10 Platform Hosting Podcast Paling Apik Ing 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Milih host podcast sing tepat minangka langkah pertama sing kritis kanggo nggawe konten sampeyan metu. Ing kene, aku nutupi 10 saka platform hosting podcast paling apik ⇣ ing pasar saiki.

Saka $ 19 saben wulan

Entuk rong wulan gratis nalika mbayar saben taun!

Ringkesan cepet layanan hosting podcast sing wis dakriksa lan dibandhingake ing artikel iki:

Biaya (Saben wulan) Rencana Gratis Lumbung Bandwidth (Wulan) Dhukungan RSS Analytics Podcast
BuzzSprout$ 12YaUnlimited250 GBYaprasaja
transistor$ 19Ora AnaUnlimited15,000 undhuhanYaLinuwih
Captivate$ 19Ora AnaUnlimited12,000 undhuhanYaLinuwih
Subbean$9YaUnlimitedUnmeteredYaprasaja
Blubrry$ 10Ora Ana100 MB / blnUnmeteredYaLinuwih
Spreaker$6Ya100-jam totalUnmeteredYaprasaja
Castos$ 19Ora AnaUnlimitedUnmeteredYaLinuwih
SoundCloud$ 16YaUnlimitedUnmeteredYaSedheng
Libsyn$5Ora Ana50 MBUnmeteredYaLinuwih
anchorfreeYaUnlimitedUnmeteredYaprasaja

Yen sampeyan mbukak utawa arep mbukak podcast, mesthine sampeyan kudu nggunakake sawetara sing paling apik platform hosting podcast. Sanajan bisa dadi host podcast langsung ing situs web, iki ora disaranake.

Podcast njupuk papan sing luwih akeh tinimbang media standar, tegese sampeyan bisa nemoni masalah bandwidth yen ora nggunakake host podcast khusus.

Iki pancen bener yen sampeyan duwe pamirsa gedhe sing cenderung ngakses konten sampeyan bebarengan.

Apa maneh, layanan hosting podcast ddedicated kasedhiya karo sawetara alat lan fitur khusus podcast.

Umume kalebu sawetara jinis RSS feed endi episode sampeyan didhaptar, analytics podcast kuat, a pamuter web, lan Podcast majeng alat penerbitan lan pemasaran.

Lan asring, host podcast nyedhiyakake sawetara cara supaya sampeyan bisa monetisasi konten sampeyan.

Nanging, angel banget milih host podcast sing bener, luwih-luwih yen sampeyan ora pati ngerti.

Kanggo mbantu sampeyan, Aku wis nganalisa opsi sing ora kaétung kanggo nggawa dhaptar ing ndhuwur 10 platform hosting podcast paling apik ing 2022, uga sawetara informasi penting sing sampeyan durung ngerti.

10 Platform Hosting Podcast paling apik

Mangkene dhaptar platform paling apik kanggo hosting Podcast sampeyan saiki:

1. Buzzsprout

Host podcast paling apik kanggo pamula

mbengung
  • Kirim kanthi otomatis menyang direktori podcast.
  • Pamuter podcast asli sing apik.
  • free WordPress plugin.
  • situs web: www.buzzsprout.com

Summary:

Buzzsprout punika intuisi, platform hosting podcasting gampang digunakake dirancang kanggo sing duwe pengalaman sethitik.

Fokus kanggo streamline proses upload lan nuduhake, lan lengkap karo a WordPress plugin supaya sampeyan bisa gampang masang podcast langsung ing situs web.

tambahan, Buzzsprout nggawe gampang banget kanggo nuduhake podcast karo pamireng ing platform audio utama.

Sawise sampeyan nyiyapake, episode sampeyan bakal ditambahake kanthi otomatis menyang Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bakal entuk akses menyang macem-macem analytics canggih kanggo mbantu ngoptimalake kinerja podcast kanthi sakabehe. Temokake nalika wong ngrungokake, papan pamirsa, lan liya-liyane.

Pros:

  • Gampang digunakake.
  • Analisis sing apik.
  • Rencana gratis dhasar.

cons:

  • Mung ndhukung siji podcast saben akun.
  • Sawetara fitur canggih ora ana.

Rincian:

Buzzsprout duwe siji rencana gratis lan telung rencana mbayar, karo rega antara $ 12 nganti $ 24 saben wulan.

