Is SiteGround Apik Kanggo Pemula Lengkap?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan mikir mbukak situs web karo SiteGround? Sampeyan bisa uga wis krungu jeneng kasebut kaping sewu yen sampeyan nggoleki panyedhiya hosting web sing bisa dipercaya. Ewonan bisnis ing saindenging jagad dipercaya.

Saka $ 2.99 saben wulan

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

TAPI iku SiteGround apik kanggo pemula? Apa dheweke nggawe gampang mbangun, ngluncurake, lan ngatur situs web sampeyan?

Ing artikel iki, aku bakal mangsuli loro pitakonan kasebut.

Summary: Is SiteGround apik kanggo pamula?

SiteGround iku super-gampang kanggo mlebu karo lan masang WordPress on, padha menehi pangguna lan proses onboarding gampang Lan padha kuku ing telung S saka web hosting:

  • kacepetan: Server sing mbukak ing premium Google Cloud Platform. Situs web sampeyan bakal mbukak kanthi cepet.
  • keamanan: Siteground wis ing bisnis kanggo liwat dasawarsa lan padha duwe paling-ing-kelas ngukur keamanan ing Panggonan.
  • dhukungan: Tim dhukungan sing unggul ing industri bakal mbantu ngatasi masalah hosting web sampeyan sajrone sawetara menit.

Ayo goleki apa sing ditawakake kanthi luwih rinci:

Sing SiteGroundPenawaran sing Apik Kanggo Pemula?

SiteGround nawakake macem-macem produk kanggo pamula kalebu Shared Hosting, WordPress Hosting, lan Hosting WooCommerce.

Penawarane bisa skalabel, tegese sampeyan bisa terus nggedhekake bisnis sampeyan tanpa kuwatir babagan backend teknis.

Kabeh produk kasebut cocog kanggo macem-macem jinis situs web. Ayo kula break mudhun lan menehi ringkesan prasaja apa apa lan kurban apa sing paling apik kanggo sampeyan.

DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

sambungan Hosting

Shared Hosting utawa Web Hosting punika SiteGroundproduk entry-level sing dirancang karo pamula ing atine.

Iku paket web hosting terjangkau sing kalebu kabeh sing perlu kanggo miwiti lan mbukak situs web sukses.

Rencana Shared Hosting dirancang kanggo pamula. Deleng carane terjangkau regane karo rega Saka $ 2.99 saben wulan.

siteground rencana hosting web

Lan apa bedane SiteGround yaiku rencanane banget loman. Dheweke ora mbatesi akeh rencana kaya sing ditindakake panyedhiya hosting web liyane.

Contone, dheweke nawakake email gratis ing jeneng domain sampeyan dhewe. Umume host web ngisi akeh dhuwit kanggo layanan iki. Sampeyan uga entuk CDN gratis lan lalu lintas sing ora diukur.

WordPress hosting

Yen sampeyan miwiti situs web pisanan, iki produk sing dakkarepake. WordPress minangka CMS paling apik kanggo pamula. Gampang kanggo sinau lan nggawe situs web gampang banget. 

Sampeyan bisa sinau carane nggunakake ing wayah sore.

Sisih paling bab WordPress yaiku nggawe gampang banget kanggo ngatur situs web sampeyan. Sampeyan bisa milih saka ewu free Cithakan kasedhiya kanggo WordPress:

wordpress

Sampeyan uga bisa nginstal plugin frees kanggo ngluwihi fungsi situs web sampeyan. Apa wae fitur sing pengin ditambahake menyang situs web, sampeyan bisa uga nemokake plugin kasebut:

Plugins

Lan yen sampeyan ora bisa nemokake tema utawa plugin gratis sing cocog karo kabutuhan sampeyan, ana ewonan plugin premium ing pasar. 

Utawa sampeyan bisa ngrekrut a freelance WordPress pangembang kanggo nambah fitur anyar menyang situs web sampeyan.

SiteGroundrega kanggo WordPress padha karo rega Shared Hosting…

Sampeyan njaluk kabeh sing perlu kanggo mbukak a WordPress situs web kanthi rega terjangkau mung $3.99 saben wulan.

WooCommerce Hosting

Yen sampeyan mikir miwiti toko online, WooCommerce minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. 

Iku plugin kanggo WordPress sing ngidini sampeyan adol produk fisik lan digital ing situs web sampeyan dhewe. Alesan ngapa iku dadi populer iku mlaku ing ndhuwur WordPress.

