Iku Getting Bluehost Alat SEO Worth It?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bluehost Piranti SEO mesthine mbantu sampeyan nglacak kanthi cepet menyang sukses SEO. Iki minangka seperangkat alat kanggo mbantu sampeyan nambah lan nglacak rangking mesin telusur situs web sampeyan. Nanging biaya tambahan. Temokake yen entuk Bluehost Alat SEO worth iku?

Saka $ 2.95 saben wulan

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Nanging iku pancene worth njaluk, lan mbayar ekstra kanggo? Lan apa iku kalebu?

Yen sampeyan mlebu kanggo Bluehost, sampeyan bisa uga mikir apa alat SEO premium utawa ora Bluehost nawakake worth iku.

Ing artikel iki, aku bakal pirembagan bab apa iku, apa sing kalebu ing, lan pungkasanipun, yen njupuk Bluehost SEO Tools worth dhuwit ekstra.

Apa Alat SEO Add-On?

Bluehost SEO Tools minangka seperangkat alat sing bisa mbantu sampeyan entuk lalu lintas organik saka mesin telusur kaya Google lan Bing.

Nerangake karo alat kanggo mbantu supaya situs sampeyan diindeks ing mesin telusur. Uga dilengkapi alat kanggo nglacak peringkat sampeyan kanggo tembung kunci penting.

Entuk pijakan apa wae ing mesin telusur mbutuhake paling ora sawetara wulan. Lan yen sampeyan ora yakin kudu miwiti SEO, bisa mbutuhake pirang-pirang taun.

Alat SEO bisa ngethok wektu iki dadi setengah lan menehi sampeyan wiwitan ing game SEO.

Bluehost minangka host web sing ramah pemula sing nyoba nggawe gampang kanggo sapa wae kanggo mbangun, ngluncurake lan ngatur situs web.

Bluehost nawakake tambahan premium iki sing diarani Alat SEO ing mburi kaca checkout nalika sampeyan mlebu akun anyar:

bluehost ekstra mbayar

Sampeyan bisa entuk Alat SEO kanthi rega secangkir kopi saben wulan. Iku mung biaya $1.99 saben sasi.

Yen sampeyan bingung utawa ora yakin babagan Bluehost's reregan, mriksa metu kita jero-nyilem artikel ing Bluehostrencana regane. Bakal mbusak kabeh keraguan lan mbantu sampeyan milih rencana sing paling apik.

Bluehost uga nawakake Keamanan SiteLock, yaiku tambahan sing bisa mbantu nyegah situs sampeyan disusupi. Sampeyan bisa uga pengin maca review sandi Bluehost Piranti Keamanan SiteLock.

Alat SEO menehi dashboard dhasar ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet babagan apa situs sampeyan ing mesin telusur:

bluehost alat seo

Sisih paling apik babagan alat iki yaiku nawakake laporan SEO sing rinci kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake situs lan nambah peringkat ing mesin telusuran.

Saiki sampeyan ngerti apa iku, iki sing kalebu ing:

Apa sing kalebu ing Alat SEO?

Dasbor SEO

Iki ngendi sampeyan bisa ndeleng carane situs wis dilakoni ing mesin telusur. Iku uga menehi skor adhedhasar carane optimized situs sampeyan.

Dashboard iki bakal mbantu sampeyan nglacak carane kabeh upaya SEO sampeyan wis dibayar. Skor SEO iki bisa uga ora dadi metrik sing paling akurat, nanging menehi katrangan babagan carane situs web sampeyan wis rampung.

dashboard alat seo

Dashboard uga bakal ngandhani apa situs sampeyan wis diindeks utawa ora Google, Bing, lan Yahoo:

indeksasi alat seo

Yen situs sampeyan durung diindeks dening mesin telusur, situs kasebut ora bakal katon ing asil panelusuran nalika ana wong nggoleki jeneng merek sampeyan. 

Pengindeksan bisa njupuk sawetara dina nganti sawetara sasi. Iki ngendi sampeyan bisa ndeleng mesin telusur sing wis ngindeks situs sampeyan lan sing durung.

