Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

GoDaddy vs WordPress minangka matchup sing tansah katon nalika sampeyan nelusuri Sistem Manajemen Konten (CMS) utawa panyedhiya hosting ing Google. Sanajan program kasebut nduweni tujuan sing padha, padha njupuk pendekatan sing kapisah kanggo proses bangunan situs web lan uga duwe pro lan kontra sing beda.

Pembangun Situs GoDaddy minangka platform sing diwiwiti minangka perusahaan hosting. Iki ngidini panyimpenan macem-macem proyek online kanggo bisnis sampeyan ing sistem kasebut. 

Kanthi luwih saka rong dekade sejarah sing misuwur, saiki dadi panyedhiya layanan hosting lan nggawe situs web sing kondhang kanggo kabeh jinis pangguna. 

Nggarap GoDaddy prasaja kanggo meh kabeh wong amarga alat bangunan situs web ora mbutuhake kawruh coding.

Kangge, WordPress minangka Sistem Manajemen Konten (CMS) sing paling populer ing donya. 

Amarga fokus asli ing proyek adhedhasar konten, integrasi plugin sing kuat, lan kemampuan kustomisasi desain, CMS iki katon metu saka wong akeh.

Diwenehi keluwesan open-source saka WordPress, iku tantangan kanggo mbandhingaké karo stand-metu liyane kaya Layanan hosting web GoDaddy

Menawi mekaten, iku perlu kanggo katon ing fitur dhasar saka loro program kanggo nemtokake kang siji duwe tawaran luwih. 

Ing kirim iki, aku bakal nyorot keuntungan lan beda utama antarane rong platform kanggo mbantu sampeyan milih sistem sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan lan pangarepan sampeyan.

GODADDYWORDPRESS
RereganRencana gratis kasedhiya nanging nganggo iklan. Kanggo rencana tanpa iklan, rega hosting sing dituduhake kalebu $ 8.99- $ 24.99 / wulan. Rencana dhasar kanggo WordPress hosting diwiwiti ing $ 9.99 / wulan.Rencana gratis kasedhiya nanging nganggo iklan. Kanggo pengalaman tanpa iklan, rencana premium yaiku $ 4, $ 8, $ 25, Lan $ 49.95 / saben sasi. Sawise istilah dhisikan rampung, tarif reguler bakal ditrapake kanggo miwiti ing $ 18 / wulan.
EaseOpsi seret lan seret kasedhiya. Tema, gambar, lan variasi sing winates. Ora bisa nggawe sawetara owah-owahan bebarengan.Ora proses gulung-lan-seret prasaja. Cukup teknis nanging sampeyan duwe kontrol luwih akeh babagan tampilan lan fungsi situs web sampeyan. 
Desain lan FleksibilitasOpsi pangaturan dhewe winates.Nawakake opsi liyane kanggo pangaturan dhewe. 
eCommerceNawakake solusi eCommerce dhasar sing dibangun karo piranti lunak kasebut.Nawakake solusi eCommerce sing luwih maju. Sawetara wis dibangun, nanging plugin paling kuat kasedhiya kanggo instalasi kayata WooCommerce. 
SEONawakake alat SEO dhasar. Ora kaya diatur kanggo crawled dening bot. Nyedhiyakake cara sing sistematis kanggo bot kanggo nemokake situs web. Nawakake alat SEO sing apik banget, sanajan kanthi rencana dhasar. 

Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress Reregan

GODADDYWORDPRESS
PRICINGJeneng Domain = wiwit $11.99/taun (jeneng domain gratis ing taun pisanan)

Layanan Hosting = $ 8.99 - $ 24.99 / wulan

Tema sing wis digawe = regane beda-beda

Plugins = $0-$1,000 pembayaran siji-wektu utawa terus-terusan

Keamanan = $69.99 nganti $429.99

Pangembang Fess = Ora kasedhiya
Jeneng Domain = wiwit $12/taun (jeneng domain gratis ing taun pisanan)

Layanan Hosting = $ 2.95-49.95 / wulan

Tema pra-digawe = $0-$200 siji mati-biaya

Plugins = $0-$1,000 pembayaran siji-wektu utawa terus-terusan

Keamanan = $50-$550 minangka pembayaran siji-wektu, $50+ kanggo pembayaran terus-terusan

Pangembang Fess = $0-$1,000 minangka pembayaran siji-wektu

Deleng tabel ing ndhuwur, jelas yen GoDaddy luwih murah tinimbang WordPress ing macem-macem kategori.

