Is SiteGround Scanner Situs SG Layak Dijupuk? (utawa Iku Mbuang Dhuwit?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan nggoleki host web kanggo situs web sampeyan, mesthine sampeyan wis krungu jeneng kasebut Siteground ping sewu saiki. Sawise kabeh, padha salah siji saka host web paling apik kanggo pamula.

Saka $ 2.99 saben wulan

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Yen sampeyan ndhaptar Siteground, sampeyan mbokmenawa kepingin weruh apa SG Site Scanner - tambahan mbayar Siteground nawakake ing kaca ndhaptar - ora lan yen perlu…

Ing artikel iki, aku bakal ngomong babagan opo SiteGround's SG Site Scanner punika lan yen iku worth njupuk kanggo situs web sampeyan…

Apa SG Site Scanner?

SG Site Scanner minangka tambahan sing dibayar Siteground nawakake nalika sampeyan tuku web hosting. Iki mindai lan mbusak malware saka situs web sampeyan.

Yen situs web sampeyan disusupi, peretas bisa uga nginstal virus / malware minangka "lawang mburi" supaya bisa ngontrol lengkap situs web sampeyan.

SG Site Scanner ajeg mindai file situs web kanggo ndeteksi lan mbusak malware. Nanging ora kabeh sing ditindakake. 

Uga nduweni akeh fitur keamanan liyane sing nglindhungi situs web sampeyan saka peretas.

Siteground nawakake Scanner Situs SG nalika sampeyan tuku produk hosting web:

scanner situs sg worth njupuk

Scanner Situs SG biaya $2.49 saben sasi saben situs. Yen sampeyan lagi miwiti, bisa uga katon larang. 

Nanging mikir babagan wektu lan sumber daya sing bakal ilang yen situs web sampeyan disusupi.

Yen sampeyan bingung babagan Siteground'S plans reregan utawa ora bisa mutusaké kang rencana paling apik kanggo sampeyan, mriksa metu review kita Sitegroundrencana regane.

Site Scanner minangka nyolong yen sampeyan lagi mbukak bisnis online sing serius. Bisa nglindhungi situs web sampeyan supaya ora ana ing tangan peretas.

Iki uga nyegah situs web sampeyan supaya ora dicopot Google kanthi mbusak malware sanalika ditemokake.

Apa sing Klebu ing Scanner Situs SG

Pindai Saben & Tandha Langsung

SG Site Scanner mindai kaca lan file situs web sampeyan saben dina. Iki mesthekake yen ora ana malware sing tetep ing situs web sampeyan luwih saka sedina.

mindhai lan tandha

Sisih paling apik babagan alat iki yaiku langsung ngirim tandha email yen nemokake malware ing situs web sampeyan. Iki ngidini sampeyan tumindak sadurunge malware iki bisa mengaruhi apa wae ing situs web sampeyan.

Malware kudu dibusak saka situs web sampeyan meh sanalika ditemokake.

Yen mesin telusur nemokake malware ing situs web sampeyan, situs sampeyan bakal ilang akeh lalu lintas mesin telusuran utawa bisa uga ilang.

SG Site Scanner mbusak malware kanthi otomatis sanalika ditemokake ing situs web sampeyan. Iki nyegah malware saka nggawe owah-owahan ing konten sampeyan utawa ngrusak pangguna situs web sampeyan.

Email saben minggu

Saben minggu, SG Site Scanner ngirim email prasaja sing ngandhani yen ana malware sing ditemokake ing situs web sampeyan. Biasane email iki ora bisa dideteksi apa-apa, sing apik!

Email iki mung email ringkesan sing ngandhani apa sing kedadeyan ing situs web sampeyan sajrone 7 dina kepungkur. Sampeyan bakal nampa tandha email langsung yen malware ditemokake ing situs web sampeyan.

Email iki uga bakal menehi katrangan yen sampeyan butuh tindakan, sing jarang kedadeyan:

sg scanner email tandha

Email iki uga ngandhani yen jeneng domain situs web sampeyan wis ditemokake ing dhaptar ireng domain. Daftar ireng domain minangka nasib paling ala kanggo jeneng domain. 

Nalika domain didaftar ireng, browser nampilake bebaya kaca lengkap nalika pangguna nyoba ngunjungi domain kasebut. Ora mung iku, pangguna kudu nampa bebaya sadurunge ngunjungi situs web sampeyan.

SG Site Scanner bakal mbusak malware saka situs web sampeyan sadurunge nyebabake domain sampeyan mlebu ing daftar ireng. Lan bakal menehi sampeyan ngerti yen domain sampeyan wis didaftar ireng supaya sampeyan bisa njupuk tindakan sing cocog.

Antarmuka Pancen Prasaja

Siteground Antarmuka Site Scanner dirancang kanggo pamula. Iku pancene prasaja lan nggampangake ngatur kabeh setelan sing gegandhengan karo keamanan.

dashboard scanner

Sampeyan mbokmenawa meh ora perlu nggunakake antarmuka / dashboard iki amarga Site Scanner minangka alat set-it-and-forget-it. 

Sawise sampeyan ngaktifake, sampeyan ora bakal kudu ngganti utawa ngatur.

