Дали треба да користите ActiveCampaign за е-пошта маркетинг? Преглед на карактеристики, цени и употребливост

in

Нашата содржина е поддржана од читателите. Ако кликнете на нашите врски, може да заработиме провизија. Како прегледуваме.

Во овој преглед на ActiveCampaign за 2024 година, навлегуваме длабоко во деталите на ActiveCampaign за да ви дадеме сеопфатен преглед на неговите способности, функционалност и севкупни перформанси.

Во светот на дигиталниот маркетинг, имањето алатка која ги поедноставува и насочува вашите маркетинг напори може да ја промени играта. Една таква алатка која тврди дека го прави сето тоа е ActiveCampaign. Но, дали навистина ги исполнува своите тврдења?

ActiveCampaign
Од 39 УСД / месечно

ActiveCampaign најдобро одговара за искусни маркетери за е-пошта фокусирани на маркетинг автоматизација. Неговите планови, вклучувајќи го и маркетинг планот за е-пошта, започнуваат од 39 долари, планот за CRM од 23 долари, а пакетот план од 116 долари.

 • Маркетинг автоматизација: Централно место во ActiveCampaign, нудејќи широки можности за автоматизација за кампањи, зделки, е-трговија, СМС и управување со контакти.
 • Автоматизација на е-пошта еден-на-еден: Единствена за ActiveCampaign, оваа функција овозможува активирање на автоматизација преку комуникациите во сандачето.
 • Шаблони за автоматизација: Достапни се над 750 шаблони (или „рецепти“), вклучително и многу специфични за интеграција, како за Shopify. Огромниот избор може да биде огромен, но дозволува насочени кампањи.
 • СМС автоматизација: Вклучена во планот Plus и повисоко, оваа функција се интегрира со неколку алатки и нуди различни шаблони за автоматизација.
 • CRM: Вградениот CRM на ActiveCampaign е лесен за користење, нудејќи повеќе цевководи за зделки и шаблони за автоматизација за различни CRM функции.
 • Целните страници: Нуди 56 одговорни шаблони со опција за креирање сопствени страници. Уредникот е помалку флексибилен во движењето на елементите наоколу. Уникатните карактеристики вклучуваат динамична содржина за персонализирани кориснички искуства и опции за следење.
 • Испорака на е-пошта: ActiveCampaign има високи стапки на испорака, освојувајќи награди за испорака на е-пошта.

ActiveCampaign е одличен алатка за напреден маркетинг за е-пошта и потреби за CRM, иако може да биде скапа за функции од повисока класа.

Главни преземања:

ActiveCampaign е робусна маркетинг платформа богата со функции, добро прилагодена за бизниси кои бараат напредни можности за маркетинг на е-пошта и автоматизација. Неговата сеопфатна функционалност овозможува висок степен на прилагодување и софистицирана CRM интеграција.

Иако широкиот опсег на карактеристики го прави моќен, тој исто така води до сложеност. На почетниците интерфејсот на ActiveCampaign може да им биде огромен, а има значителна крива на учење за целосно искористување на системот.

ActiveCampaign може да биде скапа инвестиција, особено за бизниси со големи списоци со контакти. Сепак, за бизнисите кои се подготвени целосно да го искористат нејзиниот опсег на функции, платформата може да обезбеди значителна вредност и да послужи како достојна инвестиција.

Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис, претприемач или професионалец за маркетинг, овој преглед е дизајниран да ви ги даде потребните увиди за да одлучите дали ActiveCampaign е вистинската алатка за вашиот бизнис.

ActiveCampaign: Повеќе од само маркетинг преку е-пошта

почетната страница на активна кампања

ActiveCampaign е разноврсна платформа која комбинира е-пошта маркетинг, CRM и други алатки за да им помогне на бизнисите да управуваат со нивните кампањи и да ги достигнат своите потенцијални клиенти. Со низа функции како што се паметно закажување и СМС маркетинг, овој софтвер обезбедува повеќе од само можности за е-пошта за да обезбеди успех за инвестициските производи и услуги.

