90+ Situs Foto & Video Gratis

ditulis dening

Konten visual minangka salah sawijining aspek penting ing desain web. Amarga foto lan video nambah keterlibatan lan klik-liwat. Ing kirim iki, aku wis ngetrapake dhaptar situs web sing apik tenan kanggo nemokake 100% foto stok gratis lan video stock ⇣

Ing artikel iki, aku wis negesake 90+ situs foto lan video gratis ing njaba. Cukup bookmark dhaptar sumber stok foto lan video gratis iki lan baleni maneh kapan sampeyan butuh foto utawa video sing apik kanggo situs web sampeyan.

situsAtribusiResources
PixabayOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video, Vektor, Gambar
PekselOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
UnsplashOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Wallpaper, Tekstur, Pola
Urip PixOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
GratisographyOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Ruang NegatifOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
SplitshireOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
bledosanOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
RawpikselOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Vektor, Bingkai, Templat, Mockup, Grafik
PicjumboOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Wallpaper, gambar Abstrak, Mockup
PustakaOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
PicspreeOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Vektor, Ilustrasi
Foto stock MoosedibutuhakeFoto, Kolase, Memes, Ikon, Vektor, Audio
foto skiterOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Saham GayaOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
FoodiesFeedOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
LiyaneOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
KabOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
RgbstockOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
AvopixOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Vektor, Video
Foto BucketListlydibutuhakeFoto, Video
Foto Simpenan sing ApikOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Republik ISOOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
CupcakeOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
StockVaultOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Vektor, Ilustrasi, Tekstur
FreerangeOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
DreamstimedibutuhakeFoto, Video, Audio
FancyOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
albumariumdibutuhakePhotos
Reshot manehOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
FreestocksOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
PicographyOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Gagak WatuOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Pati kanggo SimpenanOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
Simpenan FocaOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
PikwizardOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
DesainerPicsOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
TemokakeA.PhotoOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
dhasar cipratanOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
Wiwitan Stock PhotosOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Buku Wisata WisataOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Snwire SnapsOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
KasedhiyaOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
mazwaidibutuhakeVideos
Gambar SuperfamousdibutuhakePhotos
Jay MantriOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
RefeOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
FoterdibutuhakePhotos
Pangiriman gratisdibutuhakePhotos
Simpenan Alam GratisOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
Media Goo gratisOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Tekstur, Video, Latar mburi
FreepikdibutuhakeFoto, Tekstur, Ikon, PSD, Vektor, Potret
Foto sing apikOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Vektor, Clipart
HubspotOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Gambar FinderOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
IM gratisdibutuhakeFoto, Ikon, Cithakan
Visuals SithikOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Simpenan Lawas AnyarOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video, Vektor, Cithakan
MorguefileOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
MagdalenadibutuhakePhotos
Institusi SmithsonianOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Foto XOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video
Simpenan UpOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Gambar BarnOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
JeshootsOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, PSD
ShotStashOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Nggolek KacaOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
StockPholiodibutuhakePhotos
Waca rangkeng-dibutuhakePhotos
stok picOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Wikimedia CommonsOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video, Audio
WyliodibutuhakePhotos
123RFdibutuhakeFoto, Vektor, Video, Musik
KingFreeStockOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Video, Musik, Ikon
BigFotodibutuhakePhotos
CompfightdibutuhakePhotos
Review Domain UmumOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Filem, Musik, Buku
ABS GratisPicOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Hunt VisualOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Rak Rak FotoOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
WundertockOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Gambar pikepOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Clipart
PabloOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Gambar Gambar UtamanadibutuhakePhotos
PhotoPindibutuhakePhotos
Tukang fotoOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
teksturOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos
Wallpaper HD UltraOra dibutuhake (nanging dihargai)Foto, Wallpaper
Foto GratisdibutuhakePhotos
Pemimpi DigitalOra dibutuhake (nanging dihargai)Photos

Leonardo da Vinci nate ujar manawa penyair bakal dadi, lan aku ujar, "diatasi kanthi turu lan keluwen sadurunge bisa nggambarake kanthi tembung apa sing bisa digambarake dening pelukis kanthi cepet..” Sing ndhukung kanthi lengkap pepatah Inggris sing misuwur, "Gambar sing trep nganti pirang-pirang tembung."

Aku ora perlu ngomong ngono gambar apik tenan kanggo narik kawigaten manungsa waé lan ngirim pesen sampeyan. Pangguna sampeyan ngolah gambar lan video luwih cepet tinimbang teks. Ing ndhuwur iku, gambar lan video penting kanggo eliciting jenis sing bener emosi ing pangguna sampeyan.

Kajaba iku, situs web sing ora duwe gambar ngganggu banget. Konten visual nyebabake proyek sampeyan lan nggawe pangguna luwih suwe ing situs web sampeyan. Situs web sing katon kaya laporan resmi pamrentah bakal mateni keterlibatan lan ora bakal bisa nggayuh target sampeyan.

Nanging, nemokake gambar utawa video sing sampurna kanggo situs web sampeyan bisa dadi nyeri ing gulu. Ing jaman biyen, sampeyan kudu padu karo foto norak, biaya dhuwur, lan masalah lisensi.

Saiki, sampeyan bisa mbukak prasaja Google nelusuri lan golek free stock foto lan sumber video. Nanging aku pengin nylametake sampeyan masalah Googling cara menyang gambar gedhe.

Nanging pisanan, iki minangka cathetan ringkes babagan lisensi sing beda supaya sampeyan tetep aman nalika sampeyan nambah sawetara warna ing situs web. Utawa gulung mudhun menyang situs web stock lan foto gratis.

Bedane Antarane Bebas Royalti, Domain Umum, lan Creative Commons

Ana sawetara lisensi sing kudu dieling-eling nalika milih gambar lan video saham gratis kanggo situs web sampeyan. Duwe pangerten apik lisensi bisa nglindhungi saka keprihatinan pelanggaran hak cipta. Ing ngisor iki ana telung jinis lisensi gambar sing umum.

Lisensi Bebas Royalti

conto foto gratis royalti kanthi kredit teks
Foto dening Siap digawe saka Peksel (Tuladha Gambar Gratis Royalti)

Lisensi gratis royalti ngidini sampeyan tuku gambar sapisan lan nggunakake kakehan sing dikarepake tanpa mbayar royalti utawa tuku lisensi tambahan kanggo saben panggunaan.

Elinga yen sampeyan mung entuk hak nggunakake gambar kanthi cara sing ditampa, lan dudu gambar kasebut dhewe. Pangripta utawa juru foto isih duwe gambar kasebut. Ing tembung liyane, pemilik duwe hak cipta.

Gambar tanpa royalti, TANPA gambar bebas hak cipta utawa gratis. Dheweke nyebar ing microstock situs web kayata Shutterstock.com, lan liya-liyane.

Elinga yen sampeyan bisa ndownload lan nggunakake gambar tanpa royalti kanthi gratis ing sawetara situs web kayata Pexels, sing nawakake foto miturut Lisensi Pexels.

Domain umum

gambar saham gratis domain publik
Tuladha foto Publik Domain sing ora butuh atribusi

Iku ora lisensi per se; iku istilah sing digunakake kanggo nggambarake kadaluwarsa lisensi. Yen gambar ana ing domain umum, kasedhiya kanggo kabeh jagad.

Kanthi tembung liyane, gambar ing domain umum ora dilisensi. Sampeyan bisa nggunakake gambar domain umum, nanging sampeyan pengin tanpa menehi kridit penulis.

Biasane, gambar dadi bagian saka domain umum 100 taun sawise pangripta mati, yaiku suwene wektu hak cipta bakal kadaluwarsa.

Sawetara karya, kayata gambar sing digawe dening NASA lan pamrentah AS, kanthi otomatis dilebokake ing domain publik. Dadi, aja bebas nggunakake gambar pesawat angkasa, lan Omah Putih manawa ora digawe dening wong liya kajaba pamrentah.

Sumber gambar domain umum sing bisa diakses kalebu Wikimedia Commons lan Review Domain Umum. Gambar lan video domain umum digunakake kanthi komersial.

Commons saandhaping Lisensi

lupita - conto foto sing dilisensi Creative Commons kanthi atribusi
Daniel Benavides saka Austin, TX / CC BY (Tuladha gambar Creative Commons kanthi atribusi)

Lisensi Creative Commons (ya, ana enem) ngidini para pangripta kanggo njaga hak cipta nalika ngidini sampeyan nyalin, nyebar, ngowahi, nyunting, lan nggawe gambar kabeh sing ana ing hukum hak cipta.

Biasane, lisensi Creative Commons ngidini sampeyan nggunakake gambar kanggo tujuan komersial utawa non-komersial, kabeh nalika menehi kridit nitahake.

Gagasan lisensi Creative Commons diilhami dening GNU General Public Lisensi, sing digunakake dening akeh proyek perangkat lunak gratis lan mbukak kayata WordPress.

Miturut Situs web Creative Commons, "Lisensi Creative Commons mbutuhake lisensi kanggo njaluk idin kanggo nindakake samubarang perkara kanthi makarya sing miturut hukum khusus kanggo lisensi lan lisensi kasebut ora ngidini kanthi jelas."

Gambar Creative Commons ditemokake ing pirang-pirang situs web, kalebu Flickr, Creative Commons, Pixabay, lan liya-liyane.

Saiki kita duwe lisensi gambar, mula kita terus maju menyang bagean sabanjure. Apa aturan hak cipta gambar sing kudu sampeyan lakoni?

Apa Aturan Hak Cipta Gambar sing Sampeyan Kudu Sampeyan?

Nalika sampeyan sumber lan nggunakake gambar ing situs web utawa blog, penting banget kanggo netepi aturan hak cipta supaya ora nanggung dhendha gedhe. Minangka hak cipta, pamilik duwe hak eksklusif kanggo:

  • Republish utawa ngasilake gambar
  • Remix utawa ngasilake gambar anyar adhedhasar gambar asli
  • Sebarake gambar kasebut menyang masarakat
  • Tampilake gambar kasebut menyang masarakat

Sing dikandhakake, ing ngisor iki ana sawetara perkara sing kudu eling nalika sampeyan nggunakake gambar online:

  • Sampeyan butuh ijin nyata saka pemilik hak cipta kanggo nggunakake gambar hak cipta.
  • Kirim gambar ing Facebook kanthi ijin saka pemilik hak cipta, sanajan gambar saka sederek lan kanca.
  • Sampeyan ora butuh idin yen gambar ana ing domain umum.
  • Yen gambar duwe lisensi Creative Commons, waca dhisik lisensi kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan diijini nggunakake gambar kasebut. Tansah elinga kanggo ngubungake pemilik.
  • Aja njaluk idin kanggo nggunakake gambar yen pamilik hak cipta wis negesake manawa sampeyan bisa nggunakake gambar kanthi bebas.
  • Ngormati hak-hak moral atribusi nalika nggunakake gambar ing situs web sampeyan.
  • Tuku foto saham utawa download gratis.
  • Gunakake gambar sampeyan yen bisa.

Hak cipta minangka lapangan sing wiyar, sing butuh postingan blog kabeh. Kanggo sinau luwih lengkap, priksa Copyright.gov or Copyrightlaws.com. Aku uga nemu barang sing apik banget artikel hak cipta ing Pemeriksa Media Sosial.

Sampeyan ora bisa nemokake, sampeyan bakal nemokake 90+ situs foto lan video gratis ing bagean ing ngisor iki.

Dhaptar 90 Sumber Foto lan Video Paling Gratis

Situs web ing ngisor iki nawakake koleksi gambar kabeh, grafis vektor, lan video sing kudu sampeyan butuhake ing situs web. Tanpa luwih ado, ayo padha kerja.

Pixabay

pixabay

Pixabay minangka perusahaan Jerman sing diadegake dening Hans Braxmeier lan Simon Steinberger. Iki situs web foto saham gratis sing nawakake luwih saka 1 yuta foto, video, grafis vektor, lan gambaran saka para kontributor ing ndonya.

Dheweke nampilake macem-macem konten visual ing macem-macem kategori, tegese sampeyan bisa entuk apa sing sampeyan butuhake kanthi cepet. Aku mlayu menyang Pixabay kanggo sebagian besar blogging kabutuhan, lan aku ora nate kuciwa.

putusan: Pixabay minangka panyimpen wektu mutlak. Dheweke nawakake gambar gratis sing bisa diunduh kanthi pirang-pirang ukuran. Sampeyan bisa mlebu kanggo seneng download sing luwih cepet.

Commons: Lisensi Pixabay

Atribusi: Crediting ora dibutuhake nanging luwih dihargai.

Jinis sumber daya: Foto, Video, Grafik Vektor, Ilustrasi

Peksel

Pexels minangka alternatif apik kanggo Pixabay, sing nyedhiyakake foto saham sing gratis lan 100% gratis. Kontribusi gambar ing gambar Pexels kanthi apik, supaya gampang ditemokake.

Dheweke dadi tuan rumah database gedhe gambar kanthi curated kanthi ati-ati saka pangguna Pexels lan situs web gambar gratis. Pexels nawakake sampeyan Nggoleki halaman, sing mbantu sampeyan nemokake gambar sing populer lan tren.

Liyane saka, dheweke duwe leaderboard, sing nampilake pangguna karo foto sing paling saben wulan. Kanggo boot, dheweke duwe tantangan, ngendi sampeyan bisa ngunggah gambar lan menang hadiah awis!

Situs web foto saham gratis dibukak ing taun 2014 lan dikendhaleni trio sing kalebu Bruno Joseph, Ingo Joseph, lan Daniel Frese.

putusan: Yen sampeyan nggoleki koleksi foto kanthi resolusi dhuwur sing apik, sampeyan bakal seneng ing Pexels. Kajaba iku, dheweke wis nggarap situs web. Iku intuisi.

Commons: Lisensi Pexels

Atribusi: Ora dibutuhake nanging luwih dihargai.

Jinis Sumber: Foto, Video

Unsplash

unsplash

Papan nomer telu (ora kaya peringkat) menyang Unsplash, situs web foto stok gratis kanthi pandhu arah gampang. Nanging Unsplash ora nggawe potongan amarga bar nav cepet ing sisih ndhuwur.

