Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS för priset av Shared Hosting!)

Skriven av

Vårt innehåll är läsarstödt. Om du klickar på våra länkar kan vi tjäna en provision. Hur vi granskar.

Scala Hosting ger utmärkta värdfunktioner, stark prestanda och säkerhet. Om du letar efter högkvalitativ, pålitlig och fullständigt hanterad moln-VPS-värd som inte bryter din budget, bör du definitivt överväga denna moln-VPS-värd. Denna Scala Hosting-recension kommer att förklara varför.

Från $ 29.95 per månad

Spara upp till 36 % (ingen installationsavgift)

Scala VPS Hosting Review Summary (TL; DR)
Betyg
Märk 4.5 slut 5
Priser
Från $ 29.95 per månad
Hostingtyper
Cloud VPS, delat, WordPress
Hastighet och prestanda
LiteSpeed, LSCache-cache, HTTP/2, PHP7, NvME
WordPress
Hanterad WordPress moln -VPS -värd. WordPress kommer förinstallerad
Servrar
LiteSpeed, SSD NvME. DigitalOcean & AWS datacenter
säkerhet
Gratis SSL. SSkyddsskydd
kontrollpanelen
SWordpress Manager, SPanel Kontrollpanel
Extra
Gratis migrering av webbplatser. Gratis domännamn. Dedikerad IP -adress
Retur och återbetalningar
30 dagar pengarna tillbaka garanti
Ägare
Privatägd (Dallas, Texas)
Nuvarande affär
Spara upp till 36 % (ingen installationsavgift)

Jag har analyserat och testat otaliga webbhotell som erbjuder extremt attraktiva erbjudanden och till synes oslagbara tjänster.

Men väldigt få av dem tillhandahåller faktiskt den servicenivå de hävdar att, vilket kan bli extremt frustrerande. Speciellt om du har betalat mer för något som du förväntar dig att vara en avancerad lösning.

Första gången jag stötte på Scala Hosting, Jag trodde att samma bedrägeri skulle gälla. Men på många sätt hade jag fel.

Eftersom Scala Hosting ger dig hanterat VPS-hosting för molnet till priset av delad hosting!

Och i denna Scala Hosting recension, Jag ska visa dig varför. Fortsätt läsa för att få veta mer om den här leverantörens huvudsakliga för-och nackdelar, tillsammans med information om dess planer och prissättning, och varför det är en av mina bästa val för bästa hanterade moln -VPS -värd.

Scala VPS Hosting För- och nackdelar

Fördelar

  • Fullständig hantering av VPS, inklusive 24/7/365 support och regelbundet serverunderhåll och ögonblicksbilder
  • Automatiska dagliga säkerhetskopior till en fjärrserver
  • SShield säkerhetsskydd, SWordpress Manager, SPanel "allt-i-ett" kontrollpanel
  • LiteSpeed-webbserver, SSD NVMe-lagringsenheter, gratis SSL & CDN
  • Gratis och obegränsade webbplatsmigreringar
  • Gratis domännamn under ett år
  • Dedikerad IP-adress och dedikerade CPU/RAM-resurser
  • Välj mellan ScalaHosting, DigitalOcean och AWS datacenter
  • 24/7/365 expertsupport

Nackdelar

  • Begränsade serverplatser (endast USA / Europa)
  • SSD på VPS-planer
GIV

Spara upp till 36 % (ingen installationsavgift)

Från $ 29.95 per månad

Här är hur vår webbhotell recension processen fungerar:

1. Vi registrerar oss för webbhotellplanen och installerar ett tomt WordPress plats.
2. Vi övervakar webbplatsens prestanda, drifttid och sidhastighet.
3. Vi analyserar bra/dåliga A2-värdfunktioner, prissättning och kundsupport.
4. Vi publicerar den fantastiska recensionen (och uppdatera den under hela året).

I denna Scala Hosting VPS -granskning ska jag utforska de viktigaste funktionerna, vad för och nackdelar är och vad planer och priser är som.

När du har läst det här vet du om Scala Hosting är rätt (eller fel) webbhotell för dig.

Scala Hosting hemsida

Scala Hosting Proffs

1. Budgetvänlig Managed Cloud VPS Hosting

Scala Hosting erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga moln-VPS-värdar jag någonsin har sett.

Priserna börjar från en mycket låg $ 29.95 per månad för fullt hanterad VPS or $ 59 per månad för självstyrd VPS planer och en mycket generös mängd resurser ingår.