SiteGround nggawe situs WooCommerce gampang diluncurake. Yen sampeyan entuk hosting WooCommerce, sampeyan bakal entuk WooCommerce sing wis diinstal WordPress.

WooCommerce nggawe gampang banget kanggo miwiti adol online lan dilengkapi kabeh fitur sing dibutuhake kanggo miwiti lan ngatur toko online.

Sisih paling apik yaiku SiteGroundRencana hosting WooCommerce terjangkau banget lan tindakake rega sing padha WordPress rencana hosting…

siteground WooCommerce

Lan sampeyan entuk kabeh fitur sing bakal ditindakake ing Shared Hosting utawa WordPress Hosting. Sampeyan entuk alamat email gratis kanggo situs web sampeyan. 

Sampeyan uga entuk layanan CDN gratis kanggo nambah kacepetan situs web sampeyan. Lan sampeyan entuk serep saben dina gratis.

If SiteGround's reregan confuses sampeyan, mriksa metu review kita saka SiteGroundrencana regane. Iki bakal mbantu sampeyan mutusake rencana sing cocog kanggo situs web bisnis sampeyan.

Yen sampeyan serius babagan mbangun bisnis online, Aku nyaranake pindhah menyang rencana GoGeek. Iku mesthi worth rega diwenehi carane akeh fitur nerangake karo.

SiteGround fitur

WordPress

Kabeh rencana wis diinstal kanthi WordPress. WordPress minangka Sistem Manajemen Konten sing paling gampang kanggo pamula. Sampeyan bisa sinau ing wayah sore.

Sisih paling bab WordPress iku carane extensible iku. Sampeyan bisa nambah macem-macem fitur anyar sing dikarepake menyang situs web kanthi nginstal plugin. 

Sampeyan uga bisa ngganti tampilan lan rasa situs web kanthi nginstal tema sing beda.

Lan yen sampeyan pengin nambah fitur menyang situs web sing ora kasedhiya minangka plugin, sampeyan bisa nyewa a freelancer kanggo nindakake. 

Njupuk dipikir ing carane akeh freelancers nawakake macem-macem layanan ing Fiverr kanggo WordPress:

fiverr wordpress manggung

Dashboard sing prasaja lan gampang digunakake

SiteGround nawakake dashboard tenan prasaja sing dirancang karo wiwitan ing atine. 

Umume host web liyane nawakake panel dashboard hosting web rumit sing mbutuhake jam sinau.

Sampeyan bisa Pick munggah SiteGround's panel kontrol mung sawetara menit. Dheweke nggawe alat lan fitur sing paling penting ing ngarep lan tengah…

siteground dashboard

Sawise sampeyan miwiti website karo SiteGround, sampeyan bakal bisa ngatur kabeh babagan situs web saka WordPress dashboard admin. 

nanging yen sampeyan kudu ngunggah file anyar langsung menyang server utawa ngganti cara kerja server situs web sampeyan, sampeyan bisa nggunakake dasbor sing gampang iki.

Dashboard uga nuduhake statistik cepet babagan panggunaan server situs web sampeyan. Iki ngidini sampeyan ngerti yen sampeyan ngliwati watesan rencana saiki lan kudu nganyarke.

Google Infrastruktur Awan

SiteGround mlaku ing ndhuwur Google Platform Awan. 

Dadi, sampeyan bisa yakin manawa situs web sampeyan entuk kaluwihan keamanan lan infrastruktur sing padha biasane mung kanggo perusahaan perusahaan.

siteground google maya

Google Server Cloud ngluwihi paling akeh platform awan liyane ing pasar, dadi sampeyan bisa yakin situs web sampeyan bakal mbukak kanthi cepet. 

Sampeyan uga entuk keamanan tambahan kanggo situs web sampeyan tuan rumah ing Googleserver.

Dhukungan Menang Penghargaan

SiteGround dikenal kanggo pengalaman support customer anjog industri sange sawijining.

Sampeyan bisa njaluk sesambungan karo SiteGroundTim dhukungan ing sawetara menit lan bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah sampeyan. Sampeyan bisa tekan 24/7.

siteground support

Kanthi Rencana GoGeek, sampeyan entuk dhukungan sing luwih apik. Pitakonan dhukungan sampeyan minangka pelanggan GoGeek diutamakake tegese sampeyan bakal bisa sesambungan karo dhukungan pelanggan kanthi luwih cepet!

SiteGround Pros lan Cons Kanggo Wiwitan

SiteGround bisa uga dadi salah sawijining host web paling apik ing pasar, nanging dudu pilihan sing paling apik kanggo kabeh jinis bisnis.