Kabeh duwe watesan upload, lan isi ekstra bisa ditambahake kanggo $ 2 kanggo $ 4 saben sasi (gumantung saka rencana). Rencana hosting podcast gratis duwe watesan rong jam audio saben wulan.

wekasanipun, Aku nyaranake mriksa Buzzsprout yen sampeyan nggoleki platform layanan hosting podcast sing intuisi lan tanpa embel-embel kanggo miwiti..

NGERTI PORA? 

Sampeyan bisa njupuk kauntungan lengkap saka Program Refer A Friend Buzzsprout. Ing program iki, sampeyan entuk hadiah khusus kanggo ngrujuk kanca, anggota kulawarga, utawa kolega. Yen wong sing sampeyan rujuk pungkasane lengganan utawa nganyarke menyang salah sawijining rencana mbayar Buzzsprout, sampeyan bakal entuk kertu hadiah Amazon kanthi rega $20. Oh, kanca sampeyan uga bakal diwenehi kertu hadiah Amazon $20.

Hadiah bakal dikirim menyang sampeyan loro liwat email. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo Rujuk program A Friend gratis, rujukan sampeyan kudu ndhaptar rencana mbayar nggunakake link rujukan pribadi sing diwenehake dening akun Buzzsprout.

 

Dolan maring Buzzsprout - Rencana Bebas-Bebas Kasedhiya!

 

2. Transistor.fm

Paling apik kanggo sing duwe pirang-pirang podcast

transistor.fm
  • Ndhukung macem-macem podcast.
  • Kasedhiya karo statistik lan analytics jangka panjang sing maju.
  • Ngidini sampeyan nambah anggota tim ekstra.
  • situs web: www.pengeran.fm

Summary:

Transistor.fm minangka host podcast paling populer ing saindenging jagad, lan target layanane kanggo sing duwe pirang-pirang podcast sing pengin nambah pamirsa.

Salah sawijining fitur stand-out platform yaiku dhukungan kanggo anggota tim ekstra, sing nggampangake ukuran nalika dibutuhake.

Ing sisih ndhuwur iki, Aku seneng karo gaya pamuter podcast Transistor.fm. Iku prasaja nanging atraktif, lan bisa ditempelake langsung ing situs web podcast.

Klebu tombol langganan kanggo platform audio utama, uga tombol bareng lan nyembul informasi tambahan.

lan, Analitik Transistor.fm pancen luar biasa. Sampeyan bisa nglacak macem-macem metrik canggih, kalebu undhuhan saka wektu, pelanggan lan perkiraan pelanggan, tren pamireng, lan liya-liyane.

Pros:

  • Analitik podcast sing canggih.
  • Pamuter podcast sing apik banget.
  • Integrasi gampang karo platform audio utama.

cons:

  • Ora ana rencana gratis.
  • Relatif larang.

Rincian:

Sayange, Transistor.fm rada larang, kanthi rega antara $ 19 nganti $ 99 saben wulan.

Kabeh rencana teka karo 14-day trial free, lan sampeyan bakal entuk rong sasi gratis yen sampeyan mbayar setaun sadurunge.

Kabeh perkara sing dianggep, Aku nyaranake Transistor.fm kanggo sapa wae sing duwe rencana mbukak pirang-pirang podcast kanthi sesanti kanggo skala mbesuk.

NGERTI PORA? 

Sampeyan bisa nggunakake alat analytics lan statistik sing dibangun ing platform layanan hosting podcast Transistor.fm. Transistor.fm kedadeyan minangka salah sawijining platform podcast sing menehi pangguna ide babagan tren pamireng. Iki ditindakake kanthi nyedhiyakake statistik sing ngukur jumlah undhuhan, stream, lan ngrungokake saka umume aplikasi ngrungokake sing ana saiki.

Ing kaca Analytics Transistor.fm, sampeyan bisa ndeleng metrik kaya rata-rata undhuhan saben episode, jumlah wong sing langganan podcast sampeyan (jumlah sing dikira adhedhasar jumlah download saben episode sajrone 24 jam pisanan), episode podcast sing paling populer, aplikasi ngrungokake sing digunakake dening pamirsa, lan lokasi pamireng.

 

Dolan maring Transistor.fm - Uji Coba 14-Dina Bebas Risiko!

 

3. Mikat

Skalabilitas host podcast paling apik lan tuwuh jangka panjang

narik ati.fm
  • Analitis canggih nanging gampang dingerteni.
  • Pamuter podcast sing apik banget sing bisa sampeyan pasang langsung ing situs web podcast sampeyan.
  • Layanan dhukungan 24/7 berkualitas tinggi.
  • situs web: www.captivate.fm

Summary:

Sanajan minangka pendhatang sing anyar ing bidang hosting podcast, Captivate iku sawijining pilihan sing apik banget kanggo sapa wae sing pengin dadi host sing bisa diukur.

