Hostinger vs. SiteGround (Host Web endi sing luwih apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kepiye carane sampeyan ora mbuwang atusan dolar ing panyedhiya hosting web sing nggegirisi? Solusi mung ngumpulake informasi - data akurat, jero, lan up-to-date sing ngandhani layanan apa sing kudu dipilih saka puluhan ing pasar.

Artikel iki cocog kanggo sampeyan yen sampeyan nyoba milih Hostinger vs SiteGround. Aku mbayar kanggo loro layanan lan dites sak tenane kanggo nggawe review paling akurat lan rinci bisa. Ing kene, aku bakal ngomong babagan dheweke:

  • Fitur lan rencana hosting web utama
  • Fitur keamanan lan privasi
  • Reregan
  • Dhukungan pelanggan
  • Tambahan

Ora duwe wektu kanggo maca kabeh spesifik? Mangkene ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan milih kanthi cepet.

Perbedaan utama antarane SiteGround lan Hostinger iku SiteGround nawakake keamanan luwih akeh lan sumber daya luwih gedhe, kalebu panyimpenan RAM lan SSD, dadi luwih apik kanggo wiwitan, perusahaan, lan pengecer. Nanging, Hostinger luwih terjangkau lan luwih cepet, kanthi akeh tunjangan tambahan kanggo pemilik situs web rata-rata.

Tegese yen sampeyan kudu dadi tuan rumah situs kanggo proyek gedhe lan sampeyan duwe anggaran, sampeyan kudu nyoba SiteGround.

Lan yen sampeyan mung pengin situs web bisnis cilik utawa WordPress blog, menehi Hostinger cobi.

hostinger vs. siteground

Hostinger vs. SiteGround: Fitur Utama

HostingerSiteGround
Jinis Hosting● Hosting bareng
●        WordPress hosting
● Cloud hosting
● hosting VPS
● hosting cPanel
● hosting CyberPanel
● Minecraft hosting
● Web hosting
●        WordPress hosting
● hosting WooCommerce
● Cloud hosting
● Hosting pengecer
situs web1 kanggo 3001 nganti Unlimited
Spasi Panyimpen20GB kanggo 300GB SSD1GB kanggo 1TB SSD
bandwidth100GB / sasi kanggo UnlimitedUnlimited
data2 nganti UnlimitedUnlimited
kacepetanWektu mbukak situs tes: 0.8s 1s
Respon wektu: 25ms nganti 244ms
Wektu mbukak situs tes: 1.3s 1.8s
Respon wektu: 177ms nganti 570ms
Uptime100% ing sasi kepungkur100% ing sasi kepungkur
Lokasi ServerNegara 7Negara 11
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeGampang kanggo nggunakake
Panel Kontrol DefaulthPanelPiranti Situs
RAM Server khusus1GB nganti 16GB8GB nganti 130GB

Fungsi tartamtu mengaruhi kualitas layanan hosting web. Yaiku:

  • Rencana hosting web lan fitur utama
  • SSD utawa HDD Storage
  • Performance
  • Interface

Aku bakal ngrembug carane loro Hostinger lan SiteGround ngadeg babagan metrik ing ndhuwur.

Hostinger

Fitur HostingerKey

Web Hosting Fitur Utama

Sampeyan kudu milih rencana kanthi nimbang papat faktor:

  1. jinis hosting padha kurban
  2. nomer situs web diijini kanggo rencana tartamtu
  3. Watesan bandwidth
  4. ukuran RAM kanggo maya darmabakti server

Umumé, ana rong jinis hosting, gumantung saka cara sumber daya server (RAM, panyimpenan, CPU, lan liya-liyane) dialokasikan kanggo saben situs web utawa akun pelanggan: bareng lan darmabakti.

Kanggo hosting sing dienggo bareng, sampeyan bisa nggunakake sumber daya winates sing padha ing siji server bebarengan karo pangguna liyane. Siji situs web bisa nggunakake luwih akeh sumber daya kasebut tinimbang liyane. Asilé yaiku kinerja situs sampeyan kena.

