Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS til prisen for delt hosting!)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

Scala Hosting giver fremragende hostingfunktioner, stærk ydeevne og sikkerhed. Hvis du leder efter pålidelig og fuldt administreret cloud-VPS-hosting af høj kvalitet, der ikke bryder dit budget, bør du helt sikkert overveje denne cloud-VPS-vært. Denne Scala Hosting anmeldelse vil forklare hvorfor.

Fra $ 29.95 per måned

Spar op til 36 % (ingen opsætningsgebyr)

Scala VPS Hosting Review Summary (TL; DR)
Rating
Bedømmelse 4.5 ud af 5
Priser
Fra $ 29.95 per måned
Hostingtyper
Cloud VPS, delt, WordPress
Hastighed og ydeevne
LiteSpeed, LSCache caching, HTTP/2, PHP7, NvME
WordPress
Managed WordPress cloud VPS -hosting. WordPress kommer forudinstalleret
Servere
LiteSpeed, SSD NvME. DigitalOcean & AWS datacentre
Sikkerhed
Gratis SSL. SSkærmssikkerhedsbeskyttelse
kontrol panel
SWordpress Manager, SPanel Kontrolpanel
ekstrakt
Gratis migrering af websteder. Gratis domænenavn. Dedikeret IP -adresse
Returnerings- og Refunderingspolitik
30-dages pengene tilbage garanti
Dokument ejer
Privatejet (Dallas, Texas)
Nuværende aftale
Spar op til 36 % (ingen opsætningsgebyr)

Jeg har analyseret og testet utallige webhostingudbydere, der tilbyder ekstremt attraktive tilbud og tilsyneladende uovertrufne tjenester.

Imidlertid lever meget få af dem faktisk det serviceniveau, de hævder at have, hvilket kan blive ekstremt frustrerende. Især hvis du har betalt mere for noget, som du forventer at være en avanceret løsning.

Første gang jeg stødte på Scala Hosting, Jeg troede, at det samme bedrag ville gælde. Men på mange måder tog jeg fejl.

Fordi Scala Hosting giver dig administreret cloud-VPS-hosting til prisen for delt hosting!

Og i denne Scala Hosting anmeldelse, Jeg vil vise dig hvorfor. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om denne udbyders vigtigste fordele og ulempersammen med oplysninger om dens planer og priser, og hvorfor det er en af mine bedste valg til bedst administrerede cloud VPS -hosting.

Scala VPS Hosting fordele og ulemper

FORDELE

  • Fuldstændig styring af VPS, inklusive 24/7/365 support og regelmæssig servervedligeholdelse og snapshots
  • Automatiske daglige sikkerhedskopier til en ekstern server
  • SShield sikkerhedsbeskyttelse, SWordpress Manager, SPanel "alt-i-en" kontrolpanel
  • LiteSpeed web server, SSD NVMe storage drives, free SSL & CDN
  • Gratis og ubegrænsede webstedsmigreringer
  • Gratis domænenavn i et år
  • Dedikeret IP-adresse og dedikerede CPU/RAM-ressourcer
  • Vælg mellem ScalaHosting, DigitalOcean og AWS datacentre
  • 24/7/365 ekspert support

ULEMPER

  • Begrænsede serverplaceringer (kun USA / Europa)
  • SSD på VPS-planer kun
DEAL

Spar op til 36 % (ingen opsætningsgebyr)

Fra $ 29.95 per måned

Her er hvordan vores webhosting gennemgang processen fungerer:

1. Vi tilmelder os webhostingsplanen og installerer en blank WordPress site.
2. Vi overvåger webstedets ydeevne, oppetid og sidens indlæsningstid.
3. Vi analyserer de gode/dårlige A2-hostingfunktioner, priser og kundesupport.
4. Vi udgiver den flotte anmeldelse (og opdater det hele året).

I denne Scala Hosting VPS -anmeldelse vil jeg undersøge de vigtigste funktioner, hvad fordele og ulemper er, og hvad planer og priser er ligesom.

Når du er færdig med at læse dette, ved du, om Scala Hosting er den rigtige (eller forkerte) webhost for dig.

Scala Hosting hjemmeside

Scala Hosting Fordele

1. Budgetvenlig administreret Cloud VPS-hosting

Scala Hosting tilbyder nogle af de mest konkurrencedygtige cloud-VPS-hosting, jeg nogensinde har set.

Priserne starter fra en meget lav $ 29.95 pr. Måned for fuldt administreret VPS or $ 59 pr. Måned for selvadministreret VPS planer og en meget generøs mængde ressourcer er inkluderet.