Situs kasebut nggawa sampeyan gambar akeh resolusi dhuwur saka tekstur nganti pola lan wallpaper menyang foto saben dinane.

Sampeyan ora bisa salah mbukak Unsplash amarga wis pirang-pirang kategori lan koleksi sing dadi gampang kanggo golek gambar sabanjure. Kanggo tujuan aksesibilitas, Unsplash nawakake aplikasi kanggo iOS lan ekstensi Chrome (sing, ora ana gunané kanggo nuduhake gambar acak).

Unsplash bisa digawe kanthi ati sing luwih saka 150,000 tukang foto nalika nulis. Kanthi luwih saka 1 yuta foto sing cetha sing uga bisa diakses ing platform pihak katelu kayata BuzzFeed, Squarespace, lan Trello, sampeyan bisa ngucapake pamit kanggo golek gambar bayangan sing apik lan bisa digunakake.

putusan: Unsplash bisa diakses kanthi wiyar, lan yen sampeyan wis nggunakake platform kayata BuzzFeed, Squarespace, lan Trello, sampeyan bakal seneng situs web foto stock iki. Cocog banget kanggo desainer grafis sing golek karya seni, mockup, lan presentasi, ing antarane properti visual liyane.

Commons: Tanggalan lisensi

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake, nanging apik tenan lan bali maneh.

Jinis sumber daya: Foto, Wallpaper, Tekstur, Pola

Urip Pix

gesang piksel

Life of Pix minangka komunitas fotografer sing cocog kanggo para blogger utawa pemilik situs web sing nggoleki foto unik sing ora ditemokake ing panggenan liya.

Life of Pix nawakake fotografer supaya bisa menehi gambar menyang domain umum. Dheweke ngatur gambar ing galeri sing dipasang ing fotografer individu.

Sampeyan banjur bisa ngetutake fotografer favorit, utawa gabung dadi fotografer kanggo mbangun komunitas ing sekitar karya sampeyan. Umume, iku platform sing apik (sampeyan bisa uga mikir minangka jaringan sosial) kanggo para fotografer kanggo nyambung lan nuduhake semangat.

Life of Pix nawakake foto resolusi sing cocog kanggo panggunaan sing beda. Situs web kasebut nggawa sampeyan dening Leeroy, agensi kreatif ing Montréal, Kanada.

putusan: Yen sampeyan nggoleki komunitas fotografer khusus sing dikontrol kanthi apik lan apik, sampeyan bakal nemokake omah ing Life of Pix. Iki minangka platform sing apik kanggo nggoleki foto sing apik lan nuduhake semangat kanggo fotografi karo kanca-kanca.

Commons: Domain umum

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging tautan ngasilake karma sing apik, apa ora?

Jinis sumber daya: Foto, Video (ing situs adhine)

Gratisography

freeografi

Gratisografi wis digawa dening Ryan McGuire, desainer web lan grafis sing canggih kabeh babagan mbangun komunitas liwat seni.

Kumpulane unik saka luwih saka 500 potret sing paling apik sing bisa diunduh kanthi gratis. Gratisografi dudu situs web foto saham khas sampeyan kanthi gambar lumpuh. Dheweke nawakake koleksi foto resolusi tinggi paling apik ing donya sing ora ditemokake ing panggon liya.

Gratisografi minangka papan sing pengin dituju yen sampeyan kepengin metu saka masarakat. Situs web kasebut dipérang dadi sangang kategori lan pitung koleksi. Sampeyan bakal nganggep minangka portofolio, amarga utamane kalebu karyane.

putusan: Gratisografi sampurna kanggo blogger sing butuh sawetara foto nanging unik. Yen sampeyan jinis eksentrik, sampeyan bakal pas. Yen sampeyan menarik lan unik, sampeyan ngerti kanthi cara sing ora sopan, sampeyan bakal seneng karo Gratisografi.

Commons: Lisensi Custom karo sawetara watesan. Hubungi wong lan tindakake kanthi sregep sadurunge nggunakake gambar sing jelas.

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Koleksi foto cilik sing bermutu tinggi

Ruang Negatif

spasi negatif

Ruang Negatif minangka platform ing ngendi fotografer kabeh level bisa nuduhake fotografi karo jagad iki. Dumunung ing London, dadi sampeyan bisa ndeleng arsitektur lan adegan Inggris sing akeh.

Dheweke duwe pirang-pirang kategori, kayata kewan, abstrak, arsitektur, panganan, mujur, bisnis, wong, teknologi, lan dalan, antara liya. Ruang Negatif ngidini sampeyan nelusuri gambar kanthi judhul, tag, lan warna.

Ruang Negatif wis nggawa sampeyan karo wong sing padha sing nggawe Waca rangkeng-, PSDDD, lan Suite saka alat pangembang web liyane, kalebu DNS-Goleki.

Apa pantes mriksa? Mesthi! Ruang Negatif ajeg dianyari, dadi manawa kanggo langganan newsletter kanggo nampa nganyari rutin.

putusan: Ruang Negatif, kaya Life of Pix, minangka papan sing apik kanggo nyambung lan bareng karo fotografer liyane saka saindenging jagad. Yen sampeyan duwe situs web, sampeyan bakal seneng koleksi foto unik sing unik.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Splitshire

splitshire

Koleksi cilik liyane kanthi udakara 1,100 foto nalika nulis, Splitshire minangka situs web foto saham gratis sing dadi gambar sing diklumpukake karo Daniel Nanesou luwih saka sepuluh taun.

Saiki, Splitshire wis entuk luwih saka 2 yuta undhuhan lan 6 yuta tampilan kaca, dadi salah sawijining situs web foto saham skala cilik sing paling populer.

Foto ing Splitshire wis katon ing situs web terkenal kayata The Huffing Post lan CNN. Saiki sampeyan ora prelu mikir ing endi situs kaya sing nemokake gambar asri sing ora bisa ditemokake ing situs web nuduhake foto. Gambar kasebut uga digunakake ing majalah lan sampul buku, tegese sampeyan ana ing tangan sing aman.

Sampeyan duwe babagan 20 kategori foto sing dienggo lan koleksi video sing bisa digunakake, nanging uga ing ngendi wae pengin. Situs web dianyari karo gambar anyar saben dina, dadi ya!

putusan: Splitshire minangka sumber foto lan video sing apik kanggo sapa wae sing pengin ngindhari situs foto gedhe lan luwih gedhe sing wis biasa kabeh. Gambar lan video sing unik bakal ndadekake para pamiarsa kepengin ngerti, "Endi ngendi gambar kasebut?"

Commons: Lisensi khusus sing padha karo CC0 karo klausa panggunaan sensitif sing nglarang sampeyan ora bisa adol gambar-gambar kasebut nalika didownload. Kanggo didol, sampeyan kudu luwih dhisik ngowahi foto kasebut.

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video

bledosan

Burst

Burst minangka tusukan Shopify ing fotografi stok gratis. Situs web nawakake gambar resolusi dhuwur sing bisa digunakake kanggo keperluan pribadi utawa komersial.

Dheweke nawakake gambar sing apik ing kategori populer sing nyepetake kabeh ing antarane kewan lan teknologi. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nemokake foto sing apik kanthi gampang.

Yen sampeyan nggunakake Shopify kanggo mbukak toko online, milih Burst kanggo akeh foto saham gratis sampeyan ora duwe brainer.

putusan: Burst minangka sumber kanthi rapet ewu foto saham gratis sing cocog kanggo panggunaan, komersial utawa liya. Sampeyan bisa nggunakake gambar kanthi gratis ing toko online, blog, utawa kiriman media sosial sampeyan.

Commons: Creative Commons CC0, Lisensi Oraxclusive Custom kanggo sawetara foto

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Rawpiksel

rawpixel

Rawpixel minangka koleksi macem-macem foto stok gratis lan premium sing paling apik. Foto kasebut diklumpukake ing papan, kaya Pinterest, saéngga bisa nemokake gambar sing cocog kanggo proyek sing sabanjure.

Sampeyan bisa ndownload sepuluh foto gratis saben dina, utawa tuku rencana premium sing ngidini sampeyan ndownload gambar tanpa Royalty tanpa watesan. Nanging, sampeyan duwe download Unlimited saka koleksi domain umum.

putusan: Rawpixel sampurna yen mbutuhake kurang saka sepuluh gambar saben dina. Yen sampeyan butuh luwih akeh gambar, sampeyan kudu entuk rencana anggota sing mbayar wiwit $ 3 / wulan kanggo panggunaan pribadi. Kanggo nggunakake gambar kanthi komersial, sampeyan bakal entuk $ 19 / wulan yen mbutuhake luwih saka sing kasedhiya ing koleksi domain umum.

Commons: CC0, Creative Commons, lisensi pribadi kanggo panggunaan non-komersial, Lisensi komersial kanggo foto eksklusif sing ora bisa ditemokake ing panggenan liya

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, seni Vektor, Bingkai, Templat, Mockup, Grafik

Picjumbo

picjumbo

Digawe ing taun 2013 dening desainer lan fotografer Viktor Hanacek, Picjumbo minangka situs foto stock gratis sing nawakake ewonan foto, latar mburi, wallpaper, gambar abstrak, lan liya-liyane.

Hanacek miwiti situs web nalika situs foto stock biasa nolak fotone, kanthi nyebutake "kurang kualitas." Nalika nulis, Picjumbo duwe luwih saka pitung yuta unduhan, dadi salah sawijining situs web foto stock paling populer ing sekitar.

putusan: Picjumbo minangka situs web foto stok gratis sing nawakake ewonan gambar mewah sing cocog kanggo panggunaan pribadi lan komersial. Sampeyan ora bisa salah Picjumbo amarga Viktor minangka fotografer saham sing dipercaya sing wis njupuk wektu kanggo lisensi kabeh gambar.

Commons: Creative Commons CC0

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Wallpaper, gambar Abstrak, Mockup

Pustaka

perpustakaan

Pustaka minangka asil kerja jam lan jam dening Martin Vorel, fotografer lan konsultan SEO sing semangat. Kabeh gambar ing Pustaka digawe dening Martin, tegese sampeyan ora prelu kuwatir asal usul foto utawa masalah hak cipta liyane.

Martin ngidini sampeyan ndownload lan nggunakake kabeh gambar ing Pustaka kanthi gratis. Ora preduli kepiye utawa ing endi sampeyan nggunakake foto kasebut.

putusan: Aku nganggep Martin pancen loma menehi kabeh fotone kanthi cara iki. Sampeyan bisa nggunakake kabeh gambar ing Pustaka kanggo panggunaan pribadi utawa komersial. Lan sanajan solopreneur mbukak situs kasebut, sampeyan bakal entuk ewonan gambar gratis.

Commons: Creative Commons Public Domain tanpa watesan hak cipta

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging Martin bakal seneng yen sampeyan wis bali menyang Libreshot

Jinis sumber daya: Photos

Picspree

picspree

Piscspree minangka peserta anyar ing pasar fotografi saham gratis, nawakake sampeyan foto saham kanthi resolusi dhuwur, gambar, gambar, lan vektor tanpa royalti kanggo panggunaan pribadi lan komersial.

Getty Images mbalikake situs web liwat istockphoto.com, salah sawijining jeneng sing paling misuwur ing industri kasebut. Sampeyan bisa kanthi cepet ngerteni amarga Picspree kalebu foto buncis kanggo foto premium saka situs web kasebut.

putusan: Picspree didhukung dening salah sawijining perusahaan foto saham sing paling biso dipercoyo, dadi sumber perumpamaan sing dipercaya ing pirang-pirang kategori.

Commons: Lisensi Khusus. Sampeyan bisa uga kudu ijin utawa idin saka pihak katelu (kayata, pemilik merek, wong sing bisa diidentifikasi, utawa penulis / sing duwe hak cipta sing digambarake ing Konten), gumantung karo cara nggunakake Konten kasebut.

Atribusi: Disaranake nanging ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Vektor, Ilustrasi

Foto stock Moose

foto stock moose

Moose dudu situs web saham gratis sing khas. Dheweke duwe pendekatan unik kanggo fotografi saham, lan aku yakin sampeyan bakal seneng.

Ing ndhuwur nyedhiyakake foto saham, ikon, seni vektor, kolase, PNG transparan, latar mburi, lan meme, Moose nawakake sampeyan nitahake gambar online sing kuat sing mbantu mbalekake gambar.

Kanthi tembung liyane, ngidini sampeyan nggawe foto saham saka potongan model sing transparan, latar mburi, benda, lan fon. Sampeyan malah bisa ngunggah gambar kanggo ngembangake foto stock gratis sing cocog karo kabutuhan.

putusan: Aku nyoba nggawe gambar online gratis, lan aku wis adol. Aku nggawe sawetara meme kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan bisa nggawe jinis gambar sing dikarepake. Moose minangka swarga desainer sing nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo macem-macem proyek, pribadi utawa komersial.

Commons: Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported, lan lisensi mbayar sing ngidini sampeyan ndownload file PSD

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto Simpenan, Kolam, PNG Transparan, Latar mburi, Memes, Ikon, seni Vektor, Audio

foto skiter

foto skiter

Skitterphoto ngidentifikasi awake dhewe minangka "papan kanggo nemokake, nuduhake, lan nuduhake foto domain publik." Kayane, kabeh foto ana ing domain umum, tegese bebas digunakake kanggo tujuan apa wae, pribadi utawa komersial.

Skitterphoto nawakake ewonan foto sing apik sing bisa didownload, diowahi lan repuruse kaya sing dikepengini. Gambar gambar sing akeh diwenehake kanthi menehi fotografer saka sak ndonya.

putusan: Skitterphoto minangka sumber foto domain publik sing apik sing ora duwe hak cipta. Sampeyan ora kudu kuwatir nglanggar hak cipta.

Commons: Domain Umum Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging tautan mesthi dihargai

Jinis sumber daya: Photos

Saham Gaya

stok gaya

Styled Styled minangka sumber daya mandeg kanggo fotografi saham feminin. Iki foto foto sing seger, modern, lan minimalis sing cocog kanggo proyek apa wae.

