Is SiteGroundRencana GoGeek Worth It (utawa Tetep karo Rencana GrowBig?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

SiteGround paling akeh host web dianjurake kanggo pamula. Nyatane, kita mesthi menehi rekomendasi kanggo para pamula! Yen sampeyan ndeleng SiteGround's reregan, sampeyan bisa uga pemikiran apa sampeyan kudu pindhah karo rencana paling gedhe.

GoGeek diwiwiti saka $7.99 / bln

Sumber daya server liyane, kacepetan & dhukungan premium

Utawa mungkin sampeyan mikir nganyarke rencana GrowBig menyang GoGeek…

Yen sampeyan ora yakin babagan SiteGroundRencana GoGeek, banjur waca…

Ing artikel iki, aku bakal mbusak kabeh keraguan babagan rencana GoGeek. Ing pungkasan, sampeyan bakal ngerti apa worth mbuwang dhuwit utawa ora.

Apa sing Klebu ing Rencana GoGeek

Rega kanggo SiteGround'S Shared Web Hosting plans lan WordPress Rencana hosting padha. 

Mung prabédan antarane loro iku WordPress hosting rawuh wis diinstal karo WordPress. Dadi, tinjauan rencana GoGeek iki ditrapake kanggo Hosting Web Shared lan WordPress Hosting

Rencana GoGeek dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online sing sukses. 

Apa sampeyan entuk sewu pengunjung saben wulan utawa sepuluh ewu pengunjung saben dina, rencana iki bisa ditindakake tanpa kringet!

DEAL

Sumber daya server liyane, kacepetan & dhukungan premium

GoGeek diwiwiti saka $7.99 / bln

Sekilas, iki sing kalebu ing rencana GoGeek:

siteground rega rencana gogeek kanggo 2022

Yen sampeyan ora yakin rencana apa sing paling apik kanggo sampeyan, priksa sandi review kabeh SiteGround's plans lan prices ngendi aku pindhah liwat wong ing rinci.

Saiki, ayo ngomong babagan kabeh barang sing dikemas karo rencana GoGeek…

situs web Unlimited

Rencana GoGeek ngidini sampeyan dadi tuan rumah situs web tanpa watesan ing siji akun. Rencana iki apik yen sampeyan dadi tuan rumah akeh situs web klien dhewe. 

Kanggo rega murah $7.99 saben wulan, sampeyan bisa dadi tuan rumah situs web klien sing dikarepake.

Yen sampeyan freelancer, sampeyan bisa ngisi klien kanthi biaya saben wulan cilik, lan dadi tuan rumah kabeh situs web ing sak panggonan. 

Pikiraken pinten dhuwit sampeyan bisa entuk saben wulan hosting situs web klien kanggo wong-wong mau!

siteground hosting web gogeek

Sanajan sampeyan ora nindakake pakaryan klien, iku apik kanggo pemilik bisnis. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan seneng nggawe situs web sing bakal teka sadurunge sampeyan miwiti nggarap ide anyar, mula rencana iki bisa ngirit atusan dolar saben taun. 

Tuan rumah minangka akeh situs web sing dikarepake ing siji akun!

Spasi Disk Disk 40 GB

40 GB Ruang Disk cukup kanggo meh kabeh jinis situs web. Iki akeh papan cukup kanggo tuan rumah podcast, kursus video, utawa gambar kabeh katalog produk sampeyan.

Yen situs web sampeyan abot gambar, rencana iki cocog kanggo sampeyan. Sampeyan mbokmenawa ora butuh papan maneh sajrone 2-3 taun sabanjure sanajan sampeyan ngunggah gambar anyar saben dina.

Panggung + Git

SiteGround Alat Pementasan ngidini sampeyan nggawe salinan pangembangan situs web kanthi mung sawetara klik.

pementasan gogeek lan git

Lingkungan pangembangan nylametake sampeyan saka awake dhewe! Ngidini sampeyan nggawe pangowahan ing situs web sampeyan ing lingkungan tes. Pengunjung sampeyan ora bisa ndeleng versi situs sampeyan.

Lan yen sampeyan wis rampung nambah fitur utawa testing anyar, sampeyan bisa masang versi anyar iki kanggo situs ing mung sawetara klik.

Hosting Web Label Putih

SiteGround ngidini sampeyan menehi akses menyang klien nggunakake antarmuka sing prasaja banget:

label putih gogeek

Sampeyan mung kudu ngetik jeneng lan email, lan SiteGround bakal ngirim undhangan. Sisih paling apik yaiku sampeyan bisa milih peran kanggo klien sampeyan. 

