Преглед на MailerLite 2023 година (дали е вистинскиот избор за мали бизниси и стартапи?)

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Барате алатка за маркетинг преку е-пошта што навистина дава? Не барајте понатаму. Ставивме mailerlite под микроскоп за да се види дали одговара на возбудата. Во овој преглед на Mailerlite, ќе ги расееме неговите карактеристики, ќе ги одмериме добрите и лошите страни и ќе видиме дали има потенцијал да ги надополни вашите маркетинг напори. Затоа, седете цврсто додека откриваме дали тоа е златниот билет за вашиот успех во маркетингот преку е-пошта.

Од 9 долари месечно

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Главни преземања:

MailerLite нуди сеопфатен сет на функции дури и во нивниот бесплатен план, обезбедувајќи одлична можност за корисниците да истражуваат и експериментираат без никакви првични инвестиции.

Неговиот кориснички интерфејс, конкурентните цени и поддршката 24/7 го прават атрактивна и прифатлива опција за бизниси од сите големини.

Од друга страна, вреди да се напомене дека може да има случаи на неочекувани суспензии на сметки поврзани со прашања за усогласеност, а процесот на одобрување сметка може да бара малку повеќе време од очекуваното.

mailerlite е е-мејл маркетинг платформа што им овозможува на корисниците да креираат професионални билтени, целни страници и веб-локации користејќи претходно дизајнирани шаблони или влечење и пушти градители. Исто така, обезбедува напредно таргетирање, автоматизација и анкети за да помогне во поврзувањето со публиката.

Маркетинг по е-пошта на MailerLite
Од 9 долари месечно

mailerlite е алатка за е-пошта богата со карактеристики и прифатлива за корисникот, која е одличен избор за малите бизниси благодарение на неговиот дарежлив бесплатен план.

 Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Испраќајте неограничени месечни пораки. Изберете од 100 шаблони. Платени претплати за билтен. Автоматизација на е-пошта и сегментација на претплатници. Креирајте квизови, веб-страници и целни страници.

почетната страница на mailerlite

MailerLite е најдобар за поединци или бизниси кои бараат евтина платформа за маркетинг на е-пошта која е лесна за употреба и има чист, модерен дизајн. Погоден е и за брзо и ефикасно креирање професионални билтени, целни страници и веб-страници.

Сепак, MailerLite можеби не е најдобриот избор за оние на кои им е потребна телефонска поддршка бидејќи не ја нуди оваа услуга. Исто така, заостанува зад многу од своите конкуренти во однос на поддршката на корисниците. Исто така, можеби не е најдобрата опција за оние на кои им требаат понапредни функции или имаат поголема листа на претплатници за е-пошта.

Цени и планови

mailerlite цени и планови

Бесплатни план

MailerLite нуди бесплатен засекогаш план, што е одлична опција за мали бизниси и поединци кои штотуку почнуваат со маркетинг преку е-пошта. Некои клучни карактеристики на бесплатниот план вклучуваат:

 • Еден корисник и 12,000 месечни пораки
 • 24/7 поддршка за разговор преку е-пошта во првите 30 дена
 • Пристап до уредувач за влечење и спуштање, градител за автоматизација на е-пошта и градител на веб-страници

За оние кои бараат понапредни функции и поголем капацитет на претплатници, MailerLite обезбедува два платени планови:

 1. Растечки бизнис: Почнувајќи од 9 $/месечно, овој план ги нуди следните карактеристики и придобивки:
  • Тројца корисници
  • Неограничени месечни пораки
  • До претплатници на 1,000
  • Неограничени е-пошта и целни страници
  • Пристап до над 60 модерни шаблони за билтен
  • Лесен за користење интерфејс
 2. Напредно: Почнувајќи од 19 $/месечно, овој план вклучува:
  • Неограничени корисници
  • Неограничени месечни пораки
  • Сè во растечкиот бизнис план, плус:
  • Маркетинг преку е-пошта со лесни за употреба шаблони
  • Автоматска е-пошта за добредојде за нови контакти
  • Социјални алатки и алатки за управување со настани
ДЕЛ

