Alternatif NordVPN Paling Apik (Keamanan Luwih Apik & Fitur Liyane)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

NordVPN temtunipun minangka salah sawijining VPN paling apik ing pasar sing ndhelik lalu lintas internet lan ndhelikake alamat IP sampeyan. Nanging ana sing luwih apik Alternatif NordVPN ⇣ kanggo pertimbangan.

Saka $ 8.32 saben wulan

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Apa sampeyan pengin tetep sampeyan Google nggoleki rahasia saka lembaga pemerintah utawa ngakses situs web sing diblokir ing negara sampeyan, sampeyan butuh VPN kaya NordVPN. Nanging ana VPN liyane kanthi fitur sing luwih apik / luwih akeh lan rega sing luwih murah sing kudu dipikirake.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: ExpressVPN ⇣ duwe kabeh sing dikarepake saka VPN kalebu kecepatan sing cepet, aplikasi sing ramah pangguna, akeh lokasi lan server, lan mesthi enkripsi kelas militer.
  • Na balapan, Best sakabèhé: CyberGhost dipercaya karo luwih saka 30 yuta pangguna lan minangka salah sawijining panyedhiya VPN paling populer ing saindenging jagad.
  • Alternatif murah paling apik: SurfShark ⇣ nawakake rega murah kanthi enkripsi lan fitur privasi sing kuwat.

Yen sampeyan percaya NordVPN ora nganggo fitur sing paling apik utawa sing sampeyan goleki Alternatif NordVPN, banjur iki dhaptar pesaing NordVPN paling apik saiki:

DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

Alternatif NordVPN paling apik ing 2022

Mangkene 8 alternatif NordVPN paling apik sing nawakake fitur sing luwih apik lan utawa rega sing luwih murah saiki:

1. ExpressVPN

expressvpn
  • Situs web resmi: www.expressvpn.com
  • Pilih saka luwih saka 140 macem-macem lokasi ing saindenging jagad.
  • Jaringan luwih saka 3000 server VPN ing saindenging jagad.
  • Rega saka $6.67 saben wulan

Napa Gunakake ExpressVPN Nanging NordVPN

ExpressVPN minangka panyedhiya VPN level paling dhuwur nawakake enkripsi AES 256-bit kelas terbaik, akses menyang konten ing saindenging jagad (AS Netflix, Disney +, lsp.), lan tunneling pamisah VPN, plus akeh liyane.

ExpressVPN nawakake lokasi server ing luwih saka 140+ negara. Iki luwih akeh tinimbang NordVPN.

Dheweke uga duwe aplikasi kanggo kabeh piranti tanpa preduli saka sistem operasi sing ditindakake kalebu Android, Linux, iOS, Smart TV, lan sanajan kanggo Rute.

  • Server sing cepet banget ing 140+ lokasi VPN ing saindenging jagad.
  • Tonton Netflix, Hulu, BBC, HBO, lan liya-liyane.
  • Enkripsi AES-256, Rahasia Maju Sampurna, lan dhukungan OpenVPN asli.
  • VPN adhedhasar BVI sing njaga log bandwidth ZERO.
  • Cocog kanggo torrenting - P2P diidini ing kabeh server.

Napa Gunakake NordVPN Nanging ExpressVPN

NordVPN biaya luwih murah tinimbang ExpressVPN nalika mbukak rencana Tahunan utawa 2 taun. Rencana tahunan ExpressVPN regane $ 99.95.

Rencana 2 taun NordVPN regane $ 5 luwih murah tinimbang iku. Lan mung $ 7 liyane, sampeyan bisa entuk rencana 3 taun ing NordVPN.

2. CyberGhost

cyberghost vpn
  • Situs web resmi: www.cyberghostvpn.com
  • Rating 9.4 dening pangguna ing TrustPilot.
  • Ora ana kabijakan pembalakan supaya sampeyan ora anonim.

CyberGhost dipercaya luwih saka 30 yuta pangguna lan dianggep minangka salah sawijining sing paling populer layanan VPN saindenging jagad CyberGhost ngirim streaming cepet lan browsing nalika ngamanake sambungan Internet karo layanan VPN ndhuwur iki.

Napa Gunakake CyberGhost tinimbang NordVPN

CyberGhost nawakake kabijakan no-logging lan ora nyimpen log kegiatan online sampeyan. Dheweke uga duwe aplikasi liyane kanggo kabeh piranti tinimbang NordVPN. Priksa sandi Tinjauan CyberGhost VPN.

Napa Gunakake NordVPN Nanging CyberGhost

NordVPN duwe akeh server liyane ing macem-macem negara ing saindenging jagad.

3. SurfShark

papan selancar
  • Situs web resmi: www.surfshark.com
  • Dirating rata-rata 9.3 pangguna dening TrustPilot.
  • Swara 800 server ing 50+ negara ing saindenging jagad.

