Godaddy vs Squarespace: Peperangan Pembangun Situs Web

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi bantuan saka macem-macem pembangun situs web, nyiyapake situs web ora angel maneh kaya biyen. Apa sampeyan pengin nggawe blog utawa nggawe toko online kanthi kapabilitas eCommerce canggih, ana kombinasi pembangun situs web / host web sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kana bisa dadi rumit - ana akeh sing bisa dipilih!

Squarespace vs GoDaddy mesthi ditampilake ing perang alat bangunan situs web sing paling apik. Loro iki minangka jeneng sing paling kondhang ing konstruksi situs web (lan hosting), lan bisa dadi tantangan kanggo milih pembangun situs web sing cocog kanggo kabutuhan lan anggaran sampeyan.

Layanan hosting web loro kasebut diarahake kanggo panyipta situs web sing anyar lan nawakake tunjangan tambahan kayata keamanan lan tingkat loading kaca kanthi cepet. Tegese situs web sampeyan wis siyap karo layanan hosting ing sawetara detik. Iki ngidini sampeyan nglampahi wektu sing luwih sithik ing konstruksi situs web lan luwih akeh wektu nggarap ide sing nyebabake sampeyan nggawe situs web ing wiwitan.

Sawise nyoba loro tukang situs web dhewe, temuanku yaiku:

GODADDYRUANG KOTAK
EaseDirancang kanggo wong anyar, gampang lan cepet sinau.Isih butuh sawetara kurva sinau kanggo entuk "rasa" nggunakake.
RereganRencana rega sing murah cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe toko online sing gampang.Luwih larang, nanging sampeyan entuk dhuwit.
cithakanTema winates kanthi desain dhasarTema sing apik siap kanggo kustomisasi
Fitur BisnisNawakake layanan dhasar kanggo SEO, media sosial, lan marketing email.Akses menyang kabeh layanan SEO dhasar; media sosial lan alat marketing email sing luwih efisien.

GoDaddy vs Squarespace: Apa Pembangun Situs Web sing Luwih Apik?

Siji bab sing bener babagan loro iki yaiku sampeyan ora perlu ngerti carane nggawe kode supaya situs sampeyan katon atraktif. Dheweke duwe template sing wis dibangun lan opsi desain kanggo dipilih.

Layanan liyane sing kudu sampeyan goleki kalebu pembayaran online, alamat email khusus, manajer akun khusus, intelijen desain buatan, dhukungan obrolan langsung, lan pemetaan situs.

Squarespace lan GoDaddy loro-lorone ngidini sampeyan nyambung menyang media sosial lan nggawe gampang kanggo aplikasi solusi Search Engine Optimization (SEO) sing efisien. Fitur iki ngidini situs sampeyan bisa ditemokake luwih cepet dening mesin telusur kaya Google.

Dheweke uga nyedhiyakake alternatif rencana hosting kanthi rega sing cukup (sanajan dibandhingake karo solusi hosting web sing paling murah). Rega murah apik banget yen sampeyan lagi miwiti lan ora yakin manawa cocog kanggo sampeyan. Nyoba banyu tanpa ngobong dompet - iku sing bakal sampeyan entuk.

Kanthi tabel ringkesan cepet iki, sampeyan bakal ngerti sing bakal bisa digunakake. Nanging mbayar yen sampeyan bakal mriksa info liyane ing situs web.

Godaddy Website Builder vs. Squarespace: Gampang Gunakake

Godaddy

GoDaddy nduweni antarmuka 'Sign Up and Go' sing gampang.

Lan prosedur mesthi cepet. Sampeyan mung kudu ngeklik tombol "Mulai Gratis".

Sawise gabung nggunakake alamat email utawa akun jaringan sosial, sampeyan bakal ngliwati rong langkah: milih kategori saka pilihan sing wis dipilih lan menehi jeneng situs sampeyan.

Cepet lan gampang, lan keputusan apa wae sing sampeyan lakoni ing wiwitan bisa diatur mengko nalika ngowahi.

Banjur sampeyan bakal diarahake menyang editor situs web. Sampeyan bakal milih cithakan situs lan eksprimen karo pilihan panyuntingan situs web nggunakake menu ing sisih tengen.

Sampeyan uga bisa nambah lan ngganti bagean ing menu, kayata pesenan restoran lan streaming langsung saka jaringan media sosial.

