Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS voor de prijs van shared hosting!)

Geschreven door

Onze inhoud wordt door lezers ondersteund. Als u op onze links klikt, kunnen we een commissie verdienen. Hoe we beoordelen.

Scala Hosting biedt uitstekende hostingfuncties, sterke prestaties en beveiliging. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare volledig beheerde cloud VPS-hosting die uw budget niet zal breken, moet u deze cloud VPS-host zeker overwegen. Deze beoordeling van Scala Hosting legt uit waarom.

Vanaf $ 29.95 per maand

Bespaar tot 36% (geen installatiekosten)

Scala VPS Hosting Review Samenvatting (TL;DR)
Rating
Beoordeeld 4.5 van 5
Prijzen
Vanaf $ 29.95 per maand
Hostingtypen
Cloud VPS, Gedeeld, WordPress
Snelheid en prestaties
LiteSpeed, LSCache-caching, HTTP/2, PHP7, NvME
WordPress
Managed WordPress cloud VPS-hosting. WordPress komt voorgeïnstalleerd
Servers
LiteSpeed, SSD NvME. DigitalOcean & AWS-datacenters
Beveiliging
Gratis SSL. SShield-beveiligingsbescherming
control panel
SWordpress Beheerder, SPpaneel-configuratiescherm
extract
Gratis website migratie. Gratis domeinnaam. Toegewijd IP-adres
Retourbeleid
30-dagen geld-terug-garantie
Eigenaar
Particulier bezit (Dallas, Texas)
Huidige deal
Bespaar tot 36% (geen installatiekosten)

Ik heb talloze webhostingproviders geanalyseerd en getest die buitengewoon aantrekkelijke deals en schijnbaar onverslaanbare diensten aanbieden.

Slechts weinigen van hen bieden echter het serviceniveau waarop ze beweren, wat buitengewoon frustrerend kan zijn. Vooral als je meer hebt betaald voor iets waarvan je verwacht dat het een high-end oplossing is.

De eerste keer dat ik tegenkwam Scala Hosting, Ik dacht dat hetzelfde bedrog zou gelden. Maar in veel opzichten had ik het mis.

Omdat Scala Hosting u managed cloud VPS-hosting geeft voor de prijs van shared hosting!

En in deze Scala Hosting-recensie, ik ga je laten zien waarom. Blijf lezen om meer te weten te komen over de belangrijkste van deze provider voors en tegens, samen met informatie over zijn plannen en prijzen, en waarom het een van is mijn topkeuzes voor de best beheerde cloud VPS-hosting.

Scala VPS Hosting Voor- en nadelen

VOORDELEN

  • Volledig beheerde VPS, inclusief 24/7/365 ondersteuning en regelmatig serveronderhoud en snapshots
  • Automatische dagelijkse back-ups naar een externe server
  • SShield-beveiligingsbescherming, SWordpress Manager, SPanel “alles-in-één” controlepaneel
  • LiteSpeed-webserver, SSD NVMe-opslagstations, gratis SSL & CDN
  • Gratis en onbeperkte websitemigraties
  • Gratis domeinnaam voor één jaar
  • Toegewezen IP-adres en toegewezen CPU/RAM-bronnen
  • Kies uit ScalaHosting, DigitalOcean en AWS datacenters
  • 24/7/365 deskundige ondersteuning

NADELEN

  • Beperkte serverlocaties (alleen VS / Europa)
  • SSD alleen op VPS-abonnementen
DEAL

Bespaar tot 36% (geen installatiekosten)

Vanaf $ 29.95 per maand

Hier is hoe onze webhostingbeoordeling proces werkt:

1. We melden ons aan voor het webhostingplan en installeren een blanco WordPress site.
2. We monitoren de prestaties, uptime en laadtijd van de pagina's.
3. We analyseren de goede/slechte A2-hostingfuncties, prijzen en klantenondersteuning.
4. We publiceren de geweldige recensie (en update het het hele jaar door).

In deze Scala Hosting VPS review ga ik in op de belangrijkste features, wat de voor- en nadelen zijn en wat de plannen en prijzen zijn als.

Als je dit hebt gelezen weet je of Scala Hosting de juiste (of verkeerde) webhost voor jou is.

Scala Hosting startpagina

Scala Hosting-voordelen

1. Budgetvriendelijke beheerde cloud VPS-hosting

Scala Hosting biedt enkele van de meest scherp geprijsde cloud VPS-hosting die ik ooit heb gezien.

De prijzen beginnen erg laag $ 29.95 per maand voor volledig beheerde VPS or $ 59 per maand voor zelfbeheerde VPS plannen, en een zeer royale hoeveelheid middelen zijn inbegrepen.

Daarenboven, zelfs de goedkoopste abonnementen worden geleverd met een reeks add-ons om de hostingervaring te stroomlijnen. Deze omvatten alles van gratis domeinen en SSL-certificaten tot indrukwekkende beveiligingstools en automatische back-ups.

