Zapier vs Pabbly Connect (Зошто поевтината опција може да биде подобра!)

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Не можам да се одлучам помеѓу Zapier и Pabbly Connect? Едниот има многу повеќе интеграции, другиот е многу поевтин. Значи, која е најдобрата алатка за автоматизирање на вашите деловни процеси и задачи? Оваа детална споредба помеѓу Zapier и Pabbly Connect за да ви помогне да одлучите кој е вистинскиот за вас.

Од $249 (еднократно плаќање)

Добијте Pabbly Connect [ПОНУДА ОГРАНИЧЕНА ЖИВОТНО]

Запир Pabbly Connect се алатки за автоматизација на работниот тек што поврзуваат апликации, API и услуги кои помагаат да се автоматизираат дигиталните задачи и им помагаат на бизнисите и на вработените да го насочат својот ден без да се заглави со повторлива и ниска работа.

Брзо резиме: Zapier и Pabbly Connect ви дозволуваат да ги автоматизирате задачите и да ги повторувате низ повеќе апликации. Иако се споредливи на многу начини, и двајцата имаат свои индивидуални предности. Главната разлика помеѓу Zapier и Pabbly Connect е тоа Zapier доаѓа со повеќе интеграции, Но Pabbly Connect нуди многу поевтина цена.

Лично, Преферирам и користам Pabbly Connect поради огромната разлика во цената. Со Pabbly Connect добивам 10,000 месечни задачи за 699 ​​долари (доживотна цена), но со Zapier добивам само 2,000 месечни задачи за 588 долари (годишна цена).

Но, само затоа што Zapier и Pabbly Connect го прават истото не значи дека се идентични во секој поглед.

И двете имаат свои добрите и лошите страни и внатре оваа споредба Zapier vs Pabbly Connect, ќе испитам како тие се споредуваат едни со други и која е подобра алатка за вашите потреби за автоматизација.

Како функционираат тригерите на Zapier и Pabbly Connect?

Zapier и Pabbly connect се двете алатки за автоматизација кои ви дозволуваат да ја автоматизирате работата на повеќе платформи и да ослободите време за подобри работи.

И двете работат на логиката ако/тогаш (ако се случи ова, тогаш направете го ова), логика активирање и дејство - и двете можат да се автоматизираат за да одговорат на предизвикувачите со единечни или повеќекратни дејства (ако се случи ова, тогаш направете го ова, ова и ова ).

На пример, користејќи Zapier или Pabbly Connect, можете да креирате задача за автоматизирање на одговорите Google осврти што одговара на нов Google преглед (т.е. активирањето) со две различни дејства:

 1. Cчитање одговор на Google Мој бизнис страница
 2. Зачувување на одговорот во a Google табеларна пресметка.

Ајде да се нурнеме во спецификите на овие алатки и да видиме како тие се спротивставуваат една на друга.

Што е Pabbly Connect?

што е pabbly поврзете

Како Запиер, Pabbly Connect е алатка за автоматизација на задачи која им овозможува на корисниците да ги повторуваат задачите низ повеќе апликации без напор.

Јас сум моќен корисник на Pabbly Connect. Проверете некои од работните текови на Pabbly што ги користам.

Со Pabbly Connect, можете креирајте работни текови за да го автоматизирате споделувањето податоци низ различни апликации и ослободете се од типот на безумна зафатена работа што сите ја мразиме.

Pabbly Connect исто така работи со користење на логиката ако/тогаш и може да се користи за извршување задачи во повеќе чекори како одговор на различни предизвикувачи. Тоа е фундаментално корисничка алатка која лесно се поставува и не бара никакво знаење за кодирање за користење.