Oven i købet, selv de billigste planer leveres med en række tilføjelser for at strømline hostingoplevelsen. Disse inkluderer alt fra gratis domæner og SSL-certifikater til imponerende sikkerhedsværktøjer og automatiske sikkerhedskopier.

Sikkerhedskopier af alle data gemmes på mindst tre forskellige servere for at forhindre nedetid i tilfælde af hardwarefejl, og du kan skalere dine ressourcetildelinger op eller ned efter behov.

Scala-hosting tilbyder konkurrencedygtige cloud-VPS-løsninger

Med så meget valg, når det kommer til VPS-cloud-hosting, hvad adskiller Scala Hosting sig fra konkurrencen?

ikon for skalahosting

Den store forskel mellem ScalaHosting og resten af ​​virksomhederne kommer fra SPanel-cloudstyringsplatformen og de muligheder, det medfører for webstedsejerne.

Dybest set kan enhver webstedsejer nu vælge mellem en god delt hostingplan og en fuldt administreret VPS med et kontrolpanel, cybersikkerhedssystem og sikkerhedskopier til samme pris ($ 29.95 / mo). Fordelene ved VPS-hosting sammenlignet med delt hosting er velkendte.

Vi har fuldført integrationen af ​​SPanel cloud management platform i cloud-miljøerne hos de bedste infrastrukturudbydere såsom AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode og Vultr, som vi vil annoncere til kunder i de næste 2 måneder. Hver webstedsejer vil være i stand til at vælge mellem 50+ datacenterplaceringer til deres fuldt administrerede SPanel VPS.

De traditionelle hostingfirmaer kan ikke tilbyde det, og for os er det ligegyldigt, hvem der er leverandøren af ​​infrastrukturen (servere), så længe folk bruger det mest sikre, pålidelige og skalerbare cloud VPS -miljø i stedet for delt.

Vlad G. - Scala Hosting CEO & Medstifter

2. Native SPanel-kontrolpanel

I stedet for at tvinge brugere til at betale for en cPanel eller lignende licens, når de køber en administreret cloud-VPS-hostingplan, Scala inkluderer sin egen oprindelige SPanel. Dette er ekstremt kraftfuldt med værktøjer og funktioner, der kan sammenlignes med det udbredte cPanel-kontrolpanel.

Og det bedste? Det er 100% gratis, for evigt! I modsætning til cPanel er der ingen yderligere addon-omkostninger.

Kort fortalt, SPanel interface blev designet specielt til cloud VPS hosting. Det inkluderer et udvalg af ledelsesværktøjer samt indbygget sikkerhed, ubegrænset gratis migrering af websteder og fuld support fra Scala-teamet 24/7/365.

Oven i købet, SPanel-grænsefladen er meget intuitiv og brugervenlig. Nyttige styringsmoduler er organiseret under logiske overskrifter, mens generel information om din server og langvarig ressourceforbrug vises i et sidebjælke til højre på skærmen.

SPanel-grænsefladen er pæn og intuitiv

Hvad er SPanel, og hvad gør det anderledes og bedre end cPanel?

ikon for skalahosting

SPanel er en alt-i-en cloud management platform med et kontrolpanel, et cybersikkerhedssystem, et backup-system og masser af værktøjer og funktioner, som webstedsejere har brug for til effektivt at styre deres hjemmesider.

SPanel er let og spiser ikke meget CPU/RAM-ressourcer, som næsten kan bruges 100% til at betjene webstedsbesøgere, hvorfor ejeren af ​​webstedet vil betale mindre for hosting. De nye funktioner i SPanel udvikles baseret på brugernes efterspørgsel. cPanel foretrækker at tilføje funktioner, når de bringer flere penge.

Et godt eksempel på dette er integrationen af ​​Nginx-webserveren, som cPanel-brugere bad om for 7 år siden, og den er stadig ikke implementeret. I stedet integrerede de LiteSpeed ​​Enterprise, som koster ekstra.

SPanel understøtter alle større webservere såsom Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise og OpenLiteSpeed, som er lige så hurtig som virksomhedsversionen, men gratis. SPanel giver brugeren mulighed for at oprette og være vært for ubegrænsede konti / websteder, mens cPanel opkræver ekstra, hvis du vil oprette mere end 5 konti. 20% af vores cPanel-klienter migrerede allerede til SPanel.

Vlad G. - Scala Hosting CEO & Medstifter

3. Talrige freebies inkluderet

Jeg er en sucker for at få den bedst mulige værdi, når jeg køber en webhostingsplan, og Jeg elsker antallet af gratis funktioner Scala Hosting inkluderer med sin administrerede sky VPS. Disse omfatter:

  • Et ubegrænset antal gratis migreringer af webstedet, der er udført manuelt af Scala-teamet.
  • En dedikeret IP -adresse for at sikre, at dit websted ikke er sortlistet af søgemaskinerne.
  • Snapshots og daglige automatiske sikkerhedskopier, så du kan gendanne dit websted, hvis det er nødvendigt.
  • Gratis domænenavn i et år, gratis SSL og gratis Cloudflare CDN-integration.

