Преглед на виртуелни асистенти на „Тајм итн“ за 2023 година (моето тајно оружје за зголемување на продуктивноста)

Напишано од

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Време и сл е високо ценета услуга за виртуелен асистент која обезбедува поддршка за бизниси и поединци од 2007 година. Со силно досие за опслужување повеќе 22,000+ клиенти и заштеда одново 1,618,469 часови работа, Time Etc направи име за себе во конкурентниот свет на пазарите за виртуелна помош. Овој преглед на Time Etc го разгледува она што го нуди оваа платформа, нејзините цени, добрите и лошите страни и целокупното искуство што клиентите можат да го очекуваат кога работат со виртуелните асистенти на Time Etc.

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Главни преземања:

Time Etc е реномирана услуга за виртуелен асистент со разновиден опсег на понуди за бизниси и поединци.

Основана од Барнаби Лашбрук, компанијата е изградена врз основа на долгогодишно професионално искуство и квалитетна услуга за клиентите.

Клиентите на малите бизниси може да очекуваат флексибилност, леснотија на користење и вредност за парите со ценовните планови и карактеристиките на платформата на Time Etc.

Time Etc нуди широк спектар на услуги за виртуелен асистент, угостителство за бизниси, претприемачи и зафатени поединци кои бараат поддршка со административни задачи, управување со социјалните медиуми, истражување и многу повеќе. Сеопфатните ценовни планови на платформата обезбедуваат флексибилност, што ја прави соодветна опција за различни типови на корисници со различни очекувања за трошоците. Прегледите на клиентите ја нагласуваат леснотијата на користење и ефикасната комуникација обезбедени од интерфејсот Time Etc и системот за управување со сметки.

Содржина

Што е време итн и за што се користи?

време итн преглед 2023 година

Времето итн е високо реномирана компанија за виртуелен асистент кој обезбедува врвна помош за претприемачи, професионалци и бизниси од сите големини. Тие се специјализирани за нудење на вешти виртуелни асистенти образовани на факултет кои имаат просек од 12 години искуство.

Time Etc се гордее што внимателно ги проверува асистентите што ги ангажираат, само одобрување на помалку од 1% од апликантите кои минуваат низ строг процес на селекција од 10 чекори.

Главната цел на Time Etc е да понуди различни услуги за виртуелна поддршка, помагајќи им на клиентите ефикасно да управуваат со нивните задачи. Овие виртуелни асистенти работеле за големи корпорации како што се Facebook, Apple, IBM и AOL, осигурувајќи дека можат да се справат со различни области од административна поддршка до специјализирани задачи. Платформата нуди и 100% бесплатен пробен период за клиентите да ги истражат услугите и да видат дали тоа е добро погодно за нивните потреби.

Виртуелни асистенти на Time Etc може да се вработат по потреба, обезбедувајќи заштеда на трошоци за клиентите во споредба со ангажирање асистент со полно работно време. Овој пристап им овозможува на клиентите да се фокусираат на нивните главни деловни активности, додека им веруваат на нивниот виртуелен асистент за ефективно извршување на делегираните задачи, ослободувајќи време и ресурси за постратешки цели.

Време итн нуди сигурен, вешти виртуелни асистенти за широк спектар на задачи, овозможувајќи им на клиентите да ги оптимизираат своите операции. Нивната флексибилна структура на цени и бесплатниот пробен период ги прават атрактивна опција за оние кои сакаат да аутсорсинг задачи додека одржуваат максимална контрола врз трошоците и искористеноста.

процес на регистрација
ДЕЛ

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

Време итн Позадина и визија на основачот

Барнаби Лешбрук е основач на Time Etc, компанија за виртуелни асистенти со седиште во САД и Велика Британија, основана во 2007 година. Тој ја започна компанијата со силна визија да им помогне на бизнисите да заштедат време и да ја зголемат продуктивноста обезбедувајќи им исклучителни виртуелни асистенти.

Барнаби, искусен претприемач, се обиде да го оспори митот за напорна работа што ги поистоветува долгите работни часови со успехот. Тој верува дека паметната работа и правилното распределување на задачите на квалификувани професионалци се клучот за успехот без да се загрозат личниот живот и благосостојбата. Неговиот фокус на рамнотежата помеѓу работата и животот значително влијаеше на пристапот на Time Etc за обезбедување услуги за виртуелен асистент.

