Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

8 Alternatif Elementor Paling Apik (lan 3 Pesaing Kanggo Ngindhari)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Elementor (lan versi mbayar Elementor Pro) minangka salah sawijining sing paling populer lan paling populer WordPress tukang kaca ing kana. Nanging ana opsi liyane ing kana. Yen sampeyan lagi nggoleki alternatif Elementor paling apik ⇣ , sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.

Saka $ 3.30 saben wulan

Kanggo wektu winates, sampeyan bisa entuk diskon 10% saka Divi

Ing kene aku bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan panyipta halaman Elementor lan nemokake wolung alternatif sing paling apik. Apa? Nalika Elementor dianggep tukang kaca paling apik, bisa uga ora cocog kanggo kabutuhan tartamtu.

Mungkin model rega adhedhasar langganan nggawe sampeyan kesasar, utawa mungkin sampeyan ora bisa nemokake fitur tartamtu sing dibutuhake (sing ora bisa ditemokake). Ora dadi masalah; yen sampeyan nggoleki alternatif Elementor, sampeyan bakal tekan ing panggonan sing bener.

Ringkesan cepet:

  1. Pembina Divi (saka $ 89 saben taun)
  2. Gutenberg (gratis)
  3. Beaver Builder (saka $ 99 saben taun - kasedhiya versi lite gratis)
  4. Urip Suite (saka $ 90 saben waktu utawa $ 228 saben taun)
  5. Brizzy (saka $ 49 saben taun - kasedhiya versi lite gratis)
  6. Tukang Pembangun (saka $ 59 saben taun - kasedhiya versi lite gratis)
  7. Purwaning Dumadi Pro (gratis karo WP Engine hosting saka $360 saben taun)
  8. visual Composer (saka $ 49 saben taun - kasedhiya versi lite gratis)

Alternatif Elemen Paling Apik ing taun 2022

Ing artikel iki, aku bakal mriksa 8 alternatif Elementor paling apik saiki sing menehi fitur sing luwih apik utawa luwih apik kanggo nggawe WordPress Situs.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyathet 3 saka pembangun situs web paling ala sing ora kudu digunakake kanggo nggawe situs web.

1. Divi Builder

Divi wordpress tema lan tukang kaca

Pembina Divi minangka tukang kaca utama. Idhep Nick Roach lan tim sing apik ing Elegant Themes, Divi Builder minangka monster nganti WordPress tukang kaca lunga.

Langsung bat, sampeyan bakal bisa ngerteni Divi tegese bisnis sing serius. Sampeyan bisa uga sebabe panyipta kaca nggunakake kabeh produk Tema Elegan.

Bener; toko tema sing misuwur biasane nawakake 87 tema liyane ing jaman biyen, nanging saiki, Divi minangka produk unggulan.

Dheweke uga nawakake Tema majalah ekstra lan loro WordPress plugin (Bloom & Ratu), nanging ora ana sing cedhak karo Divi Builder babagan kekuwatan lan popularitas.

Divi Builder minangka kuat WordPress tukang kaca sing bisa dadi angel banget, luwih-luwih yen sampeyan greenhorn sing sampurna.

Wis dikemas nganti kebak karo kabeh fitur sing sampeyan butuhake nggawe situs web sing apik banget tanpa katrampilan kode. Sampeyan bisa uga sebabe 700 desainer web lan pamilik bisnis ora bisa entuk Divi.

Tukang gawe kaca ngganti gawan WordPress editor editor kanthi editor visual sing paling unggul. Cocog banget kanggo agensi, freelancers, lan kabeh pamilik situs web umume.

Mangkene dhaptar sawetara fitur sing bisa diarepake.

Fitur Utama Divi

  • Tukang nggawe visual seret lan selehake sing kuat
  • Tur langsung menyang coba Divi
  • Kontrol CSS khusus
  • Desain responsif tegese situs sampeyan katon apik ing macem-macem piranti
  • Pilihan desain luwih akeh
  • Sunting teks inline - cukup klik banjur ketik
  • 40+ elemen desain kanggo nambah CTA, slider, form, blog lsp
  • 800+ noto situs web sing wis digawe
  • Efek transisi sing ora kaetung
  • Atusan fon web
  • animasi
  • Gambar latar mburi, warna, gradien lan video
  • Werna tanpa wates
  • Cara pintas keyboard
  • Lan akeh liyane

Divi dilengkapi dhaptar dawa kanggo nggawe situs web, ora mesthi. Akeh banget sing bisa nggawe dheweke bingung. Aku nyoba Divi, lan iku pengalaman sing angel banget supaya kabeh bisa digarap. Nanging pas ngerti kabeh, mula lakune lancar 🙂

Prabédan Divi

Bingung pira regane Divi? Tema Elegan ora menehi versi gratis kaya Elementor, nanging Rencana rega Divi langsung.

Divi wordpress reregan gawe kaca

Dheweke mung nawakake sampeyan loro rencana rega.

  • Akses Tahunan - Rencana rencana $ 89 saben taun kanggo situs web tanpa wates. Rencana kasebut nawakake akses menyang Divi, Ekstra, Bloom, Monarch, nganyari lan dhukungan premium.
  • Akses seumur hidup - Rencana nggawe sampeyan bali $ 249 siji-wektu. Ya, ora ana nganyari maneh. Sampeyan entuk kabeh Akses Tahunan rencana, nanging sampeyan mung mbayar sapisan kanggo akses umur. Sejatine pancen manis.

Sampeyan duwe Jaminan dhuwit 30-dina kanggo nyoba-drive salah sawijining rencana. Aku mikir ing Akses seumur hidup rencana nawakake rega paling apik yen sampeyan rencana nggunakake Divi suwene pirang-pirang taun.

Yen sampeyan agensi utawa freelancer bangunan situs web kanggo akeh klien, ing Akses seumur hidup rencana ndadekake pangertèn luwih akeh tinimbang Akses Tahunan rencana. Apa sampeyan mikir?

Kajaba iku, sampeyan bakal entuk tema Ekstra lan rong plugin. Regane regane regane $ 249. Sing ora ana gandhengane, ayo ndeleng apa sing apik lan sing ala babagan Divi.

Pros

  • Akses urip
  • Ton fitur
  • Ora perlu pengalaman desain
  • Atusan template
  • Diskon 10% (nalika nulis)
  • Muat kanggo pro sing dijamin ing Review Divi

cons

  • Kurang tukang nyembul
  • Kekakuan - Sampeyan ora bisa nyunting sawetara bagean saka template Divi
  • Kurva learning curam
  • Divi apik banget, luwih-luwih kaca sing luwih dawa
  • Ora gampang obah saka Divi menyang tukang gawe kaca liyane - Divi ninggalake akeh trabasan sing ora tumoto yen wis dicopot
  • Dokumentasi sing wis kuna
  • Dhukungan sing ora nulungi
 

Napa Divi Luwih Apik tinimbang Elementor

Ing babagan fitur lan kemudahan panggunaan, Divi ora duwe apa-apa ing Elementor. Wong akeh liwat Divi, nanging aku nemokake dhasar lan luwih angel digunakake tinimbang Elementor. Pamula mutlak bakal angel nyoba ngrampungake.

Tim Tema Elegant kerja keras kanggo nyurung fitur lan template anyar, nanging kayane lali bab dokumentasi kasebut. Lan yen sampeyan pungkasane nemokake, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan ora bisa ngowahi sawetara bagean kanthi visual, sanajan sampeyan mbusak cache lan liya-liyane.

Siji-sijine alasan aku milih Divi tinimbang Elementor yaiku model rega sing luwih apik. Nalika Divi lan Elementor duwe model adhedhasar lengganan, Divi nawakake akses umur. Sing nggawe Divi luwih murah kanggo situs web tanpa wates.

Priksa sandi Perbandingan Elementor vs Divi kanggo luwih beda.

2. Gutenberg

Gutenberg wordpress kaca Site

Gutenberg minangka editor posting standar anyar ing WordPress. Yen sampeyan wis nganyari (lan kudune, btw) sampeyan WordPress nginstal versi paling anyar, sampeyan kudu ngerti editor blok anyar, Gutenberg sing dibaptis.

