Sumber Disaranake Kula

"Piranti lan layanan apa sing sampeyan gunakake lan nyaranake?" Dadi akeh wong sing ngirim email babagan pitakonan sing padha. Lan aku njaluk.

Wong pengin ngerti alat sing digunakake lan menehi saran, lan kepiye cara nindakake prekara, supaya bisa ngrancang cara nindakake.

Sawise sampeyan ngerti apa sing kudu dilakoni lan carane nindakake, mula luwih gampang entuk target.

Dadi, aku nggawe kaca sumber sing disaranake iki supaya ora nampa saben email, aku mung bisa maca para pamaca menyang kaca sing dianyari kanthi rutin.

Halaman iki isine kabeh alat lan layanan sing dakgunakake kanggo sebagian besar situs sing aku duweni, nanging uga kanggo situs sing aku mbantu ngembangake.

Web Hosting & CDN

1. SiteGround

SiteGround wis wiwit wiwit taun 2004 lan minangka salah sawijining sing paling populer web hosting panyedhiya layanan.

Padha nawakake layanan hosting web kualitas kanthi rega sing terjangkau. Kanthi Siteground, sampeyan entuk paling apik web hosting pengalaman sampeyan bisa tanpa break bank.

Dadi pelanggan Siteground, Aku bisa njamin kualitas dhukungan lan kinerja sing diwenehake perusahaan iki. Situsku ora tau mudhun lan tim dhukungan mangsuli kabeh pitakonku kanthi cepet.

Dheweke uga nawakake sistem obrolan langsung ing situs web ing ngendi dheweke wis ngatasi akeh pitakon sajrone mung sawetara menit.

Nalika reregan diwiwiti $ 3.95 / wulan, Aku menehi saran rencana GrowBig sing. Nawakake kabeh sing dibutuhake kanthi regane larang.

2. KeyCDN

jaringan pangiriman isi keycdn

KeyCDN yaiku panyedhiya layanan jaringan kiriman (CDN). Dheweke nawakake layanan CDN prasaja sing gampang disiyapake.

Lan ora kaya pesaing sing akeh, para wong lanang iki nawakake layanan CDN paling murah ing pasar.

Nanging aja nganti tag rega murah dheweke. Dheweke minangka salah sawijining panyedhiya CDN sing paling populer lan dipercaya.

Aku nggunakake layanan KeyCDN ing kabeh situs web. Layanan CDN minangka salah sawijining sebab utama kenapa kabeh situsku mbukak cepet banget. Dheweke nggunakake jaringan global 25 pusat data kanggo nyepetake situs web.

Ndhaptar nyoba 30 dina gratis kanggo nyoba prabédan layanan CDN sing bisa ditindakake kacepetan situs web.

Performance situs web

3. Google Search Console & Google Analytics

google search console lan google analytics

Yen sampeyan ngerti kaca apa ing situs sampeyan lan sing ora ditindakake, sampeyan bisa fokus ing apa sing dianggo lan nggawe konten sing dikarepake.

Iki minangka alat gratis Google, Google Search Console lan Google Analytics, ayo nulungi.

Google Analytics mbantu sampeyan nganalisa apa kaca sing dikunjungi wong ing situs web lan kaca apa sing ditindakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggunakake data saka Google Analytics kanggo nambah pengalaman pangguna lan tarif konversi pangguna situs.

Google Webmaster, ing sisih liya, nuduhake kaca apa sing sampeyan lakoni kanthi apik ing Mesin Telusuran. GSC uga ngidini sampeyan diagnosa masalah crawling lan indeksasi, Google AMP kaca, Sitemaps XML lan 404 kasalahan. Ora mung kuwi, alat iki uga ngandhani tembung kunci apa sing dikepengini ing kaca kasebut.

Sampeyan bisa nggunakake data saka Google Search Console kanggo nambah kinerja Mesin Telusuran situs sampeyan.

