sing bisa diarepake nalika sampeyan nggunakake situs web HostPapa:

  • Kustomisasi sing gampang kabeh unsur situs kalebu skema warna, font, lan gambar
  • Desain responsif seluler kanggo kabeh piranti ukuran
  • Kustomisasi HTML, JS, lan CSS yen sampeyan duwe katrampilan (sanadyan iku ora dibutuhake)
  • Ikon nuduhake sosial integral lan formulir kontak
  • Optimisasi SEO kanggo peringkat telusuran sing luwih apik
  • Kapabilitas publikasi Facebook
  • Mod pratinjau langsung kanggo desktop lan piranti seluler
HostPapa Situs web Site Builder

Kanthi pembangun situs web HostPapa, sampeyan bisa nerbitake situs web sing profesional kanthi profesional ing sawetara menit tanpa ngerti kode.

Miwiti HostPapa.com

7. Ijo Hosting

HostPapa prelu dadi salah sawijining perusahaan hosting pertama sing nyatakake yen bakal ijo kanggo mbantu jagad iki.

Dheweke promosi pangembangan lan nggunakake energi angin lan tenaga surya kanthi tuku sertifikat energi ijo. Iki kanggo ngimbangi kekuwatan sing digunakake ing pusat data lan kantor.

HostPapa ora nggunakake tenaga liya sing mung 100% sing dianyari Green Tag, sing asale saka macem-macem sumber ing Amerika Serikat lan Kanada. Nalika nindakake, dheweke ora mung nyuda tilas karbon dhewe, nanging ngarep-arep supaya luwih akeh wong ing kapal kanthi nggunakake energi sing resik lan nyoba nyuda uga cetakan ing Bumi.

Sampeyan bisa nambah spanduk ing situs web sampeyan supaya para pengunjung situs ngerti sampeyan nggunakake bagean kanthi nggunakake web web hosting.

Spanduk energi ijo

Tambah spanduk separo, separo spanduk, utawa uga persegi cilik kanggo nglengkapi desain situs web sampeyan.

HostPapa Cons

Saiki sampeyan duwe ide babagan HostPapa sing bakal ditawakake pelanggan, saiki wayahe ndeleng sawetara kekurangan, dadi sampeyan bisa njupuk keputusan sing paling penting nalika milih panyedhiya hosting.

1. Fees Pembaruan Luwar

Minangka sepisanan, HostPapa kayane panyedhiya hosting sing larang regane, utamane amarga iku host web ijo, sing bisa mumbul rega kanthi signifikan.

Kajaba iku, umume para panyedhiya hosting duwe rega signup sing luar biasa kurang kanggo nyengkuyung luwih akeh wong wiwit nggunakake. Banjur, sawise taun layanan sing puas, panyedhiya hosting banjur nambah rega saben wulan lan ngarep-arep umume wong nganyari maneh.

Sawise kabeh, ora ana sing pengin ngganti host web saben taun, utamane nalika seneng karo layanan kasebut.

Sing ngomong, nambah rega nganyari maneh bisa uga ora dikarepke lan nyebabake kejut stiker sing serius. Lan sayangé, kaya ngono sing ditindakake HostPapa.

Rega Pembaruan Luwih Langka

Ayo golek sampeyan kudu nandur modal kontrak jangka panjang kanggo entuk rega pambuko sing murah lan markup kanggo nganyari maneh penting.

2. Fitur sing Ilang

Fitur awal HostPapa kayane duwe pamilik bisnis cilik. Nanging, aku rumangsa ilang kabeh perkara utama:

  • sing njamin dhuwit bali 30 dina teka cendhak dibandhingake karo kompetisi sing nawakake 60 utawa 90 dina dhuwit bali
  • Serep otomatis minangka layanan premium kanggo loro rencana hosting Starter lan Bisnis, sing ora beda karo persaingan, ing ngendi paling serep saben minggu ditawakake minangka bagian saka rencana hosting
  • Sanajan dheweke ngaku minangka perusahaan hosting internasional, yaiku lokasi pusat data cukup diwatesi (sanajan karo layanan CDN, iki kena pengaruh kanggo kecepatan situs kanthi geografis adoh banget). Yen sampeyan dumunung ing njaba Amerika Serikat utawa Kanada mula HostPapa dudu host web paling becik sing digunakake.