Бизнис моделот на Лашбрук привлече значително внимание, вклучувајќи го и оној на личности од висок профил како што е Сер Ричард Бренсон. Бренсон, познат претприемач и основач на Вирџин Груп, го пофали Time Etc во предговорот на книгата на Лашбрук, „Митот за напорна работа.Одобрувањето на Бренсон ја нагласува ефективноста и кредибилитетот на визијата и услугите на компанијата.

Инспирирана од Пени Штука, поранешен личен асистент на легендарниот деловен магнат Ричард Бренсон, Time Etc има за цел да обезбеди професионална, ефикасна и исплатлива помош за клиентите без мака да ангажира вработен со полно работно време. Компанијата се гордее со својот темелен процес на проверка, осигурувајќи дека секој виртуелен асистент е квалификуван, искусен и високо способен, што резултира со исклучителен квалитет на услугата за клиентите во различни индустрии и големини.

Time Etc неизмерно порасна од своето основање, опслужувајќи бројни задоволни клиенти и заштедувајќи им повеќе од милион часови. Посветеноста на компанијата да обезбеди висококвалитетни виртуелни асистенти и да ја поддржува визијата на основачот ги позиционираше како популарна и високо оценета опција во индустријата за виртуелни асистенти.

Време итн Цени и планови

Time Etc нуди флексибилни цени и планови за нивните услуги за виртуелен асистент, задоволувајќи ги различните потреби на клиентите. Претприемачите кои избираат време итн. заштедуваат во просек по 90% во споредба со ангажирањето асистент со полно работно време бидејќи плаќаат само за завршената работа без дополнителни трошоци за кафе паузи, празници или боледувања.

Часовни цени

Се движат часовните тарифи на Time итн од $ 36 до $ 33, во зависност од планот избран од клиентот. Овие стапки се дизајнирани да се приспособат на различни буџети, обезбедувајќи им на клиентите опции кои одговараат на нивните специфични барања.

ДЕЛ

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

планови

време итн ценовни планови

Клиентите можат да се пријават за посветен виртуелен асистент почнувајќи од 360 долари месечно. Колку повеќе часови бара клиентот, толку поатрактивни стануваат стапките. Time Etc им овозможува на клиентите да ги намалат или намалат своите часови по потреба, давајќи им флексибилност да ги приспособат своите планови според нивните деловни барања.

Што е вклучено во месечните планови?

 • Посветен, искусен асистент со седиште во САД
 • Внимателно усогласени со вас од нашите експерти
 • Работете заедно користејќи е-пошта, текст, телефон или Зум
 • Работете со дополнителни асистенти бесплатно
 • Споделете ја вашата VA со остатокот од вашиот тим
 • Дајте му на вашиот помошник брендирана адреса на е-пошта @yourcompany
 • Часови што не ги користите за превртување на следниот месец
 • Контролна табла за управување со задачи и мобилна апликација
 • Посветен менаџер за среќа на клиентите
 • Вграден капак за празници и болести
 • Транспарентно фактурирање и известување „во секунда“.
 • Променете ги плановите или откажете во секое време
 • Алатки, ресурси, видеа, курсеви и книги
 • Гаранција за доживотно задоволство
ДЕЛ

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

Пробен

Time Etc нуди бесплатен пробен период за потенцијалните клиенти да ги искусат нивните услуги пред да се обврзат на план. Ова им овозможува на клиентите да проценат дали услугите за виртуелен асистент обезбедени од Time Etc се усогласуваат со нивните потреби и очекувања.

Специјални понуди

Од време на време, Time Etc може да презентира специјални понуди за клиентите да ги искористат предностите на намалените стапки или дополнителни услуги. Овие понуди ги прават нивните услуги за виртуелен помошник подостапни и примамливи за потенцијалните клиенти.

Генерално, ценовната структура на Time Etc е дизајнирана да одговори на широк спектар на потреби на клиентите, додека нивните бесплатни проби и специјални понуди им овозможуваат на клиентите да ги тестираат своите услуги без никакви финансиски обврски.