Dessutom, även de billigaste planerna kommer med en uppsättning tillägg för att effektivisera värdupplevelsen. Dessa inkluderar allt från gratis domäner och SSL-certifikat till imponerande säkerhetsverktyg och automatiska säkerhetskopior.

Säkerhetskopior av all data lagras på minst tre olika servrar för att förhindra stillestånd i händelse av maskinvarufel, och du kan skala dina resurstilldelningar upp eller ner efter behov.

Scala hosting erbjuder konkurrenskraftigt prissatta VPS-lösningar för moln

Med så mycket val när det gäller moln VPS-hosting, vad skiljer Scala Hosting från konkurrenterna?

ikon för scalahosting

Den stora skillnaden mellan ScalaHosting och resten av företagen kommer från SPanels molnhanteringsplattform och de möjligheter det ger webbplatsägarna.

I grund och botten kan varje webbplatsägare nu välja mellan en bra delad webbhotellplan och en fullt hanterad VPS med en kontrollpanel, cybersäkerhetssystem och säkerhetskopior till samma pris ($ 29.95 / mo). Fördelarna med VPS-hosting jämfört med delad hosting är välkända.

Vi har slutfört integrationen av SPanels molnhanteringsplattform i molnmiljöerna hos de främsta infrastrukturleverantörerna som AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode och Vultr som vi kommer att meddela för kunder under de kommande två månaderna. Varje webbplatsägare kommer att kunna välja mellan 2+ datacenterplatser för sin fullt hanterade SPanel VPS.

De traditionella värdföretagen kan inte erbjuda det och för oss spelar det ingen roll vilken som tillhandahåller infrastrukturen (servrarna) så länge människor använder den säkraste, pålitligaste och skalbaraste moln -VPS -miljön istället för delad.

Vlad G. - Scala Hosting VD och medgrundare

2. Native SPanels kontrollpanel

I stället för att tvinga användare att betala för en cPanel eller liknande licens när de köper en hanterad VPS-värdplan för molnet, Scala inkluderar sin egen infödda SPanel. Detta är extremt kraftfullt, med verktyg och funktioner som är jämförbara med den allmänt använda cPanel-kontrollpanelen.

Och det bästa? Det är 100% gratis, för alltid! Till skillnad från cPanel finns inga extra tilläggskostnader.

Kortfattat, SPanel-gränssnittet designades speciellt för VPS-hosting i molnet. Det innehåller ett urval av hanteringsverktyg, samt inbyggd säkerhet, obegränsad gratis webbplatsmigrering och fullständigt support från Scala-teamet 24/7/365.

Dessutom, SPanel-gränssnittet är väldigt intuitivt och användarvänligt. Användbara hanteringsmoduler är organiserade under logiska rubriker, medan allmän information om din server och långvarig resursanvändning presenteras i ett sidofält till höger på skärmen.

SPanel-gränssnittet är snyggt och intuitivt

Vad är SPanel, och vad gör det annorlunda och bättre än cPanel?

ikon för scalahosting

SPanel är en allt-i-ett-molnhanteringsplattform med en kontrollpanel, ett cybersäkerhetssystem, ett backupsystem och massor av verktyg och funktioner som webbplatsägare behöver för att effektivt hantera sina webbplatser.

SPanel är lätt och äter inte mycket CPU/RAM-resurser som kan användas nästan 100% för att betjäna webbplatsbesökare, därför kommer webbplatsägaren att betala mindre för värd. De nya funktionerna i SPanel utvecklas baserat på användarnas efterfrågan. cPanel föredrar att lägga till funktioner när de tar med mer pengar.

Ett bra exempel på detta är integrationen av Nginx-webbservern som cPanel-användare bad om för 7 år sedan och den är fortfarande inte implementerad. Istället integrerade de LiteSpeed ​​Enterprise vilket kostar extra.

SPanel stöder alla större webbservrar som Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise och OpenLiteSpeed ​​vilket är lika snabbt som företagsversionen men gratis. SPanel tillåter användaren att skapa och vara värd för obegränsade konton / webbplatser medan cPanel debiterar extra om du vill skapa fler än 5 konton. 20% av våra cPanel-klienter migrerade redan till SPanel.

Vlad G. - Scala Hosting VD och medgrundare

3. Många freebies ingår

Jag är en sucker för att få bästa möjliga värde när jag köper en webbhotellplan, och Jag älskar antalet gratis funktioner Scala Hosting inkluderar med sitt hanterade moln VPS. Dessa inkluderar:

  • Ett obegränsat antal gratis webbplatsmigreringar slutförda manuellt av Scala-teamet.
  • En dedikerad IP -adress för att säkerställa att din webbplats inte är svartlistad av sökmotorerna.
  • Ögonblicksbilder och dagliga automatiska säkerhetskopior så att du kan återställa din webbplats om det behövs.
  • Gratis domännamn i ett år, gratis SSL och gratis Cloudflare CDN-integration.

