Carane Nggawe Website Wedding Kanggo Dina Istimewa Panjenengan

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nalika ngrancang dina khusus sampeyan, sing pertama dipikirake yaiku dudu "desain situs web." Nanging ngelingi kabeh macem-macem cara situs web wedding bisa migunani, mesthine! Pramila aku ing kene kanggo nuntun sampeyan saben langkah carane nggawe website wedding.

Saka $0 nganti $16 / sasi

Nggawe situs web wedding gratis karo Wix

Situs web wedding mung ana wiwit awal taun 2000-an, nanging kanthi cepet dadi bagian standar saka perencanaan pernikahan.

Dadi, sadurunge gedhe "Aku!" ayo deleng sawetara panggunaan kreatif situs web pesta lan kepiye carane nggawe situs web sing nggambarake gaya lan visi unik sampeyan lan bakal dadi pasangan.

Alasan Apa Sampeyan Kudu Nggawe Situs Web kanggo Pernikahan

Ana akeh alasan kanggo nggawe situs web kanggo pesta, saka ngandhani rincian penting lan nganyari menyang tamu nganti ndhaptar hadiah lan nuduhake foto dina gedhe karo kanca, kulawarga, lan wong sing ditresnani.

Durung yakin?

Mangkene sawetara alasan liyane kenapa sampeyan kudu nggawe situs web wedding.

  • Tamu sampeyan ora perlu kuwatir yen salah panggonan utawa lali nggawa undhangan fisik utawa nyimpen tanggal wiwit kabeh informasi sing dibutuhake bakal gampang diakses online.
  • Situs web wedding sing kompatibel karo smartphone luwih apik amarga bakal ngidini tamu ndeleng informasi penting nalika ing dalan.
  • Saliyane nyederhanakake samubarang kanggo tamu, situs web wedding ndadekake Panjenengan cara urip luwih gampang dening menehi cara kanggo ngumpulake RSVP kanthi digital, pilihan dhaharan, lan informasi liyane sing dijaluk saka tamu, mbusak perlu kanggo spreadsheets clunky utawa cathetan tulisan tangan.
  • sampeyan bisa pranala menyang pendaptaran, nggawe luwih gampang kanggo tamu nemokake.
  • Yen rencana acara ganti, sampeyan bisa supaya saben wong dianyari bebarengan (tanpa kudu nelpon utawa email tanpa wates).

Tip Pro: kanggo nggawe cathetan matur nuwun kanthi gampang, takon tamu sampeyan ngetik informasi alamat surat fisik nalika RSVP.

Ora perlu ngirim teks kikuk sawise pesta!

Carane Nggawe Website Undangan Pernikahan

Sanajan undhangan kertas isih dadi pilihan sing disenengi kanggo akeh wong, ana akeh alasan kenapa tradisi iki ora cocog. 

Kanggo siji, biaya ngrancang, nyetak, lan ngirim undhangan sampeyan bisa uga larang. 

Kajaba iku, pikirake carane gampang salah sijine selembar kertas! Undhangan manten sampeyan (lan kabeh informasi penting sing dikandung) duwe kesempatan sing apik banget kanggo ilang ing acak, nggawe tamu bingung ngelingi rincian penting.

Nggawe situs web undhangan manten nyilikake biaya lan ndadekake tamu ora bisa ilang undangan. 

Sanajan sampeyan do mutusake kanggo nindakake undhangan kertas, nggawe situs web ing ndhuwur iku minangka cara sing apik kanggo ngatasi masalah potensial lan priksa manawa komunikasi sampeyan mlaku kanthi lancar.

Yen pikirane nggawe situs web nggawe sampeyan gugup, aja kuwatir!

Sampeyan ora mbutuhake desain web utawa pengalaman coding kanggo nggawe situs web sing fungsional lan apik banget kanggo pesta pernikahan sampeyan.