Men disse er bare en start. Du har også adgang til en bred vifte af sikkerhed og andre værktøjer det koster normalt over $ 84 pr. måned med cPanel.

spanel vs cpanel

4. Automatiske daglige sikkerhedskopier

En af mine yndlings ting ved Scala er, at det tilbyder automatiske daglige sikkerhedskopier med alle administrerede cloud-VPS-planer.

Kort sagt betyder det, at dit websted bliver sikkerhedskopieret til en ekstern server, så du har altid adgang til en nylig kopi af dine data, filer, e-mails, databaser og alle andre vigtige oplysninger, hvis noget går galt.

Oven i købet, det er ekstremt let at gendanne en sikkerhedskopi, når det kræves. Log ind på din SPanel, og naviger til modulet Gendan sikkerhedskopier nederst på siden.

Her finder du en liste over sikkerhedskopier, og du kan gendanne hele eller dele af dit websted og dets oplysninger med et klik på en knap.

Scala tilbyder automatiske daglige sikkerhedskopier

5. Imponerende oppetid

Et andet imponerende træk ved Scala Hostings service er det det bruger et meget redundant skynetværk, der gør det muligt at tilbyde næsten 100% oppetid. Dine VPS -ressourcer er hentet fra en ressourcepulje, så hvis der er en hardwarefejl overalt i netværket, påvirkes dit websted ikke.

Det betyder, at du komfortabelt kan hoste dit websted uden at bekymre dig om nedetid. Selvfølgelig er der altid en lille risiko for, at du kan være offline i en kort periode, men Scala gør alt for at dette ikke sker.

I de sidste par måneder har jeg det overvåget og analyseret oppetid, hastighed og samlet ydeevne af mit teststed hostet på ScalaHosting.com.

Ovenstående skærmbillede viser kun de sidste 30 dage, du kan se historiske oppetidsdata og serverens responstid kl denne uptime monitor side.

6. Hurtige belastningstider

Vi ved alle, for så vidt websteder går, er hastighed alt. Hurtige sideindlæsningstider korrelerer ikke kun med højere konverteringsfrekvenser, men påvirker også SEO.

En undersøgelse fra Google fandt, at en forsinkelse på et sekund i belastningstiderne på mobilsiden kan påvirke konverteringsfrekvenserne med op til 20%.

At have et websted med hurtig indlæsning er vigtigt i disse dage. Hvilken hastighedsteknologi-stak bruger Scala Hosting?

ikon for skalahosting

Hastighed er en kæmpe faktor ikke kun for SEO, men også for det salg, din e -handelsbutik får. Hvis dit websted ikke indlæses på mindre end 3 sekunder, mister du mange besøgende og salg. Der er flere vigtige faktorer at have i tankerne, når vi taler om hastighed - fra optimering af webstedet til hardwarespecifikationer for serveren, den installerede software og hvordan den er konfigureret.

SPanel tager sig af softwaren, dens konfiguration og administration. SPanel understøtter alle de større webservere - Apache, Nginx, OpenLiteSpeed ​​og LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​er den mest interessante, fordi den er den hurtigste webserver i verden til behandling af både statisk og dynamisk indhold (PHP).

Det tillader alle at bruge WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart til også at bruge de mest effektive og hurtigste cacheplugins udviklet af LiteSpeed-udviklerne, som kun kan bruges på LiteSpeed ​​Enterprise (betalt) og OpenLiteSpeed ​​(gratis) servere.

OpenLiteSpeed ​​giver webstedsejeren mulighed for at have et hurtigere websted og tjene 12-15 gange flere besøgende med de samme hardwarespecifikationer på serveren. OpenLiteSpeed ​​understøttes ikke af de fleste hostingudbydere, primært fordi de bruger cPanel, som for 6-7 år siden begyndte at tilføje support hovedsageligt til software, der bringer flere penge til bordet og får kunden til at betale mere.

Jeg kan fortælle dig om en sjov historie, vi havde for 2-3 uger siden med grundlæggeren af ​​Joomla. Han besluttede at teste SPanel og sammenlignede hastigheden med Siteground's dyreste delte hostingplan. Resultatet var, at hjemmesiden på SPanel VPS var 2 gange hurtigere, selvom VPS'en kostede mindre. Han sagde også, at han aldrig har set et Joomla-websted, der indlæses så hurtigt.