Beda karo Editor Klasik sing sadurunge, Gutenberg nggunakake blok konten. Sampeyan mung cukup nambah blok ing kiriman / kaca, lan sampeyan wis rampung. Sampeyan bisa nyeret lan nyelehake blok, nanging ora fleksibel kaya Elementor, kayata.

Sisih paling apik yaiku WordPress ekosistem rame karo add-on Gutenberg gratis lan mbayar, sing ngidini sampeyan ngluwihi editor kanthi cara sing ora bisa dibayangake.

Gutenberg gratis amarga saiki dadi bagean saka WordPress inti Isih, ora ana tandhingane sing ana WordPress tukang kaca kayata Elementor lan Divi.

Contone, ora nganggo template kaca, kaya karakteristik tukang kaca khas. Ing babagan fungsionalitas, pancen adoh banget saka sing dadi tukang bangunan kaca (paling ora durung).

Banjur kita duwe aspek seret lan selehake sing kasebut ing ndhuwur. Ya, sampeyan bisa mindhah blok munggah lan mudhun, nanging ora bisa ngowahi ukuran blok, nambah blok ing blok, utawa nggawe tata letak kompleks.

Liyane, Gutenberg minangka editor backend, ora kaya biasane WordPress tukang kaca sing ngidini sampeyan nyunting situs web ing frontend, sing menehi pratinjau nyata kaca nalika nggawe.

Pungkasan, Gutenberg duwe blok lan pilihan pangaturan dhewe sing winates. Mesthi, sampeyan bisa nggunakake tambahan kanggo nggedhekake apa sing bisa sampeyan lakoni karo Gutenberg, nanging sampeyan diwatesi banget dibandhingake karo pembangun kaca standar.

Contone, sampeyan ora bisa nggunakake Gutenberg kanggo nyunting menu navigasi, widget, lan area liyane ing situs web sampeyan sing ngluwihi konten post / page sing sampeyan edit. Ngedit area kasebut ing pembangun kaca khas ora mung gampang, nanging uga gampang.

Fitur Utama Gutenberg

  • 50+ blok
  • Seret banjur selehake bangunan kaca
  • Simpen blokir sing bisa digunakake maneh
  • Pola kanggo nambah fitur kayata kolom, tombol dll.
  • Pilihan batal & Gawe maneh
  • Werna tanpa wates
  • Werna latar mburi tanpa wates
  • Tutup gulung
  • Kelas CSS khusus
  • Jangkar HTML
  • Gambar sing ditampilake
  • Tag lan kategori
  • Setelan kirim / kaca khusus tema
  • Mode wutuh
  • Kompatibilitas karo kabeh WordPress tema
  • Akeh tambahan
  • Cara pintas keyboard

Gutenberg ora persis tukang kaca, nanging editor blok kanggo WordPress. Mbok Gutenberg bakal dadi pembangun kaca lengkap ing mbesuk.

Kaget, Gutenberg ora ditampa kanthi becik karo bagean saka WordPress komunitas, nemokake rating bintang loro sing kurang apik ing repo plugin WP resmi.

Nanging bisa uga amarga kita wis biasa karo editor lawas, lan pangowahan angel banget. Anyar WordPress pangguna bakal seneng karo Gutenberg amarga ora nggunakake Editor Klasik 🙂

Aku ngira Gutenberg nuduhake janji nyata lan duweni potensi bisa dadi tukang bangunan kaca sing kuat mbesuk.

Rega Gutenberg

Gutenberg gratis 100% amarga kalebu bagean saka WordPress inti Gutenberg teka saben wong WordPress instalasi, tegese sampeyan ora mbayar perusahaan pihak katelu kanggo editor blok.

Pros

  • Gutenberg gratis
  • Blok akeh
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Dibangun ing WordPress artine inti sampeyan ora kudu nginstal plugin ekstra
  • Nggawe streamline nggawe konten
  • Ngidini masang cepet saka akeh situs web
  • Sampeyan bisa nggawe tata letak sing apik tanpa pengetahuan teknis sadurunge

cons

  • Ana kurva sinau utamane yen sampeyan wis biasa karo Editor Klasik
  • Kewan omo sing konsisten nanging pangembang ngupayakake banget kanggo ngrampungake
  • Masalah kompatibilitas amarga isih anyar
 

Napa Gutenberg Luwih Apik tinimbang Elementor

Gutenberg ora luwih apik tinimbang Elementor WordPress tukang kaca lunga. Yen sampeyan lagi golek kaca, sampeyan luwih becik milih opsi liyane ing dhaptar.

Ing babagan rega, Gutenberg luwih apik tinimbang Elementor amarga gratis. Nanging, iki bisa dibantah amarga Elementor duwe plugin gratis, sing ngluwihi Gutenberg.

Ing istilah sing luwih gampang, Elementor luwih apik tinimbang Gutenberg. Kayane mbandhingake mobil karo pesawat. Kalorone bisa nggawa sampeyan menyang tujuan, nanging pesawat luwih cepet tekan kana.

Gutenberg uga apik yen sampeyan kudu nggawe tata letak sing sederhana. Menehi cukup blok lan opsi gaya kanggo nggawe desain dhasar tanpa peluit lan lonceng.

3. Beaver Builder

tukang bangunan tawon

Aku duwe kasempatan kanggo muter Beaver Builder, lan warno kula kesengsem; tukang kaca bisa diiklanake. Ora suwe, aku bisa nggawe situs web profesional ing editor seret lan selehake sing intuisi.

Plus, ing akeh template sampeyan bisa nggunakake gampang yen sampeyan pengin mlayu ing lemah. Sawise tugas karo Beaver Builder, aku bisa ngandhani manawa panyipta kaca minangka salah sawijining konstruksi paling nyaman lan serbaguna sing wis digunakake.

Beaver Builder luwih saka mung khas sampeyan WordPress plugin tukang kaca. Kerangka desain lengkap. Iku mesin jinis; toolet lengkap sing nambah gampang WordPress pengembangan situs web.

Gampang banget digunakake lan menehi kekuwatan kanggo nyunting saben bagean situs web sampeyan kaya web dev pro. Iki bisa uga dadi alesan kenapa Beaver Builder dadi pilihan pembuat kaca kanggo merek kayata GoDaddy, WP Engine, Hi-Chew, lan Crowd Favorite, antara liya.

Beaver Builder ngidini sampeyan mbangun ayu lan cepet WordPress situs sing ngubah pengunjung dadi pelanggan sing setia. Sampeyan bisa nggawe situs web sing unik lan tanpa kembung nalika sawetara menit, ora pirang-pirang wulan.

Mangkene sekilas babagan apa sing bakal dikarepake.

Fitur Kunci Buver Beaver

  • Panas panas WordPress template kanggo jinis proyek apa wae
  • Seret lan culake ing ngarep Site situs
  • Beaver Builder WordPress tema
  • Kompatibilitas karo kabeh WordPress tema
  • Responsif lan ramah seluler
  • Dhukungan shortcode lan widget
  • Siap-jarwan
  • Pangembang sing ramah
  • Dhukungan WooCommerce lengkap
  • Ditata lan dioptimalake kanggo SEO
  • Cithakan sing bisa digunakake maneh
  • Dibangun ing kerangka Bootstrap
  • 29+ modul konten
  • Lan akeh liyane

Beaver Builder nggawa sampeyan dening telung kanca, sing wis ngungkuli awake dhewe ing babagan ngrampungake masalah kreatif lan dhukungan pelanggan.

Beaver Builder bakal ngganti urip sampeyan. Cukup kuat kanggo pangembang nanging gampang banget kanggo para pamula. Sapa wae lan maksudku sapa wae bisa nggawe situs web sing apik sajrone sawetara menit.

Regane Pembangun Beaver

Dadi, regane pira Beaver Builder? Dheweke nawakake versi lite gratis ing WordPresssitus lan telung versi premium.

rega tukang bangunan tawon
  • Standard - Rencana rencana $ 99 kanggo situs web tanpa wates. Rencana kasebut nawakake plugin Beaver Builder, modul premium & template, uga dhukungan lan nganyari kelas internasional sajrone setaun.
  • saben - Rencana rencana $ 199 kanggo kabeh sing ana ing Standard rencana plus tema Beaver Builder lan kompatibilitas multi-situs.
  • agensi - Rencana rencana $ 399 kanggo kabeh sing ana ing saben paket plus fungsi label putih.

