CyberGhost vs NordVPN: Endi sing Luwih Apik?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Neng kene hlo metodologi kita kanggo mriksa & nguji produk.

Duwe wektu angel milih panyedhiya VPN? Iki minangka pandhuan perbandingan panyedhiya layanan CyberGhost vs NordVPN supaya luwih gampang. Ing kene, sampeyan bakal luwih ngerti pro lan kontra saben layanan amarga sampeyan bisa mbandhingake sisih menyang sisih.

CyberGhost lan NordVPN minangka loro panyedhiya layanan VPN paling populer sing kasedhiya. Loro-lorone duwe kabeh barang kanggo nyedhiyakake keamanan online kanthi akeh.

Dheweke nawakake enkripsi ganda sing padhet kanggo ngindhari sensor sing abot, ngidini sampeyan nonton acara favorit ing layanan streaming kaya Netflix lan nindakake luwih akeh. Yen sampeyan seneng blanja online, nggunakake salah sawijining VPN iki bisa nggawe kredensial pambayaran sampeyan aman saka peretasan lan phishing.

Nanging amarga ora ana VPN sing digawe kanthi padha, siji saka loro kasebut kudu luwih apik tinimbang liyane. Saka loro panyedhiya layanan VPN, CyberGhost luwih pangguna-loropaken lan duwe kabeh fitur pangayoman online sing perlu. Nanging, NordVPN uga nduweni atribut sing ora bisa ditolak sing uga mbiyantu.

Ing snapshot, iki kaya CyberGhost vs. NordVPN:

CyberGhostNordVPN
Fitur utamaOra-Log 

Perlindhungan Anti-censorship/Cyberthreat

Cepet Kacepetan

Kanthi 7,900+ server ing saindenging jagad

Sambungake nganti 7 piranti

Keamanan WiFi umum

Solusi Proxy Unik kanggo browser Chrome lan Firefox

Pisah tunneling

Bawang Swara VPN

Kabar otomatis kanggo kemungkinan pelanggaran cyber
Ora ana log

Perlindhungan Anti-censorship/Cyberthreat

Kacepetan dhuwur

Kanthi 5,400+ server ing saindenging jagad

Sambungake nganti 6 piranti

Keamanan WiFi umum

Solusi Proxy Unik kanggo ekstensi browser Chrome lan Firefox

Pisah tunneling

Bawang Swara VPN

Kabar otomatis kanggo kemungkinan pelanggaran cyber
Keamanan lan PrivacyServer sing aman
4 Protokol VPN (OpenVPN, IKEv2, WireGuard, L2TP/IPsec)
Enkripsi 256-bit
Kill Switch
Otentikasi multi-faktor - VPN IP khusus
Server sing aman
3 Protokol VPN (IKEv2/IPsec)/OpenVPN,NordLyx)
Enkripsi 256-bit
Kill Switch
Multiple-Factor otentikasi
IP VPN khusus
  
Rencana HargaRencana bulanan:
$ 12.99 / mo
1 Taun: $ 4.29 / bln
2 Taun: $ 3.25 / bln

Promosi:
3 taun + 3 wulan: $2.29 / wulan.
Rencana bulanan: $ 11.99 / mo
1 Taun: $ 4.99 / bln
2 Taun: $ 3.29 / bln

Promosi:
2 Taun: $78.96 kanggo 2 taun pisanan. Banjur, $ 99.48 / taun 
Dhukungan pelangganPangguna CyberGhost ndhukung liwat layanan chatting lan email. Ora ana dhukungan liwat telpon.Pangguna NordVPN ndhukung liwat layanan chatting lan email. Ora ana dhukungan liwat telpon.
TambahanNyoba gratis: Ya
Jaminan dhuwit 14-dina 
Nyoba gratis: Ya
Jaminan dhuwit 30-dina 
situswww.cyberghost.comwww.nordvpn.com

Kaya sing sampeyan ngerteni, mung ana bedane tipis babagan fitur canggih lan dhukungan pelanggan. Loro-lorone VPN duwe fitur penting kanggo ngamanake aktivitas online sampeyan. Kaloro produk kasebut bisa ndhelikake info penting kanggo nyegah akses ora sah saka wong-wong sing ngintip ing web peteng.

Mula, pertimbangan utama sampeyan yaiku keamanan data lan privasi. Ing departemen iki, fitur utama CyberGhost duwe pinggiran tipis tinimbang NordVPN amarga menehi luwih akeh opsi protokol VPN.