Vlad G. - Scala Hosting CEO & Medstifter

Hvor hurtig er cloud VPS-hosting fra Scala Hosting?

Jeg oprettede et testwebsted hostet på Scalas administrerede cloud VPS ($ 29.95 / md Start-planen). Så installerede jeg WordPress ved hjælp af Twenty Twenty-temaet, og jeg oprettede dummy lorem ipsum-indlæg og sider.

Resultaterne?

scalahosting gtmetrix hastighed

FYI min testside bruger ikke CDN, cacheteknologier eller andre hastighedsoptimeringer til at forbedre websides indlæsningstider.

Dog selv uden optimeringer overhovedet er alle vigtige hastighedsmålinger markeret. Den endelige fuldt lastningshastighed på 1.1 sekunder er også ret fantastisk.

Dernæst ville jeg se, hvordan testwebstedet ville håndtere modtagelse 1000 besøg i løbet af kun 1 minut, ved hjælp af Loader.io gratis stresstestværktøj.

belastningstider for stresstest

Scalas cloud VPS klarede tingene perfekt. Oversvømmelse af teststedet med 1000 anmodninger på bare 1 minut resulterede i en 0% fejlrate og en gennemsnitlig svartid på kun 86ms.

Meget godt! Dette er en af ​​grundene til det Scala Hosting er mit bedste valg til administreret cloud VPS -hosting.

7. Gratis webstedsmigrationer

Dem med eksisterende websteder, der ønsker at flytte til en ny vært, vil elske Scalas ubegrænsede gratis webstedsoverførsler.

Dybest set betyder det at Scala-teamet overfører manuelt alle eksisterende websteder fra din tidligere vært til din nye server. For at starte processen skal du blot angive loginoplysninger til din gamle vært.

Mange webhosts tilbyder kun enten gratis migreringer (men gør-det-selv dvs. udført via et plugin) eller betalte webstedsmigrationer, og disse kan variere fra et par dollars pr. Websted til hundreder af dollars.

Ikke Scala Hosting! Deres specialister migrerer så mange websteder, som du beder om, gratis. Der vil ikke være nogen nedetid, og de vil også sikre, at de fungerer korrekt på den nye server.

Godt gået Scala!

gratis webstedsmigration

8. Native SShield Cybersecurity Tool

Sikkerhed er en vigtig overvejelse, når det kommer til webhosting. Uden den passende beskyttelse kan dit websted blive sårbart over for angreb fra hackere, datatyve og parter, der simpelthen vil have dig offline af en eller anden grund.

Med Scala Hostings indfødte SShield cybersikkerhedsværktøj, dit websted vil være meget sikkert.

Det bruger kunstig intelligens til at opdage potentielt skadelig adfærd, det har vist sig at blokere over 99.998% af alle angreb og inkluderer automatiske meddelelser, hvis noget går galt.

SShield cybersikkerhedsprogrammet er designet til at beskytte dit websted

9. Kundesupport af høj kvalitet

Enhver, der tidligere har forsøgt at være vært for et websted, ved, at det ikke altid er problemfrit. Nogle gange skal du kontakte support for at afklare tingene eller få teknisk assistance, og heldigvis Scala Hosting udmærker sig her.

For startere, supportteamet er yderst venligt, kyndigt og lydhørt. Jeg testede livechatten og modtog et svar inden for få minutter. Da agenten, jeg talte med, ikke var sikker på noget, fortalte de det til mig og gik væk og tjekkede.

Desuden der er også e-mail-kundesupportmuligheder samt en omfattende videnbase indeholdende et imponerende udvalg af selvhjælpsressourcer.

Scala tilbyder et udvalg af kundesupporttjenester

Scala Hosting Ulemper

1. Begrænsede serverplaceringer

En af de største ulemper ved Scala Hosting er dens begrænsede datacenterplaceringer. Der er kun tre valgmuligheder, med servere i Dallas, New York og Sofia, Bulgarien.

Dette kan være et problem for dem med størstedelen af ​​deres publikum i Asien, Afrika eller Sydamerika.

Kort fortalt, jo tættere dit datacenter er på dit publikum, jo ​​bedre bliver dit websteds ydeevne. Ellers kan du lide af lave belastningshastigheder, langsomme responstider på serveren og dårlig samlet ydelse. Og dette kan endda påvirke din SEO-score og placering på søgemaskinerne.

Scala Hosting har for nylig indgået et samarbejde med DigitalOcean og AWS, hvilket betyder at du nu kan vælge mellem 3 cloud-hostingudbydere og globale datacentre, herunder New York og San Francisco (USA), Toronto (Canada), London (UK), Frankfurt (Tyskland), Amsterdam (Holland), Singapore (Singapore) , Bangalore (Indien).

