Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Surfshark vs CyberGhost - VPN endi sing luwih apik ing 2022?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa aku kudu Surfshark utawa CyberGhost kanggo akses internet pribadi? Aku ngerti sampeyan ora bisa nggawe keputusan amarga sampeyan ragu VPN sing luwih dipercaya.

Surfshark lan CyberGhost loro-lorone VPN sing apik banget sing nawakake fitur sing apik kanggo ndownload torrent, streaming, lan game online. Mesthine, VPN iki uga bisa digunakake utamane kanggo nglindhungi sampeyan nalika nggoleki web.

Sanajan saben wong duwe kemampuan sing luar biasa lan pilihan sing apik kanggo privasi lalu lintas web, sampeyan mung bisa milih siji VPN sing cocog, mula sing kudune? Nalika loro Surfshark lan CyberGhost nyengsemaken dadi rada bingung kanggo pangguna VPN sing kudu dipilih. Nanging, saben wong duwe sawetara beda.

Dadi ing pandhuan perbandingan Surfshark vs CyberGhost, kita bakal mbantu sampeyan nemtokake endi sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Kita nglawan layanan kasebut kanggo nuduhake bedane, kekuwatan, lan kelemahane. Ayo dadi miwiti!

Surfshark vs CyberGhost: Fitur Utama

SURFHARKCYBERGHOST
situs resmisurfshark.com cyberhostvpn.com 
Lokasi NegaraWalandaRomania
Lokasi ServerNegara 65Negara 91
Didhukung OS / BrowserAndroid
Chrome
Firefox
iOS
Linux
Mac
Windows
Android
TV Android
Chrome
Firefox
iOS
Linux
Mac
Windows
Watesan Jumlah PirantiUnlimited
Jinis enkripsiAES-256AES-256
Protokol VPNIKEv2
OpenVPN
WireGuard
IKEv2
L2TP / IPSec
OpenVPN
PPTP
WireGuard
Alamat IPStatis / Dibagistatis
Kill SwitchYaYa
Mecah TunnelingYaYa
multi-hopYaOra Ana
NetflixYaYa
TorrentYaYa

loro-lorone Surfshark lan CyberGhost duwe aplikasi sing bisa digunakake kanggo kabeh sistem operasi utama. Malah duwe aplikasi resmi ing toko aplikasi Amazon. Iki pancen apik utamane yen sampeyan nggunakake piranti Fire TV amarga sampeyan ora perlu mbukak sisih.

Loro VPN kasebut uga duwe ekstensi browser kanggo Firefox lan Chrome, ngidini sampeyan njaga lalu lintas browser. Ora mung kuwi, dheweke uga langsung ngganti lokasi sampeyan sing cukup trep kanggo pangguna. Nanging, elinga yen VPN iki ora bakal nglindhungi data saka aplikasi liyane sing sampeyan duwe.

Kajaba iku, loro kasebut dilengkapi installer baris perintah sing ramah pangguna kanggo Linux. Lan uga, dheweke bisa kanthi gampang mblokir iklan, mindai malware, lan langsung nyambung nalika nggunakake WiFi umum.

Layanan loro kasebut duwe fungsi tunneling pamisah, ngidini sampeyan milih aplikasi utawa situs tartamtu kanggo ngliwati layanan kasebut. Iki minangka fitur sing migunani lan migunani kanggo ngakses konten saka pirang-pirang negara kanthi bebarengan.

Surfshark vs CyberGhost: Fitur Utama

Surfshark

VPN iki apik nanging ora sampurna. Isih duwe sawetara masalah kinerja lan kadhangkala rada ora konsisten.

Apa sing apik babagan Surfshark iku wis bandwidth Unlimited, lan server cepet, plus dianggo karo Netflix, Hulu, lan liyane. Kajaba iku, Surfshark nawakake fitur keamanan sing apik banget lan sampeyan bisa nyambungake akeh piranti sing dikarepake.

CyberGhost

Nalika nerangake CyberGhost, nduweni ton fitur sing apik banget sanajan sawetara wilayah isih mbutuhake perbaikan. Kerjane kanthi sopan nanging kurang konsistensi ing antarane desktop lan aplikasi seluler cukup nguciwani.

Nanging, kita mikir sampeyan ora bakal nemokake VPN sing luwih apik sing ana ing kisaran rega iki. VPN iki uga gampang digunakake, cepet banget, lan nambah keamanan lan privasi. Pungkasan, bisa mbukak blokir akeh layanan sing kondhang ing luar negeri.