Kanggo rega, CyberGhost VPN nyedhiyakake tawaran sing luwih apik, utamane yen sampeyan bakal ndhaptar paket promo mung $ 2.29 saben wulan. Nanging, opsi nyoba gratis sing apik kanggo 30 dina sing ditawakake NordVPN pancen nggumunake. Kanthi wektu nyoba sing luwih dawa, sampeyan bakal duwe wektu luwih akeh kanggo nyoba produk kasebut sadurunge tuku.

Cyberghost vs. NordVPN: Fitur Utama

CyberGhostNordVPN
Fitur utama. Ora ana Log
· Anti-censorship/Perlindhungan Ancaman Siber
· Kacepetan Cepet / Bandwidth tanpa wates
· Kanthi 7,900+ server ing saindenging jagad
· Sambungake nganti 7 piranti
· Keamanan WiFi umum
· Solusi Proxy Unik kanggo ekstensi browser Chrome lan Firefox
· Tunnel pamisah
· Bawang liwat VPN
· Kabar otomatis kanggo kemungkinan pelanggaran cyber
. Ora ana Log
· Anti-censorship/Perlindhungan Ancaman Siber
· Kacepetan cepet / bandwidth Unlimited
· Kanthi 5,400+ server ing saindenging jagad
· Sambungake nganti 6 piranti
· Keamanan WiFi umum
· Solusi Proxy Unik kanggo ekstensi Chrome lan Firefox
· Tunnel pamisah
· Bawang liwat VPN
· Kabar otomatis kanggo kemungkinan pelanggaran cyber

Ing wektu iki, aku pengin nuduhake sampeyan fitur utama loro VPN kasebut.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Mangkene ringkesan cepet babagan fitur lan keuntungan saka layanan VPN iki:

Ora ana log

Log minangka potongan data sing digawe saben dina. Dheweke nggambar babagan sapa sampeyan adhedhasar apa sing sampeyan lakoni online lan nggawe identitas digital sampeyan.

CyberGhost kang Kabijakan No-Log tegese kabeh jejak sing sampeyan tinggalake ora bakal disimpen lan dituduhake. Malah ISP lan pamrentah sampeyan ora bakal ngakses informasi sampeyan.

Anti-censorship/Perlindhungan Ancaman Siber

Sensor bisa dadi brutal, nanging ana sawetara cara kanggo nggoleki.

Sampeyan bisa uga sok dong mirsani situs torrent favorit sing diblokir ing macem-macem negara. Utawa, feed media sosial sampeyan sing relevan karo politik ora katon ing ngendi wae ing cedhak pemilihan.

Censorship ora 100% ala, nanging ngrampas kebebasan sampeyan nggunakake internet lan nikmati kebebasan ngomong kanthi akeh cara. Anggere sampeyan ora arep nggunakake internet kanggo nindakake kadurjanan, sampeyan kudu duwe akses gampang kanggo kabeh situs https.

CyberGhost VPN bakal ngidini sampeyan mblokir watesan sing teka saka sumber apa wae. Sampeyan bisa nggunakake fitur iki kanggo mbukak blokir Netflix lan layanan streaming liyane, ngakses konten sing sensitif politik, media sosial, manipulasi lalu lintas, blocker iklan, BBC iPlayer, lan situs https.

Piranti disambungake

Sambungake pitung piranti: telpon, laptop, aplikasi desktop, tablet, lan gadget liyane. CyberGhost kompatibel karo Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV & Fire Stick, Android TV, Linux, lan sawetara router.

Keamanan WiFi umum

Kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal ngidini informasi pribadi katon ing jaringan umum, CyberGhost VPN nggawe trowongan aman permanen. Trowongan iki dadi dalan menyang internet saben sampeyan nyambung menyang WiFi umum.

Liwat iki, sapa wae sing nggunakake jaringan WiFI sing padha ora bakal nembus sambungan sampeyan. Kayane sampeyan nggunakake WiFi umum nanging ora ana jejak.

Solusi Proxy kanggo Chrome lan Firefox

Gunakake plugin CyberGhost kanggo ngenkripsi browser populer kanggo mesthekake yen ora ana snooper online sing bisa ndeleng menyang ngendi sampeyan lunga. Plugin gratis kanggo digunakake ing ngendi wae, kalebu negara sing browsing Internet diwatesi utawa disensor.

Split Tunneling

Fitur split tunneling mbantu ngakses piranti jaringan lokal, kaya router sampeyan. Ngidini sampeyan mung ndhelik informasi tartamtu nalika informasi liyane mili luwih cepet. Iki ateges sampeyan bisa nambah privasi online tanpa kompromi kacepetan.

