Zyro Tinjauan (Apa Pembangun Situs Web Berdaya AI Murah Iki Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Iku dadi tanpa ngandika duwe kehadiran online ing abad 21 iku kudu dilakoni. Situs web profesional, ramah pangguna, lan visual bisa mbantu (lan produk / layanan) cepet ditemokake, nggawe otoritas ing ceruk, nggawe hubungan pelanggan jangka panjang, lan, mesthine bakal nambah dodolan sampeyan.

Saka $ 3.99 saben wulan

Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Nanging apa yen sampeyan solopreneur utawa pemilik bisnis cilik sing ora bisa nyewa pangembang web profesional utawa tuku rencana situs web sing larang? Dadi, iki nalika sampeyan kudu mikir menehi Zyro nyoba. Apa ing Zyro pembangun situs web narik kawigaten pangguna mung kanthi rega sing murah utawa pancen apik? Maca sandi Zyro review kanggo mangerteni.

Zyro Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
dirating 4.7 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 3.99 saben wulan
Demo gratis
Ya (sampeyan kudu tuku a Zyro langganan supaya bisa nerbitake situs web sampeyan)
Jinis tukang situs web
Pambangun situs web online
Ease saka nggunakake
Seret lan selehake editor situs web visual
Pilihan pangaturan dhewe
Ya (sampeyan bisa ngowahi gaya teks, ngganti gambar, ngganti palet warna, ngowahi tombol, lsp.)
Cithakan responsif
Ya (kabeh gratis Zyro Cithakan situs web 100% responsif kanggo ukuran layar seluler)
Web hosting
Ya (hosting web gratis kanggo kabeh situs)
Jeneng domain gratis gratis
Ya (domain gratis suwene setaun ing kabeh rencana premium kajaba paket Dhasar)
Bandwidth lan panyimpenan
Ya (tanpa wates kanggo kabeh rencana)
Dhukungan pelanggan
Ya (liwat obrolan langsung, email, lan FAQ)
Fitur SEO
Ya (cloud hosting, loading cepet, optimalisasi seluler, judhul meta lan deskripsi, alt teks kanggo gambar, URL sing bisa diowahi, analytics situs web, lan keamanan SSL)
Piranti sing dibangun
Ya (Generator Jeneng Bisnis AI, Generator Slogan AI, Penulis AI, Pembuat Logo AI, Peta Panas AI, Penghapus Latar Belakang AI, Generator Judul Blog AI, Penambah Gambar AI, lan Resizer Gambar)
Deal Saiki
Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Kaya sing bisa dideleng saka tabel ing ndhuwur, Zyro ora kudu cepet dibusak. Platform bangunan situs web iki bisa uga ora bisa ndhukung pertumbuhan bisnis sampeyan, nanging bisa uga mbantu sampeyan nyiyapake irisan cilik ing jagad internet kanthi cepet. Miturut pembangun situs web tanpa kode, 90% pangguna urip ing sangisore jam, kang cukup nyengsemaken.

DEAL

Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Saka $ 3.99 saben wulan

TL; DR Sanajan bisa uga ora dadi pilihan pisanan saben wong, ing Zyro pembangun situs web nyedhiyakake regane dhuwit, utamane kanggo sing pengin mbangun lan ngluncurake situs web ASAP. Saliyane editor situs sing intuisi lan hosting web sing bisa dipercaya lan gratis, Zyro uga nawakake suite unik alat AI sing nggawe situs web ora repot lan nyenengake. Yen gampang digunakake, kacepetan, lan keterjangkauan sing sampeyan goleki, Zyro kudu ing ndhuwur saka dhaptar sing kudu dipikirake.

