Milih Pangwangun Website Katuhu: Elementor vs Divi Dibandingkeun

in babandinganana, Tukang ramatloka

Eusi kami dirojong ku maca. Upami anjeun ngaklik tautan kami, kami tiasa nampi komisi. Kumaha urang marios.

Elementor sareng Divi mangrupikeun dua anu pang populerna WordPress pembina halaman, tapi anu mana anu anjeun kedah pilih? Duanana hébat, tapi aranjeunna gaduh kaunggulan sareng kalemahan anu béda. Dina postingan blog ieu, kami bakal ngarecah dua tukang halaman sisi-demi-sisi supados anjeun tiasa mutuskeun mana anu pas pikeun anjeun. Kami bakal nutupan sadayana tina betah dianggo dugi ka fitur dugi ka harga pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun pembina halaman mana anu kedah dipilih.

FiturElementorDivi
elementor vs dividivi vs elementor
Elementor sareng Divi anu pang populerna WordPress pembina halaman powering jutaan situs web. Elementor mangrupikeun plugin pembina halaman pikeun Wordpress. Divi téh duanana a WordPress téma sareng a WordPress plugin. Duanana mangrupikeun pembina halaman sered-sareng-serelek visual anu ngamungkinkeun para pangguna nyiptakeun situs wéb anu saé tanpa peryogi terang kode backend.
websitewww.elementor.comwww.elegantthemes.com
hargaVérsi bébas. Vérsi Pro $59/taun per taun pikeun hiji situs (atawa $399/taun per taun pikeun 1000 situs web)$89/taun per taun pikeun situs anu henteu terbatas (atanapi $249 kanggo aksés saumur hirup)
Betah Pamakéan⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇
Visual Séred-jeung-Serelek Page Pangwangun⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇
Témplat anu tos didamel200+ témplat wéb. 50+ WordPress blok1500+ pakét template. 200+ bungkusan perenah
Sesuaikeun Header & Footers, Single Post & Arsip Kacanuhunnuhun
Komunitas & RojonganKomunitas anu kuat pikeun pangguna sareng pamekar ElementorPro. Grup Facebook aktip. rojongan surélék.Komunitas anu kuat pikeun pangguna sareng pamekar Divi. Grup Facebook aktip. Live chat & rojongan email.
Rojongan TémaGawéna sareng téma naon waé (pangsaéna sareng téma Elementor Hello starter)Dirangkep ku téma Divi tapi tiasa dianggo sareng téma naon waé
Fitur anu urang resepDiwangun-di popups custom, leungit tina addons pihak katilu tur integrationsDiwangun-di nguji A / B jeung logika kondisional dina formulir. Divi mangrupikeun plugin sareng téma
websiteElementorDivi

Takeaways konci:

Beda utama antara Elementor sareng Divi nyaéta harga. Elementor ngagaduhan versi gratis sareng Pro dimimitian ti $ 59 / taun kanggo 1 situs. Divi hargana $89/taun (atanapi $249 kanggo aksés saumur hirup) kanggo situs wéb anu henteu terbatas.

Divi langkung mirah tapi gaduh kurva diajar anu langkung steeper sareng langkung hese dikuasai. Elementor, di sisi anu sanésna, langkung gampang diajar, dianggo, sareng ngawasaan tapi hargana langkung seueur.

Elementor paling cocog pikeun pamula sareng pangguna anu munggaran, sedengkeun Divi mangrupikeun pilihan anu dipikaresep pikeun pangguna canggih sareng pemasar online.

Anjeun tiasa nyiptakeun halaman wéb énggal ti mimiti nganggo salah sahiji dua ieu. Na nebak naon? Anjeun teu kedah gaduh kaahlian pangembangan situs wéb anu saé (atanapi sagala upami anjeun nganggo Elementor, pikeun masalah éta) atanapi taun pangalaman dina WordPress ngagunakeun aranjeunna. 

Sanaos duanana tambihan gaduh fitur anu sami, aya sababaraha béda anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan netepkeun hiji. 

Pikeun ngabantosan anjeun milih anu pas pikeun kabutuhan halaman wéb anjeun, kami parantos ngabandingkeun témplat desain, fitur utama, rencana langganan, sareng dukungan pelanggan.

TL; DR: Elementor mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun pamula sareng pangguna anu hoyong pembina halaman anu langkung fleksibel sareng hargana. Divi mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun pangguna anu ngalaman anu peryogi fitur anu langkung maju sareng pangalaman desain anu padu. 

Dina artikel ieu, kami bakal nyorot kamiripan sareng bédana dina hal témplat desain, rencana langganan, fitur konci, sareng dukungan pelanggan pikeun ngabantosan anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun. WordPressramatloka -Powered.

reddit mangrupikeun tempat anu saé pikeun diajar ngeunaan Divi sareng Elementor. Ieu sababaraha tulisan Reddit anu kuring pikir anjeun bakal mendakan anu pikaresepeun. Pariksa aranjeunna sarta gabung sawala!