Catetan: Kabeh rencana bakal kanthi otomatis nganyari kanthi diskon 40% sawise setaun, nanging sampeyan bisa milih kanggo mateni nganyari otomatis kanthi manual. Sampeyan uga duwe Jaminan dhuwit 30-dina lan demo sing dianakake kanggo nyoba Beaver Builder. Kajaba iku, sampeyan duwe versi lite kanthi fitur winates.

Pros

  • Antarmuka pangguna (UI) sing ramah pemula
  • Pustaka template sing layak
  • Saluran dhukungan sing bisa dipercaya
  • Gunakake ing situs web sing ora ana wates
  • Cithakan lan elemen sing bisa digunakake maneh

cons

  • Dheweke bisa nambah modul konten liyane
  • Keluwesan desain winates
 

Napa Pembangun Beaver Luwih Apik tinimbang Elementor

Yen sampeyan lagi golek sing gampang digunakake WordPress tukang kaca, Beaver Builder ora bakal kuciwa. Bisa uga nawakake template lan modul konten sing luwih sithik tinimbang Elementor, nanging pancen ramah pamula. Iku uga luwih murah tinimbang Elementor Pro, amarga sampeyan bisa nggunakake ing situs web tanpa watesan, ditambah regane mudhun 40% sawise setahun.

4. Urip Suite

berkembang Suite wordpress

Digawa kanthi Mekar Tema, Urip Suite minangka kothak piranti online sing kasedhiya kanthi nyenengake WordPress tukang kaca kanggo bisnis online, gedhe utawa cilik.

Dibangun karo wong lanang sing padha babagan kaca landas sing efektif, Thrive Suite digawe kanthi tangan "… Wiwit wiwitan kanggo situs web fokus bisnis lan konversi." Kejaba dadi sing kuat WordPress tukang kaca, nawakake akeh elemen sing wis dioptimalake konversi sing wis dibangun.

Tukang nggawe kaca yaiku obsessively cepet kanggo njamin sampeyan ora ana alangan ing antarane ide ing situs web bisnis lan bisnis sing sampeyan pengin.

Saka kabeh pangembang situs web visual, Thrive Suite nggawe kaca omah, kebangkrutan, webinar, peluncuran produk, lan kaca dodolan kanthi gampang. Ora suwe, sampeyan bakal nggawe aset sing regane larang kaya pro copywriting.

Ngerti pora Thrive Theme minangka sing pertama nggawe editor frontend? Ya bener, lan tukang visual sing ana ing Thrive Suite wis cukup bukti.

Editor frontend nggawe bangunan situs web kanthi visual ora mung cepet nanging uga nyenengake. Dheweke percaya marang implementasine kanthi cepet, sing kacetha ing panyipta kaca. Tegese sampeyan entuk asil kanthi luwih cepet lan ngirit wektu akeh.

Plus, sampeyan duwe ewu integrasi sampeyan bisa nggunakake, tegese sampeyan bisa ngotomatisasi alur kerja kanthi sawetara klik. Sawise situs web wis aktif lan aktif, sampeyan bisa nggunakake integrasi kanggo mbukak bisnis kanthi otomatis.

Kanthi Thrive Suite, sampeyan bisa nggawe situs web lan nambah kaca kebangkrutan, nggawe formulir generasi utama, kuis, kursus online, lan liya-liyane. Ing ngisor iki sawetara fitur sing kalebu.

Urip Fitur Kunci Suite

  • 269 ​​template landing landing fokus sing dirancang kanthi apik lan 100%
  • Pembuat seret-lan-selehake frontend Gamelan
  • Kiriman blog sing apik formate
  • Tata letak kolom sing fleksibel
  • Kombinasi teks lan gambar sing narik kawigaten
  • Kustomisasi font total
  • Gaya latar mburi pirang-pirang
  • Efek nglayang maju
  • Desain sing responsif lan siap seluler
  • Animasi lan tumindak dinamis
  • Puluhan kothak fokus fokus konversi
  • Ewonan integrasi liwat Zapier, Sambungake PABY lan layanan liyane
  • Generasi utama ing steriods
  • Priksa kabeh fitur

Thrive Suite nawakake sampeyan tukang kaca visual lan generasi timbal ing sak paket. Ora mung menehi alat kanggo nggawe situs web, Thrive Suite dikirim kanthi elemen sing sampeyan butuhake kanggo nambah kaping papat konversi sampeyan kaya pemasar profesional.

Harga Suite Thrive

Thrive Suite minangka alat premium sing ora nggawa versi gratis. Menehi rencana siji sing sederhana, sing dibayar saben taun utawa triwulanan.

berkembang rega suite

Catetan: Sampeyan duwe Jaminan dhuwit 30-dina kanggo nyoba banyu. Yen sampeyan ora milih rencana keanggotaan Thrive Suite, sampeyan bakal bisa nganyari dhukungan pelanggan kanthi biaya sing sithik, nanging plugin kasebut bakal dadi sampeyan, selawase.

Kanthi Thrive Suite, sampeyan bisa ngilangi akeh plugin, kalebu plugin shortcode, plugin nuduhake Klik-Kanggo-Tweet, plugin formulir kontak, plugin ikon font, plugin pembangun tabel, lan plugin animasi, lan liya-liyane.

Pros

  • Pambangun kaca visual seret lan selehake sing intuisi
  • Liwat 260 template kaca fcosuse konversi
  • Tukang nggawe tema lan tukang nyembul
  • Kompatibilitas karo kabeh WordPress tema
  • Fitur pemasaran canggih
  • Nganyari lan ngapiki terus-terusan
  • Opsi rega siji-wektu urip

cons

  • Organisasi template bisa luwih apik
  • Dhukungan bisa ditambah
 

Napa Ngrembaka Luwih Apik tinimbang Elementor

Tukang gawe kaca Suite kasedhiya karo ton template kaca sing dioptimalake konversi. Elinga Elementor uga duwe template template kaca, nanging Thrive Suite nawakake template sing menehi konversi luwih akeh tanpa nyoba kanthi tliti. Nalika tarif konversi sampeyan gumantung karo faktor liyane, luwih becik sampeyan duwe alat sing bisa diwiwiti.

Kajaba iku, Tema sing apik nawakake a model rega sing luwih fleksibel tinimbang Elementor, nanging ora ateges luwih murah. Kanggo situs web siji, sampeyan mbayar ragad siji-wektu $ 67 lan entuk nganyari gratis tanpa wates. Ing Elementor, sampeyan mbayar $ 49 saben taun lan ora bakal nganyari kajaba sampeyan nganyari. Nanging, rencana Keanggotaan Thrive Suite luwih larang ($ 228 / taun kanggo 25 situs web) tinimbang rencana Elementor Expert ($ 199 / taun kanggo 1,000 situs web).

5. Brizy

brisik wordpress kaca Site

Brizzy modern, ramping, lan intuisi WordPress tukang kaca. Aku njupuk kanggo numpak, lan, bocah lanang, bocah lanang, aku wis adol. Aku lunga saka "Sapa sing ngarani tukang kaca 'Brizy'" menyang "OMG, tulung jupuken dhuwitku!" Lan mung sawise nyoba versi gratis, sing ana ing rong rasa.

Kaping pisanan, dheweke duwe gaya sing apik WordPress plugin sing dilengkapi fitur winates (nanging apik banget). Kapindho, dheweke menehi versi versi cloud-host sing apik tenan.

Aku nggawe a situs web siji kaca dummy ing sawetara detik lan dadi host free. Aku malah nambah popup sing apik kanggo ngukur sing apik. Situs web kasebut online ing subdomain nalika ngomong. Kabeh gratis! Dheweke ora takon alamat emailku.

Brizy gampang digunakake; Aku tangi lan mlaku kurang saka sak menit. Mbangun situs web sing apik ing Brizy ora butuh sawetara dina. Mung sawetara menit nyeret lan ngeculake elemen, lan sampeyan luwih becik mbukak.

Ditambah maneh, kesederhanaan Brizy bakal nyebul sampeyan. Ora ana sing ngalangi sampeyan nalika nggawe situs web, lan uga ora ana sing ndhelik. Kapan sampeyan nggarap elemen, Brizy mung mbukak setelan sing sampeyan butuhake.