Kasedhiya macem-macem fitur canggih, kalebu tautan sing digawe kanthi otomatis menyang platform audio utama (Spotify, Podcast Apple, lsp.), Kemampuan kanggo nambah anggota tim tanpa wates, lan tombol CTA internal.

Siji bab sing misuwur ing situs web Captivate yaiku pratelan sing kandel “Host podcast sing mung berorientasi ing jagad”.

Mesthi wae ora mung siji, nanging ora ana sing menehi saran yen ora dadi pilihan sing apik kanggo sing kepengin ngukur wektu kanthi suwe.

Pros:

  • Pamuter podcast sing ramah seluler.
  • Tombol CTA internal.
  • Migrasi gratis menyang Captivate.

cons:

  • Ora ana rencana selawase gratis.
  • Ora ana alat optimasi audio.

Rincian:

Captivate duwe telung rencana, kanthi rega antara $ 19 nganti $ 99 saben wulan. Diskon cilik kasedhiya kanthi lengganan tahunan, lan kabeh rencana nyoba nyoba gratis pitung dina.

sakabèhé, Aku nyaranake supaya luwih tliti Captivate yen sampeyan ngrencanakake nambah podcast ing mbesuk, amarga kalebu alat skalabilitas jangka panjang sing apik.

NGERTI PORA? 

Captivate minangka platform hosting podcast sing dilengkapi ijin pangguna sing luwih maju. Fitur khusus iki migunani banget kanggo pangguna sing nggunakake tim jaringan podcast. Kanthi tembung liyane, fitur iki penting banget kanggo sampeyan yen sampeyan kudu utusan tanggung jawab sing ana gandhengane karo podcast menyang anggota tim liyane.

Salah sawijining perkara sing nyenengake babagan Captivate yaiku ngidini sampeyan nambahake anggota tim tanpa watesan menyang akun sampeyan lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan mbayar biaya tambahan. Nambah anggota tim mung mbutuhake jeneng lan alamat email sing bisa digunakake. Undhangan email otomatis bakal dikirim menyang anggota tim kasebut supaya bisa ndhaptar akun Captivate gratis.

 

Dolan maring Captivate - Uji Coba 7 Dina Gratis!

 

4. Kacang Polong

Hosting podcast paling apik kanggo panyimpenan lan bandwidth tanpa wates

podean
  • Ngidini podcast kanggo menehi monetisasi konten kanthi pariwara internal.
  • Ayo karo pamuter sing bisa dioptimalake sing dioptimalake WordPress.
  • Rencanakake gratis kanthi wates sumber daya kanthi murah.
  • situs web: www.podbean.com

Summary:

Subbean minangka perusahaan hosting podcast liyane sing paling dhuwur dikenal kanthi rencana gratis sing murah lan panyimpenan lan bandwidth tanpa wates sing kalebu rencana sing dibayar.

Layanan podcast iki dilengkapi karo a pamuter podcast sing bisa disesuaikan banget sing bisa diselehake meh ing endi wae.

Kajaba iku, PodBean dilengkapi pilihan alat kanggo mbantu monetisasi konten sampeyan. Kalebu iklan saka pasar iklan asli, sambung karo Patron, utawa adol konten premium langsung menyang pamirsa.

Pros:

  • Arang banget gampang digunakake.
  • Pamuter sing bisa disesuaikan banget.
  • Bandwidth lan panyimpenan Unlimited.

cons:

  • Keamanan bisa dadi masalah.
  • Ora ana jaminan uptime utawa kinerja liyane.

Rincian:

PodBean duwe rencana hosting podcast gratis sing apik sing ngijini sampeyan ngunggah limang jam audio karo a 100GB saben wulan watesan bandwidth.

Rencana sing dibayar antara $ 14 nganti $ 129 saben wulan ($9 kanggo $99 karo langganan taunan) lan kalebu panyimpenan tanpa watesan lan bandwidth unmetered.

wekasanipun, Aku nyaranake mriksa PodBean yen sampeyan arep ngunggah akeh konten utawa yen watesan sumber daya sing diwenehake dening host liyane nganggu sampeyan.

NGERTI PORA? 