ДЕЛ

Добијте Pabbly Connect [ПОНУДА ОГРАНИЧЕНА ЖИВОТНО]

Од $249 (еднократно плаќање)

 1. Оловна генерација: Автоматски генерирајте потенцијални клиенти од формуларите на вашата веб-локација и целните страници.
 2. Маркетинг по е-пошта: Испратете автоматизирани маркетинг кампањи за е-пошта до вашите претплатници.
 3. Автоматизација на цевководи за продажба: Преместувајте ги потенцијалните клиенти преку вашата продажна линија автоматски врз основа на нивната активност и однесување.
 4. Автоматизација за поддршка на клиентите: Креирајте билети и праќајте известувања до вашиот тим за поддршка на клиентите кога ќе се пријават нови проблеми.
 5. Сметководствена автоматизација: Креирајте фактури и испратете ги до клиентите автоматски.
 6. Маркетинг автоматизација: Автоматизирајте ги вашите маркетинг, рекламирање и други маркетинг задачи на социјалните медиуми.
 7. Автоматизација на човечки ресурси: Автоматизирајте вградување, отпуштање и други задачи за човечки ресурси.
 8. Прогноза за продажба: Автоматизирајте ги прогнозите за продажба врз основа на вашите цевководи и историски податоци.
 9. Автоматизација за известување: Создавајте извештаи од вашите податоци и испраќајте ги до засегнатите страни на редовна основа.
 10. Автоматизација на известувања: Добивајте известувања кога ќе се случат важни настани во вашите апликации.
 11. Интеграциона автоматизација: Интегрирајте ги вашите апликации за да работат заедно беспрекорно.
 12. Прилагодена автоматизација: Создадете сопствени работни текови за да го автоматизирате секој процес што можете да го замислите.
 13. Додадете нови квизови на Interact во сегментите на Flodesk.
 14. Sync Календски резервации со вашата претплатничка листа.
 15. Испратете е-пошта за добредојде на новите претплатници.
 16. Додадете нови претплатници на одреден сегмент врз основа на нивните интереси.
 17. Создадете нов потенцијал за CRM за секој нов формулар за продажба.
 18. Генерирајте PDF-фактура за секоја нова нарачка.
 19. Објавувајте нови објави на блог на социјалните медиуми автоматски.
 20. Додајте нови клиенти во вашата програма за лојалност автоматски.

Ова се само неколку примери за многу работи што може да ги направи Pabbly Connect. Со преку 650 апликации за избор, нема ограничување на можностите.

Цените на Pabbly Connect

Pabbly Connect ценовните планови

Pabbly Connect нуди четири нивоа на плаќање, почнувајќи со бесплатен план.

слободен

Со бесплатниот план на Pabbly Connect можете креирајте до 100 задачи секој месец со неограничени операции, внатрешни задачи и автоматизација.

Ова е пристојно дарежлив бесплатен план и всушност може да биде доволен за freelancerи други корисници кои сакаат да автоматизираат релативно мал број задачи.

стандард

Трошоците за стандардниот план на Pabbly Connect 14 долари месечно ако се регистрирате за 36-месечна претплата, и доаѓа со 12,000 задачи месечно неограничени операции и работни текови.

на

на $ 29 месечно (со 36-месечна обврска), добивате 24,000 задачи месечно со неограничени операции и работни текови.

Крајната

Ова е најпопуларниот план на Pabbly Connect и со добра причина: почнувајќи од само 59 долари месечно, добивате лизгачка скала на задачи месечно почнувајќи од 50,000 и оди до 3,200,000 (оваа опција чини 3,839 долари месечно, но е далеку од она што би им било потребно на повеќето бизниси или поединци).

Забелешка: Сите цени наведени погоре се најевтините опции што ги нуди Pabbly Connect и бараат од вас да се регистрирате за 36-месечна обврска.

Цената се зголемува колку помалку време ќе се посветите на: на пример, стандардниот план со едномесечна обврска чини 19 $/месечно.

ДЕЛ

Добијте Pabbly Connect [ПОНУДА ОГРАНИЧЕНА ЖИВОТНО]

Од $249 (еднократно плаќање)

Pabbly Connect доживотни ценовни планови

Доживотен договор за Pabbly Connect

Pabbly Connect нуди и неверојатна еднократна, доживотна опција за плаќање во сите свои планови.

Придобивката од добивањето на доживотен договор на Pabbly Connect во 2023 година е тоа што не треба да плаќате никакви месечни или годишни претплати. Едно плаќање за доживотен пристап!

Стандардна доживотна зделка

Овој план чини 249 $ (еднократно плаќање) и ви дава 3,000 задачи секој месец, неограничени операции и 10 работни текови.

Про доживотен договор

Овој план чини 499 $ (еднократно плаќање) и ви дава 6,000 задачи секој месец, неограничени операции и 20 работни текови.