Sampeyan bisa nggunakake kabeh gambar ing Styled Stock kanggo tujuan komersial lan non-komersial, nanging ana sawetara watesan. Kaya ngono, priksa manawa sampeyan maca perjanjian lisensi sadurunge nggunakake gambar apa wae. Gambar hak cipta isih kagungan pamilik.

putusan: Stok Gaya nawakake gambar saham sing resik lan gratis kanthi gaya feminin. Amarga lisensi sing ora jelas (utawa sing menehi lisensi gambar), sampeyan kudu nindakake sregep lan hubungi Styled Stock sadurunge nggunakake gambar kanggo tujuan komersial.

Commons: Lisensi Custom padha karo Creative Commons

Atribusi: Ora dibutuhake nanging dihargai.

Jinis sumber daya: Gambar sing resik lan minimalis

FoodiesFeed

panganan panganan

Apa sampeyan panganan sing golek foto hit sabanjure kanggo kiriman blog utawa situs web sampeyan? Yen mangkono, sampeyan bakal seneng FoodiesFeed, koleksi foto panganan warna-warni saka fotografer kreatif sing dipimpin dening Jakub Kapusnak.

Dheweke nawakake ewonan foto saham panganan sing apik ing sangisore Creative Commons Zero (CC0), tegese bebas digunakake kanggo tujuan komersial. Sampeyan bakal seneng pilihan foto sing akeh muter ing delicasi tutuk.

putusan: Yen sampeyan tau butuh foto pangan sing apik, FoodiesFeed kudu dieling-eling. Sampeyan bisa nemokake gambar kanthi gampang nggunakake kothak telusuran utawa browsing situs web miturut kategori.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora prelu dibutuhake, nanging menehi kridit kanggo fotografer asli pancen apik banget.

Jinis sumber daya: Foto panganan

StockSnap.io

saham

StockSnap.io wis nggawa sampeyan karo wong sing padha, sing nggawe Snappa, alat desain grafis online. StockSnap minangka gambar gambar sing akeh sing dituduhake para pangembang lan pangguna liyane.

Kabeh gambar gratis. Dheweke kalebu macem-macem kategori. Situs web pancen luar biasa supaya bisa digunakake; sampeyan bisa nemokake lan ndownload gambar ing jiffy.

putusan: StockSnap.io cocog kanggo kabeh desainer grafis lan pemilik situs web. Pilihan gambar sing akeh lan situs foto stock sing gampang digunakake minangka tambahan sing ditambah.

Commons: Creative Commons Zero CC0

Atribusi: Crediting ora dibutuhake nanging luwih dihargai

Jinis sumber daya: Photos

Kab

Kaboompics minangka ide saka Karolina Grabowska, pecandu kopi sing ngakoni sing nglampahi wektu nggawe seni digital.

Kabeh 16,000+ gambar ing Kaboompics kagungane ing Karolina, sing nawakake kabeh gratis. Dheweke nggawe foto sing apik banget kanggo pirang-pirang kategori, kalebu panganan, obat, tanduran, teknologi, lan liya-liyane.

Kabeh gambar dheweke resolusi dhuwur lan cocog kanggo macem-macem panggunaan, saka postingan blog menyang media sosial lan liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake gambar sing cocog kanggo proyek sabanjure ing Kaboompics.

putusan: Minangka koleksi pribadi Karolina, sampeyan ora kudu kuwatir masalah hak cipta. Sekaligus, dheweke ngelingake sampeyan supaya ati-ati nalika nggunakake foto sing duwe merek utawa merek dagang. Nanging, iki koleksi gambar sing apik banget kanggo nutupi kabeh pangkalan sampeyan.

Commons: Lisensi khusus sing ngidini sampeyan nggunakake foto kanthi bebas, sanajan kanggo tujuan komersial. Nanging, sampeyan kudu ngowahi gambar sadurunge didol maneh. Distribusi uga dilarang tanpa idin. Pungkasan, ana peringatan babagan panggunaan foto kanthi merek lan merek dagang - kayata gambar Apple iPhone utawa MacBook Pro.

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging luwih dihargai yen sampeyan nuduhake Kaboompics karo kanca ing media sosial

Jinis sumber daya: Photos

Rgbstock

rbgstock

Rgbstock minangka situs web foto stock gratis sing sederhana sing luwih saka 100,000 foto kanthi macem-macem kategori. Ora preduli kepiye kabutuhan khayalan, sampeyan bisa nemokake gambar ing rgbstock.com.

Dheweke nawakake foto, wallpaper, latar mburi, lan tekstur kanggo panggunaan pribadi lan komersial. Sampeyan kudu ndhaptar akun gratis kanggo ngundhuh gambar kasebut.

Yen sampeyan dadi fotografer, Rgbstock nawakake kesempatan kanggo nggawe galeri foto gratis sajrone menit, supaya sampeyan bisa nuduhake gambar lan luwih akeh pajanan.

putusan: Rgbstock nawakake macem-macem foto stock gratis sing cocog kanggo jinis panggunaan. Ana macem-macem gambar saka gambar artsy menyang gambar bisnis lan saliyane.

Commons: Lisensi khusus sing ngidini nggunakake gambar kanggo tujuan komersial. Waca perjanjian lisensi kasebut kanggo sinau luwih lengkap.

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Avopix

alpukat

Avopix minangka koleksi foto stok gratis sing apik ing macem-macem kategori, kalebu kesehatan, wong, bisnis, kewan, arsitektur, pendhidhikan, agama, lan urip umume. Kajaba iku, Avopix nawakake video lan upsell seni vektor kanthi kolaborasi karo Shutterstock.

Kanthi luwih saka 400,000 foto, sampeyan bakal dipilih yen sampeyan butuh gambar kanggo panggunaan pribadi utawa komersial. Yen sampeyan mbutuhake prekara premium, Avopix nawakake luwih saka 290 yuta foto gratis tanpa royalti.

putusan: Avopix minangka perpustakaan sarwa foto pot dhuwur sing disumbang dening pangguna. Nggoleki foto sing apik banget amarga gampang navigasi lan antarmuka pangguna sing lurus. Informasi lisensi kasedhiya, nanging waspada nalika nggunakake foto nganggo merek lan merek dagang.

Commons: Creative Commons Zero CC0 (domain umum)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Seni Vektor, Video

Foto BucketListly

arang banget

Foto BucketListly minangka koleksi commons kreatif gratis luwih saka 10,000 foto travel saka kabeh ndonya. Ing wektu nulis, kabeh gambar saka Pete Rojwongsuriya, blogger lelungan lan pembuat film sing wis lelungan luwih saka 65 negara.

Sampeyan bebas nggunakake kabeh foto kanggo panggunaan pribadi, nanging sampeyan kudu menehi kredit marang sing duwe gambar miturut lisensi kasebut. Sayange, sampeyan ora kudu nggunakake gambar kanggo tujuan komersial ing kahanan apa wae. Yen sampeyan pengin nggunakake gambar Pete kanthi komersial, hubungi langsung.

putusan: Foto BucketListly minangka sumber apik kanggo blogger perjalanan, proyek sekolah, latar mburi desktop individu, lan poster sing dimaksudake kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya. Sampeyan duwe akeh foto sing apik saka macem-macem lokasi ing ndonya.

Commons: Atribusi-NonComm komersial Creative Commons

Atribusi: Dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto foto lan video

Foto Simpenan sing Apik

foto stock apik

Desainer Web, pemasar, lan wirausaha Steven Ma minangka otak sing ana ing foto Foto sing apik, koleksi luwih saka 1,000 foto sing dheweke nembak. Gambar kasebut berkualitas kanthi dhuwur, saéngga saben shot kasebut cocog kanggo panggunaan bisnis.

Kategori kalebu kewan, alam, kegiatan, arsitektur, transportasi, panganan, mujur, lan wong liya, mung sawetara. Kabeh foto gratis kanggo download kanggo tujuan pribadi lan komersial.

putusan: Steven Ma ngerti apa sing ditindakake, lan Foto Saham Apik wis cukup bukti. Iki koleksi sing apik banget sing ora ana masalah hak cipta amarga kabeh foto duweke Steven.

Commons: Lisensi khusus sing ngidini sampeyan nggunakake foto kanggo tujuan pribadi utawa komersial. Nanging, lisensi kasebut mbatesi sampeyan supaya ora nyathet lan reselling gambar kasebut.

Atribusi: Ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto

Republik ISO

republik iso

Digawe taun 2014 dening fotografer Tom Eversley, situs web foto stock gratis Republik ISO duwe barang kanggo kabeh wong.

Situs iki dikelola dening tim cilik sing nduwe curiga lan nyedhiyakake ewonan foto berkualitas sing bisa didownload lan digunakake gratis.

Apa sampeyan butuh foto utawa video kanggo blog utawa situs web bisnis, ISO Republic ora nguciwani. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake foto sing apik lan resmi ing pirang-pirang kategori.

putusan: Situs Republik ISO minangka sumber foto foto gratis sing dipilih kanggo kabeh wong. Dheweke duwe pirang-pirang kategori lan gambar kanggo nutupi babagan kabutuhan sampeyan.

Commons: Creative Commons Zero CCo. Sampeyan bisa nggunakake foto lan video kanthi bebas, pribadi utawa komersial.

Atribusi: Ora dibutuhake nanging dihargai.

Jinis sumber daya: Foto, Video

Cupcake

cupcake

Apa sampeyan nggawe blog pribadi utawa situs web bisnis anyar merek, sampeyan butuh gambar. Pangguna internet modern ngene gambar sing apik sing nglengkapi pesen sampeyan lan nggawe tanggepan emosi sing pas.

Yen sampeyan nggoleki foto sing apik lan unik kanggo situs web, sampeyan bakal seneng Cupcake. Situs iki migunani banget kanggo pamilik situs web sing nggoleki foto urip kutha, alam, lan lanskap.

putusan: Sanajan Cupcake nawakake koleksi cilik, gambar kasebut pancen aman lan sah bisa digunakake kanggo tujuan pribadi lan komersial. Iku kabeh foto resolusi dhuwur sing cocog karo panggunaan yuta lan panggunaan.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto

StockVault

barang saham

Stockvault minangka situs web foto stock gratis sing apik sing nawakake luwih saka 140,000 foto babagan topik sing paling maneka warna. Gambar berkualitas tinggi ing situs kasebut diwenehake dening luwih saka 99,000 tukang foto lan kreatif ing saindenging jagad.

Aku durung ndeleng foto stock gratis liyane kanthi menu kategori gedhe, saengga gampang nemokake gambar sing sampurna kanggo proyek sampeyan. Kanggo boot, ora mung nawakake gambar, nanging uga ilustrasi, tekstur, gambar vektor, lan latar mburi.

putusan: Stockvault minangka perpustakaan foto sing akeh banget, tegese sampeyan duwe pilihan luwih ing siji situs web. Nanging, waspada nalika nggunakake gambar kanggo panggunaan komersial, mula pangguna ngirim. Kajaba iku, dheweke menehi gambar miturut telung lisensi.

Commons: Creative Commons CC0, Lisensi Non Komersial, Lisensi Komersial

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Seni Vektor, Ilustrasi, Tekstur

Freerange

freerange

Freerange minangka situs web foto stock gratis sing dirancang kanthi apik sing digawa dening Freerange Stock, LLC, perusahaan sing digawe kanthi tujuan tunggal nyedhiyakake foto stock gratis lan gratis kanggo panggunaan pribadi lan komersial.

Foto ing Freerange asalé saka foto foto, arsip uga kiriman terbuka dening tukang foto sing kreatif lan berbakat saka saindenging jagad.

Penyunting gambar ing omah ing Freerange nempatake akeh karya ing saben gambar, kalebu manipulasi sawetara foto ing Photoshop supaya bisa migunani. Dheweke uga nawakake API foto gratis kanggo pangembang aplikasi.

putusan: Wong lanang ing Freerange pancen setya nggawa sampeyan foto stok sing tajem lan gratis sing bisa digunakake kanthi komersial tanpa watesan. Yen sampeyan nggarap akeh gambar, jarene sampeyan desainer grafis sing makarya ing Photoshop, Freerange nawakake akeh konten kanggo nggawe gabungan PS.

Commons: Kesetaraan, CC0

Atribusi: Ngormati nanging ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Dreamstime

dreamstime

Fotografi stok gratis minangka hadiah sing ora nate mandheg, lan yen Dreamstime ora cukup bukti, aku ora ngerti. Dreamstime minangka situs web sing modern katon luwih saka mung foto stok gratis.

Situs kasebut darmabakti kanggo nyedhiyakake foto editor gratis, gambar editorial tanpa royalti, ilustrasi, clipart, grafis vektor, video, lan sumber audio. Swara 69 yuta gambar lan 19 yuta anggota tegese ana macem-macem media.

Dheweke nawakake foto lan video saham gratis lan premium kanggo nyukupi kabutuhan ing macem-macem kategori. Kabeh gambar, video, lan audio umume luwih saka syarat-syarat kualitas, nimbang sampeyan entuk akeh situs web saham gratis.

putusan: Dreamstime minangka toko mandeg kanggo foto stock, video, lan file audio. Dheweke nawakake macem-macem pilihan sing bisa dipilih, mula sampeyan kalebu bab kasebut. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa milih opsi premium tanpa kudu mbukak situs web liyane.

Commons: Bebas Royalti, Gratis Royalti-Gratis (RF-LL), Lisensi Lengkap. Waca kanthi sah babagan istilah legal yen sampeyan duwe keraguan babagan file media.

Atribusi: Garis kredit dibutuhake kanggo media sing digunakake kanggo tujuan editor lan gegandhengan.

Jinis sumber daya: Foto, Video, Audio

Fancy

situs web foto stock gratis fancycrave

FancyCrave utamane minangka blog lelungan sing menehi tips lan paket foto kanggo para blogger lelungan saka kabeh lapisan. Tinimbang nyedhiyakake foto siji, FancyCrave nggawa sampeyan kirim blog sing mung koleksi macem-macem gambar.

