Alternatif Copy.ai paling apik (Alat Nulis AI sing Luwih apik & Murah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nalika nerangake piranti lunak copywriting, bisa dingerteni manawa Copy.ai minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar. Didhukung dening intelijen buatan GPT-3, ngasilake konten sing konsisten sing, kadhangkala, meh muni kaya manungsa bisa nulis. Nanging, "marem" ora sampurna - lan nalika iku angel tenan ngomong yen ana sampurna Alat copywriting AI metu ana, ana sawetara gedhe salinan.ai alternatif sing worth looking menyang.

Saka $40/bln (uji coba gratis 5 dina)

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus GRATIS

Alternatif Copy AI ing dhaptarku kabeh duwe pro unik dhewe yen dibandhingake karo Copy.ai, saka prices murah kanggo fitur luwih canggih lan isi kualitas luwih diprodhuksi.

TL; DR: 3 Alternatif Copy.ai Paling Apik ing Pasar ing 2022?

  1. Jasper (paling apik kanggo nggawe konten AI long-form)
  2. ClosersCopy (AI asli kepemilikan paling apik kanggo nggawe konten)
  3. tukang copy (paling apik kanggo nggawe konten AI massal)

Ayo goleki dhaptar alternatif Copy.ai sing paling apik ing pasar ing taun 2022.

Alat CopywritingTeknologi AINerangake karo generator blog?Kemampuan kanggo nambah anggota tim?Nyoba gratis?price
Jasper ?GPT-3YaYadina 5Diwiwiti ing $ 24 / sasi
ClosersCopy ?Kepemilikan AI YaYaAnaDiwiwiti ing $ 49.99 / sasi
tukang copy ?GPT-3YaYadina 7Diwiwiti ing $ 19 / sasi, utawa $ 192 / taun
WritesonicGPT-3YaYaNganti 6250 tembungDiwiwiti ing $ 10 / sasi
RytrAI proprietary dibangun ing ndhuwur GPT-3Ora AnaYaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 9 / sasi, utawa $ 90 / taun
Tembung apa waeGPT-3, T5, CTRLYaYaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 16 / sasi
PeppertypeGPT-3YaYaNganti 100 salinan gratisDiwiwiti ing $ 35 / sasi
Frase.ioPiranti lunak AI proprietaryYa (generator outline blog)YaOra ana rencana gratis, nanging njamin dhuwit bali 5 dinaDiwiwiti ing $ 44.99 / sasi
GrowthBarGPT-3YaYadina 5Diwiwiti ing $ 29 / sasi
SurferSEOGPT-3Ya (generator outline blog)YaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 49 / sasi
DEAL

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus GRATIS

Saka $40/bln (uji coba gratis 5 dina)

Alternatif paling apik kanggo Copy.ai ing 2022

Copywriting AI isih dadi lapangan sing relatif anyar, lan ana perkembangan teknologi sing nyenengake saben dina. 

Dadi, bisa dingerteni manawa kita bakal terus ndeleng bledosan produk AI sing anyar lan nyenengake ing pasar sing bakal luwih ngowahi cara konten diprodhuksi.

Kanthi bilih, dhaftar iki nggantosi salinan paling / isi prodhuksi produk AI ing pasar saiki, kabeh kang bisa dadi alternatif sregep kanggo Copy.ai kanggo perusahaan utawa bisnis.

1. Jasper (Alat nulis konten AI dawa paling apik)

jasper jarvis.ai

Teka ing ndhuwur dhaftar sandi Jasper, sing bisa dakkandhakake kanthi yakin yaiku pesaing Copy.ai paling apik ing pasar ing taun 2022. 

Fitur Utama Jasper

fitur utama jasper

Wiwit diadegake ing awal 2021, Jasper wis ngalami owah-owahan evolusi produk. Pisanan dikenal minangka Conversion.ai, banjur diganti dadi Jarvis.ai, mung diganti jeneng maneh minangka Jasper.ai.

Nanging aja nganti kabeh pergolakan iki kuwatir: ing kabeh rebranding, kualitase tetep konsisten, lan perusahaan wis kerja keras supaya bisa maju ing pasar nalika nerangake kecanggihan lan macem-macem alat.

Jasper saiki nawakake luwih saka 50 alat nggawe konten sing khas, nomer sing kamungkinan kanggo tuwuh ing mangsa. Iki njamin yen tulisan sampeyan bakal kreatif, unik, lan sing paling penting, peringkat kanggo SEO. 

Thanks kanggo nggunakake piranti lunak sinau basa OpenAI GPT-3 intelijen buatan, Jasper ngasilake sawetara konten paling humanoid saka alat copywriting AI.

jasper basa sing didhukung

Paling apik kabeh, Jasper bisa ngasilake konten sing bener kanthi gramatikal ing luwih saka 25 basa, kalebu Spanyol, Cina, Polandia, Rusia, Walanda, Finlandia, lan malah Latvia.

Rega Jasper.ai & Uji Coba Gratis

jasper.ai rega

Jasper kasedhiya ing telung titik rega: Starter, Boss Mode, lan Bisnis. Nalika rencana Bisnis mbutuhake kontak perusahaan kanggo njaluk penawaran khusus, ing Rencana wiwitan diwiwiti kanthi cukup $ 24 / wulan, lan Rencana Boss Mode diwiwiti kanthi $ 49 / wulan.

