NameHero vs Hostinger (Host Web endi sing kudu sampeyan entuk?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kayane saben perusahaan hosting web sing ngaku duwe layanan paling cepet lan paling aman; ana liyane sing ngaku luwih apik. Asilé yaiku milih layanan sing tepat kanggo dadi tuan rumah situs web sampeyan dadi ngipi elek. Iku ora mbantu yen internet crawling karo review palsu ing subyek.

The JenengHero vs Hostinger dilema iku umum. Aku ngerti iki, mula aku nyoba mbantu para pembaca kaya sampeyan.

Aku bubar tuku loro layanan lan nyoba kabeh fitur utama. Pengalamanku karo dheweke mbantu aku ngumpulake review rinci sing nyakup poin ing ngisor iki:

  • fitur utama
  • Langkah-langkah keamanan lan privasi
  • Reregan
  • dhukungan
  • Fitur ekstra

Aja mikir sampeyan bisa nemokake wektu kanggo maca saben rinci? Mangkene inti utama kanggo mbantu sampeyan mutusake langsung:

Perbedaan utama antarane JenengHero lan Hostinger Hosting yaiku NameHero nyedhiyakake sumber daya server sing luwih apik (RAM, panyimpenan SSD, lan bandwidth) tinimbang Hostinger. Uga nggunakake server sing luwih aman. Hostinger minangka pilihan sing luwih cepet lan luwih terjangkau, saengga cocog kanggo WordPress blog lan situs web sing kurang lalu lintas.

Dadi, yen sampeyan butuh situs bisnis, sampeyan kudu nyoba NameHero. Yen sampeyan luwih seneng pribadi WordPress blog, sampeyan kudu nyoba Hostinger. Sampeyan uga bisa mriksa analisis rinci babagan apa Hostinger apik kanggo WordPress utawa ora.

NameHero vs Hostinger: Fitur Utama Host Web

JenengHeroHostinger
Jinis Hosting● Web hosting
● Hosting pengecer
● hosting VPS
● Cloud Dedicated Server hosting
● Hosting bareng
●        WordPress hosting
● Cloud hosting
● hosting VPS
● hosting cPanel
● hosting CyberPanel
● Minecraft hosting
situs web1 nganti Unlimited1 kanggo 300
Spasi Panyimpen30GB nganti 900GB20GB kanggo 300GB SSD
bandwidth500GB / sasi nganti 10TB / sasi100GB / sasi kanggo Unlimited
dataUnlimited2 nganti Unlimited
kacepetanWektu mbukak situs test: 0.74s nganti 1.15s
Wektu nanggepi: 100ms nganti 500ms
Wektu mbukak situs test: 0.8s nganti 1s
Wektu nanggepi: 25ms nganti 244ms
Uptime100% ing sasi kepungkur100% ing sasi kepungkur
Lokasi ServerNegara 2Negara 7
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeGampang kanggo nggunakake
Panel Kontrol DefaultcPanelhPanel
RAM Server khusus2GB nganti 62GB1GB nganti 16GB

Aku bakal miwiti kanthi nggawa sampeyan liwat kabeh fitur utama sing ditawakake loro JenengHero lan Hostinger.

JenengHero

Fitur NameHero

Web Hosting Fitur Utama

Yen ana siji faktor gedhe sing kudu ditimbang sadurunge tuku host web, mesthine kualitas fitur sing ngiringi hosting. Bisa dipérang dadi patang bagéan:

  1. Kasedhiya jinis hosting
  2. Jumlah situs web sing diidini
  3. Cap bandwidth saben wulan
  4. RAM (biasane migunani kanggo server khusus)

Jinis hosting duwe rong kategori utama: hosting bareng lan hosting khusus. Kanthi hosting sing dienggo bareng, situs web sampeyan nggunakake sumber daya sing padha karo situs liyane ing server tartamtu.

Iki tegese siji situs bisa nggunakake RAM, bandwidth, lan CPU luwih akeh tinimbang situs liyane, sing bisa nyebabake kinerja.

Cara kanggo ngindhari iki yaiku entuk server khusus utawa sumber daya. Mangkono, sampeyan bakal nemtokake RAM lan prosesor tartamtu ing siji utawa sawetara server.

Hosting sing dienggo bareng cocog kanggo hosting situs web bisnis lokal lan blog pribadi. Iku uga pilihan sing luwih terjangkau.

kanggo JenengHero, kita bakal miwiti karo papat jinis hosting kasedhiya: Web, Reseller, VPS, lan Cloud Dedicated Server.