Kanggo fitur liyane, sampeyan bisa mriksa review rinci babagan Surfshark lan CyberGhost.

? Pemenang yaiku:

Wicaksana, CyberGhost minangka pilihan VPN sing rada apik tinimbang Surfshark, nanging kabeh gumantung saka kabutuhan sampeyan. CyberGhost luwih apik amarga duwe sekitar 8,000 server ing macem-macem negara, fitur keamanan sing apik banget, lan kecepatan sing penting.

Surfshark vs CyberGhost: Protokol Keamanan & Privasi

SURFHARKCYBERGHOST
Jinis enkripsiAES-256AES-256
Protokol VPNIKEv2
OpenVPN
WireGuard
IKEv2
L2TP / IPSec
OpenVPN
PPTP
WireGuard
Ora ana Kebijakan LogYaYa
Kill SwitchYaYa
Pamblokir AdYaYa
Pamblokir Cookie Pop-upYaOra Ana
Independen AuditedYaOra Ana

Keamanan lan keamanan penting nalika milih VPN sing apik. Ana sawetara wong sing pengin VPN mung kanggo seneng-seneng. Nanging, sawetara mbutuhake kanggo karya lan aktivitas sing mbutuhake safety lan keamanan sing mung VPN bisa nyedhiyani.

Yen sampeyan wartawan, politisi, lsp. VPN penting kanggo njaga sampeyan kanthi aman.

Ing sawetara wilayah, privasi data dianggep minangka mitos amarga wong diawasi nalika browsing web. Ing wilayah liyane tanpa masalah iki, wong milih supaya informasi lan aktivitase aman.

Umume, informasi sing kapapar kaya sandhi akun, nomer kertu kredit, lan liya-liyane, bisa ngrugekake lan malah mbebayani. Iki minangka sawetara sebab kenapa VPN kudu duwe fitur lan alat keamanan sing tepat.

Untunge, Surfshark lan CyberGhost duwe reputasi sing apik babagan keamanan.

Protokol & Privasi Keamanan Surfshark

Surfshark

Surfshark duwe apa sing uga ditawakake CyberGhost, loro-lorone ora duwe kabijakan log lan ora nyimpen data online sampeyan. Kajaba iku, dheweke ana ing Kapuloan Virgin Inggris, negara tanpa aturan ketat babagan kabijakan data lan aktivitas internet.

Loro fitur keamanan Surfshark sing paling unik yaiku fitur HackLock lan BlindSearch. HackLock menehi kabar marang pangguna yen alamat email wis dikompromi, dene BlindSearch minangka mesin telusur sing 100 persen pribadi lan nol iklan.

Siji kauntungan liyane sing Surfshark nyedhiyakake babagan keamanan yaiku nduwe lokasi IP Statis uga lokasi MultiHop. Apa sing ditindakake dening fitur IP Statis yaiku nyedhiyakake alamat IP sing ora owah sanajan sampeyan nyambung maneh sawise offline. 

Fitur lokasi MultiHop, sing uga dikenal minangka Double VPN, bisa uga dadi barang sing luwih penting kanggo sampeyan. Kanthi nggawe sambungan liwat rong negara beda, serves minangka jas tambahan saka waja sing nglindhungi privasi lan ngedongkrak keamanan.

Nalika nerangake fitur keamanan ekstra gratis, Surfshark uga nawakake kabijakan ora ana log kasebut, mode switch mateni, mode kamuflase, lan DNS pribadi lan proteksi bocor (liyane mengko). 

Kanggo nglindhungi data pelanggan, Surfshark entuk manfaat saka enkripsi AES-256, ditambah protokol privasi kayata IKEv2/IPsec (proteksi kanggo smartphone), OpenVPN (kanggo surfing saben dina), lan WireGuard (protokol paling anyar). 

CyberGhost

CyberGhost ujar manawa sampeyan ora bisa nyambungake akun kasebut menyang wong sing wis ana. Iku ora mbabarake identitas sing secara harfiah ndadekake sampeyan "CyberGhost".

Dheweke nggarap kabijakan ora ana log supaya ora ana data sing disimpen. Layanan kasebut uga ora nyimpen cathetan server sing ditugasake, alamat IP nyata, wektu log-in/metu, obrolan, utawa data lalu lintas.

Kanggo pilihan pembayaran, CyberGhost nyedhiyakake akeh anonim amarga nawakake cara pembayaran kaya Bitpay. Tegese, sampeyan bisa mbayar ing Bitcoin.