Men det här är bara en start. Du kommer också att ha tillgång till ett brett utbud av säkerhets- och andra verktyg det kostar vanligtvis mer än $ 84 per månad med cPanel.

spanel vs cpanel

4. Automatiska dagliga säkerhetskopior

En av mina favorit saker med Scala är det faktum att det erbjuder automatiska dagliga säkerhetskopior med alla hanterade VPS-planer i molnet.

Kort sagt betyder det att din webbplats kommer att säkerhetskopieras till en fjärrserver, så att du alltid kommer att ha tillgång till en ny kopia av dina data, filer, e-postmeddelanden, databaser och all annan viktig information om något går fel.

Dessutom, det är extremt enkelt att återställa en säkerhetskopia när det behövs. Logga bara in på din SPanel och gå till modulen Återställ säkerhetskopior längst ner på sidan.

Här hittar du en lista med säkerhetskopior, och du kan återställa hela eller delar av din webbplats och dess information med ett klick på en knapp.

Scala erbjuder automatiska dagliga säkerhetskopior

5. Imponerande drifttid

En annan imponerande egenskap hos Scala Hostings tjänst är det den använder ett mycket redundant molnnätverk som gör det möjligt att erbjuda nästan 100% driftstid. Dina VPS -resurser hämtas från en resurspool, så om det uppstår ett maskinvarufel någonstans i nätverket påverkas inte din webbplats.

Detta innebär att du bekvämt kan vara värd för din webbplats utan att oroa dig för någon stilleståndstid. Naturligtvis finns det alltid en liten risk att du kan vara offline en kort period, men Scala gör allt för att detta inte ska hända.

Under de senaste månaderna har jag det övervakade och analyserade drifttid, hastighet och total prestanda på min testsida som finns på ScalaHosting.com.

Ovanstående skärmdump visar bara de senaste 30 dagarna, du kan visa historisk drifttid och serverns svarstid kl den här uptime monitor-sidan.

6. Snabba laddningstider

Vi vet alla, så långt som webbplatser går, är hastighet allt. Snabba sidladdningstider korrelerar inte bara med högre omvandlingsfrekvenser utan påverkar också SEO.

En studie från Google fann att en fördröjning på en sekund i laddningstider för mobilsidor kan påverka konverteringsfrekvensen med upp till 20%.

Att ha en snabb laddningssida är viktigt idag. Vilken hastighetsteknologi stack använder Scala Hosting?

ikon för scalahosting

Hastighet är en enorm faktor, inte bara för SEO utan också för den försäljning din e -handelsbutik kommer att få. Om din webbplats inte laddas på mindre än 3 sekunder förlorar du mycket besökare och försäljning. Det finns flera viktiga faktorer att tänka på när vi pratar om hastighet - från optimering av webbplatsen till hårdvaruspecifikationerna för servern, den installerade programvaran och hur den är konfigurerad.

SPanel tar hand om programvaran, dess konfiguration och dess hantering. SPanel stöder alla större webbservrar - Apache, Nginx, OpenLiteSpeed ​​och LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​är den mest intressanta eftersom den är den snabbaste webbservern i världen för bearbetning av både statiskt och dynamiskt innehåll (PHP).

Det tillåter alla att använda WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart för att också använda de mest effektiva och snabbaste cachepluggarna som utvecklats av LiteSpeed-utvecklarna som endast kan användas på LiteSpeed ​​Enterprise (betalda) och OpenLiteSpeed ​​(gratis) servrar.

OpenLiteSpeed ​​tillåter webbplatsägaren att ha en snabbare webbplats och tjäna 12-15 gånger fler besökare med samma maskinvaruspecifikationer som servern. OpenLiteSpeed ​​stöds inte av de flesta värdleverantörerna, främst för att de använder cPanel som för 6-7 år sedan började lägga till stöd främst för programvara som ger mer pengar till bordet och får kunden att betala mer.

Jag kan berätta om en rolig historia vi hade för 2-3 veckor sedan med grundaren av Joomla. Han bestämde sig för att testa SPanel och jämförde hastigheten med Sitegrounds dyraste delade värdplan. Resultatet blev att webbplatsen på SPanel VPS var 2 gånger snabbare även om VPS kostade mindre. Han sa också att han aldrig har sett en Joomla-webbplats som laddas så snabbt.

