Surfshark vs NordVPN (VPN endi sing luwih apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Saiki, akeh banget VPN ing kana, dadi luwih angel milih apa sing cocog kanggo sampeyan. Yen sampeyan ana ing antarane Surfshark vs NordVPN, aku bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang!

Dadi, aku nyoba loro-lorone layanan VPN kanggo sawetara minggu teka munggah karo kabeh data sampeyan bakal kudu nggawe pilihan tengen lan entuk nilai paling apik kanggo dhuwit. 

Ing artikel iki, aku bakal mbandhingake kepiye kinerja Surfshark lan NordVPN ing syarat-syarat kritéria ing ngisor iki:

  • fitur tombol
  • Keamanan & privasi
  • Reregan
  • Dhukungan pelanggan
  • Bonus tunjangan

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca kabeh artikel, iki ringkesan cepet kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan:

NordVPN luwih cepet lan luwih aman tinimbang Surfshark. Nanging, Surfshark nawakake stabilitas sing luwih apik, konektivitas sing luwih amba, rega sing luwih terjangkau, lan dhukungan pelanggan sing luwih apik.

Dadi, yen kacepetan, keamanan, lan privasi data dadi prioritas sampeyan, ndhaptar lan coba layanan NordVPN.

Yen sampeyan nggoleki pengalaman sakabèhé sing luwih apik kanthi nilai maksimal kanggo dhuwit, ndhaptar lan coba layanan Surfshark.

Surfshark vs NordVPN: Fitur Utama

 SurfsharkNordVPN
kacepetanDownload: 14mbps - 22mbps
Unggahan: 6mbps - 19mbps
Ping: 90ms – 170ms
Download: 38mbps - 45mbps
Unggahan: 5mbps - 6mbps
Ping: 5ms – 40ms
stabilitasStabil bangetStabil
kompatibilitasAplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android, Firestick & FireTV
Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox
Aplikasi kanggo: Windows, Linux, macOS, iOS, Android
Ekstensi kanggo: Chrome, Edge, Firefox
KonektivitasPiranti tanpa watesMaks. saka 6 piranti
Caps DataUnlimitedUnlimited
Nomer LokasiNegara 65Negara 60
Antarmuka PanganggoGampang kanggo nggunakakeGampang kanggo nggunakake

Sawise mbuwang wektu karo loro VPN kasebut, aku ngati-ati babagan kinerja fitur utama.

Surfshark

fitur surfshark

kacepetan

Sawetara wong ora ngerti iki, nanging saben VPN nyebabake kacepetan internet sampeyan. Tegese piranti tansah luwih cepet tanpa sambungan VPN tinimbang karo siji.

Dadi, nalika VPN ngaku minangka "paling cepet," pungkasane ujar manawa nyebabake kacepetan internet sing paling sithik.

Aku kacepetan-dites Surfshark VPN kaping pirang-pirang (ing server beda) lan ngeweruhi sing rata-rata sandi kacepetan download (nalika nyambung) sawetara saka 14mbps kanggo 22mbps. Iku ora ala banget kanggo ndownload file nanging rada ngisor kecepatan sing disaranake kanggo game utawa streaming video HD.

Surfshark iku kecepatan upload luwih apik kanggo pirantiku, kanthi kisaran 6mbps nganti 19mbps

Apik banget, nganggep kacepetan unggahan sing disaranake yaiku 10mbps kanggo streaming langsung, miturut pakar internet.

Kanggo ping, aku ora kesengsem. Yen sampeyan durung ngerti - luwih dhuwur ping sampeyan, luwih akeh wektu tundha antarane panjalukan saka piranti lan respon saka server. 

A 90ms nganti 170ms ping cukup dhuwur dibandhingake karo apa sing ditawakake NordVPN.

Punika tip:

Aku seneng kacepetan paling dhuwur nalika aku ngalih menyang protokol IKEv2. Yen kacepetan download lan streaming minangka masalah gedhe kanggo sampeyan, coba lan deleng dhewe.

stabilitas

Duwe kacepetan dhuwur ora cukup. Aku tansah pengin VPN kanggo njaga kacepetan sing paling 95% saka wektu aku wis mlaku. 