SurfShark nawakake rega VPN murah, lan iki minangka lintang paling dhuwur ing pasar VPN. SurfShark ngirim fitur premium kalebu Kill-Switch lan kacepetan streaming sing apik banget.

Napa Gunakake SurfShark tinimbang NordVPN

SurfShark duwe akeh fitur sing ditawakake tinimbang NordVPN. Fitur properti kayata CleanWeb ningkatake privasi sepuluh kali ganda.

sing Fitur CleanWeb ngilangi kabeh iklan lan pelacak ing situs web. Priksa sandi rinci rinci Surfshark kanggo fitur kabeh fitur.

Napa Gunakake NordVPN Nanging SurfShark

Rencana tahunan NordVPN, dwi-tahunan, lan 3 taun regane luwih murah tinimbang SurfShark. Nawakake aplikasi sing nutupi platform / piranti liyane.

4. IPVanish

ipvanish
  • Situs web resmi: www.sampunas.com
  • Kebijakan Logging Zero kanggo nambah anonimitas kanthi online.
  • Swara 40,000+ Alamat IP sing dienggo ing 75+ lokasi server ing saindenging jagad.

IPVanish minangka VPN sing cepet banget sing nglindhungi privasi sampeyan kanthi enkripsi end-to-end kanggo kabeh piranti sampeyan. Pilihan sing apik banget kanggo streaming media lan browsing sing aman.

Napa Gunakake IPVanish Nanging NordVPN

Boten kados NordVPN, IPVanish nawakake kabijakan pembalakan nol, tegese ora bakal ana log log server.

Dheweke uga nawakake torrenting anonim. Akeh panyedhiya VPN throttle utawa ora ndhukung Torrenting.

Napa Gunakake NordVPN Nanging IPVanish

NordVPN duwe akeh lokasi server sing bisa ditawakake tinimbang IPVanish. Dheweke duwe luwih saka 5,000 server sing ana ing saindenging jagad. Lan reregan kasebut sithik luwih murah tinimbang IPVanish.

5. VyprVPN

vyprvpn
  • Situs web resmi: www.karajingan.com
  • Disaranake dening pangurus sistem saka Reddit.
  • Ora ana logging data.

VyprVPN ngirim kacepetan cepet, akses menyang situs web streaming sing paling populer, lan dhukungan pelanggan 24/7 - sing nggawe pilihan VPN sampurna.

Napa Gunakake VyprVPN tinimbang NordVPN

Yen sampeyan pengin privasi lengkap, mula VyprVPN yaiku cara sing bisa dituju. Dheweke minangka salah sawijining panyedhiya VPN sing paling dipercaya lan resmi disaranake dening Administrator System of Reddit.

Rencana premium menehi server VPN darmabakti sing bisa ngontrol dhewe.

Napa Gunakake NordVPN Nanging VyprVPN

Yen sampeyan ora nindakake apa-apa sing ilegal lan ora pengin ndhelikake trek kanthi abot, mula kabijakan No Logging kaya VyprVPN iku akeh banget.

Yen sampeyan lunga karo NordVPN, sampeyan bakal entuk privasi 3 taun kanthi rega rencana VyprVPN 1 taun.

6. Terowongan

torowongan
  • Situs web resmi: www.tunnelbear.com
  • Salah sawijining layanan VPN sing paling cepet ngembang ing Internet.
  • Layanan VPN paling gampang ing pasar.

Napa Gunakake Tunnelbear Nanging NordVPN

Tunnelbear nawakake luwih saka 22 negara milih saka nalika browsing web. Layanan sing wis ditampilake ing situs berita kayata The Verge, Forbes, lan LifeHacker.

Napa Gunakake NordVPN Nanging Tunnelbear

NordVPN nawakake luwih akeh lokasi sing kudu dipilih lan duwe aplikasi sing bakal nutupi kabeh piranti, ora ana sistem operasi.

7. PerfectPrivacy

privasi sampurna vpn
  • Situs web resmi: www.perfect-privacy.com
  • Ora ana kabijakan pembalakan.
  • Fitur properti kayata NeuroRouting lan TrackStop sampeyan tetep anonim ing Internet.

Napa Gunakake PerfectPrivacy Nanging NordVPN

PerfectPrivacy minangka layanan VPN paling dhuwur kanggo pangguna sing maju. Layanan sing ngidini sampeyan nyopir lalu lintas kanthi cara sing sampeyan pengin.

Sampeyan bisa milih siji lokasi VPN kanggo entri lan liyane kanggo metu. Dheweke uga ngidini port forwarding ngidini torrenting.