Услуги за време итн

Административни задачи

Виртуелните асистенти на Time Etc нудат низа услуги за административна поддршка за да им помогнат на претприемачите, професионалците и бизнисите. Нивните високо искусни асистенти, со просечно 12-годишно искуство, се справуваат со задачи како што се управување со е-пошта, управување со календар и поставување состаноци. Нивните професионалци образовани на факултет претходно работеле за големи корпорации како Facebook, Apple и IBM.

Комуникациски услуги

Покрај административните задачи, вештите виртуелни асистенти на Time Etc обезбедуваат и комуникациски услуги. Тие управуваат со телефонски повици, одговараат на барањата на клиентите и одржуваат одлична кореспонденција во име на клиентите, осигурувајќи дека комуникацијата се одвива непречено и ефективно.

Помош за пишување

Виртуелните асистенти на Time Etc се добро опремени да понудат висококвалитетни услуги за пишување. Тие се одлични во изготвување и уредување документи, креирање на објави на блогови, генерирање на маркетиншка копија и помагање во разни други задачи поврзани со содржината. Клиентите можат да им веруваат на своите виртуелни асистенти за производство на добро напишана, точна и полирана содржина.

Истражување и внесување податоци

За бизнисите и поединците кои бараат услуги за истражување и внесување податоци, виртуелните асистенти на Time Etc ги поседуваат потребните вештини за ефикасно извршување на овие задачи. Тие можат да спроведуваат онлајн истражување, да анализираат податоци и да управуваат со задачите за внесување податоци со прецизност и точност, осигурувајќи дека клиентите добиваат веродостојни и ажурирани информации.

Управување со социјални медиуми

Разбирање на важноста на силно присуство на социјалните медиуми, виртуелните асистенти на Time Etc се вешти во управувањето со социјалните медиуми. Нивните асистенти можат да креираат и закажуваат објави, да се занимаваат со следбеници и да ги следат платформите на социјалните медиуми, обезбедувајќи клиентите да одржуваат доследно и привлечно присуство на различни канали.

Time Etc има голем тим асистенти кои можат да се справат со многу различни задачи. Еве повеќе задачи со кои може да ви помогне VA од Time Etc:

 • Општи VA задачи:
  • Креирајте листа на задачи
  • Управувајте со сандачето и говорната пошта
  • Управувајте, распоредувајте и резервации за патување
  • Внесување на податоци
  • Аудио или видео транскрипција
  • Форматирање документи
 • Истражувачки задачи:
  • Пронајдете информации за контакт
  • Истражувачка содржина
  • Истражувајте ги потенцијалните клиенти
  • Лоцирајте сместувања/ресторани/производи
  • Истражувајте факти/цифри
 • Задачи за социјални медиуми и маркетинг на содржина:
  • Пишување на содржина
  • Објави за социјални мрежи
  • Истражувачка содржина
  • Пишувајте кампањи за е-пошта
  • Креирајте материјали за маркетинг и продажба
  • Маркетинг администрација
  • Пишување и подготовка на содржина
  • Истражување на написи
  • Ажурирајте ја веб-страницата
  • Ажурирајте го CRM
  • Создадете веб-страница погодна за оптимизација
  • Пишувајте статии и водичи
  • WordPress поставување и уредување на содржина
  • Уредување содржина со вештачка интелигенција
 • Задачи на администраторот за продажба:
  • Администрација за продажба
  • Водечка генерација
  • Ажурирајте ги наводите
  • Создавање предлог
  • Ажурирајте CRM или база на податоци
  • Фактура клиенти
  • Последователни задоцнети плаќања
  • Креирајте фактури

Време итн. Добрите и лошите страни

Добрите

 • флексибилност: Time Etc нуди различни планови и стапки на цени, кои се движат од 36-33 $/час, овозможувајќи им на клиентите да го изберат нивото на поддршка што најдобро одговара на нивните потреби. Клиентите, исто така, можат да ги намалат или намалат своите часови по потреба, што го прави погодна опција за бизниси со флуктуирачки барања.
 • Искуство: Основана во 2007 година, Time Etc има досие за обезбедување висококвалитетни услуги за виртуелни асистенти на клиентите. Тие им заштедиле на клиентите повеќе од 1,032,559 часа, покажувајќи го нивното владеење и доверливост во индустријата.
 • Талент базен: Time Etc вработува виртуелни асистенти со седиште во САД и ОК, осигурувајќи дека клиентите имаат пристап до професионалци кои се запознаени со нивните деловни практики и култура. Ова може значително да го подобри квалитетот на комуникацијата и разбирањето помеѓу клиентите и виртуелните асистенти.