Една од силните страни на платформата лежи во нејзините карактеристики за автоматизација, кои им овозможуваат на корисниците да креираат сложени работни текови и предизвикувачи врз основа на однесувањето на клиентите. Ова им овозможува на бизнисите да испратете персонализирани, насочени пораки до нивната публика, зголемувајќи ги шансите за конверзија. Дополнително, ActiveCampaign нуди листа и управување засновано на ознаки за претплатниците, осигурувајќи дека бизнисите можат ефективно да ги сегментираат своите контакти за подобрено таргетирање.

Понатаму, ActiveCampaign обезбедува a корисник-пријателски создавач на шаблони за создавање визуелно привлечни кампањи за е-пошта. Комбинирајќи ја оваа функција со темелни алатки за тестирање на поделба, бизнисите можат да ги оптимизираат своите е-пошта за максимално влијание и враќање на инвестицијата.

Добрите и лошите страни

Иако ActiveCampaign е моќна платформа за е-пошта и CRM, таа не е без свои негативни страни. Некои корисници може да сметаат дека интерфејсот на софтверот е преполн поради огромниот број на достапни функции. Ова може да го направи малку предизвик за навигација, особено за почетници во областа на е-пошта маркетинг.

Позитивната страна, ActiveCampaign е робусна алатка за средно до напредни продавачи на е-пошта, благодарение на нејзината сеопфатна и богата платформа со карактеристики. За организациите кои сакаат да ги подобрат своите напори за маркетинг преку е-пошта, ActiveCampaign нуди разновидна низа на способности, од функции за автоматизација до напредно управување со претплатници.

Сепак, цената може да биде загриженост за некои бизниси, бидејќи платформата може да биде скапа, особено за поголеми големини на списоци со контакти. И покрај ова, софтверот обезбедува вредни карактеристики кои го претвораат во исплатлива инвестиција за оние кои се подготвени целосно да ја искористат неговата палета на функции.

Добрите страни на ActiveCampaign

 • Сеопфатен и богат со карактеристики: ActiveCampaign е робусна платформа со широк спектар на можности од напредна автоматизација до сложено управување со претплатници. Ова го прави силна алатка за средно до напредни маркетери за е-пошта кои можат целосно да ги искористат овие карактеристики.
 • Висок степен на приспособување: ActiveCampaign ви овозможува да креирате високо приспособени е-пошта и работни текови за автоматизација за да одговараат на специфичните потреби на вашиот бизнис.
 • Моќна CRM функционалност: Интегрираниот CRM систем им овозможува на бизнисите ефективно да управуваат со контактите и потенцијалните клиенти, да следат зделки и да ги автоматизираат процесите на продажба.

Конс на ActiveCampaign

 • Комплексност на интерфејсот: Поради широкиот опсег на функции, некои корисници сметаат дека интерфејсот на ActiveCampaign е преполн и предизвикувачки за навигација, особено за почетници.
 • цена: ActiveCampaign може да биде скапа, особено за бизниси со големи списоци со контакти. Трошоците потенцијално би можеле да ги загрижат помалите бизниси или стартапи со ограничени буџети.
 • Крива на учење: Со оглед на неговите сеопфатни карактеристики и функционалности, постои значителна крива на учење поврзана со совладување на платформата.

Клучни карактеристики

карактеристики на активна кампања

Персонализирани кампањи и шаблони за е-пошта

ActiveCampaign нуди низа приспособливи шаблони за креирање персонализирани и насочени кампањи за е-пошта. Овие шаблони се грижат за различни индустрии и формати, дозволувајќи им на маркетерите лесно да креираат кампањи прилагодени на преференциите на нивната публика.

Поштенските листи и сегментацијата се олеснети

Управувањето со мејлинг листите станува лесно со ActiveCampaign's листа на претплатници и карактеристики на сегментација. Маркетарите можат да ги организираат своите списоци врз основа на различни критериуми, како што се однесувањето на корисниците или историјата на купување. Ова резултира со насочени кампањи кои допираат до вистинската публика во вистинско време со релевантна содржина, зголемувајќи ја веројатноста за конверзии.

