iPage vs Hostinger (Host Web Endi sing Luwih Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Aku yakin manawa sawise sampeyan nindakake riset online babagan hosting web, sampeyan ndeleng iklan sing ora bisa dihindari. Ing saben video kasebut, perusahaan hosting ngaku sing paling apik. Ya, sapa wae sing bisa ngomong iki, nanging mung sawetara sing cocog karo hype kasebut. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo milih antarane iPage vs Hostinger, aku bisa nulungi sampeyan supaya ora ana alangan.

Sawetara wektu kepungkur, aku mbayar loro layanan hosting web lan nggali fitur-fitur kasebut. Temuanku mbantu aku nggawe review rinci iki. Ing kene, aku bakal mbandhingake Hostinger vs iPage adhedhasar ing ngisor iki:

  • Fitur utama hosting
  • Keamanan lan privasi server
  • Rega rencana
  • technical support
  • Fitur ekstra

Aja kuwatir yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca rincian - paragraf sabanjure kudu cukup kanggo mbantu keputusan sampeyan.

Bentenane utama antarane Hostinger lan iPage yaiku Hostinger luwih cepet lan luwih fleksibel tinimbang iPage. Uga nawakake opsi hosting web sing luwih maju. Iki nggawe Hostinger dadi pilihan sing luwih apik kanggo situs web bisnis. iPage luwih aman lan prasaja. Nanging, luwih becik nggunakake layanan kasebut kanggo dadi tuan rumah situs web nirlaba, amarga mbutuhake sumber daya sing sithik lan keamanan sing cukup.

Yen sampeyan ngarep-arep tuwuh bisnis online kanthi cepet, coba Hostinger. Yen luwih seneng sing prasaja lan biaya-efektif, coba iPage.

iPage vs Hostinger: Fitur Utama kanggo Shared, Cloud, lan VPS Hosting

iPageHostinger
Jinis Hosting● Web hosting
● Web WordPress hosting
● Hosting bareng
●        WordPress hosting
● Cloud hosting
● hosting VPS
● hosting cPanel
● hosting CyberPanel
● Minecraft hosting
situs web1 nganti Unlimited1 kanggo 300
Spasi PanyimpenUnlimited20GB kanggo 300GB SSD
bandwidthUnlimited100GB / sasi kanggo Unlimited
dataUnlimited2 nganti Unlimited
kacepetanWektu mbukak situs test: 0.7s nganti 2.4s
Wektu nanggepi: 658ms nganti 2100ms
Wektu mbukak situs test: 0.01s nganti 0.55s
Wektu nanggepi: 37ms nganti 249ms
Uptime100% ing sasi kepungkur99.9% ing sasi pungkasan
Lokasi Server1 negaraNegara 7
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeGampang kanggo nggunakake
Panel Kontrol DefaultvDeckhPanel
RAM Server khusus-1GB nganti 16GB

Nalika arep milih host web kanggo situs web pribadi utawa bisnis, sampeyan kudu nimbang sawetara fitur utama. Aku wis categorized sing saka iPage lan Hostinger dadi papat bagean.

iPage

fitur iPage

Web Hosting Fitur Utama

Ayo miwiti kanthi ngatasi kemampuan utama sing langsung mengaruhi kualitas hosting situs web sampeyan. Ana uga papat:

  1. Kasedhiya jinis hosting
  2. Maks. jumlah situs web
  3. Bandwidth saben wulan
  4. RAM (biasane migunani kanggo server khusus)

Paket sing ditawakake perusahaan kasebut bisa uga dadi hosting sing dituduhake utawa hosting khusus. Yen dienggo bareng, situs web sampeyan lan isine disimpen ing server sing padha karo pangguna liyane.

Tegese luwih akeh pangguna liyane nggunakake RAM, bandwidth, lan liya-liyane, kurang kasedhiya kanggo situs sampeyan. Iki bisa tekan titik ing ngendi situs web sampeyan dadi alon banget utawa kerep nabrak. Kauntungan saka hosting web sing dituduhake yaiku jinis sing paling terjangkau.