Yen sampeyan duwe Google Analytics diinstal ing website, sampeyan bisa nyambung SEO Tools kanggo Google Analytics. Banjur, sampeyan bisa ndeleng sekilas babagan jumlah lalu lintas sing wis ditampa:

lalu lintas situs

Iki uga ngandhani peringkat Alexa Global situs web sampeyan. Peringkat Alexa ngandhani carane populer situs web.

Kemajuan SEO

Bagean Kemajuan SEO ing dasbor sampeyan menehi dhaptar priksa SEO cepet kanggo mbantu sampeyan miwiti:

bluehost kemajuan alat seo

Tombol Go ing telung kategori kasebut menehi dhaptar priksa kanggo mbantu sampeyan nambah skor situs web. Dhaptar mriksa gampang banget kanggo tindakake lan ora njupuk akeh wektu.

Audit SEO

Yen sampeyan pengin situs web sampeyan entuk lalu lintas SEO, sampeyan kudu nindakake audit SEO kanthi rutin kanggo ngerteni apa sing bisa ditambahake. 

Bluehost Alat SEO ngotomatisasi proses audit lan menehi dhaptar priksa sing cepet lan gampang.

Babagan pisanan sing bakal sampeyan deleng ing audit sampeyan yaiku bagean Optimasi On-Page:

audit situs alat seo

Optimasi On-Page yaiku proses ngoptimalake kaca situs web kanggo SEO. Proses iki mbantu ngomong Google tembung kunci telusuran apa kaca kudu ditampilake.

Bluehost Alat SEO nawakake dhaptar priksa sing gampang kanggo optimasi ing kaca.

Bagean audit sabanjure bakal mbantu ningkatake kinerja seluler situs web:

kacepetan seluler

Umume wong bakal ngunjungi situs web sampeyan ing piranti seluler. Ora mung kuwi, Google ora seneng situs web kanthi kinerja seluler sing ora apik. 

Bagean iki bakal nuntun sampeyan ningkatake kinerja seluler situs web.

Pelacakan Kata Kunci

Pelacakan Kata Kunci mbantu sampeyan nglacak posisi kaca situs web ing mesin telusur kanggo tembung kunci target.

Alat SEO ngidini sampeyan nglacak tembung kunci sing paling penting lan ndeleng sekilas apa posisi situs sampeyan ditampilake nalika tembung kunci kasebut digoleki:

bluehost nelusuri tembung kunci alat seo

Dashboard prasaja iki nuduhake apa sing bisa digunakake kanggo sampeyan lan apa sing ora. Sampeyan uga bisa ndeleng grafik prasaja apa situs sampeyan maju utawa ora.

Sampeyan bisa nambah tembung kunci anyar saka kaca setelan kapan wae sampeyan pengin:

tembung kunci sing dilacak

Tracker tembung kunci uga kanthi otomatis nyaranake tembung kunci sing bisa uga penting kanggo situs web sampeyan.

Alat Optimize

Alat Optimize nggawe optimasi ing kaca gampang.

Sampeyan mung kudu nambah kaca ing situs web lan tembung kunci sing sampeyan coba rangking:

bluehost alat seo optimasi onpage

Banjur menehi dhaptar priksa optimasi ing kaca sing gampang adhedhasar tembung kunci:

optimasi onpage

Dhaptar priksa iki menehi instruksi sing prasaja babagan ningkatake skor kaca sampeyan. Yen wis rampung ngetrapake instruksi kasebut, sampeyan bisa mriksa maneh kaca kanggo ndeleng yen skor sampeyan wis apik.

Popularity

Tab popularitas alat SEO ngandhani apa situs web sing nyambung menyang situs web sampeyan.

Link saka situs web liya menyang situs web sampeyan diarani Backlink. slamet minangka nyawa-getih SEO. Tanpa backlinks, pancen angel kanggo peringkat ing ngendi wae sanajan tembung kunci kompetisi sing paling murah.