Back-ups van alle gegevens worden op ten minste drie verschillende servers opgeslagen om downtime te voorkomen in het geval van hardwarestoringen, en u kunt uw resourcetoewijzingen naar wens omhoog of omlaag schalen.

Scala hosting biedt scherp geprijsde cloud VPS-oplossingen

Met zoveel keuze als het gaat om cloud VPS-hosting, wat onderscheidt Scala Hosting van de concurrentie?

scalahosting pictogram

Het grote verschil tussen ScalaHosting en de rest van de bedrijven komt van het SPanel-cloudbeheerplatform en de kansen die het de website-eigenaren biedt.

In principe kan elke website-eigenaar nu kiezen tussen een goed gedeeld hostingplan en een volledig beheerde VPS met een controlepaneel, cyberbeveiligingssysteem en back-ups voor dezelfde prijs ($ 29.95 / maand). De voordelen van VPS hosting ten opzichte van shared hosting zijn bekend.

We hebben de integratie van het SPanel-cloudbeheerplatform in de cloudomgevingen van de beste infrastructuuraanbieders zoals AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode en Vultr die we in de komende 2 maanden aan klanten zullen aankondigen. Elke website-eigenaar kan kiezen tussen 50+ datacenterlocaties voor zijn volledig beheerde SPanel VPS.

De traditionele hostingbedrijven kunnen dat niet bieden en voor ons maakt het niet uit wie de aanbieder van de infrastructuur (servers) is, zolang mensen maar de meest veilige, betrouwbare en schaalbare cloud VPS-omgeving gebruiken in plaats van gedeeld.

Vlad G. - CEO en medeoprichter van Scala Hosting

2. Native SPanel-configuratiescherm

In plaats van gebruikers te dwingen te betalen voor een cPanel of soortgelijke licentie wanneer ze een managed cloud VPS-hostingplan kopen, Scala heeft zijn eigen native SPanel. Dit is buitengewoon krachtig, met tools en features die vergelijkbaar zijn met het veelgebruikte cPanel controlepaneel.

En het beste ding? Het is 100% gratis, voor altijd! In tegenstelling tot cPanel zijn er geen extra extra kosten.

In het kort, de SPanel-interface is speciaal ontworpen voor cloud VPS-hosting. Het bevat een selectie van beheertools, evenals ingebouwde beveiliging, onbeperkte gratis websitemigraties en volledige 24/7/365 beheerondersteuning van het Scala-team.

Daarenboven, de SPanel-interface is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Nuttige beheermodules zijn georganiseerd onder logische koppen, terwijl algemene informatie over uw server en het gebruik van bronnen op lange termijn wordt gepresenteerd in een zijbalk aan de rechterkant van het scherm.

De SPanel-interface is opgeruimd en intuïtief

Wat is SPanel en wat maakt het anders en beter dan cPanel?

scalahosting pictogram

SPanel is een alles-in-één cloudbeheerplatform met een configuratiescherm, een cyberbeveiligingssysteem, een back-upsysteem en tal van tools en functies die website-eigenaren nodig hebben om hun websites efficiënt te beheren.

SPanel is licht van gewicht en verbruikt niet veel CPU/RAM-bronnen die bijna 100% kunnen worden gebruikt om websitebezoekers te bedienen, vandaar dat de website-eigenaar minder zal betalen voor hosting. De nieuwe functies in SPanel worden ontwikkeld op basis van de vraag van gebruikers. cPanel geeft er de voorkeur aan om functies toe te voegen wanneer ze meer geld opleveren.

Een goed voorbeeld hiervan is de integratie van de Nginx-webserver waar cPanel-gebruikers 7 jaar geleden om vroegen en deze is nog steeds niet geïmplementeerd. In plaats daarvan hebben ze LiteSpeed ​​Enterprise geïntegreerd, wat extra kost.

SPanel ondersteunt alle grote webservers zoals Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise en OpenLiteSpeed, die net zo snel is als de bedrijfsversie, maar gratis. Met SPanel kan de gebruiker onbeperkte accounts / websites maken en hosten, terwijl cPanel extra kosten in rekening brengt als u meer dan 5 accounts wilt aanmaken. 20% van onze cPanel-clients is al gemigreerd naar SPanel.

Vlad G. - CEO en medeoprichter van Scala Hosting

3. Talrijke gratis inbegrepen

Ik ben een sukkel om de best mogelijke waarde te krijgen wanneer ik een webhostingplan koop, en Ik hou van het aantal gratis functies Scala Hosting omvat met zijn managed cloud VPS. Deze omvatten:

  • Een onbeperkt aantal gratis website-migraties handmatig voltooid door het Scala-team.
  • Een speciaal IP-adres om ervoor te zorgen dat uw site niet op de zwarte lijst wordt gezet door de zoekmachines.
  • Snapshots en dagelijkse automatische back-ups, zodat u uw site indien nodig kunt herstellen.
  • Gratis domeinnaam voor een jaar, gratis SSL en gratis Cloudflare CDN-integratie.

