Како да користите Jasper.ai за да креирате билтени за е-пошта

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Билтените за е-пошта се еден од најдобрите начини да се вклучите со вашите клиенти и да ја изградите нивната доверба во вашиот бизнис. Но, создавањето ефективни и висококвалитетни билтени за е-пошта може да одзема време и предизвикува предизвик.

Од 39 $/месечно (5 дена бесплатен пробен период)

Регистрирајте се сега и добијте 10,000 БЕСПЛАТНИ бонус кредити

Тука влегуваат писателите на вештачка интелигенција како Jasper.ai. Писателите на вештачка интелигенција се моќни алатки кои можат да ви помогнат да креирате билтени за е-пошта кои се попривлечни и поефективни.

Јаспер.ai
Неограничена содржина од 39 $/месечно

# 1 Алатка за пишување со вештачка интелигенција за побрзо, подобро и поефикасно пишување целосна, оригинална и плагијат содржина. Пријавете се на Jasper.ai денес и искусете ја моќта на оваа врвна технологија за пишување со вештачка интелигенција!

Позитивни:
 • 100% оригинална целосна содржина и без плагијат
 • Поддржува 29 различни јазици
 • 50+ шаблони за пишување содржини
 • Пристап до алатки за автоматизација, AI Chat + AI Art
Конс:
 • Без бесплатен план
Пресуда: Отклучете го целосниот потенцијал на создавање содржина со Jasper.ai! Добијте неограничен пристап до алатката за пишување број 1 со вештачка интелигенција, способна за изработка на оригинална содржина без плагијат на 29 јазици. Над 50 шаблони и дополнителни алатки за вештачка интелигенција се на дофат на раката, подготвени да го насочат вашиот работен тек. Иако нема бесплатен план, вредноста зборува сама по себе. Дознајте повеќе за Џаспер овде.

Има многу придобивки од користењето на писател на вештачка интелигенција за билтени за е-пошта. Еве неколку од најважните:

 • Заштеда на време: Писателите на вештачка интелигенција можат да ги пишуваат вашите билтени за е-пошта за вас, за да можете да се фокусирате на други задачи. Ова може да ви заштеди значително време, особено ако редовно испраќате билтени.
 • Ангажман: Писателите на вештачка интелигенција можат да ги пишуваат вашите билтени на начин што е интересен и информативен за вашите читатели. Ова ќе им помогне да ги задржите ангажирани и со поголема веројатност да го прочитаат целиот ваш билтен.
 • Отворени стапки: Писателите на вештачка интелигенција можат да ги пишуваат вашите билтени на начин што најверојатно ќе го отворат вашите читатели. Ова ќе помогне да се подобрат вашите отворени стапки, што е од суштинско значење за вашата целна публика да ја види вашата порака.
 • Стапки на кликнување: Писателите на вештачка интелигенција можат да ги пишуваат вашите билтени на начин на кој вашите читатели веројатно ќе кликнат. Ова ќе помогне да се подобрат вашите стапки на кликнување, што е од суштинско значење за придвижување на сообраќајот кон вашата веб-локација или блог.

Ако барате начин да креирате висококвалитетна копија на реклами брзо и лесно, тогаш пишувачот на вештачка интелигенција е одлична опција за разгледување. Jasper.ai е еден од водечките пишувачи на вештачка интелигенција на пазарот. Лесен е за користење и достапен, и може да ви помогне да креирате копија од реклами што е ефикасна и привлечна.

Што е Jasper.ai?

Почетна страница jasper.ai

Jasper.ai е софтвер за пишување со вештачка интелигенција користејќи голем јазичен модел (LLM) кој може да ви помогне да креирате разновидна содржина, вклучително и билтени за е-пошта. Jasper.ai се напојува со голем јазичен модел, што значи дека е обучен за масивни податоци од текст и код. Ова му овозможува на Jasper.ai да генерира текст кој е и оригинален и информативен.

reddit е одлично место за да дознаете повеќе за Џаспер. Еве неколку објави на Редит кои мислам дека ќе ви бидат интересни. Проверете ги и придружете се на дискусијата!

Jasper.ai може да се користи за создавање на различни билтени за е-пошта, вклучувајќи:

 • Промотивни билтени: Jasper.ai може да ви помогне да креирате промотивни билтени кои објавуваат нови производи, услуги или понуди.
 • Образовни билтени: Jasper.ai може да ви помогне да креирате едукативни билтени кои ги учат вашите читатели за одредена тема.
 • Билтени: Jasper.ai може да ви помогне да креирате билтени што ги одржуваат вашите читатели ажурирани за вашите најнови вести и настани.

Jasper.ai е одличен начин да заштедите време и напор и да креирате поефикасни билтени за е-пошта. Ако барате начин да го подобрите вашиот е-маил маркетинг, тогаш треба да го испробате Jasper.ai.

