Што е режимот Jasper Ai Boss? (и како најдобро да го искористите за создавање содржина?)

in Продуктивноста

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Jasper AI Boss Mode е моќен создавач на содржина што ви помага да генерирате висококвалитетна содржина слична на човекот во рекордно време. Можете да го користите за да пишувате копии за целни страници, објави на социјалните медиуми, објави на блогови, е-пошта и страници за продажба. Можете дури и да го користите за пишување цели блог постови за вашата веб-страница.

Ажурирање: Jasper's Boss Mode сега е План за создавачи и нема ограничувања за броење зборови и започнува од 39/месец, може да генерирате неограничени зборови користејќи над 50 шаблони за содржина.

Јаспер.ai
Неограничена содржина од 39 $/месечно

# 1 Алатка за пишување со вештачка интелигенција за побрзо, подобро и поефикасно пишување целосна, оригинална и плагијат содржина. Пријавете се на Jasper.ai денес и искусете ја моќта на оваа врвна технологија за пишување со вештачка интелигенција!

Позитивни:
 • 100% оригинална целосна содржина и без плагијат
 • Поддржува 29 различни јазици
 • 50+ шаблони за пишување содржини
 • Пристап до алатки за автоматизација, AI Chat + AI Art
Конс:
 • Без бесплатен план
Пресуда: Отклучете го целосниот потенцијал на создавање содржина со Jasper.ai! Добијте неограничен пристап до алатката за пишување број 1 со вештачка интелигенција, способна за изработка на оригинална содржина без плагијат на 29 јазици. Над 50 шаблони и дополнителни алатки за вештачка интелигенција се на дофат на раката, подготвени да го насочат вашиот работен тек. Иако нема бесплатен план, вредноста зборува сама по себе. Дознајте повеќе за Џаспер овде.

Самостојното пишување на објави на блогови за копирање на промотивен маркетинг може да биде незгодно, дури и ако сте професионален писател. И ако сакате да успеете да креирате содржина на веб-локација, содржина за маркетинг или блогирање, мора да објавите што е можно повеќе содржина.

Ова е местото каде што Boss Mode на Jasper AI ја менува играта. Тоа го олеснува создавањето нова содржина. Наместо да започнете со празна страница, можете да започнете со автоматски генерирана шаблон за создавање содржина.

Boss Mode на Jasper AI може да ви помогне да ја оставите вашата конкуренција зад себе дури и ако не сте писател. Во оваа статија, ќе ви покажам што е Boss Mode на Jasper AI и како можете да го извлечете максимумот од него.

reddit е одлично место за да дознаете повеќе за Џаспер. Еве неколку објави на Редит кои мислам дека ќе ви бидат интересни. Проверете ги и придружете се на дискусијата!

Ако веќе знаете што е Boss Mode и сакате да го знаете најдобриот начин да го користите, оди тука.

Што е Boss Mode во Jasper AI?

Boss Mode е најпопуларната и најмоќната карактеристика во Jasper AI што ви овозможува да имате поголема контрола врз процесот на пишување. 

јаспис тој шеф режим

Со Boss Mode, можете да го одредите тонот, стилот и гласот што сакаат Џаспер да ги користи во нивното пишување. Ова се прави со креирање прилагоден шаблон што Џаспер може да го користи како водич при генерирање содржина.

Во Boss Mode, можете да му дадете подетални инструкции на Џаспер, како што се конкретни теми или клучни зборови што треба да ги вклучите, па дури и може да ја прегледате и уредувате содржината што ја генерира Џаспер. Ова ви овозможува фино да го прилагодите излезот и да се осигурате дека ги задоволува нивните специфични потреби и барања.