Maar dit is slechts een begin. Je hebt ook toegang tot een breed scala aan beveiligings- en andere tools dat zou normaal meer dan $ 84 per maand kosten met cPanel.

spanel versus cpanel

4. Automatische dagelijkse back-ups

Een van mijn favoriete dingen over Scala is het feit dat het biedt automatische dagelijkse back-ups met alle beheerde cloud VPS-abonnementen.

Kort gezegd betekent dit dat er een back-up van uw site wordt gemaakt op een externe server, zodat u altijd toegang heeft tot een recente kopie van uw gegevens, bestanden, e-mails, databases en alle andere belangrijke informatie voor het geval er iets misgaat.

Daarenboven, het is uiterst eenvoudig om een ​​back-up te herstellen wanneer dat nodig is. Log gewoon in op uw SPanel en ga naar de module Back-ups terugzetten onder aan de pagina.

Hier vindt u een lijst met back-ups en u kunt uw website geheel of gedeeltelijk herstellen met één klik op de knop.

Scala biedt automatische dagelijkse back-ups

5. Indrukwekkende uptime

Een ander indrukwekkend kenmerk van de service van Scala Hosting is dat: het maakt gebruik van een zeer redundant cloudnetwerk waardoor het bijna 100% uptime kan bieden. Je VPS-resources komen uit een resource-pool, dus als er ergens in het netwerk een hardwarestoring is, heeft dit geen invloed op je site.

Dit betekent dat u uw site comfortabel kunt hosten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over enige hoeveelheid downtime. Natuurlijk is er altijd een klein risico dat je voor een korte periode offline bent, maar Scala doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.

De afgelopen maanden heb ik dat gedaan bewaakte en analyseerde de uptime, snelheid en algehele prestaties van mijn testsite gehost op ScalaHosting.com.

De bovenstaande schermafbeelding toont alleen de afgelopen 30 dagen, u kunt historische uptime-gegevens en serverreactietijd bekijken op deze uptime-monitorpagina.

6. Snelle laadtijden

We weten allemaal dat snelheid alles is wat websites betreft. Snelle laadtijden van pagina's correleren niet alleen met hogere conversieratio's, maar hebben ook invloed op SEO.

Een studie van Google ontdekte dat een vertraging van één seconde in de laadtijden van mobiele pagina's de conversiepercentages tot 20% kan beïnvloeden.

Het hebben van een snelladende site is tegenwoordig essentieel, welke snelheidstechnologie-stack gebruikt Scala Hosting?

scalahosting pictogram

Snelheid is een enorme factor, niet alleen voor SEO, maar ook voor de verkoop die uw e-commerce winkel zal krijgen. Als uw website niet in minder dan 3 seconden laadt, verliest u veel bezoekers en omzet. Er zijn meerdere belangrijke factoren waarmee we rekening moeten houden als we het over snelheid hebben - van de optimalisatie van de website tot de hardwarespecificaties van de server, de geïnstalleerde software en hoe deze is geconfigureerd.

SPanel zorgt voor de software, de configuratie en het beheer ervan. SPanel ondersteunt alle grote webservers: Apache, Nginx, OpenLiteSpeed ​​en LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​is de meest interessante omdat het de snelste webserver ter wereld is voor het verwerken van zowel statische als dynamische inhoud (PHP).

Hiermee kan iedereen gebruiken WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart om ook de meest efficiënte en snelste caching-plug-ins te gebruiken die zijn ontwikkeld door de LiteSpeed-ontwikkelaars en die alleen kunnen worden gebruikt op LiteSpeed ​​Enterprise (betaald) en de OpenLiteSpeed ​​(gratis) servers.

Met OpenLiteSpeed ​​kan de website-eigenaar een snellere website hebben en 12-15x meer bezoekers bedienen met dezelfde hardwarespecificaties van de server. OpenLiteSpeed ​​wordt niet ondersteund door de meeste hostingproviders, voornamelijk omdat ze cPanel gebruiken dat 6-7 jaar geleden begon met het toevoegen van ondersteuning, voornamelijk voor software die meer geld opbrengt en de klant meer laat betalen.

Ik kan je vertellen over een grappig verhaal dat we 2-3 weken geleden hadden met de oprichter van Joomla. Hij besloot SPanel te testen en vergeleek de snelheid met de Siteground's duurste shared hosting plan. Het resultaat was dat de website op SPanel VPS 2x sneller was, hoewel de VPS minder kostte. Hij zei ook dat hij nog nooit een Joomla-website zo snel had zien laden.

Vlad G. - CEO en medeoprichter van Scala Hosting

Hoe snel is cloud VPS-hosting van Scala Hosting?