Rencana Hosting HostPapa

HostPapa nawakake akeh rencana hosting, kayata Hosting VPS lan Reseller. Sing ngomong, aku bakal ndeleng dheweke dituduhake lan WordPress rencana hosting supaya sampeyan duwe apike apa sing bakal dikarepake nalika sampeyan panggunaan kanggo nggunakake HostPapa hosting.

sambungan Hosting

HostPapa wis nuduhake hosting sing bisa digunakake kanggo sing lagi wae miwiti utawa sing duwe lalu lintas paling tithik teka ing situs web.

HostPapa Shared Hosting Plans

Gumantung saka undakan sing dipilih, sampeyan bakal nampa fitur kaya:

  • Multiple kanggo host situs sing tanpa watesan
  • Panggonan disk lan bandwidth ora sah
  • Registrasi jeneng domain gratis
  • operator 24 / 7
  • Ayo Encrypt SSL, Cloudflare CDN gratis, lan transfer situs web
  • 99% uptime
  • Peningkatan kinerja lan keamanan
  • Server CloudLinux
  • Lan akeh liyane

Sampeyan uga bakal duwe akses menyang pembangun situs web HostPapa, kontrol cPanel, alat Softaculous kanggo nggabungake aplikasi, lan malah latihan gratis siji.

HostPapa sambungan kisaran hosting saka $ 3.95 / wulan nganti $ 12.95 / wulan gumantung saka rencana sing dipilih.

The Rencana Pro Business minangka rencana sing paling larang, nanging regane luwih larang amarga bisa ditambah karo kinerja, keamanan, lan kacepetan sing luwih apik.

Situs loading cepet. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Kasedhiya server premium roket cepet (kinerja server 3x) lan dobel RAM lan ruang hard drive.

fitur:

  • Server sing luwih cepet
  • 300% ngundhakake kinerja
  • Sawetara akun ing saben server
  • 4x sumber daya CPU lan MYSQL liyane
  • SSL wildcard premium
  • Gawe serep situs web otomatis
  • SitusLock ndeteksi
  • Domain jeneng privasi

WordPress hosting

HostPapa WordPress hosting

HostPapa nawakake uga WordPress hosting sing caters kanggo sing milih nggunakake populer WordPress sistem manajemen konten.

Lan, nalika umume fitur pangilon apa sing ditawakake ing rencana hosting sing dituduhake, sampeyan uga bisa ngarep-arep fitur tambahan tambahan iki:

  • Dipasang otomatis WordPress (gampang banget kanggo pamula)
  • WordPress caching
  • free WordPress transfer situs
  • SSD sing ditingkatake drive
  • 24/7 ahli WordPress support
  • Plugin SEO optimization sing dibangun (Yoast SEO)
  • otomatis WordPress nganyari inti

Nalika aku nyoba kaping mbukak kaca HostPapa, aku nyoba WP Wiwitan rencana.

WordPress rencana hosting beda-beda sithik, nalika rega: $ 3.95 / wulan, $ 5.95 / wulan, lan $ 12.95 / wulan, mung yen sampeyan nandur modal kontrak jangka panjang.

Kaya rencana sing dituduhake ing ndhuwur, Aku menehi saran ing Rencana Pro Business WP. Ya, iki minangka rencana sing paling larang nanging dilengkapi kinerja, keamanan, lan kacepetan sing luwih apik. Sampeyan bakal entuk server premium roket cepet (kinerja server 3x) lan dobel RAM lan ruang hard drive.

fitur:

  • Server sing luwih cepet
  • 300% ngundhakake kinerja
  • Sawetara akun ing saben server
  • 4x sumber daya CPU lan MYSQL liyane
  • SSL wildcard premium
  • Gawe serep situs web otomatis
  • SitusLock ndeteksi
  • Domain jeneng privasi