Onion Over VPN (Jaringan Tor)

Tor liwat server VPN ngenkripsi data sampeyan kanggo nikmati pengalaman internet sing gratis lan aman lan browsing web tanpa jejak kaki sing bisa dilacak. Sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake Bawang nggunakake CyberGhost VPN.

Notifikasi otomatis

The CyberGhost VPN bakal menehi kabar kanthi otomatis yen ana aktivitas sing curiga dilacak menyang akun utawa jaringan sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung nyegah sapa wae saka hacking komputer utawa ponsel.

Kanggo fitur liyane sampeyan bisa mriksa rinci Review CyberGhost.

NordVPN

Fitur NordVPN

Kanggo ngindhari pengulangan, NordVPN nduweni fitur sing padha karo CyberGhost sing kasebut ing ndhuwur.

Bedane ana ing aspek ing ngisor iki:

Kacepetan lan Lokasi Server

Kacepetan NordVPN 10-30 % (utawa luwih, gumantung ing negara sampeyan) luwih alon tinimbang sambungan tanpa VPN. Kacepetan download rata-rata yaiku 369 Mbps. Kangge, jam kacepetan rata-rata CyberGhost ing 548 Mbps.

Bentenipun kacepetan paling apik bisa disebabake dening jumlah server saka loro panyedhiya kasebut. Nalika NordVPN duwe 5,400 server, CyberGhost duwe luwih saka 7,900 server ing saindenging jagad. Server liyane uga tegese jangkoan sing luwih jembar, watesan sing luwih sithik ing wilayah Netflix utama, bandwidth luwih akeh, fitur lan aplikasi sing luwih akeh, lan luwih sithik iklan.

Piranti disambungake

NordVPN ngidini enem sambungan bebarengan, dibandhingake karo pitung saka CyberGhost. Aplikasi NordVPN uga kompatibel karo Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV & Fire Stick, Android TV, Linux, lan sawetara router (gumantung saka lokasi pangguna). Sampeyan uga bisa mriksa ing Review NordVPN kanggo katrangan luwih.

Sampeyan uga bisa ndeleng alternatif NordVPN kene.

WINNER IS: CYBERGHOST

CyberGhost vs. NordVPN: Keamanan & Privasi

CYBERGHOST  NordVPN
Keamanan lan Privacy· Server sing aman
· 4 Protokol VPN (OpenVPN, IKEv2, WireGuard, L2TP/IPsec)
· Enkripsi AES 256-bit
· Ngalih mateni
· Otentikasi multi-faktor
· IP VPN khusus 
· Server sing aman
· 3 Protokol VPN (IKEv2/IPsec)/OpenVPN, NordLyx)
· Enkripsi AES 256-bit
· Ngalih mateni
· Otentikasi multi-faktor
· IP VPN khusus  

CyberGhost VPN

Server sing Aman

CyberGhost iku Fitur NoSpy nglindhungi sambungan sampeyan saka pengawasan massal lan campur tangan pihak katelu. Server kasebut ana ing Romania, adoh saka negara Five Eyes.

Undhang-undhang domestik ora ngetrapake pengumpulan data utawa pengawasan massal, mula sampeyan yakin manawa informasi sampeyan ora bakal dikompromi. Server obfuscated njamin ora ana sing Spy aktivitas online nalika layanan VPN aktif.

Protokol VPN

CyberGhost duwe papat Protokol VPN- OpenVPN, IKEv2, WireGuard, lan L2TP/IPsec. Aku ora seneng ngerti babagan saben protokol amarga umume VPN uga nggunakake.

Nanging sing dakkarepake yaiku WireGuard, protokol unik kanggo CyberGhost. Thanks kanggo kriptografi sing canggih, WireGuard bisa digunakake luwih apik tinimbang OpenVPN lan IKEv2 babagan gampang digunakake lan kacepetan.

Sing mbedakake saka NordVPN yaiku nggunakake rute kunci kriptografi, dudu enkripsi AES-256, sing umume digunakake merek. Nuntun kunci kriptografis nggampangake ndeteksi yen kegiatan angkoro nyoba nglebokake sambungan sampeyan.

Nanging, mugi kula nandheske yen WireGuard isih ing tahap eksperimen. Bisa uga ana kerentanan sing bakal diwujudake teknologi iki ing mangsa ngarep.