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Од 9 долари месечно

MailerLite наспроти конкуренти

Кога се споредува MailerLite со неговите конкуренти, станува многу јасно дека неговата цена е прифатлива и обезбедува одлична вредност за парите:

 • ConvertKit: Цените започнуваат од 9 УСД/месечно за најмногу 1,000 претплатници и 49 УСД/месечно за 1,000 до 3,000 претплатници.
 • ActiveCampaign: Почнувајќи од 49 долари/месечно за до 500 претплатници и 149 долари/месечно за до 25,000 претплатници, ActiveCampaign нуди широк опсег на функции за автоматизација и CRM.
 • GetResponse: Со планови кои започнуваат од 13.30 $/месечно за до 1,000 претплатници и 99 $/месечно за до 10,000 претплатници, GetResponse обезбедува сеопфатен сет на алатки за е-пошта маркетинг, вклучувајќи целни страници и вебинари.
 • AWeber: Цената на AWeber започнува од 12.50 долари месечно за до 500 претплатници и оди до 149 долари месечно за 10,000 до 25,000 претплатници. Нуди функции како автоматизација, сегментација и целни страници.
 • Брево (порано Sendinblue): Цените на Sendinblue започнуваат од 25 $/месечно за до 10,000 е-пораки месечно и 65 $/месец за до 20,000 е-пошта месечно. Обезбедува е-пошта маркетинг, СМС маркетинг и алатки за автоматизација на маркетингот.
 • Постојана Контакт: Со планови кои започнуваат од 9.99 $/месечно за до 500 претплатници и 45 $/месечно за до 2,500 претплатници, Constant Contact нуди маркетинг преку е-пошта, автоматизација и интеграција во е-трговија.
 • MailChimp: Цената на Mailchimp започнува од 13 $/месец за до 500 претплатници и оди до 299 $/месечно за до 50,000 претплатници. Тој нуди кориснички интерфејс и широк спектар на маркетинг карактеристики.
 • SendGrid: SendGrid обезбедува флексибилна структура на цени заснована на обемот на е-пошта, почнувајќи од 14.95 $/месечно за до 500 претплатници и продолжувајќи до сопствени планови за испраќачи со голем обем. Специјализирана е за трансакциска и маркетинг испорака на е-пошта.
 • Hubspot: Цените на HubSpot се разликуваат во зависност од карактеристиките што ви се потребни, а плановите на Marketing Hub почнуваат од 45 долари/месечно. Тој нуди сеопфатни алатки за влезен маркетинг, вклучително и автоматизација на е-пошта маркетинг.

Споредувањето на MailerLite со овие конкуренти врз основа на цените, карактеристиките и прегледите на корисниците може да ви помогне да донесете информирана одлука за тоа кое е-пошта маркетинг решение најдобро одговара за вашиот бизнис во 2023 година.

Цените и плановите на MailerLite не само што се достапни, туку се задоволуваат и за потребите на различни корисници, од почетници до поискусни продавачи. Со својот лесен за користење интерфејс и огромниот сет на функции достапни и во бесплатните и во платените планови, тој е вредна алатка за маркетинг преку е-пошта за бизниси од сите големини.

ДЕЛ

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Од 9 долари месечно

Карактеристики

Способности за кампања за е-пошта

mailerlite е-мејл маркетинг

MailerLite нуди низа од моќни можности за кампања за е-пошта. Корисниците можат да креираат и испраќаат билтени, автоматизирани кампањи и RSS кампањи. Платформата исто така поддржува оптимизација за испорака и интеграции со популарни API за беспрекорна комуникација со вашите постоечки софтверски алатки.

Шаблони и уредник

mailerlite уредник на билтени

Една од најголемите предности на платформата е нејзината колекција на над 60 модерни, одговорни шаблони за билтен. MailerLite обезбедува кориснички уредувач за влечење и спуштање, како и прилагоден HTML уредник за понапредни корисници. Со овие алатки, можете да дизајнирате визуелно привлечни е-пошта што одговараат на преференциите на вашата публика и типовите на уреди.