Ringkesan: Mana anu mana tina dua plugin pembina halaman ieu anu langkung saé pikeun desain wéb sareng pamula, Elementor vs Divi?

  • Elementor mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun saha waé anu ngagaduhan pangalaman enol dina desain wéb atanapi WordPress. Anjeun teu peryogi coding atanapi UX / UI pangaweruh desain ngagunakeun plugin Elementor. 
  • Divi mangrupikeun pilihan anu saé pikeun desainer wéb atanapi peminat desain wéb anu gaduh pangalaman sateuacana WordPress sareng desain wéb sareng gaduh sahenteuna pangaweruh coding dasar.

Upami anjeun henteu gaduh waktos maca ulasan Elementor vs Divi ieu, tonton pidéo pondok ieu anu kuring kumpulkeun pikeun anjeun:

Naon Elementor, sareng Kumaha Gawéna?

Potret layar halaman utama Elementor

Diadegkeun dina 2016 di Israél, Elementor mangrupikeun pembina halaman anu responsif sareng ramah-pamaké anu didamel pikeun WordPress. Sajauh ieu, leuwih ti 5 juta situs web geus dijieun kalayan bantuan plugin top-kiyeu ieu! 

Elementor nawarkeun loba fitur mangpaat anu geulis gampang pikeun neuleuman, sahingga solusi sampurna pikeun duanana beginners desain web na désainer profésional. 

Kalayan Elementor, anjeun tiasa nyiptakeun toko e-commerce, halaman badarat, sareng situs wéb sadayana ti mimiti. Kusabab éta ngagaduhan seueur fitur, teu kedah pasang tambahan WordPress plugins - anjeun ngaropea unggal detil halaman wéb anjeun. 

Hal hébat séjén ngeunaan plugin ieu éta anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngarobih halaman wéb anjeun anu parantos aya, nu rada merenah. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta unduh plugin, aktipkeun dina anjeun WordPress akun, buka Pages, tambahkeun kaca brand-anyar, tur aya anjeun buka - Anjeun bisa ngamimitian ngédit! 

Sababaraha fitur konci Elementor nyaéta: 

  • Rarancang halaman naon waé anu anjeun tiasa bayangkeun kalayan fitur éditan anu kuat
  • Naon waé tina halaman produk, ngeunaan kami, formulir, 404, jsb.
  • Édit témplat halaman anu siap-siap, popup, blok sareng seueur deui
  • Jieun header sareng footer khusus pikeun bagian mana waé halaman wéb anjeun
  • Édit sacara visual header sareng footer anjeun tanpa coding
  • Salawasna mobile-friendly jeung pinuh customizable
  • Témplat anu dirarancang sateuacana - responsif ti mimiti
  • Sigana sampurna dina unggal layar nepi ka 7 alat
  • Perpustakaan template téma sareng langkung ti 300 desain siap-dijieun, situs wéb, pop-up, sidebar tetep, sareng blok. 
  • Alat pembina popup Elementor kalayan kustomisasi canggih 
  • bebas WordPress Halo Téma (éta salah sahiji nu panggancangna WordPress téma di pasar)

Salian plugin, Elementor ogé nawiskeun WordPress Hosting, anu 100% didamel ku Google Infrastruktur server awan. 

jeung ieu WordPress Rencana hosting, anjeun bakal nampi: 

  • Diurus pinuh hosting pikeun anjeun WordPress website 
  • Elementor Pro 
  • Téma Elementor 
  • pangrojong customer 

Sajaba WordPress plugin pembina halaman, Elementor ogé nawiskeun junun hosting pikeun WordPress jeung statik WordPress jaba. 

Naon Divi, sareng Kumaha Gawéna?

Potret layar halaman utama Téma Elegan (Téma Elegan mangrupikeun pamilik Divi)

Diadegkeun dina 2008 sareng didasarkeun di San Fransisco, Divi mangrupikeun plugin pembina halaman anu didamel ku Téma Elegan. Divi mangrupikeun solusi anu saé pikeun lembaga anu khusus dina desain wéb, desainer wéb lepas, usaha leutik sareng ngamimitian, sareng pamilik toko e-Dagang. 

Divi mangrupakeun campuran a WordPress poko jeung a tukang kaca backend. Kalayan pangropéa backend Divi, anjeun tiasa nyiptakeun halaman wéb anjeun WordPress tanpa ngagunakeun standar pos klasik WordPress redaktur. 

Fitur konci Divi kalebet:

  • Séred & Leupaskeun Gedong
  • Édit Visual Leres
  • Custom CSS Control
  • Edit responsif
  • Ngédit téks Inline
  • Simpen & Atur Desain Anjeun
  • Unsur Global & Gaya
  • Balikkeun, Balikkeun, & Révisi

Rencana Divi Pro hadir sareng:

  • Divi AI - Téks, Gambar, & Generasi Kode anu terbatas
  • Divi Cloud - Panyimpenan Cloud Unlimited
  • Divi VIP - Dukungan Premium 24/7 (sareng anjeun nampi 10% Pareum dina Pasar Divi)

Kusabab Divi mangrupikeun tukang halaman tukang, anjeun kedah gaduh sahenteuna sababaraha pangaweruh coding pikeun nyaluyukeun unsur sareng komponén dina desain anjeun. Salaku tambahan, tinimbang nyiptakeun téma ti mimiti, anjeun tiasa nerapkeun téma Divi pikeun ngajantenkeun anjeun WordPress website. 

