8 најдобри придружни програми за менаџер на лозинки во 2023 година

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Филијалата на маркетингот е вид на маркетинг каде што заработувате провизија за упатување клиенти на производ или услуга. Во случај на придружни програми за менаџер на лозинки, ќе заработите провизија за упатување луѓе да се пријават за услуга за управување со лозинки. Во овој блог пост, Ќе ве запознаам со најдобрите придружни програми за менаџер на лозинка.

Тука се и некои факти и статистики за најдобрите придружни програми за менаџер на лозинки:

  • Се очекува да достигне глобалниот пазар на менаџери за лозинки 192.7 милијарди долари од 2027.
  • Просечната стапка на провизија за придружните програми на менаџерот за лозинки е 20%.
  • Просечното времетраење на колачињата за придружните програми на менаџерот за лозинки е 30 денови.

Тука се и некои причини да се приклучите на придружна програма за менаџер на лозинки:

  • Високи провизии. Придружните програми на менаџерот за лозинки обично нудат високи стапки на провизија, што значи дека можете да заработите многу пари за секоја продажба што ја генерирате.
  • Лесно се промовира. Управувачите со лозинки се вреден производ за кој луѓето веќе се заинтересирани, па затоа е релативно лесно да се промовираат.
  • Добри промотивни материјали. Повеќето придружни програми за управување со лозинки им обезбедуваат на своите партнери различни промотивни материјали, како што се банери, слики и текстуални врски. Ова може да ви олесни да ја промовирате програмата и да генерирате продажба.
  • Добра придружна табла. Повеќето придружни програми за менаџер на лозинки им обезбедуваат на своите партнери добра придружна табла што ги следи вашите перформанси и обезбедува детална статистика. Ова може да ви помогне да го следите вашиот напредок и да ги оптимизирате вашите партнерски маркетинг кампањи.

Тука се и некои дополнителни придобивки од приклучувањето на придружна програма за менаџер на лозинки:

  • Можете да им помогнете на луѓето да ја заштитат својата онлајн безбедност. Управувачите со лозинки се вредна алатка која може да им помогне на луѓето да ја заштитат својата онлајн безбедност. Со промовирање на придружна програма за менаџер на лозинки, можете да им помогнете на луѓето да ги чуваат своите лозинки безбедни и безбедни.
  • Можете да го изградите вашиот бренд. Со промовирање на партнерска програма за менаџер на лозинки, можете да го изградите вашиот бренд и да се етаблирате како авторитет во онлајн безбедносниот простор.
  • Можете да заработите пасивен приход. Откако ќе ги поставите вашите партнерски маркетинг кампањи, можете да заработите пасивен приход од програмата. Ова значи дека можете да продолжите да заработувате пари дури и ако активно не ја промовирате програмата.

8 најдобри придружни програми за менаџер на лозинки

1 Норд премин

Нордпас

Норд премин е понов менаџер за лозинки, но нуди многу конкурентна придружна програма со провизија до 75% на секоја продажба. Ова е највисоката стапка на провизија од кој било менаџер со лозинки на оваа листа и го прави NordPass одлична опција за филијали кои сакаат да заработат многу пари. 

Семејниот план на NordPass моментално има цена од 66.96 УСД за првите 2 години, така што би заработиле 50.22 УСД за секој упатување што ќе се пријави за претплата.

На пример, ако упатите 10 луѓе на NordPass и 5 од нив се регистрираат за 2-годишна претплата, ќе заработите 251.10 долари во провизија.

Филијалата на NordPass има и минимален праг на исплата од 50 долари. Ова значи дека нема да добиете исплата додека не заработите најмалку 50 долари во провизии.

Еве табела што го сумира потенцијалот за заработка на придружната програма NordPass:

Број на упатиБрој на регистрирани семеен планЗаработени провизии
52$100.44
104$200.88
2510$502.20

NordPass, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски. Времетраењето на колачињата за придружната програма на NordPass е 180 дена, што е најдолго времетраење на колачињата од кој било управувач со лозинки на оваа листа.

Стапката на провизија: 75%
Времетраење на колачето: 180 дена
Линк за регистрација: Придружна програма NordPass

2. LastPass

LastPass

LastPass е еден од најпопуларните менаџери за лозинки на пазарот, со над 30 милиони корисници. Нејзината придружна програма нуди провизија од 25% за секоја продажба, што е добра стапка на провизија за менаџер со лозинки. LastPass, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски. 

Времетраењето на колачињата за придружната програма на LastPass е 30 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена во рок од 30 дена откако некој ќе кликне на вашата придружна врска.

Стапката на провизија: 25%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Придружна програма LastPass

3. Дашлен

цртичка

Dashlane е уште еден популарен менаџер за лозинки, со над 15 милиони корисници. Нејзината придружна програма нуди провизија од 30% за секоја продажба, што е малку повисока стапка на провизија од LastPass. Dashlane, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски.

Времетраењето на колачињата за придружната програма на Dashlane е 90 дена, што е подолго од времетраењето на колачињата на LastPass.