Vlad G. - Scala Hosting VD och medgrundare

Hur snabbt är moln VPS-värd från Scala Hosting?

Jag skapade en testwebbplats på Scalas hanterade moln -VPS (startplanen på $ 29.95 / månad). Sedan installerade jag WordPress med hjälp av Twenty Twenty-temat, och jag skapade dummy lorem ipsum-inlägg och sidor.

Resultaten?

scalahosting gtmetrix hastighet

FYI min testsida använder inte CDN, cacheteknologi eller andra hastighetsoptimeringar för att förbättra webbsidans laddningstider.

Men även utan några optimeringar överhuvudtaget är alla viktiga hastighetsmått markerade. Den slutliga fullastade hastigheten på 1.1 sekunder är också ganska fantastiskt.

Därefter ville jag se hur testplatsen skulle hantera mottagning 1000 besök på bara 1 minut, med Loader.io gratis stresstestverktyg.

belastningstider för stresstest

Scalas moln -VPS hanterade saker perfekt. Översvämning av testplatsen med 1000 förfrågningar på bara 1 minut resulterade i en 0% felprocent och en genomsnittlig svarstid på bara 86 ms.

Mycket bra! Detta är en av anledningarna till varför Scala Hosting är mitt bästa val för hanterad moln -VPS -värd.

7. Gratis webbplatsmigrationer

De med befintliga webbplatser som vill flytta till en ny värd kommer att älska Scalas obegränsade kostnadsfria webbplatsmigreringar.

I grund och botten betyder det att Scala-teamet kommer att manuellt överföra alla befintliga webbplatser från din tidigare värd till din nya server. För att starta processen anger du helt enkelt inloggningsuppgifter för din gamla värd.

Många webbhotell erbjuder bara antingen gratis migreringar (men gör-det-själv, dvs görs via ett plugin) eller betalade webbplatsmigreringar, och dessa kan variera från några dollar per webbplats till hundratals dollar.

Inte Scala Hosting! Deras specialister migrerar så många webbplatser som du ber utan kostnad. Det blir ingen stillestånd, och de kommer också att se till att de fungerar korrekt på den nya servern.

Bra gjort Scala!

gratis webbplatsmigrering

8. Native SShield Cybersecurity Tool

Säkerhet är ett viktigt övervägande när det gäller webbhotell. Utan lämpligt skydd kan din webbplats vara sårbar för attacker från hackare, datatjuvar och parter som helt enkelt vill ha dig offline av någon eller annan anledning.

Med Scala Hostings infödda SShield Cybersecurity-verktygkommer din webbplats att vara mycket säker.

Den använder artificiell intelligens för att upptäcka potentiellt skadligt beteende, har visat sig blockera över 99.998% av alla attacker och inkluderar automatiska meddelanden om något går fel.

SShield-cybersäkerhetsprogrammet är utformat för att skydda din webbplats

9. Kundsupport av hög kvalitet

Alla som har försökt att vara värd för en webbplats tidigare vet att det inte alltid är smidigt. Ibland måste du kontakta support för att klara upp saker eller för tekniskt bistånd, och lyckligtvis Scala Hosting utmärker sig här.

Till att börja, supportteamet är extremt vänligt, kunnigt och lyhört. Jag testade livechatten och fick svar inom några minuter. När agenten jag pratade med inte var säker på något, sa de till mig det och gick iväg och kollade.

Dessutom, Det finns också alternativ för kundsupport via e-post, samt en omfattande kunskapsbas som innehåller ett imponerande urval av självhjälpsresurser.

Scala erbjuder ett urval av kundsupporttjänster

Scala Hosting Nackdelar

1. Begränsade serverplatser

En av de största nackdelarna med Scala Hosting är dess begränsade datacenterplatser. Det finns bara tre alternativ tillgängliga, med servrar i Dallas, New York och Sofia, Bulgarien.

Detta kan vara ett bekymmer för dem med majoriteten av sin publik i Asien, Afrika eller Sydamerika.

Kortfattat, ju närmare ditt datacenter är din publik, desto bättre blir webbplatsens prestanda. Annars kan du drabbas av låga belastningshastigheter, långa serversvarstider och dålig totalprestanda. Och detta kan till och med påverka din SEO-poäng och sökmotorranking.