Конс

 • Ограничена достапност: Додека компанијата нуди широк опсег на услуги, виртуелните асистенти можеби нема да бидат достапни деноноќно. Ова може да биде недостаток за клиентите кои бараат постојана поддршка или работат во различни временски зони.
 • Потенцијал за недоследност: Time Etc работи како виртуелен модел, со виртуелни асистенти кои работат од далечина од нивните домашни канцеларии. Оваа структура понекогаш може да доведе до недоследности во квалитетот на работата, комуникацијата или достапноста на индивидуалните виртуелни асистенти. Клиентите можеби ќе треба да инвестираат време во градење на силни работни односи со нивниот VA за да ги ублажат овие прашања.
 • Не е погодно за секого: Моделот на услугата и цените на Time Etc можеби не се идеални за сите клиенти, особено за оние со ограничен буџет или многу специфични потреби. Во овие случаи, клиентите може да имаат поголема корист од истражувањето на други опции за виртуелен помошник, како на пр freelancerи агенции.

Генерално, Time Etc обезбедува сигурна и флексибилна услуга за виртуелен асистент со талентирани професионалци. Сепак, клиентите треба да бидат свесни за потенцијалните ограничувања во достапноста и конзистентноста и внимателно да проценат дали понудите на Time Etc се усогласуваат со нивните специфични потреби.

ДЕЛ

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

Искуство и прегледи на клиентите

Time Etc доби бројни позитивни критики и од виртуелните асистенти и од нивните клиенти. Главниот приоритет на компанијата е задоволството на клиентите, а овој фокус на квалитетот се рефлектира во нивната висока оценка. Тие се етаблираа како сигурен и доверлив виртуелен асистент давател на услуги за зафатени претприемачи и лидери.

мојот личен профил на време итн

Со Оценка 4.9 од 5 на Glassdoor од нивните виртуелни асистенти, Time Etc се препознава по тоа што се однесуваат праведно со своите асистенти и го поддржуваат нивниот професионален раст. Оваа позитивна работна средина е фундаментална за нивната способност да испорачуваат висококвалитетни услуги на своите клиенти.

Искуството на клиентите е подеднакво позитивно, при што Time Etc заработува a Оценка 4.92/5 од нивните клиенти. Компанијата е посветена на усогласување на клиентите со искусни виртуелни асистенти од САД кои можат ефективно да се справат со различни задачи. Овој внимателен процес на спарување гарантира дека клиентите добиваат најдобра можна поддршка, овозможувајќи им да ја фокусираат својата енергија на нивните деловни и лични приоритети.

Услугите за виртуелни асистенти на Time Etc беа особено корисни за претприемачите, кои често се преоптоварени со административни задачи. Тие можат да го вратат драгоценото време и да се концентрираат на растот на нивните бизниси со делегирање на овие должности кои одземаат многу време на виртуелен асистент.

Високите оценки на Time Etc и за виртуелните асистенти и за задоволството на клиентите ја покажуваат нивната посветеност на обезбедување врвна поддршка за претприемачите и другите зафатени професионалци. Нивната посветеност на квалитетна и одлична комуникација им донесе репутација на ефективен и ефикасен виртуелен асистент провајдер.

Опции за посветен и извршен асистент

Time Etc нуди посветени виртуелни асистенти кои се специјализирани за обезбедување професионална и персонализирана помош на клиентите. Овие посветени асистенти се внимателно избрани, со помалку од 1% од апликантите се одобрени за улогата. Сите виртуелни асистенти во Time Etc се високо образовани и имаат просечно 12 години искуство во нивните соодветни области.