Pembangun Situs GoDaddy nawakake tarif $ 8.99 / wulan kanggo rencana hosting sing dituduhake. 

Ing kategori iki, ana paket liyane sing kasedhiya: Deluxe ($ 11.99 / sasi), Ultimate ($ 16.99 / sasi), lan Maksimum ($ 24.99 / sasi). 

Mesthi, saben paket nawakake macem-macem layanan. Aturan kasebut nalika rega mundhak, fitur dadi luwih migunani lan maju.

Rencana dhasar GoDaddy kanggo WordPress hosting diwiwiti ing $9.99, nalika rencana E-commerce tekan $24.99. Kanggo paket Bisnis, rega bisa nganti $99.99.

Rencana paling larang sampeyan bisa entuk karo GoDaddy yaiku $399.99, yaiku yen sampeyan luwih seneng layanan hosting khusus sing ngidini sampeyan duwe kontrol lengkap ing kabeh unsur situs web.

Aku nutupi rincian rega saka WordPress ing kiriman sadurunge, mula aku ora seneng mbaleni maneh tanpa mbaleni maneh. Nanging yen dibandhingake, GoDaddy luwih apik yen sampeyan ana ing budget nyenyet.

🏆 Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress PEMENANG: GoDaddy!

Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress: Web Hosting Gampang Gunakake

GoDaddy Website Builder gampang digunakake

Nggunakake pembangun situs web GoDaddy cukup gampang. Nggawe situs web sing fungsional lan menarik ing kurang saka jam bisa.

Pembangun seret lan selehake GoDaddy ngidini sampeyan nggawe modifikasi wektu nyata. Amarga nduweni antarmuka sing transparan, sampeyan bakal ngerti persis kaya apa situs web lan kaca-kaca kasebut sawise diterbitake.

Nanging, GoDaddy duwe watesan tartamtu. Kerugian paling gedhe yaiku ora ngidini macem-macem modifikasi bebarengan. 

Mulane, pembangun situs web GoDaddy cocog kanggo pamula sing ora duwe wektu kanggo nguasai platform sing luwih rumit.

wordpress Situs web Builder gampang digunakake

WordPress iku unquestionably luwih angel kanggo nyiyapake lan ngatur saka GoDaddy.

kanthi WordPress, sampeyan kudu tuku jeneng domain lan rencana hosting web lan nginstal salinan WordPress karo host web sampeyan. 

Senajan sawetara panyedhiya web, kayata Bluehost, nyedhiyakake registrasi domain lan paket hosting web lan malah bakal diinstal WordPress kanggo sampeyan, padha isih ora cocog karo GoDaddy ing babagan gamblang.

WordPress dudu pembangun situs web seret lan selehake. Yen sampeyan mutusake kanggo ngembangake situs web nggunakake WordPress platform, sampeyan kudu sinau carane nggunakake dashboard kanggo mbangun lan njaga situs sampeyan.

Iki bakal kalebu nggunakake tema lan plugin gratis lan mbayar utawa mbayar pangembang kanggo nggawe situs web kanggo sampeyan. 

🏆 Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress PEMENANG: GoDaddy!

Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress: Desain lan Fleksibilitas

Fleksibilitas desain Pembangun Situs Web GoDaddy

Desain web

kanthi GoDaddy, sampeyan bisa ngatur desain situs kanthi milih tema saka Website Builder. Kakurangan iki yaiku pilihan tema diwatesi, ora kaya ing WordPress. 

Kanggo "katon" situs web, Pembangun Situs web ngidini sampeyan ngowahi gaya saben kaca. 

Editor nggunakake pendekatan adhedhasar bagean, banjur sampeyan bisa milih macem-macem tata letak prebuilt lan ngumpul kaya potongan Lego kanggo nggawe kaca lengkap. Iki minangka salah sawijining fitur desain web sing paling menarik. 