Ik heb een testwebsite gemaakt die wordt gehost op Scala's managed cloud VPS (het startplan van $ 29.95 / maand). Toen heb ik geïnstalleerd WordPress met het Twenty Twenty-thema, en ik heb dummy Lorem ipsum-berichten en -pagina's gemaakt.

Het resultaat?

scalahosting gtmetrix snelheid

Ter info: mijn testpagina maakt geen gebruik van CDN, cachetechnologieën of andere snelheidsoptimalisaties om de laadtijd van webpagina's te verbeteren.

Maar zelfs zonder enige optimalisatie hoe dan ook, alle belangrijke snelheidsstatistieken zijn aangevinkt. De uiteindelijke volledige laadsnelheid van 1.1 seconden is ook best fantastisch.

Vervolgens wilde ik zien hoe de testsite zou omgaan met ontvangen 1000 bezoeken in slechts 1 minuut, met behulp van de gratis stresstesttool Loader.io.

stress test laadtijden

Scala's cloud VPS handelde de zaken perfect af. Het overstromen van de testsite met 1000 verzoeken in slechts 1 minuut resulteerde in een 0% foutenpercentage en een gemiddelde reactietijd van slechts 86 ms.

Heel goed! Dit is een van de redenen waarom Scala Hosting is mijn topkeuze voor beheerde cloud VPS-hosting.

7. Gratis websitemigraties

Degenen met bestaande websites die naar een nieuwe host willen verhuizen, zullen dol zijn op Scala's onbeperkte gratis sitemigraties.

Kort gezegd betekent dit dat Het Scala-team zal handmatig alle bestaande sites van uw vorige host naar uw nieuwe server overbrengen. Om het proces te starten, hoeft u alleen maar inloggegevens voor uw oude host op te geven.

Veel webhosts bieden alleen gratis migraties aan (maar doe-het-zelf, dwz gedaan via een plug-in) of betaalde sitemigraties, en deze kunnen variëren van een paar dollar per website tot honderden dollars.

Niet Scala Hosting! Hun specialisten migreren gratis zoveel websites als u vraagt. Er zal geen downtime zijn en ze zullen er ook voor zorgen dat ze correct werken op de nieuwe server.

Goed gedaan Scala!

gratis website-migratie

8. Systeemeigen SShield Cybersecurity Tool

Beveiliging is een essentiële overweging als het gaat om webhosting. Zonder de juiste bescherming kan uw website kwetsbaar worden gemaakt voor aanvallen van hackers, gegevensdieven en partijen die u om de een of andere reden gewoon offline willen hebben.

Met de native van Scala Hosting SShield Cybersecurity-tool, zal uw site zeer veilig zijn.

Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om mogelijk schadelijk gedrag te detecteren, het is bewezen dat het meer dan 99.998% van alle aanvallen blokkeert en bevat automatische meldingen als er iets misgaat.

Het cyberbeveiligingsprogramma SShield is ontworpen om uw site te beschermen

9. Hoogwaardige klantenondersteuning

Iedereen die in het verleden heeft geprobeerd een website te hosten, weet dat dit niet altijd van een leien dakje gaat. Soms moet u contact opnemen met de ondersteuning om dingen op te helderen of voor technische assistentie, en gelukkig Scala Hosting blinkt hier uit.

Om te beginnen, het ondersteuningsteam is buitengewoon vriendelijk, deskundig en responsief. Ik heb de live chat uitgeprobeerd en kreeg binnen enkele minuten antwoord. Toen de agent die ik sprak ergens niet zeker van was, vertelden ze me dat en gingen weg en controleerden.

Daarnaast, er zijn ook opties voor klantenondersteuning via e-mail, evenals een uitgebreide kennisbank met een indrukwekkende selectie aan zelfhulpbronnen.

Scala biedt een selectie van klantondersteuningsdiensten

Nadelen Scala Hosting

1. Beperkte serverlocaties

Een van de grootste nadelen van Scala Hosting zijn de beperkte datacenterlocaties. Er zijn slechts drie keuzes beschikbaar, met servers in Dallas, New York en Sofia, Bulgarije.

Dit kan een punt van zorg zijn voor degenen met de meerderheid van hun toehoorders in Azië, Afrika of Zuid-Amerika.

In het kort, hoe dichter uw datacenter bij uw publiek is, hoe beter de prestaties van uw site zullen zijn. Anders kunt u last hebben van lage laadsnelheden, trage serverreactietijden en slechte algehele prestaties. En dit kan zelfs van invloed zijn op uw SEO-score en zoekmachine rankings.

Scala Hosting heeft onlangs samen met DigitalOcean en AWS, wat betekent dat u nu kunt kiezen uit 3 cloudhostingproviders en wereldwijde datacenters, waaronder New York en San Francisco (VS), Toronto (Canada), Londen (VK), Frankfurt (Duitsland), Amsterdam (Nederland), Singapore (Singapore) , Bangalore (India).