GoDaddy wis tata kothak prasaja, lan sampeyan bakal bisa kanggo ngatur barang ing saben cara bisa. Desain kothak katon apik lan nyedhiyakake situs sampeyan kanthi tampilan sing resik lan ramping.

Sampeyan bisa ngowahi ukuran item uga nyetel teks. Item sing luwih gedhe bisa dipindhah munggah lan mudhun, nanging sing luwih cilik mung bisa dipindhah ngiwa lan nengen.

Gampang lan pilihane apik, utamane yen sampeyan ora duwe katrampilan desain sadurunge.

Squarespace

Squarespace

Squarespace situs njupuk pendekatan beda saka GoDaddy nalika nerangake persiyapan situs web.

Sampeyan kudu milih template dhisik sadurunge bisa mlebu. Apa strategi iki luwih unggul tinimbang GoDaddy? Aku ora yakin, nanging paling padha kurban soko beda.

Tinimbang takon dhewe, sampeyan kudu milih cithakan sing cocog karo tujuan sampeyan.

Sawise iku, sampeyan bakal dijaluk menehi jeneng situs sampeyan banjur diwenehi instruksi ringkes babagan nggunakake editor Squarespace.

Kabeh sing sampeyan pilih ing wiwitan bisa uga diganti, kaya GoDaddy. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan nggawe keputusan sing sampurna langsung. Iki ditrapake kanggo judhul situs lan cithakan sing sampeyan pilih.

The Squarespace editor dipun promosiaken gamblang.

Sisih kiwa layar nampilake piranti kanggo kabeh kabutuhan. Editor nandheske pilihan panyuntingan lan ngidini sampeyan nambah lan mbusak informasi saka situs web kanthi cepet.

Proses ngowahi bagean meh padha karo editor GoDaddy. Kajaba iku, sampeyan kudu netepi kothak (sanajan ora kaku ing kene), lan sampeyan bisa nambah bagean lan blok kanggo ngisi materi.

GoDaddy ora menehi watesan kaya ngono, lan sampeyan ditinggalake miturut kekarepan sampeyan. Sampeyan uga bisa milih saka sawetara bagean sing wis digawe.

Aku seneng kemampuan kanggo nambah fitur liyane kanggo bagean sing wis dibangun amarga padha ora tansah duwe iku sing perlu. Iki pancen ngidini jus kreatif sampeyan bisa mlaku, lan pilihan modifikasi meh ora ana watesan.

Squarespace nduweni desain apik banget. Sampeyan ora kudu mikir banget nalika ngembangake situs web, lan katon apik banget.

kene sawetara Squarespace alternatif dipikir! Utawa mriksa iki Squarespace review lengkap.

Pemenang Squarespace vs. GoDaddy: GODADDY!

Godaddy vs Squarespace: Rega

Ngerti apa sing apik lan ora apik kanggo dhuwit iku angel.

Squarespace lan GoDaddy duwe papat rencana premium kanthi macem-macem pilihan. Ora ana rencana gratis, sanajan loro situs kasebut nawakake uji coba gratis. Uji coba Squarespace yaiku 14 dina. Sampeyan uga bisa muter-muter lan ngembangake situs sampeyan nganggo GoDaddy kanthi gratis sajrone 30 dina.

Banjur, GoDaddy luwih murah. Pembangun situs web iki duwe rega saben wulan saka $6.99 nganti $14.99, luwih murah tinimbang rata-rata industri.

Squarespace bisa dibandhingake karo merek liyane kanthi rencana taunan. Tarif saben wulan saka $14.00 nganti $49.00.

Ing kasus apa wae, ayo ndeleng kepiye kemungkinan kasebut.

GoDaddy

dhasar

Rencana $6.99 iki kalebu fitur dhasar. Rencana iki cocog kanggo panggunaan pribadi lan perusahaan. Sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki nggunakake rencana iki:

  • Nggawe situs web pribadi
  • Link domain sampeyan
  • Sambungake siji situs jejaring sosial menyang dasbor kanggo cepet nerbitake.
  • Nggawe limang postingan media sosial saben wulan.
  • Kirim nganti 100 email marketing saben wulan.

Rencana dhasar ora ngemot optimasi SEO utawa kapabilitas sing gegandhengan karo eCommerce.