Iki ora ngomong SiteGround iku ala ing sembarang cara. Kanggo pamula, aku nyaranake SiteGround ing deg-degan!

Nanging sadurunge sampeyan nggawe keputusan pungkasan, ana sawetara pro lan kontra SiteGround sampeyan kudu ngelingi…

Pros

  • Fitur keamanan, kacepetan, lan kinerja sing unggul ing industri, sampeyan bakal entuk Google Server bertenaga awan, PHP ultracepet, keamanan sing ditingkatake, server / klien / cache dinamis, serep on-demand + akeh liyane.
  • Dhukungan pelanggan sing luar biasa: SiteGroundTim dhukungan pelanggan minangka salah sawijining sing paling apik ing industri kasebut. Wangsulane cepet banget, lan dheweke siap nulungi situs web sampeyan 24/7. Yen sampeyan nate kenek snag, mung pencet dheweke lan bakal nulungi sampeyan.
  • Email gratis: Umume perusahaan hosting web ngisi dhuwit akeh yen sampeyan pengin nggawe alamat email ing jeneng domain sampeyan dhewe. SiteGround ngidini sampeyan nggawe akeh alamat email sing dikarepake kanthi gratis.
  • CDN Gratis: SiteGroundCloud CDN nggawe situs web sampeyan luwih cepet kanthi caching lan nglayani file situs web saka server pinggir sing luwih cedhak karo pengunjung. Iki bisa nambah kacepetan situs web sampeyan.
  • DNS Pribadi Gratis: SiteGround ngidini sampeyan nggawe server jeneng khusus sing bisa digunakake karo jeneng domain sing dikelola dening SG.
  • 30-Dina jaminan dhuwit bali: Yen iki pisanan sampeyan miwiti situs web, apa maneh sampeyan bisa njaluk? Ing 30 dina pisanan, yen sampeyan ora marem, sampeyan bisa entuk dhuwit maneh!
  • Gampang WordPress Hosting: SiteGround's WordPress Hosting plans nggawe tenan gampang kanggo tuan rumah lan ngatur a WordPress situs web. Malah rencana hosting sing dienggo bareng teka kanthi cara sing cepet lan ora krasa lara WordPress.

cons

  • Mung server Linux: Yen sampeyan pengin server basis Windows, sampeyan kudu goleki ing papan liya. Yen sampeyan ora ngerti bedane, mula sampeyan ora perlu kuwatir!
  • Ora cPanel: Yen sampeyan pengin cPanel, sampeyan kudu goleki ing papan liya. SiteGround saiki nggunakake "Alat Situs" yaiku panel kontrol kepemilikan sing didhukung Google Cloud lan NGINX. Iki uga tegese sampeyan ora bisa nggunakake LiteSpeed on SiteGround.
  • Ora pilihan sing paling murah: SiteGround minangka host web paling apik kanggo pamula, nanging padha dudu sing paling murah. Yen sampeyan pengin murah, sampeyan bakal kantun dhukungan, linuwih, lan gampang digunakake SiteGround nawakake. Priksa dhaptar sandi alternatif apik kanggo SiteGround.

Ringkesan: Is SiteGround Apik Kanggo Pamula?

Ya, SiteGround gampang dadi salah sawijining host web sing paling apik kanggo pamula sing digunakake ing taun 2022.

Yen sampeyan nggawe situs web pisanan, ora ana sing luwih apik ing njaba…

Sisih paling bab SiteGround'S paket hosting iku menehi sampeyan pilihan cepet lan gampang kanggo nginstal WordPress. Sampeyan mung kudu mriksa kothak nalika mlebu.

Dheweke ngetrapake telung S saka hosting web:

  • Kacepetan: Server kasebut nganggo premium Google Cloud Platform. Situs web sampeyan bakal mbukak kanthi cepet.
  • keamanan: Siteground wis ing bisnis kanggo liwat dasawarsa lan padha duwe paling apik ing-kelas langkah keamanan ing panggonan.
  • Nyokong: Tim dhukungan sing unggul ing industri bakal mbantu ngatasi masalah hosting web sampeyan sajrone sawetara menit.

Minangka pangembang web, aku wis mbantu klienku mbangun lan ngluncurake atusan situs web. SiteGround iku panyedhiya hosting webku.

Aku wis nyaranake lan digunakake kanggo meh kabeh situs web klienku.

Yen sampeyan pengin review luwih jero, maca rinci sandi SiteGround review hosting. Lan yen sampeyan siyap kanggo ndhaptar, maca pandhuan kanggo mlebu karo SiteGround.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.