 1. Прв брз нацрт: Режимот Jasper AI Boss е дизајниран да ви помогне да го завршите првиот нацрт до 5 пати побрзо од традиционалните методи на пишување. Со користење на помошта за пишување напојувана со вештачка интелигенција, можете да ја забрзате вашата содржина и да се фокусирате на најважните делови од вашето пишување.
 2. Ранг за оптимизација: Со Jasper AI Boss Mode, можете да креирате оригинална содржина што е оптимизирана за рангирање на пребарувачите. Со интегрирање со SurferSEO.com, можете да ги идентификувате точните клучни зборови што ви се потребни за да се рангирате високо на пребарувачите и да креирате содржина што е оптимизирана за тие клучни зборови.
 3. Оригинална содржина која е 100% без плагијат: Jasper AI Boss Mode вклучува функција која ја скенира вашата содржина за извори користејќи Copyscape, еден од најдобрите пребарувачи за плагијати на интернет. Ова осигурува дека вашата содржина е оригинална и без плагијат.
 4. Наредете ВИ да напише што сакате: Jasper AI Boss Mode ви овозможува да ѝ кажете на вештачката интелигенција што точно сакате да го напишете, давајќи ви целосна контрола врз процесот на креирање содржина. Откако ќе ги дадете вашите инструкции на вештачката интелигенција, таа автоматски генерира содржина што ги задоволува вашите барања.
 5. Излези со повисок квалитет со подобар контекст: Jasper AI Boss Mode ги чита вашите минатите 3,000 знаци секој пат пред да пишувате за да обезбеди подобар контекст и да го подобри квалитетот на излезите. Оваа функција ѝ помага на вештачката интелигенција подобро да го разбере вашиот стил и тон на пишување, создавајќи попрецизна и поквалитетна содржина.
 6. Граматички вклучено за пишување без грешки: Jasper AI Boss Mode исто така вклучува интеграција со Grammarly, популарна граматика и проверка на правопис. Ова ви овозможува да ја подобрите вашата граматика и да ги поправите правописните грешки во вашите документи, осигурувајќи се дека вашата содржина е без грешки и професионална.

Генерално, Jasper AI Boss Mode нуди низа функции и придобивки што можат да ви помогнат пишувајте побрзо, креирајте висококвалитетна и оригинална содржина и оптимизирајте ја вашата содржина за рангирање на пребарувачите

Без разлика дали сте професионален писател, продавач или сопственик на бизнис, Jasper AI Boss Mode може да ви помогне да го насочите процесот на креирање содржина и поефикасно да ги постигнете вашите цели.

Boss Mode ви овозможува да генерирате 50,000 зборови содржина месечно. Ако таргетирате 2,000 зборови за наслови и објави на вашите блогови, тоа се 25+ написи и објави на блог месечно. Не само тоа, туку добивате и пристап до 50+ шаблони за создавање висококвалитетна содржина на блог.

Исто така, добивате пристап до функцијата за пишување и командите на Jasper. Функцијата Состави автоматски генерира содржина за вас. Потоа можете да издавате команди на Џаспер од каде било во генерираната содржина.

На пример, можете да побарате од Џаспер да „Напишете параграф за најдобрите и најлошите делови од користењето на Adobe Photoshop,” што веднаш ќе генерира одговор за вас.

За кого е Jasper AI Boss?

за кого е Jasper Boss Mode

Jasper.ai е направен за бизниси и организации кои сакаат да ги насочат операциите за услуги на клиентите и да го подобрат целокупното искуство на клиентите користејќи решенија напојувани со вештачка интелигенција.

Поточно, Jasper.ai е добро одговара за бизниси кои сакаат да ги автоматизираат операциите за услуги на клиентите, да го намалат времето на одговор и да го подобрат задоволството на клиентите.

Режимот Jasper AI Boss, од друга страна, е добро погоден за низа професионалци и бизниси кои сакаат да го автоматизираат и рационализираат нивниот процес на создавање содржина. Ова вклучува:

 1. Претприемачи: Ако сте претприемач кој сака да се фокусира на зголемување на вашиот бизнис додека го автоматизира вашето пишување копии, Jasper AI Boss Mode може да ви помогне да креирате содржина побрзо и поефикасно.
 2. Оптимизација и писатели на содржина: Ако сте писател или создавач на содржини кој сака да произведува висококвалитетна, оригинална содржина што добро се рангира на Google, Jasper AI Boss Mode може да ви помогне да ја оптимизирате вашата содржина за рангирање на пребарувачите и побрзо да произведувате висококвалитетна содржина.
 3. Агенции: Ако сте агенција која сака да ја испорача работата на клиентите побрзо и поефикасно, режимот Jasper AI Boss може да ви помогне да го автоматизирате процесот на креирање содржина и да ја испорачате работата со брзина на искривување со помош на алатки за пишување напојувани со вештачка интелигенција.