Kanthi matur nuwun, Surfshark nawakake sing ing turah mbrawah. Saindhenging wektu karo piranti lunak, Aku tau nemu gulung ing sambungan, lan tingkat kacepetan ora over-fluktuasi.

Tip liyane:

Protokol OpenVPN paling stabil kanggo aku. Aku mbukak VPN kanggo jam tanpa kelangan sambungan, sanajan ISP saya ngalami masalah cilik.

kompatibilitas

Aku kelakon duwe macOS, Android, lan iOS piranti ing omah. Dadi, aku seneng ngerti Surfshark duwe aplikasi sing kompatibel karo kabeh lan liya-liyane (kalebu Windows lan Linux).

Sampeyan uga bisa njaluk ekstensi ing browser populer kaya Chrome, Edge, lan Firefox. Senajan aku ora duwe, app uga kasedhiya kanggo Firestick lan FireTV.

Konektivitas

Aku tansah nemu ngganggu nalika panyedhiya layanan bakal matesi kula mung sawetara piranti saben sesi, sanajan aku mbayar dhuwit apik kanggo langganan. 

Surfshark minangka ambegan udhara seger ing aspek iki amarga aku ora duwe alangan nyambungake akeh piranti kaya sing dakkarepake.

Piranti lunak ngidini sampeyan nyambungake piranti tanpa watesan menyang akun VPN yen sampeyan mbayar rencana apa wae.

Caps Data

Praktek liyane sing ngganggu aku, sanajan ora umum, yaiku watesan data ing akun VPN sing dibayar. maneh, Surfshark kesengsem kula amarga aku ngeweruhi ora ana watesan data ing akunku.

lokasi

Surfshark wis 3200+ server sing ana ing luwih saka 65 negara. Nomer server cilik dibandhingake karo apa NordVPN nawakake, lan aku guess sing alesan kanggo kacepetan sudo lan lags luwih.

Nanging, VPN nggawe sethithik kanthi nduwe jangkoan global sing luwih dhuwur miturut negara.

Interface

UI ing Surfshark mbok menawa salah siji sing paling aku wis tau ndeleng ing VPN sembarang. Iku gampang kanggo nggunakake, lan sampeyan bisa kanthi cepet nemokake apa sing lagi looking for. Aku bakal menehi sepuluh liwat sepuluh, ora mangu.

 Dolan maring Situs web Surfshark saiki utawa mriksa metu sandi Tinjauan Surfshark VPN kanggo katrangan luwih

NordVPN

fitur nordvpn

kacepetan

Nalika aku pisanan maca NordVPN iku pratelan misuwur minangka "VPN paling cepet ing donya,"Aku kudu ngakeni bilih aku luwih saka sethitik mamang. 

Akeh layanan nggawe klaim sing padha lan gagal dikirim. Nanging NordVPN ora nguciwani.

Sawise sawetara tes kacepetan, aku ngerti yen NordVPN kacepetan download kisaran saka 38mps kanggo 45mbps

Iku luwih saka cukup kanggo muter game high-end, stream video 4K, lan bisa uga nggunakake piranti iOT.

Mbok mung bagean kuciwo sandi NordVPN kacepetan comparison karo Surfshark ana nalika teka mudhun kanggo unggahan. 

Kanthi kacepetan upload saka 5mbps kanggo 6mbps, aman kanggo ngomong aku kurang saka kesengsem.

Ping ora nguciwani. NordVPN duwe a 5ms nganti 40ms ping, sing apik banget amarga umume ahli VPN nganggep apa wae ing ngisor 50ms minangka apik.

stabilitas

Aku kuwatir bab NordVPN iku stabilitas amarga aku maca carane kedhaftar berjuang karo sing ing sasi. Matur nuwun sanget, para pangembang koyone wis nambah game, lan aku ora nemu masalah kaya ngono.

VPN nduweni a sambungan stabil sing uga njogo kacepetan relatif uga. Nanging, ora kaya Surfshark.

kompatibilitas

Aplikasi NordVPN bisa digunakake kanggo sandi iOS, macOS, lan Android piranti. Aku mriksa situs kasebut lan weruh manawa piranti lunak kasebut uga kompatibel Windows lan Linux

Kajaba iku, ana ekstensi kanggo Firefox, Chrome, lan Edge. Ora ana aplikasi kanggo FireTV utawa Firestick, Sanadyan.