Miwiti HostPapa WordPress hosting

Pitakonan Paling Sering

Ing ngisor iki jawaban kanggo sawetara pitakon sing asring ditakonake:

  1. Apa HostPapa? HostPapa minangka perusahaan web web pribadi berbasis Kanada sing nyedhiyakake Shared, Reseller, VPS, lan WordPress hosting. Situs web resmi yaiku www.hostpapa.com. Waca liyane babagan kaca Wikipedia.
  1. Apa panel kontrol sing digunakake? CPanel sing digunakake umume.
  1. Apa situs webku bakal mbukak cepet? Umume rencana hosting duwe akses menyang layanan CDN Cloudflare gratis, sing mbantu ningkatake kacepetan lan kinerja situs. Yen sampeyan nggunakake WordPress hosting, sampeyan uga bakal entuk dibangun ing WordPress Solusi caching kanggo ngirim file statis kanggo pengunjung situs kanthi cepet.
  1. Apa sing kedadeyan yen situsku mudhun ing njamin wektu munggah 99.9%? Sawise maca liwat situs web lan Katentuan Layanan, aku ora bisa nemokake ing endi wae sing alamat apa sampeyan nampa kredit amarga ana wektu mudhun. HostPapa tinimbang gumantung karo tuntutane yen bakal njaga wektu 99.9%, kabeh wektu.
  1. Apa sertifikat SSL gratis? Ya, sanajan ana sawetara sertifikat SSL sing kasedhiya kanggo tuku, saben rencana hosting bisa entuk sertifikat SSL sing Ayo Ayo Encrypt, sing cocog kanggo pamilik bisnis cilik nampa pembayaran ing situs kasebut.
  1. Apa ana alat pemasaran sing dibangun? Ya, sampeyan bisa nggunakake HostPapa Site situs kanggo nggabungake enggo bareng sosial ing situs sampeyan, ngoptimalake situs kanggo SEO lan peringkat telusuran sing luwih dhuwur, lan malah bisa bebarengan karo Google Analytics supaya sampeyan bisa nglacak saka ngendi pengunjung situs teka lan apa sing ditindakake ing situs web sampeyan.

HostPapa Review 2022 - Ringkesan

Apa Aku Rekomendasi HostPapa?

Pungkasane, HostPapa minangka solusi web hosting sing padhet kanggo sing mbutuhake luwih sithik pamula-loropaken. Uga apik kanggo sing mlaku bisnis cilik. Set fitur cukup gedhe supaya proyek kasebut rampung, nanging ora kakehan wong-wong sing ora butuh banget.

Nanging, yen sampeyan mulai ngerti babagan skala bisnis cilik, sampeyan bakal nemokake sumber daya sing kasedhiya bisa uga ora bisa ngladeni kabutuhan kanthi paling apik. Nanging sampeyan bakal duwe situs sing aman sing njaga uptime sing apik banget. Apike, sampeyan bakal bisa ngrasakake kasunyatan manawa sampeyan nyuda sikil karbon dhewe kanthi nggunakake hosting web ijo.

Yen sampeyan mutusake nggunakake HostPapa kanggo kabutuhan hosting, priksa manawa mriksa anggaran sadurunge, amarga ana sawetara biaya sing bisa dipertanyakan kanggo saben rencana. Sampeyan uga kudu nggawe manawa supaya host dadi apik amarga sampeyan mung duwe 30 dina kanggo mutusake apa sampeyan pengin njaga utawa ora (yen sampeyan pengin mbalekno sing).

If HostPapa kayane panyedhiya hosting web sing pengin dipriksa, terus menyang situs web, ndeleng apa sing kudu ditawakake, lan priksa manawa sampeyan duwe fitur hosting sing sampeyan kudu nglakokake situs web bisnis cilik kanthi sukses.

