Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Ndhuwur #20 Statistik & Tren Slack kanggo 2022

ditulis dening

Ing jaman kepungkur, kerja tim ing situs kasebut wajib lan kalebu bagean inti saka umume pakaryan, nanging platform kayata Slack terus nggawe kerja saka omah bisa ditindakake kanggo tenaga kerja global. Pemanfaatan utamane dening organisasi adhedhasar kantor kanggo nyambungake karyawan saka jarak jauh terus ngowahi cara tim komunikasi lan kerja bareng.

Dadi, kepiye populer Slack karo bisnis? Kene kita njupuk dipikir ing relevan Statistik kendur kanggo 2022 ing upaya kanggo nyoba lan njawab pitakonan iki.

Yen sampeyan ora yakin manawa versi Premium Slack minangka investasi sing layak kanggo bisnis sampeyan ing taun 2022 lan luwih, utawa mung butuh ringkesan babagan Slack sadurunge nggawe transisi menyang; Mangkene sawetara sorotan sing kalebu statistik Slack sing paling kritis sing dibahas ing artikel iki kanggo sampeyan:

  • Slack dadi tuan rumah luwih saka 156,000 pangguna
  • Luwih saka 65% kabeh perusahaan Fortune 100 nggunakake Slack kanggo komunikasi bisnis
  • Slack bisa nyuda rapat nganti 28% lan email nganti 2%
  • Pangguna Slack nglampahi total 10 jam ing platform komunikasi saben minggu

2022 Slack Statistik & Tren

Roundup kita ing 20 Statistik Slack lan tren bisa mbantu sampeyan entuk ide babagan apa sing bakal dikarepake yen sampeyan miwiti platform komunikasi perusahaan sing populer banget.

Laporan penghasilan taun 2021 dening Slack nuduhake manawa platform kasebut dadi tuan rumah luwih saka 156,000 pangguna mbayar.

Sumber: Kawat Bisnis ^

Slack wis adoh banget! Slack dilaporake mung duwe 50,000 pelanggan ing taun 201, lan laporan paling anyar nuduhake manawa platform komunikasi bisnis raksasa iki saiki luwih saka 156,000 pelanggan sing mbayar.

Direktori aplikasi Slack saiki duwe luwih saka 2,400 aplikasi, kalebu app 'Mangga Enggo bareng' sing misuwur

Sumber: Slack ^

Direktori aplikasi Slack dadi tuan rumah sekitar 2,400 aplikasi sing gegandhengan karo bisnis, kalebu macem-macem alat pangembang lan booster produktivitas. Kabeh aplikasi kasebut dikenal kanggo ningkatake alur kerja lan prosedur bisnis.

Saham Slack tekan dhuwur anyar ing puncak pandemi ing 2020, kanthi regane $ 630.5 yuta

Sumber: Slack ^

Slack njupuk kabisat raksasa ing donya marketing saham, tekan angka massive $ 630.5 yuta. Angka iki luwih saka $ 240 yuta luwih akeh tinimbang taun 2019.

Ing taun 2020, Slack nglayani luwih saka 12 yuta pangguna aktif saben dina, miturut angka paling anyar.

Sumber:: Business Insider ^

Kacarita ing kuartal pungkasan taun 2020 manawa Slack dadi tuan rumah luwih saka 12 yuta DAU (pangguna aktif saben dina). Jumlah iki bisa uga saya tambah sajrone sawetara wulan kepungkur, amarga popularitas platform Slack sing saya mundhak sawise pandemi COVID-19. 

Luwih saka 65% kabeh perusahaan Fortune 100 nggunakake Slack kanggo komunikasi bisnis

Sumber: Tech Jury ^

 Bisnis liyane lan liyane gumantung ing Slack amarga popularitas lan aksesibilitas, lan perusahaan Fortune 100 ora terkecuali. Kacarita, 65% kabeh perusahaan Fortune 100 wis nggunakake Slack kanggo nindakake operasi rutin.