Free Wedding Website Builders

situs web wedding gratis simpul

Ayo jujur: kanggo umume kita, pesta minangka pesta sing paling larang sing bakal kita lakoni. Ing AS, ing biaya rata-rata pesta ing taun 2021 yaiku $ 22,500.

Biaya nambah kanthi cepet bisa nggawe sirahmu muter, lan riset wis nuduhake yen 28% pasangan duwe utang kanggo mbayar pesta.

Ing tembung liya, anggaran minangka salah sawijining masalah sing paling penting kanggo umume wong nalika ngrancang pesta. Untunge, Ana sawetara cara sampeyan bisa nggawe situs web wedding sing apik kanthi gratis.

Salah sawijining pembangun situs web wedding gratis sing paling populer yaiku Ing Knot, sing ngidini sampeyan lan pasangan milih saka macem-macem desain sing beda-beda lan banjur ngatur kanthi informasi sampeyan dhewe.

Cithakan kasebut dirancang kanthi apik kanthi macem-macem estetika sing beda-beda, lan sampeyan meh dijamin nemokake sing disenengi.

Alat bangunan situs web wedding gratis liyane yaiku Penganten putri, kang uga nawakake Uploaded nyengsemaken Cithakan.

Yen sampeyan ora yakin carane nggawe situs web wedding sing apik, Minted Bride uga nawakake pilihan kanggo nyewa profesional kanggo ngrancang situs sampeyan kanthi rega sing cukup.

Loro-lorone perusahaan kasebut uga nawakake akeh layanan manten liyane sing bisa digabung karo situs web, kalebu undhangan fisik (yaiku, kertas) lan desain nyimpen-tanggal lan perencanaan pesta.

Wigati dicathet yen opsi gratis kanggo mbangun situs web wedding umume dilengkapi fitur sing luwih winates lan ora kalebu URL khusus.

Iki ora strictly kudu, utamané yen sampeyan lagi nggarap budget nyenyet, nanging mbayar ekstra kanggo duwe URL khusus minangka cara sing apik kanggo nggawe situs web sampeyan gampang dielingake kanggo tamu.

Mesthi, sampeyan bisa lunga karo liyane Gawe situs web DIY kanggo nggawe situs wedding, nanging nggunakake layanan sing dirancang khusus kanggo nggawe situs web kanggo manten kemungkinan luwih apik wiwit padha teka karo fitur (kayata opsi RSVP) sing cocog lan perlu kanggo website wedding.

Salah siji opsi sing paling apik kanggo nggawe situs wedding sing nggumunke kanthi gampang yaiku Wix.

template wedding wix

Cithakan wedding Wix teka karo:

  • RSVP
  • Registry
  • Galeri foto/video
  • Rincian panggonan, carane tekan kono, lsp.
  • lan akeh liyane

Selengkapnya babagan Wix kene lan pira regane.

DEAL

Nggawe situs web wedding gratis karo Wix

Saka $0 nganti $16 / sasi

Apa sing kudu dilebokake ing situs web Pernikahan

contone situs wedding

Ing cathetan kasebut, ayo deleng informasi lan fitur sing kudu kalebu ing situs pesta.

Foto lan Pesen Sambutan

Akeh pasangan sing milih njupuk foto keterlibatan profesional, nanging mesthine iki ora perlu.

Sampeyan mung bisa pilih foto sampeyan lan pasangan sing sampeyan rasakake nggambarake katresnan sampeyan, apa iku dijupuk profesional utawa ora.

Minangka kanggo pesen sambutan, iki nyetel nada kanggo acara, supaya iku tutul becik yen sijine sawetara pikirane menyang.

Marang tamu sethitik bab sajarah sesambetan (nanging tetep cendhak lan manis), lan dadi manawa kanggo nambah carane penting iku kanggo sampeyan lan partner sing padha bakal ana kanggo ngrameke karo sampeyan.

Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe kehangatan lan karukunan sing pengin dirasakake tamu ing dina khusus, mula priksa manawa nada kasebut tetep pribadi lan proofread pesen sadurunge sampeyan nerbitake!