Создадете прекрасни целни страници со ActiveCampaign

Дизајнирајте визуелно привлечни целни страници користејќи ги вградените алатки на платформата. ActiveCampaign им овозможува на корисниците да изработуваат целни страници со приспособливи шаблони и кориснички интерфејс. Овие целни страници може да се интегрираат со вашите кампањи за маркетинг преку е-пошта, одржувајќи кохезивен имиџ на брендот.

Автоматизирајте го вашиот маркетинг со моќните алатки на ActiveCampaign

искуство на клиентите во активна кампања

Понуди ActiveCampaign робусни алатки за маркетинг автоматизација, како што се предизвикувачи и работни текови. Корисниците можат да постават автоматизација врз основа на специфични дејства, како кога некој се претплати на список или отвора е-пошта. Автоматизираните работни текови заштедуваат време и обезбедуваат навремена комуникација со корисниците, додека персонализираните предизвикувачи помагаат да се одржи ангажманот на клиентите.

ActiveCampaign нуди неколку напредни функции кои им помагаат на бизнисите да ги автоматизираат нивните процеси на маркетинг, продажба и односи со клиентите. Еве некои од нив:

 1. Предвидливо испраќање и веројатност за победа: Преку вештачката интелигенција и машинското учење, ActiveCampaign може да ги предвиди најдобрите времиња за испраќање е-пошта до секој поединечен контакт и да ја пресмета веројатноста за успешно затворање зделки.
 2. Напреден Градител за автоматизација: Градителот за визуелна автоматизација на ActiveCampaign им овозможува на корисниците да го креираат и визуелизираат целото патување на клиентите, овозможувајќи автоматизација на сложените маркетинг процеси.
 3. Наведи извор: Оваа функција им овозможува на корисниците да го следат изворот на нивните потенцијални клиенти и конверзии, обезбедувајќи сеопфатна слика за маркетинг напорите.
 4. Сплит тестирање: ActiveCampaign им овозможува на корисниците да тестираат различни верзии на е-пошта, целни страници и секвенци на автоматизација за да откријат што функционира најдобро.
 5. Следење на настани: оваа функција им овозможува на корисниците да го следат однесувањето на клиентите на нивните веб-локации или апликации и да ги користат овие информации во нивните работни процеси за автоматизација.
 6. Автоматизација на продажбата: ActiveCampaign може да ги автоматизира задачите за продажба, како што се управувањето со контакти и води, ажурирањата на зделките и следењето.
 7. Условна содржина: Оваа функција им овозможува на корисниците да ги приспособат своите е-пошта врз основа на информациите што ги имаат за секој примач, создавајќи поперсонализирано искуство.
 8. Пораки на страницата: Оваа алатка им овозможува на бизнисите да комуницираат со клиентите додека се на веб-локацијата, водејќи ги низ продажната инка.
 9. Динамичка содржина: Оваа функција ви овозможува да менувате делови од вашите е-пошта врз основа на однесувањето и информациите на секој претплатник.
 10. Напредно известување: ActiveCampaign нуди детални извештаи кои можат да обезбедат увид во перформансите на кампањата, трендовите на контактите и однесувањето на посетителите на веб-локацијата.

Откријте дополнителни карактеристики што ќе го однесат вашиот маркетинг на следното ниво

Освен овие примарни придобивки, ActiveCampaign може да се пофали со различни функции со додадена вредност, вклучувајќи СМС маркетинг, паметно закажување и интеграција со популарни апликации од трети страни. Овие дополнителни функции помагаат да се подобри целокупното искуство за маркетинг преку е-пошта, обезбедувајќи сеопфатна покриеност на сите дигитални допирни точки.

Персонализираните шаблони на ActiveCampaign, сегментацијата на списоците, создавањето целни страници и алатките за автоматизација на маркетингот го прават моќно и разноврсно решение за бизнисите кои сакаат да ги подигнат своите напори за маркетинг преку е-пошта. Овие карактеристики и достапност ја прават ActiveCampaign привлечен избор за маркетерите во различни индустрии кои бараат сеопфатна и прифатлива платформа за корисниците.