Scala Hosting datacenterplaceringer

2. SSD-lagring er kun tilgængelig med VPS-planer

En anden bekymring er Scala Hostings brug af forældet harddisklager (HDD) med dens lavere ende og WordPress hosting planer.

Generelt er harddisklagring meget langsommere end moderne SSD-lagring (Solid State Drive), hvilket kan påvirke ydeevnen på dit websted.

Nu er virksomheden lidt luskede her. Det annoncerede faktisk "SSD-drevne servere" med sine delte hostingplaner, hvilket er lidt bedragende.

I virkeligheden er det kun dit operativsystem og databaser, der er gemt på SSD -drev, mens resten af ​​dit websteds filer og oplysninger gemmes på HDD -drev.

Dette er ikke et stort problem, men sørg for at du er opmærksom på det. Heldigvis, alle administrerede og selvstyrede cloud-VPS-planer bruger 100% SSD-lager.

Scala bruger langsom harddisklager med sin delte og WordPress løsninger

3. Gebyrer øges ved fornyelse for nogle planer

En ting, jeg ikke kan lide ved Scala Hostings prisstruktur, er, at dens gebyrer øges ved fornyelse. Imidlertid gør næsten hver anden webhost til deres forsvar også dette (med undtagelser).

Selvom reklame lavere introduktionspriser, der stiger efter din første abonnementsperiode, er en almindelig praksis i webhostingindustrien, er det stadig frustrerende.

Heldigvis dog Scala Hostings fornyelsespriser er ikke latterligt højere end de indledende.

For eksempel koster den billigste Start-styrede cloud VPS-plan $ 29.95 for din første periode og $ 29.95 ved fornyelse. Dette er en stigning på 0% sammenlignet med den stigning på 100-200%, mange andre værter vil ramme dig med.

Scalas priser stiger ved fornyelse

Scala Hosting Priser og planer

Scala Hosting tilbyder et udvalg af webhostingløsninger, inklusive Delt, WordPressog forhandlerindstillinger.

Men det, jeg virkelig elsker, er denne udbyders cloud VPS-hosting. Den skiller sig ud fra konkurrenterne på grund af dens ekstremt konkurrencedygtige priser og den overflod af funktioner, der tilbydes.

Der er både administrerede og selvstyrede cloud-VPS-muligheder tilgængelige, med priser, der starter fra kun $ 29.95 pr. Måned for en indledende plan.

Administreret Cloud VPS Hosting

Scala Hosting har fire administrerede cloud-VPS-planer, med priser fra $ 29.95 til $ 179.95 pr. måned til et første første-abonnement. Alle fire planer leveres med en række avancerede funktioner, herunder:

  • Fuld styring inklusive support 24/7/365 og regelmæssig servervedligeholdelse.
  • Automatiske daglige sikkerhedskopier til en ekstern server.
  • SShield-sikkerhedsbeskyttelse har vist sig at blokere mere end 99.998% af alle webangreb.
  • Gratis webstedsmigrationer.
  • En dedikeret IP-adresse.
  • Et gratis domænenavn i et år.
  • og meget mere!

Oven i købet, du vil kunne kontrollere dit websted via Scala Hostings gratis native SPanel -kontrolpanel. Dette svarer meget til den populære cPanel-kontrolpanelsoftware og indeholder alle de værktøjer, du har brug for til at konfigurere og administrere din server og dit websted.

Den billigste startplan koster $ 29.95 pr. Måned for an initial 36-month subscription and includes two CPU cores, 4GB of RAM, and 50GB of SSD NVMe storage.

Upgrading further to the Advanced plan costs $63.95 per month and will give you four CPU cores, 8GB of RAM, and 100GB of SSD NVMe storage. And finally, the Enterprise plan ($179.95 per month) comes with twelve CPU cores, 24GB of RAM, and 200GB of SSD NVMe storage.

En ting, jeg især kunne lide her, er at disse planer er alle fuldt konfigurerbare. Ekstra ressourcer kan tilføjes (eller fjernes) til følgende priser:

  • SSD NVMe storage for $2 per 10GB (max 500GB).
  • CPU-kerner til $ 6 pr. Ekstra kerne (maks. 24 kerner).
  • RAM til $ 2 pr. GB (maks. 128 GB).

Du kan også vælge mellem datacentre i USA og Europa efter behov.

Samlet set er Scala Hostings administrerede cloud VPS -planer blandt den mest konkurrencedygtige pris jeg har set. Jeg vil virkelig anbefale at give dem et forsøg, hvis du leder efter en pålidelig hosting-løsning af høj kvalitet, der ikke bryder banken.

