18 најплатени придружни програми во 2023 година

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Филијалата на маркетингот е одличен начин да заработите пари онлајн. Тоа е маркетинг модел заснован на провизија каде што промовирате производи или услуги на други луѓе и заработувате провизија за секоја продажба што ја генерирате. Во овој блог пост, Ќе погледнам некои од најплатените придружни програми во 2023 година. Ќе разговараме за стапките на провизија на секоја програма, времетраењето на колачињата и процесот на регистрација.

Достапни се многу различни придружни програми, а стапките на провизија може да варираат во зависност од производот или услугата што се промовира. Сепак, постојат неколку придружни програми кои нудат исклучително високи стапки на провизија.

Тука се и некои статистика за најплатените придружни програми:

 • Просечната стапка на провизија за придружна програма е 10%. Сепак, постојат многу програми кои нудат многу повисоки стапки на провизија.
 • Некои од најплатените придружни програми нудат провизии до 75%. Овие програми обично продаваат артикли со висок билет, како што се софтвер, веб хостинг и VPN.
 • Најпопуларните придружни програми се оние што продаваат производи или услуги за кои луѓето веќе се заинтересирани. На пример, менаџерите за лозинки, VPN-овите и создавачите на веб-локации се популарни придружни програми.
 • Најдобрите придружни програми со висок билет се оние кои нудат добра рамнотежа на стапката на провизија, леснотија на промоција и промотивни материјали. Ако можете да најдете програма која ги нуди сите овие работи, веројатно ќе бидете успешни.

18 придружни програми за високи билети во 2023 година

1. ClickFunnels

clickfunnels

ClickFunnels е популарен создавач на инка што им помага на бизнисите да создадат продажни инки со висока конверзија. Тој нуди широк спектар на функции, вклучувајќи целни страници, страници за продажба, вебинари и многу повеќе. ClickFunnels е познат по леснотијата на користење и високите стапки на конверзија.

Филијалата на ClickFunnels нуди стапка на провизија од 40% за сите продажби направени преку вашата придружна врска. Времетраењето на колачињата е 30 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена преку вашата врска до 30 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Со претплати кои се движат од 97 до 297 до 2497 долари месечно, можете да заработите МНОГУ! И добијте го ова: многу клиенти однапред плаќаат за ГОДИШНИ претплати, што значи дека можете да заработите насекаде од $997 до $2,997 до $29,964!

ПланСтапката на провизијаПотенцијална провизија по продажбаПотенцијална провизија над 24 месеци
$9740%$38.80$927.20
$29740%$118.80$2847.20
$2,49740%$998.80$23,967.20

Стапката на провизија: 40%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Придружна програма ClickFunnels
Дознајте повеќе за придружните програми за создавање инка

2. Toptal

топтален

Топтал е пазар за поврзување бизниси со врвни хонорарни таленти. Тој нуди широк спектар на услуги, вклучувајќи развој на веб, дизајн, маркетинг и многу повеќе. Топтал е познат по своите висококвалитетни стандарди и неговиот процес на проверка.

Филијалата на Toptal нуди a паушална стапка на провизија од 2,000 долари за компании кои се потпишани преку вашата придружна врска. Ова значи дека ќе заработите 2,000 долари за секоја компанија што ќе се пријави за Toptal користејќи ја вашата врска.

Табелата подолу покажува колку можете да заработите од придружната програма на Toptal, врз основа на бројот на компании што ги потпишувате.

Број на компании за кои се регистриратеВашата вкупна заработка
1$2,000
3$6,000
6$12,000
9$18,000
12$24,000

Времетраењето на колачињата е 90 дена, што значи дека ќе заработите провизија за сите договори што се потпишани преку вашата врска до 90 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Стапката на провизија: 2,000 долари по пријавување
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма Топтал

3. Семруш

штрудла

Семнуш е популарна алатка за оптимизација која им помага на бизнисите да го подобрат рангирањето на нивната веб-страница на пребарувачот. Тој нуди широк спектар на функции, вклучувајќи истражување на клучни зборови, анализа на повратни врски и конкурентна анализа. Семруш е познат по својата сеопфатност и неговата точност.