Zyro Untung lan rugine

Zyro Pros

  • Rencana Ramah Anggaran - Zyro sadean plans premium ing luar biasa rega kompetitif. Apa maneh, tukang situs web sing ramah pamula asring nawakake diskon irresistible ing paket Basic, Unleashed, eCommerce, lan eCommerce Plus. Contone, nalika aku nulis review iki, Zyro iki sade sawijining eCommerce Plus Plan ing 50% OFF!
  • Gampang Gunakake - Zyro fitur a editor situs drag-and-drop sederhana sing ngidini sampeyan nggawe pangowahan menyang menu navigasi utama; ngatur lan nambahi saben kaca kanthi teks, tombol, gambar, galeri, video, peta, formulir kontak, lan lambang media sosial; ngleksanakake owah-owahan gaya situs web; lan nyusun lan nerbitake kiriman blog.
  • Hosting Web Stabil lan Gratis - Zyro kalebu free-salawas-lawase hosting awan ing kabeh rencana premium. Cloud hosting nawakake macem-macem mupangat, kalebu uptime dhuwur lan kasedhiyan (tegese situs web sampeyan bakal online meh kabeh wektu lan sampeyan ora bakal kantun konversi utawa kesempatan adol) lan kacepetan loading situs web cepet. Liyane, kacepetan kaca mengaruhi SEO, tegese sampeyan bakal luwih dhuwur Google rangking.
  • Keamanan SSL Gratis — Pelanggan saiki lan potensial sampeyan (utawa wong liya babagan perkara kasebut) ora bakal kepenak njelajah situs web sampeyan yen ora dilindhungi kanthi bener lan Zyro ngerti iku. Pramila kabeh rencana premium dilengkapi karo a sertifikat SSL gratis. Yen sampeyan ora ngerti istilah kasebut, SSL stands for Saman Soket Layer yaiku protokol jaringan sing nggawe sambungan ndhelik antarane server web lan browser web. Yen tujuan utama situs sampeyan dadi toko online, langkah keamanan iki pancen kudu ditindakake.
  • Alat AI Ngirit Wektu - Kabeh Zyro pangguna bisa njupuk kauntungan saka alat AI-powered gawe situs web. Kanggo wiwitan, sampeyan bisa ngrancang logo gratis kanthi Panganggo logo mung sawetara menit. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe lan bisa ngundhuh lan nerbitake ing ngendi wae sing disenengi. Yen sampeyan ora bisa teka munggah karo jeneng account paweling lan slogan, sampeyan bisa menehi Zyro's Generator Jeneng Bisnis AI lan AI Slogan Generator nyoba. Ing Panulis AI minangka alat liyane sing apik Zyro nawakake. Iki ngasilake konten unik lan SEO-friendly mung sawetara menit, tegese sampeyan bakal bisa ngirit wektu lan dhuwit amarga sampeyan ora kudu nyewa panulis profesional.
  • Dhukungan Pelanggan 24/7 - ZyroTim dhukungan pelanggan teka kanggo mangsuli pitakon sampeyan sedina lan wengi. Sampeyan bisa ngirim pesen liwat lambang live chat ing pojok tengen ngisor nalika sampeyan mlebu, isi formulir, utawa ngirim email. Sampeyan uga bisa browsing ZyroKoleksi artikel sing nggumunake lan deleng manawa pitakonan sampeyan wis dijawab.