Ing April 2022, Podbean resmi ngumumake yen wis ngenalake fitur kiriman siji klik kanggo telung direktori podcast sing paling populer saiki, yaiku iHeartRadio, Player FM, lan Samsung Free. Kanthi nggunakake fungsi kiriman siji klik anyar iki, pangguna bisa kanthi gampang ngirim podcast, kanthi siji klik tombol, menyang salah siji utawa kabeh telung direktori podcast sing kasebut sadurunge.

Fitur kasebut bisa diakses kanthi pindhah menyang dashboard podcast akun, khusus kanthi ngeklik pilihan "Distribusi - Aplikasi Podcast". Saka ing kana, mung kudu ngirim feed podcast RSS, mriksa lan konfirmasi manawa podcast sing sampeyan kirimake tundhuk karo syarat sing disetel dening direktori, banjur ngenteni kabar persetujuan email utawa konfirmasi yen podcast sampeyan wis sukses. ditambahake.

 

Dolan maring PodBean - Rencana Bebas-Bebas Kasedhiya!

 

5. Bluberry

Paling apik kanggo pilihan fitur canggih

Blubrry
  • Host podcast sing kuat dirancang kanggo WordPress pangguna.
  • Didhukung dening layanan pelanggan sing apik kalebu dhukungan telpon.
  • Nuju sidhang gratis sing gratis setaun suwene.
  • situs web: www.blubrry.com

Summary:

Blubrry label dhewe minangka host podcast "dirancang dening podcasters, kanggo podcasters".

Iki langsung nambah kapercayan ing layanane, uga dhukungan pelanggan sing apik lan apik banget rekaman trek 15 taun.

Iku perusahaan iki WordPress kompatibilitas sing ndadekake metu saka kompetisi. Kabeh rencana kalebu akses menyang plugin Powerpress serbaguna, sing dilengkapi macem-macem fitur canggih.

Salah siji sing paling penting yaiku kemampuan kanggo upload podcast langsung liwat Panjenengan WordPress situs web.

Blubrry uga dilengkapi dashboard analytics sing kuat banget, lengkap karo laporan khusus lan ringkesan saben dina sing dikirim langsung menyang email sampeyan.

Pros:

  • Layanan pelanggan banget.
  • Bandwith tanpa wates karo kabeh rencana.
  • Plugin Powerpress sing kuat.

cons:

  • Cukup larang.
  • Bisa rumit kanggo non-WordPress pangguna.
  • Panyimpenan saben wulan winates banget.

Rincian:

Sayange, Blubrry minangka salah sawijining host podcast sing luwih larang. Regane kanggo papat standar rencana kisaran $ 10 nganti $ 80 saben wulan, nalika rencana khusus diwiwiti $ 100 saben wulan.

Yen sampeyan lagi golek host sing gampang digunakake, integral karo WordPress, Blubrry bisa dadi pilihan sing tepat. Nanging, priksa manawa sampeyan wis ngerti watesan panyimpenan saben wulan.

NGERTI PORA? 

Ing situs web resmi, Blubrry duwe manual podcasting. Manual iki cukup lengkap, lan Blubrry ora nggawe rahasia babagan misi nyedhiyakake saben informasi sing migunani sing ana gandhengane karo jagad podcasting.

Pandhuan ekstensif ora mung dirancang kanggo panyipta podcast, nanging uga kanggo pamireng podcast uga merek lan perusahaan sing pengin gabung karo podcaster sing wis ana kanggo ngembangake bisnis. Miturut Blubrry, manual podcasting minangka manual sing terus berkembang lan saya tambah apik, lan platform hosting podcast kanthi aktif nyengkuyung saben wong sing maca manual kanggo menehi saran lan menehi saran. 

 

Dolan maring Blubrry - Goleki GRATIS wulan pertama!

 

6. Pamungkas

Pilihan hosting podcast sing apik kanggo platform podcasting langsung

spreaker
  • Ngidini sampeyan gampang nuduhake lan monetisasi konten sampeyan.
  • Kasedhiya alat podcast langsung.
  • Ndhukung impor saka platform liyane.
  • situs web: www.spreaker.com

Summary:

Spreaker iku sawijining platform podcasting sing menarik sing ngidini sampeyan nuduhake konten dhewe lan njelajah podcast wong liya.

Kasedhiya karo rencana gratis sing ditujokake kanggo wong-wong sing lagi wae mlebu ing podcasting, bareng aplikasi desktop lan seluler sing kuat sing dirancang kanggo mbantu nggawe podcast.