Sampeyan malah bisa ngowahi isi, werna, lan font ing saben tata letak. Nanging, sampeyan ora bisa mindhah saben potongan individu ing desain. Ing tembung liyane, sampeyan ora duwe kontrol lengkap babagan tampilan situs web sampeyan.

Sampeyan isih bisa ngatur gaya situs sampeyan nggunakake WordPress kanthi milih tema. Ana akeh sing beda WordPress tema kanggo milih saka. Sanajan mung siji tema, pilihane beda-beda.

Saben tema nawakake macem-macem kemungkinan kustomisasi tanpa kode.

Yen sampeyan pengin kontrol luwih, sampeyan bisa nginstal plugin page builder. Plugin iki nyedhiyakake pengalaman panyuntingan seret lan selehake visual. Elementor, Divi, lan Beaver Builder minangka sawetara rekomendasi populer. 

Contone, karo Elementor, sampeyan duwe kemampuan kanggo dadi luwih dinamis lan duwe kontrol luwih saka pengalaman desain visual. 

kanthi GoDaddy kang Website Builder, sampeyan ora duwe pengalaman desain langsung iki amarga sampeyan mung bisa milih saka sawetara tata letak tingkat dhuwur. 

Ing kontras, Elementor ngidini sampeyan ngowahi isi kanggo menehi kebebasan nggawe situs web sing nyatakake merek bisnis sampeyan.

Nalika nerangake nggawe desain situs sampeyan, WordPress nyedhiyakake versatility luwih akeh tinimbang GoDaddy.

Ngimpor / Nggawe Konten

GoDaddy duwe editor teks sing kapisah kanggo nambah artikel blog. Teks bisa ditambahake mung kanthi ngetik lan foto utawa video bisa ditambahake kanthi ngeklik simbol plus.

Beda karo ing WordPress, ora ana cara kanggo nambah format, tombol, utawa unsur liyane.

The WordPress editor minangka cara standar kanggo nambah materi WordPress. Editor nggunakake pendekatan adhedhasar pamblokiran langsung.

Kanggo nambah teks, cukup klik lan ketik kaya sampeyan nggunakake Word. Sampeyan bisa kanthi gampang nambah materi media, kayata gambar utawa video, kanthi nambahake blok. 

Manipulasi pamblokiran kanggo nggawe format dhasar kaya tata letak multi-kolom, kutipan, spasi, lan pemisah uga gampang banget.

Nambahake Fitur

loro-lorone GoDaddy lan WordPress duwe kemampuan sing dibangun kanggo kabeh fungsi situs web sing penting. 

Nanging, sampeyan bisa duwe syarat khusus lan bisa uga pengin nambah fungsi luwih akeh tinimbang sing wis kasedhiya.

GoDaddy mbatesi sampeyan menyang fungsi sing dibangun ing platform, nanging WordPress ngidini sampeyan nginstal plugin dhewe sing bisa luwih migunani nalika nggawe situs web.

GoDaddy duwe sawetara fitur sing apik, kayata jadwal janjian, kemampuan eCommerce, alat pemasaran email, integrasi media sosial, live chat, lan alat liyane sing migunani.

Uga ngidini pengunjung situs web ndhaptar akun kanggo mbangun situs anggota.

Nanging, WordPress mung ngluwihi Godaddy kanthi koleksi luwih saka 60,000 plugin. 

Amarga iki, WordPress luwih gampang adaptasi tinimbang sing nggawe situs web. GoDaddy mung ora bisa saingan ing departemen iki.

WordPress minangka platform paling fleksibel kanggo pangguna non-teknis kanggo ngembangake situs web. Iki minangka salah sawijining alasan kenapa meh 40% situs web saiki digunakake WordPress.

keluwesan desain wordpress

? GoDaddy Pembangun situs web vs WordPress WINNER: WordPress!

GoDaddy WebsiteBuilder vs WordPress Situs: E-commerce

Toko e-commerce GoDaddy WebsiteBuilder

Loro GoDaddy lan WordPress duwe kemampuan eCommerce.

Nanging, fitur eCommerce mung kasedhiya ing rencana tingkat paling dhuwur GoDaddy.

Sampeyan bisa nambah kemampuan eCommerce menyang WordPress kanthi nginstal plugin WooCommerce. 