Scala Hosting datacenter locaties

2. SSD-opslag is alleen beschikbaar bij VPS-abonnementen

Een ander punt van zorg is Scala Hosting's gebruik van verouderde opslag op de harde schijf (HDD) met zijn lagere gedeelde en WordPress hosting plannen.

Over het algemeen is HDD-opslag veel langzamer dan moderne solid-state drive (SSD) -opslag, wat de prestaties van uw website kan beïnvloeden.

Nu is het bedrijf hier een beetje stiekem. Het adverteerde in feite "SSD-aangedreven servers" met zijn gedeelde hostingplannen, wat een beetje bedrieglijk is.

In werkelijkheid worden alleen uw besturingssysteem en databases opgeslagen op SSD-schijven, terwijl de rest van de bestanden en informatie van uw site op HDD-schijven worden opgeslagen.

Dit is geen groot probleem, maar zorg ervoor dat u zich hiervan bewust bent. Gelukkig, alle beheerde en zelfbeheerde cloud-VPS-abonnementen gebruiken 100% SSD-opslag.

Scala gebruikt trage HDD-opslag met zijn gedeelde en WordPress oplossingen

3. Verhoging van vergoedingen bij verlenging voor sommige plannen

Een ding dat ik niet leuk vind aan de prijsstructuur van Scala Hosting, is het feit dat het vergoedingen stijgen bij verlenging. Ter verdediging doet bijna elke andere webhost dit echter ook (met uitzonderingen).

Hoewel het gebruikelijk is om in de webhostingbranche te adverteren voor lagere introductieprijzen die stijgen na uw eerste abonnementsperiode, is het nog steeds frustrerend.

Maar gelukkig De verlengingsprijzen van Scala Hosting zijn niet belachelijk hoger dan de inleidende.

Het goedkoopste Start managed cloud VPS-abonnement kost bijvoorbeeld $ 29.95 voor uw initiële termijn en $ 29.95 bij verlenging. Dit is een stijging van 0%, vergeleken met de stijging van 100-200% waarmee veel andere hosts je zullen treffen.

De prijzen van Scala stijgen bij verlenging

Scala Hosting prijzen en plannen

Scala Hosting biedt een selectie van webhostingoplossingen, inclusief Shared, WordPressen opties voor wederverkopers.

Waar ik echter echt dol op ben, zijn die van deze provider cloud VPS-hosting. Het onderscheidt zich van de concurrentie vanwege de extreem concurrerende prijzen en de overvloed aan aangeboden functies.

Er zijn zowel beheerde als zelfbeheerde cloud VPS-opties beschikbaar, met prijzen vanaf slechts $ 29.95 per maand voor een eerste abonnement.

Beheerde Cloud VPS-hosting

Scala Hosting heeft vier beheerde cloud VPS-abonnementenmet prijzen variërend van $ 29.95 tot $ 179.95 per maand voor een eerste abonnement op eerste termijn. Alle vier de abonnementen worden geleverd met een reeks geavanceerde functies, waaronder:

  • Volledig beheer, inclusief 24/7/365 ondersteuning en regelmatig serveronderhoud.
  • Automatische dagelijkse back-ups naar een externe server.
  • SShield-beveiliging heeft bewezen meer dan 99.998% van alle webaanvallen te blokkeren.
  • Gratis website-migraties.
  • Een speciaal IP-adres.
  • Een gratis domeinnaam voor een jaar.
  • en veel meer!

Daarenboven, u kunt uw site beheren via het gratis native SPanel-configuratiescherm van Scala Hosting. Dit lijkt sterk op de populaire cPanel-configuratieschermsoftware en bevat alle tools die u nodig hebt om uw server en website te configureren en te beheren.

Het goedkoopste Start-abonnement kost $ 29.95 per maand voor een eerste abonnement van 36 maanden en omvat twee CPU-cores, 4 GB RAM en 50 GB SSD NVMe-opslag.

Verder upgraden naar het Advanced-abonnement kost $ 63.95 per maand en geeft je vier CPU-kernen, 8 GB RAM en 100 GB SSD NVMe-opslag. En tot slot, het Enterprise-abonnement ($ 179.95 per maand) wordt geleverd met twaalf CPU-kernen, 24 GB RAM en 200 GB SSD NVMe-opslag.

Een ding dat ik hier vooral leuk vond, is dat deze plannen zijn allemaal volledig configureerbaar. Extra middelen kunnen worden toegevoegd (of verwijderd) tegen de volgende tarieven:

  • SSD NVMe-opslag voor $ 2 per 10 GB (max. 500 GB).
  • CPU-cores voor $ 6 per extra core (max. 24 cores).
  • RAM voor $ 2 per GB (max 128 GB).

U kunt desgewenst ook kiezen uit datacenters in de VS en Europa.

Over het algemeen behoren de beheerde cloud VPS-abonnementen van Scala Hosting tot de meest scherp geprijsde die ik heb gezien. Ik zou het echt aanraden om ze eens te proberen als je op zoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare hostingoplossing die de bank niet kapot maakt.