Standard

The Rencana standar biaya $10.49 lan luwih cocog kanggo situs web perusahaan saka rencana dhasar. Iku kalebu fitur tambahan kayata:

  • Optimisasi mesin pencari
  • Konektivitas menyang telung jaringan media sosial
  • Ngidini nganti 20 postingan media sosial lan 500 email marketing saben wulan.

Iki becik yen sampeyan ora nggunakake eCommerce kanggo situs web sampeyan. Bisnis cilik sing ora duwe niat adol ing situs web bisa entuk manfaat saka marketing media sosial lan optimasi SEO.

Premium

Paket $13.99 iki nduweni fitur tambahan kanggo nggawa bisnis sampeyan menyang level liyane.

  • Sambungake jaringan jaringan sosial tanpa wates.
  • Gawe postingan jejaring sosial tanpa wates.
  • Kirim 25,000 email marketing saben wulan

Rencana iki ora ngidini sampeyan adol produk ing situs web sampeyan. Kapasitas kanggo ngunggah jumlah informasi tanpa wates saka situs jejaring sosial ing situs web sampeyan migunani.

ecommerce

The paket paling larang ($14.99) nyakup kabeh sing diterangake ing ndhuwur lan fitur tambahan. Rencana iki ngidini sampeyan adol ing situs web kanthi paket eCommerce lengkap.

Diskon, pilihan pengiriman, lan pemulihan keranjang sing ditinggalake minangka bagean saka paket kasebut. Iki mung siji-sijine rencana sing ngidini sampeyan adol, dadi yen sampeyan nggoleki, iki mung siji-sijine pilihan.

Rencana Squarespace

Rencana Squarespace

Personal

Kaya rencana Dasar GoDaddy, rencana iki menehi fungsi dhasar kanggo $14.00 saben sasi. Ciri-cirine yaiku:

  • Nggawe situs web lan nyunting situs web lengkap
  • Keamanan SSL kanggo domain khusus gratis
  • Panyimpenan lan bandwidth ora ana watesan.

Paket iki paling cocok kanggo portofolio. Paket iki, ora kaya rencana dhasar, ngemot fitur marketing. Fitur utama rencana Pribadi cocog kanggo nampilake karya sampeyan.

Bisnis

Ngalih, rencana $ 23.00 saben wulan iki kalebu kabeh ing rencana Pribadi lan liyane. Dipromosikan minangka rencana fokus bisnis kanthi keuntungan tambahan kaya analytics lan eCommerce canggih (kanthi biaya transaksi 3%).

The Rencana bisnis bisa uga katon minangka alternatif sing apik, nanging biaya 3% minangka kesepakatan. Apa sampeyan kudu mbayar dhuwit ekstra yen sampeyan wis duwe rencana iki?

Dasar Perdagangan

Dasar Perdagangan biaya $27.00 saben sasi lan kalebu fitur canggih kayata:

  • 0% ragad transaksi kanggo eCommerce.
  • Kustomisasi lengkap CSS, HTML, lan JavaScript
  • Analytics kanggo eCommerce majeng
  • Akun pelanggan lan email bisnis

Yen sampeyan pengin ngedol barang, Commerce Basic luwih unggul tinimbang rencana Bisnis. Ya, luwih larang, nanging sampeyan ora bakal dikenani biaya transaksi tambahan.

Commerce Lanjut

Piranti sing ditawakake dening Commerce Advanced rencana ing $49.00 saben sasi temenan kanggo mbantu mbalekake investasi.

Fitur tambahan kaya ing ngisor iki:

  • Pilihan kanggo pangiriman majeng
  • Recovery saka cart nilar
  • Penjualan langganan

Kualitas kasebut mbantu njaga klien. Iku dudu solusi sing cocog kanggo wong sing lagi miwiti. Rencana iki minangka pilihan sing cocog kanggo bisnis sing luwih gedhe lan luwih mapan. Bukak kene kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana Squarespace lan prices.

Pemenang Squarespace vs. GoDaddy: GODADDY!

GoDaddy vs Squarespace: Cithakan

Cithakan Godaddy

Cithakan godaddy

GoDaddy pembangun situs web duwe 22 tema sing ngidini sampeyan nggunakake konten sing padha karo tata letak sing beda.

Cithakan Squarespace

Cithakan Squarespace

Squarespace wis liwat 110 cithakan sing bisa disesuaikan karo situs web unik.