Ing sisih ndhuwur iki, Spreaker kalebu alat sing apik kanggo podcast langsung, sing ora umum kanggo host podcast.

Sampeyan uga bisa ngimpor konten sing wis ana saka platform liyane, gawe jadwal nuduhake media sosial otomatis, lan nyebarake konten menyang macem-macem platform audio liwat alat distribusi siji-klik.

Pros:

  • Alat podcast langsung sing kuat.
  • Ndhukung monetisasi konten.
  • Kasedhiya karo desktop lan aplikasi seluler sing kuat.

cons:

  • Antarmuka pangguna bisa dadi bingung.
  • Fitur canggih mung kasedhiya kanthi rencana larang.

Rincian:

Spreaker duwe rencana gratis salawas-lawase sing ngidini sampeyan ngunggah nganti limang jam audio.

ana telung rencana mbayar standar wiwit $ 7 nganti $ 50 saben wulan ($ 6 nganti $ 45 kanthi langganan taunan), uga solusi khusus wiwit saka $ 100 saben wulan.

Kabeh perkara sing dianggep, Aku nyaranake supaya bisa ndeleng Spreaker yen podcast langsung iku penting kanggo sampeyan.

NGERTI PORA? 

Nalika nerangake monetisasi konten podcast, khususe penempatan iklan, Spreaker nggunakake teknologi sing diarani Silence Detection. Apa sing ditindakake dening teknologi Deteksi Kasepen kanthi otomatis ngenali momen kasepen ing episode podcast. Liwat alat iki, podcaster banjur bisa kanthi strategis milih papan sing paling apik ing episode kasebut kanggo nglebokake iklan.

Kanthi nargetake papan bisu, podcaster bisa mesthekake yen penempatan iklan kurang intrusif kanggo pamireng. Alat Deteksi Kasenyapan njupuk langkah luwih maju kanthi menehi peringkat saben papan bisu miturut durasi lan posisi, banjur menehi saran penempatan iklan. Iku uga menehi pangguna idea carane adoh saka panggonan kasepen.

 

Kunjungi Spreaker - Rencana Wiwitan Gratis Kasedhiya!

 

7. Kasti

Hosting podcast paling apik kanggo WordPress kedhaftar

kasta
  • Kasedhiya karo majeng banget WordPress app.
  • Kalebu bandwidth lan panyimpenan tanpa wates.
  • Didhukung dening alat analytics sing kuat banget.
  • situs web: www.castos.com

Summary:

Castos minangka majeng host podcast sing dituju WordPress pangguna sing butuh bandwidth lan panyimpenan tanpa wates.

Situs hosting podcast iki dilengkapi karo podcasting prasaja banget kuat WordPress plugin sing streamlines paling tumindak podcasting, kalebu unggahan, pangaturan dhewe pamuter, lan liyane.

Lan ing ndhuwur, Castos ora duwe watesan panyimpenan utawa bandwidth kanthi rencana apa wae, tegese sampeyan bisa nggawe macem-macem podcast kaya sing dikarepake.

Sampeyan uga bisa nglacak kinerja podcast ing macem-macem platform liwat dashboard analytics sing kuat.

Pros:

  • Kuat banget WordPress plugin.
  • Transkrip otomatis kalebu.
  • Nyoba 14 dina gratis.

cons:

  • Rada larang kanggo pamula.
  • Biaya podcasting video luwih akeh.

Rincian:

Castos duwe telung rencana mulai $ 19 nganti $ 99 saben wulan. Kabeh rencana teka karo a 14-day trial free, lan sampeyan bisa entuk rong sasi gratis yen sampeyan mbayar setaun sadurunge.

sakabèhé, Aku nyaranake supaya Castos nyoba yen sampeyan arep nuduhake podcast ing WordPress situs web.

NGERTI PORA? 

Castos minangka desainer lan pemilik saka Seriously Simple Podcasting, plugin podcasting sing populer lan ditampa kanthi apik kanggo WordPress pangguna. Perusahaan kasebut ujar manawa plugin Serious Simple Podcasting wis nglumpukake luwih saka 30,000 instalasi aktif nganti saiki, lan uga nglumpukake luwih saka 200 review bintang lima ing WordPress.org.

Kanggo sing ora kenal karo plugin iki, iki minangka alat kabeh-ing-siji kanggo nggawe konten podcast lan ngatur rilis episode. Nalika diinstal, plugin bisa diakses dening pangguna langsung ing WordPress dashboard. Antarane fitur-fitur kasebut, sing paling penting yaiku impor podcast siji klik lan fungsi pamuter podcast sing ditingkatake.