Генерално, Jasper AI Boss Mode може да има корист од многу професионалци и бизниси кои сакаат да го подобрат процесот на креирање содржина, побрзо да произведуваат висококвалитетна содржина и да ја оптимизираат нивната содржина за рангирање на пребарувачите.

Карактеристики на режимот Jesper AI Boss

Команди на Џаспер

Jasper Boss Mode Commands се како да имате писател кој седи покрај вас кој ќе направи какви било промени во вашата содржина кога ќе го прашате. Наместо да треба да кликнете на милион копчиња, можете да му издадете команди на Џаспер директно од вашиот уредувач на содржина.

Ако сакате Џаспер да генерира вовед за кратката содржина, напишете, „Напишете вовед за статија за опасностите од кето диетата за време на бременоста“. Потоа, притиснете comman/CTRL + enter на вашата тастатура и Jasper автоматски ќе генерира нова содржина врз основа на релевантната содржина во вашата команда. Ќе се изненадите од тоа колку е одлична содржината!

Ова го олеснува и брзо производството на висококвалитетна содржина брзо.

Да речеме дека сакате да напишете статија за „Како да започнете блог.“ Со Jasper's Boss Mode, можете брзо да генерирате висококвалитетна содржина со само неколку едноставни команди. Еве неколку примери:

 • „Еј Џаспер, можете ли да предложите десет насловни идеи за „Како да започнете блог“?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да напишеш кратка статија за „Како да започнеш блог“?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да напишеш воведен пасус за „Како да започнеш блог“?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да направиш преглед за „Како да започнеш блог“?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да предложиш некои ЧПП идеи за“Како да започнете блог'?"
 • „Еј Џаспер, можеш ли да ја сумираш и објасниш горната содржина на осмоодделенец?

Копче за составување

Копчето за пишување во Boss Mode ви овозможува автоматски да генерирате содржина и да пишувате објави на блогови.

Ова значи можете автоматски да генерирате цел блог пост со кликнување на копче едноставно со внесување детали за тоа што сакате да биде објавата на блогот.

копче за составување

Без Boss Mode, ќе треба рачно да ја уредите генерираната содржина пред да можете да побарате од Jasper да генерира повеќе содржина.

Копчето Состави е погодно лоцирано на дното на вашиот документ и му овозможува на Џаспер да ги комплетира вашите реченици или да додава повеќе реченици во вашиот текст.

За оптимални резултати, користете Compose кога го пишувате вашиот прв пасус или кога ставате став од постоечка статија со слична структура или тон.

Џаспер најдобро функционира кога ќе му се даде шаблон што треба да го следи, така што ако му дадете пасус што сте го напишале или уживате, ќе му помогне да ја напише следнава реченица креативно додека одржува постојан стил.

Проширен поглед

Без него, Џаспер нема многу контексти кога генерира нова содржина. Може да ги чита само претходните 600 знаци.

Со активен Boss Mode, Џаспер може да прочита до 3000 знаци назад. Ова му дава на Џаспер многу контексти кога генерира нова содржина. Без продолжен поглед, генерираната содржина ќе биде многу некохерентна.

Со функцијата за проширен поглед, Џаспер создава помалку повторливи содржини, забрзувајќи го вашиот тек на пишување.

Команди на режимот Jasper Boss

Во режимот Jasper Boss, командата се однесува на едноставна инструкција дадена на Џаспер за да го поттикне да одговори и да ја изврши бараната задача. Типична команда се состои од три суштински елементи:

 1. Акција – акционен глагол кој го активира одговорот на Јаспер.
 2. Структура – дефинирана структура што треба да ја следи Џаспер.
 3. Насока – дополнителни информации кои му помагаат на Jasper да произведе висококвалитетни резултати.

Одличен пример за добро структурирана команда е како што следува:

„Напишете (акција) воведен параграф за блог пост (структура) за придобивките од користењето органски зеленчук наместо неоргански (насока).“

Еве список на најпопуларните команди на Boss Mode.