Web lan Pengecer kalebu ing ruang lingkup hosting sing dituduhake. Nanging, Reseller ngidini sampeyan adol sawetara sumber daya menyang 40 - 100 klien lan menehi saben akun dhewe. Yen sampeyan dadi pangembang web, pemasar digital, utawa desainer, iku cara sing paling apik kanggo adol luwih apik.

VPS lan Cloud hosting darmabakti ing alam. Nanging ana bedane. Kanthi hosting VPS, sampeyan ora entuk server fisik lengkap; Nanging, sumber daya penting bakal darmabakti kanggo sampeyan.

Nanging, hosting Cloud Dedicated Server nawakake server sing bisa disesuaikan kanthi rega sing luwih dhuwur. Kabeh saka Rencana sumber daya khusus NameHero nyedhiyani saka 2GB nganti 8GB RAM kanggo VPS lan 8GB nganti 62GB RAM kanggo Cloud.

Saiki sampeyan ngerti jinis hosting layanan, wektune kanggo njelajah fitur umume. Ing babagan tunjangan situs, sampeyan bisa dadi tuan rumah 1 menyang situs web sing ora ana watesan, gumantung saka rencana sampeyan.

Saben wulan bandwidth wiwit saka 500GB lan tutup ing 10TB. Sing ngidini situs sampeyan ngirim lan nompo ton saka data minangka wong nggunakake situs sampeyan.

Lumbung

Sampeyan mbutuhake papan panyimpenan kanggo nyimpen gambar, video, file, lan data liyane ing situs web. Sing ngendi panyimpenan server teka menyang muter. Bisa uga HDD utawa SSD (utawa NVMe). Umume host web nggunakake SSD amarga nggunakake a teknologi anyar lan luwih cepet.

Sampeyan bisa njaluk 30GB nganti 900GB SSD Lumbung. Saka pengalamanku, ora akeh panyedhiya hosting sing bisa menehi kapasitas gedhe. Aku kudu ngomong, aku kaget banget.

Nanging, kanggo nyimpen data situs, sampeyan bisa uga kudu nyimpen dhaptar inventaris, jajak pendapat web, umpan balik pelanggan, petunjuk, lan liya-liyane. Nggawe sawetara basis data bisa mbantu sampeyan entuk iki. JenengHero ngidini kanggo database tanpa watesan ing kabeh rencana.

Performance

Kinerja situs ana hubungane karo kacepetan (waktu mbukak lan nanggepi) lan wektu aktif. Kacepetan mengaruhi pengalaman pangguna lan peringkat mesin telusur, dene wektu aktif nemtokake sepira kerepe hosting sampeyan server mati (ora tanggap).

Umume layanan hosting web ngaku duwe wektu aktif 99.5% utawa luwih, lan malah ngakoni yen kahanan darurat utawa pangopènan sing dijadwalake bisa nyebabake sawetara downtime.

Dadi, aku nindakake sawetara tes Server NameHero lan nemokake ing ngisor iki:

  • Wektu mbukak situs test: 0.74s nganti 1.15s
  • Wektu nanggepi: 100ms nganti 500ms
  • 100% ing sasi kepungkur

Nomer kasebut luwih apik tinimbang sing bisa ditawakake panyedhiya hosting.

Kinerja situs uga gumantung ing lokasi fisik server. Sing luwih cedhak target pamirsa lan pelanggan menyang pusat data, luwih cepet wektu mbukak lan nanggepi. JenengHero mung duwe server ing rong negara: AS lan Walanda.

Interface

JenengHero nggunakake cPanel minangka panel kontrol standar, sing nggawe ngatur hosting situs web luwih gampang, sanajan kanggo pelanggan sing ora duwe pengalaman teknologi. Aku ketemu gampang digunakake.

Hostinger

Hostinger-fitur-3

Web Hosting Fitur Utama

Hostinger wis persiyapan gedhe kanggo pitu hosting plans sawijining, kang sambungan, WordPress, Cloud, VPS, lan liyane.

Sing Dibagi lan WordPress (managed hosting) rencana sampeyan bakal nggunakake sumber daya ing server sing padha karo liyane.

Rencana hosting VPS lan Cloud wis darmabakti ing alam. Loro-lorone nggunakake teknologi partisi kanggo menehi pelanggan sumber daya tartamtu lan ditutup saka blumbang server. Nanging, ana bedane.

Kanthi VPS, sampeyan entuk akses root menyang server, nanging karo Cloud, sampeyan ora. Aku banget nyaranake sampeyan milih Cloud (tanpa akses root) yen sampeyan ora duwe pengalaman tech server utawa ora bisa nyewa wong sing nindakake.

