Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Bluehost vs Comparison Squarespace

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Mbandhingake Bluehost vs Squarespace kaya mbandhingake apel kanggo jeruk amarga macem-macem jinis platform mbantu sampeyan nggawe situs web, blog, utawa toko online.

Bluehost lan tujuan pungkasan Squarespace yaiku mbantu sampeyan nggawe lan ngluncurake situs web utawa toko kanthi online. Nanging padha nindakake kanthi beda.

Squarespace minangka perusahaan pembangun situs web sing dilengkapi karo hosting sing kalebu. Bluehost yaiku perusahaan web hosting sing dilengkapi karo alat bangunan situs web sing klebu.

Ing ngisor iki Bluehost vs Squarespace postingan perbandingan, kita sumunar ing rong platform populer sing mbantu pangguna nggawe situs web, blog, lan toko online.

Bluehost vs Squarespace: TL; DR

Bluehost minangka layanan hosting sing luwih apik tinimbang Squarespace kanthi adoh. Dheweke nawakake rencana sing luwih murah, kinerja sing apik, opsi dhukungan luwih akeh, lan akeh keluwesan bangunan situs dibandhingake Squarespace.

Squarespace nawakake akeh fitur apik sing kabeh dibangun, lan apik kanggo sapa wae sing pengin situs web sing apik lan bisa mbukak kanthi cepet sing ora mbayar rega sing luwih dhuwur.

Ing bagean sing bakal teka, kita bakal ndeleng faktor penting kayata fitur, kinerja, rega, dhukungan, uga pro lan kontra - kanggo mbantu sampeyan njupuk keputusan sing duwe ilmu nalika mbandhingake Bluehost vs Squarespace.

Bluehost vs Squarespace: Fitur Hosting Utama

Bluehost

bluehost vs kothak

Sing tau dadi host host pabrik bali ing taun 2003 wis dadi salah sawijining perusahaan web web paling gedhe sing duwe luwih saka 2 yuta situs web.

Bluehost minangka pilihan populer kanggo para pamula sing pengin nggawe blog pribadi, situs web bisnis cilik, utawa toko online.

Dheweke nawakake sampeyan nuduhake hosting, WordPress hosting, VPS hosting, lan hosting server sing darmabakti.

Miwiti
karo Bluehostweb hosting saiki

Kanggo kita Bluehost vs perbandingan Squarespace, nanging aku mung fokus ing rencana hosting sing dituduhake, sing nawakake macem-macem fitur kayata:

Rencana dhasar
  • Jeneng domain gratis setaun
  • Bandwidth unmetered
  • Situs web 1
  • Panyimpen SSD 50 GB
  • 1 kalebu domain
  • Gratis SSL certificate
  • 5 domain sing diparkir
  • 25 subdomain
  • Kinerja standar
  • 5 akun email kanthi 100 MB saben akun
Plus Plan
  • Domain gratis kanggo setaun
  • Panyimpenan SSD tanpa wates
  • situs web Unlimited
  • Panyimpenan SSD sing tanpa wates
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Gratis SSL Certificate
  • Kinerja standar
  • Domain Unlimited
  • Domain sing diparkir tanpa wates
  • Subdomain Unlimited
  • Ahli Spam
  • 1 Microsoft 365 kothak layang - Gratis 30 Dina
 
Rencana Plus Pilihan
  • Domain gratis kanggo setaun
  • situs web Unlimited
  • Panyimpenan SSD sing tanpa wates
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Gratis SSL Certificate
  • Kinerja standar
  • Domain Unlimited
  • Domain sing diparkir tanpa wates
  • Subdomain Unlimited
  • Ahli Spam
  • Domain Kebijakan + Perlindhungan
  • Gawe Serep Situs - CodeGuard Basic
  • 1 Microsoft 365 kothak layang - Gratis 30 Dina
Rencana Pro
  • Domain gratis kanggo setaun
  • situs web Unlimited
  • Panyimpenan SSD sing tanpa wates
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Gratis SSL Certificate
  • Kualitas apik
  • Domain Unlimited
  • Domain sing diparkir tanpa wates
  • Subdomain Unlimited
  • 2 Ahli Spam
  • Domain Kebijakan + Perlindhungan
  • Gawe Serep Situs - CodeGuard Basic
  • IP khusus
  • 1 Microsoft 365 kothak layang - Gratis 30 Dina
 

