Бесплатни калкулатори за развој на вашиот бизнис

Откријте ја моќта на донесувањето одлуки засновани на податоци со нашите бесплатни калкулатори за маркетинг и стартување на мали бизниси. Имаме над 20 брзи и лесни за користење калкулатори и алатки кои ќе ви помогнат да ги измерите и подобрите вашите CLTV, CAC, ARR, стапката на отскокнување и многу повеќе.

👇 Започнете да ги користите нашите калкулатори денес за да донесувате подобри деловни одлуки и да го развиете вашиот бизнис.

калкулатор за икони

Истражете ги нашите калкулатори и алатки

Сè што ви треба за да го подобрите и развиете вашиот бизнис онлајн.

бесплатен калкулатор за да се процени колку пари заработуваат креаторите и влијателите

Калкулатор за заработка на создавачите

Користете го нашиот бесплатен Калкулатор за заработка на создавачите за да го отклучите потенцијалот на вашата креативна страст! Дали…

Пробај
Хонорарен калкулатор за час стапка

Хонорарен калкулатор за час стапка

Користете го нашиот хонорарен калкулатор за саатни стапки за да ги поставите вашите стапки конкурентно и да се плаќате што…

Пробај
Калкулатор на трошоци за стартување

Калкулатор на трошоци за стартување

Користете го нашиот калкулатор за трошоци за стартување за да ги процените почетните трошоци за започнување на вашиот бизнис и…

Пробај
Калкулатор AOV

Калкулатор AOV

Користете го овој бесплатен AOV калкулатор за брзо одредување на просечната вредност на обработените трансакции…

Пробај
Калкулатор ARPU

Калкулатор ARPU

Користете го овој калкулатор ARPU за да го пресметате вашиот просечен приход по корисник. Само внесете го вашиот вкупен…

Пробај
BEP калкулатор

BEP калкулатор

Користете го овој калкулатор BEP за брзо да го идентификувате бројот на единици што треба да ги продадете…

Пробај
Калкулатор за стапка на отскокнување

Калкулатор за стапка на отскокнување

Користете го овој калкулатор за стапка на отскокнување за да дознаете колку ефикасно вашата веб-страница го привлекува интересот на посетителите,…

Пробај
Калкулатор CAC

Калкулатор CAC

Користете го овој CAC калкулатор за да разберете колку чини вашиот бизнис да стекне…

Пробај
Калкулатор на готовина писта

Калкулатор на готовина писта

Користете го овој калкулатор на писта за готовина за да дознаете која е вашата просечна месечна стапка на согорување на готовина и…

Пробај
бесплатен калкулатор за складирање облак за проценка на фотографии, видеа, простор за складирање документи

Калкулатор за складирање во облак

Нашиот калкулатор за складирање облак е едноставна и лесна за употреба алатка и може да ви помогне да процените…

Пробај
CLTV калкулатор

CLTV калкулатор

Користете го овој CLTV калкулатор за да ја процените вкупната профитабилност на вашите односи со клиентите, да го оптимизирате вашиот…

Пробај
Калкулатор CTR

Калкулатор CTR

Користете го овој CTR калкулатор за да ја одредите ефективноста на вашите кампањи за дигитален маркетинг, овозможувајќи прецизни…

Пробај
Калкулатор колку дена до црниот петок

Калкулатор колку дена до црниот петок

Црниот петок е најголемиот шопинг ден во годината и доаѓа брзо! …

Пробај
Калкулатор за MRR

Калкулатор за MRR

Користете го овој калкулатор MRR за брзо и прецизно да го одредите вашиот месечен предвидлив приход од претплата заснована на…

Пробај
Калкулатор за процент на проценти

Калкулатор за процент на проценти

Користете го овој бесплатен калкулатор за процент до процент за да ги решите сите ваши процентуални проблеми. %…

Пробај
Калкулатор на маргина на профит на производот

Калкулатор на маргина на профит на производот

Користете го овој калкулатор на профитна маржа на производот за брзо и ефикасно да ја одредите профитабилноста на вашата…

Пробај
Калкулатор за ROAS

Калкулатор за ROAS

Користете го овој калкулатор за ROAS за да го дознаете точниот поврат на вашето рекламирање, овозможувајќи…

Пробај
Калкулатор за магичен број SaaS

Калкулатор за магичен број SaaS

Користете го овој бесплатен калкулатор SaaS Magic Number за веднаш да го измерите повратот на вашата продажба…

Пробај
Почетна » Калкулатори и алатки

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.
Споделете на...