Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

VPN paling apik kanthi Uji Coba Gratis ing 2022

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

NordVPN minangka salah sawijining panyedhiya layanan VPN sing paling dipercaya sing menehi privasi lan keamanan sing unggul.

"Aku golek panyedhiya kanthi VPN sing sopan sing uga nawakake Smart DNS lan percaya, ora ana akeh wong sing bisa nindakake kalorone kanthi apik. Umume panyedhiya fokus ing VPN utawa Smart DNS, dene CactusVPN kuwat banget kanggo kalorone. Kecepatan liwat VPN pancen nyengsemake nalika proses enkripsi lan kapan wae aku ngubungi Tim Dhukungan, tanggepan cepet lan migunani. ”

John Parish - Pelanggan CactusVPN

"Kacepetan paling apik ing pirang-pirang kahanan? ExpressVPN. Stabilitas paling apik. Paling apik kanggo mbukak blokir Netflix. Salah sawijining layanan pelanggan paling apik. Yen router sampeyan didhukung, sampeyan bisa nggunakake aplikasi firmware dhewe ing. Voila! ”

awit pengguna

"Iki minangka alat sing kuat, lan CyberGhost minangka salah sawijining VPN sing luwih apik sing wis dites. Iki duwe jaringan server VPN sing paling gedhe sing durung katon lan ngidini pitung sambungan simultan sing loma. Iki uga wis nggayuh VPN ngluwihi alat keamanan liyane. "

PC Mag

Mung terus terang, apa ora? Aku kesusu

VPNBest PriceTandhingan TahunanTrial free
KaktusVPN2 Taun
$ 66.49
Simpen 72%
$ 2.77 / mo
Penjaminan Dhuwit 30-Dina
1 Taun $ 48.99
Simpen 59%
$ 4.08 / mo

Penjaminan Dhuwit 30-Dina
Ya, kanthi OpenVPN (TCP & UDP), Wireguard®, SSTP, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, lan PPTP (aduh!) lan ora ana log. Wacan sadurunge sampeyan nindakake. 
CyberGhost Rencana eksklusif 2 taun kesepakatan eksklusif
$ 3.67 saben wulan. Ngirit 69% + 3 wulan GRATIS
$ 99.00 suwene 2 taun
Rencana 1 taun
$ 4.92 saben wulan
Simpen 58%
$ 59.00 kanggo taun kapisan
Ya, ora ana rincian kertu, IKEv2 paling anyar, L2TP, enkripsi 256-AES kuat, lan protokol OpenVPN. Perlindhungan bocor DNS, 7300 server VPN ing 91+ negara lan 113 lokasi VPN, bandwidth tanpa wates tanpa throttling.
hotspot ShieldDhasar GratisPremium $ 7,99 / bln 
Entuk VPN sing cepet banget lan 3 aplikasi keamanan: Antivirus, pangatur tembung sandhi, lan pamblokir spam-call.
Ya, ora bebas komitmen nanging isih cukup apik, kanthi 115+ lokasi virtual ing 80+ negara, 35+ kutha, dhukungan langsung 24/7, streaming HD kanthi data tanpa wates, lan liya-liyane.

Napa sampeyan kudu nggunakake nyoba gratis

Uji coba gratis apik tenan. Sampeyan pancen kudu ngerti produk sadurunge mutusake yen sampeyan mbayar dhuwit. 

Mula, sampeyan bakal ndhaptar, entuk versi demo versi program, gunakake kanthi isi ati, uwal saka pemerintahan sing tliti ing saindenging jagad lan peretas paling apik ing saindenging jagad, lan tetep misterius, siluman, lan apik banget, apik banget, kaya karaktere Tom Cruise ing Mission: Mustahil: Rogue Nation (mesthine kudu dideleng). Utawa paling ora, Jack Reacher. Iku sing digunakake kanggo VPN, bener? 

Sampeyan bakal aman. Gratis. Lan bisa uga sampeyan bakal mutusake menehi sponsor Just Just ing sak wulan (nanging mung yen sampeyan wis rampung wareg karo nyoba gratis), lan gabung karo ® evolusi sing fokus kanggo mbalekake hak-hak privasi lan nggawe donya anyar sing wani. kabeh wong bebas. Selawase . 

