Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

SiteGround vs HostGator Comparison

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan mbandhingake SiteGround vs HostGator, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Yen ndeleng nalika wis dibakar dening perusahaan perusahaan sadurunge, aku ngerti pentinge njupuk keputusan sing jelas nalika ngebotake pilihanku.

Milih perusahaan hosting situs web sing salah kanthi nyata bisa sabotase bisnis online sampeyan. Sampeyan ora mung bakal kelangan dhuwit, nanging uga kerja keras kanggo nggawe situs web sing angel.

Kaya ngono, luwih becik miwiti karo layanan hosting situs web sing apik wiwit wiwitan. Sampeyan bakal ngindhari akeh gangguan lan stres sing gegandhengan amarga situs web sampeyan manggon ing papan sing aman

Ing dina iki SiteGround vs kiriman perbandingan HostGator, kita sinau luwih lengkap babagan loro panyedhiya hosting situs web sing paling populer. SiteGround vs HostGator, endi host web sing luwih apik?

Ayo diwiwiti kanthi sinau luwih lengkap babagan saben perusahaan hosting situs web. Sawetara info latar mburi ora krasa lara, bener?

SiteGround vs HostGator: Ringkesan

apa SiteGround?

siteground

SiteGround iku layanan web hosting Fantastic digawe kanggo manajemen situs web sing gampang. Perusahaan iki didegake dening Ivo Tzenov bali ing taun 2004.

  • Kabeh rencana teka kanthi hosting sing ngatur.
  • Apa mitra resmi saka WordPress.org.
  • Drive SSD gratis kasedhiya ing kabeh rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by Google Cloud, PHP7, HTTP/2 lan NGINX + cache
  • Kabeh pelanggan entuk sertifikat SSL gratis (Ayo Encrypt) lan Cloudflare CDN.
  • Ana garansi dhuwit bali 30 dina.

Saiki, perusahaan kasebut dadi kantor pusat ing Washington, DC, lan duwe luwih saka 500 karyawan sing kerja saka patang kantor beda sing nyebar ing global.

SiteGround ora ndhelikake kasunyatan sing padha nandur modal ing kasenengan karyawan. Dheweke nyewa bakat sing paling apik lan banjur nglatih karyawan dadi ahli paling dhuwur ing industri kasebut. Kajaba iku, dheweke nggawe ruang kantor sing nyaman lan inspirasi lan menehi motivasi SiteGroundkanggo nggayuh keseimbangan kerja lan urip sing sehat.

Kanggo ndhukung dhaptar layanan sing saya tambah akeh, lan nawakake kecepatan hosting sing cepet, SiteGround ngoperasikake sawetara pusat data ing saindenging jagad.

siteground ngatur wordpress alat hosting

Ing wektu nulis, SiteGround dadi tuan rumah luwih saka 2 yuta domain, tegese iku pilihan populer kanggo pamula lan pangguna sing duwe pengalaman.

Portopolio layanan kasebut kalebu hosting sing dituduhake, dikelola WordPress hosting, optimisasi hosting WooCommerce, hosting awan, hosting reseller, lan hosting perusahaan. Kabeh rencana ditawani kanthi regane.

SiteGround minangka pionir ing teknologi hosting. Perusahaan ngembangake solusi piranti lunak umur anyar kanggo optimasi kacepetan, isolasi akun, pemantauan, lan reaksi. Thanks kanggo teknologi anyar, SiteGround nawakake hosting situs web sing kuwat lan aman.

Keuntungan liyane kalebu hosting email, registrasi domain, SSL gratis, CDN gratis, migrasi situs, tutorial rinci, rencana siswa murah reged, kemitraan fakultas gratis, lan serep saben dinaneantarane liyane.

SiteGround dilengkapi garansi dhuwit bali 30 dina, supaya sampeyan bisa nyoba nyopir layanan hosting tanpa kuwatir. Kajaba iku, perusahaan kasebut misuwur amarga dhukungan lintang.

Apa HostGator?

siteground vs hostgator - apa hostgator

Hostgator minangka salah sawijining 10 perusahaan situs web sing paling gedhe ing donya. Saiki, dheweke dadi luwih saka 8 yuta domain saka blog pribadi nganti Fortune 500 situs web.

  • Mundur dhuwit 45 dina & njamin uptime server 99.9%.
  • Panyimpenan & bandwidth tanpa wates.
  • Situs web, Domain, MYSQL & Transfer Script gratis.
  • Firewall sing disesuaikan marang serangan DDoS.
  • Gratis SSL Certificate karo Ayo Encrypt.
  • Dhukungan 24/7/365 liwat Sistem Telpon, Live Chat, lan Tiket.
  • Nganti 2.5x server sing luwih cepet, Global CDN, Gawe serep & Mulihake Daily, Penghapusan Malware otomatis (HostGator's Managed WordPress Hosting mung).
  • 1-Klik WordPress Instalasi.