Nawakake rencana hosting VPS 1GB - 16GB RAM lan Cloud, 3GB - 12GB. Kabeh plans ngidini saka 1 menyang situs web sing ora ana watesan saben akun karo 100GB / sasi kanggo Unlimited bandwidth. sumber daya iki Ngartekno kurang saka apa JenengHero yaiku nawakake.

Lumbung

Sampeyan njaluk 20GB nganti 300GB panyimpenan SSD karo Rencana hosting web Hostinger. Sampeyan uga diijini saka 2 menyang database tanpa wates.

Maneh, Hostinger kekurangan sumber daya server. JenengHero nawakake panyimpenan luwih apik ing server.

Performance

Nganti saiki, ora katon apik banget kanggo Hostinger, nanging sawise nyoba kacepetan, aku entuk sawetara asil sing menarik:

  • Wektu mbukak situs test: 0.8s nganti 1s
  • Wektu nanggepi: 25ms nganti 244ms
  • Wektu aktif ing sasi pungkasan: 100%

Iki nuduhake yen Hostinger luwih cepet tinimbang NameHero.

Priksa pusat data lan lokasi server ngasilake luwih positif kanggo perusahaan hosting. Hostinger duwe server ing 7 negara:

  • ing Amerika Serikat
  • ing UK
  • Walanda
  • Lithuania
  • Singapore
  • India
  • Brazil

Interface

Perusahaan kasebut nggunakake panel kontrol dhewe, piranti lunak sing ramah pangguna sing diarani hPanel. Aku ketemu minangka gampang digunakake minangka cPanel.

Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa mriksa ing rinci Hostinger review.

🏆 Pemenang yaiku: NameHero

Iki cedhak, nanging JenengHero njupuk menang panah thanks kanggo sumber daya server unggul, kang cukup kanggo neutralize Hostinger iku kinerja situs luwih.

NameHero vs Hostinger: Keamanan & Privasi Hosting Web

JenengHeroHostinger
Sertifikat SSLYaYa
Keamanan Server● Firewall Aplikasi Web
● Proteksi malware
● ngawasi reputasi
● mod_security
● pangayoman PHP
serepSabenMingguan nganti Saben
Domain KebijakanYa ($5.98 saben taun)Ya ($5 saben taun)

Nalika nggawe situs web ing server host web, sampeyan kudu mesthekake yen informasi sensitif situs lan pengunjung ora bakal dikompromi.

Aku njelajah kabeh ngukur keamanan sing teka karo paket premium karo JenengHero lan Hostinger.

JenengHero

Keamanan NameHero

Sertifikat SSL

Sertifikat SSL bakal ngenkripsi konten lan sambungan situs web sampeyan, supaya adoh saka pihak katelu.

JenengHero nawakake free Ayo Encrypt SSL certificate kanggo saben situs web sing dadi tuan rumah ing platform kasebut.

Keamanan Server

Fitur keamanan minangka cara paling apik kanggo njaga data saben wong sing nggunakake server. JenengHero nyedhiyakake Security Shield, piranti lunak awan sing nyedhiyakake tunjangan ing ngisor iki lan liya-liyane:

  • Firewall Aplikasi Web kanggo ndeteksi serangan
  • Perlindhungan malware kanthi mindhai file ing wektu nyata
  • Ngawasi reputasi kanggo mriksa bisa Google bendera

serep

Sampeyan kudu nggawe serep isi lan setelan situs web yen sampeyan pengin tetep aman. Dipercaya kula, sing gampang kaya instalasi plugin bisa ngrusak akeh (nulis saka pengalaman ing kene).

kanthi JenengHero, aku entuk serep saben dinane, sing keren. Sampeyan bisa njaluk padha ora prakara apa rencana sampeyan milih.

Domain Kebijakan

Nalika sampeyan ndhaptar domain sampeyan, registrar sampeyan mbutuhake info pribadhi tartamtu, yaiku praktik standar. Masalah iki info (jeneng, alamat, nomer telpon, etc.) bakal disimpen ing direktori WHOIS lan kasedhiya kanggo umum.

Kanggo nglindhungi kita saka spammer lan scammers, umume panyedhiya hosting nawakake privasi domain sing ndhelikake kabeh informasi pribadhi ing database umum WHOIS.