Selvstyret Cloud VPS Hosting

Ved siden af ​​de fuldt administrerede løsninger, Scala Hosting tilbyder et udvalg af selvstyrede cloud-VPS-planer. Priser starter fra kun $ 59 pr. Måned, og du kan tilpasse din server til at imødekomme dine nøjagtige behov.

Basisplanen leveres med en CPU-kerne, 2 GB RAM, 50 GB SSD-lager og 3000 GB båndbredde. Du kan vælge mellem europæiske og amerikanske datacentre og der er adskillige Windows- og Linux-operativsystemer tilgængelige.

Yderligere ressourcer kan føjes til din plan til følgende pris:

  • CPU-kerner til $ 6 pr. Kerne.
  • RAM på $ 2 pr. GB.
  • Opbevaring til $ 2 pr. 10 GB.
  • Båndbredde til $ 10 pr. 1000 GB.

Der er også forskellige andre tilføjelsesprogrammer, der kan købes for at strømline hostingoplevelsen, inklusive 24/7 proaktiv overvågning ($ 5) og mere. SPanel giver dig gratis Premium Softaculous, hvilket giver dig automatisk opsætning til over 420 applikationer som f.eks WordPress, Joomla, Drupal, Magento - plus hundreder mere.

Scala tilbyder meget konfigurerbare selvstyrede cloud-VPS-løsninger

En ting, jeg elsker ved Scalas selvstyrede servere, er, at de stadig beholder gratis data snapshots i tilfælde af hardwarefejl.

Hvis du leder efter en kraftfuld funktionsrig, ikke-administreret cloud-VPS-server, du burde ikke skulle lede længere end dette.

Delt /WordPress Hosting

Sammen med sine fremragende cloud VPS-løsninger, Scala har et udvalg af delt, WordPressog forhandlerhostingsindstillinger målrettet mod forskellige brugere. Disse repræsenterer også stor værdi for pengene, og jeg har dækket dem kort nedenfor.

For startere, grundlæggende delt hosting starter fra $ 3.95 pr. måned Mini-planen, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et websted med op til 50 GB lagerplads, ikke-målt båndbredde og et gratis SSL-certifikat og domæne.

Opgradering til Start-planen (fra $ 5.95 pr. Måned) giver dig mulighed for at forbinde ubegrænsede websteder med ubegrænset lagerplads og SShield cybersikkerhed, mens den avancerede plan (fra $ 9.95 pr. Måned) tilføjer prioritetsstøtte og Pro Spam-beskyttelse.

Scala tilbyder et udvalg af delte hostingplaner

Skønt Scala Hosting annoncerer sit WordPress planer separat, de er faktisk identiske med de delte hostingindstillinger. Der er ikke mange WordPress-specifikke funktioner her, så jeg vil anbefale at kigge andre steder, hvis du vil have en kraftfuld administreret WordPress opløsning.

Scala's WordPress hosting er identisk med dets delte muligheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Scala Hosting?

Scala Hosting er en webhostingudbyder, der har arbejdet i branchen siden 2007. På trods af at den ikke er en af ​​de mest populære værter i verden, tilbyder den yderst overkommelige hostingløsninger, inklusive nogle af de bedst administrerede og selvadministrerede cloud-VPS-hosting I' nogensinde har set.

ikon for skalahosting ScalaHosting er en virksomhed med en mission om at føre hostingindustrien til det næste skridt i dens udvikling og der gør internettet til et mere sikkert sted for alle. Den forældede delte hostingmodel er brudt af naturen. Nutidens verden og online-virksomheder har forskellige krav, som delt hosting ikke kan opfylde. Flere og flere mennesker sælger online, administrerer følsomme personlige data såsom kreditkort, og har brug for højere sikkerhed.

Den eneste løsning er, at hvert websted har sin egen server. Med IPv6 og hardware faldt omkostningerne hele tiden, at løsningen blev mulig. Det eneste problem var omkostningerne, for mens en god delt hostingplan koster ~ $ 10, koster en administreret VPS fra de bedste udbydere $ 50+.

Derfor begyndte ScalaHosting at opbygge SPanel all-in-one cloud management platform og SShield cybersecurity protection system. De giver hver webstedsejer mulighed for at have deres egen fuldt administrerede VPS til samme pris som delt hosting, hvilket øger sikkerhed, skalerbarhed og hastighed.

Vlad G. - Scala Hosting CEO & Medstifter

Hvor meget koster Scala Hosting?

Scala Hosting tilbyder administreret cloud VPS-hosting fra $29.95 pr. måned, selvadministrerede cloud-VPS-løsninger fra $59 pr. måned og kraftfuld delt hosting og WordPress hosting fra $ 3.95 pr. måned. Fornyelsespriserne er lidt højere end de annoncerede, men forskellen er lille.