Испорака на е-пошта

е-пошта за активна кампања

Испорака на ActiveCampaign: Што треба да знаете

ActiveCampaign е добро познат по тоа што нуди една од највисоките стапки на испорака за вашите е-пошта, осигурувајќи дека вашите пораки допираат што е можно повеќе луѓе во нивното главно сандаче, а не во картичките за спам или промотивни пораки. Достапноста за испорака на е-пошта се однесува на способноста на е-пораката да пристигне во сандачето на примачот и вклучува поставување на сандачето, како што е појавување во примарното сандаче, промотивниот таб или други сандачиња.

ActiveCampaign се придржува до најдобрите практики и упатства во индустријата за одржување на високи стапки на испорака, што помага да се спречи слетувањето на е-поштата на нивните корисници во папките со спам. Некои од овие најдобри практики вклучуваат:

 • Проверка на автентичност: ActiveCampaign користи различни протоколи за автентикација, како што се Рамката за политики на испраќачот (SPF), Идентификувана пошта со клучеви на домен (DKIM) и автентикација, известување и усогласеност на пораките базирани на домен (DMARC) за да се осигура дека е-пораките што ги испраќате се безбедни и легитимни, дозволувајќи им да полесно поминуваат низ филтрите за спам.
 • Односи со интернет провајдерите: ActiveCampaign одржува силни врски со давателите на интернет услуги (ISP) и давателите на услуги за е-пошта (ESP), што им овозможува побрзо да ги решаваат проблемите и да обезбедат подобра испорака за нивните корисници.
 • Следење на репутацијата: ActiveCampaign ја следи репутацијата на нивните IP-адреси и користи мешавина од посветени IP-адреси и збир на споделени IP-адреси за да помогне во подобрувањето на испораката за е-пошта испратени од нивната платформа.

Како заклучок, ActiveCampaign ви помага да се осигурате дека вашите е-пошта ќе стигнат до нивните наменети примачи, следејќи ги најдобрите практики во индустријата, одржувајќи високи стапки на испорака и обезбедувајќи сеопфатен пакет маркетинг алатки за да ги оптимизирате вашите кампањи за е-пошта за успех.

Аналитика и известување

Една од истакнатите карактеристики на ActiveCampaign се нејзините моќни алатки за анализа и известување. Овие алатки обезбедуваат вредни сознанија за перформансите на вашите маркетинг кампањи и ви помагаат да го измерите вашиот поврат на инвестицијата (ROI).

Добијте вредни увиди со деталната статистика на ActiveCampaign

Платформата за аналитика на ActiveCampaign нуди сеопфатен опсег на функции, овозможувајќи ви да следите и анализирате различни аспекти од вашите маркетинг кампањи. Некои од овие карактеристики вклучуваат:

 • Метрика на перформанси: ActiveCampaign обезбедува различни показатели за перформансите, како што се стапки на отворени, стапки на кликнување и стапки на конверзии, давајќи ви јасна слика за тоа како функционираат вашите кампањи и каде можете да направите подобрувања.
 • Известување за контакти и листа: Можете да ги анализирате вашите списоци со контакти и напорите за сегментација на публиката, да идентификувате сегменти со високи перформанси и да ги оптимизирате вашите кампањи за подобри резултати.
 • Известување за автоматизација: Со детална статистика за вашите автоматизации, можете точно да одредите кои секвенци и предизвикувачи се најефективни и соодветно да ги приспособите вашите стратегии.
 • Повеќеканален Наведи извор: ActiveCampaign ви овозможува да ги следите интеракциите на различни канали, како што се е-пошта, социјалните медиуми и вашата веб-локација, давајќи ви сеопфатен поглед на вашите маркетинг напори.
 • Известување за рентабилност: со мерење на приходите на вашите кампањи и споредување со вкупните трошоци, можете да го измерите вашиот маркетинг рентабилност и да донесувате одлуки засновани на податоци за дополнително оптимизирање на вашите кампањи.