Zyro cons

  • Ora Ana Rencana Gratis - ZyroRencana premium bisa uga terjangkau, nanging ana ora rencana free-salawas-lawase. Nanging, ana demo gratis - sampeyan bisa nggawe gratis Zyro akun, njelajah platform, lan mbangun situs, nanging sampeyan ora bakal bisa urip kajaba sampeyan tuku rencana premium.
  • Ora Opsi Penjadwalan Posting Blog - Zyro wis akeh template-loropaken blog ayu, nanging sing ora nggawe serep ora bisa gawe jadwal kiriman blog. Fitur iki migunani banget kanggo para pengusaha lan pamilik bisnis cilik amarga mbebasake wektu kanggo fokus ing tugas penting liyane. Kajaba iku, jadwal mbantu sampeyan nerbitake konten kanthi rutin lan nambah katrampilan riset lan nulis. Ayo padha ngarep-arep Zyro bakal rauh éling iki drawback ageng lan arep nggawe nganyari perlu.
  • Ora Ana Editor Gambar - Zyro Nyedhiyani para pangguna gambar sing ora duwe hak cipta sing nggumunke, nanging nalika nerangake pilihan panyuntingan gambar, ora ana. Pembangun situs web ngidini sampeyan ngganti posisi gambar (saka pas kanggo ngisi lan kosok balene) lan nyetel radius wates. Nanging kuwi. Sampeyan ora bisa nugel gambar utawa nambah karo saringan. Sampeyan kudu ngleksanakake owah-owahan kasebut ing panggenan liya, sing mesthi dadi bummer, utamane amarga umume tukang situs saiki duwe editor gambar sing kuat.
  • Sampeyan Bisa Ngganti Cithakan Situs Web, nanging Konten Ora Bakal Ditransfer - Zyro ngidini pangguna mindhah rencana premium saka siji cithakan desain web menyang liyane kanthi medhot langganan saka cithakan saiki lan nyambungake menyang cithakan sing disenengi. Nanging, yen sampeyan mbusak cithakan situs web asli, sampeyan bakal kelangan kabeh konten. Zyro ora otomatis nransfer isi saka lawas menyang cithakan anyar, tegese sampeyan kudu nggawe kabeh saka awal. Iki ndadekake opsi pangowahan cithakan praktis ora ana gunane, utamane yen sampeyan wis nggawe situs sing gedhe lan rumit.

Zyro fitur

Ing ngisor iki sawetara fitur utama sing aku gunakake Zyro.

Cithakan Situs Web Digawe Desainer

zyro template situs web

Zyro'S Cithakan ora ayu minangka Squarespace kang, contone, nanging padha nggawe dhasar gedhe. Kabeh Zyro100+ template situs web sing digawe desainer sing customizable, supaya sampeyan ora kudu netepi siji isi utawa unsur desain sing sampeyan ora seneng utawa sing ora cocog karo idea situs web tartamtu.

Zyro wis 9 kategori cithakan utama, kalebu eCommerce, layanan, Portfolio, resume, blog, Lan Landing Pages. Yen ora ana desain sing menehi tandha kabeh kothak sampeyan, sampeyan bisa milih template kosong lan nggawe jus kreatif. Aja kuwatir, editor seret lan selehake prasaja lan gampang digunakake, sanajan kanggo wong anyar.

Generator situs web AI

zyro ai generator situs web

Desain dudu setelan sing kuwat? Pengin mbangun lan mbukak situs web ASAP? Banjur Zyro's Generator situs web AI bisa uga mung alat sing sampeyan butuhake. Iku takon sampeyan sawetara pitakonan prasaja ("Apa sampeyan pengin adol produk online?", "Jenis situs web apa sing sampeyan gawe?", "Fitur apa sing kudu diduweni situs web sampeyan?") lan mbutuhake sampeyan nggawe sawetara pilihan desain dhasar (gaya tombol, palet warna, gaya pasangan font).

Sawise sampeyan nyedhiyani informasi sing perlu, ing Zyro Generator Situs Web AI bakal nggawe sawetara desain situs web sing beda kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora puas karo asil, sampeyan bisa ngeklik tombol 'generate maneh' utawa ngowahi unsur sing ora disenengi.

ai nggawe situs web

Editor Seret lan Selehake Intuisi

zyro editor

Nalika sampeyan bisa ndeleng saka gambar ndhuwur, ing Zyro editor yaiku a editor situs drag-and-drop terstruktur. Iki tegese sampeyan bisa milih konten utawa elemen desain (teks, gambar, video, set ikon media sosial, formulir langganan, lsp) sing pengin ditambahake menyang homepage utawa kaca web liyane banjur seret lan selehake ing wilayah sing diidini.