What is the difference between the self-managed cloud VPS and managed cloud VPS?

Den største forskel mellem de selvadministrerede og administrerede cloud VPS-planer er den kontrol, du har over din server. Med den administrerede mulighed vil de tekniske aspekter af din server blive passet af Scala-teamet.

På den anden side giver en selvadministreret server dig en ren operativsysteminstallation, som du kan konfigurere efter behov. Begge muligheder bruger cloud-baseret hosting og SSD-lagring.

Hvad er SPanel, SShield og SWordPress?

SPanel er en alt-i-én hostingplatform og cPanel-alternativ til styring af cloud-VPS-tjenester. SSkærm er et innovativt sikkerhedssystem, der beskytter dine websteder i realtid og blokerer 99.998% af angrebene. SWordPress gør styring af din WordPress websteder meget lettere og tilføjer flere lag af sikkerhed.

Kommer Scala Hosting med cPanel?

Scala Hosting delte webhostingplaner leveres med cPanel. Men VPS-planer kommer med SPanel som er et proprietært kontrolpanel og et alt-i-et cPanel-alternativ.

Er Scala Hosting godt?

Scala Hosting tilbyder fremragende webhostingfunktioner med stærk ydeevne og sikkerhed. Men cloud VPS-hosting er, hvor Scala Hosting virkelig skinner. Scala VPS Hosting giver dig fuldt administreret cloud VPS-hosting til prisen for delt hosting.

Scala VPS Hosting Review 2022 – Resumé

scala hosting anmeldelser

På trods af at levere fremragende service i over et årti falder Scala Hosting fortsat under radaren Det er en af ​​mine foretrukne VPS -webhostingudbydereog Scala Hostings styrede og selvstyrede cloud-VPS-løsninger skiller sig ud som nogle af de bedste, jeg har set.

De er bakket op af ekstremt konkurrencedygtige priser, inkluderer generøse serverressourcer og bruger Scalas oprindelige SPanel -kontrolpanel, SShield Cybersecurity -værktøj og SWordPress Manager. Og oven på dette, alle VPS-planer er fuldt konfigurerbare, hvilket betyder, at du kun nogensinde vil betale for de ressourcer, du har brug for.

Der er et par små bekymringer at være opmærksom på, såsom begrænsede datacenterplaceringer, høje fornyelsespriser og brug af HDD -lagring med den delte og WordPress planer. Men generelt fortjener Scala Hosting at være meget mere populær end det er.

Bundlinjen: Hvis du leder efter pålidelig cloud-VPS-hosting af høj kvalitet, der ikke bryder dit budget, Du bør bestemt overveje Scala Hosting.

DEAL

Spar op til 36 % (ingen opsætningsgebyr)

Fra $ 29.95 per måned

Bruger anmeldelser

Billigste VPS

Bedømmelse 4 ud af 5
Maj 23, 2022

Udover prisen har jeg ikke meget at klage over. Scala Hostings dashboard/SPanel er virkelig simpelt og nemt at bruge. Selv mine kunder finder det nemt at lære. Deres servere leverer 100 % oppetid de fleste måneder, og jeg har aldrig haft en dag, hvor nogen af ​​klientsiderne er blevet langsommere.

Avatar for Lovisa
Lovisa

Ingen nedetid

Bedømmelse 5 ud af 5
April 28, 2022

Min hjemmeside plejede at gå ned, hver gang jeg fik selv en lille stigning i trafikken. Da jeg flyttede til ScalaHosting, var deres supportteam meget hjælpsomme og tålmodige med mig. Jeg ved ikke så meget om websteder og webhosting, men de var virkelig hjælpsomme. De gjorde processen med at flytte mine websteder over smertefri og enkel. Jeg anbefaler stærkt Scala til alle, der leder efter en webhost, der rent faktisk bekymrer sig om deres kunder.

Avatar for Shyla
Shyla

Elsker det

Bedømmelse 5 ud af 5
Marts 2, 2022

Scala Hosting er den bedste webhost, jeg har fundet i alle mine år med at drive en online forretning. Deres servere er virkelig hurtige, og deres supportteam er altid hurtige til at hjælpe mig med at løse mine problemer. Prisen er også meget overkommelig for et så højt serviceniveau.

Avatar for Samantha Miami
Samantha Miami

Det bedste med alle dets freebies

Bedømmelse 5 ud af 5
Oktober 4, 2021

Scala Hosting er den billigste managed VPS -hosting i skyen. Alligevel er dette det bedste, jeg fik med alle de freebies, der var indlæst i det. Jeg kan sige, at jeg er heldig at have det!