Konektivitas

NordVPN ngidini pelanggan mbayar nggunakake a maksimal 6 piranti bebarengan ing siji akun. 

Aku wis nyebataken kados pundi anggen kula ngraosaken laku ingkang kados mekaten: Aku ora seneng. Konektivitas tanpa wates bakal luwih apik.

Tutup Data

Panyedhiya ngidini pelanggan sing mbayar nggunakake data sing dikarepake ing jangkoan wong. Ana ora ana watesan data utawa bandwidth.

lokasi

NordVPN wis liwat 5,400 server kasedhiya ing 60 negara. Duwe luwih akeh server mesthi mbantu tingkat kacepetan, nanging fasilitas kasebut kudu paling dhuwur kanggo ngasilake asil kinerja sing apik.

Interface

Aku ora masalah navigasi UI. Iku uga-dirancang lan gampang kanggo nggunakake. Saben tombol utawa tab katon ing panggonan sing bener.

 Kunjungi situs web NordVPN kene... utawa mriksa rincian sandi NordVPN review kene

🏆 Pemenang yaiku: Surfshark

Senajan iki ana kontes cedhak amarga saka NordVPN iku kacepetan luwih cepet lan luwih akeh server, Aku ora bisa nglirwakake Surfshark iku stabilitas unggul, kompatibilitas, konektivitas, lan macem-macem lokasi.

Surfshark vs NordVPN: Keamanan & Privasi

 SurfsharkNordVPN
Teknologi Enkripsistandar AES
Protokol: IKEv2/IPsec, OpenVPN, WireGuard®
Standar AES - Enkripsi Ganda
Protokol: IKEv2/IPsec, OpenVPN, NordLynx
Kebijakan Tanpa LogOra 100% - log ing ngisor iki
Data Pribadi: alamat email, sandhi sing dienkripsi, info tagihan, riwayat pesenan
Data Anonim: kinerja, frekuensi panggunaan, laporan kacilakan, lan upaya sambungan gagal.
Saklawasé 100%
IP MaskingYaYa
Kill SwitchSistem-wideSistem-sudhut lan selektif
Blok-adBrowser lan appBrowser mung
Proteksi MalwareSitus web mungSitus web lan file

Aku mutusaké kanggo nyelehake kabeh fitur keamanan lan privasi plus keuntungan ing kategori kapisah. Kenging punapa? Ya, amarga kita ngomong babagan VPN, lan nilai sing paling penting yaiku kepiye ngamanake lan nglindhungi data pangguna.

Dadi, layanan endi wae sing menang ing kategori iki Surfshark vs NordVPN bakal duwe titik pinunjul ing mlaku sing siji metu VPN luwih.

Surfshark

keamanan surfshark

Teknologi Enkripsi

Mangkene ringkesan ringkes babagan cara enkripsi sing apik:

  1. Sampeyan nyambung menyang VPN
  2. VPN kanthi otomatis nggawe trowongan sing dienkripsi
  3. Data saka piranti sampeyan liwat trowongan sing dienkripsi
  4. Mung server VPN sing bisa napsirake enkripsi kasebut, nanging pihak katelu sing jahat ora bisa

Surfshark iku standar enkripsi yaiku AES 256-bit. Sing kedadeyan dadi standar enkripsi paling dhuwur ing industri. 

Aku ndudhuk jero menyang web kanggo informasi iki lan ketemu sing padha pancen wis anyar audit keamanan dening Cure53. Sawise ngonfirmasi yen kedadeyan kasebut, aku rumangsa akeh browsing luwih aman Internet.

Kebijakan Tanpa Log

Nggoleki yen Surfshark iku minangka logless minangka padha ngaku ana sethitik harder. Ing situs ngaku ora nyimpen log informasi sensitif kayata IP pangguna lan riwayat telusuran.

Padha njaga:

  • Data Pribadi: alamat email, sandhi sing dienkripsi, info tagihan, riwayat pesenan
  • Data Anonim: kinerja, frekuensi panggunaan, laporan kacilakan, lan upaya sambungan gagal

Kawicaksanan tanpa log meh ora bisa dikonfirmasi dhewe. Perusahaan kudu ngirim audit saka pihak katelu kanthi sukarela. 