Hosting khusus luwih larang, nanging duwe sawetara kaluwihan. Kanthi jinis iki, sampeyan entuk sumber daya khusus lan ditutup. Iki bisa uga amarga duwe server lengkap kanggo sampeyan dhewe utawa entuk bagean saka sumber daya sing dialokasikan menyang akun sampeyan.

Apa wae, sampeyan ora perlu kuwatir babagan kinerja situs sampeyan mudhun amarga pangguna liyane sukses online.

Dadi, sadurunge aku mlebu ing iPage, aku diwenehi pilihan paket hosting. Aku kudu ujar manawa ora ana pilihan amarga aku mung nemokake rong rencana kanggo dipilih: Web hosting lan WordPress hosting.

Loro-lorone rencana kasebut (Web lan WordPress) minangka jinis hosting sing dienggo bareng. Iku becik kanggo blog pribadi, situs web bisnis cilik, lan kaca kebangkrutan.

Sing dioptimalake WordPress hosting kalebu akeh fitur khusus sing bakal nambah pengalaman sampeyan. Aku bakal nuduhake sampeyan liyane babagan iki mengko.

iPage ora nawakake hosting server darmabakti. Aku kaget ndeleng iki amarga aku bisa ngelingi yen dheweke nawakake layanan kasebut ing jaman kepungkur.

Dadi, aku ngubungi staf dhukungan liwat opsi obrolan langsung (liyane mengko). Pranyata iPage wis mandheg nawakake hosting khusus apa wae.

Perusahaan kasebut katon fokus kabeh sumber daya ing hosting web sing dituduhake. Nalika strategi iki bisa duwe kaluwihan, akeh situs bisnis gedhe ora bisa saingan tanpa sumber daya darmabakti.

Saiki, kanggo barang sing apik. Sampeyan bisa dadi tuan rumah saka 1 menyang situs web sing ora ana watesan karo iPage. Uga, kabeh rencana teka karo bandwidth tanpa wates, sing tegese situs sampeyan bisa nransfer jumlah data tanpa wates liwat internet nalika pengunjung nggunakake situs sampeyan.

Lumbung

Server Sejatine komputer khusus. Mula, dheweke duwe ruang disk sing winates kanggo nyimpen file, gambar, video, lan liya-liyane.

Paling asring, panyimpenan iki minangka HDD utawa SSD. Sampeyan pengin njaluk siji karo SSD utawa SSD Nvme amarga iku luwih cepet. kanthi iPage, sampeyan njaluk panyimpenan tanpa watesan (SSD) ora ketompo rencana.

Nalika panyimpenan mbantu nyimpen konten web (video lan file media liyane), sampeyan uga butuh cara kanggo nyimpen data situs kayata dhaptar inventaris, jajak pendapat web, umpan balik pelanggan, timbal, lsp. Duwe database ing backend kudu nggawe trick .

MySQL mengkono iku salah siji saka sistem manajemen database paling metu ana, kang ndadekake kelangan sing iPage ngidini database MySQL tanpa wates ing rencana.

Performance

Kinerja situs web sampeyan bakal ditemtokake dening sawetara faktor, utamane kacepetan (wektu mbukak lan respon) lan wektu aktif.

Luwih cepet situs sampeyan, luwih apik kemungkinan peringkat luwih dhuwur ing mesin telusur. Uga, sepira kerepe situs sampeyan tetep responsif (uptime), bakal mengaruhi pengalaman pengunjung lan nyegah sampeyan kelangan pelanggan lan dhuwit.

Ngelingi kabeh, aku nyoba iPage kang kinerja. Iki asile:

  • Wektu mbukak situs test: 0.7s nganti 2.4s
  • Wektu nanggepi: 658ms nganti 2100ms
  • Uptime: 100% ing sasi kepungkur

iPage kang kacepetan uga ngisor rata-rata ing bisnis hosting. Nanging, iki nggawe sethithik kanthi wektu kerja sing ora bisa ditindakake.