Филијалата на Semrush нуди флексибилна стапка на провизија за сите пријавувања за претплата направени преку вашата придружна врска. Времетраењето на колачињата е 90 дена, што значи дека ќе заработите провизија за сите надградби што се направени преку вашата врска до 90 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Филијалата на Semrush нуди провизија од 200 УСД за секоја нова продажба на претплата на Semrush, без оглед на избраниот план. Ќе заработувате и 10 долари за секое ново пробно активирање и 0.01 долари за секое ново регистрирање.

Табелата подолу покажува колку можете да заработите од придружната програма на Semrush, врз основа на бројот на претплати, потенцијални клиенти и регистрирања што ги генерирате.

Претплати (200 долари)Води (10 долари)Регистрации (0.01 $)Вашата вкупна заработка
1110$210.01
2220$420.02
3330$630.03
4440$840.04
5550$1,050.05

Стапката на провизија: 200 $ за секоја нова претплата, 10 $ за секој нов потенцијал и 0.01 $ за секое ново регистрирање
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма на Семруш

4 GetResponse

getresponse

GetResponse е е-мејл маркетинг платформа која им помага на бизнисите да испраќаат кампањи за е-пошта и да управуваат со нивните списоци со е-пошта. Тој нуди широк спектар на функции, вклучувајќи шаблони за е-пошта, автоматизација и аналитика. GetResponse е познат по неговата леснотија на користење и неговата прифатлива цена.

Филијалата на GetResponse нуди повторлива стапка на провизија од 33% за сите продажби направени преку вашата поврзана врска. Времетраењето на колачињата е 120 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена преку вашата врска до 120 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Со други зборови, ако упатите некој што се регистрира за планот Max, кој чини 83.30 долари месечно, ќе заработите провизија од $27.49 за секој месец дека тие остануваат клиент кој плаќа. Ако тие останат клиент кој плаќа 24 месеци, ќе сте заработиле вкупна провизија од $659.75, и тоа е повеќе од 36 месеци $989.64.

Еве табела која го прикажува потенцијална заработка за само ЕДНА продажба од придружната програма GetResponse:

ПланЦенаСтапката на доживотна комисијаПотенцијална провизија месечноПотенцијална провизија над 24 месеци
Основни$13.3033% се повторува$4.38$105.12
Повеќе$39.9533% се повторува$13.18$316.32
Професионална$49.9533% се повторува$16.48$483.52
MAX$83.3033% се повторува$27.49$659.76

Стапката на провизија: 33%
Времетраење на колачето: 120 дена
Линк за регистрација: Придружна програма GetResponse
Дознајте повеќе за придружните програми за маркетинг преку е-пошта

5. WP Engine

wp engine

WP Engine е управувано WordPress хостинг провајдер кој нуди хостинг средина со високи перформанси за WordPress веб-страници. Тој нуди широк спектар на функции, вклучувајќи автоматско ажурирање, безбедност и оптимизација на перформансите. WP Engine е познат по својата доверливост и поддршката за клиентите.

на WP Engine affiliate програмата нуди рамна стапка на провизија за сите продажби направени преку вашата поврзана врска. Времетраењето на колачињата е 180 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба направена преку вашата врска до 180 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

на WP Engine affiliate програма нуди стапка на провизија од 200 долари за секое ново WP Engine продажба на клиенти, без оглед на избраниот план. Можете исто така да заработите до 7,500 долари за продажба на нивните бизнис и премиум планови.

ПланСтапка на провизија1 Продажба5 Продажба10 Продажба
Лична$200$200$1,000$2,000
Бизнис$ 249 - $ 7,500$ 249 - $ 7,500$ 1,245 - $ 37,500$ 2,490 - $ 75,000
Премиум$ 2,500 - $ 7,500$ 2,500 - $ 7,500$ 12,500 - $ 37,500$ 25,000 - $ 75,000

Стапката на провизија: $200 до $7,500 по продажба
Времетраење на колачето: 180 дена
Линк за регистрација: Придружна програма WPEngine
Дознајте повеќе за придружните програми за веб хостинг

6. Елегантни теми (Диви)

елегантни теми (диви)

Елегантен Теми е WordPress давател на теми кој нуди широк спектар на висококвалитетни WordPress теми. Најпознат е по својата тема Divi, која е моќен создавач на страници за влечење и спуштање. Elegant Themes е познат по своите висококвалитетни теми и одличната поддршка за клиентите.