Divi dipikanyaho gaduh perpustakaan anu ageung sareng leuwih ti 200 bungkusan ramatloka sarta 2000 layouts kaca, sarta eta hadir kalawan sababaraha séjén WordPress plugins. Divi gaduh éditor eusi sered & serelek anu pikaresepeun anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngédit sareng ngaropea unggal aspék halaman wéb anjeun. 

Naon deui, éta ngagaduhan fitur anu disebut Divi Leads, anu ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun eusi halaman wéb anjeun sareng nganalisis hasil ku ngalaksanakeun tés A/B. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan naon anu ditawarkeun Divi, anjeun tiasa ngotéktak na pasaran sareng pariksa sadaya ekstensi Divi, témplat perenah gratis, téma, jsb. 

Rencana & Harga

Rencana Harga Elementor

Elementor nawarkeun a versi pinuh bébas nu bisa Anjeun pake pikeun hiji waktos taya dina sababaraha situs web sareng jieun saloba-lobana WordPress halaman sakumaha anu anjeun pikahoyong atanapi bahkan sadayana halaman wéb ti mimiti. Nanging, sakumaha anu anjeun panginten, versi bébas henteu nawiskeun jasa atanapi fitur anu sami sareng versi Elementor Pro. 

Kalayan versi gratis, anjeun bakal nampi: 

  • Éditor tanpa coding
  • A ngedit inline mobile pinuh tanggung jawab 
  • Pembina pikeun ngawangun halaman badarat
  • Citakan halaman badarat kanvas 
  • The "Halo Téma" 

Upami anjeun pamilik situs wéb solo anu henteu hoyong ngadamel halaman wéb interaktif anu bakal gaduh lalu lintas tinggi unggal dinten, anjeun tiasa nganggo versi gratis. 

Nanging, anjeun moal nampi apdet Pro sareng versi gratis, sareng upami anjeun macét nalika ngerjakeun desain wéb anjeun, anjeun moal nampi dukungan palanggan anu saé ti tim Elementor. Obrolan langsung sayogi ngan pikeun pamaké Elementor Pro

Upami anjeun gaduh halaman wéb anu seueur lalu lintas sadinten sareng kedah diropéa sacara teratur, éta langkung saé maénna aman sareng nganggo versi Pro. Salian fitur gratis, ieu mangrupikeun sababaraha fitur anu ditawarkeun ku Elementor Pro: 

  • Dikokolakeun pinuh WordPress hosting di Elementor Awan (hosting + kebat plugin)
  • CDN aman Powered by Cloudflare 
  • sertifikasi SSL 
  • Lingkungan pamentasan 
  • rojongan customer-kelas munggaran 
  • Sambungan tina domain custom
  • auténtikasi domain surélék
  • Cadangan otomatis dina paménta
  • Eusi dinamis, sapertos integrasi widang khusus sareng langkung ti 20 widget dinamis 
  • Fitur e-commerce 
  • Bentuk
  • Integrasi sapertos MailChimp, reCAPTCHA, Zapier, sareng seueur deui 

Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan sagala bédana konci antara versi gratis Elementor sareng Elementor pro, anjeun tiasa resep maca. artikel ngabandingkeun ieu ku Elementor.

Rencana Elementor Pro

harga unsur pro

Ayeuna, aya opat rencana Elementor Pro anu sayogi: 

  • Penting: $ 59 / taun. Hiji ramatloka 
  • Canggih: $ 99 / taun. Tilu situs web 
  • Ahli: $ 199 / taun. 25 situs wéb 
  • Agénsi: $ 399 / taun. 1000 situs web 

Ieu sababaraha fitur sareng jasa utama anu ditawarkeun ku sadaya rencana Elementor Pro: 

  • Sered sareng serelek anu ramah-pemula
  • Langkung ti 100 widget Pro & Dasar 
  • Langkung ti 300 témplat téma Pro & Dasar 
  • Pembina toko nganggo plugin e-commerce WooCommerce
  • WordPress pembina téma 
  • Pangrojong palanggan kelas munggaran, kalebet live chat 
  • Pop-up, halaman badarat, sareng pembina formulir 
  • Alat pamasaran 

Hiji hal anu kedah dipertimbangkeun sateuacan ngadamel pilihan pamungkas anjeun nyaéta rencana Elementor Pro teu sakumaha affordable sakumaha rencana anu ditawarkeun ku Divi. 

Anjeun ngan ukur tiasa nyiptakeun hiji halaman wéb sareng rencana Elementor Pro Essential, anu hargana $ 59 / taun. Kalayan Divi, anjeun tiasa nyiptakeun jumlah anu henteu terbatas WordPress kaca sareng situs wéb $89/taun. 