saben Bluehost rencana hosting sing dituduhake (diwiwiti mung $ 2.95 / mo) dilengkapi garansi dhuwit bali 30 dina, $200 Google + Kredit Iklan Bing, Google Bisnisku, proteksi sumber daya, skalabilitas lan dhukungan 24/7/365.

Squarespace

bluehost vs kothak

Squarespace, ing sisih liya, yaiku pembangun situs web sing padha Wix.

Kanggo greenhorn mutlak ing antarane kita, pembangun situs web mung minangka alat sing mbantu sampeyan nggawe situs web kanthi visual tanpa pengetahuan coding.

Miwiti
karo Squarespace saiki

Simpen 10% saka langganan situs web utawa domain sing pisanan kanthi nggunakake kode kasebut MITRA10

Squarespace minangka pembangun situs web basis SaaS sing mbantu ngalahake situs web sing apik ing wektu rekor.

Sampeyan mung butuh sambungan internet lan akun kanggo miwiti bangunan situs web ing Squarespace. Iki minangka solusi sing apik banget kanggo pamula sing ora duwe wektu utawa dhuwit kanggo nandur modal ing solusi situs web sing wis digawe.

Dheweke miwiti sampeyan kanthi nyoba gratis kanthi pangarep-arep sampeyan bakal entuk salah sawijining rencana mbayar. Kanggo mbantu sampeyan, dheweke nyedhiyakake sawetara template sing sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Sing dikandhakake, Squarespace nganggo CMS khusus, tegese sampeyan ora bisa nginstal app WordPress, Magento, Joomla, lan liya-liyane. Sampeyan uga winates karo desaine, sing mbatesi kebebasan kreatif sampeyan.

Kepiye cara Squarespace ditumpukake Bluehost ing departemen fitur? Dheweke nawakake papat rega, sing kalebu ing ngisor iki fitur.

Rencana pribadi
  • Domain gratis gratis kanggo setaun
  • Keamanan SSL
  • Bandwidth lan panyimpenan tanpa wates
  • Fitur SEO kanggo visibilitas situs
  • 60+ cithakan sing wis digawe
  • 2 akun kontributor kanggo situs web sampeyan
  • Situs web sing dioptimalake ponsel
  • Metrik situs web dhasar
  • 19 ekstensi Squarespace
Rencana Bisnis
  • Kabeh sing ana ing rencana Pribadi plus…
  • Kontributor tanpa wates kanggo situs web sampeyan
  • G Suite akun gratis sak setaun
  • Integrasi premium lan blok
  • Kustomisasi lengkap karo CSS lan JS
  • Analytics situs web canggih
  • $ 100 Google kridit Adwords
  • E-dagang gabungan kanthi lengkap
  • Fees transaksi 3%
  • Produk tanpa wates
  • Nampa sumbangan
  • Kartu hadiah
 
Rencana Perdagangan Dasar
  • Kabeh sing ana ing Rencana Bisnis ditambah…
  • Fees transaksi 0%
  • Titik adol
  • Akun pelanggan
  • Checkout ing domain sampeyan
  • Analitik e-commerce kuat
  • Alat saudagar sing kuat
  • Produk ing Instagram
  • Label kasedhiyan winates
Rencana Perdagangan Lanjut
  • Kabeh sing ana ing Rencana Niaga Dasar ditambah…
  • Ngilangi pemulihan cart
  • Jual lengganan
  • Tarif pengiriman otomatis
  • Diskon canggih
  • API Perdagangan
 

Saben rencana dilengkapi CDN gambar, integrasi Gambar Getty, fungsionalitas media sosial, dhukungan 24/7, lan 14-day trial free.

