Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS til prisen av delt hosting!)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Scala Hosting gir utmerkede vertsfunksjoner, sterk ytelse og sikkerhet. Hvis du leter etter pålitelig og fullstendig administrert sky-VPS-vert av høy kvalitet som ikke vil bryte budsjettet ditt, bør du definitivt vurdere denne sky-VPS-verten. Denne Scala Hosting-gjennomgangen vil forklare hvorfor.

Fra $ 29.95 per måned

Spar opptil 36 % (ingen konfigureringsgebyr)

Scala VPS Hosting Review Summary (TL; DR)
Vurdering
Vurdert 4.5 ut av 5
Priser
Fra $ 29.95 per måned
Hosting Typer
Cloud VPS, delt, WordPress
Hastighet og ytelse
LiteSpeed, LSCache caching, HTTP/2, PHP7, NvME
WordPress
Forvaltes WordPress sky VPS hosting. WordPress kommer forhåndsinstallert
Servere
LiteSpeed, SSD NvME. DigitalOcean og AWS datasentre
Sikkerhet
Gratis SSL. SSkjoldsikkerhetsbeskyttelse
kontroll Panel
SWordpress Manager, SPanel kontrollpanel
Statister
Gratis migrering av nettsteder. Gratis domenenavn. Dedikert IP -adresse
Angrerett
30-dagers pengene-tilbake-garanti
Eieren
Privat eid (Dallas, Texas)
Gjeldende avtale
Spar opptil 36 % (ingen konfigureringsgebyr)

Jeg har analysert og testet utallige leverandører av webhotell som tilbyr ekstremt attraktive tilbud og tilsynelatende uslåelige tjenester.

Imidlertid er det svært få av dem som faktisk gir servicenivået de hevder å, noe som kan bli ekstremt frustrerende. Spesielt hvis du har betalt mer for noe du forventer å være en avansert løsning.

Første gang jeg kom over Scala Hosting, Jeg trodde det samme bedraget ville gjelde. Men på mange måter tok jeg feil.

Fordi Scala Hosting gir deg administrert sky-VPS-hosting til prisen for delt hosting!

Og i denne Scala Hosting-gjennomgangen, Jeg skal vise deg hvorfor. Fortsett å lese for å finne ut mer om denne leverandørens viktigste fordeler og ulemper, sammen med informasjon om dens planer og priser, og hvorfor det er en av mine beste valg for best administrerte sky -VPS -hosting.

Scala VPS Hosting fordeler og ulemper

Pros

  • Fullstendig administrasjon av VPS, inkludert 24/7/365 støtte og regelmessig servervedlikehold og øyeblikksbilder
  • Automatiske daglige sikkerhetskopier til en ekstern server
  • SShield sikkerhetsbeskyttelse, SWordpress Manager, SPanel "alt-i-ett" kontrollpanel
  • LiteSpeed web server, SSD NVMe storage drives, free SSL & CDN
  • Gratis og ubegrenset nettstedmigrering
  • Gratis domenenavn for ett år
  • Dedikert IP-adresse og dedikerte CPU/RAM-ressurser
  • Velg mellom ScalaHosting, DigitalOcean og AWS datasentre
  • 24/7/365 ekspertsupport

Ulemper

  • Begrensede serverplasser (kun USA / Europa)
  • SSD på VPS-planer bare
DEAL

Spar opptil 36 % (ingen konfigureringsgebyr)

Fra $ 29.95 per måned

Her er hvordan vår webhotell gjennomgang prosessen fungerer:

1. Vi registrerer deg for webhotellplanen og installerer en blank WordPress området.
2. Vi overvåker nettstedets ytelse, oppetid og sidehastighet.
3. Vi analyserer gode/dårlige A2-vertsfunksjoner, priser og kundestøtte.
4. Vi publiserer den flotte anmeldelsen (og oppdater den gjennom hele året).

I denne Scala Hosting VPS -gjennomgangen vil jeg utforske de viktigste funksjonene, hva som er fordeler og ulemper, og hva planer og priser er som.

Når du er ferdig med å lese dette, vil du vite om Scala Hosting er riktig (eller feil) webverten for deg.

Scala Hosting hjemmeside

Fordeler hos Scala Hosting

1. Budsjettvennlig administrert Cloud VPS-hosting

Scala Hosting tilbyr noen av de mest konkurransedyktige cloud VPS-hostingene jeg noensinne har sett.

Prisene starter fra en veldig lav $ 29.95 per måned for fulladert VPS or $ 59 per måned for selvadministrert VPS planer, og en veldig generøs mengde ressurser er inkludert.