Avatar til David M.
David M

Serverplacering er et stort problem

Bedømmelse 1 ud af 5
September 9, 2021

Mit land/område er ikke inkluderet i Scala Hostings serverplaceringer. Jeg finder dette et stort problem ved at vælge en webhostingudbyder. Så jeg vil hellere holde mig væk fra det.

Avatar til Tricia J.
Tricia J.

Meget overkommelig

Bedømmelse 5 ud af 5
September 9, 2021

Scala Hosting er den billigste, når det kommer til fuldt administreret cloud VPS -hosting. Med en dedikeret IP -adresse, gratis domænenavn og gratis migrering af websteder er omkostningerne til startplanen virkelig overkommelige.

Avatar til Keith Marx
Keith Marx

Fantastisk, men med et par ulemper

Bedømmelse 4 ud af 5
Marts 14, 2021

Jeg ville ønske, at de kunne være en måde for loyale kunder at fortsætte med at følge de oprindeligt abonnerede priser. Jeg tror, ​​dette har været almindeligt forekommende omkring udbydere med abonnementspriser, der øger. Er der ingen måde at holde lignende priser på allerede eksisterende kunder? Men måske har de god grund til det.

Avatar til Dylan J
Dylan J

10/10 ville gå efter det

Bedømmelse 5 ud af 5
Februar 1, 2021

Scala VPS er fantastisk. Jeg har været igennem mange hostingudbydere, og disse fyre hjælper med ting, andre udbydere vil sige, at det er mit job at vide, hvordan man gør dette bla, bla, bla, jeg vil ikke bruge mere tid sammen med dig. Hvis du er nybegynder, bør du overveje at gå med Scala.

Avatar til Willie
Willie

Ingen beklager

Bedømmelse 5 ud af 5
Januar 14, 2021

Hvis du ønsker at få en hostingudbyder, har du ikke råd til at gå med nogen virksomhed, der er mindre end den bedste. Scala Hosting er en af ​​de bedste udbydere, jeg har arbejdet med. Jeg tror, ​​de har eksisteret i godt 10 år nu, hvis jeg ikke tager fejl? De er veteraner her, de er her for at hjælpe. Jeg er simpelthen en tilfreds kunde. Tak gutter

Avatar til Scott Wright
Scott Wright

Scala Hosting har den bedste VPS

Bedømmelse 5 ud af 5
14. December, 2020

Scala Hosting har den bedste VPS-hosting til en meget god pris. Jeg vedder på, at du ikke finder billigere administreret VPS-hosting andre steder.

Avatar til Johny
Johny

Tak Scala Hosting!

Bedømmelse 5 ud af 5
September 11, 2020

Jeg har lige bestået 3 måneders mærket med Scala Hosting efter at have været en hosting kunde hos Bluehost i 8 år. Kan ikke fortælle dig, hvor meget bedre mit websted fungerer. Hurtige lastetider og god kundeservice. Glad for at forny med endnu en periode. Tak Scala Hosting!

Avatar til Tim Olsen
Tim Olsen

Jeg har været hos ScalaHosting siden 2019

Bedømmelse 4 ud af 5
August 30, 2020

Jeg har været hos ScalaHosting siden 2019 og fandt det en enorm forbedring i løbet af mine 5 år med GoDaddy. Jeg har værdsat den personlige support, hastigheden og nem installation WordPress. For mig har det været en stor vært. Den eneste ulempe, jeg oplevede, er support og manglen på at tage telefonen og ringe til dem.

Avatar til The Web Guy
Web fyren

Så billig administreret VPS-hosting!

Bedømmelse 5 ud af 5
11. Juni, 2020

Scala er ærligt talt den bedste hostingudbyder, jeg nogensinde har brugt. Deres administrerede VPS er en gave til enhver virksomhed. De migrerede mit websted manuelt til VPS-planen. Webstedet indlæses hurtigt, og supporten er altid hurtig, professionel og der for at hjælpe dig med stort set alt.

Avatar til Laura NYC
Laura NYC

Indsend bedømmelse

â € <

Gennemgå opdateringer

  • 23/12/2021 – Cloud VPS-funktioner tilføjet
  • 14/06/2021 - HTTP / 3 support
  • 22/03/2021 - DigitalOcean og AWS datacentre tilføjet
  • 30/01/2021 - Gratis præmie Softaculous på alle planer
  • 14/01/2021 - Nyt datacenter i New York
  • 01/01/2021 - Scala Hosting prisredigering
  • 25/08/2020 - Anmeldelse offentliggjort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev og få de seneste nyheder og trends i branchen

Ved at klikke på 'subscribe' accepterer du vores vilkår for brug og privatlivspolitik.