Команди на Boss Mode за објави на блогови:

 • Создадете четири потенцијални наслови на блог постови користејќи [тема и клучни зборови].
 • Нацртај кратка содржина за објава на блог на [тема, наслов и клучни зборови].
 • Направете преглед за објава на блог за [тема].
 • Составете листа на наслови на секции за објава на блог за [тема].
 • Наведете ставки [тема]. (На пример, „Наведете ги производителите на автомобили“.)
 • Составете воведен пасус за објава на блог со наслов [наслов] користејќи ги клучните зборови [клучни зборови].
 • Направете воведен пасус за [наслов на делот].
 • Напишете став со содржина за [тема].
 • Елаборирајте и разјаснете ја [конкретна тема/контекст] во поголема длабочина, вклучувајќи ги клучните зборови [клучни зборови].

Наредби Boss Mode за сумирање и заклучоци:

 • Сумирајте што ќе биде опфатено во оваа содржина врз основа на [наслов 1], [наслов 2], [наслов 3] итн.
 • Напишете заклучок за објава на блог на [OUTLINE_ITEM_1], [OUTLINE_ITEM_2], [OUTLINE_ITEM_3].
 • Сумирајте ја горната содржина во три реченици.

Команди на Boss Mode за ЧПП:

 • Генерирајте прашања поврзани со [тема].
 • Направете листа на прашања и одговори за [тема].
 • Напишете неколку често поставувани прашања (ЧПП) за [тема на објавата на блогот].
 • Одговорете на прашањето „Колку протеини треба да консумирам дневно?

Наредби за Boos Mode за реклами во пребарувачот и социјалните медиуми:

 • Напишете наслови што привлекуваат внимание за описот на производот споменат погоре.
 • Создадете копија од рекламата за описот на производот погоре.
 • Размислете за некои неконвенционални маркетинг идеи поврзани со [тема].

Команди на Boss Mode за видео содржина и маркетинг:

 • Размислете за потенцијални наслови на видеа на YouTube поврзани со [тема].
 • Направете преглед за видео скрипта со наслов .
 • Нацртај вовед за видео скрипта со наслов .
 • Напишете кука за видео скрипта со наслов .
 • Напишете опис на видеото за видео скриптата погоре.

Команди на Boss Mode за маркетинг рамки:

 • Напишете PAS (проблем, раздвижете, решите) за содржината спомената погоре.
 • Направете АИДА (Внимание, интерес, желба, акција) за содржината спомената погоре.
 • Напишете BAB (Before, After, Bridge) за содржината спомената погоре.

Команди на Boss Mode за социјалните медиуми:

 • Составете нишка на Твитер за [тема].
 • Напишете привлечен наслов на Инстаграм за [тема].
 • Нацртајте привлечна објава на Facebook за компанијата спомената погоре.

Наредбите на Boss Mode за подобрување или повторно пишување на постоечка содржина:

 • Повторно напишете ја содржината спомената погоре за да му објасните на петтоодделенец.
 • Користете ја алатката Content Improver за содржината спомената погоре.
 • Преформулирајте го горниот пасус за да го направите почитлив.
 • Препишете ја содржината спомената погоре користејќи напреден речник.

Команди на Boss Mode за информации за компанијата или веб-страницата:

 • Напишете изјава за мисијата за компанијата спомената погоре.
 • Направете ознака за компанијата спомената погоре.
 • Составете терен за лифт за компанијата спомената погоре.
 • Напишете мета опис за [тема].
 • Направете предлог за вредност за компанијата спомената погоре.
 • Напишете убедливи куршуми за содржината спомената погоре.
 • Напишете придобивка од функција за карактеристика што врши [опис на функцијата].
 • Напишете преглед на клиентот од прво лице за [производ].
 • Опишете го [име на производот] користејќи ги точките споменати погоре.