Nggawe ngarsane online sing nggegirisi karo tukang gawe kaca ora gampang nganti Brizy muncul. Sanajan ora kuat kaya raja-raja, Brizy mesthi tekan kana. Sanalika, pengalaman tanpa kerumitan minangka napas anyar ing pasar sing kebak pembangun kaca kembung.

Iki minangka pendekatan anyar, lan WordPress komunitas tresna iku. Brizy cukup anyar (diluncurake ing 2018) nanging wis nambah luwih saka 60,000 instalasi aktif, lan duwe rating bintang 4.7 / 5.0.

Brizy minangka kabungahan sing digunakake. Intuisi banget, serbaguna, lan dikemas kanthi desain modern sing apik. Mbuwang hosting cloud menyang campuran nambahake pandhuane para pembangun kaca kaya sing durung dakkarepake sadurunge.

Fitur Kunci Brizy

Kanggo tukang kaca sing gampang digunakake, sampeyan bakal mikir manawa Brizy ora nggawa pukulan ing departemen fitur. Ora ana sing bisa adoh saka kasunyatan.

  • Pambangun visual seret-lan-selehake tanpa intuisi lan keruwetan
  • Brizy dibangun ing React, perpustakaan Javascript sing dikembangake dening Facebook
  • Sunting wektu nyata
  • 4000+ lambang
  • Unsur teks sing sugih
  • Wangun visual sing bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Gambar kanthi zoom lan fokus
  • Responsif lan ramah seluler
  • Tombol sing cerdas, serbaguna
  • Ngowahi blokir dadi panggeser kanthi klik
  • Gaya global
  • Pambangun popup
  • Header lan sikil sing bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Menu Mega
  • Autosave
  • Gawe template dinamis tanpa kode
  • 500+ blok konten
  • 40+ tata letak situs web sing wis digawe sing bisa sampeyan atur kanthi lengkap
  • Brizy Cloud minangka platform hosting situs web sing bisa digunakake kanggo dadi tuan rumah situs web, kaca landas, kaca sales, popup kanggo situs web eksternal liyane lan liya-liyane.
  • Unsur WooCommerce
  • Integrasi karo ewonan app
  • Lan liyane

Kita bakal sedina muput ing kene yen aku ndhaptar kabeh fitur. Sampeyan kudu mriksa Brizy nalika mbebasake. Sawise kabeh, ora ana sing ilang amarga sampeyan ora butuh versi pro kanggo nyoba banyu. Ing WordPress plugin lan Brizy Cloud duwe mburi.

Intine sing adol yaiku tukang gawe gampang edan. Maksudku, bocah umur sangang taun bisa nggawe situs web sadurunge cangkir kopi dadi adhem.

Reregan Brizy

Wong lanang ing Brizy cukup loman, lan sampeyan meh bisa ngrasakake nalika nyoba gawe kaca. Dheweke nawakake sampeyan telung rencana rega, ing ndhuwur brizy gratis WordPress plugin lan Awan Brizy.

reregan brizy

Cathetan: Rencana pribadi lan Studio dilengkapi nganyari lan dhukungan siji (1) taun. Rencana Umur kasebut dilengkapi nganyari lan dhukungan seumur hidup. Sampeyan duwe Jaminan dhuwit 30-dina, nanging sampeyan bisa uga ora butuh 🙂

Pros Brizy

  • Tukang gawe kaca tanpa gaweyan
  • Ton blok lan fitur konten
  • free WordPress plugin
  • Cloud Brizy minangka tambahan sing ditambah
  • Dokumentasi sing apik tenan
  • Fitur unik lan inovatif sing ora ditemokake ing panyipta kaca liyane
  • Rencana seumur hidup
  • Cithakan sing dirancang kanthi apik

cons

  • Ora ana tukang gawe tema
 

Napa Brizy Luwih Apik tinimbang Elementor

Yen sampeyan bosen karo pembangun kaca kembung sing ngganggu sampeyan, sampeyan bakal entuk Brizy saka tembung go. Brizy luwih kepenak digunakake tinimbang Elementor. Sampeyan bisa munggah lan mlaku ing sawetara detik, lan duwe situs web sing fungsional kanthi kurang saka sakjam.

Ora maju kaya Elementor, nanging luwih becik yen sampeyan pengin nggawe bisnis cilik utawa situs web pribadi. Iki cocog banget kanggo portofolio profesional, kaca landas, lan kaca produk. Yen sampeyan desainer, panulis, utawa profesional kreatif sing pengin nggawe situs web sing sederhana kanggo nampilake karya sampeyan, Brizy minangka cara sing kudu ditindakake.

tambahan, Brizy luwih murah tinimbang Elementor. Brizy dikenani biaya $ 49 / thn kanggo telung situs web, nanging $ 49 / taun ing Elementor mung entuk siji situs web. Kanggo situs web tanpa wates, Brizy dikenani biaya $ 99 / taun (utawa $ 299 sapisan), nanging Elementor dikenani biaya $ 199 / thn kanggo 1,000 situs web. Ora preduli kepiye carane ndeleng, Brizy nawakake dhuwit kanthi luwih akeh, ngelingi fitur tambahan sing sampeyan entuk.

6. Tukang Pembangun

dheweke ngerti wordpress kaca Site

Dheweke mancep karo Tukang Pembangun. Iki minangka titik sing apik ing antarane pangguna-loropaken lan kekuwatan sing nyata.

Themify Builder nawakake kabeh opsi sing dibutuhake kanggo nggawe ayu WordPress situs web tanpa kode.

Nggawe editor backend lan frontend, menehi luwih fleksibel kanggo ngirim ide menyang kasunyatan. Dheweke duwe plugin gratis ing WordPress, mula aku mlayu, lan regane regane.

Thanks kanggo editor visual sing efisien, sampeyan bisa nggawe situs web apa wae kanthi gaya seret-lan-gulung sunar srengenge. Sampeyan bisa milih situs web sawise situs web kanthi gampang, mula sebabe Tukang Pembangun kanthi cepet dadi pokok kanggo akeh desainer Photoshop.

Nyiyapake lan nggunakake Themify Builder iku nyenengake, nanging yen sampeyan entuk macet, responsif lan menehi dokumentasi sing apik banget.

Themify Builder Pro teka rangkep karo tema, nanging main apik banget kanggo liyane WordPress tema Ditambah maneh, ndhukung akeh plugin favorit sampeyan, dadi sampeyan ngerti bakal nyenengake.

Saiki, ayo ndeleng apa sing ditawakake Themify Builder.

Fitur Kunci Pembangun Themify

  • Desain sing responsif lan ramah seluler
  • Sunting pratinjau langsung Frontend
  • Sunting backend kompak
  • Puluhan modul konten
  • Kontrol lengkap babagan noto
  • Sawetara gaya latar mburi - geser, paralaks, gambar, gradien, warna lsp
  • 60+ animasi lan efek
  • 60+ noto situs web sing wis digawe
  • SEO Friendly
  • Kompatibilitas karo modern WordPress tema lan plugin
  • Ditambah akeh liyane

Themify Builder cocog kanggo kabeh jinis situs web. Sampeyan bisa nggawe apa wae saka situs web pribadi, situs bisnis, portal e-commerce, lan kabeh sing ana gandhengane. Pambangun kaca Themify yaiku pancen gampang digunakake nanging uga kuat banget kanggo apa wae sing sampeyan buwang.

Saiki sampeyan ngerti apa sing ditawakake Themify Builder, regane kabeh kehebatan iki?

Rega Pembangun Themify

Ing sisih ndhuwur versi gratis sing kasedhiya minangka plugin ing WordPress.org, Themify nawakake telung rencana rega.

temokake rega pembangun

Catetan: Langganan Themify ora nganyari kanthi otomatis. Saliyane Klub Seumur Hidup, sampeyan kudu tuku maneh keanggotaan saben taun kanggo nampa dhukungan lan nganyari. Sampeyan duwe Jaminan dhuwit 30-dina.

Pros

  • Tata letak lan bagean sing wis dirancang
  • Dhukungan multi-situs
  • Pembuat frontend lan backend
  • Akses seumur hidup lan rega fleksibel
  • Nyunting HTML / CSS kasedhiya
  • WooCommerce integrasi

cons

  • Ora ana tukang gawe tema
  • Ora ana pembangun header / sikil
  • Antarmuka panganggo bisa uga luwih intuitif
 

Napa Pembangun Themify Luwih Apik tinimbang Elementor

Themify Builder yaiku luwih terjangkau tinimbang Elementor. Regane $ 89, sampeyan bisa ngakses luwih saka 40 WordPress tema, 12 plugin, lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake Themify Builder ing situs web tanpa wates. Maneh, Themify nawakake sampeyan transaksi akses seumur hidup, sing bakal ngirit akeh dhuwit ing jangka panjang.