DEAL

Flash Sale! Nganti 74% OFF rencana hosting

Saka $ 2.55 saben wulan

Pangguna Anggota

Durung downtime

dirating 4 metu saka 5
Muga 23, 2022

Aku ora tau ngalami downtime karo HostPapa kanggo situs apa wae, sing paling akeh sing dakjaluk saka host web. Tim dhukungan dheweke pancen apikan lan profesional karo aku yen ana masalah. Dheweke uga duwe basis kawruh kanthi akeh artikel ing ngendi sampeyan bisa sinau lan ndandani masalah sampeyan dhewe. Dhukungan misale jek wis rada alon dina iki.

Avatar kanggo Olof Svenson
Olof Svenson

Panganggo sing seneng

dirating 5 metu saka 5
Maret 31, 2022

Pengalamanku karo HostPapa pancen apik tenan. Aku ngluncurake situs pertamaku kanthi ora nate ngalami downtime karo HostPapa kanggo situs apa wae, sing paling akeh sing dakjaluk saka host web. Tim dhukungan dheweke pancen apikan lan profesional karo aku yen ana masalah. Dheweke uga duwe basis kawruh kanthi akeh artikel ing ngendi sampeyan bisa sinau lan ndandani masalah sampeyan dhewe. Dhukungan katon rada alon ing dina iki.h padha setahun kepungkur lan wiwit saiki wis lancar. Aku wis ngadhepi sawetara hiccups cilik ing sadawane dalan nanging ora ana apa-apa sing tim dhukungan ora bisa nulungi aku.

Avatar kanggo Sunita
Sunni

Good!

dirating 4 metu saka 5
Maret 2, 2022

HostPapa apik ing sawetara aspek nanging dudu host web sing paling apik sakabèhé. Produk web hosting kasebut pancen prasaja lan gampang digunakake. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku mung nawakake 3 lokasi server sing bisa dipilih.

Avatar kanggo Paul Emerson
Paul Emerson

Thanks nanging ora matur nuwun

dirating 2 metu saka 5
Oktober 4, 2021

HostPapa kasedhiya ing permukaan murah. Nanging sing bisa ditemokake ing kene yaiku sampeyan kudu mbayar biaya nganyari maneh sing luwih larang tinimbang biasane. Iki pancen ora-ora kanggo aku, mula aku golek opsi liyane.

Avatar kanggo Cyd K
Cyd K

KECAPIAN TOTAL

dirating 1 metu saka 5
Agustus 6, 2020

Layanan ala. Mbayar paket $ 1322 sing kalebu domain, hosting, lan keamanan. Sadurunge mutusake, aku takon kabeh sangsi ing obrolan lan apa sing dicritakake yaiku paket sing dakpilih kalebu sawetara domain, kothak layang lan sampeyan uga bisa ngedit template. Sajrone mung jam, mung ana rong domain, kothak layang sing paling murah lan rumit. Lan editor template mung duwe loro utawa telu fungsi kanggo maneuver. GETAH !! Rumit banget kanggo wong sing ora duwe pengalaman akeh. Aku mutusake kanggo mbatalake lan dheweke langsung ngisi $ 499 kanggo domain kasebut (??? !!!!) lan mung ngasilake $ 933. SCAM LENGKAP. Ati-ati lan nyathet apa sing dicritakake ing obrolan.

Avatar kanggo Claudia Leticia Paredes
Claudia Leticia Paredes

Layanan Hosting Web banget

dirating 5 metu saka 5
Juni 30, 2020

HostPapa wis dadi tuan rumah blogku nganti pirang-pirang taun. Wayah munggah. Ing kesempatan sing jarang, aku duwe masalah, nanging layanan pelanggan mesthi apik kanggo mbantu metu. Aku duwe lan bakal terus menehi saran.

Avatar kanggo Annie Thune
Annie Thune

Semalat kabeh kothak

dirating 5 metu saka 5
April 3, 2020

Aku duwe bisnis sisih sithik lan aku wis nggolek panyedhiya sing apik sing ora ngilangi bank. Hostpapa cocog karo sing dakkarepake, dheweke nulungi aku ing dalan. Aku dudu wong teknologi sing paling apik ing kene, saéngga nemokake panyedhiya sing menehi pengalaman sing lancar, gampang bakal dadi barang sing dakkarepake. Saben langkah pertumbuhan bisnis online aku ngerti yen aku bisa ngrewangi supaya bisa nggedhekake bisnis online.