Sanaos rencana taunan anu ditawarkeun ku Divi sigana langkung mirah pikeun kalolobaan anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun kasalahan anu ageung upami anjeun pamula mutlak dina desain wéb sareng netepkeunana.

Didatangan Elementor Ayeuna (parios sadaya fitur + demo langsung)

Elementor harga Plan Kacindekan

Pilihan panggampangna pikeun beginners pikeun ngamimitian maranéhna WordPress perjalanan ngawangun situs wéb nganggo versi gratis Elementor. 

Nanging, kusabab kanyataan yén Elementor nawiskeun vérsi gratis, total pamula dina wangunan wéb atanapi halaman tiasa kaitkeun kana desain anu ramah-pamaké sareng diajar antarmukana ku haté. 

Saatos éta, aranjeunna tiasa milarian vérsi Elementor Pro sabab tiasa nyéépkeun waktos sakedapan sareng mimitian nganggo plugin anu sanés, sanaos langkung mirah. 

Rencana Harga Divi

harga divi

ElegantThemes nawiskeun dua rencana harga: 

Divi (Tema & Pangwangun Divi, 300+ Pek Wéb)

  • Aksés Taunan: $ 89 / taun - situs wéb anu henteu terbatas dina waktos sataun. 
  • Aksés Hirupna: $ 249 mésér sakali - situs wéb anu henteu terbatas salamina. 

Divi Pro (Tema & Pangwangun Divi, 300+ Pek Wéb, Téks, Gambar, & Generasi Kode Divi AI, Divi Cloud teu terbatas, Divi VIP 24/7 Dukungan Premium)

  • Aksés Taunan: $ 287 / taun - situs wéb anu henteu terbatas dina waktos sataun.
  • Aksés Hirupna: $ 365 mésér sakali - situs wéb anu henteu terbatas salamina.

Beda sareng Elementor, Divi henteu nawiskeun versi gratis anu henteu terbatas. Najan kitu, anjeun tiasa pariksa kaluar bebas Vérsi demo pembina sareng tingali sakedap fitur Divi sateuacan mayar salah sahiji rencanana. 

Rencana harga Divi hargana pisan. Pikeun mayar hiji-waktos $249, anjeun tiasa nganggo plugin salami anjeun hoyong sareng ngawangun saloba halaman wéb sareng halaman anu anjeun pikahoyong. 

Didatangan Divi Ayeuna (parios sadaya fitur + demo langsung)

Naon deui, anjeun tiasa nganggo plugin pikeun 30 poé sarta ménta ngabalikeun duit upami anjeun henteu nganggap yén éta cocog sareng anjeun. Kusabab aya jaminan ngabalikeun duit, anjeun henteu kedah hariwang naha anjeun bakal kéngingkeun ngabalikeun duit atanapi henteu. Pikirkeun pilihan ieu salaku période uji coba gratis. 

Anjeun nampi fitur sareng jasa anu sami sareng rencana harga naon waé - ngan ukur bédana nyaéta kalayan rencana Aksés Lifetime, anjeun tiasa nganggo Divi salami hirup, sapertos nami nunjukkeun. 

Hayu urang tingali fitur utama sareng jasa anu ditawarkeun ku Divi:

  • Aksés ka opat plugins: Monarch, Bloom, sarta tambahan 
  • Langkung ti 2000 bungkus perenah 
  • Apdet produk 
  • rojongan customer-kelas munggaran 
  • Pamakéan wéb tanpa aya watesan 
  • Gaya sareng elemen global 
  • Ngédit responsif 
  • Adat CSS 
  • Langkung ti 200 elemen situs wéb Divi 
  • Langkung ti 250 témplat Divi 
  • pangaluyuan canggih tina snippét kode 
  • Kontrol pembina sareng setelan 

Kalayan duanana rencana harga anu ditawarkeun ku Divi, anjeun tiasa nganggo duanana plugin pikeun ngawangun halaman jeung téma Divi pikeun sajumlah halaman wéb anu henteu terbatas. 

Divi Harga Plan Kacindekan

Upami anjeun gaduh pangaweruh sateuacana dina coding, khususna kodeu pondok, atanapi anjeun pemula anu ngamotivasi nembé lebet kana dunya desain wéb, Anjeun undoubtedly kudu indit ka Divi.

Divi Harga Plan Kacindekan

Hayu urang jujur ​​​​di dieu. Divi nawiskeun fitur anu saé pikeun harga anu lumayan, sareng anu pangsaéna nyaéta éta Anjeun tiasa make eta on taya WordPressramatloka -Powered

Nanging, upami anjeun henteu resep diajar kumaha kode, anjeun moal tiasa ngawasaan Divi atanapi nganggo plugin anu leres, sareng anjeun kedah lengket kana Elementor salaku pilihan anu langkung diaksés pikeun pamula lengkep dina desain wéb.