Dadi, iku panyedhiya VPN sing bakal adol sampeyan, nanging kasunyatane ing ngarep facade adoh banget. 

Contone, sawetara versi gratis nawakake fungsi sing luwih winates tinimbang mitra sing lengkap. Kajaba iku, malah VPN paling apik sing ana ing sertifikasi lan audit, sing kabukten ora ana bukti sawise diselidiki, lan liya-liyane nginstal piranti lunak ing PC lan njaluk akses root sing ngidini sampeyan entuk sampeyan akeh data sampeyan duwe. Sampeyan ora bakal ngerti, kajaba sampeyan spesialis. Adhuh! 

Nanging sanajan sampeyan mutusake kanggo njupuk opsi demo sing gampang lan aman, sampeyan bakal nemoni masalah sing luwih gedhe.

Sidhang gratis sampeyan ora gratis, lan uga sampeyan

Kabeh VPN nawakake uji coba gratis kanthi artine sampeyan bisa njaluk supaya dhuwit sampeyan dibalekake, miturut kabijakan jaminan dhuwit bali (tegese ndaftar lan mbayar nyata).

Nanging iki mblusukake amarga dheweke ujar yen nyoba nyoba gratis, nanging nyatane mung menehi jaminan dhuwit. Ditambah rincian kertu kredit sampeyan bakal metu ing perusahaan perantara sing ora sampeyan kenal lan ora bisa mbukak audit. Lan, omongane, ngono akeh perusahaan perantara. Lan sapa wae sing preduli hack. 

Yen sampeyan kepengin weruh yen hacking bakal kelakon, sampeyan ora perlu kuwatir, nanging sampeyan ngerti, miturut menyang Usaha Cybersecurity, 

  • Cybercrime bakal regane $ 6 triliun ing taun 2021, 
  • Ing taun 2021, bisnis bakal dadi korban ransomware saben 11 detik
  • Wong Amerika kelangan $ 15 milyar saben taun amarga nyolong identitas
  • Rata-rata butuh 196 dina kanggo ngenali pelanggaran data.

Dadi apa sampeyan kudu menehi data pribadi nalika sampeyan mlebu lan mbayar nyoba gratis?

Nanging aku bisa nyingkiri nyerah data pribadi sampeyan, bener? Leres? 

Sampeyan bisa mikir manawa VPN bakal nggawe sampeyan luwih aman. Nanging, yen sampeyan njaluk sampeyan ndhaptar lan menehi rincian kertu kredit, dheweke bakal mlaku-mlaku ing Internet, nggawe kabeh masalah. Makane Jack Reacher ora seneng nggunakake PC, full stop. 

Yen sampeyan nganggep data pribadi bakal tetep aman ing Internet, sejarah nuduhake manawa sampeyan lagi ing PC sing nyambung menyang Internet, cepet utawa cepet bakal ana wong sing maca apa sing sampeyan tulis. Malah NSA ora bisa nyimpen data kasebut ngamanake, minangka insinyur keamanan siber legendaris lan penginjil crypto Andreas Antonopoulos bakal ngandhani. Minangka adagio crypto: "dudu kunci sampeyan? Dudu duwit recehmu ”(crita dawa), lan padha karo informasi kertu kredit sampeyan. 

Siji-sijine cara supaya aman yaiku aja nyelehake dompet fisik lan PC ing kamar sing padha lan aja nganti (menehi!) Menehi rincian kertu kredit, utamane kanggo wong lan situs sing sampeyan ora yakin. 

Intine, yen sampeyan ngetik informasi menyang PC, ora aman. Iki gegayutan karo kabeh jinis informasi, nanging rincian finansial bisa uga ilang banget, mula ing pandhuan iki, kita bakal nglampahi wektu kanggo nggoleki VPN paling apik kanthi uji coba gratis, nanging iki bakal dadi sawetara VPN sing uji coba sejatine free. Kaya Jack. Iki yaiku VPN (kayata Atlas VPN) sing nawakake "bener" nyoba gratis. Iki tegese sampeyan ora kudu mbayar tanpa nggunakake produk utawa menehi data finansial sing sensitif. 