Scala Hosting har nyligen samarbetade med DigitalOcean och AWS, vilket innebär att du nu kan välja mellan tre molnleverantörer och globala datacenter, inklusive New York och San Francisco (USA), Toronto (Kanada), London (Storbritannien), Frankfurt (Tyskland), Amsterdam (Nederländerna), Singapore (Singapore) , Bangalore (Indien).

Scala Hosting datacenter platser

2. SSD-lagring är endast tillgänglig med VPS-planer

En annan oro är Scala Hostings användning av föråldrad hårddisk (HDD) lagring med dess nedre delade och WordPress hosting planer.

I allmänhet är hårddisklagring mycket långsammare än modern SSD-lagring (solid state drive), vilket kan påverka webbplatsens prestanda.

Nu är företaget lite lurigt här. Det annonserade faktiskt "SSD-drivna servrar" med sina delade värdplaner, vilket är lite lurande.

I själva verket lagras endast ditt operativsystem och databaser på SSD -enheter, medan resten av webbplatsens filer och information lagras på hårddiskar.

Detta är inte en stor fråga, men se till att du är medveten om det. Som tur är, alla hanterade och självhanterade moln-VPS-planer använder 100% SSD-lagring.

Scala använder långsam hårddisklagring med sin delade och WordPress lösningar

3. Avgifterna ökar vid förnyelse för vissa planer

En sak jag inte gillar med Scala Hostings prisstruktur är det faktum att dess avgifterna ökar vid förnyelse. Men till sitt försvar gör nästan alla andra webbhotell också detta (med undantag).

Även om reklam lägre introduktionspriser som ökar efter din första prenumerationstid är en vanlig praxis i webbhotellindustrin, är det fortfarande frustrerande.

Lyckligtvis dock Scala Hostings förnyelsepriser är inte löjligt högre än de inledande.

Till exempel kostar den billigaste Start-hanterade moln-VPS-planen 29.95 dollar för din första period och 29.95 dollar vid förnyelse. Detta är en ökning med 0%, jämfört med den ökning med 100-200% som många andra värdar kommer att slå dig med.

Scalas priser ökar vid förnyelse

Scala Hosting Prissättning och planer

Scala Hosting erbjuder ett urval av webbhotelllösningar, inklusive delad, WordPressoch återförsäljaralternativ.

Men det jag verkligen älskar är den här leverantörens moln VPS-värd. Den sticker ut från konkurrenterna på grund av dess extremt konkurrenskraftiga priser och det överflöd av funktioner som erbjuds.

Det finns både hanterade och självhanterade moln-VPS-alternativ tillgängliga, med priser från bara $ 29.95 per månad för en initial plan.

Hanterade Cloud VPS Hosting

Scala Hosting har fyra hanterade VPS-planer för moln, med priser från $ 29.95 till $ 179.95 per månad för en första prenumeration. Alla fyra planerna har en rad avancerade funktioner, inklusive:

  • Full hantering, inklusive 24/7/365 support och regelbundet serverunderhåll.
  • Automatiska dagliga säkerhetskopior till en fjärrserver.
  • SShield-säkerhetsskydd bevisat blockera mer än 99.998% av alla webbattacker.
  • Gratis webbplatsmigrationer.
  • En dedikerad IP-adress.
  • Ett gratis domännamn i ett år.
  • och mycket mer!

Dessutom, du kommer att kunna styra din webbplats via Scala Hostings kostnadsfria inbyggda SPanel -kontrollpanel. Detta liknar den populära cPanel-kontrollpanelens programvara och innehåller alla verktyg du behöver för att konfigurera och hantera din server och webbplats.

Den billigaste startplanen kostar $ 29.95 per månad för ett första 36-månaders abonnemang och inkluderar två CPU-kärnor, 4 GB RAM och 50 GB SSD NVMe-lagring.

Att uppgradera ytterligare till den avancerade planen kostar $63.95 per månad och ger dig fyra CPU-kärnor, 8 GB RAM och 100 GB SSD NVMe-lagring. Och slutligen kommer Enterprise-planen ($179.95 per månad) med tolv CPU-kärnor, 24 GB RAM och 200 GB SSD NVMe-lagring.

En sak som jag särskilt gillade här är att dessa planer är alla helt konfigurerbara. Extra resurser kan läggas till (eller tas bort) till följande priser:

  • SSD NVMe-lagring för $2 per 10GB (max 500GB).
  • CPU-kärnor till $ 6 per ytterligare kärna (max 24 kärnor).
  • RAM för $ 2 per GB (max 128 GB).

Du kan också välja mellan datacenter i USA och Europa efter behov.