Алатките за аналитика и известување на ActiveCampaign обезбедуваат мноштво информации за перформансите на вашата маркетинг кампања. Со овие сознанија, можете да донесувате информирани одлуки и континуирано да ги оптимизирате вашите стратегии за подобри резултати.

поддршка на корисниците на

поддршка за активна кампања

Брза и корисна поддршка, дури и надвор од работното време

ActiveCampaign ја препознава важноста да им се обезбеди на своите клиенти сигурна и брза поддршка за корисниците. Тие нудат услуги за поддршка дури и надвор од редовните работни часови, обезбедувајќи дека корисниците можат да ја добијат потребната помош секогаш кога ќе се појави проблем со нивните маркетинг кампањи за е-пошта. Посветениот и информиран персонал за поддршка на ActiveCampaign е секогаш при рака да одговори на проблемите, да решава проблеми и да ги реши проблемите.

Добијте помош брзо со опциите за разговор во живо, телефон и е-пошта на ActiveCampaign

Имањето различни средства за комуникација е од клучно значење за давање исклучителна поддршка. ActiveCampaign им нуди на корисниците практичноста на следните канали за поддршка:

 • разговор во живо: За помош во реално време, опцијата за разговор во живо на Activecampaign им овозможува на корисниците веднаш да се поврзат со агентите за поддршка. Ова е одлична опција за корисници на кои им е потребна итна помош или имаат прашања чувствителни на време.
 • Телефон: Понекогаш е полесно да разговарате за загриженост или проблем по телефон. ActiveCampaign го препознава ова и обезбедува опција за телефонска поддршка, поврзувајќи ги корисниците директно со нивниот тим за поддршка со знаење.
 • Е-пошта: За корисници кои претпочитаат писмена форма на комуникација или имаат неитен проблем, достапна е поддршка за е-пошта. Корисниците може да очекуваат навремен и темелен одговор од тимот за поддршка, подготвен да одговори на какви било проблеми или да обезбеди насоки.

Благодарение на овие опции, корисниците на ActiveCampaign секогаш можат да се потпрат на нивната доверлива поддршка за корисници, осигурувајќи се дека ја добиваат потребната помош за ефикасно управување со нивните кампањи за маркетинг преку е-пошта.

Планови и цени

цените на активна кампања

ActiveCampaign нуди низа планови за цени за да ги задоволи различните потреби на различни бизниси. Од мали бизниси до претпријатија, нивната структура на цени е дизајнирана да им помогне на бизнисите од сите големини да пристапат до сеопфатни функции за маркетинг и автоматизација на е-пошта.

Цените на ActiveCampaign: Дали вреди?

Плус план: Планот Плус е дизајниран за растечки бизниси, почнувајќи од 39 долари/месечно. Вклучува понапредни функции како CRM со автоматизација на продажбата, сопствени кориснички дозволи и библиотека за интеграција за поврзување со повеќе алатки од трети страни.

Професионален план: За повеќе воспоставени бизниси кои бараат напредна автоматизација, ActiveCampaign нуди Професионален план од 61 $/месечно. Овој план обезбедува функции како испраќање пораки на страницата, наведување и автоматизација на поделба за да се оптимизираат перформансите на кампањата.

План за претпријатија: Со 229 долари месечно, планот на Enterprise е прилагоден за поголеми организации. Доаѓа со дополнителни премиум функции како приспособен домен, длабинско вклучување и посветен претставник на сметката за персонализирано водство и поддршка.

ActiveCampaign исто така нуди а бесплатен 14-ден судењето за корисници заинтересирани да ја тестираат платформата пред да се обврзат на платен план. Бесплатната проба вклучува пристап до повеќето карактеристики на платформата и служи како начин без ризик за потенцијалните клиенти да ја проценат алатката.

Еден клучен аспект што го издвојува ActiveCampaign е широкиот спектар на интеграции што ги нудат, дозволувајќи им на бизнисите да поврзат различни алатки од трети страни и да ги насочат своите маркетинг напори. Од CRM системи до платформи за е-трговија, овие интеграции ги овластуваат бизнисите да ги оптимизираат нивните работни текови и ангажманот на клиентите.

