Bluehost vs Wix Comparison (Apa Alat sing Luwih Apik kanggo Mbangun Situs Web?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ing kene, aku mbandhingake Bluehost vs Wix kanggo nemtokake manawa alat sing luwih apik kanggo mbangun situs web. Apa iku Bluehost utawa Wix? Terus maca kanggo ngerteni.

Bluehost lan Wix ana loro piranti beda banget kanggo nggawe situs web sampeyan lan aktif ing internet.

  • Bluehost yaiku host web, tegese ngatur server sing dadi tuan rumah situs web sampeyan lan tetep nyambung menyang internet. Biasane, layanan web hosting fokus ing mbukak situs web, ora mbantu sampeyan mbangun lan ngrancang situs web sampeyan.
  • Wix yaiku gawe situs web, tegese menehi alat desain situs web sing ramah pemula lan seret lan selehake. Wix bakal dadi tuan rumah situs web kanggo sampeyan, nanging server kasebut ora kuat babagan kacepetan Bluehost's.

Nganyari penting: Sing mentas diluncurake Bluehost Gedung situs nyuda jurang antarane hosting web tradisional lan tukang situs web. Amarga iku loro. Iku mbantu sampeyan mbangun situs web eye-catching nggunakake WordPress ing server aman lan cepet, lan mbangun iku luwih cepet lan luwih gampang saka akeh alat bangunan tradisional.

Bluehost iku luwih apik yen sampeyan pengin fitur kinerja lan keamanan, lan kebebasan desain kanggo mbangun situs web sampeyan nggunakake WordPress. Wix iku luwih apik yen sampeyan pamula lan pengin platform sing gampang digunakake sing dilengkapi akeh template lan desain sing wis siap.

Ayo miwiti kita Bluehost vs Wix 2022 kiriman perbandingan kanthi sawetara informasi latar mburi.

Bluehost vs Wix

Apa Wix?

situs web wix tukang bluehost vs wix

Wix minangka platform maya sing bisa mbantu sampeyan mbangun situs web lan cepet online. Dheweke nawakake alat bangunan situs web sing kuat sing ngilangi teknis kanggo nggawe situs web sing apik.

Wix.com Ltd minangka perusahaan sing ditrapake sacara umum sing diadegake ing taun 2006 dening para pemaju Israel Avishaiutaanami, Nadavteramiami, lan Giora Kaplan.

Kantor pusaté ing Tel Aviv, Israel, nanging duwé kantor ing saindenging jagad, kalebu Brasil, Amerika Serikat, India, lan Ukraina, ing antarané lokasi liya. Dheweke duwe sawetara merek kayata DeviantArt, Flox, lan Appixia, lan liya-liyane.

Wix wis rampung 160 yuta kedhaftar sing kedhaftar lan luwih saka 3000 karyawan, tegese sampeyan ana ing tangan sing aman.

Sampeyan bisa miwiti nggawe situs web saka awal nggunakake Wix nyipta situs web seret lan seret. Utawa, sampeyan bisa milih luwih saka 500 template digawe saka desainer lan ngatur situs nganti sampeyan ngeculake.

template wix
Cithakan Wix

Ing departemen pembangun situs web, dheweke nawakake Wix ADI (Artificial Design Intelligence), sing nggawe situs web kanthi otomatis nalika sampeyan mangsuli sawetara pitakon. Ana uga Wix Editor, yaiku Site website seret lan selehake sing bisa digunakake kanggo ngatur situs kanthi ekstensif. Pungkasan, ana Corvid dening editor Wix kanggo pangguna teknologi sing luwih akeh.

Sampeyan bisa mbangun kabeh jinis situs web kanthi nggunakake Wix. Aku ngomong babagan blog pribadi, situs web hotel lengkap karo pesenan online, toko e-commerce kanthi pembayaran, portofolio agensi, situs web bisnis, lan dhaptar kasebut ora ana enteke. Heck, ing Wix.com situs web digawe nggunakake Wix. Dheweke ngombe Kool-Aid dhewe 🙂

Wix uga duwe domain hosting, tegese sampeyan bisa nambah domain adat kayata, yourname.com menyang situs web. Ndhuwur, sampeyan entuk akeh fitur penting liyane kayata Wizard SEO Wix, blog, logo, desain siap mobile, pasar app, kridit pemasaran, alat sosial, manajemen pelanggan, analytics, SSL, lan hosting web sing cepetantarane liyane.