Tanggal, Wektu, lan Lokasi

Iki minangka informasi sing paling penting saka kabeh, dadi priksa manawa sampeyan entuk tanggal, wektu, lan lokasi upacara sampeyan kanthi bener - lan jelasake! 

Kanggo ngindhari telat potensial, iku tansah apik kanggo menehi tamu wektu wiwitan 30 menit sadurunge nyata wektu upacara diwiwiti.

Nalika nerangake lokasi, utamane, sampeyan ora pengin ana sing ora jelas utawa mbingungake. Yen bisa, kalebu a Google Peta pranala menyang lokasi tartamtu.

Details acara

Iki ngendi sampeyan kudu kalebu rincian kayata kode busana, kursi rodha lan/utawa aksesibilitas cacat, lan liya-liyane Protokol sing gegandhengan karo Covid sampeyan utawa ajang bisa uga duwe.

Jadwal kanggo Dina Agung

Umume pernikahan minangka urusan multi-acara, lan wektune bisa gampang bingung. Kanggo ngindhari iki, kalebu jadwal acara sing jelas kanthi wiwitan lan (kira-kira) wektu pungkasan.

Elinga yen situs web wedding sampeyan minangka sumber daya kabeh saka tamu, supaya ora kalebu acara sing ora kabeh wong diundang.

Kanggo acara sing gegandhengan karo pernikahan sing luwih eksklusif, kayata nedha bengi latihan utawa pesta bujangan, sampeyan pengin ngirim email undhangan pribadi supaya ora bingung babagan sapa sing diundang menyang acara apa.

Opsi RSVP (Kanthi Pilihan Menu)

Yen sampeyan kepingin weruh carane nggawe RSVP situs web wedding, kabar apik iku paling alat bangunan website dirancang kanggo wedding Camping bakal kalebu cara sing gampang kanggo tamu kanggo RSVP kanggo dina khusus.

Iki cara luwih trep tinimbang kertu RSVP mail-in tradisional, amarga kabeh informasi terpusat lan gampang diakses.

Saliyane RSVP, sampeyan uga bisa takon tamu kanggo milih pilihan meal disenengi. Iki nggawe gampang banget kanggo ngumpulake informasi lan ngirim menyang katering tanpa kudu mbuwang wektu nggawe spreadsheet.

Informasi Akomodasi lan Transportasi

Yen sampeyan ngerti manawa sawetara tamu sampeyan bakal lelungan saka adoh, mula kudu dipikirake kanggo nyakup informasi babagan akomodasi lokal. Elinga yen ora kabeh tamu sampeyan duwe anggaran sing padha, mula iku apike kalebu opsi akomodasi ing sawetara TCTerms rega beda.

Sawetara pasangan milih kanggo koordinasi utawa pre-reserve blok hotel kanggo tamu, lan akeh hotel bakal menehi diskon tarif kanggo tamu tetep minangka bagéan saka pesta wedding.

Yen sampeyan wis milih nindakake iki, website wedding iku panggonan kanggo nyakup kabeh rincian cocog.

Yen ana instruksi transportasi tartamtu (contone, yen tamu samesthine kanggo parkir ing wilayah tartamtu lan banjur bakal diangkut dening bis utawa anter jemput sing disewa menyang panggonan sampeyan), situs web wedding sampeyan minangka papan kanggo nggawe rincian kasebut kanthi jelas.

Iki luwih penting yen sampeyan duwe pesta sing dituju, mula mayoritas tamu sampeyan ora ngerti wilayah kasebut.

Priksa manawa kalebu informasi babagan taksi, shuttle, utawa malah penerbangan yen perlu.

Informasi Kontak Sampeyan

Ora ketompo carane akeh rinci sampeyan kalebu ing situs wedding, ana bound kanggo dadi sawetara pitakonan sing njedhul. Kanggo nggawe samubarang gampang kanggo tamu, kalebu nomer sel lan alamat email sing dipriksa ajeg.