7. Purwaning Dumadi Pro

Purwaning Pro wordpress kaca Site

WP Engine entuk StudioPress, sing nggawe Genesis Framework, tanggal 17 Juni 2018. Rong taun mudhun, lan kita duwe Purwaning Dumadi Pro, sing, miturut WP Engine, "... mbukak kunci fitur lan alat anyar ing platform Genesis."

Dadi, Genesis Pro minangka versi anyar saka Framework Genesis, utawa sing anyar WordPress tukang kaca? Ya, iki wangsulan sing dakkirim saka dheweke rep dhukungan sing migunani banget lan cepet, Makayla:

Iki minangka pembangun kaca, lan nambah blok karo sistem seret lan selehake supaya sampeyan bisa cocog karo konten kanthi gampang lan nggawe desain tanpa cacat.

Ana ing kana 🙂

Genesis Pro pancen mandiri WordPress kaca Site. Sampeyan ora butuh Framework Genesis kanggo nggunakake Genesis Pro, sanajan sing sadurunge nawakake fitur sing migunani nalika nggunakake Genesis Pro.

Minangka cathetan, Genesis Pro dibangun ing sisih ndhuwur WordPress pemblokiran editor, sing mbantu mbuktekake kode ing mbesuk. Iki minangka pendekatan anyar sing nemtokake cara sampeyan nggarap WordPress editor blok.

Kanggo ringkesan lengkap, monggo nonton video Genesis Pro ing kene.

Sisih paling apik yaiku Genesis Pro menehi sampeyan akeh kekuwatan kanggo nggawe kaca apa wae sing sampeyan pikirake. Sampeyan duwe akeh fitur anyar sing bisa digunakake.

Fitur Kunci Genesis Pro

  • Kontrol idin blok sing disetel kanthi apik adhedhasar peran pangguna
  • Pamblokiran tambahan
  • Bagean Ekstra
  • Welasan tata letak situs web sing apik
  • Blokir impor lan ekspor
  • Bidang blok maju
  • Fungsionalitas SEO dibangun saka wiwitan
  • Kabeh tema StudioPress
  • setaun WP Engine ngatur WordPress hosting (Nanging sampeyan ora perlu WP Engine hosting kanggo nggunakake Genesis Pro)
  • AMP dioptimalake
  • Entuk tambahan lan mbayar gratis
  • Situs tanpa wates
  • Lan akeh liyane

Rega Genesis Pro

WP Engine nawakake Genesis Pro lengkap karo hosting ing $ 360 saben taun.

Pros

  • Kode bukti mbesuk
  • Dhukungan unggul
  • Hosting gratis (regane $ 420). Ndeleng sandi WP Engine review
  • Puluhan blok anyar
  • Tata letak lan bagean situs web sing apik
  • Tema studioPress
  • Plugin blok Genesus gratis sing bisa digunakake tanpa Genesis Pro

cons

  • Luwih larang tinimbang pesaing
  • Ora persis grapyak karo pamula, nanging wis kacathet kanthi apik
 

Napa Genesis Pro Luwih Apik tinimbang Elementor

Kasunyatan sing Purwaning Dumadi Pro dihubungake menyang WordPress blokir panyunting nggawe bukti mbesuk. Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan nggawe kaca kanthi "WordPress cara, "nggunakake Gutenberg tinimbang tukang kaca sing mandiri. Kanthi tembung liya, Genesis Pro mbantu sampeyan nguasai modern WordPress editor.

8. Komposer Visual

pengarang visual wordpress kaca Site

Dibukak ing 2008, visual Composer minangka salah sawijining sing paling tuwa WordPress tukang kaca ing buku kasebut. Biasane digabungake karo tema sing sampeyan tuku ing Themeforest.net, dadi salah sawijining pembangun halaman paling populer.

Biyen, Visual Composer adhedhasar shortcode, sing ngganggu akeh pangembang kapan wae sampeyan nyoba pindhah menyang pembangun kaca liyane. Nanging, kabeh wis nganyari maneh plugin, lan Visual Composer ora nggunakake kode shortcode maneh.

Iki fitur tukang visual frontend sing brilian sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik tanpa kode. Iki uga nduweni editor backend sing nawakake kontrol luwih akeh kanggo kaca sampeyan.

Visual Composer dilengkapi ton fitur, lan pangembang tema nambah luwih akeh. Iku gampang dikustomisasi kanthi tambahan tambahan, nawakake persis apa sing sampeyan butuhake kanggo memenuhi kebutuhan sing paling macem-macem.

Aku wis tuku sawetara WordPress tema sing kasedhiya karo Visual Composer, lan aku ora nate nemoni masalah gedhe karo panyipta kaca.

Nanging, terkadang, Visual Composer dadi saya beku, nanging aku ngubungake masalah kasebut dadi koneksi internet sing alon. Isih, aku wis maca keluhan saka pangguna liyane sing ujar manawa VC bisa uga rada anyar.

Umumé, aku wis nate nemoni kaping pirang-pirang wektu nganggo Visual Composer, nanging ora kaya anggonku nggunakake akeh. Iki bisa dipercaya WordPress tukang kaca sing sampurna kanggo pamula lan pro.

Fitur Kunci Komposisi Visual

  • Antarmuka pangguna seret lan selehake sing gampang
  • Wisaya kaca kosong
  • Cara pintas keyboard
  • Kompatibilitas karo apa wae WordPress tema
  • Pasar awan
  • Gambar stok sing ora dipasang
  • Editor header / sikil
  • Header lan sikil global
  • Editor sidebar
  • Pambangun popup
  • Wawasan Komposer Visual
  • Ton elemen konten
  • Ewonan font
  • Lambang sing ora kaetung
  • Ton template profesional
  • Lan luwih akeh!

Visual Composer duwe salah sawijining dhaptar fitur paling dawa ing WordPress niche pembangun kaca. Sampeyan duwe kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik lan kuat kanthi gampang.

8. Harga Komposer Visual

Visual Composer kasedhiya minangka plugin gratis ing WordPress.org Yen sampeyan butuh luwih akeh fitur lan kekuwatan, sampeyan bakal menehi telung rencana mbayar.

rega komposer visual

Sampeyan duwe garansi dhuwit bali 15 dina.

Pros

  • Antarmuka sing modern lan modern
  • 200+ add-on pihak katelu kasedhiya
  • Cukup kanggo panggunaan pribadi siji-situs
  • Dhukungan gedhe
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Akeh template lan modul konten

cons

  • Kinerja sing kurang apik ing sambungan internet sing alon
  • Wiwitane bisa dadi rumit - Ana kurva sinau nanging bakal owah nalika sampeyan ngerti tali.
  • Mahal kanggo macem-macem situs
 

Napa Komposer Visual Luwih Apik tinimbang Elementor

Sulit dingerteni manawa Visual Composer luwih apik tinimbang Elementor. Aku ngerteni loro pembangun kaca kasebut apik, nanging Elementor luwih kepenak digunakake tinimbang Visual Composer. Ing babagan rega, Visual Composer luwih larang yen sampeyan butuh lisensi kanggo 1,000 situs web.

Saka ngendi aku lungguh, iku dasi. Utawa, milih Visual Composer utawa Elementor gumantung karo selera sampeyan.

Pembangun Situs Web Paling Elek (Ora Patut Wektu utawa Dhuwit Sampeyan!)

Ana akeh pembangun situs web ing kana. Lan, sayangé, ora kabeh padha digawe padha. Ing kasunyatan, sawetara wong sing downright elek. Yen sampeyan nimbang nggunakake pembangun situs web kanggo nggawe situs web, sampeyan kudu ngindhari ing ngisor iki:

1. Doodlekit

Doodlekan

Doodlekan minangka tukang situs web sing nggawe sampeyan gampang mbukak situs web bisnis cilik. Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe kode, pembangun iki bisa mbantu nggawe situs web kurang saka jam tanpa ndemek baris kode siji.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web kanggo nggawe situs web pertama, iki tip: Pembangun situs web apa wae sing ora duwe templat desain modern sing katon profesional, ora cocog karo wektu sampeyan. DoodleKit gagal banget babagan iki.