På toppen av dette, selv de billigste planene kommer med en rekke tilleggsprogrammer for å effektivisere vertsopplevelsen. Disse inkluderer alt fra gratis domener og SSL-sertifikater til imponerende sikkerhetsverktøy og automatiske sikkerhetskopier.

Sikkerhetskopier av alle data lagres på minst tre forskjellige servere for å forhindre nedetid i tilfelle maskinvarefeil, og du kan skalere ressurstildelingene dine opp eller ned etter behov.

Scala hosting tilbyr konkurransedyktige Cloud VPS-løsninger

Hva skiller Scala Hosting fra konkurrentene med så mye valg når det gjelder cloud VPS-hosting?

scalahosting-ikon

Den store forskjellen mellom ScalaHosting og resten av selskapene kommer fra SPanel cloud management-plattformen og mulighetene det gir nettstedseierne.

I utgangspunktet kan alle eiere av nettsteder nå velge mellom en god delt hostingplan og en fullstendig administrert VPS med et kontrollpanel, cybersikkerhetssystem og sikkerhetskopier til samme pris ($ 29.95 / mo). Fordelene med VPS-hosting sammenlignet med delt hosting er velkjente.

Vi har fullført integrasjonen av SPanel-skyadministrasjonsplattformen i skymiljøene til de beste infrastrukturleverandørene som AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode og Vultr som vi vil kunngjøre til kunder i løpet av de neste 2 månedene. Hver nettsideeier vil kunne velge mellom 50+ datasenterplasseringer for deres fullt administrerte SPanel VPS.

De tradisjonelle hostingfirmaene kan ikke tilby det, og for oss spiller det ingen rolle hvilken leverandør av infrastrukturen (servere) så lenge folk bruker det sikreste, påliteligste og skalerbare sky -VPS -miljøet i stedet for delt.

Vlad G. - administrerende direktør og medstifter av Scala Hosting

2. Native SPanel Kontrollpanel

I stedet for å tvinge brukere til å betale for en cPanel eller lignende lisens når de kjøper en administrert VPS-hostingplan for skyen, Scala inkluderer sin egen innfødte SPanel. Dette er ekstremt kraftig, med verktøy og funksjoner som kan sammenlignes med det mye brukte cPanel-kontrollpanelet.

Og det beste? Det er 100% gratis, for alltid! I motsetning til cPanel er det ingen ekstra tilleggskostnader.

Kort oppsummert, SPanel-grensesnittet ble designet spesielt for hosting av VPS i skyen. Det inkluderer et utvalg av styringsverktøy, samt innebygd sikkerhet, ubegrenset gratis migrering av nettsteder og full administrasjonsstøtte 24/7/365 fra Scala-teamet.

På toppen av dette, SPanel-grensesnittet er veldig intuitivt og brukervennlig. Nyttige administrasjonsmoduler er organisert under logiske overskrifter, mens generell informasjon om serveren din og langsiktig ressursbruk presenteres i et sidefelt til høyre på skjermen.

SPanel-grensesnittet er ryddig og intuitivt

Hva er SPanel, og hva gjør det annerledes og bedre enn cPanel?

scalahosting-ikon

SPanel er en alt-i-ett-skytestyringsplattform med et kontrollpanel, et cybersikkerhetssystem, et backup-system og mange verktøy og funksjoner som eiere av nettstedet trenger for å effektivt administrere sine nettsteder.

SPanel er lett og spiser ikke mye CPU/RAM-ressurser som kan brukes nesten 100% til å betjene besøkende på nettstedet, derfor vil nettstedseieren betale mindre for hosting. De nye funksjonene i SPanel utvikles basert på etterspørselen fra brukerne. cPanel foretrekker å legge til funksjoner når de tar med mer penger.

Et godt eksempel på dette er integrasjonen av Nginx-webserveren som cPanel-brukere ba om for 7 år siden, og den er fortsatt ikke implementert. I stedet integrerte de LiteSpeed ​​Enterprise som koster ekstra.

SPanel støtter alle større webservere som Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise og OpenLiteSpeed, som er like rask som bedriftsversjonen, men gratis. SPanel lar brukeren opprette og være vertskap for ubegrensede kontoer / nettsteder mens cPanel vil belaste ekstra hvis du vil opprette mer enn 5 kontoer. 20% av cPanel-klientene våre migrerte allerede til SPanel.

Vlad G. - administrerende direktør og medstifter av Scala Hosting

3. Tallrike freebies inkludert

Jeg er en sucker for å få best mulig verdi når jeg kjøper en web hosting plan, og Jeg elsker antall gratis funksjoner Scala Hosting inkluderer med sin administrerte sky VPS. Disse inkluderer:

  • Et ubegrenset antall gratis migreringer på nettstedet fullført manuelt av Scala-teamet.
  • En dedikert IP -adresse for å sikre at nettstedet ditt ikke blir svartelistet av søkemotorene.
  • Øyeblikksbilder og daglige automatiske sikkerhetskopier, slik at du kan gjenopprette nettstedet ditt om nødvendig.
  • Gratis domenenavn i ett år, gratis SSL og gratis Cloudflare CDN-integrering.