Kanthi hosting khusus, sampeyan diwenehi akses lengkap utawa partisi menyang sumber daya server. Iki tegese ora ana pangguna liya sing bisa nutul bagean sampeyan lan mengaruhi kinerja situs web sampeyan.

Hostinger duwe pitu rencana hosting:  sambungan, WordPress, Cloud, Virtual Private Server (VPS), lan liyane.

Loro rencana Hostinger dituduhake. Dheweke diarani sambungan Hosting lan WordPress hosting. Tingkat dhasar menehi sumber daya sing cukup kanggo blog daya, situs niche, lan kaca kebangkrutan.

Rencana kasebut uga bisa mbantu sampeyan dadi tuan rumah situs web kanthi lalu lintas dhuwur (ndeleng apa sing dhuwur lan sing ora kene). Nanging, sampeyan bisa uga kudu nganyarke menyang tingkat paling dhuwur lan paling larang, hosting bisnis.

Ana rencana kanggo hosting khusus ing Hostinger. Loro sing paling penting diarani Cloud Hosting lan Hosting VPS.

Thanks kanggo teknologi partisi pribadi, rencana Cloud Hostinger ngidini sampeyan entuk bagean gedhe saka sumber daya server kanggo situs web sampeyan. Sampeyan ora entuk akses root menyang konfigurasi server sampeyan, nanging wis dikelola kanthi lengkap dening perusahaan hosting.

VPS hosting karo Hostinger kaya Cloud ing babagan pemisahan sumber daya khusus. Nanging, nawakake akses root. Aku ora nyaranake iki kanggo admin web non-tech amarga mbutuhake sawetara skills program kanggo ngatur.

Kanggo menehi idea babagan sumber daya server khusus iki, ahli nyaranake RAM 512MB kanggo blog dhuwur lan 2GB kanggo situs web eCommerce.

Hostinger nawakake 1GB - 16GB RAM kanggo VPS hosting lan 3GB - 12GB kanggo rencana hosting awan (hosting perusahaan sing paling dhuwur).

Luwih akeh pengunjung, luwih akeh bandwidth sing dibutuhake situs kanggo transfer data. Rencana Hostinger bakal menehi sampeyan 100GB nganti bandwidth sing ora ana watesan saben sasi.

Sampeyan uga bisa dadi tuan rumah saka 1 nganti 300 situs web. Nalika 300 situs web maks. tutup kudu cukup kanggo umume pangguna; privasi iki ora banget reseller-loropaken yen takon kula.

Lumbung

Server Sejatine komputer, lan mulane, padha duwe watesan ing panyimpenan. Sampeyan butuh nang endi wae kanggo nyimpen file, gambar, video, lan liya-liyane.

Server bisa duwe panyimpenan SSD utawa HDD. Sing paling apik nggunakake SSD amarga iku luwih cepet.

Rencana Hostinger bakal menehi sampeyan saka 20GB kanggo 300GB SSD Lumbung. 1GB luwih saka cukup kanggo dadi tuan rumah blog saben minggu, dadi sampeyan kudu apik ing kene.

Kajaba iku, padha nggunakake Google Platform panyimpenan awan kanggo njamin kinerja SSD sing paling dhuwur ing kabeh wektu.

Tunjangan database uga minangka faktor panyimpenan sing penting. Sampeyan butuh database kanggo nyimpen dhaptar inventaris, jajak pendapat web, umpan balik pelanggan, lsp.

Hostinger ngidini sampeyan duwe 2 menyang database tanpa wates gumantung ing rencana sampeyan. Aku iki dicokot wagol sing watesan ngisor dadi cilik amarga aku ngerti layanan liyane sing kurban liyane.

Performance

Kinerja situs web gumantung saka kacepetan, persentase wektu aktif, lan lokasi server. Kacepetan lan wektu mbukak kaca, sing paling penting, bisa mengaruhi pengalaman pangguna lan peringkat mesin telusur.

Uptime nuduhake sepira kerepe situs sampeyan kasedhiya kanggo pengunjung. Kacilakan server sing kerep bakal nyebabake metrik iki.