Iki ngidini sampeyan mbatesi jumlah kontrol klien ing situs web.

Nalika sampeyan dadi tuan rumah situs klien ing SiteGround, sampeyan bisa menehi akses menyang dashboard hosting web lan ngganti SiteGroundlogo karo sampeyan.

siteground alat situs

Utawa sampeyan ora bisa duwe logo kaya ing gambar ing ndhuwur.

Iki ngidini sampeyan ngisi ekstra saben wulan kanggo hosting lan ngatur situs web.

Dukungan Prioritas

SiteGround dikenal kanggo pengalaman support customer anjog industri sange sawijining.

Sampeyan bisa njaluk sesambungan karo SiteGroundTim dhukungan ing sawetara menit lan bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah sampeyan. Sampeyan bisa tekan 24/7.

siteground support

Kanthi rencana GoGeek, sampeyan entuk dhukungan sing luwih apik. Pitakonan dhukungan sampeyan minangka pelanggan GoGeek diutamakake tegese sampeyan bakal bisa sesambungan karo dhukungan pelanggan kanthi luwih cepet!

Bedane antarane Rencana GrowBig lan GoGeek

Sumber Daya Server liyane

Yen sampeyan pindhah menyang rencana GoGeek, sampeyan bakal entuk luwih akeh sumber daya server (yaiku kinerja situs web sing luwih apik lan wektu mbukak luwih cepet) tinimbang rencana GrowBig lan StartUp.

  • Detik CPU / program lan Eksekusi skrip: 4000 / jam, 40000 / dina, 800000 / wulan
  • Memori server saben proses: 768 MB
  • Inode: 600,000

GoGeek menehi sumber daya 2x luwih akeh tinimbang GrowBig lan sumber daya 3x luwih akeh tinimbang rencana StartUp. GoGeek luwih cepet tinimbang GrowBig amarga dilengkapi sumber daya server liyane.

Sampeyan bakal weruh sing GrowBig lan GoGeek luwih cepet tinimbang StartUp amarga sampeyan entuk luwih akeh sumber daya server.

Luwih Disk Space

Salah sawijining bedane paling gedhe ing antarane rencana GrowBig lan GoGeek yaiku jumlah ruang disk sing sampeyan entuk. 

Kanthi GoGeek, sampeyan entuk ruang disk 40 GB. Kanthi GrowBig, sampeyan mung entuk ruang disk 20 GB.

gogeek papan disk liyane

Yen sampeyan nerbitake akeh konten anyar ing situs web, rencana 20 GB bisa uga ora cukup kanggo sampeyan. 40 GB cukup kanggo umume situs web, malah sing ngunggah akeh gambar anyar saben wulan.

Cacahe Pengunjung

Sanajan ora ana watesan kanggo jumlah pengunjung situs web sampeyan bisa entuk salah siji saka rencana kasebut, rencana GrowBig mung bisa nangani udakara 100 ewu pengunjung saben wulan.

Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan ora bakal bisa nggayuh watesan 100k pengunjung, nanging aja lali yen sampeyan bakal nampa ewonan spam lan klik bot ing situs web sampeyan nalika tuwuh. 

Sing ora ngetung jumlah kunjungan mesin telusur kaya Google lan Yahoo bakal nggawe saben sasi.

gogeek liyane saben wulan kunjungan situs

Rencana GoGeek ing sisih liya bisa ngatasi 4 kaping luwih akeh pengunjung. Dadi, sanajan sampeyan miwiti entuk ewu pengunjung saben wulan, situs web sampeyan bakal bisa nangani beban lan ora alon-alon!

Putih-Label

Yen sampeyan freelancer utawa sing tawaran agensi WordPress hosting, banjur sampeyan kudu rencana iki. Iku ngijini sampeyan putih-label ing SiteGround dashboard lan menehi akses menyang klien sampeyan.

hosting label putih

Sampeyan bisa ngisi klien sampeyan ragad saben wulan kanggo dadi tuan rumah situs web lan nalika ngunjungi SiteGround dashboard, dheweke bakal weruh logo sampeyan.

Lan amarga SiteGround ngijini sampeyan tuan rumah nomer Unlimited situs web ing rencana iki, sampeyan bisa nambah minangka akeh situs klien sing pengin!