Nanging kaya berlian ing trotoar ing tengah Times Square utawa katresnan sejati, VPN kasebut pancen angel ditemokake. Sing, kanthi cara, kita iya.

Nyoba VPN Gratis Gratis

Apa VPN paling apik sing nyoba gratis? Ing ngisor iki minangka katrangan ringkes babagan 2 VPN sing bakal bisa dilamar yen sampeyan nyoba. Dheweke diikuti karo luwih akeh sing nawakake hadiah perak (rincian pembayaran dibutuhake nanging durung dikenani biaya). Lan sawetara penampilan kaget.

  1. Cactus VPN - Uji coba gratis 3 dina (Ora mbutuhake rincian pembayaran kertu kredit sajrone nyoba)
  1. CyberGhost - Uji coba gratis 1 dina (Ora mbutuhake kertu kredit utawa rincian pambayaran kanggo wektu uji coba)
  1. Hotspot Shield - Uji coba VPN gratis 7 dina (rincian kertu kredit / PayPal dibutuhake, nanging ora bakal dikenani biaya)
  1. Norton360 VPN - Uji coba VPN gratis 14 dina ((rincian kertu kredit / PayPal dibutuhake, nanging ora bakal dikenani biaya)

Kita uga wis milih opsi liyane sing ora cocog (nanging apik banget, dadi sampeyan bisa milih). Nanging kita bakal miwiti kanthi paling apik.

Cactus VPN - Uji coba gratis 3 dina (Ora mbutuhake rincian pembayaran kertu kredit sajrone nyoba)

Kanthi jeneng sing beboyo banget kanggo VPN, kanca anyar sampeyan sing kuat tenan, nampilake bandwidth lan kacepetan tanpa wates, ora ana kabijakan log, enkripsi data paling apik, lan liya-liyane. Sanajan sampeyan butuh VPN kanggo ngakses situs (doh!), Nawakake macem-macem fungsi sing bakal kesengsem karo sampeyan: 

trial 

Sing sejatine gratis, ora ana kewajiban 

Ora ono log 

Muga-muga, ora ana informasi sing bakal disimpen sing ora dibutuhake kanggo disimpen, ditambah wektu minimal. 

operator 24 / 7

Dhukungan penting, ora mung amarga sampeyan kudu ora rumangsa mandheg lan ditinggalake, nanging uga amarga kudu bisa mangsuli pitakon teknis kaya kacepetan lan lokasi server, dhaptar spam lan pamblokiran, lan liya-liyane. Cekakipun, bisa mbantu sampeyan kanthi cepet lan efisiensi maksimal. Miturut teori. 

Ora ana publisitas sing ala

KaktusVPN durung dingerteni nindakake apa-apa. Apik tenan!

SmartDNS

Gunakake funky teknologi anyar lan ultra kompatibel kanggo ngindhari lags, sistem proteksi otomatis utawa nyilem luwih jero lan ngakses situs liyane VPN ora cukup kuat kanggo mbukak kunci.

WireGuard 

Kasedhiya plus manawa CactusVPN nggunakake WIreGuard. Pengin kriptografi canggih kanthi serangan minimal, kinerja luar biasa, lisensi GPLv2, lan perutean kunci crypto? Sinau luwih lengkap kene

Goleki wulan gratis kanggo ngrujuk kanca 

Nuduhake iku peduli! Sinau luwih lengkap ing mlayu.

Gunakake ing piranti tanpa wates

Sawetara sistem mung bakal ngidini sampeyan nggunakake 6 piranti sekaligus, lan yen sampeyan pengin luwih akeh, mbayar. Ora duwe pemerasan maneh! CactusVPN nawakake kamardikan sejati ing papan kasebut. 