Lokasi server uga mengaruhi kinerja amarga sing cedhak karo target pamirsa bakal nyuda respon lan wektu mbukak.

Sayange, iPage mung duwe server ing AS.

Interface

Sanajan tanpa kawruh teknologi, panel kontrol ngidini pamilik situs ngatur hosting tanpa stres. iPage nggunakake vDeck, piranti lunak khusus, minangka panel kontrol standar. Aku ketemu gampang kanggo nggunakake.

Kanggo opsi sing luwih relevan, sampeyan bisa mriksa kita Pandhuan alternatif iPage.

Hostinger

Hostinger-fitur-3

Web Hosting Fitur Utama

ana pitung rencana hostinging Hostinger: sambungan, WordPress, VPS, Cloud, lan liyane.

Kanggo hosting web sing dienggo bareng, Shared Hosting lan WordPress Paket hosting kalebu ing kategori kasebut. Ing VPS lan Rencana hosting awan darmabakti ing alam. Loro-lorone padha karo sawetara beda cilik.

VPS lan Cloud hosting ing Hostinger nggunakake teknologi pemisahan kanggo menehi saben klien sumber daya darmabakti saka blumbang server. Nanging, VPS bakal menehi sampeyan lan akses root tim teknologi, dene Cloud ora bakal.

Aku nyaranake sampeyan mung mbayar akses root yen sampeyan utawa anggota tim duwe kawruh teknis kanggo ngatur konfigurasi server. Yen ora, ayo Hostinger ngganggu babagan kasebut.

Beda liyane ana ing ukuran RAM. Nawakake rencana hosting VPS 1GB - 16GB RAM lan Cloud, 3GB - 12GB.

Miturut pakar web, sampeyan mung butuh kurang saka 1GB kanggo mbukak blog kanthi lalu lintas dhuwur. Situs sing luwih gedhe kanthi fitur pangolahan kertu lan pambayaran kayata toko eCommerce mbutuhake 2GB RAM.

Hostinger bakal ngidini sampeyan nggawe 1 menyang situs web sing ora ana watesan adhedhasar paket sampeyan. Sampeyan uga entuk 100GB / sasi kanggo bandwidth tanpa wates.

Lumbung

Ing babagan ruang disk, sampeyan entuk 20GB kanggo 300GB panyimpenan SSD. Panyedhiya hosting uga ngidini 2 menyang database tanpa wates. Aku ora weruh titik duwe watesan ngisor cilik nalika layanan liyane nawakake luwih akeh, kalebu iPage. Panyimpen SSD maksimal 300GB bisa uga luwih apik.

Performance

Mangkene ringkesan kinerja Hostinger:

  • Wektu mbukak situs test: 0.01s nganti 0.55s
  • Wektu nanggepi: 37ms nganti 249ms
  • Uptime: 99.9% ing sasi kepungkur

Layanan hosting nduweni kinerja dhuwur sing bisa ditandingi sawetara pesaing. Iku ngunekke iPage metu saka banyu nalika nerangake kacepetan situs.

Hostinger duwe pusat data lan lokasi server ing 7 negara:

  • ing Amerika Serikat
  • ing UK
  • Walanda
  • Lithuania
  • Singapore
  • India
  • Brazil 

Interface

Host web nduweni panel kontrol dhewe, piranti lunak sing ramah pangguna sing diarani hPanel. Aku ketemu minangka gampang kanggo nggunakake minangka vDeck.