Dhaptar iki kalebu dhasar, nanging mesthi ana informasi lan konten liyane sing sampeyan lan pasangan bisa milih.

Sawise kawinan, iku uga apik kanggo ngirim nganyari matur nuwun kanggo tamu kanggo nekani lan kalebu link menyang foto dijupuk saindhenging dina khusus.

FAQ

Kepiye carane nggawe situs web wedding gratis?

Nggawe situs web wedding gratis iku gampang! Pisanan, sampeyan milih pembangun situs web wedding, banjur pilih template sing disenengi, banjur atur desain lan tambah konten.

Sabanjure, sampeyan nerbitake situs wedding ing web lan nuduhake URL lan rincian karo tamu wedding.

Banjur ngirim undhangan lan trek RSVP. Iku pancene prasaja!

Apa Wix apik kanggo nggawe situs web pesta?

Wix minangka pilihan sing apik kanggo nggawe situs web wedding. Kanthi Wix, sampeyan bisa nggawe situs web wedding unik ing sawetara menit kanthi gratis kanthi template sing nggumunake sing bisa gampang diatur.

Iki kalebu formulir RSVP online, pendaptaran wedding, forum kanggo tamu kanggo komunikasi karo saben liyane, plus akeh liyane. Apa sampeyan ngerti yen sampeyan uga bisa nggunakake Wix kanggo nggawe situs web wedding lan undhangan sing cocog?

Kapan wektu paling apik kanggo nggawe lan nerbitake situs web wedding kita?

Wangsulan sing gampang yaiku, sampeyan kudu nggawe situs web lan njupuk iku langsung sanalika sampeyan duwe tanggal, wektu, lan ajang wedding mancep mudhun.

Sejatine, situs web sampeyan kudu munggah ing wektu sing padha nalika sampeyan ngirim kertu nyimpen-tanggal (digital utawa fisik).

Aja padha sumelang ing bab duwe kabeh informasi dienggoni, sanadyan: paling wedding alat gawe situs web nggawe gampang kanggo ngirim nganyari minangka rincian anyar dadi cetha.

Kepiye carane menehi informasi marang tamu babagan situs web kita?

Yen sampeyan ngirim nyimpen-tanggal (salah siji digital utawa fisik), iki panggonan sing apik kanggo nyakup link menyang situs web wedding.

Sampeyan bisa nyakup ing kertu kapisah ing amplop, minangka URL utawa malah minangka kode QR.

Utawa, yen sampeyan ora ngirim nyimpen-tanggal fisik, sampeyan mung bisa ngirim email link menyang kabeh tamu ing dhaftar Panjenengan.

Ing Bottom Line: Carane Nggawe Website Wedding minangka Istimewa minangka Dina Big Panjenengan

Dina pesta sampeyan minangka pengalaman sepisan ing seumur hidup, nanging ngrancang pesta minangka tugas sing angel banget. 

Untunge, nggawe situs web kanggo pesta sampeyan minangka cara sing gampang lan nyenengake kanggo mesthekake yen kabeh bakal lancar kanggo sampeyan lan tamu sampeyan.

Carane?

Ora mung tamu sampeyan duwe cara sing gampang kanggo ngakses informasi penting lan entuk nganyari sanalika bisa…

nanging…

Sampeyan uga bakal duwe kabeh informasi sing sampeyan lan/utawa perancang wedding kudu ngerti (kayata RSVP, info kontak, lan rincian pilihan menu) disusun ing sak panggonan trep.

Situs web wedding wis dadi wajib kanggo umume pasangan sing ngrencanakake dina gedhe, lan kanggo cocog karo panjaluk kasebut, ana ton sing dibayar. lan free wedding template bangunan website ing pasar. 

Kanthi akeh pilihan sing bisa dipilih, sampeyan mesthi bisa nggawe situs web wedding sing cocog karo anggaran sampeyan lan nggambarake gaya unik sampeyan.

Cathetan Suku

Home » Situs web Builders » Carane Nggawe Website Wedding Kanggo Dina Istimewa Panjenengan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.