Pemenang yaiku: Bluehost yaiku tangan sing menang. Nalika Squarespace ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi cepet, Bluehost nawakake fitur liyane. Yen sampeyan pengin nggawe toko online sing apik, Bluehost nawakake luwih akeh fitur tinimbang Squarespace.

At Bluehost, sampeyan bisa nginstal WordPress, Magento, OpenCart, utawa WooCommerce lan wiwit langsung adol. Ing Squarespace, sampeyan butuh rencana Lanjutan Lanjut lan sabar sabar nyinaoni tali.

Nanging bisa dingerteni wiwit Bluehost utamane dadi host web, lan Squarespace biasane dadi pembangun situs web. Sing terakhir nawakake alat kanggo nggawe situs web sing bisa dibayangake lan ditambah karo API, plugin, add-ons, lan liya-liyane. Squarespace nawakake toko internal kanthi fitur dhasar, nanging ora akeh Bluehost.

Bluehost vs Squarespace: Dhukungan, Kacepetan & Kinerja

Nalika sampeyan macet ing alas, sampeyan butuh kabeh pitulung sing bisa dipikolehi. Kita kabeh seneng ngubengi awake dhewe karo wong sing bisa nulungi nalika tekan penggemar. Bluehost vs Squarespace, sapa sing nawakake dhukungan pelanggan sing luwih apik?

Bluehost nawakake layanan pelanggan 24/7/365 sing menehi penghargaan liwat sawetara saluran:

  • Telpon
  • Ngobrol kanthi nyata karo wong sejati - Aku ngenteni 3 menit kanggo ngobrol agen
  • Knowledgebase

Squarespace menehi dhukungan lintang liwat:

  • Dhasar kawruh, forum komunitas lan webinar
  • Ngobrol langsung kasedhiya Senin nganti Kamis antarane 4:6 nganti 24:7 EDT (akeh kanggo janji XNUMX/XNUMX)
  • Email & Twitter

Ing babagan kinerja, Squarespace ora apik. Bluehost ditawakake uptime sing luwih apik, kacepetan mbukak kaca sing luwih cepet, lan wektu respons server.

Utamane amarga Squarespace CMS nggabungake skrip liyane (sing ora perlu) tinimbang, a WordPress situs web sing dianakake ing Bluehost.

Situs web sederhana sing ngemot info sing padha ing Bluehost dimuat 2.5x luwih cepet tinimbang situs web sing padha ing Squarespace. Yen sampeyan bisa luangake wektu luang, sampeyan bisa nyoba eksperimen ing GTMetrix lan Pingdom Tools.

Pemenang yaiku: Bluehost minangka pemenang sing jelas saka segi dhukungan, kecepatan, lan kinerja. Dheweke ora mung menehi opsi dhukungan luwih akeh, nanging rep dhukungan uga grapyak lan mangsuli kabeh pitakonanku.

Nalika aku nyoba dhukungan live chat Squarespace, bot terus ngirim pesen kaleng saka ujung liyane. Cekap semanten; Aku ora entuk jawaban kanggo pitakonanku amarga bot isih "sinau."

Yen sampeyan ngupayakake kinerja sing apik, luwih becik sampeyan entuk Bluehost. Nyetel sumber daya sampeyan ing Bluehost langsung lan larang regane.

Kita ora bisa ngomong padha babagan Squarespace. Sampeyan kudu ngerti kabutuhan mbesuk supaya bisa tetep efektif nalika mundhak.

Kacepetan penting, Bluehost luwih cepet tinimbang Squarespace amarga pendekatan ringkes kanggo nggawe situs web. Sampeyan uga bebas ngoptimalake situs web kanthi luwih cepet nggunakake plugin cache.

