Само внесете име на домен и проверете дали страницата е неисправна за сите останати или дали страницата е пуштена само за вас.

Што прави оваа алатка? Оваа бесплатна алатка ви помага да откриете дали веб-локацијата е навистина неисправна или е само неисправна поради проблеми на вашиот сопствен компјутер и со вашата интернет конекција.

Како работи оваа алатка? Го проверува статусот на веб-локацијата и проверува дали страницата е лоша или не. Откако ќе го внесете URL-то, тестот се врши на доменот во реално време.

Што предизвикува прекин на веб-страницата?

➡️ Сајтот има проблеми со својот веб-хостинг провајдер

➡️ Сајтот има проблеми со серверот / базата на податоци / софтверот

➡️ Сајтот има проблеми со серверот за име на домен (DNS).

➡️ Сајтот заборавил да го обнови името на доменот

Но, понекогаш тоа е поради вас.. ако е така, тогаш 10 пати од 10 тоа е затоа што имате проблеми со интернет конекција.

на професионални и автоматски мониторинг на веб-страница Препорачувам да користите алатка како Домаќин тракер