Bagean sing wis kabentuk bisa uga ngganggu para desainer web sing wis berpengalaman, nanging dudu perkara sing ora bisa digunakake. Pamula, ing tangan liyane, cenderung ngerteni lan ngirit wektu amarga fitur iki nggawe desain web apik lan apik.

ZyroPenyunting situs web uga ngidini sampeyan ngatur menu navigasi utama, nambah kaca lan dropdown anyar, ngganti warna global, teks, lan gaya tombol (iki katon ing situs web sampeyan), lan ngrancang lan ngatur kiriman blog sampeyan.

Ora kaya sawetara pesaing, Zyro nduweni fungsi autosave. Pungkasan, nanging paling ora, Zyro's editor ngidini sampeyan ndeleng situs sampeyan ing versi desktop lan seluler supaya sampeyan bisa ngoptimalake kanthi maksimal.

AI Heatmap

Zyro's AI Heatmap minangka alat sing nuduhake potongan desain web sing paling penting babagan perhatian pengunjung. Gunane a sistem kode warna kanggo nyorot bagean ing situs web sampeyan manawa pengunjung bakal sesambungan karo sing paling (abang) lan paling ora (biru), mula mbantu sampeyan nyalurake kreativitas lan upaya menyang papan sing bener.

Alat analisis bertenaga AI iki bisa mbantu sampeyan nambah pengalaman panganggo sakabèhé lan nambah konversi sampeyan. Kanggo ngoptimalake, bukak situs web sampeyan kanthi Zyro AI Heatmap saben-saben sampeyan nggawe desain lan/utawa owah-owahan isi uga nalika sampeyan nambahake kaca anyar menyang situs sampeyan.

Aku menehi saran ing homepage situs web uji coba lan prédhiksi manawa pengunjung bakal luwih fokus ing potongan teks, gambar, lan tombol (Jelajahi X, Mangerteni liyane, Liyane babagan Kita, langganan, Lan Kirim). Mangkene rupane:

zyro iki heatmap

Panulis AI

zyro ai penulis

The Zyro Panulis AI, uga diarani minangka Generator Konten AI, minangka alat liyane sing migunani Zyro kalebu ing rencana premium tanpa biaya tambahan. Kaya sing wis sampeyan duga, Penulis AI ngasilake teks. Nanging sing sampeyan durung ngerti yaiku alat nulis iki nggawe konten sing unik lan ramah SEO.

Kanggo ngisi kaca ing situs kanthi konten sing ditulis kanthi apik ing basa Inggris (alat kasebut ora ngasilake teks ing basa liya), sing kudu sampeyan lakoni yaiku pilih kategori lan subkategori sing nyakup bisnis utawa organisasi sampeyan (Restoran & Panganan, Olahraga & Hiburan, Acara & Pernikahan, Busana & Busana, Sustainability, lsp), lan klik tombol terusake. Zyro's AI Writer bakal mecut munggah sawetara teks beda kanggo sampeyan adhedhasar pilihan.

Saiki, aku ora ujar manawa sampeyan kudu ngandelake alat AI iki kanggo kabeh konten web sampeyan. Kiriman blog lan potongan konten dawa liyane mbutuhake panulis manungsa profesional. Nanging, ing Zyro AI Writer mesthi bisa nindakake trik kanggo bagean teks cekak kayata Welcome lan Babagan Aku / Kita. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe suntingan.