Zelfbeheerde Cloud VPS-hosting

Naast zijn volledig beheerde oplossingen, Scala Hosting biedt een selectie van zelfbeheerde cloud VPS-abonnementen. Prijzen beginnen vanaf slechts $ 59 per maand, en u kunt uw server aanpassen aan uw exacte behoeften.

Het basisplan wordt geleverd met één CPU-kern, 2 GB RAM, 50 GB SSD-opslag en 3000 GB bandbreedte. U kunt kiezen uit Europese en Amerikaanse datacentra, en er zijn talloze Windows- en Linux-besturingssystemen beschikbaar.

Extra middelen kunnen tegen de volgende kosten aan uw plan worden toegevoegd:

  • CPU-kernen voor $ 6 per kern.
  • RAM voor $ 2 per GB.
  • Opslag voor $ 2 per 10 GB.
  • Bandbreedte voor $ 10 per 1000 GB.

Er zijn ook verschillende andere add-ons die kunnen worden gekocht om de hostingervaring te stroomlijnen, inclusief 24/7 proactieve monitoring ($ 5), en meer. SPanel geeft u gratis Premium Softaculous, waardoor u geautomatiseerd instelt voor meer dan 420 applicaties zoals WordPress, Joomla, Drupal, Magento - plus honderden meer.

Scala biedt zeer configureerbare, zelfbeheerde cloud VPS-oplossingen

Een ding dat ik leuk vind aan de zelfbeheerde servers van Scala, is dat ze nog steeds behouden gratis momentopnamen van gegevens in geval van hardwarestoring.

Als u op zoek bent naar een krachtige feature-rijke onbeheerde cloud VPS-server, hoeft u niet verder te zoeken dan dit.

Gedeeld /WordPress hosting

Samen met zijn uitstekende cloud VPS-oplossingen, Scala heeft een selectie van gedeeld, WordPress, en hostingopties voor wederverkopers gericht op verschillende gebruikers. Deze bieden ook veel waar voor uw geld, en ik heb ze hieronder kort besproken.

Om te beginnen, basis shared hosting begint vanaf $ 3.95 per maand het Mini-abonnement, waarmee u één website kunt verbinden met maximaal 50 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte en een gratis SSL-certificaat en domein.

Door te upgraden naar het Start-plan (vanaf $ 5.95 per maand) kun je onbeperkte websites verbinden met onbeperkte opslag en SShield-cyberbeveiliging, terwijl het Advanced-plan (vanaf $ 9.95 per maand) prioriteitsondersteuning en Pro Spam Protection toevoegt.

Scala biedt een selectie van gedeelde hostingplannen

Hoewel Scala Hosting adverteert met zijn WordPress plannen afzonderlijk, ze zijn eigenlijk identiek aan de shared hosting-opties. Er zijn er niet veel WordPress-specifieke functies hier, dus ik raad u aan ergens anders te zoeken als u een krachtige beheerde wilt WordPress oplossing.

Scala's WordPress hosting is identiek aan de gedeelde opties

Veelgestelde Vragen/FAQ

Wat is Scala Hosting?

Scala Hosting is een webhostingprovider die sinds 2007 in de branche werkt. Ondanks dat het niet een van de meest populaire hosts ter wereld is, biedt het zeer betaalbare hostingoplossingen, waaronder enkele van de best beheerde en zelfbeheerde cloud VPS-hosting I' ooit heb gezien.

scalahosting pictogram ScalaHosting is een bedrijf met een missie om de hostingindustrie naar de volgende stap in zijn evolutie te leiden en die het internet voor iedereen veiliger maken. Het verouderde shared hosting-model is door de natuur gebroken. De wereld van vandaag en online bedrijven hebben verschillende eisen waaraan shared hosting niet kan voldoen. Steeds meer mensen verkopen online, beheren gevoelige persoonlijke gegevens zoals creditcards en hebben behoefte aan een hogere beveiliging.

De enige oplossing is dat elke website een eigen server heeft. Met IPv6 en hardwarekosten die steeds lager werden, werd die oplossing mogelijk. Het enige probleem waren de kosten, want hoewel een goed gedeeld hostingplan ~ $ 10 kost, kost een beheerde VPS van de beste providers $ 50 +.

Daarom is ScalaHosting begonnen met het bouwen van het SPanel alles-in-één cloudbeheerplatform en het SShield cyberbeveiligingssysteem. Ze stellen elke website-eigenaar in staat om zijn eigen volledig beheerde VPS te hebben voor dezelfde prijs als shared hosting, wat de veiligheid, schaalbaarheid en snelheid verhoogt.

Vlad G. - CEO en medeoprichter van Scala Hosting

Hoeveel kost Scala Hosting?