Sampeyan bisa langsung miwiti karo rencana gratis nggunakake sub-domain (eg, https://mail63993.wixsite.com/whrstore), nanging sampeyan butuh rencana premium kanggo nampa pembayaran online, mbusak iklan Wix, lan nggunakake fitur canggih liyane.

Rega Wix cukup, karo rencana wong sing paling dhasar diwiwiti $ 4.50 saben wulan. Sedhih, rencana kasebut nampilake iklan merek Wix. Kanggo tujuan bisnis, rencana dhasar diwiwiti saka $ 17 saben wulan lan ora nampilake iklan.

Ing syarat dhukungan, Wix nawakake dhukungan banget kanggo rencana premium lan pusat pitulung kanthi akeh panuntun. Sampeyan uga bisa nyewa profesional liwat Pasar Wix.

apa Bluehost?

bluehost vs wix opo iki bluehost

Ora kaya Wix, Bluehost dudu utamane situs web. Iki minangka salah sawijining perusahaan hosting situs web sing paling populer sing ngidini sampeyan nggawe situs web nggunakake pembangun situs Weebly lan akeh sistem manajemen konten (CMS) kayata WordPress lan Joomla.

Iki tegese sampeyan bisa nggunakake Bluehost kanggo nggawe situs web mung HTML, situs web adhedhasar CMS, lan liya-liyane. Ing tembung liyane, Bluehost minangka host web sing sederhana supaya sampeyan bisa ngunggah situs web utawa nginstal skrip, maneh, kayata WordPress.

Amarga alasan iki, sampeyan duwe kebebasan nggawe situs web apa wae sing bisa dibayangake, sing ora bisa dikandhakake babagan Wix. Kanthi Wix, sampeyan winates kanggo sing nggawe situs web, lan sampeyan ora bisa nginstal WordPress utawa CMS liyane.

Bluehost didegaké ing taun 2003 dening Matt Heaton, lan saiki duwe luwih saka 2 yuta situs web. Perusahaan kasebut diduweni dening Endurance International Group, duwe luwih saka 750 karyawan lan kantor pusat ing Scottsdale, Arizona.

Dheweke nawakake macem-macem produk hosting, kalebu hosting sing dituduhake, WordPress hosting, VPS, lan hosting server sing darmabakti. Liyane saka sampeyan, sampeyan entuk macem-macem fitur hiburan, kalebu domain gratis kanggo setaun, sertifikat SSL gratis, lalu lintas sing ora duwe bathi, bandwidth sing ora diwatesi, kridit marketing, lan luwih akeh.

masang wordpress on bluehost

Kanthi pitulung saka situs web Weebly sing dibungkus karo saben rencana, sampeyan bisa nggawe situs web sing apik kanthi cepet nganggo jeneng domain khusus. Weebly nawakake fitur sing biasa sampeyan ngarepake saka tukang situs khas cloud-based.

Sampeyan entuk pembangun kaca seret lan seret, kontrol HTML / CSS, platform e-commerce terintegrasi, aplikasi seluler, atusan template gratis lan premium, analytics, blogging, pemasaran email, pasar pasar kanggo fitur tambahan, galeri foto, Piranti SEO, lan liya-liyane.

Thanks kanggo Weebly-Bluehost kumpulan, sampeyan bisa mbangun situs web profesional lan entuk online kanthi cepet tanpa pengalaman teknis.

Yen sampeyan pengin luwih kebebasan desain lan kontrol lengkap babagan situs web lan konten, sampeyan bisa nginstal WordPress, utawa CMS liyane Bluehost nawakake ing panel kontrol.

Ing babagan rega, Bluehost nawakake tarif sing paling apik kanthi rencana sing paling dhasar diwiwiti mung $ 2.75 / wulan. Rencana kasebut ora bisa ditindakake Bluehost iklan lan nyedhiyakake akeh sumber daya kanggo blog pribadi lan situs web bisnis cilik. Yen blog utawa situs web saya gedhe, sampeyan bisa kanthi gampang nganyari dadi rencana sing luwih kuat.

dadi, Bluehost vs Wix, endi pilihan sing luwih apik?