Men dette er bare en start. Du vil også ha tilgang til et bredt spekter av sikkerhet og andre verktøy det koster vanligvis over $ 84 per måned med cPanel.

spanel vs cpanel

4. Automatiske daglige sikkerhetskopier

En av mine favoritt ting ved Scala er det faktum at den tilbyr automatiske daglige sikkerhetskopier med alle administrerte sky-VPS-planer.

Kort sagt betyr dette at nettstedet ditt blir sikkerhetskopiert til en ekstern server, så du vil alltid ha tilgang til en nylig kopi av dataene, filene, e-postene, databasene og all annen viktig informasjon i tilfelle noe går galt.

På toppen av dette, det er ekstremt enkelt å gjenopprette en sikkerhetskopi når det er nødvendig. Bare logg på SPanel og naviger til Gjenopprett sikkerhetskopimodulen nederst på siden.

Her finner du en liste over sikkerhetskopier, og du kan gjenopprette hele eller deler av nettstedet ditt og informasjonen med et klikk på en knapp.

Scala tilbyr automatiske daglige sikkerhetskopier

5. Imponerende oppetid

En annen imponerende egenskap ved Scala Hostings tjeneste er det den bruker et veldig redundant skynettverk som gjør det mulig å tilby nesten 100% oppetid. VPS -ressursene dine hentes fra et ressursbasseng, så hvis det oppstår en maskinvarefeil hvor som helst i nettverket, påvirkes ikke nettstedet ditt.

Dette betyr at du komfortabelt kan være vert for nettstedet ditt uten å bekymre deg for nedetid. Selvfølgelig er det alltid en liten risiko for at du kan være frakoblet i en kort periode, men Scala gjør alt for å sikre at dette ikke skjer.

I løpet av de siste par månedene har jeg det overvåket og analysert oppetid, hastighet og total ytelse av teststedet mitt på ScalaHosting.com.

Skjermbildet over viser bare de siste 30 dagene, du kan se historisk oppetidsdata og serverens responstid kl denne oppetidsovervåkingssiden.

6. Raske lastetider

Vi vet alle, så langt som nettsteder går, er hastighet alt. Raske sidetidstider korrelerer ikke bare med høyere konverteringsfrekvenser, men påvirker også SEO.

En studie fra Google fant ut at en forsinkelse på ett sekund i lastetidene på mobilsiden kan påvirke konverteringsfrekvensene med opptil 20%.

Å ha et nettsted for rask lasting er viktig i disse dager, hvilken hastighetsteknologi-stack bruker Scala Hosting?

scalahosting-ikon

Hastighet er en enorm faktor, ikke bare for SEO, men også for salget din netthandel vil få. Hvis nettstedet ditt ikke lastes inn på mindre enn 3 sekunder, mister du mange besøkende og salg. Det er flere viktige faktorer å tenke på når vi snakker om hastighet - fra optimalisering av nettstedet til maskinvarespesifikasjonene til serveren, programvaren som er installert og hvordan den er konfigurert.

SPanel tar seg av programvaren, konfigurasjonen og administrasjonen. SPanel støtter alle de viktigste webserverne - Apache, Nginx, OpenLiteSpeed ​​og LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​er den mest interessante fordi den er den raskeste webserveren i verden for behandling av både statisk og dynamisk innhold (PHP).

Det lar alle bruke WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart for å også bruke de mest effektive og raskeste hurtigbuffer-pluginene som er utviklet av LiteSpeed-utviklerne, som bare kan brukes på LiteSpeed ​​Enterprise (betalt) og OpenLiteSpeed ​​(gratis) servere.

OpenLiteSpeed ​​gjør at eieren av nettstedet kan ha et raskere nettsted og betjene 12-15 ganger flere besøkende med samme maskinvarespesifikasjoner som serveren. OpenLiteSpeed ​​støttes ikke av de fleste hostingleverandørene, hovedsakelig fordi de bruker cPanel, som for 6-7 år siden begynte å legge til støtte hovedsakelig for programvare som gir mer penger til bordet og får kunden til å betale mer.

Jeg kan fortelle deg om en morsom historie vi hadde for 2-3 uker siden med grunnleggeren av Joomla. Han bestemte seg for å teste SPanel og sammenlignet hastigheten med Sitegroundsin dyreste delte vertsplan. Resultatet var at nettstedet på SPanel VPS var 2 ganger raskere selv om VPS kostet mindre. Han sa også at han aldri har sett et Joomla-nettsted som laster så raskt.