Citakan & Desain

Duanana ieu WordPress Pembuat halaman ngagaduhan kauntungan anu penting pikeun nyayogikeun perpustakaan témplat anu lega, ngamungkinkeun para pangguna ngamimitian desainna tanpa ngamimitian ti mimiti.

Kalayan ngan sababaraha klik, anjeun tiasa ngimpor citakan anu anjeun pikahoyong, ngarobih pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun, sareng gaduh halaman wéb anu dirarancang sacara profésional dina waktos anu lami.

Sanaos duanana tukang halaman nawiskeun sajumlah témplat, unsur téma Divi menonjol dina hal kuantitas sareng organisasi témplatna.

Didatangan Elementor Ayeuna (parios sadaya fitur + demo langsung)

Elementor Citakan

Dina hal nyiptakeun situs wéb nganggo Elementor, anjeun gaduh aksés kana sababaraha témplat anu aya dina sababaraha jinis. Aya dua jinis template primér:

  • kaca: Témplat ieu nutupan sakabéh halaman, sareng pangguna pembina téma Elementor tiasa milih tina langkung ti 200 témplat.
  • blok: Ieu mangrupikeun témplat bagian anu anjeun tiasa nyampur sareng cocog pikeun nyiptakeun halaman lengkep.

Perpustakaan témplat Elementor ogé gaduh kit témplat, nyaéta témplat anu tos dirarancang anu museurkeun kana nyiptakeun situs wéb anu lengkep, sami sareng Divi. 

Elementor gaduh 100+ kit halaman wéb responsif anu anjeun tiasa pilih, sareng aranjeunna ngaluarkeun kit énggal unggal bulan.

Ieu mangrupikeun témplat siap-siap anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngamimitian halaman wéb anjeun sareng Elementor.

Salian ti pilihan citakan ieu, Elementor ogé nyayogikeun témplat pikeun ngawangun popup sareng téma. Anjeun malah bisa nyimpen témplat sorangan pikeun pamakéan hareup.

Citakan Divi

Divi hadir sareng langkung ti 300+ bungkusan halaman wéb sareng 2,000+ bungkusan perenah anu tos dirancang. Pek perenah dasarna mangrupikeun kumpulan témplat bertema sadayana diwangun dina desain khusus, niche atanapi industri.

Didatangan Divi Ayeuna (parios sadaya fitur + demo langsung)

Ieu mangrupikeun conto témplat konci anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngamimitian halaman wéb anjeun sareng Divi.

Salaku conto, anjeun tiasa nganggo hiji "pak perenah" tukang halaman Divi pikeun halaman bumi anjeun, anu sanés pikeun halaman ngeunaan anjeun, sareng saterasna.

Interface pamaké

Duanana tukang halaman anu visual sered jeung teundeun WordPress parabot wangunan situs (ngagunakeun "What You See Is What You Get" atanapi ngedit WYSIWYG), hartina anjeun ngan saukur ngaklik unsur anu dipikahoyong, teras sered kana posisi anu anjeun pikahoyong nembongan dina halaman wéb anjeun teras teundeun kana tempatna. Éta sagampangna.

Elementor Visual Editor

Pidéo nunjukkeun anjeun kumaha pangropéa situs visual Elementor jalan

Jeung panganteur Elementor, elemen anjeun, sabagéan ageung, disadiakeun dina kolom kénca-leungeun, sahingga masihan anjeun tata perenah kanvas-pilari kosong. Anjeun teras pilih unsur anu dipikahoyong sareng atur kumaha anjeun hoyong némbongan dina halaman anjeun.

salaku kalawan Divi, Anjeun oge bisa milih elemen tambahan pikeun nambahkeun tina modul tambahan kaasup dina pakét Anjeun, Dasar atawa Pro (Vérsi Pro méré Anjeun leuwih loba elemen a milih tina).

Divi Visual Editor

Video anu nunjukkeun anjeun kumaha pangropéa situs visual Divi jalanna

Divi boga elemen na dipintonkeun katuhu dina perenah kaca sorangan.

Dasarna, anjeun milih unsur anu dipikahoyong sareng nyusun ulang dina urutan anu anjeun pikahoyong muncul dina halaman.

Anjeun malah bisa nambahkeun elemen ti modul tambahan kaasup dina iket.

Eusi & Desain Modul, Unsur & Widget

Kadua tukang halaman nyayogikeun modul tambihan anu anjeun tiasa dianggo pikeun ningkatkeun tampilan halaman wéb anjeun sareng nambihan langkung seueur fungsionalitas kana halaman wéb anjeun.