Kene loro asil Zyro's AI Writer ngasilaken kanggo Seni & Desain > Desain Interior:

  1. "Pendekatan kita kanggo desain interior wis berkembang sajrone pirang-pirang taun. Diwiwiti minangka pendekatan langsung kanggo seni desain interior, lan etos kita wis berkembang kanggo nyakup platform desain interior sing apik banget lan elegan lan praktis. Kita wis mbangun basis klien sing manut, lan dikenal kanggo solusi desain interior sing digawe kanthi apik, kreatif lan inovatif. Klien kita saka merek butik dhuwur, nganti merek online fashion sadar, menyang sektor perusahaan lan ngluwihi. Pendekatan kanggo desain interior prasaja: Kita ngrancang ruang sampeyan supaya cocog karo gaya sampeyan.
  1. "Wiwit awal taun 1990-an, kita wis ngrancang ruang sing unik lan praktis, kanthi tujuan supaya wong bisa rumangsa kaya omah. Kita makarya karo klien kita kanggo njaluk menyang jantung kabutuhan, kanggo nggawe sesanti kanggo papan sing loro estetis narik kawigaten lan fungsional. Kita yakin manawa wong pengin krasa ana omah, lan proses desaine didhasarake ing konsep furnitur kasebut penting banget karo dekorasi. Staff kita antusias nggawe spasi, lan kita seneng banget nalika klien ngandhani yen dheweke tresna marang dheweke. Sampeyan bisa mriksa sawetara proyek kepungkur ing kene.

Ora ala tenan, bener?

Alat iki bakal ngirit wektu lan dhuwit, amarga nindakake tugas kanthi cepet lan kalebu ing rencana.

DEAL

Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Saka $ 3.99 saben wulan

Generator Judul Blog AI

zyro ai judhul blog generator

Zyro nyedhiyakake pangguna sing seneng blog karo alat nggawe judhul blog gratis uga. Ing Generator Judhul Blog ngasilake dhaptar judhul blog sing narik kawigaten babagan topik induk tartamtu. Sampeyan bisa milih sing paling apik lan miwiti nulis konten sing berkualitas.

Judhul blog penting amarga bisa ngyakinake pengunjung supaya bisa nulis lan bali maneh.

AI Image Upscaler

zyro ai gambar upscaler

Zyro's Upscaler Gambar bisa migunani yen sampeyan njupuk gambar produk utawa foto tim sing disenengi nanging ora bisa digunakake amarga kualitase kurang banget. Alat iki bakal ngasah kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa nggawe pengunjung tetep luwih suwe ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake ing snaps lawas. Ndhukung format file .JPG lan .PNG.

Yen sampeyan lagi miwiti lan budget nyenyet supaya sampeyan ora bisa mbayar kanggo nyewa fotografer profesional, alat iki bisa nggawe prabédan gedhe.

Panganggo logo

pembuat logo artificial intelligence

Sampeyan mbokmenawa wis ngerti saiki ZyroTujuane yaiku nyedhiyakake pangguna kabeh sing dibutuhake supaya bisa urip kanthi cepet. Nduwe logo profesional minangka bagean penting kanggo ngluncurake situs web bisnis. Minangka Zyro pemilik rencana, sampeyan bisa ngrancang logo dhewe utawa ngidini Pembuat Logo sing didhukung AI nggawe simbol logo sing unik kanggo sampeyan.

Saliyane 100% gratis, alat iki uga cepet lan gampang digunakake. Sampeyan duwe kebebasan kanggo milih saka ewu template kualitas lan ngatur saben unsur. Apa maneh, yen sampeyan yakin duwe desain logo sing pas kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bakal bisa ndownload lan nggunakake ing ngendi wae: ing situs web, profil media sosial, kertu bisnis, lsp.

Iki kanggo apa alat lan aku bisa nggawe Website Rating:

pangripta logo

Ora ala kanggo alat AI. Ora ala babar pisan.

Zyro Rencana Harga

Zyro paling dikenal kanggo prices unbeatable sawijining. Tukang situs duwe papat rencana premium didhukung dening a Jaminan dhuwit 30-dina. Aku wis nutupi Zyrorencana rega ing kene.