Vlad G. - administrerende direktør og medstifter av Scala Hosting

Hvor rask er cloud VPS-hosting fra Scala Hosting?

Jeg opprettet et testnettsted på Scalas administrerte sky -VPS (Startplanen på $ 29.95 / mnd). Så installerte jeg WordPress ved hjelp av Twenty Twenty-temaet, og jeg opprettet dummy lorem ipsum-innlegg og sider.

Resultatene?

scalahosting gtmetrix hastighet

FYI testsiden min bruker ikke CDN, hurtigbufringsteknologi eller andre hastighetsoptimaliseringer for å forbedre belastningstiden for websiden.

Imidlertid til og med uten optimaliseringer overhode, alle viktige hastighetsberegninger er krysset av. Den endelige fullastningshastigheten på 1.1 sekunder er også ganske fantastisk.

Deretter ønsket jeg å se hvordan testnettstedet ville håndtere mottak 1000 besøk over bare 1 minutt, ved hjelp av Loader.io gratis stresstestingsverktøy.

belastningstider for stresstest

Scalas sky -VPS håndterte ting perfekt. Oversvømmelse av teststedet med 1000 forespørsler på bare 1 minutt resulterte i en 0% feilrate og en gjennomsnittlig responstid på bare 86ms.

Veldig bra! Dette er en av grunnene til at Scala Hosting er mitt beste valg for administrert sky -VPS -hosting.

7. Gratis migrering av nettsteder

De med eksisterende nettsteder som ønsker å flytte til en ny vert vil elske Scalas ubegrensede gratis nettstedmigrasjoner.

I utgangspunktet betyr dette at Scala-teamet vil manuelt overføre alle eksisterende nettsteder fra din forrige vert til den nye serveren din. For å starte prosessen, oppgi bare påloggingsdetaljer for din gamle vert.

Mange webverter tilbyr bare gratis migreringer (men gjør-det-selv, dvs. gjøres via et plugin) eller betalte nettstedsmigrasjoner, og disse kan variere fra noen få dollar per nettside til hundrevis av dollar.

Ikke Scala Hosting! Spesialistene deres migrerer så mange nettsteder du ber om, gratis. Det blir ingen nedetid, og de vil også sørge for at de fungerer som de skal på den nye serveren.

Bra gjort Scala!

gratis nettstedoverføring

8. Native SShield Cybersecurity Tool

Sikkerhet er en viktig faktor når det gjelder webhotell. Uten passende beskyttelse kan nettstedet ditt være sårbart for angrep fra hackere, datatyver og parter som bare vil ha deg frakoblet av en eller annen grunn.

Med Scala Hostings innfødte SShield Cybersecurity-verktøyvil nettstedet ditt være veldig sikkert.

Den bruker kunstig intelligens for å oppdage potensielt skadelig atferd, har vist seg å blokkere over 99.998% av alle angrep, og inkluderer automatiske varsler hvis noe går galt.

SShield cybersecurity-programmet er designet for å beskytte nettstedet ditt

9. Kvalitetsstøtte av høy kvalitet

Alle som har prøvd å være vert for et nettsted tidligere, vet at det ikke alltid er problemfritt. Noen ganger må du kontakte kundestøtte for å avklare ting eller for teknisk assistanse, og heldigvis Scala Hosting utmerker seg her.

For startere, supportteamet er ekstremt vennlig, kunnskapsrikt og responsivt. Jeg testet live chat og fikk svar innen få minutter. Da agenten jeg snakket med ikke var sikker på noe, fortalte de det til meg og gikk bort og sjekket.

I tillegg Det er også e-post kundestøttealternativer, samt en omfattende kunnskapsbase inneholder et imponerende utvalg av selvhjelpsressurser.

Scala tilbyr et utvalg av kundesupporttjenester

Scala Hosting Cons

1. Begrensede serverplasseringer

En av de største ulempene med Scala Hosting er de begrensede stedene for datasenteret. Det er bare tre valg, med servere i Dallas, New York og Sofia, Bulgaria.

Dette kan være en bekymring for de som har størstedelen av publikum i Asia, Afrika eller Sør-Amerika.

Kort oppsummert, jo nærmere datasenteret ditt er for publikum, desto bedre blir nettstedets ytelse. Ellers kan du lide av lave lasthastigheter, lave serverresponsstider og dårlig totalytelse. Og dette kan til og med påvirke SEO-poengsummen din og rangering av søkemotorer.