Работењето со посветен асистент од Time Etc значи дека клиентите ќе имаат корист од VA веќе добро обучен во нивната специфична индустрија. Нивната експертиза се шири низ различни реномирани компании како Facebook, Apple, IBM и AOL. Ова богато искуство им овозможува да ги задоволат потребите на различни клиенти, од претприемачи до сопственици на мали бизниси, па дури и големи корпорации.

Покрај посветените асистенти, Time Etc нуди и искусни извршни асистенти за клиенти кои бараат поддршка од повисоко ниво. Овие извршни асистенти ги поседуваат вештините и експертизата неопходни за справување со посложени задачи, како што се стратегиско одлучување, управување со распореди и координирање на проекти на високо ниво.

Имањето извршен асистент гарантира дека клиентите се способни да се фокусираат на нивните основни деловни активности, додека VA се грижи за деталите и задачите што одземаат многу време.

Опциите за посветени и извршни асистенти им обезбедуваат на клиентите сигурна и доследна поддршка прилагодена на специфичните потреби на секој клиент. Виртуелните асистенти на Time Etc поддржуваат висок стандард на услуга, осигурувајќи дека секоја задача е завршена со трудољубивост и професионализам. Нивната експертиза опфаќа различни индустрии, што ги прави драгоцено богатство за бизниси од сите големини и сектори.

Time Etc нуди и посветени и извршни асистент опции за да се грижи за својата разновидна база на клиенти. Со ригорозен процес на селекција и искусни професионалци, клиентите можат да бидат сигурни во добивањето врвна помош прилагодена на нивните специфични потреби.

Леснотија на користење: табла и алатки

Time Etc Virtual Assistants е добро позната услуга пофалена за квалитетот на своите асистенти. Клучен фактор што придонесува за успехот на услугата за виртуелен асистент е леснотијата на користење на нивната контролна табла и алатки и за клиентите и за асистентите.

Контролната табла Time Etc им нуди на клиентите интуитивен интерфејс за управување со интеракциите на нивните виртуелни асистенти. Со јасен распоред и пристапен дизајн, клиентите можат лесно да се движат низ платформата, следете го напредокот на нивните задачи и комуницирајте со нивните помошници.

креирајте нова задача
Како да креирате нова задача во Time итн

Една од најкорисните карактеристики на контролната табла Time Etc е интегрирана листа на задачи. Ова им овозможува на клиентите беспрекорно да додаваат, уредуваат и да даваат приоритет на задачите за нивните виртуелни асистенти. Понатаму, списокот со задачи има можност да поставете рокови, осигурувајќи дека задачите се завршени навремено. Оваа функционалност го поедноставува управувањето со задачите и ја подобрува вкупната вредност на услугата за виртуелен помошник.

Покрај списокот со задачи, контролната табла Time Etc вклучува многу алатки што клиентите можат да ги користат за да го насочат својот работен процес. Од споделување датотеки до комуникација во реално време, овие алатки овозможуваат ефективна комуникација помеѓу клиентите и нивните виртуелни асистенти, осигурувајќи дека очекувањата се јасно разбрани и дека соработката е непречена.

Контролната табла и алатките обезбедени од Time Etc Virtual Assistants го прават целиот процес на работа со виртуелен асистент едноставен и лесен за навигација и ефикасен во постигнувањето на посакуваните резултати.

Поддршка за корисници и комуникација

Time Etc се гордее што обезбедува ефикасна и квалитетна услуга за своите клиенти. Нивниот тим за поддршка на клиентите е посветен на обезбедување на задоволство на клиентите преку одговарање на потребите на клиентите. Комуникацијата е клучна за ефективно искуството на виртуелниот асистент, а Time Etc има системи за одржување на каналите за комуникација отворени и јасни.

време итн тим за поддршка

Тимот за поддршка е достапен преку повеќе методи: апликации за е-пошта, телефон или пораки. Slack, популарна комуникациска платформа, може да се користи и од клиентите и од виртуелните асистенти за беспрекорна соработка и размена на информации. Ова им помага на клиентите и виртуелните асистенти да останат ажурирани за задачите и придонесува за безгрижно искуство за сите вклучени.