Sammantaget finns Scala Hostings hanterade moln -VPS -planer bland det mest konkurrenskraftiga priset jag har sett. Jag skulle verkligen rekommendera att ge dem en chans om du letar efter en pålitlig värdlösning av hög kvalitet som inte går sönder.

Självhanterat moln VPS-värd

Vid sidan av de fullt hanterade lösningarna Scala Hosting erbjuder ett urval av självhanterade VPS-planer för moln. Priserna börjar från bara $ 59 per månad, och du kan anpassa din server för att möta dina exakta behov.

Basplanen levereras med en CPU-kärna, 2 GB RAM, 50 GB SSD-lagring och 3000 GB bandbredd. Du kan välja mellan europeiska och amerikanska datacenter och det finns många Windows- och Linux-operativsystem tillgängliga.

Ytterligare resurser kan läggas till din plan till följande kostnad:

  • CPU-kärnor till $ 6 per kärna.
  • RAM till $ 2 per GB.
  • Lagring till $ 2 per 10 GB.
  • Bandbredd till $ 10 per 1000 GB.

Det finns också olika andra tillägg som kan köpas för att effektivisera värdupplevelsen, inklusive 24/7 proaktiv övervakning ($ 5) och mer. SPanel ger dig gratis Premium Softaculous vilket ger dig automatiserad installation för över 420 applikationer som WordPress, Joomla, Drupal, Magento - plus hundratals till.

Scala erbjuder mycket konfigurerbara självhanterade moln-VPS-lösningar

En sak jag älskar med Scalas självhanterade servrar är att de fortfarande behåller gratis dataproblem i händelse av maskinvarufel.

Om du letar efter en kraftfull funktionsrik ohanterad moln-VPS-server, du borde inte behöva leta längre än så här.

Delad/WordPress värd

Tillsammans med sina utmärkta moln-VPS-lösningar, Scala har ett urval av delas, WordPressoch alternativ för återförsäljarvärd riktade till olika användare. Dessa representerar också mycket värde för pengarna, och jag har täckt dem kort nedan.

Till att börja, grundläggande delad hosting startar från $ 3.95 per månad Mini-planen, vilket gör att du kan ansluta en webbplats med upp till 50 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd och ett gratis SSL-certifikat och domän.

Uppgradering till Start-planen (från $ 5.95 per månad) gör att du kan ansluta obegränsade webbplatser med obegränsat lagringsutrymme och SShield-cybersäkerhet, medan den avancerade planen (från $ 9.95 per månad) lägger till prioritetsstöd och Pro Spam-skydd.

Scala erbjuder ett urval av delade värdplaner

Även Scala Hosting annonserar sitt WordPress planer separat, de är faktiskt identiska med de delade värdalternativen. Det finns inte många WordPress-specifika funktioner här, så jag skulle rekommendera att leta någon annanstans om du vill ha en kraftfull hanterad WordPress lösning.

Scala's WordPress webbhotell är identiskt med de delade alternativen

Vanliga frågor

Vad är Scala Hosting?

Scala Hosting är en webbhotellleverantör som har arbetat i branschen sedan 2007. Trots att den inte är en av de mest populära värdarna i världen, erbjuder den mycket prisvärda värdlösningar, inklusive några av de bästa hanterade och självhanterade moln-VPS-värden jag har någonsin sett.

ikon för scalahosting ScalaHosting är ett företag med uppdraget att leda värdbranschen till nästa steg i dess utveckling och som gör internet till en säkrare plats för alla. Den föråldrade delade värdmodellen är trasig av naturen. Dagens värld och onlineföretag har olika krav som delad hosting inte kan uppfylla. Allt fler säljer online, administrerar känsliga personuppgifter som kreditkort och behöver högre säkerhet.

Den enda lösningen är att varje webbplats har sin egen server. Med IPv6- och hårdvarukostnaderna minskade hela tiden den lösningen blev möjlig. Det enda problemet var kostnaden, för även om en bra delad värdplan kostar ~ $ 10 kostar en hanterad VPS från de bästa leverantörerna $ 50+.

Därför började ScalaHosting bygga SPanel allt-i-ett-molnhanteringsplattform och SShield cybersäkerhetsskyddssystem. De tillåter varje webbplatsägare att ha sin egen fullt hanterade VPS till samma pris som delad hosting, vilket ökar säkerheten, skalbarheten och hastigheten.

Vlad G. - Scala Hosting VD och medgrundare

Hur mycket kostar Scala Hosting?