Prices kanggo rencana Starter lan rencana Boss Mode loro ing ukuran ngusapake munggah adhedhasar carane akeh tembung sampeyan pengin bisa kanggo generate saben sasi.

Dadi, ing Titik rega paling murah rencana wiwitan ($24), sampeyan entuk:

  • 20,000 tembung saben wulan
  • 50+ Cithakan AI
  • Nganti pangguna 5
  • Dhukungan chatting

…lan liyane. 

The Rencana Mode Boss wiwit ing 50,000 tembung saben wulan lan kalebu kabeh fitur iki plus a Google Editor gaya Docs, fitur nulis lan printah, tampilan konten maksimal, lan akeh liyane.

Nalika Jasper ora nawakake uji coba gratis ora teka karo a 5 dina, 100% njamin dhuwit bali.

DEAL

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus GRATIS

Saka $40/bln (uji coba gratis 5 dina)

Jasper vs. Copy.ai?

sapa jasper.ai

Dibandhingake Copy.ai, Jasper metu ing ndhuwur nalika nerangake kecanggihan, keterbacaan, lan relevansi teks sing diasilake. 

Iki bisa uga nggumunake, amarga Copy.ai lan Jasper loro-lorone nggunakake modul sinau basa GTP-3 minangka teknologi AI inti, nanging jelas yen para insinyur ing Jasper wis nyetel kanthi apik kanggo nggawe produk sing unggul.

Jasper saged ngasilaken isi grammatically-bener ing basa liyane saka Copy.ai.

Uga dilengkapi kanthi unik (kayata, siji-sijine ing industri) Fitur Resep Isi sing ngidini sampeyan generate isi adhedhasar "resep" mung ngetik printah dhasar kanggo jinis isi sing pengin diprodhuksi.

Akhire, Jasper ngunekke liwat kompetisi karo sawijining Alat Generator Blog Post, kang bisa ngasilake kiriman blog lengkap saka wiwitan nganti rampung sing topikal, gramatikal bener, lan peringkat banget karo SEO. 

Umumé, nalika nerangake alat copywriting sing didhukung AI ing taun 2022, Jasper meh ora bisa dikalahake.

Kajaba iku, nalika sampeyan ndhaptar saiki sampeyan bakal entuk 10,000 kridit gratis kanggo miwiti nulis konten berkualitas tinggi sing 100% asli lan dioptimalake SEO!

2. ClosersCopy (Alat nulis konten AI sing paling apik)

kaca ngarep closerscopy

Teka ing wektu cedhak ing dhaptar alternatif Copy.ai yaiku ClosersCopy, alat copywriting AI sing unik kanthi akeh sing bisa ditawakake.

ClosersCopy Fitur Utama

Nalika umume alat AI copywriting paling apik didhukung dening teknologi AI GTP-3, ClosersCopy wis milih menyang arah sing beda kanthi mbangun teknologi AI kepemilikan dhewe kanggo nguwasani alat copywriting.

Iki wis dadi kaputusan gedhe kanggo perusahaan, minangka ClosersCopy nawakake sawetara generasi konten paling apik ing pasar, tanpa saringan utawa watesan.

Teknologi kepemilikan kasebut ndadekake favorit akeh bisnis lan tim pemasaran, lan ClosersCopy wis nggawe sawetara nyengsemaken luwih saka 300 frameworks marketing supaya pelanggan seneng.

Sawise maneh ngarepake kabutuhan basis pelanggan utama, ClosersCopy uga nawakake fitur manajemen tim lan kolaborasi sing canggih, nggawe gampang kanggo sawetara wong bisa ing project padha bebarengan.

ClosersCopy Rega & Uji Coba Gratis

rega closercopy

ClosersCopy nawakake telung titik rega:

  • Daya ($ 49.99 / saben wulan): dilengkapi 300 AI lan 50 audit SEO saben sasi, 2 kolaborator, nganyari winates, audit SEO lan planner, lan liya-liyane.
  • Sdaya dhuwur ($ 79.99 / saben wulan): rawuh karo Unlimited AI Nulis lan audit SEO tanpa wates, ditambah nganyari tanpa wates, 3 mitra, lan kabeh fitur gedhe saka rencana Power.
  • Pasukan Superpower ($ 99.99 / saben wulan): Rencana iki dilengkapi kabeh fitur paling apik saka rong rencana pisanan, ditambah karo kemampuan kanggo nambah nganti 5 kolaborator.

Sayange, ClosersCopy ora nawakake uji coba gratis ing wektu iki.

ClosersCopy vs. Copy.ai?

ClosersCopy tenan stands metu saka akeh thanks kanggo sawijining teknologi AI proprietary, kang sijine iku wentis ahead saka Copy.ai.

Panggunaan piranti lunak AI sing unik tegese luwih fleksibel lan ngidini para pelanggan milih telung model khusus kanggo ngasilake salinan: salinan penjualan, crita, lan kiriman blog.

ClosersCopy uga gumunggung alat editor teks sing luwih apik lan mantep tinimbang Copy.ai lan - kaya Jasper - kalebu kemampuan kanggo ngasilake kiriman blog lan artikel lengkap saka mung sawetara ukara wiwitan.

Nanging, yen sampeyan lagi nggoleki rencana gratis lan / utawa kemampuan kanggo nyoba alat copywriting sing didhukung AI sadurunge nindakake, Copy.ai bisa uga luwih cocog kanggo sampeyan, amarga ClosersCopy ora menehi pilihan gratis.