Време итн гарантира дека нивните виртуелните асистенти се со седиште во САД и познаваат различни индустрии, обезбедувајќи им на клиентите експертиза која одговара на нивните специфични потреби. Додека примарна цел е да им помогне на клиентите во нивните деловни задачи, тимот за поддршка на Time Etc исто така работи посветено на решавање на сите грижи или прашања што може да се појават во текот на соработката.

Виртуелните асистенти Time Etc нудат квалитетна корисничка поддршка и поттикнуваат ефективна комуникација за да се обезбеди продуктивно и задоволувачко партнерство и за клиентите и за виртуелните асистенти. Со користење на алатки како Slack и посветен тим за поддршка, Time Etc одржува сигурна и ефикасна услуга која одговара на потребите на своите клиенти.

Споредување на времето итн. со други VA услуги

Time Etc Virtual Assistants е популарна и сигурна компанија VA. Со ригорозни и строги критериуми за селекција, тие ангажираат само 1% од апликантите за да се осигураат дека им обезбедуваат квалификувани и искусни асистенти на своите клиенти. Пофалувајќи се со просечно 12-годишно искуство, нивните асистенти образовани на факултет работеа за индустриски гиганти како Facebook, Apple, IBM и AOL.

Сепак, постојат други воспоставени VA услуги на пазарот, како на пр Приалто MyTasker. Со цел да ви помогнеме да донесете информирана одлука, ајде да го споредиме Time Etc со овие две компании врз основа на низа фактори.

Приалто, компанија со седиште во САД, се фокусира на обезбедување услуги за професионална поддршка главно за директори, тимови за продажба и за поддршка на клиентите. Тие нагласуваат ригорозни обуки и конзистентни програми за развој на вработените за нивните виртуелни асистенти тимови. Следствено, Prialto има тенденција да наплатува премија, што започнува со 1,200 долари месечно за посветен асистент – критична точка што треба да се земе предвид за оние со буџетски ограничувања.

Од друга страна, MyTasker, основана во 2012 година, е ан Компанија со седиште во Индија што привлече лојални следбеници поради неговата достапност без да се загрози квалитетот. Со цени од 7.50 долари на час, се грижи за поширока клиентела, вклучително и сопственици на мали бизниси кои бараат исплатлива помош. MyTasker доделува посветен VA, но исто така одржува разновиден тим што клиентите можат да го користат за одредени задачи.

Во однос на компатибилноста на временската зона, Time Etc има виртуелни асистенти со седиште во САД и во Велика Британија, што го олеснува поврзувањето за бизнисите во тие региони. Приалто нуди слична предност, со своите виртуелни асистенти лоцирани на три континенти. Сепак, Работната сила на MyTasker со седиште во Индија можеби не е најдобро одговара за бизнисите кои претпочитаат соработка во реално време за време на нивното локално работно време.

Други алтернативи за време итн се Асистенти на крилата Топтал. крило се одликува со фокусирање на обезбедување услуги на врвни, лични и деловни асистенти кои се напојувани од интелигентен алгоритам и комплетирани од посветени човечки асистенти. Од друга страна, Топтал, и покрај тоа што првенствено е платформа за ангажирање врвни хонорарни развивачи на софтвер, дизајнери и експерти за финансии, неодамна се прошири во понудата на услуги за извршни асистенти.

На крајот на краиштата, изборот помеѓу Time Etc, Prialto, MyTasker, Wing и Toptal зависи од вашите индивидуални барања и приоритети, како што се буџетот, географската локација и сложеноста на задачите ви треба помош со. Секоја компанија има свои силни страни, а наоѓањето најдобро одговара за вашите потреби подразбира мерење на тие сили во однос на вашите очекувања и уникатни околности.

Идеален за различни типови на корисници

Сопственици на мал бизнис

Виртуелните асистенти на „Време и сл“ се одличен ресурс за сопствениците на мали бизниси, бидејќи обезбедуваат искусна и професионална поддршка што може да помогне да се олесни обемот на работа при управувањето со растечки бизнис. Виртуелните асистенти имаат просечно 12 години искуство и работеле за познати корпорации како Facebook, Apple, IBM и AOL.

