Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

HostGator vs Wix Comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Head-to-head HostGator vs Wix perbandingan sing ndeleng fitur hosting penting kayata kinerja, rega, pro lan kontra, lan liya-liyane - kanggo mbantu sampeyan milih layanan hosting web lan bangunan situs web sing loro sing kudu sampeyan pilih.

Kolom Ninja 16Kolom Ninja 33

Hostgator

Wix

Babagan:HostGator kalebu klompok layanan hosting EIG sing nyedhiyakake rencana hosting murah lan panggunaan gratis situs web Weebly sing ngidini bangunan situs gampang.Wix.com minangka platform pangembangan berbasis awan kanthi jutaan pangguna ing saindenging jagad. Wix dikenal pangguna ing pasar minangka pembangun situs sing luar biasa kanthi luwih saka 70 kategori template, fleksibilitas luar biasa lan panggunaan sing luar biasa. Iki cocog karo situs apa wae.
Diadegake ing:20022006
BBB Rating:A+A+
Alamat:5005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, TexasNemal Tel Aviv St 40, Israel
Phone Number:(866) 964-2867(800) 600-0949
Alamat email:Ora Didaftar[email dilindhungi]
Jinis Dhukungan:Dhukungan Telpon, Live, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Provo, Utah & Houston, TexasEropah lan Amerika Serikat
Rega Saben wulan:Saka $ 2.75 saben wulanSaka $ 4.92 saben wulan
Transfer data Unlimited:YaOra (Plancongan Plancongan Mung)
Storage Data Unlimited:YaOra Ana
Email Unlimited:YaOra Ana
Hosting Multiple Domain:YaN / A
Hosting Controlpanel / Antarmuka:cPanelAntarmuka Wix
Jaminan Uptime Server:99.90%99.90%
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:45 Days14 Days
Darmabakti Hosting kasedhiya:YaOra Ana
Bonus & Ekstra:$ 100 Google Kredit Adwords. Basekit Site Builder. 4500 Website Cithakan kanggo nggunakake. Plus akeh liyane.Akeh template gratis kanggo dipilih.
The Good: Rencana sing Terjangkau: HostGator duwe apa sing sampeyan butuhake yen sampeyan duwe anggaran sing sempit.
Space Disk Unlimited lan Bandwidth: HostGator ora bisa nyedhiyakake panyimpenan utawa lalu lintas saben wulan, mula situs web sampeyan bakal duwe ruangan sing tuwuh.
Pilihan Hosting Windows: HostGator nganakake rencana hosting kelas Pribadi lan Enterprise sing nggunakake OS Windows lan bakal ndhukung situs web ASP.NET.
Jaminan Uptime lan Uang Dhuwit sing Kuat: HostGator njamin paling ora 99.9% uptime lan 45 dina kebak kanggo njaluk mbalekake yen dibutuhake.
Rega HostGator diwiwiti kanthi $ 2.75 saben wulan.
Gampang Digunakake Antarmuka Seret & Selehake - Wix nggunakake sistem WYSIWYG seret-lan-selehake (Apa sing Sampeyan Entuk Apa sing Sampeyan Golek) sing menehi kontrol lengkap lan pratinjau wektu nyata situs web sampeyan.
Desain Nggolek Profesional - Wix ngidini sampeyan milih luwih saka 510 template basis HTML5 sing apik banget lan kanthi template khas, uga sawetara template basis Flash.
Fitur Bantuan Intuisi - Wix dadi tujuan kanggo nuntun sampeyan karo saluran dhukungan resmi, uga artikel dhukungan sing gegandhengan sing bisa ditemokake kanthi ngeklik tombol pitulung / dhukungan sing katon meh ing endi wae.
Bad: Masalah Dhukungan Pelanggan: Mesthi wae HostGator nanggapi obrolan langsung, lan mung mung solusi sing ora biasa.
Tanggung Jawab Lintas Lalu Lintas: HostGator kondhang amarga ngirim email keluhan utawa mindhah pangguna menyang rak server liyane kapan pangguna entuk lonjakan lalu lintas.
Katon Ads ing Versi Gratis
Wix kalebu logo iklan ing sisih lan ing sisih ngisor kaca situs web yen sampeyan nggunakake Rencana Gratis.
Cithakan Ora Bisa Ganti Gampang
Saiki, ora ana cara kanggo ngganti templat tanpa ilang kabeh karya kustomisasi sing wis ditindakake ing situs web.
Summary:HostGator (deleng) nyedhiyakake registrasi jeneng domain, webmaster, desain web lan alat situs web kanthi rega cukup. Kepuasan pelanggan dijamin kanthi dhukungan jam bunder lan jaminan dhuwit bali 45 dina. Fitur liyane sing nggumunake yaiku 99.9% wektu dhuwur lan daya ijo (eling). Iki minangka layanan hosting web sing apik kanggo para blogger, Joomla, WordPress lan kabeh nutu sing ana gandhengane.Wix (review) dadi gampang kanggo pangguna ngrancang kehadiran web sing estetis lan profesional. Ing Situs web Wix Apa kabeh pangguna sing dibutuhake kanggo ngrancang situs web gratis kanthi kualitas pribadi lan bermutu tinggi sing nggunakake intelijen desain buatan. Nduwe antarmuka sing gampang banget kanggo pangguna anyar lan dilengkapi template akeh.

Dolan maring HostGator

Ngunjungi Wix

Hostgator minangka perusahaan web hosting ing Houston sing nawakake hosting web murah lan nggunakake 2+ yuta situs web. Fitur kalebu jaminan uptime 99.9%, sertifikat SSL gratis, gampang WordPress nginstal, domain gratis setaun, jaminan dhuwit bali 45 dina, ditambah akeh maneh.

Wix minangka perusahaan alat pambangun situs web adhedhasar Israel sing ngidini sampeyan nggawe situs web gratis. Miwiti templat sing dioptimalkan seluler lan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online. Fitur kalebu font multibahasa gratis. 1000 gambar gratis. 100-an app. Cara mbayar kaping pirang-pirang. Jeneng domain khusus. Toko online sing bisa disesuaikan. Ditambah akeh liyane.

HostGator vs Wix - Nimbang Kabeh Cek lan Saldo

Hostgator lan Wix minangka rong platform sing beda-beda sing populer saiki. Wix minangka tukang situs web kanthi layanan hosting web. HostGator dikategorikake minangka panyedhiya hosting web, registrasi domain, lan server pribadi virtual (VPS). Ayo goleki pro lan kontra lan ndeleng sapa sing menang ing kene. Wix luwih terjangkau tinimbang HostGator. Yen gampang digunakake, Wix luwih gampang tinimbang HostGator amarga duwe fitur WYSIWYG. Iki uga duwe dhukungan gedhe sing mbiyantu banget 24/7. Secara umum, Wix menang liwat HostGator.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.