Kanggo $5.98 setaun, sampeyan bakal entuk domain privasi karo JenengHero

Hostinger

Keamanan Hostinger

Sertifikat SSL

Hostinger menehi a free Ayo Encrypt SSL certificate ing kabeh plans, preduli saka rega. Sampeyan bisa mriksa pandhuan babagan carane sampeyan bisa nginstal SSL ing kabeh rencana Hostinger.

Keamanan Server

Tak mod_security lan proteksi PHP (Suhosin lan hardening) modul kanggo njaga situs webku.

Gawe serep

Sampeyan bisa njaluk saka saben minggu kanggo serep saben dina gumantung saka rencana lan tingkat regane.

Domain Kebijakan

Aku uga entuk domain privasi ing Hostinger kanggo $ 5 / taun.

🏆 Pemenang yaiku: NameHero

Kanthi Security Shield nawakake perlindungan lan jangkoan sing luwih apik, JenengHero menang iki gampang.

NameHero vs Hostinger: Rencana Rega Hosting Web

 JenengHeroHostinger
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Nem Wulan, Setaun, Rong Taun, Telung TaunSewulan, Setaun, Rong Taun, Patang Taun
Plan paling murah$2.24 / wulan (rencana 3 taun)$1.99 / wulan (rencana 4 taun)
Rencana Shared Hosting Paling larang$ 52.47 / sasi$ 19.98 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 80.55 telung taun (ngirit 75%)$ 95.52 suwene patang taun (ngirit 80%)
Diskon paling apikAna10% diskon siswa 1% kupon diskon
Rega Domain paling murah$ 13.98 / taun$ 0.99 / taun
Dhuwit Mbalik njamindina 30dina 30

Milih rencana sing bener meh padha karo milih layanan hosting web. Temokake pilihan sing paling terjangkau kanggo sampeyan ing ngisor iki.

JenengHero

Rencana NameHero

Mangkene dhaptar ing murah Rencana NameHero adhedhasar tagihan taunan lan regane:

  • Web: $2.74/wulan
  • Pengecer: $ 20.97 / wulan
  • VPS: $ 31.96 / sasi
  • Server Khusus Cloud: $ 223.96 / wulan

Aku ora nemokake tawaran diskon.

Hostinger

Ngisor iki Hostinger iku rencana hosting paling terjangkau (taunan) kanggo saben jinis hosting:

  • Dibagi: $ 3.49 / wulan
  • Awan: $ 14.99 / wulan
  • WordPress: $4.99/wulan
  • cPanel: $4.49 / wulan
  • VPS: $ 3.99 / sasi
  • Server Minecraft: $ 7.95 / wulan
  • CyberPanel: $ 4.95 / wulan

Aku nemokake diskon mung siswa 15% ing situs kasebut. Sampeyan uga bisa nyimpen luwih dening mriksa metu ing Kaca kupon Hostinger.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Nalika ora ana host web sing nawakake uji coba gratis, Hostinger nawakake rencana luwih terjangkau lan diskon khusus.

NameHero vs Hostinger: Dhukungan Pelanggan

 JenengHeroHostinger
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponkasedhiyaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimbangetGood

Ora preduli kualitas produk Saas, sampeyan kudu duwe dhukungan sing bisa dipercaya. Sing nggawa kita menyang babak sabanjure.

JenengHero

Dhukungan NameHero

Karo JenengHero akun, Aku tak akses menyang dhukungan tiket email. Ana uga Dhukungan chatting 24/7. Aku nyoba loro lan entuk respon sajrone 24 jam.

Mbok menawa fitur paling nyengsemaken ana ing dhukungan telpon, sing bisa langka ditemokake ing industri hosting.

Yen sampeyan butuh jawaban sing cepet banget, priksa informasi sing sugih tutorial lan FAQ bagean.

Dadi, aku isih kudu njaluk pendapat pangguna liyane kanggo paling ora bias JenengHero penilaian dhukungan bisa.

Kanggo nemokake iki, aku lunga menyang Trustpilot (platform sing ora ngidini review palsu) lan mriksa 20 review dhukungan pelanggan paling anyar. Saka 20, 19 apik banget lan mung 1 sing ala.

Cetha iku JenengHero nawakake support banget.

Hostinger

Hostinger-support

Prekara ora apik karo Hostinger. Padha duwe 24/7 live chat lan dhukungan tiket email kanthi wektu nanggepi cepet.

Dheweke uga duwe gedhe tutorial lan bagean FAQ. Nanging, ora ana pranata kanggo dhukungan telpon.

Uga, aku katutup 14 banget lan 6 reviews Trustpilot ala kanggo Hostinger. Padha temenan kurban dhukungan apik, nanging perlu dandan.