3. Copysmith (alat nggawe konten AI massal paling apik)

homepage tukang copy

Yen sampeyan mbukak bisnis eCommerce utawa agensi pemasaran, ana kemungkinan sing apik tukang copy minangka alternatif Copy.ai sing sampeyan goleki.

Fitur Utama Copysmith

Diluncurake ing 2020 kanthi kesepakatan seumur hidup ing AppSumo, Copysmith wis nggawe tandha ing industri kanthi ramping, desain intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka. Kaya Copy.AI lan umume alternatif, Copysmith didhukung dening piranti lunak GTP-3 AI. 

Where Copysmith tenan cemlorot ing sawijining fitur nyengsemaken kanggo eCommerce lan marketing.

Secara khusus, Copysmith uga duwe rong fitur sing beda banget saka kabeh kompetisi (Copy.ai kalebu): 

  1. Iku ngidini kedhaftar kanggo ngekspor isi sing digawe karo macem-macem opsi file kanggo milih saka, kalebu TXT, DOCX, lan PDF.
  2. nawakake sawetara integrasi sing nggumunake, kalebu Google Ads lan Frase, kanggo pengalaman nggawe konten sing bener-bener ramping.

Saliyane fitur unik iki, Copysmith mbisakake pangguna ngasilake konten kanthi akeh.

Bisa ngasilake atusan versi salinan konten sekaligus saka file CSV siji, nggawe pilihan becik kanggo tim pemasaran sing kudu ngasilake konten peringkat SEO kanthi cepet.

Iku uga nerangake karo kemampuan kanggo ngasilake konten ing luwih saka 60 basa, senajan setelan gawan utama yaiku Inggris.

Rega Copysmith & Uji Coba Gratis

rega tukang copy

Kaya akeh produk ing dhaptarku, Copysmith nawakake telung tingkat rega sing beda, kanthi pilihan kanggo mbayar saben wulan utawa tahunan.

Wiwitan ($ 19 / sasi, utawa $ 192 / taun): rencana murah Copysmith wis diarahake menyang individu lan freelancers lan nerangake karo nganti 40,000 tembung lan 20 plagiarisme mriksa saben sasi, suite lengkap integrasi, lan dhukungan ing-app.

Profesional ($ 59 / sasi, utawa $ 600 / taun): Dirancang khusus kanggo tim lan "pangguna daya," rencana iki nerangake karo nganti 260K tembung lan 100 plagiarisme mriksa saben wulan, liyane dhukungan ing-app lan integrasi.

Enterprise: Iki minangka rencana khusus Copysmith, sing mbutuhake sampeyan langsung hubungi perusahaan kasebut kanggo ngrembug kabutuhan bisnis lan entuk penawaran rega.

Kanggo menehi pelanggan anyar kesempatan kanggo nyoba produk lan ndeleng apa iku pas, Copysmith saiki nawakake nyoba gratis 7 dina, sawise titik sampeyan bisa milih rencana sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Copysmith vs. Copy.ai?

fitur copysmith

Copysmith nawakake sawetara fitur sing Copy.ai kurang, kalebu alat generator kirim blog lengkap kanthi pemeriksa plagiarisme sing dibangun lan sawetara fitur kolaborasi lan enggo bareng ing-app sing nggawe becik kanggo tim.

Copysmith uga duwe Uploaded nyengsemaken integrasi sing Copy.ai kurang, kalebu Shopify, Google Chrome, lan Google Dokumen

Long crita cekak, Thanks kanggo kolaborasi sing canggih lan fitur nggawe konten akeh, Copysmith minangka produk sing luwih apik kanggo eCommerce lan / utawa tim pemasaran tinimbang CopyAI.

4. Writesonic

writesonic homepage

Kaya Copysmith, Writesonic pisanan diluncurake kanthi kesepakatan seumur hidup ing AppSumo ing taun 2021, langkah sing mbantu popularitas kasebut mundhak. 

Ing mung setahun, Writesonic wis nggawe reputasi ing industri minangka alat copywriting sing padhet lan dipercaya kanthi macem-macem fitur sing apik banget.

Fitur Utama Writesonic

fitur writesonice

Kaya Copy.ai (lan umume alat copywriting paling apik), Writesonic didhukung dening GTP-3 AI. 

Sanajan Writesonic durung nampilake akeh integrasi kaya sawetara liyane ing dhaptarku, perusahaan wis announced sing bakal rauh ngeculake versi anyar saka piranti lunak Integrasi karo Google Chrome lan Shopify.

Writesonic uga dilengkapi kemampuan kanggo ngasilake kiriman blog lengkap ing sawetara detik, ngatur proyek tanpa watesan (entuk manfaat gedhe kanggo agensi kanthi pirang-pirang klien), lan ngasilake konten ing luwih saka 25 basa.

Paling apik, Writesonic dilengkapi luwih saka 40 alat lan fitur copywriting sing migunani, dadi salah sawijining alat copywriting AI sing paling lengkap ing pasar.

Rega Writesonic & Uji Coba Gratis

rega writesonic

nawakake Writesonic rong rencana mbayar: Wangun cendhak lan dawa:

  • Wangun cekak (wiwit $10 / wulan): Dipasarake minangka "Kanggo hobi sing lagi miwiti." Iki kalebu 70+ template AI, 25+ basa, 1-Klik WordPress alat ekspor, ekstensi browser, Integrasi Zapier, lan liyane.
  • Wangun dawa (wiwit $ 13 / sasi): dirancang kanggo bisnis lan freelancers, rencana iki dilengkapi kabeh fitur Short-form plus penulis ulang artikel lengkap, Kapabilitas Processing akeh, penulis artikel AI, lan support premium.