Rega sing apik banget

Pros 

Jaringan server VPN cilik ora ateges kacepetan luwih alon. Kasunyatane, luwih sithik klien sing bisa ngrampungake.

kuwat fokus keamanan: rahasia sing sampurna, enkripsi AES 256-bit, 2048-bit DHE-RSA, SHA256, lan protokol OpenVPN uga liyane kaya L2TP / IPSec, IKEv2, SSTP.

Regane Apik: sampeyan ora bakal nemokake akeh VPN kanthi fitur kaya sing murah regane kurang saka $ 7 saben wulan (gunakake kode ing iki video). 

cons 

Nggunakake PPTP sing gampang diretas (lan disusupi), sing dikurangi kanthi jelas. Apa kita isih ing taun 2007? Kajaba iku, kita pengin ndeleng enkripsi 4096-bit sing luwih agresif, nanging iki mung nitipikasi.

Bayarane ora kakehan cara:

PayPal

Bitcoin

Kertu kredit / debit

AliPay

Webmoney

UniPay.

Dhukungan bisa luwih apik, lan situs iki bisa nggunakake ilmu sing luwih apik basa

Ringkesan cepet

Sanajan ana sawetara masalah cilik, VPN iki nawakake macem-macem fitur sing bisa ngyakinake, sing mesthi migunani. Ora ukurane; iku carane sampeyan nggunakake! Supaya ora kelangan dhuwit ing kesepakatan, saiki wayahe!

CyberGhost - Uji coba gratis 1 dina (Ora mbutuhake kertu kredit utawa rincian pambayaran kanggo wektu uji coba)

Fitur unik lan prekara sing kudu dilalekake 

15 taun ing bisnis

Salah sawijining perkara sing paling penting nalika nindakake bisnis karo wong, utamane ing babagan finansial, yaiku wakil. Mula, CyberGhost pancen disaranake. Tambahake skor server paling gedhe sing sampeyan nate weruh, lan sampeyan lagi nindakake bisnis!

Jeneng keren 

Iki pancen ora dietung nanging swarane ora kepenak banget. "Data sampeyan memedi!". Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, sapa? 

Penawaran apik (priksa review CyberGhost sandi)

Server Ora-Spy

miturut PC Mag, ana tambahan fitur keren sing ditawakake (kaya Ops Khusus server VPN):

"CyberGhost VPN nawakake server NoSpy, sing jarene minangka server sing disetel khusus ing fasilitas server keamanan dhuwur ing omah CyberGhost ing Romania. Iki padha karo server ProtonVPN Secure Core amarga uga nambah keamanan fisik. ”

Pisah tunneling

Nalika nggunakake VPN mesthi ana sawetara perdagangan antarane penake lan keamanan. Tembung "tunneling split" minangka cara umum kanggo nerangake nalika pangguna VPN wis ngonfigurasi komputer utawa piranti kanggo nggunakake internet umum kanggo sawetara, nanging ora kabeh, kegiyatan online. Nalika tunneling split ing VPN kedadeyan, individu bakal nyambung menyang jaringan pribadi lan internet publik sekaligus. Ing kasus paling umum, iki ditindakake supaya pangguna bisa ngakses konten sing diwatesi geo ing layanan streaming kaya Netflix lan Hulu uga duwe perlindungan saka kriminal cyber kanthi tingkat dhuwur. 

Ana sawetara jinis lan nuansa sing bisa dipisahake, mula yen sampeyan pengin panjelasan rinci priksa iki kaca saka predator puncak industri iki (NordVPN), sing kalebu ing artikel iki ora kanggo nyoba gratis (sing ora liya yaiku mbebasake) nanging kanggo keunggulan umum. 

Pros

Pilihan sing apik kanggo pamula 

Jumlah ulasan sing apik banget

Gampang dipasang, UI sing dingerteni kanthi intuisi

Lobi torrenting lan nawakake server sing ora bisa dilacak 

Ora ono log 

Kompatibel karo TOR, sing bisa dadi penting

Akeh server

Bukti cepet nalika dites dening PCMag

IPS khusus

Cukup cepet kanggo game.

cons

Ora paling cepet (nanging ora paling alon) 

Kadhangkala menehi lokasi lan kasunyatan sing nggunakake VPN

Ora yakin apa sing kedadeyan karo penawaran nginstal sertifikat SSL kanthi hak istimewa sing dhuwur banget? 