Scala Hosting har nylig samarbeidet med DigitalOcean og AWS, noe som betyr at du nå kan velge mellom tre skyleverandører og globale datasentre, inkludert New York og San Francisco (USA), Toronto (Canada), London (Storbritannia), Frankfurt (Tyskland), Amsterdam (Nederland), Singapore (Singapore) , Bangalore (India).

Scala Hosting datacenters lokasjoner

2. SSD-lagring er bare tilgjengelig med VPS-planer

En annen bekymring er Scala Hostings bruk av utdatert harddisk (HDD) lagring med den nedre delen og WordPress hosting planer.

Generelt er HDD-lagring mye tregere enn moderne SSD-lagring (solid state drive), noe som kan påvirke ytelsen til nettstedet ditt.

Nå er selskapet litt luskete her. Det annonserte faktisk "SSD-drevne servere" med sine delte hostingplaner, noe som er litt bedrager.

I virkeligheten er det bare operativsystemet og databasene som er lagret på SSD -stasjoner, mens resten av nettstedets filer og informasjon er lagret på HDD -stasjoner.

Dette er ikke et stort problem, men sørg for at du er klar over det. Heldigvis, alle administrerte og selvstyrte VPS-planer i skyen bruker 100% SSD-lagring.

Scala bruker langsom harddisklagring med sin delte og WordPress løsninger

3. Avgifter øker ved fornyelse for noen planer

En ting jeg ikke liker med Scala Hostings prisstruktur er det faktum at det er avgifter øker ved fornyelse. Imidlertid til sitt forsvar gjør nesten alle andre webhoteller dette også (med unntak).

Selv om annonsering lavere introduksjonspriser som øker etter din første abonnementsperiode er en vanlig praksis i webhotellindustrien, er det fortsatt frustrerende.

Heldigvis, skjønt, Scala Hostings fornyelsespriser er ikke latterlig høyere enn de innledende.

For eksempel koster den billigste Start-administrerte sky-VPS-planen $ 29.95 for din første periode og $ 29.95 ved fornyelse. Dette er en økning på 0%, sammenlignet med 100-200% økningen mange andre verter vil slå deg med.

Scalas priser øker ved fornyelse

Scala Hosting Priser og planer

Scala Hosting tilbyr et utvalg av webhotellløsninger, inkludert Delt, WordPress, og forhandleralternativer.

Men det jeg virkelig elsker er denne leverandørens sky VPS hosting. Den skiller seg ut fra konkurrentene på grunn av sine ekstremt konkurransedyktige priser og overfloden av funksjoner som tilbys.

Det er både administrerte og selvstyrte VPS-alternativer tilgjengelig i skyen, med priser fra bare $ 29.95 per måned for en første plan.

Administrert Cloud VPS Hosting

Scala Hosting har fire administrerte Cloud VPS-planermed prisene varierer fra $ 29.95 til $ 179.95 per måned for et første førstegangsabonnement. Alle fire planene har en rekke avanserte funksjoner, inkludert:

  • Full administrasjon, inkludert 24/7/365 support og regelmessig servervedlikehold.
  • Automatiske daglige sikkerhetskopier til en ekstern server.
  • SShield-sikkerhetsbeskyttelse har vist seg å blokkere mer enn 99.998% av alle nettangrep.
  • Gratis migrering av nettsteder.
  • En dedikert IP-adresse.
  • Et gratis domenenavn i ett år.
  • og mye mer!

På toppen av dette, du vil kunne kontrollere nettstedet ditt via Scala Hostings gratis native SPanel -kontrollpanel. Dette ligner veldig på den populære programvaren for cPanel-kontrollpanel og inneholder alle verktøyene du trenger for å konfigurere og administrere serveren og nettstedet.

Den billigste startplanen koster $ 29.95 per måned for an initial 36-month subscription and includes two CPU cores, 4GB of RAM, and 50GB of SSD NVMe storage.

Upgrading further to the Advanced plan costs $63.95 per month and will give you four CPU cores, 8GB of RAM, and 100GB of SSD NVMe storage. And finally, the Enterprise plan ($179.95 per month) comes with twelve CPU cores, 24GB of RAM, and 200GB of SSD NVMe storage.

En ting jeg likte spesielt godt her er at Disse planene er alle fullt konfigurerbare. Ekstra ressurser kan legges til (eller fjernes) til følgende priser:

  • SSD NVMe storage for $2 per 10GB (max 500GB).
  • CPU-kjerner til $ 6 per ekstra kjerne (maks 24 kjerner).
  • RAM for $ 2 per GB (maks 128 GB).

Du kan også velge fra datasentre i USA og Europa etter behov.

