Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Apa Webflow, lan Apa Digunakake? (Introduction)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Dadi, apa iku Webflow? Iki minangka pembangun situs web seret lan selehake sing gampang digunakake sing ora mbutuhake katrampilan coding. Kanthi Webflow, sampeyan bisa nggawe situs web khusus, blog, portofolio, toko e-commerce lan luwih visual tanpa kudu nulis kode dhewe. Terus maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap…

Rencana gratis. Rencana mbayar saka $ 14 / mo

Mulai mbangun situs sampeyan dina iki - iku gratis

Kajaba iku, kabeh desain sampeyan kanthi otomatis responsif supaya katon apik ing piranti apa wae. Lan yen sampeyan butuh pitulung babagan apa wae utawa duwe pitakon babagan nggunakake platform kasebut, tim dhukungan pelanggan sing ramah mesthi seneng mbantu.

Key Takeaway: Webflow minangka cara sing apik kanggo nggawe situs web khusus profesional tanpa kudu nulis kode. Platform kasebut nawakake editor visual, template sing wis dibangun, lan fitur hosting sing bisa ngirit wektu lan dhuwit.

Apa Itu Webflow?

webflow digunakake kanggo apa

Sampeyan bisa nggunakake Webflow kanggo nggawe apa wae saka blog sing prasaja nganti toko e-commerce sing kompleks.

Lan amarga visual, gampang digunakake lan gampang sinau. Kajaba iku, sampeyan bisa dadi tuan rumah situs sampeyan ing server Webflow, dadi sampeyan ora perlu kuwatir nemokake panyedhiya hosting sing kapisah.

Keuntungan Nggunakake Webflow

Gampang digunakake lan ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik lan responsif kanthi seret lan selehake.

Ana akeh keuntungan nggunakake Webflow, kalebu:

  1. Iku gampang kanggo nggunakake lan sampeyan ora perlu kode.
  2. Sampeyan bisa nggawe situs web sing apik lan responsif
  3. Sampeyan bisa nggunakake Webflow kanggo nggawe toko e-commerce, blog, portofolio, lan liya-liyane.
  4. Iku cara sing apik kanggo sinau babagan desain web lan carane nggawe situs web.
  5. Webflow minangka platform sing apik kanggo bisnis cilik lan desainer lepas.
  6. Gratis kanggo miwiti Webflow (liyane babagan rencana rega Webflow ing kene).

Webflow minangka cara paling apik kanggo nggawe situs web khusus profesional tanpa kudu kode! Gampang digunakake lan ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik lan responsif kanthi seret lan selehake.

Cara Gunakake Webflow

Sampeyan bisa nggunakake Webflow kanggo nggawe situs web responsif sing katon apik ing kabeh piranti, kalebu ponsel lan tablet.

Kajaba iku, kanthi editor visual Webflow, sampeyan bisa ndeleng owah-owahan ing wektu nyata, supaya sampeyan bisa nggawe manawa situs web katon persis kaya sing dikarepake.

Tip kanggo Ngoptimalake Webflow

Antarmuka seret lan selehake nggampangake sapa wae nggawe situs web sing apik, lan panyedhiya hosting mesthekake yen situs sampeyan tansah aktif.

Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake Webflow:

1. Gunakake Cithakan sing wis Dibangun kanggo Ngirit Wektu.

Webflow nerangake karo perpustakaan gedhe saka Cithakan sing wis dibangun sing bisa digunakake kanggo miwiti proyek desain web sampeyan. Iki bisa ngirit akeh wektu lan gaweyan, amarga sampeyan ora kudu miwiti saka awal.

2. Gunakake Sumber Pelatihan Gratis.

Webflow nawakake akeh sumber daya latihan, kalebu tutorial video, pusat bantuan lengkap, lan forum pangguna aktif. Sumber daya kasebut bisa mbantu sampeyan sinau babagan nggunakake platform kasebut lan entuk manfaat saka fitur-fitur kasebut.

3. Entuk Kreatif Kanthi Editor Visual.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Webflow yaiku editor visual, sing ngidini sampeyan ndeleng owah-owahan sampeyan ing wektu nyata. Iki minangka cara sing apik kanggo eksprimen karo ide desain sing beda-beda lan ndeleng apa sing paling apik kanggo proyek sampeyan.

4. Njupuk Advantage saka Fitur Hosting.

Fitur hosting Webflow sing paling dhuwur, lan bisa ngirit wektu lan dhuwit. Platform kasebut nawakake sertifikat SSL gratis, serep otomatis, lan jaminan wektu aktif 99.9%.

5. Njaluk Bantuan Nalika Sampeyan Perlu.

Yen sampeyan nate macet utawa duwe pitakon, tim dhukungan pelanggan Webflow mesthi seneng mbantu. Sampeyan bisa tekan liwat email utawa chatting, lan biasane bakal bali menyang sampeyan ing sawetara jam.

Napa Pilih Webflow Luwih saka Platform Liyane

Sampeyan bisa nggunakake Webflow kanggo nggawe apa wae saka blog prasaja menyang toko e-commerce sing kompleks.

Ana akeh alasan kanggo milih Webflow tinimbang platform liyane.

First, Webflow arang banget pangguna-loropaken lan gampang digunakake. Sanajan sampeyan durung nate ngrancang situs web sadurunge, sampeyan bisa nggunakake Webflow kanggo nggawe situs sing apik.

kapindho, Webflow menehi kontrol lengkap babagan situs web sampeyan. Sampeyan bisa ngatur saben aspek saka situs, saka desain kanggo fungsi.

katelu, Webflow minangka platform sing serbaguna. Sampeyan bisa nggunakake kanggo nggawe situs web prasaja utawa toko e-commerce sing rumit.

Akhire, Webflow minangka nilai gedhe. Sampeyan bisa miwiti nganggo akun gratis lan nganyarke menyang akun mbayar yen wis siyap.

Yen sampeyan nggoleki platform desain web visual sing ramah pangguna, bisa disesuaikan, lan serba guna, mula Webflow minangka platform sing cocog kanggo sampeyan.

Webflow minangka platform desain web visual sing paling apik amarga gampang digunakake, bisa disesuaikan, lan serbaguna. Sampeyan bisa nggawe apa wae saka blog sing prasaja nganti toko e-commerce sing kompleks.

Summary

Webflow minangka platform bangunan situs web sing apik banget kanggo desainer visual amarga gampang digunakake, nduweni fitur sing kuat, lan ngasilake asil sing bermutu.

Yen sampeyan nggoleki platform sing ngidini sampeyan nggawe situs web khusus tanpa kudu kode, banjur Webflow minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Nggolek nggawe situs web khusus tanpa kudu kode? Ora katon luwih saka Webflow!

Kanthi platform drag-and-drop visual iki, sampeyan bisa nggawe situs web, blog, portofolio, lan toko e-commerce sing apik tanpa kawruh coding.

Kajaba iku, Webflow dilengkapi layanan hosting sing nggampangake supaya situs sampeyan bisa mbukak lan mbukak kanthi cepet. Dadi apa ngenteni? Ndaftar dina iki lan deleng apa sing bisa ditindakake Webflow kanggo sampeyan!

Cathetan:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.