Rencana Writesonic rada bingung, wiwit saben rencana nawakake macem-macem TCTerms pembayaran beda sampeyan bisa milih saka sing teka karo variasi tipis, kalebu watesan tembung beda.

Dadi, penting kanggo mesthekake yen rencana sing sampeyan ndhaptar pancen cocog karo kabutuhan sampeyan.

Untunge, Writesonic nawakake salah sawijining uji coba gratis paling apik ing kana, ngidini sampeyan ngasilake nganti 6250 tembung lan nyoba piranti lengkap, kalebu 70+ cithakan, sadurunge mutusake apa arep mlebu.

Writesonic vs Copy.ai?

Writesonic nerangake karo alat generator kirim blog wangun dawa (salah siji fitur sing Copy.ai noticeably kurang) lan bisa ngasilake konten luwih cepet tinimbang Copy.ai.

Writesonic uga luwih cocog kanggo agensi lan tim tinimbang Copy.ai, loro amarga fitur kolaborasi majeng lan kemampuan kanggo ngasilake pirang-pirang salinan bebarengan lan akeh.

iku Integrasi karo Zapier lan WordPress, lan kasedhiya ing ekstensi browser sing gampang diakses. Uga nerangake karo Sonic Editor, a Google Alat panyuntingan Docs-esque sing nggawe panyuntingan kolaborasi gampang.

Long crita cekak, Writesonic nduweni keunggulan sing padhet ing ndhuwur Copy.ai nalika ngasilake salinan sing bermutu tinggi lan dawa kanthi akeh, dadi luwih cocog kanggo agensi, blogger, lan bisnis.

5. Rt

rytr homepage

Minangka khas saka akeh alat copywriting ing dhaptarku, Rytr dirilis menyang donya kanthi kesepakatan seumur hidup ing AppSumo, cara sing apik kanggo ngasilake buzz lan popularitas kanggo produk anyar.

Lan sanajan iki dudu pilihan sing paling apik, Rytr minangka alat copywriting sing kuat kanthi akeh sing bisa ditawakake.

Fitur Utama Rytr

fitur rytr

Kaya Copy.ai, Rytr didhukung dening industri-favorit GTP-3.

Nanging, uga nambah isi kanthi nggunakake teknologi AI kepemilikan dhewe saliyane GTP-3, menehi Rytr pinggiran ekstra liwat kompetisi nalika nerangake ngasilake teks sing bisa diwaca, kaya manungsa.

Kanthi Rytr, sampeyan bisa ngasilake konten ing luwih saka 30 basa. 

Rytr nerangake karo Handy Extension Chrome, lan senajan rada kurang ing babagan integrasi dibandhingake karo liyane ing dhaptarku, nanging nduweni fitur alat kolaborasi lan manajemen tim.

Rega Rytr & Uji Coba Gratis

rega rytr

Nalika nerangake rencana lan rega, Rytr tetep gampang. Nawakake rong rencana mbayar: Saver lan Unlimited.

  • Ngirit ($ 9 / sasi, utawa $ 90 / taun): Rencana iki dilengkapi karo watesan karakter 50K saben wulan, kasus panggunaan 30+, 20+ nada, pemeriksa plagiarisme sing dibangun, akses menyang komunitas premium Rytr, lan kemampuan nggawe kasus panggunaan khusus sampeyan.
  • Unlimited ($ 29 / sasi, utawa $ 290 / taun): Rencana iki kalebu kabeh fitur Saver, uga kemampuan kanggo ngasilake karakter tanpa watesan saben wulan, manajer akun khusus, lan akses menyang email prioritas lan dhukungan obrolan.

Sanajan loro rencana kasebut regane cukup terjangkau, ing ngendi Rytr pancen sumunar ana ing rencana gratis, salah siji tawaran paling loman ing dhaftar sandi.

Kanthi rencana gratis, sampeyan bisa ngasilake 5,000 karakter saben wulan, ngakses luwih saka 30 kasus panggunaan lan 20 nada unik, lan nggunakake Rytr sing dibangun ing. plagiarism checker.

Mesthi, 5,000 karakter saben wulan cukup winates, nanging sampeyan bisa mikir rencana gratis Rytr minangka uji coba gratis tanpa watesan, ngidini sampeyan nyoba Rytr lan ngasilake konten sing winates kanthi gratis sadurunge mbayar kanggo skala.

Rytr vs. Copy.ai?

sakabèhé, Rytr ngasilake kualitas sing luwih dhuwur, konten sing luwih canggih tinimbang Copy.ai.

Iku ngidini pangguna kanggo milih antarane 30 kasus panggunaan sing beda (kiriman blog, kiriman media sosial, lsp.) lan malah nawakake pilihan 20 nada swara sing khas kanggo mbantu menehi teks sampeyan kualitas manungsa sing angel ditiru.

Rytr malah ngijini sampeyan kanggo nggawe kasus panggunaan khusus sampeyan dhewe, fitur unik lan Highly migunani sing Copy.ai kurang.

Kajaba iku, alat manajemen tim Rytr kalebu kemampuan kanggo nambah kolaborator menyang akun lan ngatur akses individu kanggo anggota tim beda, loro fitur sing Copy.ai noticeably kurang.