Филијалата на Elegant Themes нуди стапка на провизија од 50% за сите продажби направени преку вашата поврзана врска. Времетраењето на колачињата е 60 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена преку вашата врска до 60 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Стапката на провизија: 50%
Времетраење на колачето: 60 дена
Линк за регистрација: Придружна програма за елегантни теми

7 Wix

Wix е градител на веб-страници што го олеснува создавањето веб-локација со професионален изглед без никакво знаење за кодирање. Нуди широк спектар на функции, вклучувајќи шаблони, уредување со влечење и пушти и функционалност за е-трговија. Wix е познат по неговата леснотија на користење и неговата достапност.

Придружната програма Wix нуди провизија од 100 УСД за сите продажби направени преку вашата придружна врска. Времетраењето на колачињата е 90 дена, што значи дека ќе заработите провизија за секоја продажба што е направена преку вашата врска до 90 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Стапката на провизија: $ 100
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма Wix
Дознајте повеќе за придружните програми за градење веб-страници

8. Патни исплати

патувања

Плаќања за патувања е популарна партнерска мрежа која ги поврзува бизнисите со издавачите кои промовираат зделки за патување. Тој нуди широк спектар на производи за патување, вклучувајќи летови, хотели, изнајмување автомобили и многу повеќе. Travelpayouts е познат по своите висококвалитетни туристички производи и конкурентните стапки на провизија.

Филијалата на Travelpayouts нуди стапка на провизија од 50% за сите резервации направени преку вашата поврзана врска. Времетраењето на колачињата е 30 дена, што значи дека ќе заработите провизија за сите резервации што се направени преку вашата врска до 30 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Стапката на провизија: 50%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Придружна програма за патувања

9. LeadsMarket

водечки пазар

Водечки пазар е партнерска мрежа која ги поврзува бизнисите со издавачите кои промовираат понуди за генерирање на водечките луѓе. Нуди широк спектар на производи за генерирање на олово, вклучително и е-пошта, телефонски и контакт формулари. Leadsmarket е познат по своите висококвалитетни производи за производство на олово и конкурентните стапки на провизија.

Филијалата на Leadsmarket нуди стапка на провизија од 50-70% за сите потенцијални клиенти генерирани преку вашата поврзана врска. Времетраењето на колачињата е 30 дена, што значи дека ќе заработите провизија за сите потенцијални клиенти кои се генерирани преку вашата врска до 30 дена откако посетителот ќе кликне на вашата врска.

Стапката на провизија: 50% - 70%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Придружна програма на LeadsMarket

10. Fiverr

fiverr

Fiverr е пазар за хонорарни услуги. Тоа е одлично место за наоѓање freelancerда правиме се, од пишување блог постови до дизајнирање логоа. 

FiverrФилијалата на програмата нуди провизија од 20% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 30 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 30 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за Fiverr's affiliate програма, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Подружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање Fiverr.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Fiverr Affiliate програма

11. HubSpot

центри

Hubspot е пакет на софтвер за маркетинг и продажба. Тоа е одлична алатка за бизнисите од сите големини да го зголемат своето онлајн присуство. HubSpot нуди различни производи и услуги, вклучително и маркетинг центар, продажен центар и центар за услуги.

Филијалата на HubSpot нуди стапка на провизија до 50% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 90 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 90 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за придружната програма на HubSpot, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Партнери“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање на HubSpot.

Стапката на провизија: 50%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма HubSpot

12 Shopify

продавница

Shopify е платформа за креирање и управување со онлајн продавници. Тоа е одлична опција за бизнисите од сите големини да ги продаваат своите производи преку Интернет. Придружната програма Shopify е одличен начин да заработите провизии за продажбата генерирана од вашата веб-страница или блог.