Contone, sampeyan bisa entuk kiriman blog sing nutupi "32 Gambar Bunga Gratis", "" 60 Gambar Wong Kanggo Gunakake Pribadi lan Komersial, "lan liya-liyane.

Topik migunani liyane kalebu SEO, desain web, WordPress, freelance, media sosial, lan sapanunggalane - umume muter lan gaya urip. Sampeyan isih bisa nggunakake saran kasebut sanajan sampeyan dudu blogger lelungan.

Kanthi tembung liyane, FancyCrave nawakake foto stok gratis uga tips kanggo blogging tamu kirim lan wirausaha.

putusan: FancyCrave luwih saka mung situs web saham gratis. Iki situs web sing diupdate kanthi rutin Igorovskannykov, sing bener-bener seneng karo lelungan lan fotografi. Kabeh bungkus foto pancen apik banget lan sampurna kanggo akeh tujuan, kalebu pribadi lan komersial.

Commons: Creative Commons Zero CC0

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, kiriman blog gedhe babagan pemasaran lan pemasaran digital

albumarium

albumarium

Albumarium ngaku minangka papan sing paling apik kanggo nggoleki lan nuduhake gambar sing apik. Nanging situs web foto saham gratis yen bobote uyah? Ayo kita deleng apa sing diwenehake situs kanggo sampeyan.

Albumarium minangka koleksi album ing kategori populer kayata alam, wong, bayi, Afrika, kucing, turu, desain kantor, urip kutha, wanita, manuk, lan kewan, lan liya-liyane.

Situs web iki digawe dening Vilem Ries, desainer interaksi ing Google. Dheweke dadi desainer sing apik lan berbakat saka Zurich, Swiss. Albumarium nawakake foto-foto berkualitas tinggi kanggo tujuan pribadi lan komersial.

putusan: Albumarium minangka koleksi foto sing apik banget. Aku seneng banget karo album alam sing kebak gambar sing jelas lan jelas. Nanging, sampeyan kudu mriksa lisensi sadurunge nggunakake gambar.

Commons: Atribusi CC, CC Attribution-NoDerivatives, CC Attribution-NonComm commerce-NoDerivatives

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Reshot maneh

dijupuk maneh

Reshot dadi omah ewu foto gratis gratis. Foto kasebut digawe tangan dening tim Reshot kanggo mesthekake sampeyan mung entuk gambar sing ora stok sing bisa digunakake kaya sing dikarepake.

Iki tegese sampeyan bisa nggunakake kabeh foto ing Reshot pribadi utawa komersial tanpa ngubungake fotografer utawa Reshot.

Paling penting, misi Reshot yaiku nggabungake kreator liwat ijol-ijolan gambar sing paling apik ing saindenging jagad. Dheweke tujuan kanggo mbantu pemula fotografi lan profesional ningkatake proyek kreatif.

Kanthi tembung liyane, Reshot minangka "komunitas kreatif sing seneng banget karo kerajinan kita kaya ngewangi ngupayakake kreativitas ing wong liya."

putusan: Reshot minangka komunitas sing hebat banget kanggo fotografer lan profesional kreatif liyane. Dheweke nawakake macem-macem foto ing kabeh vertikal. Gambar kasebut kualitas apik lan ora umum.

Commons: Lisensi Custom sing padha karo Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto

Freestocks

freestocks

Freestocks minangka situs web foto gratis gratis sing nampilake foto langka sing bisa digunakake ing proyek pribadi lan komersial.

Situs web kasebut nduwe luwih saka 4,500 foto resolusi dhuwur sing dipérang dadi pitung kategori sing jembar, kalebu kéwan, kutha & arsitektur, mode, panganan & minuman, obyek & teknologi, alam, lan masarakat.

Apa sampeyan nggoleki foto sing apik kanggo blog sampeyan? Freestock ora bakal kuciwa. Butuh sing unik kanggo situs web restoran? Maneh, Freestocks ora bakal nguciwani.

putusan: Freestocks.org minangka situs web fotografi gratis gratis sing akeh foto apik sing cocog kanggo kabeh jinis panggunaan. Sampeyan bakal nemokake mung gambar sing dibutuhake kanggo situs web lan tujuan sosial liyane.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Picography

gambar gambar

Apa sampeyan nggoleki foto gratis, apik, lan resolusi dhuwur sing bisa digunakake kaya sing dikarepake? Yen pancen apik banget, kita ngarahake sampeyan menyang Picography, minangka tambahan sing disenengi ing dhaptar.

Picografi nggawe foto apik sabanjure dadi gampang kaya A, B, C. Dheweke wis ngrampungake gambar bermutu ing kategori lan nambah tag sing nggawe angin apik banget.

Kategori kalebu abstrak, kewan, budaya, keramahan, margasatwa, alam, lanskap, olahraga, lan liya-liyane. Kaya ngono, sampeyan mesthi bakal nemokake persis kaya sing sampeyan butuhake.

putusan: Gampang digunakake, Picografi minangka napas udara sing seger ing situs sing ora ana situs sing bisa repot. Dheweke nampilake gambar sing apik kanggo kabutuhan pribadi lan komersial.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis saka sumber: Photos

Gagak Watu

kluruk blog tumblr watu

Sampeyan penggemar Tumblr? Gagak Watu minangka salah sawijining blog Tumblr sing kudu sampeyan tindakake yen sampeyan butuh sawetara gambar sing apik kanggo proyek sabanjure.

Diwenehi karo Abinav Thakuri, Crow Stone minangka sumber sing apik kanggo fotografi saham gratis sing ora ditemokake ing papan liya.

Nampilake nembak alam asli, kewan, bangunan, wong, mujur nengen, lan liya-liyane, tegese sampeyan bisa kanthi cepet nemokake foto sing cocog kanggo kabutuhan.

Sampeyan bisa langganan blog kanggo nampa foto anyar langsung menyang kothak mlebu saben minggu, sanajan - Aku kudu ngandhani iki - situs web durung suwe dianyari. Nanging, isih nggawa akeh foto ing sangisore CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)
Lisènsi khusus Domain Umum

putusan: Crow The Stone minangka blog Tumblr sing apik banget, sing - amarga sawetara sebab, ngelingake aku The Crow franchise film.

Aku ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut, nanging mung aku. Kabeh padha, Crow The Stone nawakake akeh babagan fotografi stok gratis. Abinav lagi aktif ngluncurake situs iki, mula sampeyan ngarepake luwih akeh foto ing mbesuk.

Commons: Creative Commons 1.0 Universal (CC0 1.0) Dedikasi Domain Umum

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Pati kanggo Simpenan

saham yo mati

Kita obah kanthi cepet. Ngetang Pati kanggo Simpenan lan ngganti game kasebut. Kanthi janji nggawe internet apik, Pati menyang Bursa nawakake ewonan foto lan video asli kanggo nggawe cerah.

Ora kaya pesaing sing nyedhiyakake imajinasi saham lan overused, Pati to Stock nggawa sumber saham anyar lan seger saben dinane.

Iki minangka situs web fotografi stock killer sing janji bakal ngganti game kasebut, lan dheweke bakal bisa ngatasi klaim kasebut. Death to Stock duweke lan dioperasikake dening tim seniman, dadi sampeyan bisa ngarepake konten sing hebat.

putusan: Death to Stock minangka papan sing paling apik yen sampeyan mbutuhake foto lan video sing unik. Dheweke dikenani biaya kanggo anggota, nanging ana uji coba gratis 14 dina kanggo nyoba banyu. Yen sampeyan ora seneng karo sing dideleng, sampeyan bisa langganan tanpa biaya.

Commons: Pati Custom menyang lisensi Saham

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video

Simpenan Foca

saham foca

Dibangun dening Jeffrey Betts, produk lan desainer UX / UI saka New York, Foca Stock nawakake koleksi foto, video, lan template sing akeh banget sing bisa digunakake kanggo proyek pribadi utawa komersial.

Kajaba iku, Jeff nawakake editor foto online sing apik sing mbantu sampeyan nggawe grafis media sosial khusus gratis saka sampul Facebook, crita Pinterest, YouTube sampul saluran, lan kiriman foto Tumblr, antara liya.

Apa sampeyan pengin gambar kanggo situs web, tema, template, proyek, bahan cetak, kiriman sosial, lan liya-liyane, Foca Stock duwe mburi sampeyan.

putusan: Sampeyan bisa ndeleng situs web foto saham sing apik saka mil, lan Foca Stock paling apik. Uncalan ing editor foto online sing kasebut sadurunge, lan sampeyan duwe alat sing kuwat kanggo menang kanthi gratis fotografi saham sing gratis.

Commons: Creative Commons 1.0 Universal (CC0). Sampeyan bisa nggunakake sumber daya, nanging sampeyan pengin.

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Pencipta Foto Online

Pikwizard

pikwizard

Kita isih ana ing kono 😉 Aku ngerti postane wis suwe, nanging tetep karo aku, amigo. Pikwizard nawakake luwih saka 1 yuta gambar lan video saham. Kabeh mau bebas royalti, tegese sampeyan bisa nggunakake sumber daya kanggo tujuan pribadi lan komersial.

Dheweke duwe koleksi lengkap fotografi sing nggumunke kanggo kabeh sing perlu ing sangisoring srengenge. Gambar disusun ing kategori, tegese sampeyan bisa gampang navigasi situs web.

putusan: Macem-macem jeneng game, lan Pikwizard ngerti kanthi apik. Dheweke iku koleksi gambar lan video sing akeh, nggawe situs web dadi solusi kanggo kabeh lan uga.

Commons: Lisènsi Pikward Custom

Atribusi: Ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video

DesainerPics

desainer

Jeshu John minangka seniman lan otak ing mburi DesignersPics, situs web foto stok gratis sing apik. Sanajan dudu koleksi gedhe kayata sawetara pesaing ing dhaptar, sampeyan bakal entuk foto sing unik lan asri sing sampurna kanggo keperluan pribadi lan komersial.

Mung duwe sepuluh kategori nalika nulis, DesignersPics minangka situs web sing gampang yen sampeyan golek foto kanthi resolusi luwih dhuwur. Langsung digunakake, lan nemokake foto sing apik ora suwe.

putusan: DesignersPics resik lan langsung. Jeshu wis nindakake sing paling apik kanggo ngilangi sampah, ora kaya situs web foto stock gratis liyane.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

TemokakeA.Photo

golek foto

Proyek saka Kamar Perdagangan, FindA.Photo dudu situs foto foto gratis ing awake dhewe. Iki minangka direktori sing mbantu sampeyan golek foto stock kanthi bermutu kanthi akeh situs foto saham sing gratis lan mbayar.

Kamar Perdagangan ditujokake kanggo para pengusaha sing kepengin mbangun bisnis cilik saka ndhuwur. Saiki, berkat FindA.Photo, sampeyan bisa nemokake gambar kanthi gampang nalika sinau babagan bisa ngetrapake bisnis.

putusan: Apa sampeyan kepengin menehi saran babagan cara navigasi ing bisnis angel? Apa sampeyan butuh sawetara foto stock kanggo melu? FindA.Photo minangka situs web sing kudu ditrapake.

Commons: Iku mung direktori situs foto stock liyane, tegese sampeyan kudu mriksa situs web tartamtu sing ndownload gambar kasebut.

Atribusi: Maneh, priksa karo situs web saka ngendi sampeyan ndownload gambar kasebut.

Jinis sumber daya: Foto

dhasar cipratan

cipratan

Splashbase minangka situs foto stok gratis sing apik sing nawakake ewonan gambar lan video ing macem-macem kategori. Minangka sumber sing apik yen sampeyan butuh gambar cepet kanggo proyek sabanjure, pribadi utawa komersial.

Splashbase minangka platform telusuran lan panemuan kanggo sawetara situs foto sing apik. Gambar lan video dikumpulake saka pirang-pirang situs uga para kontributor sing seneng banget saka saindenging jagad.

putusan: Splashbase nggampangake golek foto sing apik sabanjure. Ana macem-macem gambar lan video ing situs web, sing nggawe karya sampeyan luwih kepenak.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video

Wiwitan Stock Photos

foto stock wiwitan

Apa sampeyan nggoleki foto wiwitan? Yen pancen ya, sampeyan bakal seneng koleksi ing Foto Stok Startup, situs web sing didedikake kanggo startup.

Bener; dheweke ora kalebu kategori liyane. Iki minangka proyek dening Eric Bailey, pangembang, lan para pria ing Sculpt.

Foto Simpenan Startup minangka situs web kanthi tujuan sederhana: nyedhiyakake panulis, pangembang, lan wirausaha akses menyang perpustakaan gambar "fokus wiwitan" sing apik, bisa digunakake, lan gratis. - Patung

putusan: Kanggo wong sing nggoleki foto gratis sing muter ing startup, Foto Stockup minangka pilihan sing apik. Dheweke mung fokus ing pambuka, sing tegese ora keruwetan. Gambar kasebut uga berkualitas tinggi.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Buku Wisata Wisata

buku kopi lelungan

Yen sampeyan ana ing ceruk plancongan, sampeyan bakal kepenak ing omah ing Travel Coffee Book. Dheweke dadi koleksi gambar berorientasi lelungan saka macem-macem tujuan ing saindenging jagad.

Dheweke nuduhake foto lelungan sing apik sing dijupuk para tukang photo saka kabeh lapisan. Book Travel Travel wis nyedhiyakake gambar gratis wiwit taun 2014, kalebu luwih saka 150,000 mil ing saindenging jagad.

Foto kasebut cocog kanggo blog pribadi uga situs lelungan gedhe. Kabeh gambar diwenehake miturut lisensi CC0 tegese sampeyan bisa nggunakake nanging sampeyan pengin.

putusan: Book Travel kopi minangka sumber foto sing apik banget. Dheweke ngrampungake koleksi akeh sing bakal digarap kapan wae. Yen sampeyan mlaku-mlaku akeh lan njupuk gambar babagan perjalanan, sampeyan uga bisa ngirim menyang Travel Coffee Book kanggo mbukak luwih akeh.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Snwire Snaps

jepretan netes

Blog Tumblr liyane, Snapwire Snaps nawakake sampeyan foto sing gratis sing gratis saben pitung dina. Gambar kasebut dikirimake luwih saka 200,000 fotografer sing bakat, tegese ana keragaman ing situs web.