Pabbly Connect Ultimate Lifetime Deal

Ова е без сомнение доживотен план со најдобра вредност за парите! Овој план чини 699 $ (еднократно плаќање) и ви дава 10,000 задачи секој месец, неограничени операции и неограничени работни текови.

Цената за истите карактеристики на Zapier е 1,548 УСД СЕКОЈА година. Со Pabbly, тоа е еднократно плаќање од 699 долари.

zapier vs pabbly connect

Сите планови на Pabbly Connect, вклучувајќи го и бесплатниот план, доаѓаат со a 30-дневно пари гаранција за враќање на и мноштво одлични карактеристики како што се:

 • повици во повеќе чекори
 • Форматери
 • Одложување и закажување
 • Instant Webhook (алатка која ви овозможува да испраќате податоци во реално време од една апликација во друга како одговор на одредени настани)
 • Способност за повторно извршување на работните текови 
 • Управување со папки
 • Двофакторска автентикација 

и уште повеќе. Слободно може да се каже дека Pabbly Connect ја става вредноста за парите во првите редови на своите приоритети, во корист на нивните клиенти.

Интеграции на Pabbly Connect

интеграциите за поврзување на пабло

Во времето на пишувањето, Pabbly Connect е интегриран со околу 800 апликации. Овој број е значително помал од оној на Zapier, но Pabbly Connect вели дека ги проширува своите интеграции на апликации со брзина од 3 до 5 нови интеграции секој ден.

И, имајќи предвид дека веќе е интегриран со некои од најчесто користените апликации, големи се шансите да откриете дека апликациите што ви требаат и што ги користите редовно се веќе интегрирани и подготвени за работа. Тие вклучуваат:

 • Gmail
 • Google Вози
 • Google календар
 • Google Листови
 • WordPress
 • Твитер, Фејсбук и Инстаграм
 • MailChimp
 • WooCommerce
 • зум
 • Лента
 • Гасена
 • PayPal

…и многу повеќе. 

Еве еден пример на работен тек Создадов во Pabbly Connect.

Пример за работниот тек на поврзете се со pabbly

Овој работен тек создава објава на Фејсбук страница секогаш кога WordPress објавата е ажурирана, го прави следново:

Кога ОВАА се случува: а WordPress објавата е ажурирана [е активирачот]
ТОГАШ направете го ова: создадете задоцнување од 2 минути [е АКЦИЈА]
ТОГАШ направете го ова: креирајте објава на страницата на Фејсбук (со користење на насловот на WP – постојана врска на WP – извадок од WP) [е друга АКЦИЈА]

Јас користам друг работен тек за се создаде WordPress блог постови од RSS доводи, Со користење Пексли да се добие истакната слика и OpenAI GPT за креирање на насловот и содржината на телото.

Кога ОВАА се случува: има нова ставка во RSS фидот [ЧКРАПАЛО]
ТОГАШ направете го ова: [ДЕЈСТВА]
Pabbly Текст форматер да се отстранат параметрите на UTM од URL-адресата на RSS доводот
Pexels API за да пронајдете слика релевантна за насловот на RSS feed
OpenAI за да креирате различен наслов релевантен за насловот на RSS feed
OpenAI за креирање на содржината на телото релевантна за насловот на RSS feed
Pabbly Текст форматер за отстранување на различни HTML ентитети
Објави како нацрт WordPress пост (категорија, ознаки, наслов, истакната слика, текст на телото)

Добрите и лошите страни на Pabbly Connect

Позитивни:

Конс:

 • Интегриран само со 800+ апликации во моментот на пишување

Што е Запиер?

што е запиер

Запир е алатка за автоматизација на работното место тоа, според нивната веб-страница, ви дозволува автоматизирајте ја работата, почнувајќи од вашата листа на задачи и вашата зафатена работа до ваша страна метежот и внесување податоци.

Поконкретно, можете автоматизирајте ги сите задачи што ќе се повторуваат на две или повеќе различни апликации без потреба да се пишува код за да се постигне задачата. Кога ќе се појави задача или дејство на една апликација, Zapier ќе ја повтори задачата низ сите други поврзани апликации.

zapier zap интеграции

Zapier може да ги автоматизира задачите вклучувајќи дневни известувања и потсетници, миграција на податоци помеѓу апликациите, и во основа која било друга задача која не бара критичко размислување или расудување (за среќа, ова сè уште не се автоматизирани квалитети).