🏆 Pemenang yaiku: NameHero

Dheweke duwe obrolan langsung lan sistem tiket dhukungan saka tim sing luwih dhuwur.

NameHero vs Hostinger: Ekstra

JenengHeroHostinger
IP khususkasedhiyakasedhiya
Akun emailkasedhiyakasedhiya
Piranti SEOAnakasedhiya
Situs web gratiskasedhiyaAna
Gratis DomainPaket 2/16Paket 8/35
WordPressInstal siji-klikInstal siji-klik
Migrasi Situs Web Gratiskasedhiyakasedhiya

JenengHero

IP khusus

Napa luwih becik duwe alamat IP khusus, sampeyan takon? Inggih, sampeyan entuk tunjangan kayata:

  • Reputasi lan pangiriman email sing luwih apik
  • SEO sing luwih apik
  • Kontrol server liyane
  • Ngapikake kacepetan situs

Kabeh rencana hosting VPS aktif JenengHero tawaran IP darmabakti gratis.

Akun email

Domain sing sampeyan tuan rumah uga dilengkapi email gratis.

Piranti SEO

Aku ora bisa nemokake, mula aku nyaranake sampeyan nyoba plugin utawa alat pihak katelu.

Situs web gratis

JenengHero duwe independen Site situs sing bisa nyoba gratis. Aku digunakake kanggo ngrancang situs web, sanajan sadurunge aku dadi host ing NameHero.

Gratis Domain

Sampeyan mung entuk free jeneng domain karo 2 saka kabeh 16 paket.

WordPress

sampeyan bisa masang WordPress kanggo situs sampeyan kanthi siji klik.

Migrasi Situs Web Gratis

NameHero bakal mbantu sampeyan migrasi konten web menyang server yen wis dadi host ing panyedhiya liyane. Iku rampung gratis.

Hostinger

IP khusus

Kabeh Rencana hosting VPS ing Hostinger tawaran IP darmabakti gratis.

Akun email

Sampeyan uga entuk email adhedhasar domain gratis.

Piranti SEO

Sampeyan bisa nggunakake SEO Toolkit Pro ing akun Hostinger sampeyan.

Situs web gratis

Ora ana pembangun gratis kanggo situs sampeyan, nanging nawakake Zyro, sing nggawe web kanthi rega wiwitan $ 2.90 / sasi.

Gratis Domain

8 saka 35 rencana nawakake jeneng domain gratis.

WordPress

Rencana sampeyan bisa gampang masang WordPress karo siji klik.

Migrasi Situs Web Gratis

kanthi Hostinger, migrasi situs web uga gratis.

🏆 Pemenang yaiku: Hostinger

Iki ana liyane cedhak, nanging Hostinger menang amarga nawakake domain gratis liyane ing paket.

FAQ

Endi sing luwih cepet - NameHero utawa Hostinger?

Hostinger minangka host web sing luwih cepet dibandhingake NameHero. Saka risetku, Hostinger duwe wektu mbukak 0.8s nganti 1s nalika NameHero yaiku 0.74 nganti 1.15s.

Is WordPress sambungan hosting luwih apik ing Hostinger tinimbang NameHero?

Hostinger luwih apik kanggo WordPress amarga super-cepet, terjangkau, lan disambungake menyang sawetara pusat data lan server ing pitung negara.

Apa NameHero apik kanggo pamula?

Ya, pamula bisa ngatur situs kanthi alat NameHero sing ramah pangguna kayata cPanel.

Apa aku bisa njaluk domain gratis?

Sampeyan bisa entuk domain gratis ing Hostinger lan NameHero nalika sampeyan tuku rencana hosting tartamtu.

Ringkesan - Hostinger vs NameHero 2022

Yen aku milih layanan sing luwih apik, aku bakal ujar NameHero minangka pemenang. Panyedhiya hosting nawakake sumber daya server sing akeh saka rencana dhasar nganti perusahaan. NameHero bakal dadi pilihan sing apik kanggo ukuran utawa syarat situs web.

Nglawan NameHero, Hostinger mung sumunar nalika nerangake keterjangkauan. Nyatane, aku bakal menehi saran yen sampeyan butuh situs web cilik sing sampeyan yakin bakal tetep cilik kanggo masa depan sing bisa diramal.

Sanajan situs sampeyan dadi masalah gedhe, Hostinger cukup apik kanggo omah yen sampeyan nganyarke paket.

Sampeyan kudu nyoba NameHero utawa Hostinger kanthi yakin amarga loro-lorone menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.