Филијалата на Shopify нуди стапка на провизија од 10% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 30 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 30 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за придружната програма на Shopify, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Придружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање на Shopify.

Стапката на провизија: 10%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Програма за придружни активности на Shopify

13. Smartproxy

паметен прокси

паметен прокси е прокси услуга која ви овозможува пристап на интернет од различни локации. Тоа е одлична алатка за бизниси кои треба да собираат податоци или да извршуваат задачи кои бараат повеќе IP адреси. Нуди различни карактеристики што го прават моќна алатка за собирање податоци и ротација на IP.

Филијалата на Smartproxy нуди стапка на провизија до 20% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 30 дена.

За да се регистрирате за придружната програма на Smartproxy, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Придружници“.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Паметна прокси придружна програма

14. Кликни банка

кликнете на банката

ClickBank е пазар за дигитални производи, како што се е-книги, софтвер и курсеви.

Филијалата на ClickBank нуди стапка на провизија која варира во зависност од производот што го промовирате. Сепак, обично може да очекувате да заработите од 5% до 75% на секоја продажба.

Времетраењето на колачињата за ClickBank е 60 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 60 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за придружната програма на ClickBank, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Подружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање на производите на ClickBank.

Стапката на провизија: 5-75%
Времетраење на колачето: 60 дена
Линк за регистрација: Придружна програма ClickBank

15. WordPress. Со

wordpress. Организации

WordPress. Со е најпопуларниот систем за управување со содржина (CMS) во светот. Се користи од милиони веб-локации за напојување на нивната содржина.

на WordPressФилијалата на .com нуди стапка на провизија од 5% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 60 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 60 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за WordPressпридружна програма на .com, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Придружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање WordPress. Ком.

Стапката на провизија: 5%
Времетраење на колачето: 60 дена
Линк за регистрација: WordPress.com придружна програма

16. Upwork

upwork

Upwork е хонорарен пазар каде што бизнисите можат да вработуваат freelancerда прави различни задачи.

на Upwork affiliate програмата нуди провизија од 20% за сите плаќања за прв пат што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 90 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 90 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за Upwork's affiliate програма, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Подружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање Upwork.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Upwork Affiliate програма

17. Логитек

логитхех

Logitech е швајцарска мултинационална компанија која произведува компјутерски периферни уреди, како што се глувци, тастатури и веб камери.

Affiliate програмата на Logitech нуди стапка на провизија до 20% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 90 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 90 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за придружната програма на Logitech, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Партнери“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање на производите на Logitech.

Стапката на провизија: 20%
Времетраење на колачето: 90 дена
Линк за регистрација: Придружна програма на Logitech

18 iStockphoto

истофотофото

iStockphoto е сток фото агенција која обезбедува висококвалитетни слики, видеа и векторска графика.

Придружната програма iStockphoto нуди стапка на провизија до 50% за сите продажби што ги генерирате. Времетраењето на колачето е 30 дена. Ова значи дека ако некој кликне на вашата партнерска врска и направи купување во рок од 30 дена, ќе заработите провизија.

За да се регистрирате за придружната програма на iStockphoto, можете да ја посетите нивната веб-страница и да кликнете на табулаторот „Придружници“. Ќе треба да наведете некои основни информации, како што се вашето име, адреса на е-пошта и URL на веб-локација. Откако ќе се регистрирате, ќе ви биде дадена единствена поврзана врска што можете да ја користите за промовирање на слики на iStockphoto.

Стапката на провизија: 50%
Времетраење на колачето: 30 дена
Линк за регистрација: Придружна програма iStockphoto

Други високоплатени придружни програми

Покрај придружните програми споменати погоре, достапни се голем број други придружни програми со висока плата. Некои од овие програми вклучуваат:

Овие програми нудат високи стапки на провизија за различни производи и услуги, вклучувајќи софтвер, веб хостинг, маркетинг алатки и образовни курсеви.

Важно е да се напомене дека стапките на провизијата за придружните програми може да се променат во секое време, затоа секогаш е добра идеја да ги проверите најновите стапки пред да се регистрирате за програма.