Команди на Boss Mode за статии на веб-страници:

 • Направете преглед за листа на [тема].
 • Напишете водич како да се направи за [тема].
 • Наведете ги предностите на [тема].
 • Наведете ги недостатоците на [тема].
 • Обезбедете листа на вообичаени приговори за [тема].
 • Создадете листа на синоними/антоними за зборот [збор].
 • Дефинирајте [тема].
 • Објасни [тема].
 • Истражете ја темата за [XYC] и нејзиниот ефект врз [ABC].
 • Поврзете ги концептите [тема 1] и [тема 2].
 • Нагласете ја важноста на [тема].

Команди на Boss Mode за оптимизација на пребарувачот (SEO)

 • Оптимизирајте го насловот на мојот блог пост за оптимизација.
 • Оптимизирајте го мета описот на мојот блог пост за оптимизација.
 • Најдете и вметнете релевантни клучни зборови во мојот блог пост.
 • Напишете наслов за оптимизација и поднаслов за објава на блог.
 • Најдете и оптимизирајте ги ознаките H1, H2 и H3 за објава на блог.
 • Направете URL-адреса за објава на блог што е погодна за оптимизација.
 • Истражете и предложете потенцијални можности за повратни врски за мојот блог пост.

Команди на Boss Mode за веб дизајн

 • Дизајнирајте лого за мојата компанија опишано погоре.
 • Направете графика за објавата на социјалните мрежи за [тема].
 • Дизајнирајте целна страница за [производ].
 • Дизајнирајте банер на веб-страница за мојата веб-страница.
 • Направете модел на [име на производот].
 • Дизајнирајте инфографик за [тема].

Команди на Boss Mode за Analytics:

 • Поставете Google Анализа за мојата веб-страница.
 • Поставете пиксел за следење конверзии на мојата веб-локација.
 • Направете сопствен извештај во Google Анализа за следење [специфични метрики].
 • Анализирајте го сообраќајот на веб-страницата и однесувањето на корисниците за да дадете препораки за подобрување.
 • Поставете и следете A/B тестови за дизајн и содржина на веб-локација.

Други команди Jasper Ai Boss Mode:

 • Преведете ја [содржината] на [јазик].
 • Напишете е-пошта до [публиката] што промовира [производ/услуга].
 • Напишете соопштение за печатот за [настан/производ/услуга].
 • Создадете корисничка личност за [публика].
 • Напишете препораки за клиентите за [производ/услуга].
 • Истражувајте и анализирајте ги конкурентите во [индустрија/ниша].
 • Размислете за идеи за [содржина, маркетинг кампањи, развој на производи, итн.].

Одете овде за комплетна листа на команди

Како да го користите режимот Jasper AI Boss за да напишете објава за блог

За да го користите режимот Jasper AI Boss, прво ќе треба да го активирате Режим на шеф во вашата сметка. Дозволете ми да ви покажам колку е лесно да се користи Boss Mode за да се создаде содржина со долга форма:

Чекор 1: Создадете нов документ

Одете во делот Документи на вашата контролна табла и кликнете на копчето Ново. Сега, изберете ја опцијата работен тек на блог пост:

креирајте нов документ во јаспис

Ова ви дава навистина лесен и брз начин да започнете да пишувате блог пост за вашиот блог. Кога ќе ја изберете оваа опција, Џаспер автоматски ќе ја напише објавата на вашиот блог од почеток до крај. Потоа можете да ја уредувате/подобрувате содржината на објавата на блогот со помош на командите на Jasper.

Сега ќе треба да внесете некои детали за објавата на блогот што сакате да ја напише Џаспер:

креирајте објава на блог во режим на јаспис

Внесете опис за објавата на блогот. Бидете што е можно поописни. Колку е подобар вашиот опис, толку подобар ќе биде крајниот резултат. Можете исто така да внесете клучни зборови што сакате Џаспер да ги користи во насловот на објавата на вашиот блог. Ова е одлично за оптимизација.

Следната, внесете наслов или кликнете копчето Генерирај идеи под тоа поле за автоматски да генерира наслов.

Конечно, напишете вовед за објавата на блогот или кликнете на копчето Генерирај идеи за автоматски да генерирате вовед за блог пост.

Откако ќе изберете опис, наслов и вовед за кратката содржина за објавата на блогот, кликнете на копчето Отвори уредник на дното.