Totalt sett er Scala Hostings administrerte sky -VPS -planer blant den mest konkurransedyktige prisen jeg har sett. Jeg vil virkelig anbefale å prøve dem hvis du leter etter en pålitelig hostingløsning av høy kvalitet som ikke bryter banken.

Selvstyrt Cloud VPS Hosting

I tillegg til de fullt administrerte løsningene, Scala Hosting tilbyr et utvalg av selvstyrte sky-VPS-planer. Prisene starter fra bare $ 59 per måned, og du kan tilpasse serveren din for å dekke dine nøyaktige behov.

Basisplanen kommer med en CPU-kjerne, 2 GB RAM, 50 GB SSD-lagring og 3000 GB båndbredde. Du kan velge mellom europeiske og amerikanske datasentre, og det er mange Windows- og Linux-operativsystemer tilgjengelig.

Ytterligere ressurser kan legges til planen din til følgende kostnad:

  • CPU-kjerner til $ 6 per kjerne.
  • RAM på $ 2 per GB.
  • Lagring på $ 2 per 10 GB.
  • Båndbredde på $ 10 per 1000 GB.

Det er også forskjellige andre tillegg som kan kjøpes for å effektivisere hostingopplevelsen, inkludert 24/7 proaktiv overvåking ($ 5) og mer. SPanel gir deg gratis Premium Softaculous og gir deg automatisk oppsett for over 420 applikasjoner som WordPress, Joomla, Drupal, Magento - pluss hundrevis til.

Scala tilbyr svært konfigurerbare, selvstyrte sky-VPS-løsninger

En ting jeg liker med Scalas selvstyrte servere er at de fortsatt beholder gratis data øyeblikksbilder i tilfelle maskinvarefeil.

Hvis du leter etter en kraftig funksjonsrik, ikke-administrert VPS-server i skyen, du trenger ikke å lete lenger enn dette.

Delt /WordPress Hosting

Sammen med sine utmerkede VPS-løsninger i skyen, Scala har et utvalg av delt, WordPress, og forhandleralternativer som er målrettet mot forskjellige brukere. Disse representerer også god valuta for pengene, og jeg har kort omtalt dem nedenfor.

For startere, grunnleggende delt hosting starter fra $ 3.95 per måned Mini-planen, som lar deg koble til et nettsted med opptil 50 GB lagringsplass, umålt båndbredde og et gratis SSL-sertifikat og domene.

Oppgradering til Start-planen (fra $ 5.95 per måned) lar deg koble til ubegrensede nettsteder med ubegrenset lagring og SShield cybersikkerhet, mens Advanced plan (fra $ 9.95 per måned) legger til prioritetsstøtte og Pro Spam Protection.

Scala tilbyr et utvalg av delte hostingplaner

Selv Scala Hosting annonserer sitt WordPress planer hver for seg, de er faktisk identiske med alternativene for delt hosting. Det er ikke mange WordPress-spesifikke funksjoner her, så jeg vil anbefale å se andre steder hvis du vil ha en kraftig administrert WordPress løsning.

Scala's WordPress hosting er identisk med de delte alternativene

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Scala Hosting?

Scala Hosting er en webhotellleverandør som har jobbet i bransjen siden 2007. Til tross for at den ikke er en av de mest populære vertene i verden, tilbyr den svært rimelige hostingløsninger, inkludert noen av de beste administrerte og selvadministrerte sky-VPS-hostingene jeg noen gang har sett.

scalahosting-ikon ScalaHosting er et selskap med et oppdrag om å lede hostingindustrien til neste trinn i utviklingen og som gjør Internett til et tryggere sted for alle. Den foreldede delte hostingmodellen er ødelagt av natur. Dagens verden og nettbaserte virksomheter har ulike krav som delt hosting ikke kan oppfylle. Stadig flere selger på nett, administrerer sensitive personopplysninger som kredittkort og trenger høyere sikkerhet.

Den eneste løsningen er at hvert nettsted har sin egen server. Med IPv6 og maskinvarekostnadene redusert hele tiden den løsningen ble mulig. Det eneste problemet var kostnadene, for mens en god delt hostingplan koster ~ $ 10, koster en administrert VPS fra de beste leverandørene $ 50+.

Derfor begynte ScalaHosting å bygge SPanel alt-i-ett skyadministrasjonsplattform og SShield cybersecurity protection system. De tillater hver nettsideeier å ha sin egen fullt administrerte VPS til samme pris som delt hosting, noe som øker sikkerhet, skalerbarhet og hastighet.

Vlad G. - administrerende direktør og medstifter av Scala Hosting

Hvor mye koster Scala Hosting?

Scala Hosting tilbyr administrert sky VPS-hosting fra $29.95 per måned, selvadministrerte sky-VPS-løsninger fra $59 per måned, og kraftig delt hosting og WordPress hosting fra $ 3.95 per måned. Fornyelsesprisene er litt høyere enn de annonserte, men forskjellen er liten.