Aku mlayu sawetara tes ing Hostinger lan entuk asil ing ngisor iki:

  • Wektu mbukak situs test: 0.8s nganti 1s
  • Wektu nanggepi: 25ms nganti 244ms
  • Wektu aktif ing sasi pungkasan: 100%

Statistik kasebut nuduhake manawa Hostinger iku kinerja luwih dhuwur tinimbang panyedhiya hosting web rata-rata.

Sampeyan bisa ngedongkrak kacepetan situs lan nyuda wektu mbukak kanthi hosting situs sampeyan ing server sing paling cedhak karo target pamirsa. Hostinger duwe server ing 7 negara:

  • ing Amerika Serikat
  • ing UK
  • Walanda
  • Lithuania
  • Singapore
  • India
  • Brazil

Interface

Panyedhiya hosting web iki kudu menehi pelanggan sing ora ngerti teknologi cara kanggo ngatur situs kanthi gampang. Mulane, perlu kanggo panel kontrol.

cPanel paling umum ing antarane perusahaan hosting web. Nanging, Hostinger wis dhewe disebut hPanel. Aku ketemu cukup gampang kanggo nggunakake.

Sampeyan uga duwe pilihan kanggo seneng hosting cPanel lan hosting VPS CyberPanel.

Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa mriksa kita Hostinger Review.

SiteGround

siteground Fitur Key

Web Hosting Fitur Utama

Perusahaan iki mung nawakake 5 rencana hosting: Web, WordPress, WooCommerce, Reseller, lan Cloud.

Paling ora telu bisa dikategorikake minangka paket hosting server sing dienggo bareng. Iki Web, WordPress, lan hosting WooCommerce. Paket Reseller uga kalebu ing kategori iki, nanging ora cukup. Aku bakal nerangake apa ing dicokot.

Kanggo hosting khusus, SiteGround nawakake ing Rencana awan. Paket iki bakal dadi tuan rumah situs sampeyan ing blumbang server, nanging sampeyan ora bakal diwenehi kabeh sumber daya.

Nanging, sampeyan entuk alokasi khusus sumber daya khusus adhedhasar langganan sampeyan. Layanan kasebut ngidini sampeyan ngatur server maya miturut inti CPU, RAM, lan panyimpenan SSD.

Iki sampurna yen sampeyan ana ing budget nyenyet lan pengin prioritize sumber daya tartamtu (contone, panyimpenan liwat RAM).

Saiki, bali menyang SiteGroundhosting pengecer. Sejatine paket sing ngidini sampeyan tuku papan hosting lan adol menyang klien kanggo entuk bathi.

Sampeyan bisa ngatur situs tanpa watesan lan tuku lan nyedhiakke sumber daya sampeyan dhewe. Sampeyan bisa milih saka telung opsi hosting: GrowBig lan GoGeek rencana sing dienggo bareng, dene Cloud minangka rencana khusus.

Ing syarat-syarat RAM, sampeyan bisa tuku antarane 8GB nganti 130GB RAM ing cloud hosting, kang Fantastic. Kabeh rencana teka karo bandwidth tanpa wates.

Uga, sampeyan diijini saka 1 menyang situs web sing ora ana watesan ing akun.

Lumbung

Sampeyan bisa uga wis ngelingi, nganti saiki, SiteGround banget loman karo sumber daya server. Ana liyane:

Sampeyan bisa tas panyimpenan saka 1GB kanggo 1TB SSD karo database unlimited kanggo saben rencana. Angka kasebut luwih apik tinimbang Hostinger iku.

Performance

kanggo SiteGroundkinerja, risetku ngasilake asil ing ngisor iki:

  • Wektu mbukak situs test: 1.3s nganti 1.8s
  • Wektu nanggepi: 177ms nganti 570ms
  • Wektu aktif ing sasi pungkasan: 100%

Uptime apik, lan kacepetan situs ora ala, nanging ora ana sing paling apik Hostinger iku.