Scala Hosting aanbiedingen beheerde cloud VPS-hosting vanaf $ 29.95 per maand, zelfbeheerde cloud VPS-oplossingen vanaf $59 per maand, en krachtige shared hosting en WordPress hosting vanaf $ 3.95 per maand. Verlengingsprijzen zijn iets hoger dan de geadverteerde, maar het verschil is klein.

Wat is het verschil tussen de zelfbeheerde cloud-VPS en de beheerde cloud-VPS?

Het belangrijkste verschil tussen de zelfbeheerde en beheerde cloud VPS-abonnementen is de controle die u heeft over uw server. Bij de managed optie worden de technische aspecten van uw server verzorgd door het Scala team.

Aan de andere kant geeft een zelfbeheerde server u een schone installatie van het besturingssysteem die u naar behoefte kunt configureren. Beide opties maken gebruik van cloudgebaseerde hosting en SSD-opslag.

Wat is SPanel, SShield en SWordPress?

Spanel is een alles-in-één hostingplatform en cPanel-alternatief voor het beheren van cloud VPS-services. SShield is een innovatief beveiligingssysteem dat uw websites in realtime beschermt en 99.998% van de aanvallen blokkeert. SWordPress maakt het beheren van uw WordPress websites veel eenvoudiger en voegt meerdere beveiligingslagen toe.

Wordt Scala Hosting geleverd met cPanel?

Scala Hosting's gedeelde webhostingplannen worden geleverd met cPanel. Maar de VPS-abonnementen worden geleverd met SPanel dat is een eigen configuratiescherm en een alles-in-één cPanel-alternatief.

Is Scala Hosting goed?

Scala Hosting biedt uitstekende webhostingfuncties met sterke prestaties en beveiliging. Maar cloud VPS-hosting is waar Scala Hosting echt uitblinkt. Scala VPS Hosting biedt u volledig beheerde cloud VPS-hosting voor de prijs van shared hosting.

Scala VPS Hosting Review 2022 – Samenvatting

scala hosting beoordelingen

Ondanks dat het al meer dan een decennium uitstekende service biedt, blijft Scala Hosting onder de radar vallen Het is een van mijn favoriete VPS-webhostingproviders, en Scala Hosting's beheerde en zelfbeheerde cloud VPS-oplossingen onderscheiden zich als enkele van de beste die ik heb gezien.

Ze zijn ondersteund door extreem concurrerende prijzen, omvatten royale serverbronnen en maken gebruik van Scala's native SPanel-configuratiescherm, SShield Cybersecurity-tool en SWordPress manager. En bovendien, alle VPS-abonnementen zijn volledig configureerbaar, wat betekent dat u alleen betaalt voor de middelen die u nodig heeft.

Er zijn een paar kleine zorgen om op te letten, zoals beperkte datacenterlocaties, hoge verlengingsprijzen en het gebruik van HDD-opslag met de gedeelde en WordPress plannen. Maar over het algemeen verdient Scala Hosting het om veel populairder te zijn dan het is.

Het komt neer op: Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare cloud VPS-hosting die uw budget niet zal breken, u moet zeker Scala Hosting overwegen.

DEAL

Bespaar tot 36% (geen installatiekosten)

Vanaf $ 29.95 per maand

Gebruiker Reviews

Goedkoopste VPS

Beoordeeld 4 van 5
23 mei 2022

Buiten de prijs heb ik niet veel te klagen. Het dashboard/SPanel van Scala Hosting is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Zelfs mijn klanten vinden het gemakkelijk te leren. Hun servers leveren de meeste maanden 100% uptime en ik heb nog nooit een dag gehad dat een van de klantsites langzamer ging werken.

Avatar voor Lovisa
Lovisa

Geen downtime

Beoordeeld 5 van 5
28 april 2022

Mijn website ging altijd uit de lucht wanneer ik zelfs maar een kleine piek in het verkeer kreeg. Toen ik naar ScalaHosting verhuisde, was hun ondersteuningsteam erg behulpzaam en geduldig met mij. Ik weet niet veel over websites en webhosting, maar ze waren erg nuttig. Ze maakten het proces van het verplaatsen van mijn sites pijnloos en eenvoudig. Ik raad Scala ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een webhost die echt om hun klanten geeft.

Avatar voor Shyla
Shyla

Hou ervan

Beoordeeld 5 van 5
2 maart 2022

Scala Hosting is de beste webhost die ik heb gevonden in al mijn jaren dat ik een online bedrijf runde. Hun servers zijn erg snel en hun ondersteuningsteam is altijd snel om me te helpen mijn problemen op te lossen. De prijs is ook zeer betaalbaar voor zo'n hoog serviceniveau.

Avatar voor Samantha Miami
Samantha Miami

Het beste met al zijn freebies

Beoordeeld 5 van 5
4 oktober 2021

Scala Hosting is de goedkoopste managed cloud VPS-hosting. Toch is dit de beste die ik heb gekregen met alle freebies erin. Ik kan zeggen dat ik geluk heb dat ik het heb!