Zyro Rencana Rereganprice
Rencana gratis-salawas-lawaseAna
Rencana premium/
Rencana dhasar (bandwidth winates lan papan panyimpenan + ora ana domain gratis)$ 8.90 / sasi
Rencana sing ora disenengi$ 12.49 / sasi
rencana eCommerce$ 24.49 / sasi
rencana eCommerce Plus$ 29.99 / sasi
DEAL

Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Saka $ 3.99 saben wulan

Rencana dhasar

Zyro's Rencana Premium dhasar digawe karo merek pribadi ing atine. Regane $ 8.90 saben sasi (saiki didol ing 67% OFF) lan kalebu:

  • Hosting web gratis;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Akses menyang template situs web sing dirancang kanthi profesional;
  • Kemampuan kanggo nyambungake situs web sampeyan menyang jeneng domain sing unik;
  • Email @domain gratis kanggo 3 wulan;
  • Fitur SEO internal;
  • Akses menyang Zyroalat branding bisnis.

Senajan nawakake akeh bang kanggo dhuwit, rencana iki ora sampurna. Kekirangan paling gedhe yaiku bandwidth lan ruang panyimpenan winates - masing-masing 3GB lan 1GB. Yen iki ngrusak, sampeyan luwih becik maca maneh.

Rencana Unleashed

The Rencana Premium sing diluncurake is Zyro's paket paling populer lan becik kanggo mbangun situs web bisnis. Kanggo $ 12.49 saben sasi (saiki didol ing 69% OFF), sampeyan bakal entuk:

  • Hosting web gratis-selawase;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Kamungkinan kanggo milih saka template desainer;
  • Kemampuan kanggo nyambungake situs web sampeyan menyang domain khusus;
  • Domain gratis sajrone setaun (kanthi kontrak taunan lan mung kanggo ekstensi pilih);
  • Email khusus gratis kanggo 3 wulan;
  • Fitur SEO terintegrasi;
  • Bandwidth lan panyimpenan Unlimited;
  • Google Integrasi Analytics;
  • Integrasi pembayaran Stripe;
  • Integrasi obrolan langsung WhatsApp; lan
  • Kasempatan kanggo masang kode.

Kaya sing sampeyan ngerteni, rencana iki luwih akeh fitur tinimbang sing sadurunge. Nanging, yen sampeyan pengin bisa nuduhake produk lan nampa pembayaran online liwat Panjenengan Zyro situs web, sampeyan kudu siji saka rencana eCommerce pembangun situs web.

Rencana E-commerce

Zyro's Rencana Premium eCommerce nglengkapi sampeyan karo kabeh sing perlu kanggo nyiyapake toko online. Kanggo $ 24.49 saben sasi (saiki didol ing $9.90 sasi), sampeyan bakal bisa:

  • Tampilake nganti 100 produk ing situs sampeyan;
  • Nampa pembayaran online lan pilih saka puluhan cara pembayaran;
  • Ngatur pesenan sampeyan;
  • Kirim nganyari status pesenan liwat email;
  • Ngatur pengiriman lan pajak langsung saka Panjenengan Zyro dashboard;
  • Atur inventaris sampeyan;
  • Jual karo komisi 0%;
  • Iklan kode diskon ing situs sampeyan lan / utawa ngirim kupon diskon liwat email; lan
  • Nawakake kertu hadiah.

Iki minangka fitur eCommerce. Nalika nerangake fitur situs web 'standar', Rencana Premium eCommerce kalebu:

  • Hosting web gratis;
  • Keamanan SSL gratis;
  • Bandwidth lan ruang panyimpenan tanpa wates;
  • Email profesional @yourdomain gratis sajrone 3 wulan;
  • Piranti SEO internal;
  • Domain khusus gratis setaun kanthi langganan taunan;
  • Piranti blog;
  • Facebook Messenger integrasi obrolan langsung;
  • Facebook Pixel kanggo nglacak kinerja iklan Facebook;
  • Google Integrasi Analytics;
  • Google Tag Manager; lan
  • Integrasi situs web obrolan langsung WhatsApp.