Стапката на провизија: 30%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма Dashlane

4. Робоформ

робоформа

Робоформ е помалку познат менаџер за лозинки, но нуди провизија од 40% на секоја продажба. Ова е многу висока стапка на провизија за менаџер на лозинки и го прави RoboForm добра опција за филијали кои сакаат да заработат многу пари. 

RoboForm, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски. Времетраењето на колачињата за придружната програма на RoboForm е 60 дена.

Стапката на провизија: 40%
Времетраење на колачето: 60 дена
Линк за регистрација: RoboForm affiliate програма

5. Битварден

превиткуван

Битварден е менаџер со лозинки со отворен код, што значи дека е бесплатен за користење. Сепак, Bitwarden нуди и платен план за претплата, а неговата придружна програма нуди провизија од 15% за секоја продажба на платениот план за претплата. Ова е добра стапка на провизија за менаџер со лозинки со отворен код и го прави Bitwarden добра опција за филијали кои сакаат да промовираат бесплатен производ. 

Bitwarden, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски. Времетраењето на колачињата за придружната програма на Bitwarden е 90 дена.

Стапката на провизија: 15%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма BitWarden

6 Пасворд

1-збор

1Password е премиум менаџер за лозинки, а неговата придружна програма нуди провизија од 20% на секоја продажба. Ова е добра стапка на провизија за премиум менаџер за лозинки и го прави 1Password добра опција за филијали кои сакаат да промовираат висококвалитетен производ. 

1Password, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски. Времетраењето на колачињата за придружната програма на 1Password е 90 дена.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: 1Password придружна програма

7. Keeper Security

чување безбедност

Keeper Security е управувач со лозинки базиран на облак кој нуди различни функции, вклучително и безбедно складирање на лозинка, автентикација со два фактори и споделување лозинка. Keeper Security е добра опција за бизниси и поединци кои сакаат безбеден и лесен за користење управувач со лозинки.

Филијалата на Keeper Security нуди провизија од 20% на секоја продажба, а нејзиното времетраење на колачињата е 90 дена. Ова значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена во рок од 90 дена откако посетителот ќе кликне на вашата поврзана врска. Keeper Security обезбедува и разновидни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Affiliate програма KeepSecurity

8. Enpass

заобиколат

Enpass е меѓуплатформски управувач со лозинки кој нуди различни функции, вклучувајќи безбедно складирање лозинки, автентикација со два фактори и споделување лозинка. Enpass е добра опција за бизниси и поединци кои сакаат безбеден и лесен за користење управувач со лозинки што може да се користи на повеќе уреди.

Филијалата на Enpass нуди провизија од 15% на секоја продажба, а нејзиното времетраење на колачињата е 30 дена. Ова значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена во рок од 30 дена откако посетителот ќе кликне на вашата поврзана врска. Enpass, исто така, обезбедува различни промотивни материјали за да им помогне на подружниците да ја промовираат програмата, вклучувајќи банери, слики и текстуални врски.

Стапката на провизија: 15%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Enpass Affiliate програма

Често поставувани прашања

Која е најдобрата придружна програма за менаџер на лозинки на која треба да се придружите во 2023 година?

Најдобрата придружна програма за менаџер на лозинки за приклучување во 2023 година зависи од вашите индивидуални околности. Сепак, некои од факторите што можеби сакате да ги земете во предвид ја вклучуваат стапката на провизија, леснотијата на промоција и целокупната популарност на менаџерот за лозинки.

Зошто треба да промовирате придружни програми за менаџер на лозинки?

Постојат неколку причини зошто треба да ги промовирате придружните програми на менаџерот за лозинки. Прво, менаџерите за лозинки се одлични алатки кои им помагаат на луѓето да ја заштитат својата онлајн безбедност. Второ, придружните програми понудени од менаџерите за лозинки обично се многу профитабилни. Трето, промовирањето придружни програми за менаџер на лозинки е релативно лесен начин да се заработат пари онлајн.

Колку им плаќа на филијалите најдобрата придружна програма за менаџер на лозинки?

Износот на пари што најдобрите партнерски програми за менаџери за лозинка им ги плаќаат на филијалите варира. Сепак, некои од програмите нудат провизии до 75% на секоја продажба.

Заклучок: Кои се најдобрите придружни програми за менаџер на лозинки во 2023 година?

Придружните програми на менаџерот за лозинки може да бидат одличен начин да заработите пари онлајн. Ако барате начин да промовирате вреден производ и да заработите добра провизија, тогаш треба да размислите за промовирање партнерска програма за менаџер на лозинки.

Севкупно, LastPass, Dashlane, RoboForm, NordPass, Bitwarden и 1Password се сите одлични придружни програми за менаџер на лозинки. Најдобрата програма за вас ќе зависи од вашите индивидуални околности. Сепак, која било од овие програми може да биде одличен начин да заработите пари онлајн.

Треба да ги проверите и моите објави на блогот за придружните програми:

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.