Avatar kanggo Wayne
Wayne

Hostpapa apik banget!

dirating 5 metu saka 5
Februari 26, 2020

Ing babagan rega kanggo hubungan kualitas, Hostpapa entuk hak iki. Sampeyan pancen gampang lan pangguna wis mlaku kanthi apik. Yen sampeyan dadi wong anyar, dheweke duwe sesi latihan siji-sijine sing gratis nalika mlebu. Dheweke pancen gedhe! Apike banget.

Avatar kanggo Shirley F.
Shirley F.

Ngiwa Hostpapa sawise meh layanan pelanggan

dirating 2 metu saka 5
Februari 25, 2020

Aku bubar (Nov 2019) ninggalake Hostpapa sawise meh layanan pelanggan. Amarga aku manggon ing Selandia Baru, aku luwih milih pindhah menyang Crazy Domains sing berbasis ing Australia. Nanging sawise mung 3 wulan, Outlook ing telpon Androidku wiwit sambat babagan sertifikat sing ora valid, lan dhukungan sing diarani Crazy Domains pancen nyenengake! Ora pengin bali menyang Hostpapa (sapisan digigit), host web apa sing sampeyan saranake? Kayane kabeh kurang luwih.

Avatar kanggo Shalk
Kapur

A ngipi elek tenan

dirating 1 metu saka 5
Februari 12, 2020

Dheweke ngaku manawa dheweke duwe jaminan dhuwit sing kasedhiya nanging aku ngerti jumlah sampeyan kudu ngetrapake dhuwit. Sampeyan kudu mikir kaping pindho sadurunge ndhaptar karo wong lanang iki yen sampeyan ora pengin dhuwit ngambang sadurunge ngerti yen sampeyan nesu tenan lan dheweke kudu ngasilake dhuwit kasebut.

Avatar kanggo James
James

Ora paling cepet

dirating 3 metu saka 5
Desember 12, 2019

Kecepatan sing ora kalebu kacepetan ora paling cepet ing rega regane sing sampeyan tuku, ana panyedhiya sing luwih apik ing kana kanthi regane. Dheweke duwe dhukungan sing gedhe sanajan aku bakal menehi. Sampeyan kudu nimbang kabeh, yen sampeyan pengin kelet. Kanggo aku, mungkin bakal mlebu karo panyedhiya liyane sawise wektu rampung karo dheweke.

Avatar kanggo Damian Andrews
Damian Andrews

Gedhe nganti saiki

dirating 4 metu saka 5
Oktober 22, 2019

4 wulan mlebu lan kabeh wis mlaku lancar nganti saiki. Aku pemilik bisnis cilik lan dheweke pancen tepat kanggo aku. Aku bener-bener durung ngalami kekalahan lan nalika aku ngubungi dhukungan pelanggan, dheweke cepet ngatasi masalah kasebut. Muga-muga bisa terus diterusake amarga aku ora pengin keganggu nggolek panyedhiya liya.

Avatar kanggo Louis D.
Louis D.

Ora gedhe

dirating 2 metu saka 5
Juni 3, 2019

Aja nggunakake Host Papa, iki mung situs web sing paling alon. 5 menit kanggo nindakake klik. Ndhuwur, dheweke nganyarake nganyari maneh kanthi otomatis (yen sampeyan mateni) lan banjur ngirim tagihan lan sampeyan ora bisa ngrembug maneh. Aku ora nate nulis ulasan, ora nate ngeluh babar blas nanging terus terang. Wong-wong kudu ngerti babagan prekara-prekara kasebut. Ana ton keluhan ing kabeh internet.

Avatar kanggo Jonas
Jonas

Kirim Review

Deleng Update

  • 23/12/2021 - Nganyari cilik
  • 02/06/2021 - Ndarbeni iHost ing Seattle
  • 12/05/2021 - Investasi ing Ngatur WordPress panyedhiya Rocket.net
  • 01/01/2021 - Nganyari rega HostPapa

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.