AES Enkripsi 256-bit

Yen sampeyan seneng adegan ing film detektif ing ngendi protagonis deciphers kode, sampeyan bakal nemokake topik AES 256-bit Enkripsi menarik.

Secara teknis, enkripsi AES 256-bit minangka proses ndhelikake data kosong ing samudra algoritma. Ing tembung liya, data sing arupa teks utawa angka didhelikake ing alam semesta sing rumit kanthi matematis. Proses iki ndadekake ora ana sing bisa ngerteni kode kasebut lan nyolong informasi sampeyan.

Kill Switch

Kill Switch kanthi otomatis mateni sambungan internet nalika VPN mudhun, nglindhungi data lan lokasi sampeyan supaya ora kena peretas.

Yen ana kesalahan sambungan (contone, yen sambungan WiFi mudhun luwih saka 30 detik), sambungan apa wae bakal diblokir. Dialog pesen kesalahan iki ora bakal ilang nganti sampeyan mencet tombol "OK".

Multiple-Factor Authentication

Multi-factor authentication (MFA) minangka proses sing beda saka synchronizing informasi sampeyan. Salah siji sing umum ditindakake yaiku nggunakake ponsel sampeyan kanggo nampa tembung sandhi siji-wektu (OTP) sawise ngetik sandhi akun VPN ing platform utama.

MFA nambahake lapisan keamanan anyar - kanthi signifikan nyuda kemungkinan akun sampeyan disusupi utawa disalahake dening wong liya.

IP VPN khusus

Yen sampeyan entuk IP khusus, panyedhiya VPN sampeyan ngerti persis apa alamat IP sampeyan. Nanging, CyberGhost VPN njupuk langkah liyane kanggo njamin privasi sampeyan.

Kanggo entuk Dedicated IP VPN, sampeyan kudu tuku add-on (biaya tambahan $5/wulan). Banjur, sampeyan kudu mlebu menyang Akunku ing situs web CyberGhost kanggo entuk token sampeyan. Sampeyan mung kudu verifikasi ing aplikasi CyberGhost VPN sampeyan.

NordVPN

NordVPN duwe kabeh fitur keamanan sing ditawakake CyberGhost. Bentenipun mung ing protokol VPN digunakake.

CyberGhost nawakake papat jinis protokol, dene NordVPN mung duwe telung (IKEv2/IPsec, OpenVPN, NordLynx). NordLynx mung jeneng liya kanggo teknologi sing dibangun ing sekitar WireGuard, sing uga kasedhiya ing CyberGhost.

NordVPN uga nawakake IP khusus nanging kanthi tambahan $79 setaun, utawa meh $7 saben wulan. Iki luwih larang tinimbang biaya $5 CyberGhost.

WINNER: CYBERGHOST

REG PLANS

CyberGhostNordVPN
 priceRencana Saben wulan: $ 12.99 / bln
1 Taun: $ 4.29 / bln
2 Taun: $ 3.25 / bln

Promosi:
3 taun + 3 wulan: $2.29 / wulan.
Rencana Saben wulan: $ 11.99 / bln
1 Taun: $ 4.99 / bln
2 Taun: $ 3.29 / bln

Promosi:
2 Taun: $78.96 kanggo 2 taun pisanan. Banjur, $ 99.48 / taun 

Tabel nuduhake yen:

      Kanggo Rencana bulanan, NordVPN luwih murah tinimbang CyberGhost VPN kanthi $ 1 / sasi.

      Kanggo 1Rencana taun, CyberGhost luwih murah tinimbang NordVPN kanthi $0.70/wulan.

      kanggo Rencana 2 taun, CyberGhost luwih murah tinimbang NordVPN kanthi $0.04/wulan.

      Kanggo rencana promosi, CyberGhost luwih murah tinimbang NordVPN kanthi $ 1 / sasi.

WINNER: CYBERGHOST

Dhukungan pelanggan

CyberGhostNordVPN
 Dhukungan pelangganDhukungan liwat chatting lan email. Ora ana dhukungan liwat telpon.Dhukungan liwat chatting lan email. Ora ana dhukungan liwat telpon.

CyberGhost VPN

CyberGhost duwe internal basis kawruh ing ngendi pangguna bisa nggoleki masalah lan solusi teknis lan akun.

Yen sampeyan butuh pitulung luwih, dheweke duwe chatbot sing kasedhiya 24/7. Kanggo masalah dodolan lan hubungan masyarakat, sampeyan bisa tekan email.