Perlu audit pihak kaping 3

Isih dudu sing paling cepet.

Ringkesan cepet 

Kanthi publisitas sing apik lan ramah-pamula, CyberGhost minangka tawaran sing nggodha. Tinjauan kasebut luar biasa lan ditawakake dening sawetara perusahaan sing paling misuwur. Kita seneng negesake enkripsi lan keamanan, lan CyberGhost kayane wis dirancang khusus kanggo game, mbukak kunci, streaming, lan liya-liyane, mula bakal narik kawigaten masarakat, tegese duwe prospek. Skor desain sing apik kabeh! Apa sing ora tresna? Gabung karo legiun pengikut saiki!

PS Nyengsemaken 

Hotspot Shield: nyoba gratis 7 dina (rincian pembayaran dibutuhake, nanging ora bakal dikenani biaya)

Fitur sing nggodha lan tawaran sing nyenengake

Babagan pisanan sing narik kawigaten yaiku dhaptar perusahaan sing nyambung menyang HotspotVPN:

Dheweke uga ngarani "VPN paling cepet ing saindenging jagad", sanajan kutipan sarkastik utawa kutipan "kutipan" sing ora bisa dingerteni. 

Digabungake karo kesederhanaan panggunaan lan enkripsi sing apik, mula wis katon apik, nanging ana liyane sing bisa dinikmati. 

keamanan 

VPN iki nggunakake OpenVPN, sing mesthi apik. Protokol OpenVPN duwe akeh mupangat, kalebu: 

  • sumber terbuka, tegese sapa bisa mriksa kode kasebut; 
  • nawakake enkripsi sing kuwat; 
  • lan nyedhiyakake macem-macem fitur keamanan kayata perlindungan bocor. 

Salah sawijining mupangat utama nggunakake protokol OpenVPN yaiku ndhelik data sing mlebu lan metu ing antarane piranti lan server sing sampeyan sambung. Sumber terbuka lan nggunakake enkripsi TLS kanggo ijol-ijolan kunci, AES-256 kanggo enkripsi data, lan SHA2-384 minangka fungsi hash. Ora ndhukung protokol lawas utawa protokol lawas kaya PPTP utawa L2TP / IPsec. Salah sawijining sebab kenapa OpenVPN apik kanggo VPN amarga nawakake keamanan dhuwur lan jaminan privasi sing kuat kanggo pangguna.

Nanging sing luwih apik yaiku nggunakake sertifikat RSA kanthi kunci 2048 kanggo otentikasi server (nanging bisa uga luwih apik karo 4096 RSA, sanajan uga bisa diretas), lan algoritma Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDHE) kanggo Ephemeral Key Exchange .

Algoritma Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDHE) minangka variasi saka ijol-ijolan kunci Diffie-Hellman sing nggunakake kriptografi kurva elips. ECDHE wis distandardisasi ing RFC 5114 lan iku luwih apik kanggo aplikasi sing dibutuhake keamanan nglawan eavesdropping, uga serangan wong-ing-tengah. Protokol pertukaran kunci ing salaman Transport Layer Security (TLS) nggunakake RSA kanggo ngasilake kunci sesi. Varian Diffie-Hellman saka algoritma iki ngasilake kunci ephemeral, sing ora disimpen ing server utawa klien. 

kompatibilitas

Bisa digunakake karo Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Smart TV, Router, Chrome.

keamanan 

Sawetara keamanan sing kuwat ing kene kalebu protokol Catapult Hydra asli, yaiku "Dioptimalake kanggo entuk kacepetan sambungan sing paling cepet, luwih-luwih saka jarak sing adoh" miturut VPNMentor. Protokol Hydra Catapult nyedhiyakake kacepetan cepet sing dikombinasikake karo protokol keamanan kelas militer kayata enkripsi AES 256 bit

Iki minangka protokol adhedhasar OpenVPN sing nggunakake fitur kayata Key Exchange, Enkripsi Saluran Data, Koreksi Kesalahan Maju lan teknologi liyane kanggo njamin keamanan lan privasi. Nyedhiyakake perlindungan luwih apik tumrap serangan DDOS kanthi kemampuan ikatan saluran. Hydra uga ndhelik data liwat jaringan kanthi nggunakake algoritma enkripsi sing kuwat sing dawane nganti 256 bit.