Работни текови за автоматизација

mailerlite автоматизација

Работни текови за автоматизација се во сржта на понудите за е-пошта маркетинг на MailerLite. Работните текови им овозможуваат на корисниците да ги сегментираат претплатниците во различни групи и да испраќаат насочени кампањи врз основа на нивоата на ангажираност, интересите и други однесувања на претплатниците. Градителот за автоматизација со влечење и спуштање на платформата го поедноставува процесот на поставување и усовршување на овие работни текови.

платени претплати за билтен

Функцијата за претплата за платени билтени на MailerLite е сеопфатно решение за оние кои сакаат да ги монетизираат своите билтени. Оваа функција е дизајнирана да се справи со сè, од собирање на потенцијални клиенти и плаќања до автоматско доставување е-пошта за претплата со платена претплата, обезбедувајќи беспрекорно искуство и за создавачот на билтенот и за претплатниците.

ДЕЛ

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Од 9 долари месечно

Со интеграција на Stripe, MailerLite овозможува сигурна обработка на плаќањата на целните страници на вашиот билтен. Можете да го изберете вашиот ценовен план, од еднократни купувања до неделни, годишни или сопствени претплати. Со поддршка за над 135 валути и различни начини на плаќање, нема ограничување за тоа кој може да стане ваш клиент.

Функцијата за платени билтен на MailerLite исто така вклучува автоматизирани работни текови на е-пошта кои се насочени кон претплатниците кои најверојатно ќе купат. Можете да ги надпродадете редовните претплатници на платена претплата за билтен и да ја финализирате продажбата со персонализирана порака испратена точно во вистинско време.

со повеќе 40 блокови на билтен како анкети, квизови и галерии на рингишпил, MailerLite гарантира дека секој билтен што го испраќате е искуство со висока вредност. Можете да испорачате вредни содржини во стил со е-пошта што се убави, привлечни и оригинални.

Платформата се грижи и за ново платени претплатници на билтен и откажувања. Персонализираните е-пораки, кои вие ги дизајнирате, автоматски се испраќаат секогаш кога некој ќе се пријави, промени или откаже претплатата.

Функцијата за платен билтен на MailerLite вклучува и алатки за A/B тестирање на содржината и анализа на извештаите од билтенот за следење на перформансите. Можете да видите каде луѓето кликнуваат во секоја е-пошта со визуелни мапи за кликање, обезбедувајќи увиди кои ви помагаат постојано да испорачувате содржина за која вреди да се плати.

Целни страници и формулари за регистрација

mailerlite целни страници

За да помогне да се зголеми вашата листа на е-пошта, MailerLite нуди алатки за создавање на привлечни целни страници и формулари за пријавување. Овие алатки беспрекорно се интегрираат со карактеристиките на кампањата за е-пошта на платформата, овозможувајќи ви да собирате нови претплатници и да го следите нивниот ангажман во различни кампањи со текот на времето.

Управување со претплатници

Управувањето со вашите претплатници е олеснето со алатките за управување со претплатници на MailerLite. Корисниците можат да ги сегментираат своите списоци со е-пошта врз основа на различни фактори, како на пр ангажман, интереси, демографија и други сопствени полиња. MailerLite, исто така, обезбедува база на податоци за складирање на информации за претплатниците, поедноставувајќи го процесот на организирање и филтрирање на вашите контакти за е-пошта.

Сплит тестирање и аналитика

За да ги оптимизирате вашите кампањи, нуди MailerLite Алатки за тестирање и аналитика A/B сплит. Корисниците можат да тестираат различни теми, содржини и времиња на испраќање за да одредат кои комбинации имаат најдобра работа. Платформата, исто така, вклучува детални извештаи за важни метрики за маркетинг на е-пошта како што се отворања, кликови, отскокнувања и конверзии.

на вебсајт Builder

mailerlite градител на веб-страници

Надвор од маркетингот преку е-пошта, MailerLite обезбедува a градител на веб-страници што им помага на корисниците да креираат веб-страници со професионален изглед без знаење за кодирање. Оваа функција ги проширува можностите на платформата и нуди се-во-едно решение за бизнисите кои сакаат да го развијат или подобрат своето онлајн присуство.