What is the difference between the self-managed cloud VPS and managed cloud VPS?

Hovedforskjellen mellom de selvadministrerte og administrerte sky-VPS-planene er kontrollen du har over serveren din. Med det administrerte alternativet vil de tekniske aspektene ved serveren din bli ivaretatt av Scala-teamet.

På den annen side gir en selvadministrert server deg en ren operativsysteminstallasjon som du kan konfigurere etter behov. Begge alternativene bruker skybasert hosting og SSD-lagring.

Hva er SPanel, SShield og SWordPress?

Spanel er en alt-i-ett-hostingplattform og cPanel-alternativ for administrering av VPS-tjenester i skyen. SSkjold er et innovativt sikkerhetssystem som beskytter nettsteder i sanntid og blokkerer 99.998% av angrepene. SWordPress gjør administrere din WordPress nettsteder mye enklere og legger til flere lag med sikkerhet.

Kommer Scala Hosting med cPanel?

Scala Hosting delte webhotellplaner kommer med cPanel. Men VPS-planer kommer med SPanel som er et proprietært kontrollpanel og et alt-i-ett cPanel-alternativ.

Er Scala Hosting noe bra?

Scala Hosting tilbyr utmerkede webhotellfunksjoner med sterk ytelse og sikkerhet. Men cloud VPS-hosting er der Scala Hosting virkelig skinner. Scala VPS Hosting gir deg fullt administrert sky VPS-hosting for prisen av delt hosting.

Scala VPS Hosting Review 2022 – Sammendrag

scala hosting anmeldelser

Til tross for å tilby utmerket service i over et tiår, fortsetter Scala Hosting å falle under radaren Det er en av mine favorittleverandører for VPS -webhotellog Scala Hostings administrerte og selvstyrte sky-VPS-løsninger skiller seg ut som noen av de beste jeg har sett.

De er støttet av ekstremt konkurransedyktige priser, inkluderer sjenerøse serverressurser, og bruker Scalas opprinnelige SPanel -kontrollpanel, SShield Cybersecurity -verktøy og SWordPress sjef. Og på toppen av dette, alle VPS-planene er fullt konfigurerbare, noe som betyr at du bare vil betale for ressursene du trenger.

Det er noen få bekymringer å være klar over, for eksempel begrensede datasenterplasser, høye fornyelsespriser og bruk av HDD -lagring med den delte og WordPress planer. Men generelt fortjener Scala Hosting å være mye mer populær enn det er.

Bunnlinjen: Hvis du leter etter pålitelig sky-VPS-hosting av høy kvalitet som ikke bryter budsjettet, du bør absolutt vurdere Scala Hosting.

DEAL

Spar opptil 36 % (ingen konfigureringsgebyr)

Fra $ 29.95 per måned

Brukeranmeldelser

Billigste VPS

Vurdert 4 ut av 5
Kan 23, 2022

Bortsett fra prisen har jeg ikke så mye å klage på. Scala Hostings dashbord/SPanel er veldig enkelt og lett å bruke. Selv mine klienter synes det er lett å lære. Serverne deres leverer 100 % oppetid de fleste månedene, og jeg har aldri hatt en dag da noen av klientsidene har gått ned.

Avatar for Lovisa
Lovisa

Ingen driftsstans

Vurdert 5 ut av 5
April 28, 2022

Nettstedet mitt pleide å gå ned hver gang jeg fikk en liten økning i trafikken. Da jeg flyttet til ScalaHosting, var støtteteamet deres veldig hjelpsomme og tålmodige med meg. Jeg kan ikke mye om nettsteder og webhotell, men de var veldig hjelpsomme. De gjorde prosessen med å flytte nettstedene mine smertefri og enkel. Jeg anbefaler Scala på det sterkeste til alle som leter etter en webvert som faktisk bryr seg om kundene sine.

Avatar for Shyla
Shyla

Elsker det

Vurdert 5 ut av 5
Mars 2, 2022

Scala Hosting er den beste webverten jeg har funnet i alle årene jeg har drevet en nettvirksomhet. Serverne deres er veldig raske og supportteamet deres er alltid raske til å hjelpe meg med å løse problemene mine. Prisene er også svært rimelige for et så høyt servicenivå.

Avatar for Samantha Miami
Samantha Miami

Den beste med alle freebies

Vurdert 5 ut av 5
Oktober 4, 2021

Scala Hosting er den billigste administrerte Cloud VPS -hosting. Likevel er dette det beste jeg fikk med alle freebies lastet i det. Jeg kan si jeg er heldig som har det!