Cithakan kasebut bisa uga katon apik banget sepuluh taun kepungkur. Nanging dibandhingake karo template liyane, sing ditawakake tukang situs web modern, template kasebut katon kaya digawe dening bocah umur 16 taun sing lagi wae sinau desain web.

DoodleKit bisa uga migunani yen sampeyan lagi miwiti, nanging aku ora nyaranake tuku rencana premium. Pembangun situs web iki wis suwe ora dianyari.

Waca liyane

Tim sing ana ing mburi bisa uga wis ndandani bug lan masalah keamanan, nanging kayane wis suwe ora nambah fitur anyar. Cukup katon ing situs web. Iki isih ngomong babagan fitur dhasar kayata upload file, statistik situs web, lan galeri gambar.

Ora mung template sing lawas banget, nanging salinan situs web uga katon umure puluhan taun. DoodleKit minangka pembangun situs web saka jaman nalika blog diary pribadi saya populer. Blog-blog kasebut wis mati saiki, nanging DoodleKit isih durung maju. Coba deleng situs web lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkarepake.

Yen sampeyan pengin nggawe situs web modern, Aku bakal menehi saran supaya ora nganggo DoodleKit. Situs web dhewe macet ing jaman kepungkur. Iku pancene alon lan ora kejiret karo praktik paling modern.

Sisih paling ala babagan DoodleKit yaiku regane diwiwiti $ 14 saben wulan. Kanggo $ 14 saben wulan, tukang situs web liyane bakal ngidini sampeyan nggawe toko online lengkap sing bisa bersaing karo raksasa. Yen sampeyan wis ndeleng saingan DoodleKit, aku ora perlu ngandhani sepira larang rega kasebut. Saiki, dheweke duwe rencana gratis yen sampeyan pengin nyoba banyu, nanging mbatesi banget. Malah ora duwe keamanan SSL, tegese ora ana HTTPS.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web sing luwih apik, ana puluhan liyane sing luwih murah tinimbang DoodleKit, lan nawakake cithakan sing luwih apik. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis ing rencana sing dibayar. Pembangun situs web liyane uga nawakake puluhan lan puluhan fitur modern sing ora DoodleKit. Dheweke uga luwih gampang sinau.

2. Webs.com

webs.com

Webs.com (sadurunge freewebs) minangka tukang situs web sing dituju kanggo pamilik bisnis cilik. Iku solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk bisnis cilik online.

Webs.com dadi populer kanthi nawakake rencana gratis. Rencana gratis dheweke biyen pancen loman. Saiki, iku mung nyoba (sanajan tanpa watesan wektu) rencana karo akeh watesan. Iku mung ngidini sampeyan mbangun nganti 5 kaca. Umume fitur dikunci ing mburi rencana mbayar. Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web gratis kanggo mbangun situs hobi, ana puluhan pembangun situs web ing pasar sing gratis, loman, lan luwih apik tinimbang Webs.com.

Pembangun situs web iki dilengkapi puluhan template sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web sampeyan. Cukup pilih cithakan, atur nganggo antarmuka seret lan selehake, lan sampeyan siyap mbukak situs sampeyan! Senajan prosese gampang, designs tenan outdated. Dheweke ora cocog karo template modern sing ditawakake dening tukang situs web liyane sing luwih modern.

Waca liyane

Sisih paling awon babagan Webs.com yaiku kayane padha mandheg ngembangake produk kasebut. Lan yen isih berkembang, iku bakal ing jangkah bekicot kang. Kaya-kaya perusahaan ing mburi produk iki wis nyerah. Pembangun situs web iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan biyen dadi salah sawijining sing paling populer.

Yen sampeyan nggoleki review pangguna saka Webs.com, sampeyan bakal weruh yen kaca pisanan saka Google is kapenuhan reviews elek. Rating rata-rata kanggo Webs.com ing saindhenging internet kurang saka 2 bintang. Paling review babagan carane elek layanan dhukungan pelanggan.

Nyingkirake kabeh perkara sing ala, antarmuka desain gampang digunakake lan gampang sinau. Sampeyan butuh kurang saka jam kanggo sinau tali. Iki digawe kanggo pamula.

Rencana Webs.com diwiwiti saka $5.99 saben wulan. Rencana dhasar ngidini sampeyan nggawe kaca tanpa watesan ing situs web sampeyan. Mbukak kunci meh kabeh fitur kajaba eCommerce. Yen sampeyan pengin miwiti adol ing situs web, sampeyan kudu mbayar paling ora $12.99 saben wulan.

Yen sampeyan minangka wong sing duwe kawruh teknis sing sithik, pembangun situs web iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik. Nanging mung bakal katon nganti sampeyan mriksa sawetara pesainge. Ana akeh pembangun situs web liyane ing pasar sing ora mung luwih murah nanging nawakake luwih akeh fitur.

Dheweke uga nawakake template desain modern sing bakal mbantu situs web sampeyan katon. Ing taun-taun nggawe situs web, aku wis ndeleng akeh tukang situs web sing teka lan lunga. Webs.com digunakake minangka salah sawijining sing paling apik ing jaman saiki. Nanging saiki, aku ora bisa menehi saran marang sapa wae. Ana akeh banget alternatif sing luwih apik ing pasar.

3. Yola

Yola

Yola minangka pembangun situs web sing mbantu sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh babagan desain utawa kodhe.

Yen sampeyan nggawe situs web pisanan, Yola bisa dadi pilihan sing apik. Iki minangka pembangun situs web seret lan selehake sing ngidini sampeyan ngrancang situs web sampeyan dhewe tanpa kawruh babagan program. Proses kasebut gampang: pilih salah siji saka puluhan template, atur tampilan lan rasa, tambah sawetara kaca, banjur pencet nerbitake. Alat iki digawe kanggo pamula.

Regane Yola pancen larang banget kanggo aku. Rencana mbayar sing paling dhasar yaiku rencana Perunggu, sing mung $ 5.91 saben wulan. Nanging ora mbusak iklan Yola saka situs web sampeyan. Ya, sampeyan krungu bener! Sampeyan bakal mbayar $5.91 saben wulan kanggo situs web sampeyan nanging bakal ana iklan kanggo pembangun situs web Yola. Aku pancene ora ngerti keputusan bisnis iki ... Ora ana tukang situs web liyane sing ngisi sampeyan $ 6 saben wulan lan nampilake iklan ing situs web sampeyan.

Sanajan Yola bisa dadi titik wiwitan sing apik, yen sampeyan miwiti, sampeyan bakal nemokake dhewe kanggo nggawe situs web sing luwih maju. Yola duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe situs web pisanan sampeyan. Nanging kurang akeh fitur sing sampeyan butuhake nalika situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik.

Waca liyane

Sampeyan bisa nggabungake alat liyane menyang situs web kanggo nambah fitur kasebut menyang situs web, nanging akeh banget. Pembangun situs web liyane dilengkapi alat marketing email sing dibangun, tes A/B, alat blogging, editor canggih, lan template sing luwih apik. Lan alat-alat kasebut regane padha karo Yola.

Titik adol utama pembangun situs web yaiku ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kudu nyewa desainer profesional sing larang. Dheweke nindakake iki kanthi nawakake atusan template sing bisa sampeyan atur. Cithakan Yola pancen ora ana inspirasi.

Kabeh padha katon padha karo sawetara beda cilik, lan ora ana siji stands metu. Aku ora ngerti yen dheweke mung nyewa desainer lan njaluk dheweke nindakake 100 desain sajrone seminggu, utawa yen ana watesan alat gawe situs web dhewe. Aku bisa dadi sing terakhir.

Siji bab sing dakkarepake babagan rega Yola yaiku rencana Bronze sing paling dhasar ngidini sampeyan nggawe nganti 5 situs web. Yen sampeyan pengin nggawe akeh situs web, amarga sawetara alasan, Yola minangka pilihan sing apik. Editor gampang sinau lan dilengkapi puluhan template. Dadi, nggawe akeh situs web kudu gampang banget.