Бесплатна услуга за маркетинг преку е-пошта

И на крај, MailerLite нуди бесплатен план за засекогаш за бизниси со помалку од 1,000 претплатници, што го прави пристапна алатка за маркетинг преку е-пошта за мали компании или поединци кои штотуку почнуваат. Како што расте вашата листа на е-пошта, можете да преминете на платен план, со цени кои започнуваат од 9 $/месец за најмногу 1,000 претплатници.

ДЕЛ

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Од 9 долари месечно

Корисникот Искуство

Леснотија на користење

MailerLite е познат по својата леснотија на користење, што го прави популарен избор меѓу корисниците за својата платформа за маркетинг преку е-пошта. Процесот на поставување кампањи за е-пошта и целни страници е едноставен и ефикасен, дури и за оние кои се нови во маркетингот преку е-пошта. Нуди низа шаблони за кампањи кои задоволуваат различни потреби и преференции, овозможувајќи им на корисниците брзо да креираат и испраќаат свои кампањи без никакви компликации.

Кориснички интерфејс

Корисничкиот интерфејс (UI) на MailerLite е чист и јасен, што придонесува за неговото врвно корисничко искуство. Корисниците го ценат добро дизајнираниот интерфејс бидејќи им овозможува да се движат низ платформата без никакви тешкотии. Обезбедените упатства се кратки и информативни, што им олеснува на корисниците да ги научат и да ги користат сите функции што ги нуди MailerLite.

MailerLite е најдобар за

MailerLite е идеален избор за поединци, мали бизниси и стартапи сакајќи корисничка платформа за маркетинг на е-пошта со градител на веб-страници. Се грижи за широк опсег на корисници, вклучително и оние кои се вклучени во различни жанрови, како што се фантастика и не-фикција групи.

Може да се пофали со одлична поддршка, која е персонализирана, одговорна и високо ценета од неговите корисници. Платформата, исто така, нуди можности за автоматизација кои им овозможуваат на корисниците да креираат приспособливи е-пошта за добредојде на влезот за нивните претплатници.

Накратко, корисничкото искуство на MailerLite е високо ценето поради неговите:

 • Леснотија на користење
 • Чист и едноставен кориснички интерфејс
 • Корисни упатства
 • Ефикасна поддршка на клиентите
 • Карактеристики за автоматизација за е-пошта кампањи и целни страници

Овие аспекти го прават MailerLite вреден избор за оние кои бараат корисничко и ефикасно решение за е-пошта маркетинг и градење веб-страници во 2023 година.

поддршка на корисниците на

mailerlite корисничка поддршка

Канали за поддршка

MailerLite нуди различни канали за поддршка на корисниците, со цел да обезбеди беспрекорно искуство за своите корисници. Нивниот информиран тим за поддршка е познат по тоа што нуди голема помош и помага во решавањето и решавањето на проблемите. Сепак, важно е да се забележи дека поддршката за разговор во живо е обезбедена само за оние кои ќе се одлучат за Напредниот план.

Академија MailerLite

Покрај каналите за директна поддршка, MailerLite има и едукативна платформа наречена Академија MailerLite. Оваа платформа служи како вреден ресурс за корисниците да го зајакнат нивното разбирање за софтверот, стратегиите за маркетинг преку е-пошта и најдобрите практики. Академијата нуди сеопфатни упатства, водичи и корисни совети за да им помогнат на корисниците да ја максимизираат ефективноста на нивните е-пошта кампањи.

Како дополнителен бонус, MailerLite Academy е дизајнирана да ги задоволи корисниците на сите нивоа на искуство, од почетници кои го започнуваат своето патување за маркетинг преку е-пошта до напредни корисници кои сакаат фино да ги подесат своите кампањи. Со обезбедување на овие образовни ресурси, MailerLite им дава овластување на своите корисници постојано да ги подобруваат своите вештини и целосно да ги искористат можностите на софтверот.