Untung lan rugine

Sanajan sampeyan wis mutusake kanggo dadi tuan rumah situs web sampeyan SiteGroundRencana GoGeek utawa arep nganyarke, ing ngisor iki sawetara pro lan kontra sing kudu sampeyan eling:

Pros

  • Sumber daya liyane lan kacepetan luwih cepet: GoGeek menehi sampeyan luwih akeh sumber daya server sing dijamin ngirim wektu mbukak luwih cepet.
  • Ndhukung lalu lintas luwih akeh: Nalika situs sampeyan wiwit entuk daya tarik, sampeyan ora bakal kuwatir babagan watesan lalu lintas. Kanggo paling situs web, ing SiteGround Rencana GoGeek cukup kuat kanggo nangani ewu pengunjung saben wulan.
  • Ruang disk luwih akeh: Yen sampeyan ngunggah akeh gambar menyang sampeyan WordPress situs, sampeyan bakal weruh panggunaan spasi disk spike munggah tenan cepet. Rencana GoGeek dilengkapi ruang disk 40 GB, sing cukup kanggo umume situs web sing akeh gambar.
  • Label putih: Yen sampeyan nindakake karya klien, sampeyan bakal seneng fitur iki. Ngidini sampeyan ndhelikake kasunyatan sing sampeyan gunakake SiteGround. Sampeyan bisa ngganti SiteGround logo karo sampeyan nalika sampeyan menehi akses menyang klien.
  • Dukungan Prioritas: SiteGroundTim dhukungan wis cukup cepet. Nanging luwih becik duwe fitur rencana iki. Yen ngenteni nyambung menyang dhukungan pelanggan nggawe sampeyan pengin narik rambut, sampeyan butuh iki!
  • DNS Pribadi Gratis: Iki ngidini sampeyan nggunakake jeneng domain dhewe minangka Server DNS. Iki bakal nggawe klien sampeyan mikir yen sampeyan pancene host web.

cons

  • Ora kanggo situs hobi: Yen sampeyan mung hosting situs hobi sing ora entuk lalu lintas, sampeyan bisa uga ora butuh rencana iki. Punika dhaptar sandi alternatif apik kanggo SiteGround.
  • Sampeyan ora duwe "situs serius": Yen sampeyan mung muter-muter, banjur rencana iki bisa uga overkill. Nanging yen sampeyan minangka pemilik bisnis sing serius, mula sampeyan butuh rencana iki. Nerangake sumber daya sing cukup kanggo nangani ewu pengunjung saben dina.
  • Bisa rada larang: Yen sampeyan lagi miwiti, rencana iki bisa uga katon larang. Nanging yen sampeyan mbukak bisnis online sing duwe bathi, rega terjangkau rencana iki bakal katon kaya kesalahan akuntansi.

Apa Wektu Kanggo Nganyarke Saka GrowBig menyang GoGeek?

Ya, sing SiteGround Rencana GoGeek worth iku:

Yen situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik, sampeyan butuh rencana iki. Sampeyan ora pengin nggayuh watesan lalu lintas nalika situs web sampeyan lagi viral.

Yen sampeyan ngirim akeh lalu lintas mbayar menyang situs web sampeyan, rencana iki bakal nyimpen akèh dhuwit. Bayangake ngirim lalu lintas ewu dolar menyang situs web saka Iklan Facebook. Lan kelangan kabeh dhuwit iklan kasebut amarga situs web sampeyan mudhun ...

Yen sampeyan ngirim akeh lalu lintas menyang situs web sampeyan, situs web sampeyan bisa uga alon-alon ing rencana sing luwih murah. Yen sampeyan mbuwang sewu dolar saben wulan kanggo iklan, gunakake dhewe lan nganyarke menyang rencana GoGeek ing SiteGroundsitus.

Yen sampeyan pengin luwih akeh fitur keamanan, kacepetan, lan kinerja, sampeyan bakal entuk Google Server bertenaga awan, PHP ultracepet, keamanan sing ditingkatake, server / klien / cache dinamis, serep on-demand + akeh liyane.

Yen sampeyan isih ora yakin babagan SiteGround, mugi kula njamin sing iku salah siji saka host web paling pamula-loropaken

Yen sampeyan kasengsem, maca lengkapku review saka SiteGroundsitus kanggo ngerteni kenapa iki minangka salah sawijining host web paling apik ing pasar.

Home » web Hosting » Is SiteGroundRencana GoGeek Worth It (utawa Tetep karo Rencana GrowBig?)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.