Yen sampeyan pengin nyoba Yola, sampeyan bisa nyoba rencana gratis, sing ngidini sampeyan nggawe rong situs web. Mesthi, rencana iki dimaksudake minangka rencana uji coba, saengga ora ngidini nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, lan nampilake iklan kanggo Yola ing situs web sampeyan. Iku apik kanggo nyoba banyu nanging ora duwe akeh fitur.

Yola uga ora duwe fitur penting sing ditawakake kabeh tukang situs web liyane. Ora duwe fitur blogging. Iki tegese sampeyan ora bisa nggawe blog ing situs web sampeyan. Iki mung nggawe aku ora percaya. Blog mung sakumpulan kaca, lan alat iki ngidini sampeyan nggawe kaca, nanging ora duwe fitur kanggo nambah blog menyang situs web sampeyan. 

Yen sampeyan pengin cara sing cepet lan gampang kanggo mbangun lan mbukak situs web, Yola minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin mbangun bisnis online sing serius, ana akeh pembangun situs web liyane sing nawakake atusan fitur penting sing kurang Yola. Yola nawakake pembangun situs web sing gampang. Pembangun situs web liyane nawakake solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun lan ngembangake bisnis online sampeyan.

4. WijiProd

SeedProd

SeedProd yaiku a WordPress plugin sing mbantu sampeyan ngatur tampilan lan rasa situs web sampeyan. Iki menehi antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo ngatur desain kaca sampeyan. Nerangake luwih saka 200 template sing bisa dipilih.

Pembangun halaman kaya SeedProd ngidini sampeyan ngontrol desain situs web sampeyan. Pengin nggawe footer sing beda kanggo situs web sampeyan? Sampeyan bisa nindakake kanthi gampang kanthi nyeret lan nyelehake unsur menyang kanvas. Pengin ngrancang ulang kabeh situs web sampeyan dhewe? Iku uga bisa.

Sisih paling apik babagan pembuat kaca kaya SeedProd yaiku dibangun kanggo wiwitan. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman nggawe situs web, sampeyan isih bisa nggawe situs web sing katon profesional tanpa ndemek kode siji wae.

Sanajan SeedProd katon apik ing sepisanan, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nggawe keputusan tuku. Kaping pisanan, dibandhingake karo tukang kaca liyane, SeedProd duwe sawetara unsur (utawa pamblokiran) sing bisa digunakake nalika ngrancang kaca situs web sampeyan. Pembangun kaca liyane duwe atusan unsur kasebut kanthi tambahan anyar saben sawetara wulan.

SeedProd bisa uga luwih ramah pemula tinimbang tukang kaca liyane, nanging ora duwe sawetara fitur sing sampeyan butuhake yen sampeyan pangguna sing berpengalaman. Apa sing drawback sampeyan bisa manggon karo?

Waca liyane

Bab liyane sing aku ora seneng babagan SeedProd yaiku versi free sawijining winates banget. Ana plugin pembangun kaca gratis kanggo WordPress sing nawakake Welasan fitur sing versi gratis SeedProd kurang. Lan sanajan SeedProd dilengkapi luwih saka 200 template, ora kabeh template kasebut apik banget. Yen sampeyan pengin desain situs web katon metu, deleng alternatif kasebut.

Rega SeedProd minangka pemecah kesepakatan gedhe kanggo aku. Regane diwiwiti mung $79.50 saben taun kanggo siji situs, nanging rencana dhasar iki ora duwe akeh fitur. Kanggo siji, ora ndhukung integrasi karo alat marketing email. Dadi, sampeyan ora bisa nggunakake rencana dhasar kanggo nggawe kaca kebangkrutan njupuk timbal utawa ngembangake dhaptar email sampeyan. Iki minangka fitur dhasar sing gratis karo akeh tukang kaca liyane. Sampeyan uga mung entuk akses menyang sawetara template ing rencana dhasar. Pembangun kaca liyane ora mbatesi akses kanthi cara iki.

Ana sawetara perkara liyane sing aku ora seneng babagan rega SeedProd. Kit situs web lengkap dikunci ing mburi rencana Pro yaiku $ 399 saben taun. Kit situs web lengkap ngidini sampeyan ngganti tampilan situs web sampeyan.

Ing rencana liyane, sampeyan bisa uga kudu nggunakake campuran macem-macem gaya kanggo macem-macem kaca utawa ngrancang template sampeyan dhewe. Sampeyan uga mbutuhake rencana $399 iki yen sampeyan pengin bisa ngowahi kabeh situs web kalebu header lan footer. Sawise maneh, fitur iki dilengkapi karo kabeh tukang situs web liyane sanajan ing rencana gratis.

Yen sampeyan pengin bisa nggunakake WooCommerce, sampeyan butuh rencana Elite sing $ 599 saben wulan. Sampeyan kudu mbayar $599 saben taun kanggo bisa nggawe desain khusus kanggo kaca checkout, kaca cart, kothak produk, lan kaca produk tunggal. Pembangun kaca liyane nawakake fitur kasebut ing meh kabeh rencana, sanajan sing luwih murah.

SeedProd apik yen sampeyan entuk dhuwit. Yen sampeyan nggoleki plugin pembuat kaca sing terjangkau WordPress, Aku nyaranake sampeyan ndeleng sawetara pesaing SeedProd. Dheweke luwih murah, nawakake template sing luwih apik, lan ora ngunci fitur sing paling apik ing mburi rencana rega paling dhuwur.

Apa sing Elementor?

unsur wordpress alternatif tukang kaca

Dibukak ing 2016, Elementor relatif anyar ing WordPress domain pembuat kaca. Kabeh padha, tukang nggawe kaca wis ngukir jeneng wiwit wiwitan.

Dina iki, isih ana salah siji sing paling populer WordPress kaca sing digawe, gumunggung luwih saka limang (5) yuta instalasi aktif, Miturut WordPress.org.

Iku cocog 2.7% kabeh situs web sing aktif WordPress!

Lan gampang dingerteni sebabe iku anjog ing jagad WordPress Site situs. Maksudku, Elementor seneng banget karo fitur sing sampeyan butuhake kanggo nggawe situs web sing unik kanthi angel.

Apa sampeyan nggoleki tema Elementor digawe desainer kanggo nyepetake gaweyanmu? Elementor duwe akeh template.

Butuh widget lan popup? Sampeyan ngira bener; Elementor ora nguciwani. Apa sampeyan pangembang? Sampeyan bakal nemokake ing omah karo Elementor.

Elementor yaiku dhengkul tawon saka WordPress jagad desain. Apa sampeyan blogger, pangembang, pemasar, utawa desainer web, sampeyan bakal seneng kapinteran sing nggawe Elementor dadi pembangun halaman sing apik.

Iki minangka karya seni, karya agung, lan aku ora nate gula-gula 🙂 Aku ora bakal nindakake, saiki rak ya?

Sampeyan bakal kaget kanthi akeh fitur ing bab iki. Nggumunke banget - aku terus nggulung gumun karo dhaptar fitur sing dawa.

Yen sampeyan pengin nggawe ayu WordPress situs web (Halo, Showcase Elementor, sopo?), Elementor ngilangi pembangun halaman sing sampeyan butuhake.

Yen sampeyan pengin 100% tangan-mati solusi sing menehi Hosting Web Elementor Plus, banjur mriksa metu sandi Tinjauan situs web Elementor Cloud kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Lan iki sebabe.

Fitur Utama Elementor

Aku butuh kabeh postingan review kanggo nutupi kabeh, mula aku nyorot fitur utamane.

  • Editor visual seret-lan-gulung paling cepet sing paling cepet, ing WordPress. Aku bakal ngerti amarga aku wis nyoba sawetara.
  • 300+ template gaweyan desainer sing cocog kanggo industri utawa ceruk.
  • 90+ widget kanggo nambah tombol, CTA, telpon metu, formulir lan liya-liyane.
  • Desain responsif 100%, tegese situs sampeyan katon apik lan bisa lancar ing pirang-pirang piranti, seluler utawa liya.
  • Pembangun Popup kanthi target modern.
  • Pembina Tema serbaguna kanggo nggawe adat WordPress tema saka awal, lan tanpa katrampilan ngode.
  • WooCommerce Builder, sing ngidini sampeyan ngontrol lengkap toko online WooCommerce.
  • Kustomisasi warna tanpa wates.
  • Ewonan font kalebu Google Font lan font khusus.
  • Gaya latar mburi akeh - gradien, gambar, video, overlay, slide show, lsp.
  • HTML lan CSS khusus global
  • Landing pages
  • Lan akeh liyane

Aku bocah sampeyan ora; kita butuh kabeh kiriman kanggo nutupi fitur Elementor. Elinga yen tukang kaca tetep gampang digunakake, sanajan nganggo macem-macem fitur. Kanthi tembung liyane, ora ana sing ngalang-alangi nalika nerangake nggawe situs web impian sampeyan.