Преглед на MailerLite

mailerlite тим

Историја на MailerLite

MailerLite е популарна услуга за маркетинг преку е-пошта која им помага на бизнисите да креираат и испраќаат приспособени кампањи за е-пошта. Компанијата е основана во 2010 година и оттогаш еволуираше во сеопфатно решение за е-пошта маркетинг. Со својот кориснички интерфејс и дизајн, се грижи за бизниси од сите големини, што го прави атрактивна опција за секој што сака да ја подобри својата стратегија за маркетинг преку е-пошта.

Ажурирања во 2023 година

Во 2023 година, MailerLite направи значајни ажурирања на својата платформа, осигурувајќи дека останува силен конкурент во пејзажот за маркетинг на е-пошта. Некои од овие ажурирања вклучуваат:

 • Подобрено корисничко искуство: MailerLite се фокусираше на подобрување на своето корисничко искуство со поедноставување на навигацијата и воведување нови функции кои го прават создавањето на кампањи поинтуитивно и поефикасно.
 • Нови интеграции: MailerLite ги прошири своите интеграции со различни платформи, дозволувајќи им на корисниците да ги насочат своите маркетинг напори и лесно да управуваат со повеќе канали од нивната контролна табла на MailerLite.
 • Напредна анализа: Покрај постојните аналитички карактеристики, MailerLite има интегрирано напредни аналитички способности за да им помогне на бизнисите подобро да ги разберат перформансите на нивната е-пошта кампања и да донесуваат одлуки засновани на податоци.
 • Карактеристики на е-трговија: Препознавајќи ја зголемената потреба бизнисите да ја оптимизираат својата продажба преку е-пошта маркетинг, MailerLite воведе функции за е-трговија кои им помагаат на корисниците да продаваат производи и поефикасно да управуваат со нивните онлајн продавници.

Овие ажурирања гарантираат дека MailerLite останува сигурна и ефикасна платформа за маркетинг преку е-пошта за бизнисите во 2023 година.

Добрите и лошите страни на MailerLite

MailerLite нуди различни предности што го прават популарен избор за бизнисите во нивните напори за маркетинг преку е-пошта. Тие обезбедуваат широк сет на функции, дури и во нивниот бесплатен план, кој вклучува градител за автоматизација на е-пошта, градител на целни страници, градител на веб-страници (само 1), формулари и создавач на скокачки прозорци. Оваа дарежлива понуда им овозможува на корисниците да експериментираат и истражуваат без никакви првични инвестиции.

Корисничкиот интерфејс на MailerLite е уште еден главен белег. Дизајниран е имајќи ја на ум едноставноста и леснотијата на користење, овозможувајќи им на оние кои се нови во е-пошта маркетингот удобно да се движат низ платформата. Дополнително, MailerLite нуди 24/7 поддршка и 30-дневен премиум пробен период, обезбедувајќи одлична помош за корисниците.

Згора на тоа, Цените на MailerLite се конкурентни во споредба со другите алатки за е-пошта маркетинг, почнувајќи од 9 $/месечно за 1,000 претплатници на растечкиот бизнис план. Овој план вклучува неограничени е-пошта и целни страници, како и над 60 модерни шаблони за билтен. Оваа достапност го прави MailerLite соодветна опција за бизниси од различни големини.

Од друга страна, постојат некои негативни страни за користење на MailerLite. Некои корисници изразија загриженост во врска со суспензијата на сметките без предупредување поради потенцијални проблеми со усогласеноста. Ова може да предизвика прекини во кампањите за е-пошта и да влијае на целокупното корисничко искуство. Процесот на одобрување за нови сметки, исто така, може да одземе време за некои корисници.

Еве резиме на добрите и лошите страни на користењето на MailerLite:

Позитивни:

 • Дарежлив бесплатен план со широки функции
 • Интерфејс што е лесен за корисниците
 • Конкурентни цени
 • 24/7 поддршка и 30-дневен премиум пробен период
 • Интеграции со популарни алатки и платформи

Конс:

 • Можни суспензии на сметката без предупредување
 • Процесот на одобрување што одзема многу време за нови сметки

Иако MailerLite има свои недостатоци, неговиот сеопфатен сет на функции, пристапните цени и корисничкото искуство го прават привлечен избор за многу бизниси во нивните напори за е-пошта маркетинг.