Napa Gunakake NordVPN tinimbang PerfectPrivacy

NordVPN luwih murah tinimbang PerfectPrivacy. NordVPN luwih gampang dingerteni lan digunakake.

8. PeluruVPN

peluru
  • Situs web resmi: www.bulletvpn.com
  • Pelayan sing dadi tuan rumah ing pusat data Tier-1 ing saindenging jagad sing nawakake kacepetan kanthi cepet.
  • Kebijakan Logging Zero.

Napa Gunakake BulletVPN tinimbang NordVPN

BulletVPN nawakake kabijakan Zero Logging sing tegese ora mlebu log data ing endi wae ing server. Iki tegese, ora ana data sing bisa ngubungake kegiatan online menyang komputer.

Iki nambah privasi kaping sepuluh.

Napa Gunakake NordVPN Nanging BulletVPN

Sanajan NordVPN ora menehi Kebijakan Ora Ana Logging, miturut aku, umume wong ora butuh.

Kajaba sampeyan pesen senjata utawa obatan saka situs web peteng, ora ana alesan sampeyan kuwatir mlebu ing server VPN. Kajaba iku, NordVPN regane luwih murah yen sampeyan entuk rencana 3 taun.

Apa sing NordVPN

alternatif nordvpn

NordVPN iku salah siji saka panyedhiya layanan VPN sing paling populer lan digunakake metu ana sing mbantu ndhelikake identitas kanthi online. Uga ngidini sampeyan ngunjungi situs web sing bisa diblokir dening pamrentah utawa ISP ing negara sampeyan.

Fitur utama kalebu:

  • Enkripsi kelas militer.
  • Bandwidth tanpa wates.
  • Ndhelikake alamat IP sampeyan.
  • Ora ana kabijakan log (yaiku ora nyathet rekaman apa sing wis sampeyan browsing).
  • Ngalih mateni otomatis.
  • Perlindhungan bocor DNS.
  • Akses menyang server DoubleVPN sing ndhelik data kaping pindho.
  • Sampeyan bisa nyambung nganti 6 piranti bebarengan.
  • 5,200+ server sing cepet lan aman ing 61 negara njamin kahanan akeh.
  • Ekstensi Chrome lan Firefox kasedhiya.
  • Akses Netflix lan torrenting / P2P diidini.
  • Kanggo luwih akeh fitur ndeleng Review NordVPN.

Apa bisa dipercaya dening NordVPN? Sampeyan bisa uga yakin manawa NordVPN njupuk keamanan banget. Enkripsi kelas militer supaya kabeh sambungan sampeyan aman saka mripat lan dheweke wis resmi diverifikasi minangka "layanan log-log", tegese ora nyimpen log sambungan, alamat IP, log lalu lintas, utawa informasi kegiatan internet.

Keuntungan saka NordVPN

Layanan VPN NordVPN ngidini para pangguna browsing ing situs web kanthi anonim lan aman. Layanan uga apik kanggo streaming, ngakses konten sing diblokir geo lan kanggo torrenting / P2P.

Nalika nggunakake layanan VPN kaya NordVPN, sampeyan bisa yakin manawa ora ana sing kalebu pemerintah bakal bisa nemokake situs web apa sing sampeyan kunjungi utawa apa aplikasi sing digunakake.

Amarga kabeh data sing dikirim lan ditampa saka browser sampeyan, enkripsi nalika sampeyan nggunakake Layanan VPN.

NordVPN minangka salah sawijining layanan VPN sing paling populer panyedhiya lan wis ditampilake ing majalah lan situs berita kayata Wired, Forbes, The Huffington Post, lan Buzzfeed.

Pitakonan Paling Sering

Apa NordVPN?

NordVPN minangka VPN premium lan cepet kanthi 5500+ server ing 59 negara. NordVPN dilengkapi enkripsi VPN dobel, onion-over-VPN sing nglindhungi identitas sampeyan lan ndhelikake lokasi fisik sampeyan.

Apa alternatif NordVPN paling apik?

ExpressVPN minangka alternatif paling umum. ExpressVPN minangka panyedhiya layanan jaringan virtual pribadi (VPN) kanthi cepet lan aman kanthi 3000+ lokasi server ing saindenging 94+ negara. Kanggo VPN sing regane luwih murah mula SurfShark minangka pilihan sing paling apik.

Apa NordVPN sah?

NordVPN minangka salah sawijining VPN paling populer ing pasar. Perusahaan kasebut adhedhasar lan dioperasikake ing yurisdiksi Panama, tegese ana ing njaba yurisdiksi pengawasan.

Apa NordVPN gratis?

NordVPN minangka layanan VPN premium kanthi rega diwiwiti $ 3.71 saben wulan, kabeh rencana dijamin karo jaminan mbalekake dhuwit 30 dina tanpa masalah.