Paling apik kabeh, Rencana gratis Rytr dadi pilihan sing luwih ekonomis tinimbang Copy.ai yen sampeyan lagi nggarap anggaran sing sithik utawa mung miwiti ing lapangan.

Singkat, yen sampeyan lagi nggoleki alternatif copywriting AI sing paling akeh karya kanggo sampeyan, Rytr minangka pilihan sing apik.

6. Tembung apa wae

sembarang homepage

Tembung apa wae akeh cara jaran peteng saka alat copywriting AI, kurang ing sawetara hype lan popularitas saka saingan, nanging pancet pantes sawijining panggonan ing dhaftar sandi.

Anyword Fitur Utama

fitur sembarang tembung

Anyword minangka pilihan sing apik kanggo agensi lan tim pemasaran sing pengin alat copywriting sing serbaguna lan kuat kanggo ngasilake konten kanggo macem-macem platform lan saluran media sosial.

Salah sawijining fitur Anyword sing paling apik yaiku alat kustomisasi nada sing ngidini Anyword kanggo ngasilake konten kanthi konsisten nampilake nada unik merek sampeyan.

Bonus gedhe liyane yaiku Anyword alat kinerja prediktif, sing nganalisa teks sawise sampeyan nulis lan menehi skor kinerja adhedhasar SEO lan metrik liyane. Iku banjur menehi teks skor numerik, uga saran kanggo apa sing bisa nambah.

Rega Anyword & Uji Coba Gratis

sembarang pricing

Sembarang tembung pasar dhewe utamane kanggo bisnis medium/gedhe, strategi sing jelas kanthi kasunyatan manawa telung rencana kasebut mbutuhake sampeyan ngubungi dheweke kanggo entuk penawaran rega.

Nanging, padha uga nawakake rong rencana mbayar lan siji rencana gratis kanggo "bisnis cilik banget."

  • Gratis: Rencana gratis salawas-lawase Anyword dilengkapi watesan tembung 1000 saben wulan, akses menyang alat copywriting dhasar, "wizard" generator kirim blog, lan akses kanggo 1 anggota tim.
  • Dasar ($ 16 / sasi, ditagih saben taun): Rencana dhasar dilengkapi kabeh fitur kasebut, ditambah watesan 15,000 tembung 
  • Data Driven ($ 83 / sasi, ditagih saben taun): Rencana iki dilengkapi karo kabeh fitur saka rencana dhasar, ditambah nggawe konten ing luwih saka 25 basa lan alat kinerja prediktif Anyword.

Siji bab sing penting kanggo dicathet yaiku mung rencana Data Driven nerangake karo kemampuan kanggo gawé isi ing basa liyane saka Inggris.

tambahan, Alat kinerja prediktif sing populer banget saka Anyword uga mung kalebu karo rencana Data Driven utawa luwih dhuwur.

Anyword vs. Copy.ai?

Sanajan Anyword lan Copy.ai bisa dibandhingake ing pirang-pirang cara, jinis umpan balik analitis canggih sing bisa diwenehake alat kinerja prediktif Anyword bisa ndadekake Anyword luwih dhisik tinimbang Copy.ai, utamane kanggo agensi pemasaran lan tim.

Anyword uga nawakake generator teks SMS, fitur ekstra fun sing Copy.ai kurang.

Gunakake kode kupon Anyword20 lan entuk diskon 20% nalika sampeyan mlebu kanggo Anyword.

7. Peppertype.ai

homepage peppertype

Saliyane nduweni jeneng sing lucu banget, Peppertype.ai minangka pesaing sing kuat kanggo Copy.ai lan alat copywriting AI sing kuat.

Peppertype.ai Fitur Utama

fitur peppertype

Originally dibukak minangka extension saka Pepper, Peppertype.ai punika powered by GTP-3 AI lan wis ditambahi kanggo bisa gawé isi topikal kanggo cantik akeh saben kesempatan.

Peppertype.ai nerangake karo fitur kolaborasi lan manajemen sing apik kanggo tim, kalebu kemampuan kanggo nambah nganti 20 anggota tim menyang akun siji, nggawe iku becik kanggo agensi.

Kanthi bilih, iku uga solusi apik kanggo individu freelancers, minangka bisa nindakake jumlah pinunjul saka karya kanggo sampeyan.

Sawetara fitur kacathet kalebu luwih saka 20 Cithakan lan sawetara modul kanggo nggawe macem-macem jinis kiriman blog uga sawetara alat tambahan dhasar sing ngidini sampeyan njupuk konten sing wis ana lan nggawe maneh.

Rega Peppertype.ai & Uji Coba Gratis

rega peppertype

Kaya akeh pilihan ing dhaptarku, Peppertype.ai kalebu rong rencana regane, Starter and Growth, plus rencana Perusahaan sing disesuaikan sing mbutuhake sampeyan entuk kutipan sing cocog karo kabutuhan tartamtu.

  • Paket Gratis ($0): Gawe +100 salinan gratis, ora ana kertu kredit sing dibutuhake.
  • Rencana wiwitan (wiwit $35 / wulan): Dituju kanggo individu, freelancers, lan tim cilik, rencana iki nerangake karo minimal 50,000 tembung saben pangguna, saben sasi (rega munggah karo nomer pangguna sing perlu), 20+ jinis isi, support customer aktif, lan liyane.
  • Rencana Pertumbuhan (wiwit $199 / wulan): rencana Pertumbuhan kalebu kabeh fitur Starter, plus kemampuan kanggo kolaborasi, nuduhake, lan ngundhuh asil.