Bluehost vs Squarespace: Rencana & Rega

Kita wis nutupi fitur sing Bluehost lan penawaran Squarespace, nanging regane regane pira? Apa pilihan sing luwih murah? Pitakon sing luwih apik yaiku: Perusahaan hosting sing nyedhiyakake dhuwit kanthi rega paling apik?

Bluehost nawakake papat rencana rega:

bluehost reregan
  • dhasar rencana sing regane $ 2.95 / wulan
  • Plus rencana rego $ 5.45 saben wulan
  • Choice Plus rencana arep regane $ 5.45 saben wulan
  • saben rencana kanthi $ 13.95 saben wulan

Elinga, sampeyan mung entuk rega diskon kasebut yen sampeyan mlebu 36 wulan, yaiku, istilah 3 taun.

Kajaba iku, Squarespace wis regane papat rencana, nanging ora bisa mbandhingake Bluehost:

Miwiti
karo Bluehostweb hosting saiki

regane squarespace
  • Personal rencana sing regane $ 12 / wulan yen mbayar tahunan ($ 16 yen mbayar saben wulan)
  • Bisnis rencana sing larang regane $ 18 saben wulan nalika sampeyan mbayar saben taun ($ 26 yen sampeyan mbayar saben wulan)
  • Perdagangan Dasar rencana rega $ 26 saben wulan (tagihan tahunan), $ 30 nalika dibayar saben wulan
  • Dagang Lanjut rego $ 40 saben wulan nalika mbayar tahunan. $ 46 saben wulan nalika mbayar saben wulan

Miwiti
karo Squarespace saiki

Simpen 10% saka langganan situs web utawa domain sing pisanan kanthi nggunakake kode kasebut MITRA10

Pemenang yaiku: Bluehost minangka host web sing luwih murah lan duwe regane paling apik kanggo dhuwit. Sanajan rencana Advanced Commerce, Squarespace ora bisa menehi fitur sing sampeyan Bluehost Nawakake.

Sampeyan duwe keluwesan luwih akeh ing Bluehost, lan luwih akeh nggawe situs web kaya sing sampeyan pikirake. Squarespace matesi sampeyan ing babagan fitur lan kebebasan kreatif.

Lan mesthine, ana kridit pemasaran sing regane $ 200 sing sampeyan entuk Bluehost. Squarespace nawakake mung $ 100.

Bluehost vs Squarespace: Keuntungan & Kekurangan

Bluehost Pros

  • Dhukungan 24/7/365
  • Rencana hosting sing mampu
  • Kinerja kanthi skala kanthi gampang
  • Bandwidth, panyimpenan, email, lan hosting domain sing ora winates
  • Jeneng domain gratis
  • WordPress, Joomla, Magenta lan CMSes liyane

Bluehost cons

  • Ora ana Hosting adhedhasar Windows
  • Hosting murah nanging sampeyan kudu ndhaptar jangka panjang
  • Dhukungan bisa uga dadi alon
  • Ora ana migrasi situs gratis

Pros squarespace

  • Cithakan situs sing wis digawe
  • Dhukungan lan dhukungan sing ramah anggere sampeyan nyekel sajrone jam kerja
  • iOS ponsel app kanggo ngowahi situs ing smartphone sampeyan
  • Fitur blog

Cons Squarespace

  • Kemampuan uga editor editor situs web
  • Ora cocog kanggo situs web multi-basa
  • Ora cocog kanggo situs web sing luwih gedhe kanthi hierachy menu jero
  • Kecepatan kaca sing apik

Summary

Tanpa mangu, Bluehost minangka pemenang utama dina iki. Dheweke nawakake rega sing luwih murah, luwih akeh fitur, kinerja sing luwih apik, lan dhukungan luar biasa. Squarespace mbokmenawa bakal luwih apik ing a Bandhinge squarespace vs Wix.

Nalika sampeyan jugangan Bluehost vs Squarespace, sampeyan kanthi praktis mbandhingake rong kewan sing beda. Nanging babagan hosting, Bluehost minangka pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. Dadi, kenapa ora nyoba saiki?

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.