WooCommerce minangka cara sing paling populer kanggo mbangun toko eCommerce lan kalebu kabeh fitur penting. 

WooCommerce uga bisa ditambah karo plugin, menehi kebebasan luwih akeh tinimbang GoDaddy.

Nalika nerangake marketing lan pariwara, GoDaddy duwe akeh sing bisa ditawakake. 

Pembangun situs web ngeculake fungsi Situs Web + Pemasaran, sing nyedhiyakake akses menyang koleksi alat marketing. Bisa diakses saka dashboard sing padha, ngirit wektu lan tenaga pangguna.

Sistem kasebut uga kalebu marketing email lan alat promosi media sosial, Google Perusahaanku, Daftar Bisnis Yelp, GoDaddy Alat In Sight, lan fitur penting liyane kanggo optimasi bisnis. 

Platform kasebut uga nyedhiyakake pembangun Formulir Kontak eksklusif sing ngemot koleksi blok sing wis dirancang lan kapabilitas kanggo ngatur supaya bisa mbantu pangguna nggawe formulir web.

WordPress ora teka karo alat marketing, sanajan sawetara plugin pihak katelu kasedhiya kanggo tujuan iki. 

Plugin kasebut gratis lan premium, lan sampeyan bisa nyaring miturut pentinge. Plugin iki kudu digabungake kanthi manual, sing mbutuhake wektu, keahlian, lan usaha sing akeh. 

Antarane plugin sing kasedhiya, Qeryz, ManyContacts, lan WP Migrate DB minangka sawetara sing luwih populer.

🏆 Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress WINNER: WordPress!

Pembangun Situs Web GoDaddy vs WordPress: SEO

godaddy vs wordpress seo

Nanging, iku apik kanggo ngerti GoDaddy duwe Wisaya SEO sing menehi akses menyang judhul lan deskripsi meta. Iki uga menehi tips kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake konten. 

Program kasebut uga ngidini sampeyan nggabungake Google Analytics dhewe kanggo nglacak data proyek. Kanthi ujar kasebut, ora ana alat pelacak statistik sing bisa diakses.

WordPress hosting luwih apik kanggo nggawe situs web sing ramah SEO sing asring peringkat apik ing asil mesin telusuran. 

Pangguna bisa milih saka atusan plugin sing mbantu nggawe konten sing dioptimalake SEO. Iki migunani kanggo mesin telusuran lan pengalaman pelanggan.

Plugin uga menehi kemampuan sing cukup kanggo pangguna kanggo promosi konten ing media sosial, ngatur setelan SEO sing rumit, ngowahi URL khusus, nemtokake tembung kunci target, ngganti deskripsi situs web, lan liya-liyane.

kanthi pinter, WordPress hosting ngidini sampeyan ngowahi kode situs web sampeyan. 

Iki menehi kesempatan sing apik kanggo nambah spesifikasi tata letak situs web lan nggabungake fitur dhuwur kanggo ningkatake keterlibatan pangguna.

? GoDaddy Pembangun situs web vs WordPress WINNER: WordPress!

Summary

GODADDYWORDPRESS
EaseWinnerPAMENANG KAPINDHO
RereganWinnerPAMENANG KAPINDHO
Desain lan FleksibilitasPAMENANG KAPINDHOWinner
eCommercePAMENANG KAPINDHOWinner
SEOPAMENANG KAPINDHOWinner

WordPress luwih fleksibel babagan panggunaan lan panyuntingan, sanajan ana kurva sinau cilik ing wiwitan. Sistem kasebut nganggep kepenak para pelanggan kanthi menehi macem-macem pitulung online.

GoDaddy minangka pembangun situs web sing luwih gampang. Nanging, pangguna ora bisa nggawe owah-owahan sing signifikan ing macem-macem proses, kalebu desain.

Nalika nerangake eCommerce, WordPress nyedhiyakake luwih fleksibel lan alat administrasi toko. 

Kapabilitas iki diwujudake kanthi nggabungake plugin eCommerce pihak katelu menyang CMS. GoDaddy, ing sisih liya, nyedhiyakake platform eCommerce sing dibangun kanthi apik kanggo ngluncurake bisnis online dhasar sing adol barang populer.