Avatar for David M
David M

Serverplassering er et stort problem

Vurdert 1 ut av 5
September 9, 2021

Mitt land/min region er ikke inkludert på Scala Hostings serverlokasjoner. Jeg synes dette er et stort problem i å velge en webhotellleverandør. Så jeg vil heller holde meg unna det.

Avatar for Tricia J.
Tricia J.

Svært overkommelig

Vurdert 5 ut av 5
September 9, 2021

Scala Hosting er den billigste når det gjelder fullt administrert sky -VPS -hosting. Med en dedikert IP -adresse, gratis domenenavn og gratis migrering av nettsteder er kostnaden for startplanen virkelig rimelig.

Avatar for Keith Marx
Keith Marx

Flott, men med noen ulemper

Vurdert 4 ut av 5
Mars 14, 2021

Jeg skulle ønske at de kunne være en måte for lojale kunder å fortsette å følge de opprinnelig abonnerte prisene. Jeg tror dette ofte har forekommet rundt leverandører med abonnementspriser som øker. Er det ingen måte å holde lignende priser for allerede eksisterende kunder? Men kanskje de har god grunn til det.

Avatar for Dylan J
Dylan J

10/10 ville gå for det

Vurdert 5 ut av 5
Februar 1, 2021

Scala VPS er flott. Jeg har vært gjennom mange vertsleverandører, og disse gutta hjelper til med ting andre leverandører vil si at det er min jobb å vite hvordan jeg skal gjøre dette bla, bla, bla. Jeg vil ikke bruke mer tid på deg. Hvis du er nybegynner, bør du vurdere å gå med Scala.

Avatar for Willie
Willie

Ingen anger

Vurdert 5 ut av 5
Januar 14, 2021

Hvis du ønsker å få en hostingleverandør, har du ikke råd til å gå med noe selskap som er mindre enn det beste. Scala Hosting er en av de beste leverandørene jeg har jobbet med. Jeg tror de har eksistert i gode 10 år nå hvis jeg ikke tar feil? De er veteraner her, de er her for å hjelpe. Jeg er rett og slett en fornøyd kunde. Takk folkens

Avatar for Scott Wright
Scott Wright

Scala Hosting har den beste VPS

Vurdert 5 ut av 5
Desember 14, 2020

Scala Hosting har den beste VPS-hosting til en veldig god pris. Jeg vedder på at du ikke finner billigere administrert VPS-hosting andre steder.

Avatar for Johny
Johny

Takk Scala Hosting!

Vurdert 5 ut av 5
September 11, 2020

Jeg passerte nettopp 3 måneders merket med Scala Hosting etter å ha vært vertskunde hos Bluehost i 8 år. Kan ikke fortelle deg hvor mye bedre siden min fungerer. Rask lastetid og god kundeservice. Glad for å fornye for en ny periode. Takk Scala Hosting!

Avatar for Tim Olsen
Tim Olsen

Jeg har vært hos ScalaHosting siden 2019

Vurdert 4 ut av 5
August 30, 2020

Jeg har vært hos ScalaHosting siden 2019 og syntes det var en enorm forbedring i løpet av mine 5 år med GoDaddy. Jeg har satt pris på personlig støtte, hastighet og enkel installasjon WordPress. For meg har det vært en flott vert. Den eneste ulempen jeg opplevde er støtte, og mangelen på å ta telefonen og ringe dem.

Avatar for The Web Guy
Nettmannen

Så billig administrert VPS-hosting!

Vurdert 5 ut av 5
Juni 11, 2020

Scala er ærlig talt den beste hosting-leverandøren jeg noensinne har brukt. Deres administrerte VPS er en gave til enhver bedrift. De migrerte nettstedet mitt for hånd til VPS-planen. Nettstedet lastes raskt, og støtten er alltid rask, profesjonell og til for å hjelpe deg med stort sett hva som helst.

Avatar for Laura NYC
Laura NYC

Send omtale

â € <

Se gjennom oppdateringer

  • 23/12/2021 – Cloud VPS-funksjoner lagt til
  • 14/06/2021 - HTTP / 3-støtte
  • 22/03/2021 - DigitalOcean og AWS datasentre lagt til
  • 30/01/2021 - Gratis premium Softaculous på alle planer
  • 14/01/2021 - Nytt datasenter i New York
  • 01/01/2021 - Scala Hosting prisredigering
  • 25/08/2020 - Anmeldelse publisert

Hjem » Webhotell » Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS til prisen av delt hosting!)

Bli med på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt ukentlige nyhetsbrev og få de siste bransjenyhetene og trendene

Ved å klikke "abonner" godtar du vår vilkår for bruk og personvernerklæring.