ActiveCampaign обезбедува моќни функции по прифатлива цена, задоволувајќи ги потребите и на малите и на големите бизниси. Со флексибилни ценовни планови и бесплатен пробен период, тој претставува можност со низок ризик за бизнисите да истражуваат и имплементираат моќни решенија за маркетинг автоматизација.

Споредете ги конкурентите на ActiveCampaign

Иако ActiveCampaign е моќна алатка, можеби нема да одговара на сечии потреби или буџети. Еве ги првите три алтернативи за ActiveCampaign што можеби ќе сакате да ги разгледате.

 1. GetResponse: GetResponse е силна алтернатива која нуди пакет напредни функции, вклучувајќи интегрирана алатка за вебинар и сеопфатни можности за автоматизација. Клучна предност на GetResponse е неговата повеќејазична поддршка - за разлика од ActiveCampaign, GetResponse ја нуди својата платформа на повеќе од 20 јазици. Дополнително, GetResponse се издвојува со одлични алатки за дизајн и тестирање, што ви овозможува да ги усовршите и усовршите вашите кампањи за е-пошта. За подлабока споредба, проверете го нашиот преглед GetResponse овде.
 2. Брево: Ако работите со мал буџет, Brevo може да биде вашето совршено решение. Тоа е една од најисплатливите алатки за е-пошта маркетинг сè-во-едно на пазарот. И покрај неговата прифатлива цена, Brevo не штеди на функциите - поддржува шест јазици и може да се пофали со напредни опции за автоматизација заедно со интегриран CRM, слично како ActiveCampaign. За подлабока споредба, проверете го нашиот преглед Brevo овде.
 3. mailerlite: За оние кои бараат достапност и леснотија на користење, MailerLite е исклучителен избор. Всушност, бесплатниот план на MailerLite е еден од најдарежливите на пазарот. Она што го издвојува MailerLite е неговиот пристап кон дизајнот на е-пошта маркетинг. Нуди низа шаблони со модерен изглед кои можат да им дадат на вашите е-пошта полиран, професионален изглед. Плус, тој е неверојатно лесен за користење, што го прави една од најлесните алатки за маркетинг преку е-пошта за користење. За подлабока споредба, проверете го нашиот преглед на Mailerlite овде.

Прашања и Одговори

Нашата пресуда ⭐

Откако ја тестиравме ActiveCampaign, откривме дека таа навистина нуди широк спектар на функции, вклучувајќи моќен маркетинг преку е-пошта, маркетинг автоматизација и сеопфатен CRM. Алатката е многу приспособлива, може да се интегрира со многу други платформи и користи машинско учење за да ги подобри своите функционалности.

Сепак, тој доаѓа со крива на учење и може да биде поскап од другите опции, особено за малите бизниси или стартапите. И покрај овие предизвици, за оние на кои им е потребна робусна, се-во-едно маркетинг платформа и се подготвени да инвестираат време и ресурси, ActiveCampaign може да обезбеди значителна вредност.

ActiveCampaign
Од 39 УСД / месечно
ActiveCampaign најдобро одговара за искусни маркетери за е-пошта фокусирани на маркетинг автоматизација. Нуди различни планови, вклучително и е-пошта маркетинг со почеток од 39 долари, CRM од 23 долари или пакет од 116 долари.
Ова е одлична алатка за напреден маркетинг за е-пошта и потреби за CRM, иако може да биде скапа за функции од повисока класа.

Сега кога ја прочитавте нашата рецензија, време е сами да ја видите ActiveCampaign во акција. Започнете го вашиот пробен период денес и истражете како ActiveCampaign може да ги револуционизира вашите маркетинг напори. Со своите сеопфатни способности, тоа можеби е алатката што ја чекавте.