Nalika nerangake SEO,  WordPress mesthi luwih apik. Mangkono, WordPress situs web duwe kesempatan luwih gedhe kanggo peringkat sing luwih dhuwur ing jangka panjang. 

GoDaddy ora duwe sawetara alat SEO dhasar, sing bisa ngrusak bisnis sampeyan

Kanggo pertandhingan iki, jelas kenapa kita milih kanthi bulat WordPress!

FAQs

Situs Web GoDaddy

1. Apa tegese "hosting tanpa wates"?

Sanajan rencana bareng duwe panyimpenan tanpa watesan, sampeyan diwatesi nganti 250,000 file / folder (saben email dianggep minangka file).

Uga, ana sawetara watesan "alus" ing sumber daya liyane; yen panggunaan sampeyan ngluwihi watesan kasebut, GoDaddy bisa mbatesi sumber daya sing kasedhiya kanggo situs web sampeyan lan, ing skenario sing luwih elek, bisa uga ngalangi panggunaan sumber daya, nyebabake situs mati.

2. Bisa nginstal kanthi otomatis WordPress?

WordPress instalasi manual, nanging GoDaddy kalebu a WordPress paket alat manajemen sing ngotomatisasi serep lan upgrade software kanggo Panjenengan WordPress Situs.

GoDaddy uga nambah fungsi sampeyan WordPress situs web lan menehi pitulungan teknologi spesialis 24 jam dina, 7 dina minggu.

3. Apa yen aku pengin mbatalake paket hosting GoDaddy?

GoDaddy duwe jaminan dhuwit bali, nanging gumantung saka dawa paket hosting web sampeyan. Sampeyan bakal duwe jaminan dhuwit bali 45 dina yen sampeyan duwe rencana taunan. Ana uga sawetara tenan alternatif GoDaddy apik kanggo milih saka yen sampeyan ora yakin kabeh.

4. Pira kategori lan subkategori sing bisa digunakake?

Ing toko sampeyan, sampeyan bisa nggunakake nganti 100 kategori lan subkategori.
Contone, yen sampeyan duwe 10 kategori, sing saben ana 50 subkategori, mung loro sing bakal ditampilake, saben ana 50 subkategori.

WordPress Gedung situs

1. Aku bubar nginstal plugin nanging aku ora weruh. Ana apa?

Sampeyan bisa uga nggunakake WordPresssitus, layanan hosting blog. sanadyan WordPresssitus minangka panyedhiya hosting blog sing dipercaya, duwe watesan tartamtu. Salah sijine ora bisa nginstal plugin. Sampeyan bisa tansah ngalih menyang WordPresssitus.

2. Apa plugin sing bisa diinstal?

The free WordPress direktori plugins mung duwe luwih saka 49,000 plugins. Ora kabeh wong gedhe, mesthi. Sampeyan kudu maca review saka pangguna liyane kanggo ngerti yen dheweke nindakake tugas kasebut. Apa jenis plugin gumantung apa sing sampeyan butuhake lan tujuan situs web sampeyan.

3. Kepiye carane nginstal tema?

Nginstal tema iku prasaja. Ing antarmuka, pindhah menyang Tampilan »Tema kaca ing WordPress area admin, banjur klik pilihan 'Tambah Anyar' ing sisih ndhuwur.

Nggawe tema anyar. Ing kaca sabanjure, sampeyan bisa nggoleki WordPresssitus direktori tema kanggo tema gratis. Yen sampeyan wis duwe tema minangka file zip, klik tombol upload kanggo milih lan nginstal.

 4. Kepiye carane nyisipake video ing blogku?

Sampeyan bisa nambah video langsung menyang WordPress situs, nanging kita ora nyaranake. Nggunakake situs hosting video kayata YouTube utawa Vimeo bakal luwih apik. Kirimake video sampeyan menyang salah sawijining panyedhiya kasebut lan jupuk URL kasebut.

Bali menyang WordPress situs lan ketik URL video menyang editor kirim. WordPress bakal njupuk kode embed lan nuduhake video. Sampeyan uga bisa nginstal plugin kanggo nampilake stream video, galeri, lan konten liyane.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.