Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

WP Engine vs Bluehost comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

WP Engine vs Bluehost bandhing saka head-to-head nalika fitur penting kayata kinerja, rega, pro lan kontra - ditinjau kanggo mbantu sampeyan milih sadurunge mutusake mlebu karo panyedhiya hosting web kasebut.

Mikir babagan mlebu karo salah siji WP Engine vs Bluehost kanggo hosting sampeyan WordPress situs?

WP Engine yaiku premium sing kondhang dikelola WordPress perusahaan hosting ing kana, nalika Bluehost bubar wiwit nawakake layanan hosting WP sing dikelola. Yen fitur lan kinerja minangka faktor utama kanggo sampeyan, banjur tindakake WP Engine, nanging yen rega (kurang) minangka faktor utama kanggo sampeyan banjur pilih Bluehost.

WP Engine nawakake layanan unik. Dheweke nyedhiyakake migrasi situs gratis nganti limang situs, lan sampeyan bisa nggunakake dashboard manajemen hosting kanthi siji klik mouse. Dhukungan pelanggan uga misuwur, tegese yen ana kesalahan mula kudu mbantu sampeyan ndandani (cathetan: iki ora kalebu prekara nambah plugin utawa registrasi jeneng domain).

Bluehost uga nawakake layanan unik. Dheweke nawakake gratis WordPress panginstalan saka situs, nggawe gampang kanggo sapa wae kanggo miwiti blog kanthi mung siji klik mouse. Dhukungan pelanggan ora apik WP Engine'S sanadyan - nanging isih cukup wewenang kanggo njupuk sampeyan bali lan mlaku ing wektu cendhak.

Gunakake tabel perbandingan ing ngisor iki kanggo sinau apa bedane.

Bluehost vs WP Engine comparison

BluehostKolom Ninja 34

Bluehost

WP Engine

Babagan:Bluehost nyedhiyakake layanan hosting kanthi bandwidth tanpa wates, ruang hosting, lan akun email. Nduwe reputasi kinerja sing kuat, dhukungan pelanggan sing apik lan rega sing kompetitif.WP Engine minangka ngatur, aman lan dipercaya WordPress host sing nawakake fitur sange kayata nganyari keamanan otomatis, serep saben dina, titik mulihake siji-klik, caching otomatis + liyane
Diadegake ing:19962010
BBB Rating:A+A+
Alamat:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097504 Street Lavaca, Suite 1000, Austin, TX 78701
Phone Number:(888) 401-4678(512) 827-3500
Alamat email:Ora Didaftar[email dilindhungi]
Jinis Dhukungan:Dhukungan Telpon, Live, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Provo, Utah18 lokasi server global
Rega Saben wulan:Saka $ 2.95 saben wulanSaka $ 28.00 saben wulan
Transfer data Unlimited:YaOra Ana
Storage Data Unlimited:YaOra Ana
Email Unlimited:YaOra Ana
Hosting Multiple Domain:YaYa (kajaba Rencana Piranti)
Hosting Controlpanel / Antarmuka:cPanelWP Engine Portal Klien
Jaminan Uptime Server:Ora Ana99.90%
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 Days60 Days
Darmabakti Hosting kasedhiya:YaYa
Bonus & Ekstra:Search Engine Submission Tools. $100 Google Kredit Iklan. Kredit Iklan Facebook $50. Daftar Yellowpages Gratis.CDN (Jaringan Pangiriman Konten) kalebu ing rencana profesional lan bisnis. Teknologi EverCache nyepetake wektu ngisi kaca. Institusi sing bisa ditransfer lan Transfer Transfer. Gratis Ayo Ndhaptar sertifikat SSL. Page Speed ​​Tester alat.
The Good: Macem-macem Rencana Hosting: Bluehost nawakake hosting bareng, VPS, hosting khusus lan cloud uga pilihan kaya sing dikelola WordPress hosting, menehi sampeyan keluwesan supaya bisa skala situs kanthi gampang miturut kebutuhan hosting sing ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya dhiri sing paling apik saka host apa wae, Bluehost duwe tentara ahli sing tumindak cepet sing siyap ngrewangi sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa live chat.
Kebijakan Pembayaran Balik sing Apik: Bluehost bakal menehi sampeyan mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbalekaken kanthi pro-rating yen mbatalake ngluwihi periode kasebut.
Bluehost reregan diwiwiti kanthi $ 2.95 saben wulan.
Optimized Kanggo WordPress: WP Engine fokus menehi sing paling apik WordPress pengalaman hosting bisa.
Skala Ukuran: WP EngineAlat skala geser mbantu sampeyan nemokake rencana sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.
WordPress- Pusat Keamanan: WP Engine duwe DDoS lan mitigasi brute force, ngawasi jaringan wektu nyata, lan instalasi terus-terusan patch lan nganyari paling anyar kanggo njamin keamanan paling apik kanggo situs web sampeyan.
WP Engine reregan diwiwiti kanthi $ 25 saben wulan.
Bad: Ora Ana Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo downtime sing suwe utawa ora dikarepake.
Biaya Migrasi Situs Web: Ora kaya sawetara pesaing, Bluehost ngisi biaya tambahan yen pengin migrasi situs web utawa akun cPanel sing wis ana.
Kanggo pilihan liyane, coba pikirake iki Bluehost alternatif.
Mung nyedhiyakake WordPress Hosting: WP Engine eksklusif nawakake ngatur WordPress hosting
Rencana larang: WP Engine'S plans teka karo pesawat larang regane. Nanging sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar, yaiku layanan sing apik lan berkualitas.
Kanggo pilihan liyane, coba pikirake iki WP Engine alternatif.
Summary:Bluehost (deleng kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna sing dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Hosting khusus.kanthi WP Engine (nyemak) sampeyan entuk fitur sing luar biasa kayata serep saben dina lan scan malware firewall. Iku uga SSL evercache siap lan CDN siap karo 1-klik mulihake. Pelanggan sing kasengsem bisa nyoba produk kasebut sajrone 60 dina, tanpa resiko. Ana uga akses kanggo pangguna WP Engine Plugin Migrasi kanggo transfer gampang situs sampeyan. Ana uga lingkungan area pementasan sing migunani banget kanggo nyoba tema utawa plugin.

Dolan maring Bluehost

Dolan maring WP Engine

WP Engine minangka pilihan sing luwih apik kanggo pangguna sing luwih berpengalaman sing pengin nggunakake dhukungan pelanggan, migrasi situs, lan dashboard manajemen. Kanggo sing ora pati ngerti WordPress utawa cara kerjane, Bluehost bakal dadi pilihan sing luwih gampang amarga nawakake layanan instalasi gratis sing dadi luwih gampang. Kelemahane yaiku dhukungan pelanggan bisa uga ora apik, nanging isih apik.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.