Тие лесно можат да се прилагодат на специфичните потреби на малите бизниси, обезбедувајќи административна, маркетинг и поддршка за услуги на клиентите, со што ќе им се овозможи на сопствениците на бизниси да се фокусираат на основните аспекти на нивното работење.

Корпоративни корисници

Корпоративните корисници, на кои обично им е потребна поголема поддршка и професионални вештини, исто така може да имаат корист од виртуелните асистенти на Time Etc. Строгиот процес на селекција од 10 чекори гарантира дека само кандидатите со врвен квалитет, кои длабоко ги разбираат сложеноста на корпоративниот свет, добиваат одобрение да станат виртуелни асистенти.

Како резултат на тоа, овие асистенти се вешти во справувањето со различни корпоративни задачи како што се управување со проекти, истражување и извршна поддршка, придонесувајќи за севкупната ефикасност и продуктивност на корпоративниот тим.

Претприемачи со Side Hustles

Во денешниот свет со брзо темпо, многу претприемачи имаат странични гужви или страсни проекти на кои им треба внимание и управување надвор од нивната примарна дејност.

Време итн. Виртуелните асистенти можат да бидат драгоцено богатство за овие претприемачи, бидејќи тие можат да се грижат за административни, маркетинг и други задачи кои одземаат многу време, така што овие поединци можат да се фокусираат на стратешките аспекти на нивните странични потфати.

Работејќи со виртуелен асистент, претприемачите можат да одржуваат здрава рамнотежа помеѓу нивната примарна деловна и споредна гужва, овозможувајќи им ефективно да ги развиваат своите проекти и да ги постигнат своите цели.

Дополнителни информации и алатки

Распоред и управување со времето

Виртуелните асистенти на време итн. ги обезбедуваат и двете со скратено работно време цело време поддршка на претприемачите и бизнисите, помагајќи им подобро да управуваат со нивните распореди и да заштедат време.

Овие вешти асистенти можат да се справат со различни задачи за закажување, како што се договарање состаноци, поставување состаноци и управување со календари. Со делегирање на овие задачи на виртуелен асистент, клиентите можат да се фокусираат на поважни аспекти од нивниот бизнис и да постигнат повеќе.

Некои од клучните придобивки од користењето на виртуелните асистенти на Time итн за задачи за распоред и управување со времето вклучуваат:

 • Искусна поддршка: Виртуелните асистенти на Time Etc имаат просечно 12 години искуство и работеле за големи корпорации како Facebook, Apple, IBM и AOL.
 • Флексибилно работно време: Клиентите можат да побараат поддршка со скратено или со полно работно време, во зависност од нивните потреби.
 • Ефективни решенија: Претприемачите кои користат Time Etc во просек заштедуваат 90% во споредба со ангажирањето асистент со полно работно време.

Поддршка за работа од дома

Со зголемувањето тренд на работа на далечина, Време итн Виртуелните асистенти обезбедуваат вредни работа од дома поддршка на клиентите. Тие нудат низа услуги за да им помогнат на клиентите да ја задржат продуктивноста и организацијата додека работат од далечина. Таквите услуги вклучуваат:

 • Управување со е-пошта: Следење и одговарање на е-пошта, осигурувајќи се дека важни пораки не се пропуштаат.
 • Подготовка на документи: Креирање и уредување на различни документи, табели и презентации.
 • Управување со социјалните медиуми: Управување со сметки на социјалните медиуми, објавување ажурирања и ангажирање со следбеници.
 • Истражување: Спроведување онлајн истражување на различни теми и обезбедување сумирани информации.

Користејќи ја поддршката од виртуелните асистенти на Time Etc, клиентите кои работат од дома може да постигнат подобар баланс помеѓу работата и животот, додека сè уште ја одржуваат продуктивноста и ефикасноста во нивните бизниси.

Најчесто поставувани прашања

Што е време итн?

Time Etc е компанија за услуги за виртуелни асистенти која нуди професионална поддршка за бизниси и поединци. Тие се гордеат со квалитетот на нивните виртуелни асистенти, кои имаат искуство со работа за големи корпорации, како што се Facebook, Apple, IBM и AOL.