SiteGround duwe server lan pusat data ing 12 negara. Iki nggunakake server inti lan CDN (Jaringan Distribusi Konten). Mangkene lokasi server lan pusat data:

  • ing Amerika Serikat
  • ing UK
  • Walanda
  • Spanyol
  • Jerman
  • Australia
  • Singapore
  • Japan
  • Finland
  • Poland
  • Brazil

Interface

SiteGround nggunakake panel kontrol dhewe sing disebut Site Tools. Aku nemokake iku prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Pemenang yaiku: SiteGround

SiteGround punika juara cetha kene. Sumber daya lan properti khusus luwih apik tinimbang sing bisa ditawakake layanan hosting web.

Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa mriksa rincian kita Siteground review.

Hostinger vs. SiteGround: Keamanan & Privasi

HostingerSiteGround
Sertifikat SSLYaYa
Keamanan Server● mod_security
● pangayoman PHP
● Firewall Aplikasi Web
● Sistem anti-bot AI
● Proteksi malware
● Pangreksan spam email
serepMingguan nganti SabenSaben
Domain KebijakanYa ($5 saben taun)Ya ($12 saben taun)

Carane bakal SiteGround lan Hostinger supaya data situs lan pengunjung aman saka pihak katelu angkoro? Ayo goleki.

Hostinger

Keamanan Hostinger

Sertifikat SSL

Umume host nyedhiyakake sertifikat SSL sing dibayar utawa gratis kanggo ngenkripsi konten lan sambungan situs kanggo keamanan sing luwih apik.

saben Hostinger rencana nerangake karo a free Ayo Encrypt SSL certificate. Mangkene carane sampeyan bisa nginstal SSL ing kabeh rencana Hostinger.

Keamanan Server

Kanggo njaga server aman, Hostinger nyedhiyakake keamanan mod lan Proteksi PHP (Suhosin lan hardening).

serep

Sampeyan bakal kaget carane cepet bisa salah ing situs web. Aku tau ndownload plugin sing prasaja lan meh ilang isi situsku. Semalat, serep anyar wis ana kanggo mbantu aku mbalekake data.

Hostinger menehi serep karo sawetara frekuensi saka saben minggu kanggo saben dina, gumantung saka rencana sampeyan.

Domain Kebijakan

Nalika ndhaptar jeneng domain, sampeyan kudu ngirim sawetara informasi pribadhi kayata jeneng, alamat, lan nomer telpon.

The direktori WHOIS minangka basis data umum kanggo informasi kasebut. Sayange, kabeh wong ing internet duwe akses menyang, kalebu spammer lan scammers.

Supaya informasi kuwi redacted, jeneng domain registrars kaya Hostinger nawakake soko sing disebut privasi domain minangka layanan tambahan.

kanthi Hostinger, Sampeyan bisa entuk privasi domain kanggo $5 saben taun.

SiteGround

siteground keamanan

Sertifikat SSL

Sampeyan entuk sertifikat SSL gratis kanthi saben rencana aktif SiteGround. padha nawakake sertifikat SSL Ayo Encrypt lan Wildcard gratis.

Keamanan Server

Kanggo njamin keamanan situs web sampeyan, dheweke nawakake langkah-langkah keamanan ing ngisor iki kanggo saben rencana:

  • Firewall Aplikasi Web
  • Sistem anti-bot AI
  • Pangreksan spam email

Ana uga tambahan sing disebut Site Scanner sing ngawasi situs sampeyan kanggo ancaman angkoro. Regane $2.49 / wulan.

Gawe serep

Kabeh rencana teka karo serep saben dinane.

Domain Kebijakan

sampeyan bisa njaluk privasi domain karo SiteGround kanggo $12 saben taun, sing larang banget, miturut pendapatku.

Pemenang yaiku: SiteGround

Dheweke duwe fitur keamanan lan redundansi sing luwih apik.

Hostinger vs. SiteGround: Web Hosting Rega Plans

 HostingerSiteGround
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Setaun, Rong Taun, Patang TaunSewulan, Setaun, Rong Taun, Telung Taun
Plan paling murah$1.99 / wulan (rencana 4 taun)$2.99 / wulan (rencana 1 taun)
Rencana Shared Hosting Paling larang$ 19.98 / sasi$ 44.99 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 95.52 suwene patang taun (ngirit 80%)Sembarang rencana taunan (ngirit 80%)
Diskon paling apik10% diskon mahasiswa
Kupon diskon 1%.
Ana
Rega Domain paling murah$ 0.99 / taun$ 17.99 / taun
Dhuwit Mbalik njamindina 30● 14 dina (awan khusus)
● 30 dina (dibagi)

Sabanjure, kita bakal njelajah biaya layanan premium kasebut.