Kanggo rincian liyane babagan Hostinger, sampeyan bisa mriksa review Hostinger lengkap.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Tanpa mangu, Hostinger menang babak iki. Kasunyatan sing padha kurban darmabakti hosting lan iPage ora menang gedhe.

iPage vs Hostinger: Keamanan & Privasi

iPageHostinger
Sertifikat SSLYaYa
Keamanan Server● Proteksi malware
● Ngawasi dhaptar ireng
● Anti-spam
● mod_security
● pangayoman PHP 
serepSaben dina (tambahan mbayar)Mingguan nganti Saben
Domain KebijakanYa ($9.99 saben taun)Ya ($5 saben taun)

Ora cukup kanggo nduweni kinerja dhuwur lan sumber daya sing akeh - layanan hosting web uga kudu ngamanake data pangguna lan informasi ing situs web klien. Ayo ndeleng langkah-langkah keamanan.

iPage

Sertifikat SSL

Sertifikat SSL minangka program keamanan digital sing ngenkripsi konten situs web, supaya aman saka pihak katelu sing ora sah.

iPage nawakake sertifikat SSL gratis ing saben rencana.

Keamanan Server

kunci situs iPage

Dheweke uga nyedhiyakake fitur keamanan utama amarga SiteLock iPage, firewall aplikasi web kanggo situs bisnis online. Sawetara SiteLock fungsi yaiku:

  • Perlindhungan malware
  • Ngawasi dhaptar ireng
  • Anti-spam

Rega wiwitan kanggo SiteLock yaiku $3.99 / taun.

serep

Sampeyan kudu nggawe serep biasa ing situs sampeyan yen ana masalah. Plugin bisa mengaruhi konten sampeyan, sampeyan bisa mbusak item kunci kanthi ora sengaja, utawa ana wong sing kompromi database sampeyan.

Yen kedadeyan kasebut, serep bisa dadi siji-sijine cara sampeyan metu saka masalah. iPage nawakake serep otomatis saben dina yen sampeyan mbayar minangka layanan tambahan.

Domain Kebijakan

Kanggo ndhaftar jeneng domain, sampeyan bisa uga kudu nyedhiyani sawetara informasi pribadhi. Masalah iki info (jeneng, alamat, nomer telpon, etc.) bakal disimpen ing direktori WHOIS, database umum kanggo data kasebut.

Kanggo nglindhungi klien saka spammer lan scammers, umume layanan hosting nawakake privasi domain sing ngowahi kabeh informasi pribadhi ing direktori WHOIS.

kanthi iPage, sampeyan njaluk privasi domain kanggo $9.99 saben taun.

Hostinger

Sertifikat SSL

sembarang Hostinger rencana sampeyan milih bakal teka karo sertifikat SSL gratis. Sampeyan bisa mriksa pandhuan babagan carane nginstal Hostinger SSL ing kabeh Rencana kanggo katrangan luwih.

Keamanan Server

Kanggo luwih aman, sampeyan bakal entuk mod_security lan proteksi PHP (Suhosin lan hardening) modul kanggo njaga situs web sampeyan.

Gawe serep

Padha nawakake saben minggu kanggo serep saben dina gumantung ing rencana sampeyan. Nanging, iki isih luwih apik tinimbang iPage kang tawaran amarga ora biaya ekstra.

Domain Kebijakan

Hostinger iku domain privasi biaya $5 saben taun. Maneh, iku luwih murah tinimbang iPage kang.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Senajan akeh Hostinger iku ngukur keamanan free, padha nindakake trick. iPage kang SiteLock bisa banget mbiyantu, nanging aku ora bisa ndeleng minangka layanan sing ora kalebu. Tinjauan iki mung babagan hosting tunjangan.

iPage vs Hostinger: Rencana Rega Hosting Web

 iPageHostinger
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSetaun, Rong Taun, Telung TaunSewulan, Setaun, Rong Taun, Patang Taun
Plan paling murah$1.99 / wulan (rencana 3 taun)$1.99 / wulan (rencana 4 taun)
Rencana Shared Hosting Paling larang$ 6.95 / sasi$ 19.98 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 71.64 telung taun (ngirit 34%)$ 95.52 suwene patang taun (ngirit 80%)
Diskon paling apikAna● 10% diskon mahasiswa
● Kupon diskon 1%.
Rega Domain paling murah$ 2.99 / taun$ 0.99 / taun
Dhuwit Mbalik njamindina 30dina 30