Каков е процесот на вработување за виртуелните асистенти на Time Etc?

Time Etc има строг процес на селекција од 10 чекори дизајниран да ги идентификува врвните таленти меѓу апликантите. Овој скрининг гарантира дека само најквалификуваните кандидати се приклучуваат на тимот на Time Etc. Всушност, помалку од 1% од апликантите се одобрени.

Какви видови работни места се достапни со Time итн.?

Time Etc обезбедува услуги за виртуелен асистент во различни сектори, вклучувајќи административна работа, пишување, истражување и управување со социјалните медиуми. Специфичните задачи може да вклучуваат закажување, внесување податоци, создавање содржина и управување со проекти. Клиентите исто така може да бараат специјализирани услуги врз основа на нивните уникатни деловни потреби.

Колку VA обично заработуваат со Time итн.?

Иако точната плата на виртуелните асистенти на Time Etc не е откриена, нивниот надомест е генерално конкурентен. Заработката може да варира во зависност од задачите и барањата на клиентите.

Што велат вработените за компанијата на Glassdoor?

Осврти на вработените на Glassdoor се корисен извор за учење за работната средина и културата на компанијата, како и за искуствата на другите виртуелни асистенти. Прегледите и оценките на таквите платформи треба да се земат предвид при оценувањето на потенцијалното вклопување со Time итн.

Што можете да очекувате за време на процесот на интервју на Time Etc?

Процесот на интервју за време итн може да вклучува неколку рунди на проценки за да се проценат вештините, искуството и компатибилноста на апликантот со компанијата. Можеби ќе се бара од потенцијалните виртуелни асистенти да ги завршат задачите и тестовите што ги покажуваат нивните способности и можеби ќе треба да учествуваат во интервјуа со членовите на тимот на Time Etc.

Дали работата како VA за Time Etc е профитабилна можност?

Работењето како виртуелен асистент за време итн може да биде профитабилна можност за оние кои ги поседуваат потребните вештини и искуство. Репутацијата на компанијата, конкурентната плата, флексибилното работно време и пристапот до мрежата на престижни клиенти може да ја направат привлечна опција за талентирани професионалци кои бараат можности за работа од далечина.

Преглед на виртуелни асистенти на време итн за 2023 година - Кратко резиме

Во денешниот свет со брзо темпо, наоѓањето ефективни начини за управување со нашето време е од суштинско значење за успехот. Ако се борите да останете во чекор со вашата постојано растечка листа на задачи, време е да размислите за делегирање задачи и враќање на вашите скапоцени часови. Enter Time Etc, услуга за виртуелен асистент што го револуционизираше начинот на кој работат луѓето. Овој преглед на Time Etc ви дава искрен преглед на Time Etc, истражувајќи ги неговите карактеристики, придобивки и како може да ве поттикне да се фокусирате на она што е навистина важно.

Дали сте подготвени да ја преземете контролата врз вашето време и лесно да ги постигнете вашите цели? Посетете го Time Etc денес и искусете ја моќта на виртуелната помош од прва рака. Без разлика дали сте зафатен професионалец, претприемач кој жонглира со повеќе проекти или едноставно некој бара подобар баланс помеѓу работата и животот, Time Etc нуди персонализирана виртуелна помош која одговара на вашите потреби. Кажете им збогум на преплавувањето и здраво за продуктивноста! Не дозволувајте времето да ви исчезне - почнете да го оптимизирате вашиот живот денес со Time итн. Кликнете овде за да се регистрирате и да го отклучите светот на можностите

ДЕЛ

Завршете ја вашата прва задача бесплатно од американски асистент

Ангажирајте американски VA од 360 долари/месечно

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен!
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Мојата компанија
Останете во тек! Придружете се на нашиот билтен
🙌 Вие сте (скоро) претплатени!
Упатете се до вашето сандаче за е-пошта и отворете ја е-поштата што ви ја испратив за да ја потврдите вашата адреса за е-пошта.
Мојата компанија
Вие сте претплатени!
Ви благодариме за вашата претплата. Секој понеделник испраќаме билтен со проникливи податоци.
Споделете на...