Сепак, дури и ако Запиер сè уште не може да размислува критички, тоа може следете ја ако/тогаш логиката. Можете да креирате автоматизирани работни текови кои вклучуваат до 100 чекори додадете приспособливи знаци ако/тогаш кои работат автоматски и му дозволуваат на Zapier да извршува посложени задачи.

Акциите на Запиер се нарекуваат „Запс.“ Секој Zap може да вклучи до 100 индивидуални акции и може да се закаже да работи во одредено време или како одговор на специфични услови.

Во однос на миграцијата на податоците, Запиер прави поранешна мачна задача целосно без напор. Не само што можете целосно да го автоматизирате, туку можете дури и додадете чекор за форматирање на вашиот Zap.

Така што кога податоците се пренесуваат од една апликација во друга, тоа го менува форматирањето за да биде компатибилно со новата апликација пред да ја увезе.

 1. Известување за нов олово: Кога ќе се создаде нов потенцијал во вашиот CRM, испратете известување до вашиот тим за да може веднаш да се надоврзе.
 2. Создавање задача: Кога ќе се креира нова задача во алатката за управување со проекти, креирајте соодветна задача во апликацијата за список со задачи.
 3. Создавање настани во календарот: Кога е закажан нов настан во вашиот CRM, креирајте соодветен настан во вашиот календар.
 4. Препраќање е-пошта: Препраќајте е-пошта од одредена адреса или етикета на друга адреса за е-пошта или етикета.
 5. Објавување на социјалните мрежи: Автоматски објавувајте нова содржина на вашите сметки на социјалните мрежи.
 6. Создавање документ: Кога ќе се креира нов запис во вашиот CRM, генерирајте соодветен PDF документ.
 7. Бекап на податоци: Редовно правете резервни копии на вашите податоци од една апликација во друга.
 8. податоци syncхронизација: Чувајте ги податоците sync низ повеќе апликации.
 9. Пренос на датотеки: Префрлете ги датотеките од еден обезбедувач на складирање облак на друг.
 10. Водечка квалификација: Автоматски се квалификуваат потенцијални клиенти врз основа на нивната активност и однесување.
 11. Автоматизација на цевководи за продажба: Преместувајте ги потенцијалните клиенти преку вашата продажна линија автоматски врз основа на нивната фаза.
 12. Автоматизација за поддршка на клиентите: Креирајте билети и праќајте известувања до вашиот тим за поддршка на клиентите кога ќе се пријават нови проблеми.
 13. Сметководствена автоматизација: Креирајте фактури и испратете ги до клиентите автоматски.
 14. Маркетинг автоматизација: Испратете автоматизирани маркетинг кампањи за е-пошта до вашите претплатници.
 15. Автоматизација на човечки ресурси: Автоматизирајте вградување, отпуштање и други задачи за човечки ресурси.
 16. Прогноза за продажба: Автоматизирајте ги прогнозите за продажба врз основа на вашите цевководи и историски податоци.
 17. Автоматизација за известување: Создавајте извештаи од вашите податоци и испраќајте ги до засегнатите страни на редовна основа.
 18. Автоматизација на известувања: Добивајте известувања кога ќе се случат важни настани во вашите апликации.
 19. Интеграциона автоматизација: Интегрирајте ги вашите апликации за да работат заедно беспрекорно.
 20. Прилагодена автоматизација: Создадете сопствени работни текови за да го автоматизирате секој процес што можете да го замислите.

Ова се само неколку примери за многуте работи што Запиер може да ги направи. Со повеќе од 4,000 апликации за избор, нема ограничување на можностите.

Цените на Запиер

запиер цените

Запиер нуди пет платени планови кои нудат различни варијации на неговите основни карактеристики. Ајде да погледнеме што вклучува секој од овие планови.

слободен

Бесплатниот засекогаш план на Zapier ви овозможува да автоматизирате 100 задачи месечно. Можете да создадете 5 Zaps со еден чекор (со еден активирач и едно дејство) со поставено време за проверка на ажурирањето за секое 15 минути.