Sampeyan bisa entuk gambar sing apik ing pirang-pirang kategori, kalebu urip kutha, kewan, kendharaan, wong, lan bisa uga mikir apa wae.

Sampeyan bisa langganan blog kanggo nganyari anyar. Gambar dirilis miturut CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)
Pengabdian Domain Publik, tegese sampeyan bebas nindakake apa sing sampeyan karepake.

putusan: Yen sampeyan pengin tuwuh blumbang Tumblr nalika seneng sumber gratis saka sawetara foto paling apik sing kudu ditawakake ing internet, Snapwire Snaps minangka pilihan apik. Sampeyan bisa ndownload gambar kanthi gampang.

Commons: Zero Umum Umum (CC0)

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Kasedhiya

panggung

Moveast minangka situs web foto saham gratis sing ngemot pengalaman lan lelungan Joao Pacheco, desainer sing lair lan digedhekake ing Portugal.

Situs web nyakup koleksi gambar sing akeh saka masakan Asia nganti mujur lan wong ing dalan-dalan, mung kanggo sawetara.

Moveast minangka pemandangan sing apik banget ing jagad iki, kaya sing katon liwat lensa Joao. Dheweke koleksi cilik dibandhingake karo sing disenengi karo Pixabay, nanging fotone kualitas apik banget. Kayane dheweke nawakake gambar kanthi gratis.

putusan: Moveast minangka sumber sing apik kanggo foto stok gratis. Telung taun Pacheco durung ngunggah foto anyar, nanging isih ana, Moveast pancen permata.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging bengok-bengok disambut. Ayo; dheweke usaha tenanan 🙂

Jinis sumber daya: Photos

mazwai

mazwai

Apa kita wis nutupi situs web sing nawakake mung video stok gratis? Kayane dakkira. Dadi ing kene teka Mazwai. Situs iki dibangun kanthi siji tujuan: "kanggo nyedhiyakake cuplikan saham gaya sinematik gratis, kualitas tinggi sing bisa digunakake ing macem-macem proyek kreatif."

Dipilih kanthi tangan dening tim ahli video, video Mazwai minangka liya. Dheweke pancen apik tenan, lan sing paling apik, gratis. Sampeyan bisa download video kanggo digunakake ing proyek sampeyan, apa pribadi utawa komersial. Ana macem-macem kategori sing bisa dipilih, dadi sampeyan wis diurutake babagan kasebut.

Mazwai bisa langsung karo tim seniman pilihan kanggo menehi pilihan konten visual berkualitas tinggi sing ora ana tandhingake. Yen sampeyan dadi videografer utawa pembuat film (apa bedane, btw?), Sampeyan bisa ngubungi wong liya ing Mazwai liwat email kanggo ekspos sing dibutuhake banget.

putusan: Apa sampeyan pengin beda? Mesthi wae. Mazwai nawakake konten video sing unik lan gratis supaya para pamirsa maju. Kategori kalebu gerakan alon, kutha, kutha, timelaps, skyline, lan liya-liyane.

Commons: Creative Commons 3.0

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Videos

Gambar Superfamous

nggegirisi

Yen sampeyan pengin guru, coba curug. Utawa jamur utawa ara-ara samun gunung utawa pesisir sing dikempalken badai. Ing endi tumindak kasebut. -Tmk

Ayo; iku kutipan sing apik banget. Lan sing pisanan sampeyan weruh nalika ngemot Superfamous, situs web foto stok gratis sing hebat sing diwenehake dening Superfamous Studios, sawijining perusahaan sing dununge ing Los Angeles.

Kaya pethikan ing ndhuwur, umume dadi lanskap kanthi luwih saka 36 gradien warna. Ana foto wanita loro-ish, nanging ora ana sing kudu ditulis.

putusan: Gambar Superfamous minangka koleksi cilik lanskap. Umume gambar nembak udara, dadi yen sampeyan lagi golek prekara kasebut, coba priksa situs web kasebut.

Commons: Tèks cumawis wonten ing saandhaping;

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Jay Mantri

jenengan mantri

Aku seneng koleksi pribadi sing beda karo situs web sing luwih gedhe. Gambar-gambar kasebut luwih asli lan unik, lan Jay Mantri ora beda.

Karya Ajay Mantri, desainer sing berbasis ing Los Angeles, Jay Mantri nawakake macem-macem panyimpenan maya kanggo foto lan video kabeh miturut lisensi CC0.

Iki tegese sampeyan bisa nggunakake gambar miturut kekarepan sampeyan, utawa kaya Ajay, kanggo "nggawe sihir." Kategori kalebu kewan, mujur nengen, urip kutha, lan liya-liyane.

putusan: Yen kaya aku, sampeyan ana ing koleksi pribadi, sampeyan bakal duwe dina ing Jay Mantri. Situs web iki kebak kabeh foto stock lan video gratis sing sampeyan butuhake.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake nanging link mesthi dihargai

Jinis sumber daya: Foto, Video

Refe

getrefe

Apa sampeyan pengin nggawe dhuwit saka potret? Yen mangkono, Refe minangka situs web foto saham gratis / mbayar sing nawakake pasar aktif sing bisa mbantu entuk dhuwit saka foto favorit.

Yen sampeyan lagi metu kanggo njupuk foto stok gratis, Refe nulungi individu lan organisasi supaya ide bisa urip kanthi cara sing ora bisa dilalekake. Situs web nawakake macem-macem pilihan gambar mewah lan bebas royalti sing bisa digunakake kanggo proyek pribadi lan komersial.

Dheweke milih foto dening fotografer sing paling bakat. Kanthi sangang kategori nalika nulis, Refe nawakake citra berkualitas tinggi sing sampurna kanggo para desainer, blogger, lan freelancers.

putusan: Refe nawakake foto stok gratis lan mbayar sing narik kawigaten lan nambah konversi lan penjualan. Yen sampeyan bosen karo gambar sing alus, Refe minangka sumber foto stok gratis sing sampurna.

Commons: Lisensi gratis Royalti

Atribusi: Ora dibutuhake

Jinis saka sumber: Photos

Foter

foter

Lan yen sampeyan wis ngerteni kabeh babagan duwe stok foto gratis, mula Foter lan sampeyan tekan pot emas ing mburi pelangi.

Kanthi luwih saka 335 yuta foto stok gratis, Foter bisa dadi siji-sijine stock stock sing bakal dibutuhake. Maksudku, iku nomer foto sing nggumunake!

Aja padha sumelang; situs web diatur kanthi apik ing kategori sing gampang ditemokake, tegese golek foto sing apik gampang. Ditambah maneh, ana kothak telusuran, dadi sampeyan bakal seneng banget ing Foter.

putusan: Nomer foto sing signifikan ing Foter minangka titik jual utama. Sampeyan bisa nemokake babagan foto sing dibutuhake.

Commons: Creative Commons Zero (CC0), Atribusi Creative Commons 3.0

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Pangiriman gratis

freeimages

Aku meh rampung tembung lan risikone kaya rekor sing rusak. Nanging sampeyan ngerti apa? Aku seneng nahan sampeyan kanggo sampeyan kabeh. Freeimages minangka situs web foto stok gratis sing apik kanthi ewonan gambar apik tenan kanggo panggunaan pribadi lan komersial.

Kanthi luwih saka 25 kategori, nemokake gambar sing apik kanggo nambah postingan blog, situs web, lan materi promosi sampeyan dadi masalah kapan lan apa ora. Sampeyan uga bisa mlebu ing situs kasebut lan upload gambar uga.

putusan: Situs web Freeimages nawakake foto saham sing apik lan gratis kanggo kabeh kabutuhan, ora preduli babagan macem-macem. Sampeyan bisa ndownload gambar dhuwur-res ing situs web langsung tanpa mlebu.

Commons: Gratis Lisensi Konten Lisensi

Atribusi: Dibutuhake yen sampeyan nggunakake konten kanggo tujuan editorial

Jinis sumber daya: Photos

Simpenan Alam Gratis

Simpenan alam bébas

Kita wis nutupi situs saham gratis sing khusus kanggo ceruk khusus uga situs web sing nawakake opsi la carte. Saiki kita duwe Simpenan Alam Gratis, sing sampeyan gunakake - duga - foto lan video alam tanpa royalti.

Digawe lan dikelola dening Adrian Pelletier, desainer grafis profesional, Saham Alam Gratis diupdate kanthi rutin kanthi konten visual seger sing cocog kanggo kabutuhan, bisnis utawa pribadi. Sampeyan bakal nemokake foto gunung, mega, alas, lan liya-liyane sing apik.

putusan: Saham Alam Gratis minangka sumber foto foto gratis sing apik kanggo fotografi alam.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video

Media Goo gratis

media gratis goo

Media Goo gratis diluncurake maneh ing taun 2001 lan nawakake gambar gratis, tekstur, latar mburi, video, lan seni digital.

Situs web foto stok gratis nawakake sumber lengkap babagan artine sampeyan ora prelu kuwatir merek dagang lan hak cipta. Iki minangka papan sing santai kanggo golek foto stok liyane kanggo tugas sekolah, kabutuhan pribadi, lan proyek komersial.

Misi situs web kasebut yaiku "… nggawe sarana kanggo sapa wae sing nglumpukake perpustakaan gambar sing bisa digunakake kanthi gratis ing print, film, TV, Internet - heck, project menyang rembulan kanthi laser kanggo kabeh sing kita jaga!" Dheweke ora peduli carane sampeyan nggunakake gambar kasebut.

putusan: Media Goo Gratis minangka papan sing apik kanggo golek sumber daya sing apik kanggo proyek sabanjure. Sanajan ora duwe gambar sing akeh banget (dheweke isih pindhah situs web menyang CMS nyata), sampeyan bisa nemokake gambar ing kategori kayata pantai, penerbangan, bangunan, keuangan, panganan, margasatwa, lan liya-liyane. Dheweke uga menehi ulasan produk babagan nggambar pensil lan pemotong kertas.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake nanging tansah dihargai

Jinis sumber daya: Foto, Tekstur, Video, Latar mburi

Freepik

freepik

Yen sampeyan angel golek sumber grafis sing sampurna, sampeyan bakal seneng apa sing ditawakake Freepik. Situs web nawakake macem-macem vektor, potret, tekstur, foto stok, file PSD, lan lambang gratis.

Kanggo nutupi kabeh dhasar, Freepik nawakake sampeyan jutaan konten gratis lan premium ing macem-macem kategori kalebu, nanging ora diwatesi, kewan, Paskah, grafis, Natal, tandha, simbol, peta, perjalanan, panganan, blanja, spa, komunitas, lan kayu .

putusan: Freepik nawakake macem-macem sumber daya sing sampurna kanggo desainer grafis. File PSD ngidini sampeyan ngatur gambar kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa miwiti nganggo akun gratis utawa ndhaptar dadi anggota premium, sing menehi luwih akeh fitur.

Commons: Lisensi Freepik, Lisensi Freepik Premium

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Tekstur, Ikon, Download PSD, Vektor, Potret

Foto sing apik

foto gratis sing apik

Foto gratis sing apik minangka wadhah foto Public Domain sing luwih gedhe kanthi foto stock, clipart, gambar, lan vektor sing bermutu. Dheweke duwe luwih saka 27,000 foto saham gratis, foto gratis tanpa royalti, lan foto CC0 sing bisa didownload lan digunakake, nanging sampeyan pengin.

Situs web gampang navigasi wiwit sampeyan bisa browsing gambar miturut kategori utawa nggunakake kothak telusuran. Dheweke uga mbukak blog lelungan sing bisa sampeyan tindakake kanggo kiriman lan video biasa. Lengganan ing saluran YouTube sing luwih akeh video.

putusan: Kabeh foto ing Foto Gratis Apike ing Domain Umum lisensi, tegese sampeyan bisa nggunakake wong-wong mau utawa komersial ing sembarang proyek tanpa njaluk ijin.

Commons: Lisensi Domain Umum Nanging, elinga manawa model utawa logo merek dagang sing ana ing gambar kasebut ora duwe wewenang ngeculake (kayata mobil jeneng merek, lan sapiturute), dadi sampeyan kudu entuk ijin saka sing duwe merek dagang kanggo foto kasebut.

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake, nanging sopan takon supaya sampeyan kudu nimbang menehi kredit

Jinis sumber daya: Foto, Vektor, Clipart

Hubspot

hubspot

Hubspot yaiku babagan pemasaran inbound. Dheweke menehi saran pemasaran sing apik lan alat sing apik sing mbantu sampeyan nambah lalu lintas menyang situs web. Kaya ngono, aku ora nyangka HubSpot kanggo motong nalika nggoleki situs web foto stock gratis.

Ya, dheweke nyewa fotografer lan njupuk luwih saka 550 foto stok tanpa royalti sing bisa digunakake kanggo menehi konten sawetara pizzazz. Foto kasebut ana papat koleksi. Foto HubSpot cocog kanggo bisnis, pemasar, lan preinan, lan liya-liyane.

putusan: Aja nggunakake foto saka HubSpot ing homepage situs web, landing page, Kiriman Facebook, papan Pinterest, Call-to-Tindakan (CTA), email, kiriman blog, lan presentasi SlideShare / PowerPoint, antara liya.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging ora bakal ujar manawa ora mlebu utawa rong 🙂

Jinis sumber daya: Photos

Gambar Finder

golek gambar

Image Finder nawakake luwih saka 240,000 gambar stok gratis sing apik saka fotografer paling apik ing saindenging jagad. Sampeyan bisa nggunakake gambar gratis ing Finder Gambar kanggo tujuan pribadi utawa komersial tanpa atribusi.

Situs web biyen a search engine kanggo Flickr, nanging saiki, dheweke mine foto CC0 saka macem-macem situs web foto saham. Iki kalebu macem-macem kategori, kalebu bisnis, teknologi, wanita, kulawarga, katresnan, karya, fashion, lan liya-liyane.

putusan: Gambar ing Finder Gambar kalebu foto asli. Tujuan utama situs web yaiku kanggo menehi fotografer luwih akeh menyang para fotografer kanthi nggawe gambar luwih gampang ditemokake saka sawijining panggonan.