Unsur, Modul & Widget Elementor

Elementor hadir sareng seueur pilihan desain, perenah, pamasaran, sareng modul eCommerce, elemen sareng widget anu dirancang pikeun nyumponan unggal kabutuhan ngawangun situs wéb anjeun.

elemen pro widget

Bagian Batin

judul

gambaran

Éditor Téks

video

kancing

divider

ikon

Gambar Box

ikon Box

gambar Carousel

leumpang

tab

akordion

toggle

Bar kamajuan

Méga sora

Shortcode

HTML

waspada

sidebar

Jalur téks

Tracker kamajuan

Tombol Belang 

Custom Tambahkeun kana Gorobag

pos Judul

Pasang Kutipan

Eusi Pos

Image Artikel

Panulis Box

Pasang Koméntar

Pasang Napigasi

Tulisan Info

Logo situs

Judul Loka

Page Judul

Citakan: Loop Grid

Judul produk

Gambar Produk

produk Harga

Tambihkeun kana karanjang

Peunteun produk

Stok Produk

Meta produk

Eusi Produk

Pedaran pondok

Tab Data Produk

Produk Patali

Ngajual

produk

Kategori produk

Kaca WooCommerce

Arsip Kaca

Menu Gorobag

gorobag

Parios

Akun abdi

Ringkesan mésér

Bewara WooCommerce

Add-ons ti pamekar pihak katilu

Jieun Widget Anjeun Sorangan

Unsur Divi, Modul & Widget

ElegantThemes Divi dikirimkeun kalayan 100an desain sareng elemen eusi anu tiasa anjeun pake pikeun ngawangun naon waé jinis halaman wéb (atanapi dianggo deui pikeun situs sanés dina Divi Awan).

unsur eusi divi

akordion

audio

Bar counter

Blog

Blurb

kancing

Nelepon Pikeun Laksanakeun

Lingkaran counter

Code

koméntar

kontak Bentuk

Undur Timer

divider

Surélék Opt-in

Portopolio anu tiasa disaring

galeri

pahlawan

ikon

gambaran

Login Bentuk

peta

menu

Nomer Counter

jelema

portopolio

Portopolio Carousel

Pasang Napigasi

Post slaider

pos Judul

bedah Tables

neangan

sidebar

slaider

Tuturkeun Sosial

tab

dibandung

naskah

toggle

video

Slider Pidéo

Gambar 3d

Canggih Divider

waspada

Sateuacan & Saatos Gambar

Jam Bisnis

Wangun kaldera

kartu

Kontak Bentuk 7

Tombol Dobel

Lebetkeun Google Maps

Facebook Comments

Eupan Facebook

kotak flip

Téks Gradién

ikon Box

Daptar Ikon

Gambar Akordion

gambar Carousel

Kotak Inpormasi

Logo Carousel

Logo Grid

Lottie Animasi

News Ticker

jumlah

Pos Carousel

Daptar harga

Harita

wangun

Bar kaahlian

Menu Agung

regu

Lencana téks

Pembagi téks

LMS Tutor

Twitter Carousel

Gariswanci Twitter

Pangaruh ngetik

Video Popup

3d kubus slaider

Canggih Blurb

Jalma Maju

Tab canggih

Ajax Filter

Milarian Ajax

Bagan Daérah

balon

Bagan Bar

Gambar Bentuk Blob

Blok nembongkeun Gambar

Blog slaider

Gariswanci Blog

breadcrumbs

Parios

Pangaruh Gambar Circular

Bagan Kolom

Kontak Pro

Eusi Carousel

Togel eusi

Méja Data

Bagan Donat

Judul Ganda

Galeri elastis

Kalénder Acara

Ngalegaan CTA

Facebook Embed

Facebook Kawas

Pos Facebook

Pidéo Facebook

Naskah mewah

FAQ

Skéma Kaca FAQ

Daptar Pitur

Jenis Pos Filterable

Unsur Ngambang

Gambar Ngambang

Menu ngambang

Bentuk Styler

Fullpage slaider

Bagan gauge

Glitch Text

Bentuk gravitasi

Sistem Grid

Hover Box

Kumaha-Ka Skéma

Ikon divider

Gambar Hotspot

Gambar Hover nembongkeun

Pangaruh Ikon Gambar

Ngagedekeun gambar

Topeng Gambar

Pameran Gambar

Téks Gambar nembongkeun

Lingkaran Info

Carousel Instagram

Feed Instagram

Galeri Gambar Dibenerkeun

Line Bagan

Téks Topeng

Wangun Bahan

Média ménu

Pangaruh Gambar Mega

Pangaruh Gambar Minimal

notasi

Galeri Gambar Packery

Panorama

Pie Char

Bagan kutub

kaluar

Portopolio Grid

Tulisan Jinis Grid

bedah Table

Produk Akordion

Carousel produk

Kategori Produk Akordion

Carousel Kategori Produk

Kategori produk Grid

Kategori Produk Masonry

Filter Produk

Grid Produk

Kotak Promo

Bagan Radar

Bagan Radial

Bacaan kamajuan Bar

pita

Gulung Gambar

Ngacak Surat

Sharing sosial

Pintonan Béntang

Aliran Lengkah

SVG animator

meja

Daptar eusi

TablePress Styler

Tab Maker

Overlay Anggota Tim

Tim Overlay Card

Tim slaider

Tim Sosial nembongkeun

Testimonial Grid

Slider Kasaksian

Gerak Warna téks

Sorotan téks

Téks Hover Sorot

Téks Dina Hiji Jalur

Rotator téks

Gerak Stroke téks

Gulung Ubin

Dengdekkeun Gambar

Gariswanci

Timer Pro

Twitter Feed

Tab nangtung

Wangun WP

Conto wéb

Elementor Pro sareng ElegantThemes Divi dianggo ku 1000-an situs anu terkenal di internet, sareng ieu sababaraha conto situs web nyata anu nganggo Divi sareng Elementor.