Yen sampeyan nggoleki rencana kanggo toko online cilik, Zyro's eCommerce bisa dadi sampurna kanggo sampeyan.

Ecommerce Plus Plan

Zyro's pokok eCommerce rencana - ing Rencana Premium eCommerce Plus - kalebu kabeh sing ana ing eCommerce plus:

  • Kamungkinan kanggo nampilake nganti 2,500 produk;
  • Pamulihan kreto sing ditinggalake;
  • Filter produk (kategori, rega, ukuran, warna, bahan, kasedhiyan, lsp);
  • Integrasi Toko Facebook lan Toko Instagram; lan
  • Kesempatan kanggo sync situs sampeyan karo Amazon (mung kanggo pangguna AS).

kanggo $ 29.99 saben sasi (saiki didol ing 50% OFF), Rencana Premium eCommerce Plus bisa mbantu sampeyan miwiti lan ngembangake toko eCommerce.

Pitakonan Paling Sering

apa Zyro?

Zyro minangka alat gawe situs web seret lan selehake sing gampang digunakake sing diluncurake ing 2019 dening panyedhiya hosting web populer Hostinger. Zyro dilengkapi atusan template sing apik lan macem-macem alat AI kanggo mbantu nggawe konten lan unsur desain.

Is Zyro Apik kanggo Blogging?

The Zyro pembangun situs web nduweni perpustakaan template situs web sing apik lan digawe desainer kalebu sing ramah blog. Kajaba iku, editor situs seret lan selehake intuisi lan gampang digunakake, tegese sampeyan ora bakal angel ngatur Zyro Cithakan pilihan sampeyan. Paling pungkasan, nanging paling ora, saben Zyro blog punika SEO-optimized minangka standar, nanging situs web builder menehi kasempatan kanggo ngganti judhul meta lan deskripsi kanggo peringkat sing luwih dhuwur ing SERPs (kaca asil mesin telusur).

Is Zyro Apik kanggo E-commerce?

Zyro minangka platform mbangun situs web sing padhet kanggo toko online cilik kanthi anggaran sing sithik. Nanging, bisnis eCommerce gedhe mbutuhake piranti marketing lan SEO sing kuat, mulane kudu nganggo pembangun situs sing luwih kuat kaya BigCommerce, Shopify, Wix, Squarespace, lan WooCommerce.

Is Zyro Apik kanggo SEO?

Nalika nerangake optimasi SEO, Zyro nawakake template desain situs web sing ramah seluler, wektu muat situs lan kaca sing cendhak, tag meta, lan keamanan SSL. Kabeh fitur kasebut bakal mbantu sampeyan nambah peringkat mesin telusuran.

ora Zyro Nyedhiyakake Hosting?

Ya, Zyro kalebu hosting awan gratis ing kabeh rencana premium. Cloud hosting nduweni sawetara kaluwihan tinimbang hosting tradisional, kalebu wektu munggah server sing luwih cepet, wektu loading situs web cepet, safety saka masalah hardware server, kamardikan lokasi (server hosting awan ora diikat menyang lokasi sing tetep), serep lan pemulihan bencana, biaya- efisiensi, lan impact lingkungan kurang.

Sing Luwih Apik - Wix utawa Zyro?

Wix, tanpa mangu. iya, ZyroRega sing meh ora ana tandhingane, nanging pembangun situs web sing murah ora bisa ndhukung situs web sing gedhe lan rumit. Boten kados Wix, Zyro nyedhiyakake pangguna kanthi pilihan template situs web, alat bisnis lan marketing sing rada winates, lan aplikasi sing migunani.

Zyro Review: Ringkesan

zyro review

iki Zyro review wis nuduhake yen iku platform bangunan situs web sing padhet. ZyroAntarmuka panyuntingan sing prasaja, alat sing didhukung AI gratis, hosting web sing stabil, lan, mesthi, keterjangkauan minangka kekuwatan paling gedhe, mula cocog kanggo merek pribadi lan bisnis cilik.