Reputasi 

Pengaruh sing wis suwe saya suwe saya akeh:

Tes kacepetan bisa digunakake kanthi apik 

VPNMentor diuripake asil tes kacepetan, lan semangat banget: 

"Iki kecepatan sambungan sing apik banget. Ora akeh VPN sing wis dites bisa ngirim koneksi sing cepet banget.

Kita uga nemokake koneksi kasebut stabil lan bisa dipercaya liwat wektu. Kita ora nemu kerugian utawa ngilangi koneksi sajrone tes. ”

Pros 

Luwih saka 600 000 000 pangguna ora bisa salah 

Dioptimalake kanggo game 

operator 24 / 7 

trial 

Ndhukung torrenting 

Ora mung iku, miturut VPNMentor.com, nyedhiyakake enkripsi sing kuat, perlindungan bocor, lan perlindungan malware

Salah siji sing paling VPN sing dipercaya ing jagad iki, sampeyan bakal menehi jaminan sing gedhe. 

cons 

Ora ana multi hop utawa akses menyang anonimisasi TOR 

Tes nuduhake sawetara bocor DNS 

VPN iki nyimpen akeh informasi: 

  • Alamat IP nyata (mbusak ing pungkasan saben sesi)
  • Alamat email
  • Jeneng
  • ID seluler sing unik
  • Model piranti keras
  • Versi sistem operasi
  • Language
  • "Informasi jaringan"

(pangguna gratis)

  • Lokasi tingkat kutha sampeyan
  • ID pariwara sing unik
  • ID seluler unik (IMEI)
  • Alamat MAC
  • Operator nirkabel

Uga, sawetara ala rep

"Ing 2017, Pusat Demokrasi lan Teknologi (CDT) ngajokake komplain menyang Komisi Perdagangan Federal (FTC), kanthi pratelan" nuduhake data sing ora dingerteni lan ora jelas lan pangalihan lalu lintas sing ana ing Hotspot Shield Free VPN. "

Versi gratis nawakake kacepetan luwih murah (throttling)

Summary 

Dadi sawetara enkripsi sing kuat ing kene, nanging kita durung jelas babagan retensi data, mula yen ana pilihan saka rong calon sadurunge sing kuat, kita ujar paling ora kudu nyoba dhisik. Dudu pilihan sing ala! Sampeyan kudu mriksa situs web. 

Cara ora nindakake: Norton Secure VPN: Uji coba gratis 14 dina (rincian pembayaran dibutuhake, nanging ora bakal dikenani biaya)

Norton Secure VPN nawakake skor sing cukup dhuwur babagan kacepetan, pengalaman pangguna, lan biaya, kabeh umure udakara 8 saka 10. Dheweke bakal narik rincian kertu kredit sampeyan, sing mbebayani lan uga nglumpukake akeh data pangguna. 

Ayo langsung menyang titik sing paling penting ing dhaptar iki: ngangkut data pangguna, sing bakal disimpen ing papan sing sampeyan ora ngerti lan bisa uga diwenehake menyang pamrentah utawa peretas. 

Mangkene sing dikumpulake Norton Secure VPN: 

  • Informasi pelanggan, kalebu:
  • Alamat IP / Geolokasi (Anonim)
  • ID Piranti Nomer Serial
  • Informasi teknis, kalebu:
  • Jeneng lan jinis piranti
  • Versi OS (mung seluler)
  • Language
  • Informasi keamanan, kalebu:
  • Jumlah total bandwidth sing digunakake (diwatesi karo jumlah bait sing ditransfer nggunakake layanan)
  • Informasi babagan kemungkinan risiko keamanan, uga URL situs web sing dianggep Program mbebayani ... Jinis informasi liyane digunakake kanggo nganalisis lan nambah fungsi produk Norton.