Kaloro tukang situs web kasebut nyedhiyakake tema sing menarik, nanging tingkat kemampuane beda-beda.

Cithakan Squarespace sing prayoga minangka titik wiwitan sing apik kanggo pangguna sing duwe katrampilan desain cilik.

Bedane utama antarane GoDaddy lan Squarespace yaiku cara fungsi template.

Aku appreciate carane sampeyan bisa nyimpen cithakan ing "Favoritku." Sampeyan bisa cepet bali menyang sing narik minat sampeyan sadurunge.

Cithakan kasebut dhewe kontemporer lan dirancang kanthi apik. Desain kasebut menehi penekanan sing kuat ing grafis, nggawe situs sampeyan katon apik.

Aku yakin dheweke apik banget kanggo portofolio amarga nyorot foto sampeyan kanthi tampilan sing paling apik.

Aku seneng Squarespace cithakan amarga padha nandheske grafis lan personalisasi sakabèhé. Desain sing saiki lan visual narik kawigaten; meh angel ngrusak tampilan situs kasebut.

Pemenang Squarespace vs. GoDaddy: SQUARESPACE!

Godaddy vs Squarespace: Fitur Bisnis

GoDaddy

GoDaddy iku forte punika bisnis, lan padha nyedhiyani sawetara saka sudhut alat kanggo sade, marketing, lan analytics.

Squarespace

Squarespace cocok kanggo kabeh jinis situs web, saka blog nganti adol lan marketing.

Loro-lorone platform duwe alat pihak katelu sing apik kanggo adol.

Loro-lorone platform kasebut nyedhiyakake kemampuan sing dirancang khusus kanggo perusahaan cilik. Iki minangka faktor sing paling penting kanggo ditimbang nalika mutusake antarane Squarespace lan GoDaddy kanggo adol.

Dadi, kepiye carane nggawe situs web kasebut tumpukan babagan bisnis? Ayo ngerteni:

eCommerce

GoDaddy nawakake pusat kontrol misi bisnis lengkap. Iki nggabungake unsur paling kritis saka bangunan situs web ing sak panggonan. Platform kasebut nggabungake panggunaan lan kesederhanaan. Paket iki dilengkapi karo tutorial informatif sing cocog kanggo pamula.

Nambahake lan ngatur toko online uga gampang - pilih pilihan "Toko Online" ing editor situs web.

Jenis huruf lan warna toko online sampeyan bakal langsung diowahi dadi apa sing wis sampeyan pilih.

Persiyapan kasebut uga dirancang kanggo para pemula kanggo aplikasi dagang Squarespace.

UI saka pembangun situs web iki gampang dipahami. Sawise sawetara latihan, sampeyan bakal bisa nyiyapake toko. Antarmuka kalebu kabeh sing sampeyan butuhake, saka adol online nganti pangiriman.

Alat Marketing lan SEO

GoDaddy nawakake posting media sosial lan alat marketing email sing apik banget.

Alat media sosial ngidini sampeyan nerbitake langsung menyang akun jaringan sosial saka dasbor. Apa sing paling apik? Dheweke nyedhiyakake template kiriman sing wis digawe apik sing ngidini pangguna nuduhake materi sing konsisten ing jaringan sosial.

Nalika aku duwe sawetara pengalaman karo desain grafis, fitur-fitur kasebut luwih gampang. Padha ngurus kabeh supaya sampeyan bisa lungguhan lan ngendhokke.

GoDaddy uga duwe alat marketing sing apik banget sing diarani InSight. Iku alat dashboard sing ngelingake sampeyan tujuan perusahaan lan apa sing kudu ditindakake kanggo nggayuh.

Sawise milih tujuan sampeyan, program iki bakal menehi tugas kanggo mbantu sampeyan tekan kono.

Nawakake skor yen sampeyan ngrampungake kabeh tugas cilik. Skor iki mbandhingake situs sampeyan karo situs liyane kanthi misi sing padha.

Apa aku ujar manawa GoDaddy nyoba nyederhanakake kabeh? Dadi, mesthine ora kaget yen SEO minangka salah sawijining.

GoDaddy iku SEO Wisaya teka ing Rencana Dasar. Iku migunani kanggo wong anyar kanggo SEO.