Nganti saiki, Surfshark durung nindakake iki. Nanging, dheweke minangka perusahaan gedhe, lan aku ragu yen dheweke bakal nanggung risiko litigasi sing bisa kedadeyan amarga ngapusi kebijakan privasi.

IP Masking

IP masking bisa uga minangka proteksi minimal sing bisa dijaluk saka layanan VPN sing dibayar. Surfshark ndhelikake alamat IP kabeh pangguna sing disambungake.

Kill Switch

Senajan aku tau ngalami gulung ing sambungan nalika nggunakake VPN, Aku seneng ndeleng iku wis a switch mateni sistem-wide. Yen sambungan VPN sampeyan tau pedhot, app bakal kanthi otomatis mblokir kabeh aktivitas internet ing piranti sampeyan.

Saklar mateni iku penting amarga sampeyan tansah dilindhungi, sanajan sampeyan kelangan sambungan VPN. Kanggo Surfshark, sampeyan kudu pindhah menyang menu setelan kanggo ngaktifake switch mateni. Saka iku, sampeyan wis dijamin.

Waca rangkeng-

CleanWeb yaiku a Surfshark fitur sing dadi pamblokiran iklan lan malware. Nalika aku pisanan krungu babagan CleanWeb, aku bungah banget, mula iki minangka fitur premium pisanan sing diaktifake sawise ndownload Surfshark.

Untunge ora nguciwani. Fitur kasebut mblokir kabeh iklan lan popup ing browser lan aplikasiku. Tanpa iklan sing ngganggu, I nyimpen data liyane lan ngeweruhi kacepetan internet rada ndongkrak.

Aku uga sengaja nyoba kanggo ngakses sawetara situs sketchy (ora dianjurake) kanggo ndeleng apa iku bakal micu fungsi pangayoman malware CleanWeb, lan iya!

NordVPN

keamanan nordvpn

Teknologi Enkripsi

Kaya Surfshark, NordVPN iku tingkat enkripsi standar AES 256-bit

Nanging, dheweke nawakake fitur Double VPN, yaiku enkripsi kaping pindho kanthi ngarahake lalu lintas menyang server liya sadurunge ngirim sampeyan menyang tujuan sampeyan. Dadi, lalu lintas sampeyan ndhelik kaping pindho tinimbang sapisan.

Masalah cilik:

Aku kudu ngalih menyang protokol OpenVPN ing iOS kanggo ndeleng pilihan Double VPN. Nanging aku langsung weruh ing app Android.

Kebijakan Tanpa Log

NordVPN ngaku wis cedhak 100% kabijakan ora ana log. Ora ana cara kanggo nyoba iki dhewe, mula maneh, aku nindakake riset. 

Dheweke wis diaudit kaping pindho dening PricewaterhouseCoopers AG (PwC) babagan pratelan kabijakan sing ora ana log, lan kaping pindho, padha bener!

Adhedhasar ing Panama, ing ngendi hukum data kurang ketat, ora perlu mbukak data pangguna menyang panguwasa. Mula, padha ora kudu log informasi pangguna liyane saka jeneng pangguna lan email.

IP Masking

NordVPN bakal tutup alamat IP sampeyan lan ngidini sampeyan browsing luwih aman.

Kill Switch

Fitur switch mateni NordVPN luwih maju tinimbang Surfshark amarga sampeyan duwe rong pilihan: sistem-wide lan selektif.

Sistem-sudhut bakal mateni aktivitas internet ing kabeh piranti yen sambungan VPN mudhun, lan pilihan selektif ngidini sampeyan milih app tartamtu sing bisa tetep aktif ing internet malah nalika mateni switch trip. Aku nemokake iki mbiyantu minangka siji wektu aku ilang sambungan VPN; Aku isih bisa ngakses aplikasi bank seluler.

Perlindhungan Ancaman

Fitur Proteksi Ancaman yaiku NordVPN iku nampa kanggo Surfshark iku CleanWeb. Iku uga an blocker iklan lan malware

Nanging, sawise nguripake, aku mung mandheg nampa iklan ing browser lan ora aplikasi liyane ing piranti.

Nanging, kanggo kekurangan iki, amarga aku bisa mindai sadurunge situs web lan file sing bisa didownload kanggo malware.