Kanthi wicaksana enkripsi, CyberGhost uga nggunakake enkripsi AES-256, kaya Surfshark. Kajaba iku, protokol sing digunakake uga dikenal - contone, IKEv2, L2TP/IPSec, OpenVPN, lan WireGuard. 

Kanggo pangguna sing nggunakake Windows, ngerti yen CyberGhost dilengkapi Suite Keamanan opsional. Iki bisa migunani minangka sarana kanggo nyedhiyakake lapisan perlindungan liyane, utamane marang virus lan malware.

Lokasine ana ing Rumania sing minangka negara sing ora ana ing hukum privasi lan data sing ketat. Iki njamin CyberGhost ora bisa dipeksa nyelehake data sampeyan menyang panguwasa sing luwih dhuwur kayata pamrentah.

Kajaba iku, kanthi luwih saka 6,000 alamat IP sing dienggo bareng ing antarane basis pelanggan sing akeh, CyberGhost bisa gumunggung anonimitas nalika nerangake surfing web. Lan kanthi luwih saka 6,800 server sing ana ing luwih saka satus lokasi server ing saindenging jagad, kredensial anonimitas Internet entuk dorongan liyane.

Nanging nyatane, CyberGhost mbutuhake pangguna menehi alamat email, uga informasi apa wae sing diwenehake, nalika ndhaptar. Kabijakan privasi uga nyatakake yen bisa menehi informasi pribadhi pangguna (kayata alamat email) menyang pihak katelu ing kahanan tartamtu. Kanggo ngerti apa kahanan tartamtu, sampeyan bisa ngrujuk marang Kebijakan Privasi.

Kajaba iku, CyberGhost saiki nyedhiyakake dhukungan kanggo Perfect Forward Secrecy. Kanggo sing ora ngerti, Perfect Forward Secrecy minangka sistem enkripsi sing terus-terusan nganyari kunci enkripsi kanggo proteksi privasi tambahan.

Yen sampeyan pengin mbusak rasa wedi yen bakal ditonton dening macem-macem lembaga pengawasan pemerintah, sampeyan bisa milih server NoSpy sing ditawakake CyberGhost. Opsi server NoSpy, Nanging, ora kalebu gratis - sampeyan kudu mbayar ragad ekstra kanggo nambah fitur iki menyang rencana sampeyan.

Protokol & Privasi Keamanan cyberghost

? Pemenang yaiku:

Nalika nerangake privasi lan keamanan, iku hubungan apik antarane Surfshark lan CyberGhost. Surfshark nduweni fitur sing beda-beda sing ndadekake efektif banget nalika nerangake privasi, fitur BlindSearch. Iki ngidini sampeyan nggoleki web tanpa nggunakake mesin telusur biasa.

Surfshark vs CyberGhost: Rencana Rega

SURFHARKCYBERGHOST
$2.49 saben wulan suwene 24 wulan
$3.99 saben wulan suwene 12 wulan
$12.95 saben wulan kanggo 1 wulan
$2.29 saben wulan kanggo 3 taun 3 wulan
$3.25 saben wulan kanggo 2 taun
$4.29 saben wulan suwene 12 wulan
$12.99 saben wulan kanggo 1 wulan

Loro VPN iki nawakake tawaran jangka panjang sing apik. Rega kasebut minangka salah sawijining unsur sing digunakake kanggo saingan karo VPN sing luwih gedhe lan lawas.

Sanajan lengganan saben wulan luwih dhuwur tinimbang NordVPN, luwih becik nggunakake rencana sing luwih dawa. Alasane kanggo nyimpen dhuwit luwih akeh ing proses kasebut.

Surfshark

Kaya akeh layanan VPN, Surfshark ora ngunci fitur apa wae miturut rencanane. Dadi, siji-sijine faktor sing nemtokake ing bagean iki yaiku durasi. Suwene sampeyan langganan rencana kasebut, luwih akeh tabungan sampeyan bakal entuk.

Langganan paling cendhak Surfshark mung sewulan lan regane $12.95. Iki minangka biaya entri standar karo VPN. Sampeyan bakal entuk tabungan sing luwih apik yen sampeyan langganan 1 taun yaiku $47.88 utawa $3.99 / wulan.

Kanthi iki, lengganan bakal dipotong luwih saka setengah. Iku kajaba sampeyan milih opsi rong taun sing paling ngirit dhuwit. Arep iki biaya $59.76 utawa $2.30 / sasi.

