Website Rating Docs

База на знаење и документација што ќе ви помогнат да започнете со вашата тема и хостинг

Тема

Креирање на почетна и блог страница

Ова видео дава чекор-по-чекор водич за тоа како брзо да креирате почетна страница и блог-страница користејќи го Ollie… Прочитај повеќе

Тема

Започнување со глобални стилови

Ова видео го објаснува интерфејсот Global Styles во WordPress, конкретно во контекст на блок теми како Оли. Глобалниот… Прочитај повеќе

Тема

Започнување со „Почетна тема“

Нашата почетна тема е приспособена верзија на темата OllieWP. Погледнете го демото во живо овде. Зошто избравме… Прочитај повеќе

Тема

Започнување со Волшебникот за поставување

Видеото е туторијал за тоа како да го користите Ollie Setup Wizard за да конфигурирате нов WordPress веб-страница со… Прочитај повеќе

Тема

Започнување со WordPress Уредник на страницата

Овој „Започнете да градите со WordPress Уредник на страницата“ го воведува новиот (Гутенберг) WordPress уредник на сајтови, моќна алатка за креирање и… Прочитај повеќе

Тема

Започнете со WordPress Модели

Ова „Сè што треба да знаете за WordPress Шаблони“ видеото објаснува како WordPress шемите ви помагаат да креирате веб-страници брзо и лесно… Прочитај повеќе

хостинг

Поставки на контролната табла за хостирање

Можете да ги конфигурирате следните опции што се достапни за конфигурирање во поставките на контролната табла за хостирање. Контролна табла Во вашата контролна табла… Прочитај повеќе

хостинг

Како да креирате локација за инсценирање

Овде, ќе ги истражиме чекорите за создавање локација за поставување од вашата постоечка страница во живо. Чекор 1: Одете до делот Приклучоци… Прочитај повеќе

хостинг

Како да извезете и увезете ја вашата страница

Инсталирајте и активирајте го приклучокот „Сè-во-едно WP Migration“ и на изворната и на дестинацијата. Овој бесплатен приклучок ви помага да го мигрирате вашиот WordPress ... Прочитај повеќе

хостинг

Како да се регистрирате за почетниот план

Еве брз преглед за тоа како се регистрирате за Почетен план. 1. Кликнете на врската за регистрација… Прочитај повеќе

Почетна » Документација

Споделете на...