Summary 

Ditambah karo kekurangan fitur keamanan lan uga kekurangan situs web dhewe lan sistem langganan sing nuntut banget yen sampeyan ora bisa tuku VPN iki (lan dudu reputasi sing apik banget), kita mutusake iki bakal dadi conto sing apik banget apa sing kudu disingkirake. Nuwun sewu!

Nalika kita lagi subyek VPN sing apik tenan, kita ngerti manawa repot kanggo menehi informasi sensitif lan mbayar bakal migunani karo rong VPN sing paling apik sing bisa ditemokake: Express VPN lan NordVPN. Mesthi wae dicoba. 

FAQ

Uji coba vs. Jaminan Uang Dhuwit: Apa bedane?

Uji coba minangka jinis penawaran ing endi pelanggan duwe akses menyang produk sajrone wektu sing ditemtokake lan bisa njupuk keputusan babagan tuku utawa ora. Garansi dhuwit bali, ing tangan liyane, nawakake pengembalian dana yen sampeyan ora marem karo tuku. Nyoba minangka periode wektu nalika sampeyan bisa nggunakake produk kanthi gratis, nanging ana watesan babagan apa sing bisa ditindakake. Garansi dhuwit bali ngidini sampeyan nyoba produk lan mbalekake dhuwit yen sampeyan ora seneng.

Apa perlindungan sing kuwat njamin keamananku? 

Enkripsi tingkat militer minangka istilah sing nuduhake level enkripsi paling dhuwur. Enkripsi tingkat militer umume dianggep ora bisa dipecah lan digunakake kanggo data sing sensitif banget. Istilah "kelas militer" bisa nyasabake amarga ora ateges panggunaan utawa aplikasi tartamtu dening personel militer, nanging minangka bentuk enkripsi sing ora bisa ditembus sing wis dites karo metode serangan sing dingerteni kanggo njamin keamanan. 

Enkripsi tingkat militer nuduhake panggunaan enkripsi AES 256-bit utawa AES256 sing kuat. Disaranake kanggo nyimpen data sing diklasifikasikake, informasi pribadi sing sensitif, lan uga ngirim data liwat jaringan sing ora aman. Enkripsi tingkat militer mboten, ogak, ora, duduk, guduk menehi perlindungan mutlak tumrap kabeh jinis serangan cyber nanging nyedhiyakake keamanan luwih saka proteksi Windows antivirus standar. 

Dadi pokoke wangsulane ora, tegese saya DYOR lan ngetrapake praktik keamanan dhewe, luwih apik. Penting! Apa keamanan sampeyan bener, aja nambah, lan njaluk tulung marang pro.

Apa VPN gratis aman? 

Wangsulan cepet yaiku ora. Sampeyan bisa maca iki artikel dening Wired kanthi irah-irahan "VPN gratis minangka ngipi elek privasi. Sampeyan kudune ora ndownload ” utawa mung prelu dijaluk. Ing dalan utawa liyane: 

"Telung ancaman paling gedhe nalika aplikasi seluler VPN gratis yaiku panen data; pangayoman sing ora lengkap; lan pemotongan sudhut sing bisa nyebabake kerentanan, "ujare Simon Migliano, kepala riset ing Top10VPN.com"

lan 

"77% aplikasi sing sadurunge diidentifikasi minangka kemungkinan ora aman ing taun2019 isih duwe risiko. Saklawasé 60% aplikasi VPN gratis sing didhelikake kanthi rahasia didhelikake wong Tionghoa lan saklawasé 90% duwe cacat privasi serius. 85% 150 aplikasi Android sing diuji duwe idin utawa fungsi sing ora aman. 25% pangguna sing mbukak liwat DNS, WebRTC, utawa bocor IP. 518 yuta installs saka Play store - nganti 260 yuta sajrone nem wulan. ”

Top10Vpn.com

Intine yaiku: luwih becik tetep VPN sing misuwur lan wis diteliti kanthi apik ing babagan info pribadi sampeyan, lan waca pandhuan kaya iki kanggo nyelehake ing jero lemah saka INternet supaya bisa ngatasi kahanan nyata.