 

Dolan maring Castos - Uji Coba 2 Minggu Gratis. Ora Perlu CC!

 

8.SoundCloud

Paling apik kanggo mbangun pamirsa kanthi jutaan pamirsa

soundcloud
  • Kalebu aspek sosial sing kuwat kanggo mbantu sampeyan nggayuh popularitas.
  • Ngidini sampeyan nuduhake konten kanthi langsung karo platform audio utama.
  • Nyedhiyakake analitis nyata-wektu.
  • situs web: www.soundcloud.com

Summary:

SoundCloud rada beda karo host podcast liyane ing dhaptar iki amarga iku pasangan minangka platform media sosial.

Iki tegese asring banget nuduhake podcast yen sampeyan nggunakake SoundCloud, luwih-luwih yen sampeyan pamula tanpa online sing penting.

Ing sisih ndhuwur iki, SoundCloud dilengkapi dashboard pemantauan wektu nyata. Iki tegese sampeyan bisa nganalisa kanthi bener sapa sing ngrungokake, kapan.

Sampeyan uga bisa ngatur pamuter podcast, embed ing situs web pihak katelu, lan jadwal kiriman kanthi rencana mbayar.

Pros:

  • Aspek sosial platform.
  • Rencana gratis sing apik.

cons:

  • Ora bisa ngimpor podcast sing ana kanthi otomatis.
  • Analytics ora mesthi akurat.

Rincian:

SoundCloud duwe rencana gratis sing apik sing ngidini sampeyan ngunggah nganti telung jam audio.

Ana uga Rencana repost $ 2.50 saben wulan (tagihan tahunan $ 30 saben taun) lan a Rencana Pro Unlimited $ 16 saben wulan ($ 12 saben wulan kanthi tagihan taunan). Kabeh rencana diwenehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Kabeh perkara sing dianggep, aspek sosial SoundCloud nggawe pilihan apik kanggo wong sing nyoba nggawe pamirsa lan tuwuh ngarsane online.

NGERTI PORA? 

Ing 2020, SoundCloud wiwit kerja sama karo layanan streaming langsung populer Twitch. Kanthi nggawe kemitraan iki, SoundCloud ngidini pangguna, utamane kabeh sing ndhaptar SoundCloud Premier, SoundCloud Pro lan Report dening SoundCloud, kanggo ngasilake bathi tambahan kanthi stream Twitch liwat pelacakan status Afiliasi kanthi cepet.

 

Dolan maring SoundCloud - Tekan Jutaan Pamirsa!

 

9. Libyn

Hosting podcast murah saka raksasa industri

libsyn
  • Integrasi karo kabeh platform audio utama.
  • Dhukungan monetisasi liwat macem-macem aliran.
  • Akses menyang analytics kuat lan statistik canggih.
  • situs web: www.libsyn.com

Summary:

Libsyn is salah sawijining platform hosting podcast paling tuwa lan paling populer ing donya.

Tujuane kanggo menehi kontrol lengkap kanggo saben aspek podcast, saka monetisasi kanggo layanan distribusi podcast lan kabeh ing antarane.

Salah sawijining fitur sing ditemtokake yaiku kemampuan kanggo gawe aplikasi smartphone khusus kanggo podcast sampeyan. Sampeyan bakal duwe akses menyang statistik lan analytics sing kuat, lan sampeyan uga bakal entuk manfaat saka uptime industri lan kinerja sing wis kabukten.

Pros:

  • Dhukungan pelanggan berkualitas tinggi.
  • Gampang banget kanggo miwiti.
  • Piranti merek sing apik.

cons:

  • Panyimpenan banget winates.
  • Aplikasi khusus mung kasedhiya kanthi rencana canggih.

Rincian:

Libsyn wis enem rencana kanthi rega mulai $ 5 nganti $ 150 saben wulan.

Iki teka karo watesan panyimpenan banget kurang, sanajan ana rencana khusus kasedhiya ing panyuwunan.

Kabeh perkara sing dianggep, Watesan panyimpenan Libsyn sing paling sithik bakal dadi perhatian utama. Nanging, sampeyan bisa uga mriksa manawa sampeyan nggoleki hosting podcast sing dipercaya saka raksasa industri sing wis kabukten.

NGERTI PORA? 