Pikeun langkung seueur conto halaman wéb langsung, buka di dieu jeung Ieuh.

Beda konci

Beda konci antara Elementor sareng Divi nyaéta rencana harga béda jeung kanyataan yén Elementor loba gampang ngagunakeun ti Divi. 

Parios tabel Divi vs Elementor di handap pikeun langkung seueur ngeunaan bédana utama antara duanana plugins halaman. 

Eusi Pembina ElementorDivi Builder (dikuatkeun ku Téma Elegan)
Rencana bedah Harga mimitian jam $ 59 / taunHarga mimitian jam $ 89 / taun
Gratis 100% bebas Vérsi tayaVérsi demo sareng garansi ngabalikeun duit 30 dinten saatos anjeun mayar rencana harga
témplat Langkung ti 300 témplatLangkung ti 200 bungkus halaman wéb sareng 2000 bungkus perenah anu tos dirancang
WordPress téma Anjeun tiasa make naon WordPress téma sareng Elementor, tapi éta tiasa dianggo sareng "Halo Téma"Anjeun tiasa make naon WordPress tema, tapi gawéna pangalusna kalawan "Divi Téma Pangwangun" nu hadir kalawan sagala rencana harga
rojongan customer jeung masarakat Mibanda masif masarakat jeung rojongan customer emailMibanda éksténsif komunitas forum, email, jeung live chat rojongan customer
Sesuaikeun sareng saluyukeun Tulisan Tunggal, Arsip, sareng Header / Footer nuhunteu
Sérét & Drop Pangwangun nuhunnuhun
diakses Mibanda panganteur pisan ramah-pamaké. Éta tiasa dianggo ku pamula sareng desainer wéb canggihPangaweruh ngeunaan backend coding diperlukeun. Sampurna pikeun desainer wéb anu gaduh pangalaman coding

Patarosan & Jawaban

Putusan kami ⭐

FiturElementorDivi
elementor vs dividivi vs elementor
Elementor sareng Divi anu pang populerna WordPress pembina halaman powering jutaan situs web. Elementor mangrupikeun plugin pembina halaman pikeun Wordpress. Divi téh duanana a WordPress téma sareng a WordPress plugin. Duanana mangrupikeun pembina halaman sered-sareng-serelek visual anu ngamungkinkeun para pangguna nyiptakeun situs wéb anu saé tanpa peryogi terang kode backend.
websitewww.elementor.comwww.elegantthemes.com
hargaVérsi bébas. Vérsi Pro $59/taun per taun pikeun hiji situs (atawa $399/taun per taun pikeun 1000 situs web)$89/taun per taun pikeun situs anu henteu terbatas (atanapi $249 kanggo aksés saumur hirup)
Betah Pamakéan⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇
Visual Séred-jeung-Serelek Page Pangwangun⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇
Témplat anu tos didamel200+ témplat wéb. 50+ WordPress blok1500+ pakét template. 200+ bungkusan perenah
Sesuaikeun Header & Footers, Single Post & Arsip Kacanuhunnuhun
Komunitas & RojonganKomunitas anu kuat pikeun pangguna sareng pamekar ElementorPro. Grup Facebook aktip. rojongan surélék.Komunitas anu kuat pikeun pangguna sareng pamekar Divi. Grup Facebook aktip. Live chat & rojongan email.
Rojongan TémaGawéna sareng téma naon waé (pangsaéna sareng téma Elementor Hello starter)Dirangkep ku téma Divi tapi tiasa dianggo sareng téma naon waé
Fitur anu urang resepDiwangun-di popups custom, leungit tina addons pihak katilu tur integrationsDiwangun-di nguji A / B jeung logika kondisional dina formulir. Divi mangrupikeun plugin sareng téma
websiteElementorDivi

Janten, mana anu langkung saé Divi atanapi Elementor?

Pikeun nyimpulkeun, boh Elementor sareng Divi mangrupikeun pilihan anu saé, tanpa ragu. Barina ogé, aranjeunna top-notch WordPress halaman builder tambihan di sakuliah dunya. 

Sanajan kitu, sakumaha geus kami disebutkeun, aya sababaraha bédana dina fitur maranéhanana, kitu ogé harga maranéhanana

Ogé, Elementor rélatif gampang dikuasai, janten langkung cocog pikeun total pemula desain wéb anu teu acan kantos ningali atanapi ngarobih potongan kode.

Beda sareng Elementor, Divi rada sesah diajar sabab éta mangrupikeun plugin anu langkung canggih anu sering dianggo ku desainer wéb anu berpengalaman anu akrab sareng coding. 