Dheweke ora nyimpen informasi sensitif kita, bener? Maksudku..logless (duh!)

Ing kasus paling umum, "nyoba gratis" pancen ora gratis lan bagean "nyoba" ngelingake guyonan kalkun lan saus cranberry sing lawas: sidhang kasebut fokus kanggo sampeyan. 

Nalika VPN ujar manawa "ora mlebu log" nalika maca ing cetakan apik, sampeyan bakal ngerti manawa nyimpen data sing cukup apik kalebu rincian pembayaran, wektu sampeyan nyambung menyang VPN, lan suwene sampeyan nyambung, alamat IP sing asale nyambung, lan liya-liyane. Nalika push push, apa bakal menehi data kasebut menyang panguwasa sing bakal nggunakake data iki nglawan sampeyan? 

Tebakan sampeyan apik banget kaya kita, nanging sejarah nuduhake manawa kanggo sawetara perusahaan (kita nuduhake driji nanging jenenge diwiwiti karo "Wajah" lan dipungkasi karo "ook") panggodha kanggo adol data sampeyan angel banget ditolak sing ditindakake saben pirang-pirang taun wiwit diwiwiti lan ora krasa kesusu banget. Nanging apa sing kedadeyan karo data sampeyan nalika nggunakake VPN? Cnet.com mikirake ramalane kurang optimis: 

"Yaiku masalah utama sanajan VPN paling apik - sanajan kabeh audit lan gerakan transparansi sing ditindakake akeh perusahaan, isih dadi bisnis sing dipercaya karo pangguna. Ora preduli, manawa kita percaya karo VPN tartamtu kanggo mbiyantu njelajah browsing internet, meh ora bisa verifikasi manawa VPN pancen ora ana log. Lan kita melu layanan kasebut kanthi ngerti manawa kabeh data intine diwenehake menyang siji perusahaan, kanthi server sing aktivitase ora bisa diverifikasi. "

VPN sampeyan bisa uga kabukten resik lan jujur ​​amarga ora ana kabijakan log kayata ExpressVPN nalika sawise diselidiki jarene bener kanggo tembunge - utawa, kaya UFO VPN, bisa uga nyimpen cathetan nalika ora ujar, utawa menehi FBI sing takon kaya IPVanish lan PureVPN ing 2016 lan 2017 nalika nyerahake data kasebut, ngumumake apa sejatine "kabijakan tanpa kayu" (sanajan kanggo tujuan sing apik).

VPN Uji Coba Gratis Paling Apik 2022 – Ringkesan 

Dadi apa sing kudu ditindakake? Riset nuduhake akeh perkara kayata loglessness, keamanan sing ora bisa ditembus, lan kacepetan sing luar biasa sing wis dikandhani babagan VPN dina iki sing mblusukake. 

Kepiye milih produk sing paling apik? Sinau kasunyatan kanthi tliti lan sabar. Kita wis rampung nyambut gawe kanggo sampeyan, nanging ora bisa dikandhani nganti tekan endi bolongan terwelu. Untunge, apik banget! 

  1. Temokake calon sing dipercaya kanthi universal lan maju teknologi ing kana (kita nindakake kanggo sampeyan), 
  2. referensi silang lan pro (uga wis rampung), 
  3. goleki sapa sing mesthi ora cocog karo wektu sampeyan (priksa), 
  4. sinau apa sing sampeyan bisa babagan prekara teknis (priksa), 
  5. goleki apa sing dipikirake wong asli ing komunitas kasebut (lengkap), 
  6. banjur pilih opsi sing ngidini sampeyan ngorbanake data lan gaweyan paling sithik lan entuk kinerja sing paling apik. 

Home » VPN » VPN paling apik kanthi Uji Coba Gratis ing 2022

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.