Alternatif NordVPN Paling apik 2022: Ringkesan

A jaringan pribadi virtual (VPN) ndhelik lalu lintas internet lan nglindhungi identitas online sampeyan. Kabeh lalu lintas internet sampeyan diterusake liwat trowongan sing dienkripsi, dadi data sampeyan aman lan alamat IP lan kabeh sambungan internet sampeyan ora bisa dideleng. Ana akeh alternatif liyane NordVPN sing bisa dipikirake.

Ora ana akeh layanan VPN sing bisa ngalahake NordVPN babagan rega kajaba CyberGhost.

Yen sampeyan nggoleki layanan VPN sing murah luwih murah saka NordVPN lan nawakake kabijakan Ora Logging lunga karo CyberGhost.

Yen sampeyan pancen paranoid karo privasi sampeyan, banjur ketawa VyprVPN. Dheweke resmi disaranake dening administrator sistem ing Reddit lan layanan sing nawakake kabijakan Ora Logging.

Yen sampeyan pengin sing luwih apik tinimbang VyprVPN sing bisa nggawe sampeyan dadi hantu ing Internet, banjur bukak Waca rangkeng-.

Layanan sing dibangun kanggo pangguna sing canggih kanthi kabutuhan maju. Sanajan layanane bakal sithik luwih, fitur sing sampeyan entuk biaya iku regane.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.expressvpn
www.expressvpn.com
Rating maneh
  • ExpressVPN minangka alternatif NordVPN paling apik!
  • Cepet banget lan aman banget tanpa log. VPN paling cepet saiki!
  • Saklar kacepetan, bandwidth, lan server tanpa wates. Server ing luwih saka 90 negara
  • Cocog kanggo streaming HD / 4K, streaming Netflix lan Hulu kanthi kacepetan sing murup
  • Dhukungan pelanggan 24/7 lan garansi dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
2.cyberghost vpn
www.cyberghostvpn.com
Rating maneh
  • Sambungan kecepatan tinggi lan bandwidth tanpa wates kanggo streaming
  • Alamat IP khusus anonim
  • Kebijakan tanpa log ketat sing bisa dipercaya
  • Liwat 6,000 server ing 90+ negara
  • Tombol mateni VPN sing bisa dipercaya
  • Dhukungan live chat 24/7 lan garansi dhuwit 45 dina
Mangerteni liyane
3.papan selancar
www.surfshark.com
Rating maneh
  • Rega murah kanthi fitur premium
  • Enkripsi lan fitur privasi sing kuwat
  • Ekstensi Chrome & Firefox
  • Pateni-Ganti lan kacepetan streaming sing apik banget
  • Kebijakan tanpa log 100% lan VPN Kill Switch
  • Dhukungan live chat 24/7 lan garansi dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
4.ipvanish
www.sampunas.com
Rating maneh
  • Pilihan sing cocog kanggo streaming media lan browsing sing aman
  • Aplikasi sing ramah pangguna kanggo kabeh piranti
  • Enkripsi end-to-end AES 256-bit lan log lalu lintas nol
  • OpenVPN lan protokol VPN L2TP / IPsec
  • Popular karo pangguna Android, Firestick & Kodi
  • Dhukungan obrolan langsung lan jaminan dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
5.vyprvpn
www.karajingan.com
Rating maneh
  • Kacepetan cepet banget lan keamanan sing kuwat
  • 70+ lokasi server ing saindenging jagad
  • Enkripsi Dhuwur / Firewall NAT kalebu
  • Protokol anti-sensor kepemilikan
  • Dhukungan obrolan langsung lan jaminan dhuwit bali 30 dina
Mangerteni liyane
6.torowongan
www.tunnelbear.com
Rating maneh
  • VPN sing gampang digunakake kanggo browsing web kanthi pribadi lan aman
  • Panggunaan tanpa wates kanggo ngamanake internet ing 5 piranti
  • AES-256 kanggo ndhelik sambungan sampeyan
  • Sambungake menyang 23 negara nganti 5 piranti
Mangerteni liyane
7.privasi sampurna
www.perfect-privacy.com
Rating maneh
  • Gunakake NeuroRouting ™ lan TrackStop
  • Siluman VPN nggunakake VPN Multi-Hop eksklusif
  • Terowongan VPN dual-stack nyata luwih saka 4 hop
  • VPN cepet lan tanpa wates tanpa ngangkut barang
Mangerteni liyane
8.peluru
www.bulletvpn.com
Rating maneh
  • Kacepetan dhuwur, bandwidth tanpa wates, lan ngidini P2P torrenting
  • Smart DNS, Kill switch, lan Bullet Shield
  • Garansi mbayar maneh 30 dina
  • Server ing 30 negara
  • Kebijakan ngangkut barang nol
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.