Стартер

на 19.99 долари месечно (наплатувана годишно) или 29.99 долари месечно месечно, можете да автоматизирате 750 задачи месечно, креирај 20 повеќестепени Zaps, и добијте пристап до 3 премиум апликации.

Вие исто така добивате пристап до Филтри форматори, Како и врски преку Webhooks, алатка која ви овозможува да изградите сопствени сопствени интеграции. Како и бесплатниот план, можете да го поставите времето за проверка на ажурирањата на 15 минути.

Професионална

на 49.99 УСД месечно годишно или 73.50 УСД месечно, можете да автоматизирате до 2,000 задачи месечно, гради неограничени повеќестепени Zaps, поставете ги времињата на ажурирање на на секои 2 минути, и добијте пристап до неограничени премиум апликации.

Добивате и автоматско повторување и функција наречена прилагодени логички патеки, што ви овозможува да креирате понапредни работни текови кои одговараат на условите што ги поставувате и извршувате различни дејства користејќи логика на разгранување.

тим

За прилично сериозен скок на цените од 299 УСД месечно годишно или 448.50 УСД месечно месечно, Можете да автоматизира до 50,000 задачи месечно, креирајте неограничени повеќестепени Zaps, поставете а Време на проверка на ажурирањето од 1 минута, и добијте пристап до неограничени премиум апликации.

Вие исто така може да имате неограничени корисници, правејќи го овој план (како што сугерира името) најдобра опција за бизниси со повеќе членови на тимот. Можете да креирате а заеднички работен простор споделени врски со апликации поставете дозволи за папки да се регулира кој може да уредува споделени Zaps и да пристапува до одредени папки. 

компанијата

На најплатениот степен на 599.99 УСД месечно фактурирани годишно или 895.50 УСД фактурирани месечно, планот на компанијата е реален само за поголемите бизниси кои бараат сериозни опции за автоматизација.

Со планот на компанијата, можете да автоматизирате до 100,000 задачи месечно, креирај неограничени повеќестепени Zaps, поставете а Време на проверка на ажурирањето од 1 минута, и добијте пристап до сите други функции.

Плус добивате напредни администраторски дозволи, прилагодено задржување на податоци, консолидација на сметки, обезбедување на корисници, и многу повеќе.

Забелешка: Сите платени планови, исто така, доаѓаат со опција за зголемување на вашиот месечен број на задачи (се разбира, со мало зголемување на цената) без да мора да се надградувате на повисок план. 

На пример, Почетниот план дозволува 750 задачи месечно за 19.99 долари или можете да изберете да го надградите до 39 долари месечно за да автоматизирате до 1,500 задачи.

Ова е убава карактеристика што овозможува одредена флексибилност, но во целина, Плановите на Zapier се дефинитивно малку скапи во споредба со нивниот главен конкурент, Pabbly Connect (повеќе за тоа подоцна).

Запиер интеграции

запиер интеграции

Запиер се интегрира со над 4,000 апликации и софтверски алатки, вклучувајќи некои од најголемите алатки за продуктивност како што се:

 • Google Листови
 • Gmail
 • Google календар
 • MailChimp
 • Гасена
 • Twitter
 • Trello

…и буквално илјадници други. Ова значи дека вашите рутински дејства на овие апликации може да бидат автоматизирана и дуплирана во основа на која било друга апликација, заштедувајќи ви време и мака да мора сами да ги извршувате овие функции.

Запиер добрите и лошите страни

Позитивни:

 • Сериозно импресивен број на интеграции на апликации (над 4,000)
 • Го олеснува извршувањето на повторливите задачи на повеќе платформи
 • Интерфејс што е лесен за корисниците без познавање на кодирање или веб развој

Конс:

 • Релативно мал број на задачи дозволени по претплата
 • Пристапот до одредени „премиум“ апликации е ограничен на Професионалниот план и нагоре.
 • Скапо во споредба со Pabbly Connect

Често поставувани прашања

Што е Запиер?

Zapier е алатка која ви овозможува да ги автоматизирате задачите и да ги повторувате низ повеќе апликации. Со автоматизирање на вашата повторлива работа, можете да заштедите време и мака.