Iki minangka tawaran rong taun lan mung $12 luwih saka rencana setaun, mula mesthine pancen apik banget.

Kanggo dicathet, rega Surfshark nutupi sambungan tanpa wates lan bebarengan. Kabeh fitur VPN uga dijamin kajaba Surfshark One. Yen sampeyan pengin iki, bakal biaya tambahan $1.49 / sasi.

Rencana Rega Surfshark

CyberGhost

Duwe sing langganan CyberGhost diwiwiti ing $ 12.99 / sasi lan kaya layanan VPN liyane, nawakake diskon kanggo lengganan maneh.

Rencana taunan $ 51.48 utawa $ 4.29 / wulan nalika rencana rong taun $ 78.00 utawa $ 3.25 / wulan. Dheweke duwe langganan wektu sing aneh sajrone telung taun telung wulan kanthi rega $89.31 utawa $2.29 / wulan.

Kabeh rencana CyberGhost menehi akses menyang kabeh fitur. Nanging, sampeyan kudu nambah tambahan $1.29 / wulan kanggo nggunakake fitur Keamanan CyberGhost.

Rencana rega CyberGhost

? Pemenang yaiku:

 Loro-lorone Surfshark lan CyberGhost larang regane kanggo rencana saben wulan, nanging untunge, dheweke cukup loman kanggo rencana lengkap. Sanajan CyberGhost duwe rencana telung taun sing luwih murah, meh ora bisa ngalahake langganan rong taun Surfshark sing luwih murah.

Surfshark vs CyberGhost: Dhukungan Pelanggan

SURFHARKCYBERGHOST
Dhukungan Live ChatYa (24/7)Ya (24/7)
email SupportYaYa
Base kawruhYaYa
Video tutorialYaYa
FAQsYaYa

Ora preduli sing sampeyan pilih, sampeyan bakal entuk akses menyang dhukungan saben jam liwat email lan dhukungan obrolan langsung. Surfshark lan CyberGhost loro-lorone duwe jawaban sing ngerti babagan FAQ sing cukup trep kanggo pangguna internet.

Kajaba iku, loro-lorone uga nawakake pandhuan video cekak kanggo kepenak pelanggan. Nanging, CyberGhost ngunggah pandhuan video ing saluran YouTube lan iki digawe ing macem-macem basa.

Iki biasane cara paling gampang lan paling cepet kanggo mbantu wong liwat live chat. Loro-lorone efisien nalika nyedhiyakake layanan pelanggan. Dadi, milih sing paling apik gumantung marang respon perwakilan pelanggan kanggo pitakonan lan kepiye ngerti babagan produk kasebut.  

Surfshark

kanggo Surfshark iku layanan customer, padha kurban ZenDesk manggon chatting plus loro email lan support tiket. Dheweke duwe basis pengetahuan sing bisa ditelusuri lan nanggapi sajrone rong jam sawise takon babagan dhukungan email.

CyberGhost

kanggo CyberGhost, dheweke uga duwe dhukungan chatting langsung ZenDesk, tiket, lan dhukungan email. Lan kaya Surfshark, basis pengetahuan sing bisa ditelusuri uga kasedhiya.

Sanadyan kanggo dhukungan email, wektu nanggepi rata-rata biasane enem jam sing rada suwe kanggo sawetara.

? Pemenang yaiku:

 Surfshark minangka juara amarga luwih cepet, ringkes, lan ringkes nalika jawaban isih lengkap lan gampang dingerteni. Sanajan butuh wektu luwih akeh, CyberGhost nanggapi kanthi wangsulan lengkap lan lengkap lan uga kalebu tautan sing cocog kanggo mbantu artikel.

Surfshark vs CyberGhost: Ekstra

SURFHARKCYBERGHOST
Scanner Anti-Virus / MalwareYaYa
Pamblokir AdYaYa
Pamblokir Cookie Pop-upYaOra Ana
Trial freeYaYa
Jaminan dhuwitdina 30dina 45
Ekstensi BrowserChrome / FirefoxChrome / Firefox
DNS pinterYaYa
VPN pindhoYaOra Ana
Mecah TunnelingYaYa

 Nalika nerangake tambahan, Surfshark lan CyberGhost loro-lorone nawakake antivirus. Ayo goleki sawetara fitur tambahan sing ditawakake.  

Surfshark

Wiwit Surfshark ndhukung protokol WireGuard VPN, bisa nyedhiyakake sambungan cepet lan kinerja immobile nalika ngoper antarmuka jaringan.