Sabanjure, kita bakal nimbang sepira regane entuk hosting web iPage lan Hostinger.

iPage

rencana iPage

Ing ngisor iki minangka taunan sing paling terjangkau rencana hosting kanggo iPage:

  • Web: $2.99/wulan
  • WordPress: $3.75/wulan

Aku ora bisa nemokake diskon sing mlaku ing situs web utawa akun media sosial…

Hostinger

Hostinger

Ing ngisor iki yaiku Hostinger taunan rencana hosting (harga wiwitan):

  • Dibagi: $ 3.49 / wulan
  • Awan: $ 14.99 / wulan
  • WordPress: $4.99/wulan
  • cPanel: $4.49 / wulan
  • VPS: $ 3.99 / sasi
  • Server Minecraft: $ 7.95 / wulan
  • CyberPanel: $ 4.95 / wulan

Aku nemokake diskon mung siswa 15% ing situs kasebut. Sampeyan uga bisa nyimpen luwih dening mriksa metu ing Kaca kupon Hostinger.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Iki wis cedhak! Nanging, aku menehi Hostinger menang amarga saka Nilai long-term sing nerangake karo plans lan uga discounts kasedhiya.

iPage vs Hostinger: Dhukungan Pelanggan

 iPageHostinger
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailAnakasedhiya
Dhukungan telponkasedhiyaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimbangetGood

Kaya produk teknologi, ana wektune sampeyan butuh dhukungan saka vendor. Aku entuk akses menyang tim dhukungan kanthi nggunakake macem-macem cara.

iPage

Layanan nawakake 24/7 manggon chatting dhukungan nanging aku ora bisa nemokake tiket email utawa formulir pitakon sing kudu diisi. Nanging, aku nggunakake dhukungan telpon. Anggota tim kasebut efisien lan mbiyantu.

Ing situs, aku nemokake akeh informasi ing bagean FAQ lan tutorial. Nduwe rating pangguna siji dhukungan pelanggan perusahaan ora bakal ngilangi. Aku kudu njaluk pendapat wong liya.

Dadi, aku menyang Trustpilot lan mriksa iPage kang pungkasan 20 reviews support customer. 19 apik banget lan mung 1 sing ala. Ditilik saka pengalaman, komentar, lan rating, aku bisa ujar yen iPage duwe dhukungan pelanggan banget.

Hostinger

Hostinger-support

The perusahaan wis 24/7 manggon chatting nyokong. Aku uga digunakake ing tiket email. Nanging, ora ana dhukungan telpon sing kasedhiya.

The FAQ lan bagean tutorial sugih ing isi mbiyantu. Kanggo review Trustpilot, Hostinger wis 14 apik banget lan 6 ala. Aman ngomong, sing kualitas dhukungan apik nanging isih adoh dalane.

🏆 Pemenang yaiku: iPage

iPage entuk menang thanks kanggo support telpon lan tim dhukungan banget.

iPage vs Hostinger: Ekstra - Domain Gratis, Pembangun Situs, Email, lan Liyane

iPageHostinger
IP khususAnakasedhiya
Akun emailkasedhiyakasedhiya
Piranti SEOkasedhiyakasedhiya
Situs web gratiskasedhiyaAna
Gratis DomainPaket 3/3Paket 8/35
WordPressOtomatis lan Siji-klikInstal siji-klik
Migrasi Situs Web GratisAnakasedhiya

Sanajan aku mung mbayar hosting, aku seneng banget nalika perusahaan hosting dadi mil ekstra kanggo mesthekake yen aku duwe kabeh alat sing dibutuhake kanthi biaya sing sithik.

iPage

IP khusus

Luwih becik duwe alamat IP khusus kanggo situs web sampeyan, lan iki sebabe:

  • Reputasi lan pangiriman email sing luwih apik
  • SEO sing luwih apik
  • Kontrol server liyane
  • Ngapikake kacepetan situs

Sayange, iPage ora nawakake IP khusus.