Tambih Deui, Elementor henteu gaduh téma khusus, teu sapertos Divi. Kabeneran, duanana plugins ngarojong sagala tema ku WordPress. 

Inget yén sababaraha premium WordPress Téma tiasa dianggo kalayan lancar sareng duanana plugins - sababaraha sareng Elementor, sababaraha sareng Divi. Éta sadayana gumantung kana naha téma dihijikeun sareng Elementor, Divi, atanapi dina sababaraha kasus, sareng duanana plugins.

Hal séjén anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan netepkeun salah sahiji plugins nyaéta anggaran anjeun. Upami anjeun teu wawuh sareng coding sareng desain wéb sareng teu gaduh dana kanggo mayar Divi, Anjeun panginten hoyong nyobian nganggo plugin gratis ku Elementor. 

Di sisi séjén, lamun boga pangaweruh desain web primér atawa panengah jeung sababaraha bucks méakkeun on a WordPress plugin, Divi mangrupakeun pilihan sampurna pikeun anjeun.

Tah nu mana ieu WordPress pembina halaman bakal anjeun kéngingkeun?

Naon pikiran anjeun dina dua populér ieu WordPress tukang kaca? Naha anjeun langkung milih anu sanés, anu mana anu ngawangun halaman anu pas pikeun anjeun? Anu mana anu anjeun percanten mangrupikeun pembina halaman anu pangsaéna? Dupi anjeun pariksa kaluar ieu Alternatif Elementor? Naha anjeun pikir aya fitur penting anu kuring lasut? Hayu atuh nyaho di komentar dihandap!

Kumaha Kami Marios Pangwangun Wéb: Métodologi Kami

Nalika urang marios pembina halaman wéb kami ningali sababaraha aspék konci. Kami meunteun intuisi alat, set fiturna, laju nyiptakeun halaman wéb, sareng faktor sanésna. Pertimbangan utami nyaéta betah dianggo pikeun jalma anu anyar pikeun nyetél halaman wéb. Dina tés kami, evaluasi kami dumasar kana kritéria ieu:

  1. kustomisasi: Naha pembina ngamungkinkeun anjeun ngarobih desain template atanapi ngalebetkeun coding anjeun nyalira?
  2. Pamaké-marahmay: Naha navigasi sareng alat, sapertos redaktur sered sareng serelek, gampang dianggo?
  3. Nilai keur Duit: Naha aya pilihan pikeun rencana atanapi percobaan gratis? Naha rencana anu dibayar nawiskeun fitur anu menerkeun biaya?
  4. kaamanan: Kumaha pembina ngajaga halaman wéb anjeun sareng data ngeunaan anjeun sareng palanggan anjeun?
  5. témplat: Dupi témplat kualitas luhur, kontemporer, sareng variatif?
  6. sokongan: Naha bantuan gampang sadia, boh ngaliwatan interaksi manusa, chatbots AI, atawa sumber informasi?

Leuwih jéntré ngeunaan urang metodologi review dieu.

ngeunaan Author

Matt Ahlgren

Mathias Ahlgren nyaéta CEO sareng pangadeg Website Rating, steering tim global redaktur sarta panulis. Anjeunna nyepeng master dina élmu inpormasi sareng manajemén. karirna pivoted kana SEO sanggeus pangalaman ngembangkeun web mimiti salila universitas. Kalayan langkung ti 15 taun dina SEO, pamasaran digital, sareng pamekaran wéb. Fokusna ogé kalebet kaamanan halaman wéb, dibuktikeun ku sertipikat dina Cyber ​​​​Security. kaahlian beragam Ieu underpins kapamimpinan na di Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" mangrupikeun grup koléktif éditor sareng panulis ahli anu khusus dina téknologi, kaamanan internét, pamasaran digital, sareng pamekaran wéb. Gairah ngeunaan realm digital, aranjeunna ngahasilkeun well-researched, wawasan, sarta eusi diaksés. komitmen maranéhna pikeun akurasi sarta kajelasan ngajadikeun Website Rating sumberdaya dipercaya pikeun tetep informed di dunya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit teh Ngatur Editor di Website Rating, dimana anjeunna ngungkit kaahlianna dina platform digital sareng gaya hirup kerja alternatif. Karyana utamana revolves sabudeureun jejer kawas pembina ramatloka, WordPress, jeung gaya hirup nomaden digital, nyadiakeun pamiarsa kalawan hidayah wawasan tur praktis di wewengkon ieu.

Tetep informed! Miluan buletin kami
Ngalanggan ayeuna sareng kéngingkeun aksés gratis kana pituduh, alat, sareng sumber anu ngan ukur palanggan.
Anjeun tiasa unsubscribe iraha wae. Data anjeun aman.
Tetep informed! Miluan buletin kami
Ngalanggan ayeuna sareng kéngingkeun aksés gratis kana pituduh, alat, sareng sumber anu ngan ukur palanggan.
Anjeun tiasa unsubscribe iraha wae. Data anjeun aman.
Bagikeun ka...