Sanajan rada angel ditemokake (sampeyan kudu nggulung nganti tekan ngisor kaca rega Peppertype.ai), Rencana gratis gratis Peppertype.ai ngidini sampeyan ngasilake luwih saka 100 salinan sadurunge nindakake rencana mbayar.

Peppertype.ai vs. Copy.ai?

sakabèhé, Peppertype.ai lan Copy.ai bisa dibandhingake kanthi pirang-pirang cara. 

Nanging, Peppertype.ai kang fitur kolaborasi tim, alat generator kirim blog, lan rega wiwitan sing luwih murah bisa dadi pilihan sing luwih atraktif tinimbang Copy.ai, utamane kanggo agensi utawa bisnis sing akeh anggota tim.

8. Frase.io

kaca ngarep frase.io

Peringkat piranti lunak AI #1 ing Capterra, Frase.io minangka alat AI-powered liyane sing apik kanggo copywriting, generasi konten, lan peringkat SEO.

Fitur Utama Frase.io

fitur frase.io

Ora kaya akeh alternatif liyane ing dhaptarku, Frase.io didhukung dening teknologi AI kepemilikan dhewe, menehi perusahaan luwih keluwesan lan customizability nalika nerangake alat bisa kurban.

Frase.io dilengkapi macem-macem alat, kalebu:

  • a introduksi blog lan generator outline blog
  • generator listicle
  • skor konten & editor konten 
  • generator singkat
  • ringkesan isi otomatis

… Lan liya-liyane.

Frase.io uga nawakake pilihan kanggo "mbukak daya luwih akeh". tambahan kanggo pengayaan data SERP, volume telusuran tembung kunci, lan akses tanpa wates menyang alat Frase's AI Writer.

Rega Frase.io & Uji Coba Gratis

rega frase.io

Frase.io nawakake telung tingkat rega: Dasar, Tim, lan Perusahaan.

  • Dhasar ($ 44.99 / sasi): Dibangun kanggo individu lan / utawa tim cilik banget. Kalebu 1 kursi pangguna, kemampuan kanggo ngasilake 10,000 karakter saben wulan, lan kemampuan nulis / ngoptimalake kanggo +30 artikel saben wulan.
  •  Tim ($ 114.99 / wulan): Dirancang kanggo tim lan agensi sing luwih gedhe. Kalebu kursi pangguna 3 (kanthi pilihan kanggo mbayar luwih akeh kanggo kursi tambahan), optimasi nulis lan artikel tanpa watesan, lan 10,000 karakter AI / sasi.
  • Enterprise: Rencana Frase.io sing ora ana watesan lan dipesenake mbutuhake sampeyan ngubungi tim kanggo penawaran khusus.

Nalika Frase.io biyen nawakake rencana gratis, sayangé, iki wis mandheg. Nanging, padha kurban a Jaminan dhuwit 5-dina.

Frase.io vs. Copy.ai?

Frase.io lan Copy.ai umume nampa rating sing bisa dibandhingake saka pelanggan, lan akeh sing bakal mbantah manawa sampeyan ora bisa salah.

Nanging, Kolaborasi lan fitur enggo bareng Frase.io kanggo tim, alat nggawe blog, lan tambahan opsional kanggo analisis data-driven maju kabeh sing Copy.ai kurang.

9. Tuwuh Bar

homepage growthbar

Pisanan diluncurake minangka ekstensi Chrome ing 2020, GrowthBar minangka alternatif liyane sing apik kanggo Copy.ai yen sampeyan pengin ngasilake konten sing digawe AI kanthi kualitas dhuwur.

Fitur Utama GrowthBar

fitur growthbar

Situs web GrowthBar gumunggung yen "alat SEO #1 (AI) kanggo konten," lan nalika pratelan kasebut bisa uga bisa dibantah, ora dilengkapi fitur generasi konten sing apik banget, kalebu:

  • riset tembung kunci lan nelusuri
  • generator topik blog sing didhukung AI lan outline blog AI peringkat SEO
  • fitur analisis artikel pesaing
  • analisis metrik, kalebu backlink lan informasi babagan situs pesaing

GrowthBar uga nduweni praktis, gratis Google Extension Chrome kanggo akses gampang menyang wawasan SEO nalika sampeyan lagi njelajah web.

Rega GrowthBar & Uji Coba Gratis

rega growthbar

GrowthBar nawakake telung rencana kaya fitur: Standar, Pro, lan Agensi.

  • Standar ($ 23 / wulan): Dilengkapi 25 garis AI, ide blog AI tanpa watesan lan deskripsi meta, 200 generasi paragraf AI, riset tembung kunci tanpa watesan, 300 asil tembung kunci pesaing saben pitakon, dhukungan email, lan liya-liyane.
  • Pro ($ 79 / wulan): Dilengkapi kabeh fitur rencana Standar, ditambah 100 garis AI, 500 generasi paragraf AI, 1,000 tembung kunci pesaing saben pitakon, lan liya-liyane.
  • Agensi ($ 129 / wulan): Dilengkapi kabeh fitur kasebut ditambah 300 garis konten AI, 2,000 tembung kunci pesaing saben pitakon, dhukungan langsung, lan kemampuan kanggo nambah nganti 5 pangguna.

Yen sampeyan agensi utawa nggarap tim, penting kanggo dicathet mung rencana Agensi ngidini sampeyan nambah luwih saka 1 pangguna. 