Akun email

Sampeyan njaluk akun email free lan Unlimited karo sapanunggalane iPage rencana hosting.

Piranti SEO

panjenengan Paket hosting iPage bakal teka karo free mbangun situs (liyane ing sabanjure), lan piranti lunak iki wis sawetara Piranti SEO kanggo mbantu sampeyan peringkat luwih dhuwur Google.

Situs web gratis

Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara alat bangunan situs kanggo mbantu proses persiyapan sampeyan. Kaya sing dakkandhakake, iPage nawakake free Site situs (aka. Web Builder) ing kabeh rencana. Nerangake karo sawetara template khusus lan sampeyan bisa nganyarke menyang versi premium.

Gratis Domain

Sampeyan bisa entuk registrasi jeneng domain gratis nalika sampeyan tuku salah sawijining rencana.

WordPress

Sampeyan bisa nginstal WordPress menyang situs sampeyan nggunakake siji klik. Sing khusus WordPress hosting kanthi otomatis nginstal piranti lunak lan nyedhiyakake sawetara plugin sing wis diinstal.

Migrasi Situs Web Gratis

Pelanggan anyar sing wis duwe situs web sing di-host dening perusahaan liya kudu mindhah konten kasebut iPage server liwat migrasi web.

iPage ora nawakake layanan migrasi web. Sampeyan kudu nransfer konten web saka host sadurunge, sing nguciwani.

Hostinger

IP khusus

Mung rencana hosting VPS ing Hostinger tawaran IP darmabakti gratis.

Akun email

Kabeh rencana teka karo email adhedhasar domain gratis.

Piranti SEO

Padha duwe SEO Toolkit Pro.

Situs web gratis

Ora ana free builder, nanging padha kurban Zyro, produk desain web kanthi rega wiwitan $ 2.90 / sasi.

Gratis Domain

8 saka 35 rencana nawakake jeneng domain gratis.

WordPress

Sampeyan bisa nginstal WordPress karo siji klik.

Migrasi Situs Web Gratis

Kanthi Hostinger, migrasi situs web uga gratis.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Dheweke mung duwe luwih akeh sing bisa ditawakake babagan layanan tambahan, IP khusus khusus, lan migrasi gratis.

FAQ

Apa iPage perusahaan hosting sing apik?

Ya, iPage minangka host web sing apik lan dipercaya. Kasunyatan manawa dheweke ora nawakake hosting khusus ora bakal ngalangi sampeyan nindakake bisnis karo dheweke yen duwe paket sing dikarepake.

Apa iPage apik kanggo dioptimalake WordPress hosting?

Ya, iPage nawakake khusus WordPress hosting sing nggawe pengalaman luwih nyenengake. Sampeyan entuk plug-in luwih cepet lan dhukungan khusus.

Apa iPage lan Hostinger duwe cPanel?

Loro-lorone layanan duwe panel kontrol: vDeck lan hPanel. Nanging, iPage ora ndhukung pilihan kanggo nggunakake cPanel nalika Hostinger nindakake.

Apa Hostinger cepet?

Hostinger minangka salah sawijining panyedhiya hosting web paling cepet sing kasedhiya. Sawetara perusahaan ing bisnis hosting bisa gumunggung babagan wektu nanggepi Hostinger 37ms nganti 249ms.

Summary

Wektu kanggo ndeleng sing luwih apik. sakabèhé, Hostinger minangka pemenang 🏆. Wiwit wiwitan, panyedhiya hosting mbuktekake manawa cocog kanggo situs web bisnis cilik nganti gedhe.

iPage uga bisa dadi pilihan sing apik nanging bakal duwe nilai luwih karo situs web bisnis nirlaba.

Sampeyan kudu nyoba salah siji iPage utawa Hostinger dina iki. Loro-lorone terjangkau banget lan dilengkapi jaminan dhuwit bali.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.