🏆 Pemenang yaiku: NordVPN

NordVPN iku privasi logless asli, enkripsi pindho, lan milih mateni ngalih menehi menang ageng ing babak iki.

Surfshark vs NordVPN: Rencana Rega

 SurfsharkNordVPN
Rencana GratisOra AnaOra Ana
Durasi LanggananSewulan, Setaun, Rong TaunSewulan, Setaun, Rong Taun
Plan paling murah$ 2.49 / sasi$ 3.99 / sasi
Rencana Bulanan Paling Larang$ 12.95 / sasi$ 11.99 / sasi
Kesepakatan paling apik$ 59.76 sajrone rong taun (81% tabungan)$ 95.76 kanggo rong taun (51% tabungan)
Diskon paling apik15% diskon mahasiswa15% mahasiswa, magang, 18 kanggo 26 taun-lawas diskon
Privasi mbalekakendina 30dina 30

Ayo dadi pirembagan bab pira regane kula kanggo njaluk loro VPN.

Surfshark

rega surfshark

Dheweke duwe telung rencana:

  •  1 Sasi ing $ 12.95 / sasi
  •  12 Sasi ing $ 3.99 / sasi
  •  24 Sasi ing $ 2.49 / sasi

Mesthi, aku milih ngirit 81% kanthi mbayar rencana 24 wulan. Dheweke duwe kabijakan mbalekaken 30 dina, dadi sanajan sampeyan ora seneng, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh.

Aku nyisir situs kanggo diskon apik nanging mung bisa nemokake siji kanggo siswa mung ing% 15.

NordVPN

rega nordvpn

Dheweke uga duwe telung plans padha:

  •  1 Sasi ing $ 11.99 / sasi
  •  12 Sasi ing $ 4.99 / sasi
  •  24 Sasi ing $ 3.99 / sasi

Maneh, aku mutusake kanggo ngirit 51% kanthi tuku rencana 24 wulan. NordVPN uga duwe jaminan dhuwit bali 30 dina.

Aku nemokake siji diskon ing panelusuran kanggo tawaran. Iki khusus kanggo siswa, magang, lan umur 18 nganti 26 taun.

🏆 Pemenang yaiku: Surfshark

Sanajan loro VPN kasebut nawakake rencana rega terjangkau kanthi jaminan mbalekaken, aku ora bisa ndeleng kepungkur Surfshark iku jus 81% kesepakatan tabungan.

Surfshark vs NordVPN: Dhukungan Pelanggan

 SurfsharkNordVPN
Live Chatkasedhiyakasedhiya
emailkasedhiyakasedhiya
Phone NumberAnaAna
FAQkasedhiyakasedhiya
tutorialkasedhiyakasedhiya
Dhukungan Kualitas TimbangetGood

Sanajan aku ora butuh, aku nyoba tekan tim dhukungan pelanggan loro layanan kasebut. Punika ingkang kula temokaken:

Surfshark

Aku seneng sing padha duwe 24/7 live chatting support lan bantuan email. Agen dhukungan obrolan langsung nanggapi kurang saka 30 menit, lan agen dhukungan email bali menyang aku sajrone 24 jam.

Amarga aku ora duwe masalah nyata, aku mriksa 20 saka layanan pelanggan paling anyar & review sing gegandhengan karo dhukungan ing TrustPilot lan nemokake 1 ala lan 19. reviews apik banget.

Ana materi swadaya sing cukup ing situs web ing wangun bagean FAQ lan tutorial VPN

Aku ora seneng yen ora ana nomer telpon kanggo nelpon amarga telpon nggawe komunikasi luwih efisien tinimbang pesen.

NordVPN

Dheweke uga duwe 24/7 live chatting support lan bantuan email. Wektu nanggepi meh padha karo tim dhukungan Surfshark.

Nalika mriksa review layanan pelanggan Trustpilot lan dhukungan, aku nemokake 5 sing ala, 1 rata-rata, lan 14 sing apik banget. Iki nuduhake yen NordVPN iku dhukungan pelanggan apik nanging ora apik banget.

Dheweke uga ora duwe nomer telpon kanggo nelpon.

🏆 Pemenang yaiku: Surfshark

Sing jelas Surfshark wis tenan nandur modhal ing makaryakke mbiyantu, profesional, lan tim dhukungan darmabakti.