Kajaba iku, panyedhiya VPN kalebu luwih saka 3,200 server ing 65 negara. Yen sampeyan mikir babagan iki, iki luwih saka server VPN konvensional. Amarga iki, nawakake akses menyang ing ngisor iki:

  • Server Mode Kamuflase (Obfuscated) minangka fitur khusus sing ndhelikake lalu lintas VPN saka sensor lan pamblokiran pemerintah. Iki minangka unsur sing migunani utamane nalika sampeyan ana ing China utawa UAE.
  • CleanWeb minangka fitur tambahan liyane sing mblokir pelacak, iklan, lan domain malware. Diaktifake langsung liwat aplikasi Surfshark.
  • Switch mateni bisa digunakake kanthi ngalangi lalu lintas lan bocor yen sambungan VPN sampeyan mandheg.
  • Surfshark Alert minangka fitur tambahan sing dibayar. Mbantu kanthi menehi kabar wektu nyata yen informasi pribadi sampeyan wis dikompromi.

Bebarengan karo fitur kasebut, kauntungan unik Surfshark yaiku sambungan simultan sing ora ana watesan. Dadi yen sampeyan langganan, layanan VPN bisa nutupi kabeh kulawarga lan sampeyan uga bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Surfshark teka karo sawetara free tambahan kanggo penak everyone. Iki kalebu proteksi WiFi otomatis, pamblokiran iklan + pemindaian malware, mode siluman, uga ekstensi kanggo Firefox lan Chrome.

CyberGhost

Kaya Surfshark, CyberGhost nawakake aplikasi kanggo akeh piranti lan sistem operasi. Sampeyan bisa nggunakake layanan kanggo sistem game lan Apple TV uga. Kanggo app. Iki kalebu switch mateni lan opsi proteksi bocor DNS sing apik.

Uga, dilengkapi CyberGhost Security Suite nanging elinga yen mung kasedhiya kanggo Windows.

Kanthi CyberGhost, sampeyan bisa ngatur aturan cerdas adhedhasar kabutuhan sampeyan. Conto nalika sampeyan kerep torrent. Ing kene, sampeyan bisa nyiyapake klien supaya langsung nyambung menyang server torrent tartamtu yen sampeyan miwiti BitTorrent.

Nalika nerangake ekstra gratis, CyberGhost wis nggabungake pamblokiran iklan lan pemindaian malware. Malah duwe ekstensi Firefox lan Chrome plus proteksi WiFi otomatis.

? Pemenang yaiku:

 Iki minangka kamenangan liyane kanggo Surfshark, sanajan bagean khusus iki ditandingi amarga loro kasebut ana ing level sing padha maneh.

Sanajan CyberGhost ora duwe alat tunneling pamisah kanggo desktop, ana fitur sing luwih maju nanging Surfshark duwe sambungan simultan tanpa wates.

FAQs

Mangkene pitakon sing asring ditakoni wong nalika nerangake Surfshark lan CyberGhost VPN. Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo referensi kanggo nemtokake kang antarane loro bakal cocog karo kabutuhan lan pilihan.

Apa CyberGhost VPN?

CyberGhost minangka siji-sijine layanan VPN kanthi kumpulan server tartamtu sing dirancang khusus kanggo macem-macem tujuan. Kanthi mangkono, sampeyan bisa nikmati pengalaman online sing paling apik tanpa masalah kaya buffering lan wektu loading alon.

Maneh, markasé ana ing Romania. Tegese mung ana ing sanjabane yurisdiksi perjanjian 5, 9, 14, utawa "mripat" liyane. Iki bakal njamin yen identitas lan data sampeyan ora dituduhake karo pemerintah utawa organisasi.

Apa Surfshark?

Surfshark minangka salah sawijining layanan VPN sing paling populer saiki sing dikenal kanthi rega sing kompetitif lan sambungan bebarengan. Nduwe sawetara fitur migunani kaya SmartDNS, tunneling pamisah, spoofing GPS, server P2P darmabakti, lan protokol WireGuard.

Layanan VPN iki dilengkapi kanthi apik kanggo streaming amarga akeh fitur canggih kanggo wengi film sing luwih apik. Kanthi SmartDNS, sampeyan bisa nyetel Surfshark ing piranti apa wae kalebu sing ora ndhukung VPN asli. Yen diaktifake, Surfshark mbukak blokir konten AS sing diwatesi geografis tanpa VPN.

Apa VPN Iki Bisa Digunakake ing China?