Priksa sirah ing ngisor iki Bluehost vs Wix mbandhingake kanthi tliti babagan fitur, kinerja, rega, pro lan kontra, lan liya-liyane, kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane rong layanan situs web sing populer iki.

Yen iki (Google telusuran) perbandingan popularitas, banjur Wix bakal dadi pemenang sing jelas.

bluehost vs wix

Nanging perbandingan iki ora adhedhasar perusahaan apa sing luwih digoleki Google.

Bluehost minangka simbah kanggo kabeh perusahaan hosting web. Dheweke wis ana luwih suwe tinimbang umume wong liya lan nawakake dhukungan sing luwih unggul tinimbang host web liyane. Yen sampeyan blogger, Bluehost minangka papan sing paling apik kanggo dadi tuan rumah blog sampeyan.

Dheweke nawakake kontrol lengkap kanggo situs web sampeyan, ora kaya Wix. Sampeyan bisa nggawe jinis situs web sing pengin Bluehost tanpa ana alangan. Kanthi Bluehost, sampeyan bisa ngukur ukuran web saka sawetara atus pengunjung saben wulan nganti pirang-pirang yuta tanpa repot.

Wix, ing tangan liyane, luwih akeh alat sing bisa mbantu nggawe situs web sing profesional kanthi profesional. Sanajan Wix minangka pilihan apik yen sampeyan mung miwiti lan pengin ngembangake gaya DIY situs web sampeyan, sampeyan ora kudu ndhaptar karo Wix yen sampeyan mung perlu nggawe situs web sing seret lan nyelehake.

Bluehost nawakake uga kabeh rencana. Wix minangka papan sing kudu dituju yen sampeyan pengin nggawe situs web saiki. Alat kasebut gampang digunakake nanging ora duwe kaukur lan ngontrol host web kaya Bluehost wis kanggo kurban.

Napa nggunakake alat gawe situs web?

Meh kabeh wong pengin nggawe situs web, nanging umume wong ora duwe katrampilan. Sinau HTML, CSS, PHP, MySQL, lan JavaScript, kalebu liyane supaya sampeyan bisa menehi kode situs saka awal, dadi tantangan kanggo umume wong, luwih-luwih pemula.

Sanajan sampeyan ngatur kode situs web saka awal, sampeyan kudu nganyari situs kanthi rutin, nambah konten, ngatur inventaris yen sampeyan mbukak toko elektronik, lan nglakokake tugas admin liyane kayata njaga spammer lan peretas.

Iki minangka usaha sing mbuwang wektu ora preduli sampeyan ndeleng, lan sing paling penting kanggo pangembang veteran sing nindakake amarga tresna utawa golek dhuwit.

Sampeyan isih butuh situs web nanging ora bisa nulis kode kanggo nylametake nyawane.

Apa sing kudu dilakoni?

Rute sing paling larang regane lan paling gampang diakses kanggo mbecikake kahanan sampeyan yaiku musim semi kanggo tukang situs web.

Pembangun situs web kayata Wix, Weebly, lan WordPress mbantu sampeyan nggawe situs web lan entuk online kanthi cepet. Dheweke luwih cepet lan luwih murah tinimbang ngobong program pamulangan sinau minyak tengah wengi lan nyoba kode situs web.

Sampeyan ora mbutuhake keahlian teknis kanggo nyebar situs web profesional (lan fungsional) nggunakake Wix, Weebly, utawa WordPressantara liya.

Sing ngandika, kita pit Bluehost vs Wix ing bidaan kanggo nemokake endi loro sing nawakake sampeyan pilihan sing luwih apik kanggo mbangun lan miwiti situs web.

Bluehost vs perbandingan Wix

Nelpon tenan nanging Bluehost metu minangka alat sing luwih apik kanggo mbangun situs web, blog utawa toko online. Sinau luwih lengkap babagan Bluehost vs Wix ing tabel perbandingan ing ngisor iki:

BluehostKolom Ninja 33

Bluehost

Wix

Babagan:Bluehost nyedhiyakake layanan hosting kanthi bandwidth tanpa wates, ruang hosting, lan akun email. Nduwe reputasi kinerja sing kuat, dhukungan pelanggan sing apik lan rega sing kompetitif.Wix.com minangka platform pangembangan berbasis awan kanthi jutaan pangguna ing saindenging jagad. Wix dikenal pangguna ing pasar minangka pembangun situs sing luar biasa kanthi luwih saka 70 kategori template, fleksibilitas luar biasa lan panggunaan sing luar biasa. Iki cocog karo situs apa wae.
Diadegake ing:19962006
BBB Rating:A+A+
Alamat:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Nemal Tel Aviv St 40, Israel
Phone Number:(888) 401-4678(800) 600-0949
Alamat email:Ora Didaftar[email dilindhungi]
Jinis Dhukungan:Dhukungan Telpon, Live, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Provo, UtahEropah lan Amerika Serikat
Rega Saben wulan:Saka $ 2.95 saben wulanSaka $ 4.92 saben wulan
Transfer data Unlimited:YaOra (Plancongan Plancongan Mung)
Storage Data Unlimited:YaOra Ana
Email Unlimited:YaOra Ana
Hosting Multiple Domain:YaN / A
Hosting Controlpanel / Antarmuka:cPanelAntarmuka Wix
Jaminan Uptime Server:Ora Ana99.90%
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 Days14 Days
Darmabakti Hosting kasedhiya:YaOra Ana
Bonus & Ekstra:Search Engine Submission Tools. $100 Google Kredit Iklan. Kredit Iklan Facebook $50. Daftar Yellowpages Gratis.Akeh template gratis kanggo dipilih.
The Good: Macem-macem Rencana Hosting: Bluehost nawakake hosting bareng, VPS, hosting khusus lan cloud uga pilihan kaya sing dikelola WordPress hosting, menehi sampeyan keluwesan supaya bisa skala situs kanthi gampang miturut kebutuhan hosting sing ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya dhiri sing paling apik saka host apa wae, Bluehost duwe tentara ahli sing tumindak cepet sing siyap ngrewangi sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa live chat.
Kebijakan Pembayaran Balik sing Apik: Bluehost bakal menehi sampeyan mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbalekaken kanthi pro-rating yen mbatalake ngluwihi periode kasebut.
Bluehost reregan diwiwiti kanthi $ 2.95 saben wulan.
Gampang Digunakake Antarmuka Seret & Selehake - Wix nggunakake sistem WYSIWYG seret-lan-selehake (Apa sing Sampeyan Entuk Apa sing Sampeyan Golek) sing menehi kontrol lengkap lan pratinjau wektu nyata situs web sampeyan.
Desain Nggolek Profesional - Wix ngidini sampeyan milih luwih saka 510 template basis HTML5 sing apik banget lan kanthi template khas, uga sawetara template basis Flash.
Fitur Bantuan Intuisi - Wix dadi tujuan kanggo nuntun sampeyan karo saluran dhukungan resmi, uga artikel dhukungan sing gegandhengan sing bisa ditemokake kanthi ngeklik tombol pitulung / dhukungan sing katon meh ing endi wae.
Bad: Ora Ana Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo downtime sing suwe utawa ora dikarepake.
Biaya Migrasi Situs Web: Ora kaya sawetara pesaing, Bluehost ngisi biaya tambahan yen pengin migrasi situs web utawa akun cPanel sing wis ana.
Kanggo pilihan liyane, coba pikirake iki Bluehost alternatif.
Katon Ads ing Versi Gratis
Wix kalebu logo iklan ing sisih lan ing sisih ngisor kaca situs web yen sampeyan nggunakake Rencana Gratis.
Cithakan Ora Bisa Ganti Gampang
Saiki, ora ana cara kanggo ngganti templat tanpa ilang kabeh karya kustomisasi sing wis ditindakake ing situs web.
Summary:Bluehost (deleng kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna sing dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Hosting khusus.Wix (review) dadi gampang kanggo pangguna ngrancang kehadiran web sing estetis lan profesional. Ing Situs web Wix Apa kabeh pangguna sing dibutuhake kanggo ngrancang situs web gratis kanthi kualitas pribadi lan bermutu tinggi sing nggunakake intelijen desain buatan. Nduwe antarmuka sing gampang banget kanggo pangguna anyar lan dilengkapi template akeh.

Dolan maring Bluehost

Ngunjungi Wix

sanadyan Bluehost luwih apik tinimbang Wix ing kene, tetep nganggo Wix isih gumantung karo sampeyan lan kabutuhan.

{"@context":"http://schema.org","@type":"Tabel","bab":"Bluehost vs Wix"}

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.