Еве некои од карактеристиките на Jasper.ai:

 • Генерира оригинален и информативен текст: Jasper.ai се напојува со голем јазичен модел, што значи дека е обучен за масивни податоци од текст и код. Ова му овозможува на Jasper.ai да генерира текст кој е и оригинален и информативен.
 • Може да се користи за создавање разновидна содржина: Jasper.ai може да се користи за создавање разновидна содржина, вклучувајќи билтени за е-пошта, објави на блогови, објави на социјалните мрежи и многу повеќе.
 • Лесен за користење: Jasper.ai е лесен за употреба. Едноставно внесете ги вашите упатства и Jasper.ai ќе генерира текст што ги задоволува вашите барања.
 • Достапен: Jasper.ai е прифатлива. Постојат различни ценовни планови за избор, па можете да најдете план што одговара на вашиот буџет.

Ако барате моќен асистент за пишување со вештачка интелигенција кој може да ви помогне да креирате разновидна содржина, тогаш треба да го испробате Jasper.ai.

Како да користите Jasper.ai за да креирате билтени за е-пошта

билтени за е-пошта jasper ai

Креирањето на билтени за е-пошта на Jasper.ai е лесно. Едноставно следете ги овие чекори:

 1. Изберете шаблон. Џаспер нуди различни шаблони од кои можете да изберете, за да можете да најдете оној кој одговара на вашите потреби.
 2. Додадете ја вашата содржина. Откако ќе изберете шаблон, можете да ја додадете вашата содржина на него. Можете да додавате текст, слики и врски.
 3. Уредете го и лекторирајте го вашиот билтен. Откако ќе ја додадете вашата содржина, треба да го уредите и лекторирате вашиот билтен за да бидете сигурни дека нема грешки.
 4. Испратете го вашиот билтен. Откако ќе бидете задоволни со вашиот билтен, можете да го испратите до вашите претплатници.

Совети за создавање ефективни билтени за е-пошта

Покрај користењето на Jasper.ai, има уште неколку работи што можете да ги направите за да креирате ефективни билтени за е-пошта. Тие вклучуваат:

 • Чувајте ги вашите билтени кратки и слатки: Луѓето се зафатени, па немаат време да читаат долги билтени. Чувајте ги вашите билтени кратки и до точка.
 • Користете јасен и концизен јазик: Користете едноставен јазик што вашите читатели можат да го разберат. Избегнувајте користење жаргон или технички термини.
 • Користете привлечни слики и графики: Сликите и графиките можат да помогнат да се растури вашиот текст и да се направат вашите билтени визуелно попривлечни.
 • Персонализирајте ги вашите билтени: Обратете им се на читателите по име и користете јазик што е релевантен за нивните интереси.
 • Следете ги вашите резултати: Користете алатка како Google Анализа за следење на вашите отворени стапки и стапки на кликање. Ова ќе ви помогне да видите што работи, а што не.

Jasper.ai е моќна алатка која може да ви помогне да креирате билтени за е-пошта кои се попривлечни и поефективни. Следејќи ги советите во овој блог пост, можете да креирате билтени кои ќе ви помогнат да ја достигнете целната публика и да ги постигнете вашите маркетинг цели.

Тука се и некои практични примери за тоа како можете да го користите Jasper.ai за да креирате билтени за е-пошта:

 • Ако сте сопственик на бизнис, можете да го користите Jasper.ai за да креирате билтен што ги истакнува вашите најнови објави на блог, производи или услуги.
 • Ако сте блогер, можете да го користите Jasper.ai за да креирате билтен кој ги споделува вашите најнови објави на блог, совети и совети.
 • Ако сте freelancer, можете да го користите Jasper.ai за да креирате билтен што ги прикажува вашите најнови дела, проекти и услуги.

Без разлика каков е вашиот бизнис или индустрија, Jasper.ai може да ви помогне да креирате билтени за е-пошта кои ќе ви помогнат да се поврзете со вашата публика и да ги постигнете вашите маркетинг цели.

Тука се и некои дополнителни совети за создавање ефективни билтени за е-пошта:

 • Користете силна тема: Предметот е првото нешто што ќе го видат вашите читатели, па затоа е важно да го направите силен и да привлекува внимание.
 • Напишете јасен и концизен повик за акција: Кажете им на вашите читатели што сакате да прават, како што е кликнување на врска, посета на вашата веб-локација или регистрирање за вашиот билтен.
 • Користете слики и видеа: Сликите и видеата можат да помогнат да се растури вашиот текст и да се направат вашите билтени визуелно попривлечни.
 • Персонализирајте ги вашите е-пошта: Обратете им се на читателите по име и користете јазик што е релевантен за нивните интереси.
 • Следете ги вашите резултати: Користете алатка како Google Анализа за следење на вашите отворени стапки, стапки на кликнување и сообраќај на веб-локација. Ова ќе ви помогне да видите што работи, а што не.

Користете ги овие совети и креирајте билтени за е-пошта кои се попривлечни и поефективни. Ова ќе ви помогне да ја достигнете целната публика и да ги постигнете вашите маркетинг цели.

За да започнете со Jasper.ai, едноставно пријавете се за бесплатен пробен период. Откако ќе се регистрирате, можете да започнете со креирање на вашите прекрасни билтени за е-пошта користејќи го интерфејсот лесен за употреба на Jasper.ai.

Суд:

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.
Споделете на...