Slack digunakake dening institusi pendidikan, organisasi, lan bisnis cilik ing luwih saka 150 negara

Sumber: Frost ^

Slack nduwe jangkauan global sing luar biasa. Saka 195 negara ing donya, 150 nggunakake aplikasi Slack - nomer sing nggumunake, amarga platform kasebut diluncurake mung sawetara taun kepungkur.

Saka 156,000 pelanggan mbayar Slack, 1080 bisnis duwe bathi taunan luwih saka $100,000

Sumber: CRN ^

Slack duwe sawetara merek populer minangka pelanggan sing mbayar, kalebu Starbucks, Nordstrom, lan Target. Laporan nuduhake manawa perusahaan kasebut ngasilake luwih saka $ 100,000 saben taun.

Ing puncak pandemi, menit panggunaan Slack ngluwihi watesan 1 milyar saben dina minggu

Sumber: CNBC ^

Ing taun 2020, statistik panggunaan Slack nuduhake yen menit panggunaan platform kasebut mundhak luwih saka 1 milyar saben dina. Platform komunikasi bisnis wis entuk jutaan pelanggan anyar sawise pandemi. 

Jumlah organisasi sing nggunakake Slack ing saindenging jagad kira-kira luwih saka 600,000

Sumber: Verge ^

Statistik 2022 nuduhake manawa aplikasi Slack digunakake ing 600,000 organisasi ing saindenging jagad. Udakara satus ewu organisasi (88,000) mbayar kanggo nggunakake Slack, dene bagean sing signifikan saka jumlah kasebut (550,000) luwih milih aplikasi gratis.

Slack bisa nyuda rapat nganti 28% lan email nganti 2%

Sumber: Bisnis Aplikasi ^

Slack misuwur ing antarane organisasi amarga akeh alasan. Salah sawijining alasan utama pangenalan Slack ing antarane organisasi yaiku klaim ngilangi email sing ora perlu nganti 32% lan rapat karo 28%. 

Pangguna Slack nglampahi total 10 jam ing platform komunikasi saben minggu

Sumber: Kommando Tech ^

Pangguna Slack rata-rata mbuwang luwih saka 10 jam / minggu ing platform olahpesen. Kangge, Slack entuk luwih akeh pangguna sajrone dina kerja. 

Kanthi pangguna 420,000 Slack, New York duwe pangguna Slack paling akeh ing saindenging jagad

Sumber: Keuangan Online ^

Jumlah wong sing nggunakake Slack ing New York kanthi rutin mundhak kanthi cepet. Saiki New York duwe pangguna Slack paling gedhe, kanthi perkiraan nomer sekitar 420,000.

7% karyawan perusahaan ing Amerika Serikat ujar manawa nggunakake Slack

Sumber: Clutch ^

Slack minangka alat komunikasi bisnis sing paling dipercaya ing Amerika Serikat, kanthi luwih saka 7% karyawan perusahaan ujar manawa dheweke nggunakake kanthi rutin.

Slack nglaporake tingkat retensi luwih saka 90% kanggo pangguna gratis

Sumber: 10 Ketukan ^

Angka sing dirilis ing taun 2022 nuduhake manawa Slack njaga tingkat retensi 90% kanggo pangguna online gratis. Kanggo pelanggan sing mbayar, Slack njaga tingkat retensi 98%.

Pangguna Slack nglampahi 9 jam saben dina kanggo nyambung menyang layanan kasebut

Sumber: Slack^

Miturut statistik resmi Slack, pangguna Slack nglampahi udakara 9 jam nalika nggunakake platform kasebut, sing 90 menit kalebu panggunaan aktif kayata ngirim pesen.

Statistik Slack: Ringkesan

Wiwit didegake ing taun 2009, Slack wis malih dadi alat bisnis sing bisa dipercaya kanthi uptick ing pelanggan sing mbayar. Pandemi COVID-19 lan transisi perusahaan sabanjure menyang karya remot; uga mbantu Slack nambah basis pangguna kanthi menehi komunikasi sing unggul, lan enggo bareng data sing nambah proses kerja organisasi.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.