Paling apik kabeh, GrowthBar nawakake 5 dina pisanan kanthi gratis, uga jaminan dhuwit bali 7 dina 100%.

GrowthBar vs. Copy.ai?

Sepisan maneh, prabédan utami teka mudhun kanggo sawetara fitur - utamané, kemampuan kanggo gawé kiriman blog long-form lan kolaborasi karo sawetara anggota tim.

Ing babagan loro kasebut, GrowthBar nawakake luwih akeh tinimbang Copy.ai.  

10. SurferSEO

homepage surferseo

Pisanan diadegaké minangka hustle sisih ing 2017, SurferSEO minangka salah sawijining alat AI copywriting paling tuwa ing dhaptarku, lan wis berkembang dadi perusahaan sing duwe bathi kanthi akeh tawaran kanggo para pelanggan.

Fitur Utama SurferSEO

fitur surferseo

Yen sampeyan pengin ngoptimalake konten kanggo pengaruh maksimal lan peringkat SEO, SurferSEO minangka alat sing apik kanggo sampeyan.

SurferSEO nggunakake luwih saka 500 titik data kanggo nindakake analytics majeng ing konten sampeyan, lan menehi saran adhedhasar data babagan cara ngoptimalake.

Nerangake karo suite fitur sing kuat, kalebu alat Perencana Konten sing apik banget sing nggawe gampang ngasilake konten peringkat SEO babagan topik apa wae.

Iki minangka alat sing apik banget kanggo sapa wae sing kerja ing marketing online utawa nyoba nambah kesadaran merek, amarga bisa mbantu sampeyan ngenali lan kalebu klompok topik anyar.

Fitur SurferSEO liyane sing apik kalebu:

  • alat editor konten sing fleksibel
  • alat Audit SEO kanggo mbantu ngatur asil panelusuran sampeyan 
  • alat Manajemen Pertumbuhan AI sing dirancang kanggo nampilake tugas saben minggu lan nambah produktivitas
  • Sawetara tambahan gratis, kalebu Generator Outline AI gratis lan ekstensi Chrome gratis

SurferSEO uga nawakake kesempatan unik kanggo nambah lan nglacak situs web sampeyan, ngidini sampeyan entuk analisa paling dhuwur babagan kabeh konten sing dikirim ing situs sampeyan kanthi wektu nyata.

Rega SurfSEO & Uji Coba Gratis

rega surferseo

Dibandhingake karo wong liya ing dhaptar, SurferSEO nawakake a sawetara cukup sudhut plans.

  • Gratis ($0): Rencana gratis selawase SurferSEO dilengkapi karo kemampuan kanggo nambah lan nglacak situs web 1 (cilik banget, tahap awal), ditambah Grow Flow, saran topik, lan konten sing dioptimalake AI.
  • Dhasar ($ 49 / sasi): Rencana dhasar kalebu kabeh fitur rencana Gratis lan kemampuan kanggo nglacak situs web tahap awal tanpa watesan, 1 anggota tim, wawasan SEO anyar saben 7 dina, Editor Konten (nganti 10 artikel / wulan), lan audit 20 halaman / wulan.
  • Pro ($ 99 / wulan): Rencana Pro kalebu kabeh fitur kasebut, ditambah karo kemampuan kanggo nambah lan nglacak 5 situs web (plus situs web tahap awal tanpa watesan), 3 anggota tim, kemampuan kanggo nulis lan nyunting 30 artikel nganggo Editor Konten, lan 60 halaman / wulan audit.
  • Bisnis ($ 199 / wulan): Dilengkapi kabeh fitur kasebut ditambah kemampuan kanggo nambah lan nglacak 10 situs web (plus situs web tahap awal tanpa watesan), 10 anggota tim, kemampuan kanggo nulis lan nyunting 70 artikel nganggo Editor Konten, lan 140 halaman / wulan audit

Saliyane rencana gratis SurferSEO, perusahaan uga nawakake a Jaminan dhuwit 7-dina.

SurferSEO vs. Copy.ai?

Nalika nerangake perbandingan, Copy.ai luwih saka alat copywriting AI tradisional, workhorse. 

Iki bisa dadi apik, nanging yen sampeyan nggoleki alat sing bisa nindakake riset pasar sing luwih maju, analisis SEO sing didhukung data, audit konten, lan manajemen pertumbuhan, mula SurferSEO luwih cocog kanggo sampeyan.

Apa Itu Copy.ai?

kaca ngarep copy.ai

Copy.ai minangka salah sawijining alat copywriting bertenaga AI sing paling populer ing pasar. Didukung karo Teknologi GTP-3 AI, minangka alat sing kuat kanggo ngasilake konten peringkat SEO kanggo media sosial, kampanye pemasaran, kiriman blog, lan liya-liyane.

Copy.ai nerangake karo paket template kanggo ngasilake macem-macem konten sing apik banget, kalebu (nanging ora winates ing):

  • email bisnis
  • dhaptar real estate
  • matur nuwun cathetan
  • rencana pemasaran
  • deskripsi kerja
  • surat panutup
  •  layang mundur

… Lan liya-liyane.

Copy.ai wis mbangun reputasi apik ing industri lan tetep dadi pilihan sing apik kanggo ngasilake konten sing berkualitas kanthi AI.