Wektu mung sampeyan kudu nggunakake yaiku yen sampeyan pengin meksa scan kanggo situs web sampeyan. Yen sampeyan mikir situs sampeyan tumindak aneh, sampeyan bisa uga pengin mindhai kanggo malware.

Antarmuka uga nuduhake asil scan sadurunge:

sitescanner-laporan

Iki menehi idea babagan apa sing kedadeyan karo situs web sampeyan. Umume sampeyan ora perlu ngunjungi kaca iki amarga Site Scanner bakal ngirim email saben minggu kanthi ringkesan apa sing ditemokake (yen ana apa-apa)…

Nyegah Situs Sampeyan Saka Infèksi Kanthi Malware

Malware ora mesthi file .exe. Bisa apa wae. Bisa dadi file dokumen sing katon ora mbebayani utawa malah file mp3. 

Yen peretas ngunggah malware menyang situs web sampeyan, kemungkinan sampeyan ora bakal ngerti dhewe.

Yen situs web sampeyan entuk kena infeksi malware, peretas sing nginstal bakal entuk akses lengkap menyang server sampeyan. 

Dheweke banjur bisa ngganti isi situs web sampeyan utawa nggunakake kanggo tujuan jahat kayata phishing lan apus. Bisa uga nambah kode menyang situs sampeyan sing njaluk pelanggan ndownload virus.

Iki ngendi alat mindhai situs kaya SG Site Scanner bisa mbantu. Ajeg mindai kaca lan file situs web kanggo malware lan mbusak yen ditemokake.

Untung lan rugine

Siteground Site Scanner nduweni akeh pro lan kontra. Iku ora kanggo kabeh wong.

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu digatekake sadurunge entuk langganan:

Pros

  • Tentrem atine: Kanthi alat iki ing situs web sampeyan, sampeyan bisa yakin manawa malware bakal ditemokake lan dibusak ing sawetara dina sawise diunggah menyang situs web sampeyan. Peretas bisa nginstal malware ing situs web sampeyan tanpa sampeyan ngerti. Alat iki kanthi otomatis mindai situs web sampeyan kanthi rutin kanggo malware.
  • Nyegah mbusak saka mesin telusur: Search Engine pancen sengit situs web sing kena infeksi malware. Yen Google nemokake yen situs web sampeyan kena infeksi malware, banjur bakal nyelehake situs sampeyan kaya watu. Alat iki bakal mbusak malware sadurunge dadi masalah.
  • Nyegah domain sampeyan ora mlebu daftar ireng: Yen situs web sampeyan kena infeksi malware lan tetep kena infeksi sajrone sawetara wulan, mula bisa uga kadhaptar ing dhaptar ireng domain. Yen domain sampeyan kadhaptar ing daftar ireng domain, browser bakal nampilake kaca peringatan sing gedhe nalika ana wong sing ngunjungi situs web sampeyan. Iki bisa ngrusak reputasi bisnis online apa wae.

cons

  • Bisa rada larang yen sampeyan lagi miwiti: Regane $2.49 saben wulan saben situs kanggo taun pisanan. Yen sampeyan duwe anggaran, mula sampeyan ora butuh alat iki.
  • Rega nganyari maneh tikel rega promosi taun pisanan: Siteground bakal ngisi sampeyan $4.99 saben sasi saben situs kanggo alat iki nalika sampeyan gawe anyar. Iki kaping pindho rega taun pisanan.
  • Ora nindakake akeh: Ora kaya alat keamanan situs web liyane kayata Wordfence, alat iki ora akeh. Supaya adil, uga ora larang regane kaya alat keamanan premium kaya Wordfence. Yen sampeyan ngarep-arep iki minangka panacea kanggo kabeh masalah keamanan situs sampeyan, mula sampeyan salah!

Apa Scanner Situs SG Worth The Money?

Scanner Situs SG bisa uga dudu alat keamanan sing paling kuat kanggo ngamanake situs web sampeyan. 

Nanging alat sing apik yen sampeyan pengin tentrem atine ngerti yen malware ora bisa urip ing situs web luwih saka sawetara jam.

Yen sampeyan isih ing pager babagan SiteGround ing umum, mriksa metu sandi review saka Sitegroundweb hosting.

Bakal mbusak kabeh keraguan lan mbantu sampeyan nggawe keputusan sing dididik. Lan yen sampeyan wis mutusaké arep karo Siteground, banjur priksa pandhuan kita ing carane mlebu karo Siteground lan Carane nginstal WordPress.

Yen sampeyan ana ing budget a, Aku Highly Rekomendasi arep karo free WordPress plugin kayata Wordfence tinimbang SG Site Scanner.

Lan yen sampeyan nggunakake WordPress, ora ana akeh sing kudu kuwatir! WordPress minangka piranti lunak manajemen konten sing aman sing aktif dikembangake dening ewonan pangembang ing saindenging jagad.

Lan salah siji cara mung hacker bisa hack Panjenengan WordPress situs yen sampeyan nindakake soko salah, utawa nginstal plugin ngrugekke utawa tema. 

Yen sampeyan tetep nganyari plugin lan tema, mula ora ana kemungkinan sing bisa hack situs web sampeyan.

Home » web Hosting » Is SiteGround Scanner Situs SG Layak Dijupuk? (utawa Iku Mbuang Dhuwit?)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.