Commons: Creative Commons Zero (CC0), Domain Umum, lisensi Creative Commons liyane, tegese sampeyan kudu mriksa gambar individu kanggo rincian lisensi. Isih, kabeh gambar gratis 🙂

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

IM gratis

IM gratis

IM Gratis minangka koleksi mlengkung gratis sumber daya desain web, kabeh kanggo panggunaan komersial utawa pribadi. Ing ndhuwur nawakake foto saham gratis sing dhuwur banget, dheweke menehi lambang lan template situs web sing bisa gampang nggawe editor visual kanthi gampang.

Kanthi tembung liyane, IM Free nawakake sampeyan tukang situs web (umpamane, Wix utawa Squarespace), lan fotografi saham gratis ing platform sing padha. Apa canggih? Pilih template situs web, ngatur, pilih gambar saham sing sampurna, banjur terbit situs web sampeyan ing situs web sing padha. Ngomong penake.

IM Free nawakake sawetara kategori sing apik, kalebu wong, bisnis, teknologi, kesehatan, panganan, olahraga, pendhidhikan, busana, sifat, lan obyek, lan liya-liyane.

putusan: IM Free minangka situs stok gratis uga Site situs. Dheweke nawakake rencana mbayar kanggo nerbitake situs web sing digawe, nanging kabeh template lan gambar gratis. Priksa manawa sampeyan menehi kredit marang sing nitahake.

Commons: Atribusi-ShareAlike 2.0 Generic Creative Commons (CC BY-SA 2.0)

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Ikon, Cithakan, Situs Web

Visuals Sithik

visual sithik

Proyèk hasrat almarhum Nic Jackson (RIP), Little Visual minangka koleksi foto saham gratis sing apik nanging apik banget. Nalika Nic ora entuk kesempatan kanggo mbukak lan tuwuh Little Visual, kulawargane wis njamin situs web tetep bisa diakses kabeh.

Kabeh gambar ing Little Visual dilisensi ing Creative Commons Zero, tegese sampeyan bisa nggunakake kanggo panggunaan pribadi lan komersial tanpa njaluk idin. Atribut ora dibutuhake, nanging bebas ndhukung kulawarga Nic. Situs web iki cukup populer, kanthi luwih saka 130 ewu pelanggan lan 15.5 yuta views.

putusan: Ndeleng minangka Little Visuals minangka koleksi pribadi, gambar kasebut unik. Sampeyan ora bakal nemokake gambar ing panggon liya, sing mesthi dadi sambutan nalika sampeyan pengin metu saka akeh.

Commons: CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) Dedikasi Domain Umum

Atribusi: Ana sing dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Simpenan Lawas Anyar

Simpenan lawas anyar

Simpenan Old Old yaiku koleksi foto vintage saka arsip umum sing digawe dening Cole Townsend, desainer produk, lan pangembang web. Apa sampeyan rumangsa ora prayoga? Apa sampeyan adol barang-barang anggur? Yen sampeyan mangsuli ya ing pitakon ing ndhuwur, New Old Stock bisa uga narik minat.

Kabeh gambar ing Simpenan Lawas Anyar ora ana watesan hak cipta sing dingerteni. Ing tembung liyane, gambar ing Domain Umum, sing cocog kanggo panggunaan pribadi lan komersial tanpa atribusi.

Situs web menehi kesempatan kanggo ngrebut sejarah kanthi gambar foto stock gratis. Yen sampeyan butuh layanan suntingan lan kurasi, Cole Townsend nawakake paket foto pro.

Putusan: New Old Stock nawakake imajinasi apik kanggo sampeyan Kaca kesalahan 404 kiriman blog artikel medium lan mateni proyek pribadi liyane. Yen sampeyan ora yakin babagan gambar (wiwit Cole entuk gambar saka Flickr Commons), priksa lisensi kasebut sadurunge nggunakake gambar.

Commons: Domain Umum, nanging priksa aturan Flickr Commons ing saben gambar

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake, nanging konfirmasi syarat atribusi kanthi ngunjungi gambar asli ing Flickr

Jinis sumber daya: Photos

Morguefile

morguefile

Aku ora yakin apa sing dirasakake babagan judhul situs web, nanging aku yakin 100% kaya foto stok gratis. Morguefile minangka situs stok gratis sing digawe kanggo kreatif, kanthi materi iklan. Dheweke nawakake luwih saka 350,000 foto stok gratis sing cocog kanggo keperluan pribadi lan komersial.

Kajaba iku, Morguefile dilengkapi pilihan video, vektor, lan template sing diwenehake dening situs web pihak katelu kayata iStock lan Shutterstock. Kabeh, kabeh, foto stock gratis acak kalebu akeh kategori. Lan yen sampeyan ndhaptar, sampeyan bisa menehi tetenger gambar sing disenengi lan kaya kothak sing ngidini sampeyan nggawe koleksi gambar sing paling disenengi.

putusan: Aku bakal milih judhul sing luwih apik kanggo situs web, nanging yen sampeyan bisa ngerteni, Morguefile minangka mishmash ayu saka gambar saham paling apik ing web.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto (Situs web mikropon pihak katelu nyedhiyakake video, Vektor, lan Cithakan)

Magdalena

magdeleine

Magdeleine njupuk pendekatan sing beda kanggo fotografi stok gratis. Ora nganggo kaca ngarep sing rame, dheweke menehi foto resolusi gratis gratis saben dina. Yen sampeyan ora seneng gambar dina iki, sampeyan bisa nelusuri koleksi sing terus berkembang.

Dadi aku kenek Browse tombol amarga - penasaran. Cekakipun crita, aku kesengsem karo apa sing ditemokake ing sisih mburi. Magdeleine nampilake koleksi foto inspirasi sing dipilih kanthi tangan ing kategori sing biasa. Apa sampeyan butuh foto alam, gambar abstrak, snap panganan, gambar teknologi, lan gambar wong liya, Magdeleine minangka sumber sing apik banget.

putusan: Magdeleine nyedhiyakake foto sing apik lan apik sing cocog kanggo proyek pribadi lan komersial. Siji-sijine kekurangan yaiku koleksi cilik dibandhingake pesaing. Nanging, dheweke nawakake sawetara gambar unik sing sampurna yen sampeyan golek inspirasi.

Commons: CC0 / Domain Umum, Atribusi Creative Commons 4.0 Internasional (CC BY 4.0)

Atribusi: Dibutuhake kanggo sawetara foto.

Jinis sumber daya: Photos

Institusi Smithsonian ing Flickr

institusi smithsonian babagan Flickr

Didhisiki ing taun 1846 kanthi dana saka James Smithson, Lembaga Smithsonian minangka kompleks museum, pendhidhikan lan riset paling gedhe ing donya, ngontrol 19 museum lan Kebun Binatang Nasional. Misi lembaga kasebut yaiku mbentuk masa depan kanthi nuduhake sumber daya karo jagad iki, nemokake ilmu anyar lan nglestarekake warisan rakyat Amerika.

Dheweke dadi tuan rumah koleksi saham gratis CC0 / Public Domain gratis ing Flickr. Kabeh gambar bebas digunakake kanggo tujuan pribadi utawa komersial. Koleksi kasebut nampilake foto ing lapangan kayata sejarah, budaya, seni lan ilmu pengetahuan saka museum lan arsip.

putusan: Kaca Institusi Smithsonian ing Flickr nawakake akeh foto vintage lan karya seni sing cocog kanggo kabeh kabutuhan. Yen sampeyan mbutuhake luwih akeh, sampeyan bisa mriksa situs web resmi.

Commons: Domain umum

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Foto X

papan x media

Spasi X kabeh babagan masa depan eksplorasi ruangan. Tujuan utama yaiku supaya wong urip ing pesawat liya. Dheweke fokus kanggo mbangun lan ngluncurake roket lan spacecraft, lan entuk perhatian ing saindenging jagad amarga sawetara tonggak sejarah.

Kajaba sejarah perusahaan, Space X duwe galeri media, yaiku koleksi foto stok gratis sing bisa digunakake, nanging sampeyan pengin. Umume nampilake foto roket, pesawat ruang angkasa, satelit, hangar lan barang-barang kasebut. Yen sampeyan minangka ilmuwan roket utawa hobi sing nggumunake papan-fokus foto, Foto X X pilihan apik.

putusan: Poto saham gratis X X sampurna kanggo sapa wae sing apik banget karo papan, lan kabeh sing ana gandhengane. Dheweke nawakake koleksi akeh, lan sampeyan bisa nemokake gambar liyane ing Kaca Ruang X Flickr.

Commons: CC0 / Domain Umum

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video bisa ditambahake ing mangsa ngarep (aku ora nemokake nalika nulis, nanging duwe tautan)

Simpenan Up

Simpenan munggah

Digawe dening Steven Benjamins kanggo para pamiarsa Laporan Pembangun Situs, Stock Up minangka situs web foto stok gratis sing hebat sing nawakake luwih saka 25,000 foto gratis sing dikumpulake saka macem-macem situs foto kayata Burst by Shopify, Life of Pix, Jay Mantri lan 28 situs web liyane, sing umume dibahas ing artikel saiki.

Isih, Stock Up mbantu sampeyan nemokake gambar stock sing gampang tanpa kudu digali kanthi jero. Kajaba iku, Stock Up luwih becik kanggo sampeyan. Dheweke menehi pandhuan rinci babagan tukang situs web, tukang portofolio, lan piranti lunak e-commerce, kabeh duweni saka Site Builder Report.

putusan: Pikirake Simpenan Up minangka direktori ing ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem foto stock gratis sing apik banget saka pirang-pirang sumber. Kaya situs web FindA.Photo sing kita lebokake sadurunge.

Commons: Amarga situs web Stock Up menehi sumber gambar saka macem-macem situs web foto stok gratis, lisensi kanggo saben foto bakal beda-beda. Isih, akeh situs web sing nawakake foto sing nggawa lisensi Creative Commons Zero (CC0), tegese sampeyan aman kanthi sah. Nanging sing mesthi, coba tenanan.

Atribusi: Gumantung saka lisensi, nanging umume ora dibutuhake. Kanthi tembung liyane, "nalika sampeyan bisa nindakake apa wae kanthi foto paling akeh ing Stock Up, sampeyan kudu ndeleng fotografer asli kanggo lisensi kasebut."

Jinis sumber daya: Photos

Dhasar

gambar kandhang foto gratis

Barnimages digawe ing Maret 2015 dening duo dumadi saka Drits Romawi lan Igor Trepeshchenok, loro tukang foto saka Latvia. Tujuan utama Barnimages yaiku nggambarake perumpamaan saham tradisional.

Situs web foto stok gratis nawakake gambar kualitas sing seger, tanpa ana duplikat foto stok sing bakal ditemokake ing situs foto. Barnimages nawakake fotografi unik sing diarani pangripta koleksi sing saya akeh "non-stock."

putusan: Barnimages nawakake gambar kanthi resolusi dhuwur sing apik kanggo kabeh wong, apa sampeyan blogger, desainer, seniman grafis utawa bisnis, lan liya-liyane. Kabeh foto bebas digunakake kanggo proyek pribadi utawa komersial.

Commons: Lisensi Barnimages

Atribusi: Ora dibutuhake, nanging link bali menyang Barnimages lan nuduhake kabar apik ing media sosial dihargai

Jinis sumber daya: Photos

Jeshoots

jeshoot

Jeshoots minangka photobank sing apik digawe dening Jan Vasek, fotografer sing loman sing pengin nggawe jagad iki papan sing luwih apik kanthi nawakake foto gratis lan Mockup. Dheweke dadi siji-sijine penulis kabeh foto, tegese sampeyan ora kudu kuwatir lisensi.

Jeshoots wis operasi wiwit taun 2014 lan nawakake macem-macem gambar ing pirang-pirang kategori. Kategori populer ing situs foto gratis iki kalebu teknologi, kasino, kesehatan, pendhidhikan, musim panas, olahraga lan liya-liyane.

putusan: Jeshoots nawakake foto tematik asli lan moyoki PSD. Nalika sampeyan wis duwe ewonan gambar unik kanggo njaluk emosi karo konten media. Kabeh foto 100% gratis kanggo panggunaan pribadi lan bisnis. Nanging, sawetara moyoki ora gratis.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Ora dibutuhake nanging dihargai

Jinis sumber daya: Foto, Mockup PSD

ShotStash

pucukane

ShotStash minangka situs web foto stock gratis sing resik lan minimal sing nawakake akeh gambar kanggo kabeh profesional kreatif. Kanthi ewu foto definisi dhuwur sing bakal dipilih, sampeyan bakal gampang golek gambar sing cocog kanggo proyek sabanjure.

ShotStash nyakup gamut fotografi saham gratis, apa karo pirang-pirang kategori kayata bisnis, alam, wong, kewan, teknologi lan sapiturute. Kabeh gambar dilisensi ing CC0, tegese cocog kanggo panggunaan pribadi lan komersial.

putusan: ShotStash minangka database luwih saka 5,000 foto stock kualitas apik kanggo macem-macem panggunaan. Dheweke uga nawakake pilihan foto sing kecanthol kanthi wallpaper gedhe.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Nggolek Kaca

kaca tingal

Nanging blog Tumblr liyane, Nggoleki Kaca wis nggawa sampeyan, Lisa, panulis lan fotografer. Situs web nampilake gambar asli dening Lisa kanthi sawetara sumbangan saka kreatif liyane.

Aku seneng ndeleng jagad iki kanthi mripat lensa, sing meksa aku golek sing apik, sing apik, sing apik lan sing ora biasa ing endi wae aku lunga. - Lisa

Tanpa kamera, Lisa ujar manawa dheweke biasane mikir mbesuk, lan dheweke saiki durung nate ana. Apa tegese sampeyan bisa ngarep-arep nemokake gambar sing beda lan beda ing Looking Glass.

putusan: Nalika Nggoleki Kaca minangka hobi, wis nggawe keluwihan foto sing bisa digunakake nanging sampeyan pengin pribadi utawa komersial. Lisa ora main foto, dadi njupuk nalika kasedhiya. Sampeyan bisa nyana apa-apa saka artsy nganti praktis lawas.