Surfshark vs NordVPN: Ekstra

 SurfsharkNordVPN
Mecah TunnelingYaYa
Nyambung Pirantirouterrouter
Layanan Streaming sing Bisa Dikunci20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu
IP khususOra AnaYa (pilihan mbayar)

Layanan lan fitur ekstra nyetel VPN paling dhuwur tinimbang sing biasa-biasa wae. Mangkene carane Surfshark vs NordVPN ditindakake ing analisisku.

Surfshark

App wis tunneling pamisah fitur, kang dianjurake amarga ngijini sampeyan kanggo nggunakake app bank, bisa ing situs web perusahaan diwatesi, lan liyane nalika disambungake menyang VPN. 

Sampeyan bisa ngliwati sambungan VPN ing aplikasi tartamtu lan langsung nyambung menyang internet.

Aku uga nyoba Surfshark on 20+ layanan populer, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu. Thanks kanggo server obfuscated, kabeh padha ngidini akses menyang konten ing njaba negaraku.

Surfshark uga bisa nyambung menyang router, lan piranti liyane kayata Playstation lan Xbox. Yen sampeyan pengin nindakake iki, priksa iki Kiriman Surfshark ing sambungan router.

NordVPN

Aplikasi iki uga duwe tunneling pamisah sing makarya tanpa glitch. Aku nyoba NordVPN ing sami 20+ layanan, kalebu Netflix, Amazon Prime, Disney+, lan Hulu, kanthi asil apik banget.

Sampeyan bisa nyambungake VPN menyang router. Aku ketemu iki kiriman NordVPN mbiyantu nalika nyetel piranti sing disambungake dhewe.

NordVPN uga nawakake layanan tambahan sing diarani Dedicated IP. Iki bakal menehi alamat IP sampeyan dhewe ing negara sing sampeyan pilih. Yen situs kerja sampeyan mung ngidini sampeyan nggunakake IP tartamtu, mula sampeyan kudu nyoba layanan iki. 

Sanajan biaya tambahan $ 70 / taun, aku seneng yen pilihan kasebut kasedhiya kanggo wong sing mbutuhake.

🏆 Pemenang yaiku: NordVPN

IP sing dienggo bareng oke kanggo VPN, nanging IP sing darmabakti bisa migunani ing kahanan tartamtu.

FAQ

Apa Surfshark diduweni dening NordVPN?

Sanajan NordVPN ora duwe Surfshark, loro perusahaan kasebut gabung ing Februari 2022. Dheweke isih dadi layanan mandiri, nanging nuduhake riset lan kawruh.

Endi sing luwih murah, Surfshark utawa NordVPN?

Surfshark luwih murah tinimbang NordVPN amarga nawakake tawaran sing luwih apik $2.49 saben wulan dibandhingake karo $3.99 saben wulan.

VPN endi sing paling apik kanggo dolanan antarane Surfshark vs NordVPN?

NordVPN minangka pilihan sing luwih apik kanggo dolanan tinimbang Surfshark amarga nawakake kacepetan download sing luwih dhuwur ing 38mbps - 45mbps lan ping luwih apik ing 5ms nganti 40ms.

VPN endi sing paling apik kanggo Netflix antarane Surfshark vs NordVPN?

Surfshark minangka pilihan sing luwih apik kanggo Netflix amarga menehi akses menyang konten ing negara liyane (65) tinimbang NordVPN (60).

Ringkesan: NordVPN vs Surfshark

Pancen angel milih sing paling apik ing kene, nanging yen kudu, aku bakal ujar Surfshark menang. Senajan NordVPN punika raja nalika nerangake keamanan lan privasi (ciri khas VPN sing apik), Surfshark uga ora ala ing aspek kasebut. 

Kajaba iku, stabilitas lan keterjangkauan Surfshark minangka mupangat gedhe sing bakal diapresiasi pangguna VPN rata-rata.

Dadi, yen sampeyan mung butuh VPN sing mbayar kanggo nglindhungi dhewe lan ngakses konten sing dikunci, coba Layanan VPN Surfshark

Lan yen sampeyan butuh tingkat keamanan lan privasi sing paling dhuwur, coba NordVPN. Loro-lorone duwe kabijakan pengembalian dana sing apik, mula ora ana RISIKO.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.