Тука се и некои фактори кои треба да се земат предвид при изборот на придружна програма:

 • Стапката на провизија: Ова е најважниот фактор што треба да се земе предвид, бидејќи ќе одреди колку ќе заработите за секоја продажба што ја генерирате.
 • Времетраење на колачето: Ова е времето во кое колачето ќе се складира на компјутерот на корисникот откако ќе кликнат на вашата поврзана врска. Колку подолго трае колачето, толку е поголема веројатноста дека ќе заработите провизија за продажба.
 • Вид на производи или услуги: Погрижете се да промовирате производи или услуги за кои сте страстни и во кои верувате. Ова ќе ја зголеми веројатноста дека ќе бидете успешни во генерирањето на продажбата.
 • Квалитет на промотивни материјали: Филијалата на програмата треба да ви обезбеди висококвалитетни промотивни материјали, како што се банери, графички контроли и целни страници. Ова ќе ви олесни да ги промовирате производите или услугите и да генерирате продажба.

Често поставувани прашања

Која е најплатената придружна програма за приклучување во 2023 година?

Не постои ниту една придружна програма „најплатена“, бидејќи стапките на провизијата може да варираат во зависност од производот или услугата што се промовира. Сепак, некои од најплатените придружни програми во 2023 година вклучуваат ClickFunnels, Toptal, Shopify и Smartproxy.

Зошто треба да се приклучите на придружните програми?

Постојат многу причини зошто треба да се приклучите на придружните програми. Прво, партнерскиот маркетинг може да биде одличен начин да заработите висок приход. Второ, партнерскиот маркетинг е флексибилен начин да заработите пари, бидејќи можете да работите од дома и сами да си поставите часови. Трето, партнерскиот маркетинг ви овозможува да промовирате производи или услуги во кои верувате.

Колку најплатените придружни програми им плаќаат на филијалите?

Стапките на провизија за придружните програми може да варираат во зависност од производот или услугата што се промовира. Сепак, некои од најплатените придружни програми во 2023 година нудат провизии до 75%.

Заклучок: Кои се најдобрите придружни програми со највисока плата во 2023 година?

Тука се и некои фактори кои треба да се земат предвид при изборот на придружна програма:

 • Стапката на провизија: Ова е најважниот фактор што треба да се земе предвид, бидејќи ќе одреди колку ќе заработите за секоја продажба што ја генерирате.
 • Времетраење на колачето: Ова е времето во кое колачето ќе се складира на компјутерот на корисникот откако ќе кликнат на вашата поврзана врска. Колку подолго трае колачето, толку е поголема веројатноста дека ќе заработите провизија за продажба.
 • Вид на производи или услуги: Погрижете се да промовирате производи или услуги за кои сте страстни и во кои верувате. Ова ќе ја зголеми веројатноста дека ќе бидете успешни во генерирањето на продажбата.
 • Квалитет на промотивни материјали: Филијалата на програмата треба да ви обезбеди висококвалитетни промотивни материјали, како што се банери, графички контроли и целни страници. Ова ќе ви олесни да ги промовирате производите или услугите и да генерирате продажба.

Во однос на стапките на провизијата, најплатените придружни програми се Fiverr, HubSpot и Smartproxy. Сепак, важно е да се земат предвид други фактори при изборот на придружна програма, како што се времетраењето на колачињата, видот на производите или услугите што се промовираат и квалитетот на промотивните материјали што се достапни.

На пример, ако барате програма со долго траење на колачињата, тогаш Amazon Associates или WordPress.com можеби е добра опција. Ако барате програма која промовира производи или услуги за кои сте страстни, тогаш Logitech или iStockphoto би можеле добро да се вклопат. И ако барате програма која нуди висококвалитетни промотивни материјали, тогаш HubSpot или Shopify може да бидат добар избор.

На крајот на краиштата, најдобрата придружна програма за вас ќе зависи од вашите индивидуални потреби и цели. Сепак, програмите наведени погоре се одлични опции за оние кои бараат да заработат високи провизии преку партнерски маркетинг.

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.
Споделете на...