Обелоденување на подружница - како е Website Rating Финансирано?

Website Rating е поддржан од нашите читатели, како вие! Ова е наше придружно откривање, каде објаснуваме што е тоа, како функционира и зошто ни е важно нам и на нашите читатели.

Нашата веб-локација е поддржана од читатели, што значи дека кога купувате услуга или производ преку нашите врски, понекогаш заработуваме придружна провизија.

Кога ан affiliate link се кликнува на (тука има повеќе детали за партнерски маркетинг) и корисникот купува нешто од врската на која се упатени.

Зошто соработуваме со овие компании?

Прво, и најочигледната причина. Затоа што водиме бизнис. Но, исто така, ни овозможува да избегнеме да правиме наметливи (и досадни) реклами со банери.

Последно, но не и најмалку важно, веруваме дека производите и услугите што ги препорачуваме се супериорни во однос на другите.

Ова исто така ни помага да одржуваме ажурирана веб-локација. Бидејќи оценувањето на давателите на услуги може да одзема време и скапо. Ние плаќаме за услугите и производите наведени на оваа страница.

Сајтовите што ги работиме ги одржуваме да работат за да можеме правично да ги одредиме нивните перформанси. Ова ни овозможува да ги измериме аспектите како што се перформансите, поддршката, времето на работа и брзината.

Дали ова ќе влијае на нашите прегледи/оценки?

Не бе. Никогаш!

Нашата веб-локација не е под влијание на рецензии или оценки на оваа страница. Секој од нашите прегледи зависи од овие фактори:

  • Преземи и инсталирај
  • Карактеристики
  • Брзина и приватност
  • Поддршка
  • Цени
  • Бенефиции

Овие аспекти ќе влијаат на рангирањето на компанијата на нашата страница. Сепак, не сите веб-домаќини се исти, и иако не можеме да одредиме кој е супериорен во однос на сите, можеме да тврдиме кои од нив се супериорни во однос на другите.

Повеќето прегледи на производи и услуги се состојат и од предности и од недостатоци, затоа погрижете се да ги поминете нашите прегледи пред да купувате.

Размислете за читање прегледи на други сајтови за споредба, исто така, за да знаете за што плаќате вреди вашите пари.

Зошто дури и ги откриваме овие информации?

Затоа што нашата цел е да бидеме што е можно понапредни и транспарентни. Што е најважно, сепак, искреноста со нашите посетители ни е многу важна.

Дали ова ќе значи дека треба да платите повеќе?

Не на сите.

Напротив, бидејќи во некои случаи склопивме договор или два со некои веб-домаќини кои им помагаат на нашите читатели да заштедат пари.

Ако имате какви било прашања во врска со нашите политики, слободно контактирајте не.

Споделете на...