Amarga nawakake alat marketing sing sederhana (ora ana fitur marketing email sing dibangun, contone), Zyro ora cocok kanggo toko online gedhe.

DEAL

Entuk 3 wulan gratis (gunakake WHR10 & entuk DISKON 10%)

Saka $ 3.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Good

dirating 5 metu saka 5
Muga 5, 2022

Alasan mung aku digunakake Zyro kanggo mbangun situs webku amarga padha adol kanthi rega sing murah banget. Nanging sing dadi metu, padha tansah gadhah Advertisement! Oalah, aku bungah yen nyoba nggawe situs web iki. Situs webku mbukak kanthi cepet, lan bisa digunakake ing piranti seluler.

Avatar kanggo Hillevi
Hillevi

Paling apik kanggo situs sing prasaja

dirating 4 metu saka 5
April 2, 2022

Zyro mung worth dhuwit yen sampeyan mbangun situs prasaja. Ing pungkasan aku nggunakake iku ora cukup dilengkapi kanggo mbangun situs web Komplek. Iku apik kanggo pamula sing pengin cepet mbukak situs web dening wong-wong mau mung alesan aku digunakake Zyro kanggo mbangun situs webku amarga padha adol kanthi rega sing murah banget. Nanging sing dadi metu, padha tansah gadhah Advertisement! Oalah, aku seneng nyoba nggawe situs web iki. Situs webku mbukak kanthi cepet, lan bisa digunakake ing piranti seluler.elves. Iku uga produk murah lan terjangkau. Aku banget nyaranake alat iki kanggo pamula. Iku pancene gampang kanggo nggunakake.

Avatar kanggo Stefan
Stefan

Murah

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon apik kanthi gampang. Ora ana kurva sinau sanajan sampeyan ora ngerti babagan komputer. Tim dhukungan tansah ana kanggo nulungi sampeyan. Lan ana puluhan template sing apik kanggo dipilih.

Avatar kanggo George
George

Paling apik kanggo situs sing prasaja

dirating 4 metu saka 5
Februari 4, 2022

Zyro mung worth dhuwit yen sampeyan mbangun situs prasaja. Ing pungkasan aku nggunakake iku ora cukup dilengkapi kanggo mbangun situs web Komplek. Iku apik kanggo pamula sing pengin cepet mbukak situs web dening wong-wong mau mung alesan aku digunakake Zyro kanggo mbangun situs webku amarga padha adol kanthi rega sing murah banget. Nanging sing dadi metu, padha tansah gadhah Advertisement! Oalah, aku seneng nyoba nggawe situs web iki. Situs webku mbukak kanthi cepet, lan bisa digunakake ing piranti seluler.elves. Iku uga produk murah lan terjangkau. Aku banget nyaranake alat iki kanggo pamula. Iku pancene gampang kanggo nggunakake.

Avatar kanggo Stefan
Stefan

Murah

dirating 5 metu saka 5
Januari 3, 2022

Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon apik kanthi gampang. Ora ana kurva sinau sanajan sampeyan ora ngerti babagan komputer. Tim dhukungan tansah ana kanggo nulungi sampeyan. Lan ana puluhan template sing apik kanggo dipilih.

Avatar kanggo George
George

Wah matur nuwun kanggo kode kupon

dirating 5 metu saka 5
Oktober 13, 2021

Wah kode promo 10 persen sampeyan pancen nggawe iki ora ana gunane kanggo miwiti situs webku dhewe. Matur suwun

Avatar kanggo Rhea
Rhea

Kirim Review

Cathetan Suku

Home » Situs web Builders » Zyro Tinjauan (Apa Pembangun Situs Web Berdaya AI Murah Iki Apik?)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.