NordVPN

NordVPN duwe a Help Center ngendi sampeyan bisa sinau jawaban kanggo pitakonan dhasar sing gegandhengan karo akun, sambungan VPN, lan FAQs.

Yen sampeyan butuh pitulung luwih lanjut, NordVPN duwe chatbot sing kasedhiya 24/7. Kanggo masalah bisnis lan afiliasi, sampeyan bisa tekan email.

Pusat Bantuan NordVPNs luwih teratur tinimbang basis pengetahuan CyberGhost. Iku uga luwih pangguna-loropaken amarga topik sing disusun supaya malah non-techies bisa gampang tindakake.

PEMENANG: NORDVPN

EXTRAS

CYBERGHOSTNORDVPN
 
Tambahan
Uji coba gratis: Ya
Garansi dhuwit bali 14 dina kanggo langganan saben wulan
Jaminan dhuwit bali 45 dina kanggo langganan maneh 
Uji coba gratis: Ya
Jaminan dhuwit 30-dina 

CyberGhost

CyberGhost ngaku nawakake uji coba gratis kanggo pangguna anyar sing pengin nyoba layanan kasebut dhisik sajrone sawetara dina tanpa ana kewajiban finansial.

Kanggo rencana langganan saben wulan, pangguna bisa nyoba layanan kasebut sajrone 14 dina pisanan. Dheweke bebas mbatalake Rencana kasebut sajrone wektu kasebut sadurunge kadaluwarsa.

Pelanggan bisa nggunakake layanan VPN gratis sajrone 45 dina pisanan kanggo Rencana taunan. Nalika dheweke milih mbatalake langganan sadurunge 45 dina kadaluwarsa, dheweke ora bakal dikenani biaya.

NordVPN

NordVPN nawakake kabijakan bali 30 dina kanggo kabeh paket langganan. Kabijakan NordVPN luwih apik amarga pangguna bakal duwe wektu sing cukup kanggo ngalami layanan kasebut ing wektu sing suwe, preduli saka paket sing didaftar.

PEMENANG: NORDVPN

Ringkesan Panyedhiya Layanan VPN

Mung kanggo ngringkes, pemenang sing jelas saka pertandhingan CyberGhost vs. NordVPN kanggo saben kategori yaiku:

BABAGANCYBERGHOSTNORDVPN
Fitur utamaWinnerNOMER LORO
Keamanan lan PrivacyWinnerNOMER LORO
priceWinnerNOMER LORO
Dhukungan pelangganNOMER LOROWinner
TambahanNOMER LOROWinner

Loro-lorone NordVPN lan CyberGhost meh duwe fitur dhasar sing padha sing nyedhiyakake keamanan online. Keuntungan anti-censorship apik banget, utamane kanggo wong-wong sing kerjane bisa ngakses situs sing diwatesi geo.

Nanging, CyberGhost luwih apik ing kategori kasebut amarga nawakake fitur keamanan sing apik banget tanpa nyuda kacepetan.

Amarga duwe 2,000 lokasi server luwih akeh tinimbang saingan, lalu lintas VPN luwih cepet menyang pangguna pungkasan. Server liyane uga bisa nerjemahake jangkoan sing luwih apik ing pirang-pirang bagean ing jagad iki.

Aku bakal menehi CyberGhost pinggiran tipis amarga wis luwih opsi protokol VPN ing syarat-syarat keamanan lan pangayoman.

Nduwe enkripsi https biasa plus protokol L2TP/IPSec sing dudu teknologi sing paling dhuwur nanging isih bisa menehi proteksi sing apik. L2TP/IPSec minangka cadangan sing apik yen sampeyan toko online nggunakake aplikasi seluler nalika kabeh protokol liyane gagal.

Kanggo rega, NordVPN luwih murah yen sampeyan arep langganan rencana saben wulan. Nanging kanggo paket langganan liyane, CyberGhost njupuk timbal.

Kanggo nyoba gratis lan dhukungan pelanggan, aku bakal milih NordVPN. Jaminan dhuwit bali 30 dina entuk manfaat kanggo pangguna anyar supaya "rasa" layanan lengkap. Iku uga bakal menehi wektu cukup kanggo njaluk kenalan karo nitty-gritty nggunakake app.

Ing kana… perbandingan NordVPN lan CyberGhost. Dheweke ujar manawa mung solusi kanggo ngerti sing luwih apik yaiku nyoba dhewe. Ndaftar kanggo nyoba gratis kanggo NordVPN lan CyberGhost sadurunge mutusake sing bakal dipilih.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.