Umumé, luwih akeh backlink situs web sampeyan bakal luwih dhuwur pangkat kanggo tembung kunci target, lan luwih akeh lalu lintas organik gratis sing bakal ditampa saka mesin telusur.

Tab iki ngandhani carane akeh pranala situs web sampeyan saiki:

slamet

Iku uga menehi tugas sing bisa rampung kanggo njaluk backlinks liyane.

Lacak Pesaing Sampeyan

Alat SEO menehi cara sing gampang kanggo nglacak kepiye pesaing sampeyan lan mbandhingake suksese karo sampeyan. Iki menehi sampeyan ide sing luwih apik babagan kinerja situs web sampeyan ing mesin telusuran.

Nalika sampeyan pindhah menyang setelan kanggo nambah saingan, sampeyan bakal weruh dhaptar situs web sing SEO Tools mikir minangka pesaing sampeyan. 

Iki minangka situs web sing saiki peringkat kanggo tembung kunci sing sampeyan lacak:

alat seo nelusuri pesaing

Sawise sampeyan nambahake pesaing, sampeyan bakal bisa nglacak kepiye situs web sampeyan dibandhingake karo pesaing sampeyan. 

Iki bakal mbantu sampeyan "njupuk inspirasi" saka pesaing lan nambah strategi pemasaran sampeyan dhewe.

Iku Getting Bluehost Alat SEO Worth It?

Alat SEO minangka cara sing gampang kanggo miwiti perjalanan SEO sampeyan. Iki minangka alat sing terjangkau sing kudu ana ing kothak piranti yen sampeyan lagi miwiti. 

SEO iku game angel, lan Bluehost Alat SEO bisa nggawe luwih gampang yen sampeyan pamula.

Piranti SEO premium kayata SEMRush lan Ahrefs teka karo Welasan fitur kuat nanging uga biaya rejeki. Langganane diwiwiti $100 saben wulan. Lan sisih paling awon iku padha ora pamula-loropaken ing kabeh.

Bluehost Alat SEO, ing tangan liyane, dibangun kanggo pamula lan mulane gampang banget lan gampang digunakake.

Bluehost Alat SEO kanggo sampeyan yen…

  • sampeyan lagi miwiti karo SEO
  • iki pisanan sampeyan mbangun lan ngluncurake situs web
  • sampeyan pengin dhaptar priksa cepet sing mbantu sampeyan miwiti lelungan SEO

Bluehost Alat SEO ora kanggo sampeyan yen…

  • sampeyan wis duwe taun pengalaman karo SEO
  • lalu lintas mesin telusur organik gratis dudu bagean saka strategi pemasaran sampeyan
  • Sampeyan arep nggunakake free Plugin SEO kaya Yoast utawa RankMath

Yen iki pisanan sampeyan nggawe situs web, aku saranake njupuk Alat SEO. Aku uga menehi saran mriksa metu tutorial ing carane mlebu karo Bluehost lan masang WordPress.

kesimpulan

Bluehost Piranti SEO menehi dhaptar priksa sing gampang kanggo mbantu sampeyan miwiti SEO. Yen sampeyan nyewa agensi SEO, sampeyan bakal ngisi sampeyan nganti $ 500 kanggo optimasi dhasar iki sing bisa ditindakake dhewe nganggo alat kasebut.

Salah sawijining alat sing kalebu yaiku alat Audit sing mindai situs web sampeyan lan menehi dhaptar priksa kanggo nambah posisi situs web ing mesin telusuran. Sampeyan uga bisa nglacak posisi situs web kanggo tembung kunci sing penting kanggo bisnis sampeyan.

Kanggo rega secangkir kopi saben wulan, alat kasebut bisa mbantu miwiti perjalanan SEO sampeyan.

Sing dikandhakake, aku ora nyaranake njupuk (yen situs sampeyan aktif WordPress). Nanging, sampeyan luwih apik, lan nyimpen dhuwit, dening njupuk Yoast lan Google Search Console (loro gratis).

Apa nunggu? Bluehost minangka host web sing ramah pemula.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.