Ова ќе ве однесе до уредувачот на долги форми, каде што ќе видите целосно генерирана објава на блог со наслов оваа статија.

Чекор 2: Користете Jasper команди за да ја подобрите вашата содржина

За да додадете повеќе содржина во објавата на вашиот блог, напишете команда на нова линија, како што е „напишете дел за добрите и лошите страни“.

Потоа, со курсорот на крајот од командата, притиснете ctrl + enter ако сте на Windows или cmd + enter ако сте на Mac.

Планот Boss Mode од Jasper ви овозможува да преземете одговорност и да му давате команди на Jasper за секаков вид содржина што ја сакате, а за неколку секунди ќе добиете единствена, висококвалитетна содржина. Еве неколку примери на типови на команди што можете да ги дадете на Џаспер:

 • „Еј Џаспер, можеш ли да напишеш смешен вовед за мојот блог пост?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да направиш преглед за мојата претстојна презентација?
 • „Еј Џаспер, можеш ли да ја сумираш содржината што штотуку ја дадов на искрен начин?
 • „Еј Џаспер, дали можеш да создадеш АИДА (Внимание, интерес, желба, акција) за содржината што штотуку ја дадов?

Забележете дека за да ги користите овие команди, едноставно треба да го поставите курсорот на крајот од командата и да притиснете CTRL+Enter на вашата тастатура (или CMD + Enter ако користите Mac).

Чекор 3: Создадете став за заклучок

Понекогаш, Џаспер автоматски не пишува заклучок за вашата статија. Ако е така, скролувајте до дното на содржината и внесете команда барајќи од Џаспер да напише заклучок. Бидете што е можно поописни.

Друг начин да се генерира заклучок е да се користи шаблон. Прво, префрлете се на режимот за напојување од врвот на уредникот:

Јаспис тој режим на напојување

Сега, изберете го шаблонот став за заклучок за објавување на блог:

шаблони за блог постови јаспер тој

Цените на планот за режим на Jasper Boss

цените на режимот јаспер тој шеф

Џаспер (поранешен Jarvis ai) нуди два ценовни планови: Режим на шеф и бизнис.

Тие се за секој што сака да ја надополни својата линија за производство на содржина. Бизнис планот е нарачан план за секој кој пораснал надвор од планот Boss Mode.

Планот Jasper Boss Mode доаѓа со 50,000 кредити за зборови месечно, кои може да се користат за генерирање висококвалитетни содржини со помош на алатки за пишување со вештачка интелигенција. Вклучува и функција за поглед од 3,000 знаци, која му овозможува на Џаспер да ги чита вашите минати 3,000 знаци секој пат пред да пишува за да обезбеди подобар контекст и попрецизен излез.

Други карактеристики вклучени во планот Jasper Boss Mode се:

 1. Команда Џаспер: Можете да му кажете на Џаспер што точно сакате да напишете и тоа ќе генерира содржина за вас врз основа на вашите упатства.
 2. Рецепти: Џаспер доаѓа со претходно вградени шаблони за пишување за различни случаи на употреба, како што се објави на блогови, описи на производи и објави на социјалните мрежи. Овие шаблони може да се прилагодат за да одговараат на вашите специфични потреби.
 3. Режим на оптимизација: Џаспер се интегрира со SurferSEO.com за да ви ги обезбеди точните клучни зборови што ви се потребни за високо рангирање на пребарувачите.
 4. Пристап за проверка на плагијат: Можете да ја скенирате вашата содржина за извори користејќи Copyscape, еден од најдобрите пребарувачи за плагијати на интернет, за да се осигурате дека вашата содржина е 100% без плагијат.
 5. Grammarly: Jasper вклучува пристап до Grammarly за да ви помогне да ја подобрите граматиката и да ги поправите правописните грешки во вашите документи.
 6. Шаблони за пишување копии: Џаспер вклучува над 50 шаблони за пишување копии за различни случаи на употреба, како што се маркетинг преку е-пошта, страници за продажба и целни страници.
 7. Поддржани јазици: Jasper поддржува над 25 јазици, што го прави разноврсно решение за бизниси и професионалци ширум светот.
 8. Приоритетна поддршка за разговор: режимот Jasper Boss доаѓа со приоритетна поддршка за разговор, што ви овозможува да добиете помош од нивниот тим експерти секогаш кога ви е потребна.