Ing Mei 2022, Apple resmi ngumumake fitur anyar sing diarani Delegated Delivery. Libsyn kadhaptar ing antarane layanan hosting podcast sing bakal nyedhiyakake dhukungan kanggo fitur kasebut, bebarengan karo Blubrry lan Buzzsprout. Apa Delegated Delivery bakal nindakake minangka alat kabeh sing bisa digunakake podcasters nalika ngunggah, ngatur, lan nyebarake konten menyang Apple Podcast.

Nalika diluncurake, fitur iki kudu ngidini pangguna ngirim konten menyang Apple Podcast langsung saka platform Libsyn tanpa ID Apple. Kajaba iku, proses biasane kanggo ngirim menyang Apple Podcast uga bakal disederhanakake, ngilangi langkah-langkah sing rumit.

 

Dolan maring Libsyn - Saka Cukup $ 5 Sasi!

 

10. Jangkar

Platform hosting podcast gratis 100% paling apik

anchor
  • Kasedhiya karo editor podcast sing apik.
  • 100% gratis, selawase tanpa watesan panyimpenan utawa bandwidth.
  • Kalebu pilihan alat analitik sing apik.
  • situs web: www.sekolah.fm

Summary:

anchor minangka host podcast sing unik amarga gratis 100%, selawase.

Kabeh pangguna duwe akses menyang panyimpenan lan bandwidth tanpa watesan, uga distribusi podcast otomatis menyang platform audio utama lan liya-liyane. Temtunipun, iki salah siji saka platform podcast gratis paling apik.

Kabeh pangguna uga duwe akses menyang aplikasi seluler gratis sing bisa digunakake kanggo nggawe podcast anyar. Iki kalebu alat panyuntingan sing kuat kayata penyusun audio lan transcriber video, uga modul desain grafis dhasar.

Lan, kinerja kabeh podcast Anchor bisa dilacak nganggo modul analitik hebat platform.

Pros:

  • Akses kabeh fitur kanthi gratis ing kabeh wektu.
  • Piranti nggawe podcast sing apik.

cons:

  • Ukuran file maksimum 250MB.
  • Layanan pelanggan winates banget.

Rincian:

Jangkar gratis 100%, selawase. Ora ana rencana premium utawa biaya liyane sing didhelikake.

Ing ngisor iki: Yen sampeyan lagi nggoleki host podcast gratis tanpa watesan panyimpenan utawa bandwidth, Anchor sampeyan kudu nutupi.

NGERTI PORA? 

Ing April 2022, Spotify, sing duwe Anchor (Anchor sejatine alat podcasting gratis Spotify), ngumumake manawa podcaster ing Anchor saiki bisa nggunakake podcast video ing Spotify minangka sumber penghasilan tambahan anyar.

Iki ditrapake kanggo pangguna Anchor sing adhedhasar ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris Raya, Australia, lan Selandia Baru. Siji bab sing apik babagan podcast video ing Spotify yaiku nyedhiyakake keluwesan kanggo pamireng - dheweke bisa nggunakake podcast mung minangka audio utawa ndeleng minangka video. 

 

Kunjungi Jangkar - 100% Bebas-Selawase!

 

Apa Platform Podcast Hosting?

Singkat, platform hosting podcast minangka host sing khusus kanggo hosting podcast. Amarga podcast mbutuhake panyimpenan lan bandwidth sing akeh, host web normal biasane ora kepenak nyedhiyakake.

lan kanthi nambah popularitas podcast wis kasedhiya platform hosting spesialis kaya sing wis dakbabarake ing pandhuan iki.

ana luwih saka siji yuta podcast aktif saiki, kanthi luwih saka 30 yuta episode ing luwih saka 100 basa. Iki meh kaping pindho 550,000 podcast aktif lan 18.5 yuta episode kacarita ing 2018.

Statistik kasebut mung nuduhake sepira pentinge platform hosting podcast spesialis. Nanging yen ora cukup, Google Tren nuduhake manawa kapentingan ing hosting podcast wis tikel kaping telu ing limang taun kepungkur.

Long crita cekak: Platform hosting podcast dilengkapi alat khusus lan fitur sing dirancang khusus kanggo hosting podcast.

Napa Aku Ora Bisa Dadi Host Podcast Ing Situs Webku?

Sanajan bisa nggodha kanggo dadi tuan rumah podcast ing situs web podcast sampeyan dhewe, ana akeh sebab kenapa sampeyan ora kudu.