Ayo pindhah menyang bagean sabanjure; reregan

Regane Elemen

Nalika kode dhasar kasedhiya minangka a plugin gratis ing WordPress repo plugin, Elementor Pro teka ing telung rasa mbayar.

elemen reregan rencana pro
  • Personal - Rencana rencana $ 49 saben taun kanggo macem-macem fitur, nanging mung kanggo siji (1) situs.
  • Plus - Rencana nggawe sampeyan bali $ 99 saben taun kanggo macem-macem fitur. Mung telung (3) situs web.
  • Pakar - Rencana tingkat paling dhuwur kanggo 1,000 situs web. Rencana kasebut rampung ing $ 199 saben taun.

Saben rencana premium nawakake dhukungan lan update rutin sajrone setaun. Sampeyan uga duwe Jaminan dhuwit 30-dina, tegese sampeyan bisa nyoba kabeh shebang tanpa risiko.

Elementor minangka Prada saka WordPress tukang kaca nanging tanpa label rega sing akeh banget. Sampeyan bisa uga ora mbutuhake dhuwit sawise 30 dina.

Kanggo nerusake, apa pro lan kontra nggunakake Elementor?

Pros

  • Ton unsur
  • Muter kanthi apik karo kabeh WordPress tema
  • Pancen gampang dipelajari lan digunakake
  • Kasedhiya karo Pembangun Tema, Pembangun Popup lan WooCommerce Builder
  • Ton plugin lan integrasi pihak katelu
  • Pengetahuan lengkap
  • Dheweke nawakake versi gratis
  • Komunitas sing gedhe banget lan migunani ing Facebook lan GitHub

cons

  • Elementor luwih larang regane tinimbang pesaing
  • Ora ana rega umur - sampeyan kudu tetep mbayar saben taun
  • Ora ana pilihan dhaptar putih
 

Yen sampeyan ora golek alternatif, aku ngajak sampeyan tetep karo Elementor. Pembina kaca yaiku taun entheng sadurunge kompetisi. Tim konco Elementor cetha lan tetep abreast saka tren paling anyar.

The Elementor WordPress kaca Site nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing hebat ing wektu rekaman, lan banjur sawetara.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing Elementor?

Elementor minangka plugin tukang nggawe kaca seret lan culake kanggo WordPress. Plugin kasebut nggawe gampang kanggo pamula nggawe sing apik WordPress situs sing nggunakake editor visual seret lan-gulung.

Apa Elementor gratis?

Ya, Elementor minangka plugin gratis sing digunakake dening luwih saka 5,000,000 situs web aktif ing Internet. Elementor Pro (saka $ 49 saben taun) dilengkapi fitur tambahan sing nambah kemampuan Elementor.

Apa Elementor minangka tema utawa plugin?

Elementor yaiku a WordPress plugin sing dianggo karo meh wae WordPress tema ing pasar, saengga gampang disesuaikan WordPress tema tanpa ngerti coding.

Apa alternatif Elementor paling apik?

Tema Divi dening Elegant minangka alternatif premium paling apik kanggo Elementor, dene Beaver Builder minangka alternatif gratis paling apik kanggo Elementor.

Alternatif Elementor paling apik 2022 - Ringkesan

Saiki kita urip ing jaman WordPress tukang kaca kayata Elementor, Divi, Beaver Builder, lan sapanunggalane.

Tukang nggawe kaca minangka plugin sing ngidini sampeyan nggawe WordPress situs web kanthi visual.

Ora nulis baris kode sing ora ana watese, para pembangun kaca mbantu sampeyan nggawe situs web kanthi nyeret lan ngeculake elemen menyang kanvas, lan liya-liyane.

Lan wis padha tuwa, WordPress tukang kaca, lan saiki nawakake fitur sing saingan karo paling apik multi-tujuan WordPress tema.

Elementor iku apik tenan WordPress tukang kaca sing nggawe situs web dadi gampang. Fitur tukang visual sing gampang digunakake lan ton fitur unik.

Kabeh padha, bisa uga ora cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Muga-muga kiriman perbandingan ing ndhuwur mbantu sampeyan nemokake alternatif Elementor sing cocog kanggo bisnis.

Sing paling disenengi WordPress tukang kaca? Aku bakal tetep Elementor, Divi, lan tetep Brizzy cedhak. Opo maneh

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.tema elegan divi
www.himas.dk
  • Tema Elegant "Divi" minangka alternatif Elementor paling apik ing pasar saiki.
  • "Pambangun kaca visual" ing ngarep apik tenan lan ngidini sampeyan ngatur kabeh.
  • 800+ tata letak sing wis digawe supaya sampeyan nggawe desain khusus kanthi luwih cepet
  • Keanggotaan umur terjangkau sing uga kalebu papat produk berkualitas tinggi liyane.
Mangerteni liyane
2.wordpress Gutenberg
www.wordpress.org / gutenberg
  • Gutenberg pancen bebas amarga kalebu bagean WordPress.org.
  • Gutenberg anyar WordPress tukang kaca sing kalebu ing WordPress 5.0 +
  • Editor adhedhasar blok sing nggawe bangunan WordPress kaca gampang nggunakake drag-and-drop.
Mangerteni liyane
3.tukang bangunan tawon wordpress
www.wkpbeaverbuilder.com
  • Beaver Builder minangka tukang kaca seret-lan-selehake mburi-loropaken kanggo pamula WordPress.
  • Bisa karo kabeh WordPress tema lan duwe macem-macem modul isi lan template sing wis digawe.
  • Versi gratis dilengkapi fitur sing akeh banget, lan versi pro cukup regane lan bisa digunakake ing situs web tanpa wates.
Mangerteni liyane
4.berkembang Suite
www.thrifethemes.com/suite
  • Thrive Suite minangka toolbox kabeh-ing-siji kanggo nggawe WordPress situs sing ngonversi dadi sales.
  • 335 template landing page kanthi kualitas apik lan 44 modul konten sing kabeh fokus ing konversi.
  • Rega saka $ 90 saben waktu utawa $ 228 saben taun lan kalebu kabeh fitur, update tanpa wates, lan dhukungan.
Mangerteni liyane
5.brisik
www.brizy.io
  • Brizy minangka tukang visual seret-lan-selehake sing intuisi lan bebas kerumitan kanggo WordPress.
  • 500+ blok konten lan 40+ tata letak situs web sing wis digawe sing bisa disesuaikan kanthi lengkap.
  • Versi gratis kalebu akeh fitur lan rencana Brizy Pro diregani kanthi kompetitif.
Mangerteni liyane
6.dheweke ngerti
www.themify.me/Builder-pro
  • Builder Pro yaiku WordPress tukang nggawe sampeyan nggawe kabeh situs kanthi nyeret lan ngeculake elemen
  • Themify Builder Pro dilengkapi paket kabeh karo Themify WordPress tema.
  • Keanggotaan Builder Pro $ 69 kalebu Builder Pro + 25 tukang bangunan.
Mangerteni liyane
7.Purwaning Pro
www.studiopress.com/genesis-pro
  • Genesis Pro (dening WP Engine) minangka editor blok kanggo WordPress sing nawakake akeh keluwesan lan fitur.
  • StudioPresss Pro menehi sampeyan akses lan dhukungan kanggo Framework Genesis lan 35 tema premium sing digawe StudioPress.
  • Blok sing dirancang kanthi profesional lan bisa disesuaikan, bagean konten, lan tata letak kaca lengkap.
Mangerteni liyane
8.pengarang visual
www.visualcomposer.com
  • Visual Composer minangka salah sawijining sing paling tuwa WordPress tukang kaca ing buku kasebut.
  • Pambangun visual frontend sing ramah kanggo pemula sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik tanpa kode.
  • Rampung direnovasi, Visual Composer ora nggunakake kode shortcode maneh.
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.