Колку чини режимот Jasper Boss? Планот Boss Mode започнува од 49 $/месечно и овозможува генерирање на 50,000 зборови содржина месечно. Ако сакате повеќе зборови, можете да надградите на план со повисока граница:

 • 100,000 зборови: 82 долари месечно.
 • 300,000 зборови: 232 долари месечно.
 • 700,000 зборови: 500 долари месечно.

Како и да гледате на тоа, ангажирањето писател да пишува содржина со толку многу зборови би ве чинело 10 пати повеќе. Boss Mode на Jasper AI е беспрекорен ако вашиот бизнис инвестира многу во креирање содржина и маркетинг.

Ајде да ја споредиме оваа цена со тоа колку вработувања Fiverr трошоците на писателот. Еве еден популарен писател на Fiverr кој има оцена со 5 ѕвезди:

fiverr содржина писател

Тој наплаќа 55 долари за 1,000 зборови содржина. За месечната цена на Jasper's Boss Mode, можете да добиете само статија долга 1,000 зборови.

Да речеме дека сакавте тој да напише 50,000 зборови за вас. Еве колку би чинело:

Boss режимот е поевтин и подобар од fiverr

Ангажирањето писател да работи со иста количина на работа ќе ве чини 51 пати повеќе од месечниот план на Џаспер!

Сега, се разбира, тука малку ги преувеличувам работите…

Ангажирање професионалец со полно работно време копирајте пишувач на вештачка интелигенција ќе ви заштеди многу време како сопственик на бизнис, а конечната содржина веројатно ќе биде малку поквалитетна.

Но, ако сте блогер или сопственик на мал бизнис, Jasper's Boss Mode е еден од најлесните начини да добиете Алатки за пишување со вештачка интелигенција да се создаде висококвалитетна содржина со долга форма без да се наруши банката.

Совети и трикови за режимот на шеф

Еве список на совети и трикови за да го извлечете најдоброто од Boss Mode во Jasper:

 • Шаблони за режим на напојување, како што се PAS, AIDA и воведен пасус на блог (за секој H2) често се користат во објавата и можат да помогнат во рационализирање на процесот на пишување.
 • За да го наведете Џаспер да пишува во ваш стил и структура, обидете се да го напишете првиот пасус од вашата објава или да копирате еден од постоечка статија со истата структура.
 • Експериментирајте со различни личности и стилови на тон на глас од автори, новинари, поети, музички композитори итн.
 • Побарајте од Џаспер да напише список со наслови, а потоа дадете команда за секој поднаслов да напише параграф за тоа. Штом Џаспер ќе ја разбере шемата на статијата, едноставно кликнете на состави под секој поднаслов.
 • Можете исто така да побарате од Џаспер да пишува изјави за мисијата и визијата врз основа на различни инпути или да користи маркетинг рамки за да генерира привлечна содржина.
 • Преформулирајте прашања „Луѓето исто така прашуваат“ од Google и нека Џаспер даде одговори. Користете ја командата „-Одговори на прашањето погоре“ за да ги рангирате и организирате одговорите.
 • Бидете конкретни и информативни кога му давате команди на Џаспер. Ако излезот не е она што го очекувавте, обидете се да бидете поконкретни со вашите команди.
 • Отстранете ја содржината веднаш штом Џаспер ќе ја искористи и внесете подетални информации за вашата тема за да го водите во вистинската насока.
 • Нахранете Jasper со најдобрите можни влезови за да ги добиете најдобрите резултати.
 • Користете го работниот тек на Нов документ > блог пост и следете го форматот на насловот „{number} {power words} {keyword}:10 БРЗИ начини да заработите пари“ за да креирате структурирана објава со вовед и наслов. Потоа користете компонирање за да ја генерирате содржината.

Најчесто поставувани прашања

Почетна » Продуктивноста » Што е режимот Jasper Ai Boss? (и како најдобро да го искористите за создавање содржина?)

Споделете на...