Wisaya SEO iki diwiwiti kanthi takon sampeyan sawetara pitakonan babagan situs web sampeyan. Aku dijaluk nerangake situs webku, contone. Sampeyan bakal sinau carane ngowahi isi lan judhul kanggo ngedongkrak pangkat kanggo tembung kunci sing dipilih ing tahap iki.

Iki minangka fitur sing nyenengake - program kasebut nyaranake tembung kunci sing cocog ing tulisan sampeyan. Secara pribadi, otakku ora bakal ngasilake kanthi cepet, mula aku matur nuwun kanggo fitur iki.

Wisaya banjur nyaranake carane ngowahi situs sampeyan nganggo tembung kunci.

Alat iki nyakup kabeh dhasar lan ngidini sampeyan ngatur cara sampeyan katon ing mesin telusuran. Iku apik kanggo pamula, nanging ora khusus yen sampeyan wis ngerti SEO.

Squarespace nawakake emphasis ing media sosial lan marketing email. Alat Unfold ngidini sampeyan nggawe gambar sing apik kanggo bisnis sampeyan.

Nalika versi dhasar saka aplikasi iki gratis, versi premium biaya $2.99 ​​saben sasi. Aplikasi iki nyedhiyakake tata letak, tipografi, lan efek sing digawe desainer kanggo mbantu sampeyan ngadeg ing jejaring sosial.

Squarespace nawakake template pemasaran email sing padha karo desain situs web. Lan kaya pangembangan situs web, sampeyan kudu milih template sing paling cocog karo panjaluk sampeyan.

Aku bakal menehi sampeyan kepala sadurunge supaya sampeyan siyap nalika nerangake SEO. Piranti kasebut ora apik kaya sing diwenehake dening GoDaddy. Nanging dheweke nindakake pakaryan kanthi becik.

Alat SEO relatif prasaja. Dheweke ngidini sampeyan ngowahi deskripsi kaca, judhul, lan meta-data liyane. Iku ora akeh, nanging aku duwe firasat yen sampeyan bakal luwih seneng tinimbang GoDaddy yen sampeyan wis nggarap SEO sadurunge.

Ing menu Pemasaran, uga ana komponen SEO sing ngurusi masalah ing saindenging situs. Lan aku seneng nglaporake manawa dheweke menehi sawetara alat sing migunani kanggo mbantu iki.

Pemenang Squarespace vs GoDaddy: SQUARESPACE!

Summary

GODADDYRUANG KOTAK
EaseWinnerNOMER LORO
RereganWinnerNOMER LORO
cithakanNOMER LOROWinner
Fitur BisnisNOMER LOROWinner

Squarespace nawakake tampilan sing nyenengake amarga tata letak sing nyenengake. Katon kaya prasaja minangka nyiapake presentation utawa soko ing kaca prosesor tembung kanggo wong anyar. Nduwe kerangka kerja sing wis ditindakake umume wong ing komputer. Iku grapyak lan adoh saka medeni.

Squarespace nyedhiyakake sektor kreatif apa wae sing nggabungake gambar, kayata sampeyan pengin ningkatake katrampilan fotografi, nuduhake kemampuan masak, utawa nampilake barang sing pengin didol. Opsi eCommerce Squarespace uga ditampilake kanthi jelas ing kene. Padha sampurna kanggo perusahaan cilik lan menengah.

Kangge, GoDaddy paling dikenal minangka registrar domain. Iku uga panyedhiya hosting web tradisional, nyedhiyakake opsi kaya hosting sing dituduhake.

GoDaddy nawakake rong alternatif utama kanggo situs bisnis dhasar: pembangun situs web GoDaddy utawa a WordPress nginstal karo plethora saka WordPress tema kanggo milih saka. Yen sampeyan kesusu, nggawe situs web perusahaan minangka papan sing apik kanggo miwiti nggawe situs web sampeyan.

Rincian cilik liyane sing kudu dipikirake kalebu fitur eCommerce liyane, desain web, opsi seret, lan selehake, sertifikat SSL gratis, bandwidth tanpa watesan, dhukungan telpon, lan dhukungan email. Sampeyan bisa tansah ngunjungi situs Godaddy lan Squarespace lan situs web liyane kanggo nggawe perbandingan sing apik.

Sawetara tukang situs web liyane sing kudu dipikirake yaiku Wix lan Bluehost.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.