Scala Hosting erbjuder hanterat moln VPS-värd från $29.95 per månad, självhanterade moln VPS-lösningar från $59 per månad, och kraftfull delad hosting och WordPress värd från $ 3.95 per månad. Förnyelsepriserna är något högre än de annonserade, men skillnaden är liten.

Vad är skillnaden mellan den självhanterade moln VPS och hanterade moln VPS?

Den största skillnaden mellan de självhanterade och hanterade moln VPS-planerna är kontrollen du har över din server. Med det hanterade alternativet kommer de tekniska aspekterna av din server att tas om hand av Scala-teamet.

Å andra sidan ger en självhanterad server dig en ren operativsysteminstallation som du kan konfigurera efter behov. Båda alternativen använder molnbaserad hosting och SSD-lagring.

Vad är SPanel, SShield och SWordPress?

SPanel är en allt-i-ett-värdplattform och cPanel-alternativ för hantering av moln-VPS-tjänster. SSköld är ett innovativt säkerhetssystem som skyddar dina webbplatser i realtid och blockerar 99.998% av attackerna. SWordPress gör att hantera din WordPress webbplatser mycket enklare och lägger till flera lager av säkerhet.

Kommer Scala Hosting med cPanel?

Scala Hosting delade webbhotellplaner kommer med cPanel. Men VPS-planer kommer med SPanel som är en proprietär kontrollpanel och ett allt-i-ett cPanel-alternativ.

Är Scala Hosting något bra?

Scala Hosting erbjuder utmärkta webbhotellfunktioner med stark prestanda och säkerhet. Men moln VPS-hosting är där Scala Hosting verkligen lyser. Scala VPS Hosting ger dig helt hanterad moln-VPS-hosting till priset av delad hosting.

Scala VPS Hosting Review 2022 – Sammanfattning

scala värd recensioner

Trots att ha levererat utmärkt service i över ett decennium fortsätter Scala Hosting att falla under radaren Det är en av mina favoritleverantörer av VPS -webbhotelloch Scala Hostings hanterade och självhanterade moln-VPS-lösningar sticker ut som några av de bästa jag har sett.

De är stöds av extremt konkurrenskraftiga priser, inkluderar generösa serverresurser och använder Scalas inbyggda SPanel -kontrollpanel, SShield Cybersecurity -verktyg och SWordPress chef. Och ovanpå detta, alla VPS-planer är helt konfigurerbara, vilket innebär att du bara någonsin kommer att betala för de resurser du behöver.

Det finns några små bekymmer att tänka på, såsom begränsade datacenterplatser, höga förnyelsepriser och användning av hårddisklagring med den delade och WordPress planer. Men totalt sett förtjänar Scala Hosting att vara mycket mer populärt än det är.

Poängen: Om du letar efter högkvalitativ, pålitlig moln-VPS-värd som inte bryter din budget, Du bör definitivt överväga Scala Hosting.

GIV

Spara upp till 36 % (ingen installationsavgift)

Från $ 29.95 per månad

Användarrecensioner

Billigaste VPS

Märk 4 slut 5
Kan 23, 2022

Förutom priset har jag inte så mycket att klaga på. Scala Hostings instrumentpanel/SPanel är verkligen enkel och lätt att använda. Även mina kunder har lätt att lära sig. Deras servrar levererar 100 % drifttid de flesta månader och jag har aldrig haft en dag när någon av klientwebbplatserna har saktat ner.

Avatar för Lovisa
Lovisa

Ingen driftstopp

Märk 5 slut 5
28 april 2022

Min webbplats brukade gå ner varje gång jag fick ens en liten topp i trafiken. När jag flyttade till ScalaHosting var deras supportteam väldigt hjälpsamma och tålmodiga med mig. Jag kan inte mycket om webbplatser och webbhotell, men de var verkligen hjälpsamma. De gjorde processen att flytta över mina webbplatser smärtfri och enkel. Jag rekommenderar starkt Scala till alla som letar efter ett webbhotell som faktiskt bryr sig om sina kunder.

Avatar för Shyla
Shyla

Älskar det

Märk 5 slut 5
Mars 2, 2022

Scala Hosting är det bästa webbhotellet jag har hittat under alla mina år som drivit ett onlineföretag. Deras servrar är riktigt snabba och deras supportteam är alltid snabba att hjälpa mig att lösa mina problem. Priset är också mycket överkomligt för en så hög servicenivå.

Avatar för Samantha Miami
Samantha Miami

Det bästa med alla dess freebies

Märk 5 slut 5
Oktober 4, 2021

Scala Hosting är det billigaste hanterade moln -VPS -värdet. Ändå är det här det bästa jag fick med alla freebies laddade i den. Jag kan säga att jag har tur som har det!