Hostinger

Ing ngisor iki yaiku Hostinger rencana hosting taunan paling murah:

  • Dibagi: $ 3.49 / wulan
  • Awan: $ 14.99 / wulan
  • WordPress: $4.99/wulan
  • cPanel: $4.49 / wulan
  • VPS: $ 3.99 / sasi
  • Server Minecraft: $ 7.95 / wulan
  • CyberPanel: $ 4.95 / wulan

Aku nemokake diskon mung siswa 15% ing situs kasebut. Sampeyan uga bisa nyimpen luwih dening mriksa metu ing Kaca kupon Hostinger.

SiteGround

siteground rencana hosting

kene SiteGround's rencana hosting taunan paling murah:

  • Web: $2.99/wulan
  • WordPress: $2.99/wulan
  • WooCommerce: $ 2.99 / wulan
  • Awan: $ 100.00 / wulan
  • Pengecer: $ 4.99 / wulan

Iku bummer sing aku ora nemu diskon nyata ing platform.

Pemenang yaiku: Hostinger

sing paket hosting lan domain luwih terjangkau. Kajaba iku, dheweke nawakake diskon lan tawaran sing menarik.

Hostinger vs. SiteGround: Dhukungan Pelanggan

 HostingerSiteGround
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Dhukungan telponAnakasedhiya
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimGoodMeh Apik banget

Sabanjure, aku nyoba dhukungan pelanggan.

Hostinger

Hostinger-support

Hostinger nawakake fitur chatting live kanggo klien lan dhukungan email liwat sistem tiket. Aku tekan liwat email lan entuk respon sing migunani sajrone 24 jam. padha ora menehi dhukungan telpon, Sanadyan.

Nalika aku ngenteni respon, aku njelajah dheweke FAQ lan bagean Tutorial, kang padha sugih ing info mbiyantu.

Nanging kuwi pengalamane wong siji. Kanggo entuk perspektif umum babagan cara kerja tim dhukungan, aku mriksa 20 ulasan layanan pelanggan paling anyar Hostinger ing Trustpilot. 14 apik banget, lan 6 ora apik.

Cetha yen dheweke duwe kualitas support apik nanging isih kudu nambah.

SiteGround

siteground support

SiteGround nawakake 24/7 manggon chatting lan dhukungan email liwat tiket helpdesk. Loro-lorone opsi nanggapi kanthi cepet. Iku sumilir kanggo ndeleng sing menehi kabeh pelanggan akses menyang dhukungan telpon banget.

Bagian FAQ lan tutorial padha karo Hostinger. Banjur aku liwat review Trustpilot lan malah luwih kesengsem.

Saka 20 review, 16 apik banget, 1 rata-rata, lan 3 ala. Iku a support saklawasé banget tim.

Pemenang yaiku: SiteGround

Penyediaan dhukungan telpon lan kualitas layanan pelanggan sing luwih apik menehi menang.

Hostinger vs. SiteGround: Tambahan

HostingerSiteGround
IP khususkasedhiyakasedhiya
Akun emailkasedhiyakasedhiya
Piranti SEOkasedhiyaAna
Situs web gratisAnakasedhiya
Domain GratisPaket 8/35Ora Ana
WordPressInstal siji-klikInstal otomatis
Migrasi Situs Web Gratiskasedhiyakasedhiya

Yen sampeyan isih ing pager, kene sawetara layanan ekstra saka loro SiteGround lan Hostinger sing bisa mbantu sampeyan milih.

Hostinger

IP khusus

Alamat IP khusus menehi sampeyan:

  • reputasi email luwih apik lan deliverability
  • nambah SEO
  • kontrol server liyane
  • kacepetan situs apik

Kabeh rencana hosting VPS ing tawaran Hostinger IP darmabakti gratis.

Akun email

Saben rencana nerangake karo akun email gratis kanggo domain sampeyan.