Commons: Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

StockPholio

stockpholio

StockPholio minangka sumber utama kanggo foto stok gratis amarga koleksi luwih apik saka luwih saka 1 yuta gambar. Apa sampeyan nggoleki foto kanggo media sosial, blog, situs web bisnis, utawa panggunaan kreatif liyane, sampeyan bakal nemokake gambar sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan ing StockPholio.

Situs web kasebut super-duper gampang digunakake. Ora ana kategori ing homepage, nanging fungsi telusuran cukup migunani. Ing kaca foto, sampeyan duwe gambar sing dipérang dadi kategori biasa kayata abstrak, kewan, seni, kaendahan, fashion, latar mburi lan tekstur, mung kanggo ndemek ujung gunung es.

putusan: Yen sampeyan ora kepengin golek jero nalika mburu gambar sing sampurna, tandhani StockPholio kanggo inspirasi. Sampeyan bisa nelusuri koleksi utawa nggunakake fungsi telusuran sing gampang kanggo nemokake persis kaya sing sampeyan butuhake. Kabeh gambar diwenehake kanthi gratis. Kajaba iku, gambar kasebut ukurane beda-beda.

Commons: Akeh lisensi Creative Commons, Domain Umum

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Waca rangkeng-

stokspotos

StockPhotos.io njupuk macem-macem cara kanggo nyedhiyakake fotografi saham gratis kanthi desain kaya Pinterest. Saiki, sampeyan bisa repin, kaya lan komentar ing foto saham sing paling disenengi. Situs web kasebut nampilake gambar domain umum lan kreatif wiwit saka pangguna lan uga situs web kayata Flickr.

Dheweke duwe macem-macem kategori lan luwih saka 27,000 gambar sing bisa digunakake kanggo proyek pribadi lan komersial kasedhiya sampeyan kredit fotografer asli. Kejaba foto stock gratis, situs web nawakake kaca sing mbantu sampeyan nemokake akeh sumber kayata fonts, ikon, editor foto, skrip galeri foto lan sapanunggalane.

putusan: StockPhotos.io nawakake foto stok gratis lan akeh sumber daya liyane ing sak pusat. Saiki, sampeyan ora prelu nggoleki internet apamaneh yen sumber foto sing apik angel ditemokake.

Commons: Domain Umum, Creative Commons (Nanging priksa saben foto kanthi mandiri)

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

stok pic

stokpic

Apa koleksi apik banget iki. Situs web kasebut digawe dening Ed Gregory, fotografer internasional lan wong ing konco perusahaan warna Colok, Dance Lovely and Photos In Colour. Kanthi ewu foto ing pirang-pirang kategori, nemokake gambar sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan wis ora gampang.

Nalika langganan Stokpic, Ed janji bakal ngirim sampeyan 10 foto premium saben rong minggu. Tujuane yaiku mbantu sampeyan fokus ing prekara liyane sing penting tanpa kuwatir karo foto stock. Foto kasebut pancen ayu lan nangkep pirang-pirang jinis wektu kayata Pernikahan, liburan, lan acara live liyane.

putusan: Stokpic minangka sumber foto stock gratis sing luar biasa. Dheweke nawakake akeh kategori lan lisensi Stokpic santai sing ngidini sampeyan nggunakake gambar kanthi komersial tanpa gangguan.

Commons: Lisensi Stokpic

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Wikimedia Commons

situs saham wiki gratis gratis

Wikimedia Commons minangka salah sawijining sumber media domain paling gedhe lan paling gedhe, apa foto, video, lan file audio gratis. Saiki, situs web kasebut nggawa luwih saka 60 yuta file media sing bisa digunakake kanggo sapa wae sing bisa kontribusi.

Iki minangka proyek Yayasan Wikimedia, kabeh wong sing nggawa sampeyan Wikipedia, Wikipedia, Wikidata, Wikibooks lan sawetara proyek nirlaba liyane. Dheweke nawakake basis data sing akeh, nanging bisa nambah fungsi telusuran, amarga nemokake file media sing apik kanggo proyek sampeyan bisa mbutuhake wektu.

putusan: Wikimedia Commons minangka pimpinan nalika nyedhiyakake gambar domain publik. Dheweke bisa uga paling apik, lan amarga ana sebab sing apik. Repositori media ageng sing nampani kontribusi saka pangguna saka saindenging jagad. Model kasebut nyebabake wutah saka repositori media kaya liyane.

Commons: File kasedhiya ing lisensi sing wis ditemtokake ing kaca deskripsi. Lisensi Umum Domain lan lisensi Creative Commons.

Atribusi: Dibutuhake kanggo sawetara foto

Jinis sumber daya: Foto, Video, File Audio

Wylio

wylio

Wylio minangka napas seger ing pasar sing rame yaiku fotografi stok gratis. Gampang digunakake kanthi gampang, Wylio nggawe gampang golek gambar sing sampurna. Dheweke nggunakake Flickr API kanggo nggabungake macem-macem gambar sampurna piksel sing cocog kanggo digunakake.

Sawise sampeyan nemokake gambar sing sampurna, sampeyan bisa ditambahake menyang situs web liwat kode embed utawa download gambar menyang komputer dhisik. Ndhuwur, dheweke nawakake editor gambar sing ngidini sampeyan ndeleng kepiye gambar sampeyan bakal mili karo konten sampeyan. Sampeyan bisa nyelarasake gambar lan ngowahi ukuran kanthi nggunakake geser sing gampang.

putusan: Nggoleki gambar ing Wylio gampang, apa karo mesin telusuran Ajax. Lan wiwit entuk gambar saka Flickr, salah sawijining situs enggo bareng gambar paling gedhe, sampeyan bisa nyana macem-macem gambar lan gambar seger ing kategori apa wae.

Commons: Pelesenan gumantung karo gambar sing sampeyan butuhake, priksa

Atribusi: Dibutuhake kanggo sawetara gambar

Jinis sumber daya: Photos

123RF

123rf

Ngomong sampeyan duwe anggaran kanggo nyemprot foto saham. Sampeyan bakal katon ing endi? Umume situs saham ing dhaptar kita nawakake foto gratis. 123RF, ing tangan liyane, adol foto gratis tanpa royalti. Banjur, kenapa situs web nggawe potongan kasebut? Ya, kanggo wiwitan, dheweke menehi gambar kanthi bermutu kanthi maneka warna industri.

Nanging, dheweke ora nawakake gambar kanthi gratis - sampeyan kudu mbayar nganti ndownload gambar premium saka 123RF. Situs web iki duwe koleksi sing apik, nanging cocog kanggo sing duwe dhuwit kanggo ngentekake foto stok. Yen sampeyan pengin gambar gratis, pilih opsi liyane.

Nanging, yen sampeyan nggoleki jutaan foto stok resolusi tinggi lan bebas royalti, vektor, klip video, lan file musik, 123RF minangka papan sing cocog. Iki uga minangka papan sing apik kanggo adol foto sampeyan.

putusan: Nalika ora nawakake gambar gratis, 123RF nawakake sampeyan cukup yen sampeyan njupuk rute premium. Gambar kasebut bermutu, unik, lan ana pirang-pirang kategori. Tindakake rencana premium sing cocog kanggo anggaran lan kabutuhan sampeyan.

Commons: Lisensi Bebas Royalti Gratis

Atribusi: Dibutuhake kanggo sawetara karya

Jinis sumber daya: Foto, Vektor, Klip Video, File Musik

KingFreeStock

kingSuket

AllTheFreeStock digawe dening Saijo George, konsultan SEO saka Melbourne, Australia. Iki dudu situs web foto stok gratis sing khas. Iki direktori sing nggabungake foto stock, ikon, video, lan musik saka selusin situs web.

Kabeh foto stok gratis ing situs web kasebut didhaptar kanthi lisensi Creative Commons Zero, tegese sampeyan bebas nggunakake ing proyek komersial. Nanging, video, efek swara, lan lambang nawakake lisensi sing beda, tegese apike mriksa syarat panggunaan ing saben situs sadurunge digunakake.

putusan: AllTheFreeStock minangka direktori sederhana sing mbantu sampeyan nemokake gambar stock, video, musik, lan ikon gratis ing sak papan. Dheweke nawakake akeh sumber daya sing artine sampeyan lagi tangan yen mbutuhake gambar, klip video, file musik utawa lambang ekstra.

Commons: Creative Commons Zero (CC0) kanggo gambar lan macem-macem lisensi kanggo sumber liyane

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Video, Musik, Ikon

BigFoto

foto gedhe

Apa sampeyan nggoleki foto lan artikel lelungan? Yen pancen sampeyan, sampeyan bakal seneng BigFoto, blog sing khusus kanggo nuduhake foto lan crita lelungan gratis saka macem-macem lokasi ing saindenging jagad.

BigFoto diatur kanthi becik, sing nggawe crita apik lan foto sing apik banget gampang. Sampeyan bisa nemokake gambar kanthi bawana utawa kategori.

Dheweke uga duwe bagean macem-macem sing ngirim gambar acak. Yen sampeyan ora seneng crita lelungan, mesthine bakal seneng gambar sing apik ing situs web kasebut.

putusan: Yen sampeyan dadi blogger lelungan, sampeyan bakal nemokake akeh inspirasi ing BigFoto. Sampeyan golek foto lelungan nyata? BigFoto minangka wangsulan. Situs web kasebut diupdate kanthi rutin supaya sampeyan ngerti yen bakal entuk konten sing anyar, bisa dadi gambar utawa crita saka sebalik jagad iki.

Commons: Lisensi khusus sing ngidini sampeyan nggunakake gambar nanging sampeyan pengin, yen sampeyan link bali menyang bigfoto.com.

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Compfight

tandhingan

Compfight minangka gambar mesin telusur kaya Google Gambar Nggunakake Flickr API kanthi efisien nemokake gambar kanggo blog, komp, inspirasi, lan riset. Aku njupuk situs web kanggo drive drive, lan aku kesengsem amarga telusuran gambar cepet. Aku nemokake gambar kanthi gampang, lan lisensi jelas banget.

Situs web minangka sumber sing apik kanggo nemokake akeh foto stok gratis kanthi cepet. Pancen ora bisa diatasi, mula bisa uga cepet banget. Sampeyan mung duwe kothak telusuran lan bagean "Telusuran Populer" ing homepage. Kaca asil gambar uga gampang dilayari yen sampeyan bakal seneng banget ing situs kasebut.

putusan: Compfight minangka mesin telusur gambar sing apik banget. Nalika Google Gambar duwe kekuwatan, Compfight nggawe golek gambar lan informasi lisensi gampang kaya A, B, C.

Commons: Macem-macem lisensi, priksa gambar individu

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Review Domain Umum

review domain publik

Mangkene sumber foto stok gratis liyane sing menarik ing domain publik. Umume, Review Domain Publik nyedhiyakake foto, file audio, film, lan buku sing lawas tanpa hak cipta sing dingerteni. Sampeyan isih bisa nemokake permata sanajan ora ana foto foto sing lawas.

Dheweke dadi koleksi gambar sing akeh nyakup kabeh saka kaendahan, sejarah, seni, kewan, politik, mitologi, alam lan kabeh. Kabeh gambar kasedhiya kanggo download lan digunakake ing proyek pribadi lan komersial.

putusan: Review Domain Publik minangka sumber foto, film, buku, lan file musik sing apik banget. Yen sampeyan rumangsa nostalgia, sampeyan bakal seneng banget ing situs web kasebut.

Commons: Domain umum

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto, Filem, File Musik, Buku

ABS GratisPic

foto saham lan sumber video gratis tanpa cacat

Kajaba foto Vintage, ABSFreePic minangka sumber liyane gratis kanggo kabeh foto stok sing sampeyan butuhake. Kabeh gambar ing situs web kasebut ana ing sangisore lisensi CC0 Public Domain, tegese bebas digunakake pribadi utawa komersial. Yen sampeyan fotografer, para pencipta ABSFreePic ngajak sampeyan ngunggah foto uga.

Nemokake foto ing situs web foto saham gratis iki, sing kepenak. Sampeyan duwe kategori sing cocog lan fungsi telusuran sing nggawe karya sampeyan luwih gampang. Sampeyan bisa nemokake gambar kanthi warna, musim, acara, jinis, lan akeh kategori liyane.

putusan: ABSFreePic wis nggawa sampeyan dening tim kreatif sing pengin mbangun situs web sing migunani. Koleksi foto saham apik ing ABSFreePic minangka bukti cukup sukses.

Commons: CC0 domain publik

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Hunt Visual

goleki visual

Visual Hunt minangka database gedhe saka 350 yuta foto saham berkualitas tinggi sing bisa digunakake nanging sampeyan pengin. Dheweke mburu gambar commons kreatif sing apik saka akeh sumber online kalebu Flickr. Gambar kasebut sampurna kanggo tujuan tujuan, pribadi utawa komersial.

Kanthi jumlah gambar sing akeh banget, nemokake gambar sing cocog kanggo proyek sabanjure yaiku barang saka kelas papat. Gunakake kothak telusuran, utawa goleki kategori. Visual Hunt nawakake sampeyan pilihan akeh gambar sing paling apik.

putusan: Thanks kanggo database sing gedhe, Visual Hunt nawakake akeh foto lan gambar kanthi resolusi kanggo blog, situs web bisnis, postingan media sosial, iklan cetak, iklan video, lan liya-liyane.

Commons: Creative Commons, CC0 - Priksa gambar masing-masing

Atribusi: Ora dibutuhake nanging tansah dihargai

Jinis sumber daya: Photos

Rak Rak Foto

rak foto

Aku ora nate mbayangake manawa ana wong sing bakal nggawe situs web stok gratis ing forum amarga pancen kasebut Photo Rack; forum sing kebak karo kabeh jinis foto stok. Lan nalika situs web paling anyar dianyari sawetara taun kepungkur, isih duwe macem-macem pilihan gambar.