Avatar för David M
David M

Serverplats är en stor fråga

Märk 1 slut 5
September 9, 2021

Mitt land/min region ingår inte i Scala Hostings serverplatser. Jag tycker att det här är en stor fråga när jag väljer en webbhotellleverantör. Så jag vill hellre hålla mig borta från det.

Avatar för Tricia J.
Tricia J.

Mycket prisvärd

Märk 5 slut 5
September 9, 2021

Scala Hosting är det billigaste när det gäller fullt hanterat moln -VPS -värd. Med en dedikerad IP -adress, gratis domännamn och gratis webbplatsmigration är kostnaden för startplanen verkligen överkomlig.

Avatar för Keith Marx
Keith Marx

Bra men med några nackdelar

Märk 4 slut 5
Mars 14, 2021

Jag önskar att de kunde vara ett sätt för lojala kunder att fortsätta följa de ursprungligen tecknade priserna. Jag tror att detta har förekommit ofta hos leverantörer med prenumerationspriser som ökar. Finns det inget sätt att behålla liknande prissättning för redan befintliga kunder? Men kanske har de goda skäl för det.

Avatar för Dylan J
Dylan J

10/10 skulle gå för det

Märk 5 slut 5
Februari 1, 2021

Scala VPS är jättebra. Jag har gått igenom många värdleverantörer och de här killarna hjälper till med saker som andra leverantörer skulle säga att det är mitt jobb att veta hur man gör detta bla, bla, bla jag vill inte spendera mer tid med dig. Om du är nybörjare bör du överväga att gå med Scala.

Avatar för Willie
willie

Inget att ångra

Märk 5 slut 5
Januari 14, 2021

Om du vill skaffa en värdleverantör har du inte råd att gå med något företag som är mindre än det bästa. Scala Hosting är en av de bästa leverantörerna jag har arbetat med. Jag tror att de har funnits i tio år nu om jag inte tar fel? De är veteraner här, de är här för att hjälpa till. Jag är helt enkelt en glad kund. Tack hörni

Avatar för Scott Wright
Scott Wright

Scala Hosting har den bästa VPS

Märk 5 slut 5
December 14, 2020

Scala Hosting har det bästa VPS-värdet till ett mycket bra pris. Jag slår vad om att du inte hittar billigare hanterad VPS-värd någon annanstans.

Avatar för Johny
Johny

Tack Scala Hosting!

Märk 5 slut 5
September 11, 2020

Jag har precis klarat tre månaders varumärke med Scala Hosting efter att ha varit värdkund hos Bluehost i 8 år. Kan inte berätta hur mycket bättre min webbplats presterar. Snabba laddningstider och bra kundservice. Glad att förnya för ytterligare en mandatperiod. Tack Scala Hosting!

Avatar för Tim Olsen
Tim Olsen

Jag har varit med ScalaHosting sedan 2019

Märk 4 slut 5
Augusti 30, 2020

Jag har varit hos ScalaHosting sedan 2019 och tyckte att det var en enorm förbättring under mina fem år med GoDaddy. Jag har uppskattat det personliga stödet, hastigheten och enkel installation WordPress. För mig har det varit en bra värd. Den enda nackdelen jag upplevde är support och bristen på att ta upp telefonen och ringa dem.

Avatar för The Web Guy
Webbkillen

Så billigt hanterat VPS-hosting!

Märk 5 slut 5
Juni 11, 2020

Scala är ärligt taget den bästa webbhotell jag någonsin har använt. Deras hanterade VPS är en gåva till alla företag. De migrerade min webbplats för hand till VPS-planen. Webbplatsen laddas snabbt och supporten är alltid snabb, professionell och där för att hjälpa dig med nästan vad som helst.

Avatar för Laura NYC
Laura NYC

Bedöm

â € <

Granska uppdateringar

  • 23/12/2021 – Cloud VPS-funktioner har lagts till
  • 14/06/2021 - HTTP / 3-stöd
  • 22/03/2021 - DigitalOcean och AWS datacenter har lagts till
  • 30/01/2021 - Gratis premium Softaculous på alla planer
  • 14/01/2021 - Nytt datacenter i New York
  • 01/01/2021 - Prisredigering för Scala Hosting
  • 25/08/2020 - Granskning publicerad

Hem » Webbhotell » Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS för priset av Shared Hosting!)

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev och få de senaste branschnyheterna och trenderna

Genom att klicka på "prenumerera" godkänner du vår användarvillkor och sekretesspolicy.