China minangka salah sawijining negara kanthi sensor online sing paling ketat. Piranti pamblokiran web sing dikenal minangka "The Great Firewall", terus dianyari kanggo mesthekake yen kabeh anyar. Akibaté, pamrentah bisa mutusake aplikasi lan situs web sing bisa diakses masarakat.

Mesthine, dheweke ngerti manawa pangguna bisa ngliwati watesan kasebut kanthi nggunakake VPN. Dadi dheweke nemokake cara kanggo mblokir lan nyensor iki uga. Mangkene sebabe nemokake VPN sing bisa digunakake ing Daratan China dadi tantangan gedhe.

Untunge, Surfshark kerja ing China. Nanging, situs web kasebut diblokir dadi sampeyan kudu nginstal aplikasi kasebut sadurunge tekan negara kasebut. Uga, sampeyan kudu ngaktifake mode NoBorders kanggo mesthekake yen sampeyan ngindhari deteksi saka pemerintah.

Kanggo CyberGhost, ora bisa digunakake ing China. Sampeyan uga dianjurake supaya ora nggunakake ing kono. Aplikasi kasebut ora bakal diluncurake, mula ora bisa mlebu. Kajaba iku, CyberGhost ora bisa njamin sambungan sing bisa digunakake ing negara sing diwatesi banget kaya China, Arab Saudi, lan Uni Emirat Arab.

Apa Iki Bisa Kanggo Torrenting?

Loro-lorone VPN bisa digunakake kanggo torrent lan nggunakake teknologi sing padha. Lan nalika nerangake kacepetan lan keamanan, loro VPN mesthi duwe iki. Nanging, CyberGhost duwe kauntungan tinimbang Surfshark kanthi jaringan server torrent ing 63 negara.

Layanan torrent khusus CyberGhost ngidini ndownload file torrent luwih cepet dibandhingake karo server biasa Surfshark.

Apa sing luwih ramah pangguna, Surfshark utawa CyberGhost?

Surfshark lan CyberGhost loro-lorone gampang digunakake. Nanging apa sing beda antarane loro iki?

Kanthi CyberGhost, sampeyan kudu mbukak klien kanthi lengkap kanggo mriksa dhaptar server. Biasane ana ing taskbar dadi sampeyan kudu nggedhekake jendhela kanggo ndeleng dhaptar lengkap server. Kanggo Surfshark, dhaptar server mung metu kanthi otomatis, supaya nemokake samubarang luwih cepet lan luwih trep.

Nalika milih server tartamtu, Surfshark luwih angel digunakake amarga umume adhedhasar lokasi. Ora duwe server streaming khusus. Kanggo CyberGhost, nawakake server khusus kanggo macem-macem tujuan lan iki kadhaptar kanthi rapi ing piranti lunak kasebut.

Loro Surfshark lan CyberGhost duwe pusat kawruh sing sugih informasi. Dadi, sampeyan bisa nemokake rincian liyane babagan fitur VPN; plus, sampeyan uga bakal nemokake akeh manual persiyapan rinci.

Ayo dadi pirembagan bab instalasi app. Nalika nerangake iki, loro iku prasaja lan poto-panjelasan.

Sanajan Surfshark duwe fitur sing ramah pangguna, CyberGhost duwe server khusus. Iki bakal migunani banget kanggo akeh pangguna amarga bisa ngirit wektu.

Summary

Panggunaan VPN saya tambah akeh lan ora dadi layanan sing diwenehake kanggo para penggemar teknologi. Uga, ora mung kanggo politisi, wartawan, lan liya-liyane. Saiki, wis dadi pokok ing omah-omah wong sing pengin njaga identitas lan informasi kanthi aman.

Nanging kanthi kabeh VPN sing kasedhiya, kepiye sampeyan milih sing paling apik?

Surfshark lan CyberGhost loro-lorone nuduhake kemampuan lan kinerja sing apik amarga iki minangka pilihan nomer siji ing industri VPN. Nalika milih antarane loro, iku kabeh gumantung ing kabutuhan lan pilihan.

Yen sampeyan pengin VPN aman sing luwih apik kanggo torrent, streaming lan mbukak blokir konten khusus wilayah, bukak CyberGhost. Nanging, yen sampeyan prioritas kacepetan, pangguna-loropaken, lan regane dhuwit, Surfshark minangka pilihan sing luwih apik.

Kanggo informasi luwih lengkap bukak lan mriksa review sandi Surfshark kene, Lan saka CyberGhost kene.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.