Преглед на активна кампања: нашата методологија

Изборот на вистинската услуга за маркетинг преку е-пошта е повеќе од само избор на алатка за испраќање е-пошта. Станува збор за изнаоѓање решение кое ќе ја подобри вашата маркетинг стратегија, ќе ја рационализира комуникацијата и ќе го поттикне ангажманот. Еве како ги оценуваме и прегледуваме алатките за маркетинг преку е-пошта за да се осигураме дека ги добивате само најдобрите информации пред да донесете одлука:

 1. Интерфејс лесен за корисници: Им даваме приоритет на алатките кои нудат уредувач за влечење и спуштање. Оваа функција е од клучно значење за создавање уникатни шаблони за е-пошта без напор, елиминирајќи ја потребата од големо знаење за кодирање.
 2. Разновидност во типовите на кампањи: Клучна е можноста за поддршка на различни формати на е-пошта. Без разлика дали се работи за стандардни билтени, способности за тестирање A/B или поставување автоодговори, разновидноста е значаен фактор во нашата евалуација.
 3. Напредна маркетинг автоматизација: Од основните автоодговори до посложени функции како насочени кампањи и означување на контакти, проценуваме колку добро алатката може да ги автоматизира и прилагоди вашите напори за маркетинг на е-пошта.
 4. Ефикасна интеграција на формуларот за регистрација: Алатката за маркетинг на е-пошта од највисоко ниво треба да овозможи лесна интеграција на формуларите за пријавување на вашата веб-локација или посветените целни страници, поедноставувајќи го процесот на зголемување на вашата листа на претплатници.
 5. Автономија во управувањето со претплати: Бараме алатки кои ги овластуваат корисниците со самоуправувани процеси за вклучување и откажување, намалувајќи ја потребата за рачен надзор и подобрувајќи го корисничкото искуство.
 6. Беспрекорни интеграции: Способноста за беспрекорно поврзување со други основни платформи – како што се вашиот блог, страницата за е-трговија, CRM или алатките за аналитика – е критичен аспект што го испитуваме.
 7. Испорака на е-пошта: Одлична алатка е онаа што гарантира дека вашите е-пошта навистина допираат до вашата публика. Ја проценуваме ефективноста на секоја алатка во заобиколувањето на филтрите за спам и обезбедувањето високи стапки на испорака.
 8. Сеопфатни опции за поддршка: Ние веруваме во алатки кои нудат силна поддршка преку различни канали, било да е тоа детална база на знаење, е-пошта, разговор во живо или телефонска поддршка, за да ви помогнат секогаш кога е потребно.
 9. Длабоко известување: Разбирањето на влијанието на вашите кампањи за е-пошта е од витално значење. Навлегуваме во видот на податоци и аналитика што ги обезбедува секоја алатка, фокусирајќи се на длабочината и корисноста на понудените увиди.

Дознај повеќе за нашето методологија на преглед.

Повеќе читање:

За авторот

Мет Алгрен

Матијас Алгрен е извршен директор и основач на Website Rating, управувајќи со глобален тим уредници и писатели. Тој е магистер по информатички науки и менаџмент. Неговата кариера беше насочена кон оптимизација по раните искуства за развој на веб за време на универзитетот. Со повеќе од 15 години во SEO, дигитален маркетинг и веб-развивачи. Неговиот фокус ја вклучува и безбедноста на веб-страниците, потврдена со сертификат за сајбер безбедност. Оваа разновидна експертиза го поткрепува неговото лидерство во Website Rating.

Тимот на WSR

„Тимот WSR“ е колективна група на стручни уредници и писатели специјализирани за технологија, безбедност на интернет, дигитален маркетинг и развој на веб. Страсни за дигиталното царство, тие произведуваат добро истражена, прониклива и достапна содржина. Нивната посветеност на точноста и јасноста прави Website Rating доверлив извор за да останете информирани во динамичниот дигитален свет.

Ахсан Зафер

Ахсан е писател во Website Rating кој опфаќа широк спектар на теми од модерната технологија. Неговите написи истражуваат во SaaS, дигитален маркетинг, оптимизација, сајбер безбедност и новите технологии, нудејќи им на читателите сеопфатни увиди и ажурирања за овие полиња кои брзо се развиваат.

Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Останете информирани! Придружете се на нашиот билтен
Претплатете се сега и добијте бесплатен пристап до водичи, алатки и ресурси само за претплатници.
Можете да се откажете во секое време. Вашите податоци се безбедни.
Споделете на...