Utamane yaiku podcast ukuran file gedhe biasane duwe, sing bisa mengaruhi situs web podcast sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan duwe bandwidth utawa watesan panyimpenan.

Lan sanajan sampeyan duwe bandwidth sing ora ditemtokake lan panyimpenan sing cukup kanggo sawetara episode podcast, pamirsa sampeyan isih ngalami kacepetan download sing alon lan ora bisa dipercaya utawa streaming sing kurang kualitas.

Iki bisa nyebabake sampeyan ngrungokake lan meh mesthi bakal ngganggu tuwuh sampeyan.

Sejatine, sampeyan kudu njaga situs web hosting kanggo situs sampeyan lan konten liyane sing sampeyan duwe. Host podcast ing papan liya, banjur lebokake langsung ing situs web sampeyan yen pengin.

Fitur Apa sing kudu Goleki ing Host Podcast?

Milih host podcast sing bener bisa dadi angel banget yen sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan goleki. Ana akeh pilihan ing kana, tegese sampeyan kudu duwe kritéria sing jelas sadurunge miwiti nggoleki platform podcast ndhuwur.

Kanggo miwiti, host podcast paling apik mesthine duwe sawetara fitur khusus sing ora bakal sampeyan lakoni kanthi host web standar. Utamane, yaiku nduwe panyimpenan lan bandwidth sing cukup kanggo para pamirsa.

A host podcast sing apik uga bakal duwe feed RSS dadi wong bisa langganan konten sampeyan, pamuter media sing bisa sampeyan lebokake ing situs web, lan kemampuan kanggo push konten sampeyan menyang Apple Podcast, Spotify, lan platform audio utama liyane.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang jinis lan kekuwatan analitik sing ditawakake, opsi monetisasi apa wae, lan manawa host podcast kalebu editor apa wae.

Lan pungkasane, priksa manawa host sampeyan nawakake pilihan download yen sampeyan butuh.

Neng akhir, host podcast paling apik nggawe gampang banget nggawe lan nuduhake konten audio berkualitas nalika nambah pamirsa lan merek sampeyan.

Apa Liyane sing Perlu Aku Luwih saka Hosting Podcast?

Bebarengan karo hosting podcast berkualitas tinggi, andal, ana sawetara layanan penting liyane sing kudu sampeyan pikirake.

Sanajan akeh host ngidini sampeyan nggawe situs web dhasar kanggo nampilake podcast, sampeyan umume luwih becik ndhaptar layanan hosting web sing beda lan mbangun situs web WordPress.org.

Banjur, sampeyan bakal bisa masang pamuter podcast lan enggo bareng konten kanthi langsung liwat situs web sampeyan.

Yen sampeyan milih host web sing bener (mikir Bluehost, DreamHost, GreenGeeks), sampeyan uga bakal oleh jeneng domain gratis.

Yen ora, sampeyan uga kudu tuku jeneng domain, sing regane ora regane luwih saka $ 10- $ 15 saben taun.

uga coba ndaftar kanggo layanan pemasaran email kaya Convertkit, Getresponse, Mailchimp utawa Sendinblue, bebarengan karo layanan transkripsi yen dibutuhake.

Hosting paling apik kanggo Podcast - Ringkesan

Ing pandhuan iki, kita wis nutupi sepuluh platform hosting podcast paling apik sing kasedhiya ing taun 2022. Platform sing beda-beda cocog karo sing beda kebutuhan, nanging umume, Aku nyaranake mriksa Buzzsprout, Transistor.fm, lan Captivate.

Telung platform kasebut duwe rekam trek sing kuat, nawakake fitur sing apik banget, lan menehi keluwesan sing dibutuhake para pencipta podcast.

Yen sampeyan pengin njupuk keputusan cepet, iki 3 pilihan utama, saiki!

  • Pamula lan grapyak - Buzzsprout podcast hosting
    Aku nyaranake mriksa Buzzsprout yen sampeyan nggoleki platform hosting podcast tanpa intuisi kanggo miwiti.
  • Podcast macem-macem lan podcast pribadi - Transistor.fm
    Aku nyaranake Transistor.fm kanggo sapa wae sing duwe rencana mbukak pirang-pirang podcast kanthi sesanti kanggo skala mbesuk.
  • Multiple podcast lan alat pangembangan pamirsa Captivate
    Aku nyaranake supaya luwih tliti Captivate yen sampeyan arep nambah podcast ing mbesuk, amarga kalebu alat skalabilitas jangka panjang.

Semoga sukses, lan podcast seneng!

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.