Можете да изградите „Zaps“ (индивидуални задачи) кои се извршуваат како одговор на предизвикувачите што вие ги одредувате. Користејќи ја логиката ако/тогаш, Zapier може да ги автоматизира задачите во еден и повеќе чекори кои ќе се извршуваат редовно и без потреба од ваша интервенција.

Што е Pabbly Connect?

Исто како Запиер, Pabbly Connect ви овозможува да ги автоматизирате повторливите задачи за да не морате да трошите време за внесување исти податоци и информации во повеќе апликации. 

Работи и како одговор на предизвикувачите, користејќи логика ако/тогаш за извршување на задачи од еден или повеќе чекори.

Колку чини Zapier?

Zapier нуди еден бесплатен план и четири платени планови, од кои најевтиниот (стартер планот) започнува од 19.99 долари месечно. 

Оттаму цените се зголемуваат врз основа на тоа колку задачи сакате да можете да автоматизирате месечно, како и софистицираноста на алатките што ви се потребни.

Zapier е дефинитивно една од поскапите алатки за автоматизација на задачи на пазарот, и затоа можеби не е реална опција за сечиј буџет.

Дали има поевтина алтернатива за Запиер?

Најдобрата поевтина алтернатива на Zapier е Pabbly Connect. Pabbly Connect е споредливо решение за автоматизација во речиси секој поглед, а неговите цени се многу пониски - да не зборуваме дека добивате многу повеќе задачи и други функции за вашите пари.

Pabbly Connect нуди прилично пристоен бесплатен план, а нивните платени планови започнуваат едноставно $ 10 месечно ако се пријавите за 36-месечен договор.

Погледнете го мојот преглед на најдобрите алтернативи на Запиер овде.

Што е доживотен договор за Pabbly Connect (LTD)?

Доживотниот договор на Pabbly Connect е убедливо неговата најдобра понуда. Едноставно плаќате еднаш и можете да ги автоматизирате задачите на Pabbly Connect до крајот на животот - или колку долго ќе одберете. 

Цени за доживотен договор на Pabbly Connect започнете со само 249 долари за стандардниот план и одете до 699 долари за планот Ultimate.

Резиме: Што е подобро, Pabbly Connect против Zapier?

Pabbly Connect и Zapier се споредливи алатки на многу начини. И двете се алатки за автоматизација на работниот тек што ви помагаат да ги автоматизирате повторувачките, здодевни задачи помеѓу две или повеќе апликации и ви заштедуваат време и напор во процесот.

И двете работат на логиката ако/тогаш, активирањето и дејството и двете можат да се автоматизираат за да одговорат на предизвикувачите со единечни или повеќекратни дејства.

На пример, користејќи Zapier или Pabbly Connect, можете да креирате задача за автоматизирање на одговорите Google осврти што одговара на нов Google преглед (т.е. активирањето) со две различни дејства:

 1. Cчитање одговор на Google Мој бизнис страница
 2. Зачувување на одговорот во a Google табеларна пресметка.

И двете нудат договори за регистрација и попусти врз основа на тоа колку месеци сте спремни да се претплатите.

Со други зборови, Pabbly Connect и Zapier се прилично слични во однос на тоа што можете да направите со нив, иако Zapier има малку пософистициран опсег на функции.

Pabbly Connect се продава како поевтина, здраворазумна алтернатива на Zapier, и на многу начини тоа е фер карактеризација.

Иако не доаѓа со импресивниот број на интеграции со кои може да се пофали Запиер, Pabbly Connect е доволна алатка за потребите на повеќето луѓе кога станува збор за автоматизација на задачите.

Сепак, ако сте бизнис кој сака брзо да се размери или има потреба од поголем опсег на приспособливост кога станува збор за автоматски повторувачки задачи, Zapier можеби е најдобро одговара за вас.

На крајот на краиштата, се сведува на вашите индивидуални потреби и буџетски ограничувања. Ако имате средства и барате повеќе интеграции, Запир е најдобриот избор за вас.

Меѓутоа, ако барате солидна алатка за автоматизација на одлична цена за еднократна исплата, Pabbly Connect е дефинитивно вашата најдобра опција.

ДЕЛ

Добијте Pabbly Connect [ПОНУДА ОГРАНИЧЕНА ЖИВОТНО]

Од $249 (еднократно плаќање)

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.
Споделете на...