Host web diadegake ing taun 2002 dening Brent Oxley, sing nggawe perusahaan kasebut saka ruangan asrama ing Florida Atlantik University.

Saka klambi cilik sing mung telung server, HostGator wis dadi perusahaan hosting situs web sing gedhe kanthi luwih saka 1000 karyawan lan luwih saka 7000 server.

Dina iki, HostGator diduweni dening Endurance International Group (EIG), organisasi sing duwe atusan merek sing gegandhengan karo IT, kalebu Bluehost.

fitur host

HostGator nawakake macem-macem opsi hosting lan sawetara alat kanggo mbantu cepet online. Dheweke nawakake sampeyan nuduhake hosting, WordPress hosting, server pribadi virtual, lan hosting darmabakti.

Ndhuwur, dheweke nawakake tukang situs web seret lan selehake sing mbantu sampeyan nggawe situs web profesional kanthi cepet. Kanggo mbantu sampeyan langsung adol, dheweke uga nawakake fitur e-commerce.

Dheweke duwe pirang-pirang rencana hosting, lan masing-masing duwe dhuwit bali 45 dina lan jaminan uptime 99.99%.

Fitur HostGator liyane kalebu bandwidth unmetered, alat SEO, alamat email gratis, installer aplikasi siji-klik, migrasi situs, sertifikat SSL, $100 Google Kredit AdWords, kredit Bing Ads $100, jeneng domain gratis, lan akeh liyane.

SiteGround vs HostGator: Napa Pilih Siji Saka Liyane?

SiteGround nawakake hosting situs web sing unggul dibandhingake karo HostGator. HostGator minangka perusahaan sing luwih gedhe, nanging SiteGround wis nggawe teknologi ing omah sing nyedhiyakake layanan hosting sing luwih cepet lan dipercaya. SiteGround utamané dihormati kanggo ngatur WordPress hosting

HostGator sumunar ing papan hosting sing dienggo bareng lan nawakake rega sing luwih murah dibandhingake. Isih, dheweke ora duwe apa-apa SiteGround babagan dhukungan pelanggan, keamanan, lan kecepatan muat kaca. HostGator nawakake kridit $200 gratis kanggo miwiti pariwara Google lan Bing, nanging ora ateges apa-apa sanajan sampeyan duwe anggaran sing sithik.

Ing perbandingan head-to-head ing iki SiteGround vs HostGator, Aku ndeleng fitur penting kayata kinerja, reregan, pro, lan kontra. Aku maneh saben wilayah kanggo mbantu sampeyan mutusake sadurunge mlebu karo salah sawijining layanan hosting web sing dienggo bareng iki.

HostGator isih paling populer (kaya sing digoleki ing Google) merek loro, nanging, SiteGroundPopularitas merek wis mundhak sacara dramatis sajrone 5 taun kepungkur lan cepet entuk HostGator.

siteground vs hostgator

Nanging popularitas merek mesthi, ora kabeh nalika kepengin nemokake host web sing apik.

SiteGround minangka pemenang unanimous antarane loro perusahaan web hosting iki, thanks kanggo fitur unggul, keamanan, lan kacepetan. Temokake luwih akeh babagan HostGator vs SiteGround ing tabel perbandingan ngisor iki:

SiteGround vs perbandingan HostGator

Kolom Ninja 16Kolom Ninja 29

Hostgator

SiteGround

Babagan:HostGator kalebu klompok layanan hosting EIG sing nyedhiyakake rencana hosting murah lan panggunaan gratis situs web Weebly sing ngidini bangunan situs gampang.SiteGround dikenal duwe plans cukup diregani kanggo sawijining pelanggan bebarengan karo fitur technical lan support customer sange.
Diadegake ing:20022004
BBB Rating:A+A
Alamat:5005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, TexasSiteGround Kantor, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Phone Number:(866) 964-2867(866) 605-2484
Alamat email:Ora Didaftar[email dilindhungi]
Jinis Dhukungan:Dhukungan Telpon, Live, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Provo, Utah & Houston, TexasChicago Illinois, Amsterdam Walanda, Singapura lan Inggris Inggris
Rega Saben wulan:Saka $ 2.75 saben wulanSaka $ 6.99 saben wulan
Transfer data Unlimited:YaYa
Storage Data Unlimited:YaOra (10GB - 30GB)
Email Unlimited:YaYa
Hosting Multiple Domain:YaYa (Kajaba ing rencana StartUp)
Hosting Controlpanel / Antarmuka:cPanelcPanel
Jaminan Uptime Server:99.90%99.90%
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:45 Days30 Days
Darmabakti Hosting kasedhiya:YaYa
Bonus & Ekstra:$ 100 Google Kredit Adwords. Basekit Site Builder. 4500 Website Cithakan kanggo nggunakake. Plus akeh liyane.Jaringan pengiriman konten CloudFlare (CDN). Gawe serep gratis lan mulihake alat (kajaba karo rencana StartUp). Gratis sertifikat SSL pribadi sak setaun (kajaba karo StartUp).
The Good: Rencana sing Terjangkau: HostGator duwe apa sing sampeyan butuhake yen sampeyan duwe anggaran sing sempit.
Space Disk Unlimited lan Bandwidth: HostGator ora bisa nyedhiyakake panyimpenan utawa lalu lintas saben wulan, mula situs web sampeyan bakal duwe ruangan sing tuwuh.
Pilihan Hosting Windows: HostGator nganakake rencana hosting kelas Pribadi lan Enterprise sing nggunakake OS Windows lan bakal ndhukung situs web ASP.NET.
Jaminan Uptime lan Uang Dhuwit sing Kuat: HostGator njamin paling ora 99.9% uptime lan 45 dina kebak kanggo njaluk mbalekake yen dibutuhake.
Rega HostGator diwiwiti kanthi $ 2.75 saben wulan.
Fitur Premium Gratis: SiteGround kalebu fitur canggih kaya serep saben dina otomatis, CloudFlare CDN, lan sertifikat SSL Ayo Encrypt karo saben rencana.
Rencana sing dioptimalake: SiteGround nawakake paket hosting sing dirancang khusus kanggo kinerja paling dhuwur ing sistem manajemen konten kaya WordPress, Drupal, lan Joomla, utawa platform e-commerce kaya Magento, PrestaShop, lan WooCommerce.
Dhukungan Pelanggan Fantastic: SiteGround njamin wektu balesan cepet ing kabeh saluran dhukungan pelanggan.
Jaminan Uptime Mantap: SiteGround janji sampeyan 99.99% uptime.
SiteGround reregan diwiwiti kanthi $ 6.99 saben wulan.
Bad: Masalah Dhukungan Pelanggan: Mesthi wae HostGator nanggapi obrolan langsung, lan mung mung solusi sing ora biasa.
Tanggung Jawab Lintas Lalu Lintas: HostGator kondhang amarga ngirim email keluhan utawa mindhah pangguna menyang rak server liyane kapan pangguna entuk lonjakan lalu lintas.
Sumber Daya Winates: Sawetara SiteGround rencana murah sing saddled karo watesan kaya domain utawa spasi panyimpenan tutup.
Migrasi Situs Web sing Sluggish: Yen sampeyan duwe situs web sing wis ana, akeh keluhan pangguna sing nuduhake yen sampeyan kudu nyiapake proses transfer sing dawa karo SiteGround.
Ora ana Windows Hosting: SiteGroundKacepetan sing ditambahake gumantung ing teknologi wadah Linux sing canggih, mula aja ngarep-arep hosting berbasis Windows ing kene.
Kanggo pilihan liyane, coba pikirake iki SiteGround alternatif.
Summary:HostGator (deleng) nyedhiyakake registrasi jeneng domain, webmaster, desain web lan alat situs web kanthi rega cukup. Kepuasan pelanggan dijamin kanthi dhukungan jam bunder lan jaminan dhuwit bali 45 dina. Fitur liyane sing nggumunake yaiku 99.9% wektu dhuwur lan daya ijo (eling). Iki minangka layanan hosting web sing apik kanggo para blogger, Joomla, WordPress lan kabeh nutu sing ana gandhengane.SiteGround (nyemak) minangka kerangka dhasar sing sampurna kanggo pangguna dadi blog utawa situs web. Fitur apik banget kayata drive SSD kanggo kabeh rencana lan kinerja cepet kanthi NGINX, HTTP / 2, PHP7 lan CDN gratis. Fitur liyane kalebu sertifikat SSL gratis nganyari app pangguna. Ing aturan keamanan properti lan unik supaya pangguna bisa ngindhari kerentanan sistem. Ana uga transfer situs web gratis lan layanan sing wis diselehake ing telung bawana. Ana uga fitur premium kanggo WordPress bebarengan karo obrolan live sing responsif banget.

Dolan maring HostGator

Dolan maring SiteGround

Kaya sing wis sampeyan sinau ing dina iki SiteGround vs HostGator review, endi perusahaan hosting situs web sing luwih apik?

Ing ringkesan, punika SiteGround luwih apik tinimbang HostGator? Ya, mesthine minangka layanan hosting web sing luwih apik kanggo digunakake.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.