Dadi sing tepat, Photo Rack nawakake luwih saka 3GB foto stok gratis sing bisa didownload lan digunakake kaya sing dikarepake. Iku luwih saka 27,000 gambar ing 149 kategori kanggo sampeyan. Amarga Photo Rack minangka forum sing khas, situs web kasebut gampang digunakake, mula bisa nemokake kanthi cepet.

putusan: Photo Rack ngatur foto stok gratis kanthi resik lan gampang nemokake gambar sing gampang. Foto-foto kasebut ing ndhuwur rata-rata kualitas, mula aja ngencengi. Dheweke uga nawakake slide show sing ngidini sampeyan navigasi gambar kanthi cepet.

Commons: Lisensi Custom

Atribusi: Ora ana sing dibutuhake, nanging ngormati banget

Jinis sumber daya: Photos

Wundertock

wundertock

Wunderstock minangka situs web foto saham gratis sing nawakake sampeyan akses luwih saka 10 yuta komon kreatif lan luwih saka 100,000 foto domain umum. Dheweke sumber gambar gambar kreatif saka Flickr. Kabeh ing kabeh, sampeyan entuk pilihan kanggo kabutuhan apa wae sing beda.

Minangka profesional kreatif, kita ngerti manawa angel golek "foto kasebut." Wundertock uga digawe dening kreatif kanggo nyengkuyung kreatifitas liyane. Makane dheweke kerja keras kanggo nglumpukake akeh foto domain publik ing sak panggonan.

putusan: Wunderstock minangka sumber foto foto gratis sing gedhe sing menehi pilihan komisi kreatif lan foto domain umum sing cocog kanggo tujuan pribadi lan komersial. Dheweke pancen ngarep-arep sampeyan bisa nggunakake Wunderstock kanggo proyek sabanjure.

Commons: Domain Umum, lisensi Creative Commons beda-beda saben gambar

Atribusi: ora dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Gambar pikep

gambar pilihan

Gambar Pickup minangka salah sawijining koleksi fotografi saham paling gedhe. Dheweke nawakake sampeyan foto saham gratis kualitas premium sing diwenehake dening luwih saka 300 tukang foto lan kreatif saka ing saindenging jagad.

Kabeh foto ing domain umum tegese sampeyan bisa ndownload, ngowahi, nyebarake lan digunakake kanggo apa wae sing disenengi, sanajan ing aplikasi komersial.

Dheweke duwe kabeh kategori sing dikenal kanthi jeneng "Tujuan" ing endi sampeyan bisa nggoleki panggonan sing apik banget sadurunge sampeyan mati. Ing kaca sing padha, sampeyan bisa ndownload foto lelungan sing apik saka papan wisata sing panas ing saindenging jagad.

Ora mung iku, Gambar Pickup dilengkapi editor gambar online sing kuat. Alat kasebut mbantu sampeyan ngatur foto stok gratis kanthi akeh sadurunge didownload.

putusan: Sumber foto stok gratis paling apik ing macem-macem kategori. Thanks kanggo editor foto sing kuat, sampeyan bisa ngowahi lan nggawe stok foto gratis nganti gulung. Alat kasebut migunani banget yen sampeyan nggawe postingan media sosial, poster, lan gambar sing ditampilake kanggo blog sampeyan.

Commons: CC0 / Domain Umum

Atribusi: Ora dibutuhake nanging dihargai

Jinis sumber daya: Foto, Cliparts, Editor Foto

Pablo

Pablo

Pablo minangka bagean saka komunitas Buffer sing luwih akeh. Alat sing apik banget kanggo nggawe gambar sing apik kanggo saben jaringan sosial. Sampeyan bisa nggunakake Pablo kanggo nggawe kuotasi, pengumuman, promosi, lan kiriman jangkauan liyane kurang saka 5 menit.

Sampeyan bisa miwiti karo template, ngunggah gambar, utawa milih saka 600k + gambar stok gratis (sing, btw, mulane Pablo nggawe dhaptar kasebut). Saiki sampeyan ora prelu ngliwati ruang sing jembar yaiku internet sing golek gambar sing apik kanggo kiriman media sosial.

putusan: Pablo minangka alat manajemen media sosial kanthi luwih saka foto saham gratis 600k sing sampeyan lakoni. Lan bagean paling apik? Sampeyan bisa ngirim menyang akun media sosial langsung saka njero Pablo utawa download gambar supaya bisa digunakake miturut budi.

Commons: Creative Commons Zero

Atribusi: Wenehi atribusi sing tepat kapan lan yen perlu

Jinis sumber daya: Alat Manajemen Media Sosial, Foto

Gambar Gambar Utamana

gambar leluhur

Apa sampeyan sejarawan sing golek arsip gambar gratis cetakan sejarah? Yen mangkono, sampeyan bakal seneng Gambar Leluhur. Situs web iki khusus kanggo "… sejarawan, ahli silsilah lan sapa wae sing nindakake sejarah kulawarga, leluhur utawa riset sejarah lokal."

Gambar Ancestry minangka koleksi luwih saka 36,500 gambar kalebu peta, potret, lan cetakan antik sing umure antara 17 lan 19 abad. Kabeh gambar kasebut kalebu kualitas apik lan khusus narik kawigaten para sejarawan, siswa, lan peneliti sejarah kulawarga.

putusan: Gambar Ancestry minangka sumber paling apik kanggo para sejarawan, peneliti sejarah kulawarga, lan ahli silsarian kanggo nggoleki gambar saham royalti saka cetakan lawas lan antik.

Commons: Lisensi Custom

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Foto cetakan antik

pin Photo

foto pin

PhotoPin minangka situs foto stock gratis sing ana gandhengane karo mbantu para blogger lan kreatif bisa golek foto lan gampang ditambahake ing postingan bloge. Sampeyan mung kudu nggoleki topik, pratinjau foto sampeyan, lan klik Entuk Foto tombol kanggo download foto lan link kredit sing cocog.

Situs web kasebut gumantung ing Flickr API sing kuat kanggo nemokake foto-foto kreatif sing apik sing bisa digunakake kanthi gratis ing blog sampeyan. Dheweke dadi jinis gambar sing apik ing kabeh kategori. Sawise kabeh, database dheweke ngemot jutaan foto stock gratis kanggo blog sampeyan.

putusan: Foto Pin minangka sumber foto stock gratis sing cocog kanggo para blogger lan kreatif sing mbutuhake gambar sing apik kanggo blog kasebut kanthi cepet. Dheweke nawakake macem-macem foto stock gratis sing apik banget.

Commons: Creative Commons

Atribusi: dibutuhake

Jinis sumber daya: Photos

Tukang foto

foto lan video saham gratis

Photober minangka situs web enggo bareng foto gratis sing nawakake gambar sing cocog kanggo panggunaan pribadi utawa komersial. Apa tegese sampeyan bisa nggunakake maneh gambar kanthi komersial utawa tanpa modifikasi. Sampeyan bisa nindakake apa wae sing disenengi kanggo nyimpen maneh, reselling, utawa menehi gambar minangka bagean saka produk sing dicithak kayata kertu salam.

Gambar kasebut minangka pilihan gambar resolusi dhuwur sing apik lan apik sing bakal disenengi ing proyek kasebut. Kajaba iku, Photober darmabakti kanggo fotografer. Dheweke duwe bagean blog sing nawakake tips kanggo ningkatake potongan fotografi sampeyan.

putusan: Photober minangka situs web gambar saham gratis sing gampang kanggo kabeh kreatif ing papan. Dheweke duwe koleksi apik sing disedhiyakake saka para kontributor.

Commons: Lisensi Custom

Atribusi: “Yen bisa, wenehi kredit foto. "Gambar Gratis liwat Photober.com". "

Jinis sumber daya: Photos

tekstur

tekstur

Apa sampeyan golek tekstur kanggo 3D, desain grafis lan PhotoShop? Yen mangkono, aja katon adoh saka Texture.com, situs web sing murni kanggo tekstur. Tekstur nemokake aplikasi sing apik ing desain grafis, film, pangembangan game, lan ing endi wae sampeyan butuh latar mburi sing apik.

Textures.com nawakake macem-macem gambar digital lan pola. Koleksi kasebut kalebu gambar kayu, bata, logam, plastik, kain lan liya-liyane. Keanggotaan gratis ngidini sampeyan ndownload 15 gambar gratis saben dinane. Yen sampeyan mbutuhake luwih akeh, sampeyan bisa tuku rencana langganan.

putusan: Diadegake ing taun 2005, gambar Texture.com wis digunakake ing pirang-pirang (yen ora kabeh) perusahaan Efek Visual lan studio game ing saindenging jagad. Bener, koleksi tekstur lan pola luwih saka 135k iku apik 🙂

Commons: Lisensi Custom sing padha karo Creative Commons Zero (CC0)

Atribusi: Gumantung ing gambar tartamtu

Jinis sumber daya: tekstur

Wallpaper HD Ultra

wallpaper ultra hd

Wallpaper HD HD nyedhiyakake ewonan wallpaper 4k UHD lan HD sing apik kanggo piranti favorit sampeyan, desktop utawa seluler. Nanging sapa sing ujar sampeyan ora bisa nggunakake "wallpaper" kanggo tujuan liyane kajaba latar mburi? Ngelingi definisi 4k ultra-dhuwur, sampeyan mung bisa mbayangno kualitas sing sampeyan tekane gratis.

Dheweke nawakake macem-macem lisensi sing cocog kanggo panggunaan pribadi lan komersial. Nyatane, iku mung situs web ing dhaptar sing nyedhiyakake jinis lisensi paling akeh. Dheweke isih duwe koleksi foto sing luar biasa. Apa sampeyan nggoleki wallpaper ing piranti utawa gambar sing apik kanggo kiriman blog, sampeyan bakal nemokake Wallpaper HD Ultra.

putusan: Wallpaper HD Ultra mesthi dadi sumber sing migunani kanggo sapa wae sing golek wallpaper. Kabeh padha, ora ana sing ngalang-alangi sampeyan nggunakake gambar kaya sing sampeyan karepake, yen sampeyan ora nglanggar hak cipta.

Commons: A ton lisensi, priksa dhisik saben gambar

Atribusi: Gumantung ing lisensi

Jinis sumber daya: Wallpaper

Foto Gratis

gambar gratis

FreeFoto minangka situs web foto stock lengkap, nanging gampang digunakake, nawakake luwih saka 130k gambar kanthi 180+ bagean sing diatur dadi luwih saka 3500 kategori. Sumber sing sampurna kanggo gambar sing sampeyan butuhake kanggo digunakake dhewe. Yen sampeyan kudu nggunakake gambar kanggo tujuan komersial, bakal menehi versi luwih dhuwur kanthi rega.

Kanggo pangguna non-komersial, sampeyan bebas ndownload gambar FreeFoto kanggo nggunakake off-line ing layanan greja, proyek sekolah, kertu, leaflet lan liya-liyane. Priksa manawa sampeyan ora nggunakake gambar kanggo tujuan komersial. Yen sampeyan nggunakake gambar kanthi online kanggo proyek pribadi, sampeyan kudu ngubungake FreeFoto.

putusan: FreeFoto nawakake koleksi ukuran sing cocog kanggo panggunaan pribadi. Sampeyan kudu tuku lisensi komersial kanggo nggunakake gambar kanggo proyek komersial.

Commons: Lisensi Lisensi Atribusi-Non-Komersial-Ora Kreatif 3.0 Ora Ana

Atribusi: Diwajibake

Jinis sumber daya: Photos

Pemimpi Digital

wong ngimpi digital

Situs web saham gratis kasedhiya lan lunga, nanging kebutuhan fotografi saham sing luwih apik saben dina tuwuh. Kaya ngono, sampeyan butuh kabeh sumber daya sing bisa ditindakake, lan A Digital Dreamer ora nguciwani. Dheweke nawakake koleksi foto stock gratis tanpa royalti luwih saka 1,000 gambar.

Ora preduli apa sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa santai wiwit A Digital Dreamer nawakake gambar bermutu kanthi macem-macem kategori kayata banyu, tekstur, geni, kewan, pakaryan, bangunan, teknologi, lan liya-liyane. Gambar rampung gratis kanggo didownload lan digunakake kanggo tujuan pribadi lan komersial.

putusan: Pemimpi Digital menehi tambahan apik kanggo koleksi fotografi saham gratis. Kejabi, dheweke menehi font gratis lan PhotoShop sikat uga informasi karir babagan pangembangan game video, desain grafis, lan animasi komputer.

Commons: Bebas Royalti

Atribusi: Ora dibutuhake nanging dihargai

Jinis sumber daya: Photos

bonus

Ing ngisor iki, goleki dhaptar foto stock lan video gratis liyane:

  1. Nembak nyata
  2. PDFoto
  3. cepolina
  4. Ora dingerteni
  5. studio 25
  6. PhotoEvery saan
  7. Tekstur
  8. OpenPhoto
  9. Streetwill

takeaway

Sawetara taun kepungkur, nemokake foto stock gratis, video, ikon, vektor, lan sumber daya liyane sing sampurna. Ana gambar sing luwih sithik tinimbang gambar saiki, lan gambar sing bermutu saka gambar kasebut sadurunge digunakake kanggo regane lengen lan sikil.

Sanajan kemajuane apik, duwe akeh pilihan uga bakal ngalangi sampeyan nemokake foto sing sampurna kanggo proyek pribadi utawa komersial. Bakal dadi luwih parah yen sampeyan ora ngerti tujuane.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngupayakake hak cipta lan lisensi, sing bisa menehi kurva, luwih-luwih amarga umume kita dudu pengacara.

Pramila kanthi pangarep-arep sumber daya iki bisa mbantu golek foto lan sumber video paling apik kanggo ngupayakake proyek sampeyan. Kabeh tanpa kuwatir babagan lisensi utawa hak cipta.

Nganyari 2022: Aku wis mandheg nggunakake stok foto lan situs video stock gratis. Aku saiki nggunakake Canva. Apa sumber foto lan video saham gratis sing paling disenengi?

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.