Rega Copy.ai

rega copy.ai

Copy.ai tetep prasaja kanthi nawakake mung rong rencana, rencana gratis selawase, lan rencana Pro:

  • Gratis ($0): Rencana gratis Copy.ai dilengkapi 1 kursi pangguna, 90+ alat copywriting, kemampuan kanggo ngasilake 2,000 tembung saben wulan, proyek tanpa watesan, lan uji coba gratis 7 dina rencana Pro.
  • Pro: ($ 49 / wulan): Rencana Pro dilengkapi kabeh fitur rencana Gratis plus 5 kursi pangguna, kemampuan kanggo ngasilake 40K tembung, dhukungan email prioritas, 25+ basa, alat Blog Wizard, lan akses cepet menyang konten paling anyar.

Rencana Pro bisa digunakake ing skala gaji sing geser, tegese yen sampeyan kudu ngasilake luwih saka 40K tembung saben wulan, sampeyan bisa nambah dadi 100K, 300K, utawa 300K+ kanthi regane mundhak.

Rencana pembayaran skala geser iki mbantu sampeyan ngirit dhuwit kanthi nyetel rencana sampeyan kanggo kabutuhan sing tepat.

Akhire, Copy.ai nawakake jaminan dhuwit bali 10 dina, supaya sampeyan bisa nyoba rencana Pro lan bebas ngganti pikiran tanpa resiko (ing 10 dina pisanan, yaiku).

Copy.ai Pros lan Cons

Kaya kabeh alternatif ing dhaptarku, Copy.ai uga duwe pro lan kontra.

Pros:

  • Dilengkapi template template sing apik banget kanggo ngasilake macem-macem konten, saka email sing adhem lan rencana pemasaran nganti cathetan matur nuwun.
  • Rencana gratis banget loman
  • Regane cukup, kanthi rencana sing prasaja lan langsung
  • Rencana pembayaran skala geser
  • Nawakake 3 demo urip saben minggu kanggo klien potensial

cons:

  • Kurang fitur tartamtu, kayata kemampuan kanggo ngasilake kiriman blog sing digawe AI kanthi bentuk dawa
  • Konten sing digawe AI ora mesthi ana gandhengane
  • A rada alon; bisa lag nalika ngasilake konten
  • Mbutuhake wektu lan gaweyan kanggo nggawe konten sing dawa

FAQs

Apa generasi konten sing didhukung AI?

Generasi konten sing didhukung AI yaiku nulis (yaiku, konten) sing diprodhuksi dening piranti lunak sing didhukung intelijen buatan. Cekap semanten, iku proses duwe mesin nindakake karya nulis lan prodhuksi isi kanggo sampeyan.

Napa nggunakake alat copywriting sing didhukung AI?

Sanajan komputer mbokmenawa ora bakal ngganti panulis manungsa ing wektu sing suwe, ana uga akeh sing bisa ditindakake dening generasi konten kanthi AI sing luwih cepet lan luwih apik tinimbang manungsa.

Iki kalebu Optimasi SEO, metrik penting kanggo konten online, sing bisa ditindakake dening alat nulis konten sing didhukung AI kanthi nganalisa data sing akeh banget sajrone sawetara detik - sing ora bisa ditindakake manungsa.

Kajaba iku, tinimbang kudu golek akeh panulis kanggo nerjemahake konten menyang basa sing beda-beda, akeh alat generator konten kanthi cepet bisa ngasilake konten ing macem-macem basa (lan ora perlu takon kamus).

Yen sampeyan isih duwe panulis (manungsa) utawa tim panulis sing kerja ing perusahaan utawa agensi sampeyan, Alat produksi konten sing didhukung AI bisa nggawe proyek luwih gampang kanthi ngasilake garis, nyorot topik utama sing didhukung data utawa klompok tembung kunci, nemokake artikel perbandingan / pesaing, lan liya-liyane.

Apa alternatif Copy.ai sing paling apik saiki?

Yen sampeyan nggoleki alternatif Copy.ai sing apik, ana sawetara pilihan sing apik kanggo dipilih.

Jasper.ai minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki alat sing didhukung AI sing bisa mbantu sampeyan nulis salinan. ClosersCopy iku pilihan liyane sing worth mriksa metu - iku alat kuat sing bisa mbantu nambah tarif konversi. CopySmith uga worth considering – iku alat sing bisa mbantu nggawe kualitas dhuwur, salinan menarik.

Ringkesan - Apa Saingan Copy.ai Paling apik ing 2022?

Nalika nerangake konten sing digawe AI, iki ana sawetara sing luar biasa sing wis ditindakake. Generator konten AI nambah kabisan lan ngasilake konten sing kaya manungsa saben dina.

Lan, kanthi kabeh kompetisi ing industri, kita meh mesthi bakal ndeleng alat copywriting sing didhukung AI sing luwih apik ing mangsa ngarep. 

Copy.ai minangka salah sawijining alat copywriting O.Gs AI, lan ora bisa dipungkiri minangka produk sing apik. 

Kanthi ngandika, alternatif sing aku wis kalebu ing dhaftar uga produk gedhe sing njupuk slack ngendi Copy.ai tiba cendhak, uga kalebu fitur sing Copy.ai kurang.

Sanajan mung sampeyan sing bisa mutusake alat sing cocog karo kabutuhan sampeyan, kabeh pilihan ing dhaptarku kudu dideleng nalika sampeyan lagi ana ing pasar kanggo generator konten AI.

DEAL

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus GRATIS

Saka $40/bln (uji coba gratis 5 dina)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.