Piranti SEO

SEO Toolkit Pro kasedhiya ing akun Hostinger sampeyan.

Situs web gratis

Nalika sampeyan langganan, sampeyan ora entuk pembangun web gratis, nanging sampeyan bisa tuku Zyro, desain web AI lan piranti lunak pembangun sing regane paling sethithik $2.90 / sasi.

Gratis Domain Jeneng

8 saka 35 rencana hosting kasedhiya registrasi domain gratis.

WordPress

Wonten sing siji-klik WordPress masang pilihan kasedhiya. Sampeyan bisa maca pandhuan kita ing Carane nginstal wordpress ing Hostinger kanggo katrangan luwih.

Migrasi Situs Web Gratis

Hostinger bakal mbantu sampeyan migrasi konten situs web saka platform hosting liyane menyang situs web kanthi gratis.

SiteGround

IP khusus

Kabeh SiteGround's plans cloud hosting nyedhiyani a IP darmabakti gratis.

Akun email

Kabeh rencana hosting teka karo akun email.

Piranti SEO

Ora ana alat SEO internal. Plugins bisa mbantu, sanadyan.

Situs web gratis

Sampeyan njaluk free versi Weebly nggawe situs web khusus nalika sampeyan tuku hosting.

Gratis Domain Jeneng

SiteGround ora menehi jeneng domain gratis karo rencana apa wae.

WordPress

Yen sampeyan milih ngatur WordPress akun, piranti lunak teka wis diinstal ing situs web sampeyan.

Migrasi Situs Web Gratis

Dheweke mung menehi migrasi situs web gratis kanggo WordPress situs, lan iku otomatis nggunakake SiteGroundAlat Situs. Yen sampeyan pengin tim migrasi situs sampeyan, sampeyan bakal entuk biaya.

Pemenang yaiku: Hostinger

Hostinger nawakake layanan tambahan tanpa biaya tambahan.

FAQ

Sing luwih apik kanggo WordPress antarane Hostinger vs SiteGround?

Hostinger nyedhiyakake luwih apik WordPress layanan hosting saka SiteGround. Saliyane regane terjangkau, sampeyan uga entuk spesialisasi WordPress dhukungan lan migrasi gratis saka tim. Ing WordPress situs ing Hostinger uga super-cepet.

Sing luwih cepet antarane Hostinger lan SiteGround?

Tesku nuduhake manawa situs web sing di-host ing Hostinger mbukak meh kaping pindho luwih cepet tinimbang sing ana SiteGround.

Apa Hostinger apik kanggo email?

ya wis. Nyatane, Hostinger duwe paket kapisah kanggo hosting Google Email ruang kerja lan email Titan.

Hosting endi sing paling apik kanggo situs web eCommerce ing antarane SiteGround vs Hostinger?

Sanajan bisa larang, hosting toko eCommerce ing SiteGround bakal menehi kinerja sing luwih apik tinimbang ing Hostinger. Padha nyedhiyakake luwih akeh RAM, panyimpenan, lan slot database.

Summary

Sanadyan SiteGround iku juara sakabèhé cetha, Aku kudu nyatakake yen loro layanan hosting ngladeni macem-macem admin web.

Yen sampeyan butuh hosting kanggo proyek / bisnis skala gedhe utawa potensial, mula sampeyan bakal seneng SiteGroundsumber daya sing akeh banget, sanajan larang.

Yen, ing sisih liya, sampeyan pengin sing cilik, cepet, lan gampang terjangkau, sampeyan bakal seneng karo Hostinger.

Aku nyaranake sampeyan njupuk kauntungan saka jaminan dhuwit bali lan nyoba Hostinger utawa SiteGround dina iki.

Cathetan Suku

https://www.searchenginejournal.com/over-50-of-local-business-websites-receive-less-than-500-visits-per-month/338137/

blog.ssdnodes.com/blog/how-much-ram-vps/

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/docs/memory-storage/solid-state-drives/ssd-vs-hdd.html

https://whois.icann.org/en/basics-whois

https://www.siteground.com/tutorials/getting-started/transfer-your-existing-site/

https://www.siteground.com/blog/free-website-builder/

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.