Често поставувани прашања

Што е MailerLite?

MailerLite е софтвер за е-пошта маркетинг кој нуди интуитивна и добро организирана платформа за почетниците корисници. Тоа им овозможува на бизнисите и на поединците да испраќаат кампањи за е-пошта, да креираат билтени и да управуваат со своите претплатници. Овој софтвер има за цел да им олесни и ефективно на корисниците да комуницираат со својата публика преку маркетинг преку е-пошта.

За што се користи MailerLite?

MailerLite се користи за испраќање е-пошта, промоции и билтени на претплатниците. Доаѓа со многу функции за да им помогне на корисниците во нивните напори за маркетинг преку е-пошта, вклучувајќи:

– Креирање и хостирање на веб-страници
– Автоматизирање на е-пошта
- Над 60 модерни шаблони за билтен
– Влечете и спуштете уредник за е-пошта за лесно прилагодување
- Интеграции со популарни платформи како што се Shopify и WordPress

Неговиот кориснички интерфејс и пристапните цени го прават атрактивна опција за бизниси од сите големини.

Дали е Mailerlite бесплатен?

MailerLite нуди бесплатен план наречен „Слободен засекогаш“ кој обезбедува основен сет на функции за корисниците. Бесплатниот план вклучува:

– До 1,000 претплатници
– Испраќање 12,000 мејлови месечно
– Пристап до ограничени шаблони за билтен
– Основна поддршка

За корисници со растечки потреби, MailerLite има план „Растечки бизнис“, кој започнува од 9 долари месечно за 1,000 претплатници. Овој план вклучува неограничени е-пошта и целни страници, како и целосен пристап до достапните шаблони за билтен и услуги за поддршка. Цените се зголемуваат врз основа на бројот на претплатници, што го прави скалабилно решение за бизнисите.

Резиме - Преглед на MailerLite за 2023 година

Маркетинг по е-пошта на MailerLite
Од 9 долари месечно

mailerlite е алатка за е-пошта богата со карактеристики и прифатлива за корисникот, која е одличен избор за малите бизниси благодарение на неговиот дарежлив бесплатен план.

 Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Испраќајте неограничени месечни пораки. Изберете од 100 шаблони. Платени претплати за билтен. Автоматизација на е-пошта и сегментација на претплатници. Креирајте квизови, веб-страници и целни страници.

MailerLite се покажа како многу сигурна и ефикасна алатка за маркетинг преку е-пошта за бизниси. Неговата прифатлива цена, особено планот „Бесплатен засекогаш“ и „Растечкиот бизнис план“ од 9 долари/месечно, го прават атрактивна опција за многу бизниси кои сакаат да го зголемат својот маркетинг досег.

Некои од неговите значајни карактеристики вклучуваат лесен за употреба и интуитивен уредувач за влечење и спуштање, дарежлив бесплатен план без временско ограничување и ефикасна автоматизација на кампањата за е-пошта. Дополнително, MailerLite овозможува беспрекорна интеграција со други платформи, подобрувајќи го корисничкото искуство.

Сепак, потенцијалните корисници треба да бидат свесни за пријавените ограничувања во функцијата за уредување влечење и спуштање, како и повремените грижи околу поддршката за клиентите. И покрај ова, MailerLite се чини дека е достоен конкурент во областа на алатките за е-пошта маркетинг, обезбедувајќи вредност за парите без да се загрози функционалноста.

Сумирајќи, MailerLite нуди привлечна мешавина на достапност и корисност, што го прави силен конкурент за бизнисите во потрага по сеопфатно решение за е-пошта маркетинг во 2023 година.

ДЕЛ

Испробајте го MaillerLite бесплатно за најмногу 1,000 примачи

Од 9 долари месечно

Почетна » E-mail маркетинг » Преглед на MailerLite 2023 година (дали е вистинскиот избор за мали бизниси и стартапи?)

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.