Avatar voor David M
David M

Serverlocatie is een groot probleem

Beoordeeld 1 van 5
9 september 2021

Mijn land/regio is niet opgenomen in de serverlocaties van Scala Hosting. Ik vind dit een groot probleem bij het kiezen van een webhostingprovider. Dus ik blijf er liever uit de buurt.

Avatar voor Tricia J.
Tricia J.

Zeer betaalbaar

Beoordeeld 5 van 5
9 september 2021

Scala Hosting is de goedkoopste als het gaat om volledig beheerde cloud VPS-hosting. Met een speciaal IP-adres, gratis domeinnaam en gratis websitemigratie zijn de kosten van het startplan inderdaad zeer betaalbaar.

Avatar voor Keith Marx
Keith Marx

Geweldig maar met een paar nadelen

Beoordeeld 4 van 5
14 maart 2021

Ik wou dat hun loyale klanten een manier konden zijn om de aanvankelijk onderschreven prijzen te blijven volgen. Ik denk dat dit vaak voorkomt bij providers met stijgende abonnementsprijzen. Is er geen manier om vergelijkbare prijzen te behouden voor reeds bestaande klanten? Maar misschien hebben ze daar een goede reden voor.

Avatar voor Dylan J
Dylan J.

10/10 zou ervoor gaan

Beoordeeld 5 van 5
1 februari 2021

Scala VPS is geweldig. Ik heb veel hostingproviders bezocht en deze jongens helpen met dingen die andere providers zouden zeggen dat het mijn taak is om te weten hoe je dit moet doen, bla, bla, bla, ik wil niet meer tijd met je doorbrengen. Als je een beginner bent, zou je moeten overwegen om met Scala te gaan.

Avatar voor Willie
Willie

Geen spijt

Beoordeeld 5 van 5
14 januari 2021

Als u op zoek bent naar een hostingprovider, kunt u het zich niet veroorloven om met een minder dan het beste bedrijf samen te werken. Scala Hosting is een van de beste providers waarmee ik heb gewerkt. Ik denk dat ze nu al ruim 10 jaar bestaan, als ik me niet vergis? Het zijn veteranen hier, ze zijn hier om te helpen. Ik ben gewoon een tevreden klant. Bedankt jongens

Avatar voor Scott Wright
Scott Wright

Scala Hosting heeft de beste VPS

Beoordeeld 5 van 5
14 december 2020

Scala Hosting heeft de beste VPS-hosting voor een zeer scherpe prijs. Ik wed dat je nergens anders goedkopere managed VPS-hosting zult vinden.

Avatar voor Johnny
Johny

Bedankt Scala Hosting!

Beoordeeld 5 van 5
11 september 2020

Ik ben net de 3 maanden gepasseerd bij Scala Hosting nadat ik een hostingklant was van Bluehost voor 8 jaar. Ik kan je niet vertellen hoeveel beter mijn site presteert. Snelle laadtijden en geweldige klantenservice. Graag verlengen voor een nieuwe termijn. Bedankt Scala Hosting!

Avatar voor Tim Olsen
Tim Olsen

Ik werk sinds 2019 bij ScalaHosting

Beoordeeld 4 van 5
Augustus 30, 2020

Ik werk sinds 2019 bij ScalaHosting en vond het een enorme verbetering ten opzichte van mijn 5 jaar bij GoDaddy. Ik waardeer de persoonlijke ondersteuning, de snelheid en het installatiegemak WordPress. Voor mij is het een geweldige gastheer geweest. Het enige nadeel dat ik heb ervaren, is ondersteuning en het gebrek aan het opnemen van de telefoon en het bellen.

Avatar voor The Web Guy
De webman

Dus goedkope managed VPS-hosting!

Beoordeeld 5 van 5
11 June 2020

Scala is eerlijk gezegd de beste hostingprovider die ik ooit heb gebruikt. Hun beheerde VPS is een geschenk voor elk bedrijf. Ze migreerden mijn site met de hand naar het VPS-plan. De site laadt snel en de ondersteuning is altijd snel, professioneel en er om je met vrijwel alles te helpen.

Avatar voor Laura NYC
Laura NYC

Review versturen

Bekijk updates

  • 23/12/2021 – Cloud VPS-functies toegevoegd
  • 14/06/2021 – HTTP/3-ondersteuning
  • 22/03/2021 - DigitalOcean en AWS datacenters toegevoegd
  • 30/01/2021 - Gratis premium Softaculous voor alle abonnementen
  • 14/01/2021 - Nieuw datacenter in New York
  • 01/01/2021 - Prijswijziging Scala Hosting
  • 25/08/2020 - Beoordeling gepubliceerd

Home » web Hosting » Scala Hosting Review (Managed Cloud VPS voor de prijs van shared hosting!)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Abonneer u op onze wekelijkse roundup-nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en trends in de branche

Door op 'abonneren' te klikken ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.