Aku saranake sampeyan nginstal lan nggunakake alat kasebut ing kabeh situs sampeyan.

4 Ahrefs

alat ahrefs seo

Ahrefs minangka alat SEO premium. Kaya gegaman rahasia kanggo search engine optimization.

Bisa dadi keuntungan ora adil sampeyan tinimbang pesaing sampeyan. Alat iki mbantu kita nglacak apa sing digunakake ing situsku babagan SEO lan njaga pesaingku.

Ahrefs mbantu kita nemokake tembung kunci paling apik kanggo target lan mbantu kita akeh babagan bangunan link.

Yen sampeyan pengin udan ing situs sampeyan kanthi lalu lintas mesin telusuran gratis, sampeyan kudu miwiti nggunakake alat iki.

Sanajan alat iki bisa uga ora bisa dibedakake yen sampeyan lagi wae miwiti, mula iku investasi sing bisa nyedhiyakake paling sethithik 10x Return of Investment.

[Pembaruan 2019: Saiki aku nggunakake alternatif Ahrefs sing luwih murah sing diarani KeySearch, priksa kiriman iki luwih lengkap babagan KeySearch.]

5. Host-Tracker

Ngawasi Situs Web Hosting Tracker

Yen situs web sampeyan mudhun, sampeyan bakal mulai kelangan puluhan pelanggan lan ngasilake saben detik situs sampeyan tetep mandheg. Lan aku yakin sampeyan ora pengin pelanggan duka nelpon sampeyan amarga situs web sampeyan mudhun.

Iki ngendi Host-Tracker rawuh kanggo ngluwari. Sampeyan ngandhani yen lan kapan situs web sampeyan mudhun. Iki mbantu sampeyan ngupayakake situs web lan mbukak sanalika bakal mudhun.

Ide sing apik yaiku nyiyapake kabar kanggo sampeyan lan sampeyan pangembang web, dadi pangembang sampeyan bisa miwiti ndandani situs sampeyan yen wis mati.

Dheweke nawakake uji coba 30 dina sing gratis sampeyan bisa miwiti nggunakake dina iki kanggo nyoba layanan kasebut.

CMS & Tema

6. WordPress

WordPress CMS

WordPress iku gratis Manajemen isi sistem (CMS) sing mbukak sumber lengkap. Kekuwatan luwih saka 27% situs web ing internet. Nerangake karo puluhan fitur lan ngidini sampeyan ngluwihi fungsine nanging sampeyan pengin.

Yen sampeyan pengin nambah luwih akeh fungsi WordPress, sampeyan mung kudu nginstal plugin. Ana ewu plugin kasedhiya WordPress.

Lan yen ora ana plugin sing kasedhiya kanggo kabutuhan khusus sampeyan, mesthi bisa nyewa pangembang ngluwihi WordPress.

WordPress wis ora mung a blogging platform, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe Aplikasi Web kanthi fitur lengkap.

Ana akeh alesan ngapa Aku tresna WordPress. Salah sawijine yaiku kesederhanaan. Iki minangka salah sawijining platform blog paling gampang sing kasedhiya.

Boten kados sistem manajemen konten liyane, sampeyan bisa ngeset WordPress situs ing mung 5 menit.

7. Rencana Tema Purwaning Dumadi

Genesis WordPress framework

The WordPress tema sampeyan nggunakake nemtokake desain lan fungsi situs web sampeyan. Aku nggunakake lan nyaranake Kerangka Tema Genesis dening StudioPress.

Kerangka Purwaning Dumadi ora mung tema nanging kerangka. Nerangake karo atusan fitur kustomisasi. Sampeyan bisa ngatur meh kabeh aspek saka tema.

Kanthi mesin telusuran sing dioptimalake lan dibangun kanggo kode kecepatan, keamanan udara, nganyari cepet, pilihan sing disesuaikan lan pilihan tata letak, lan komunitas pangembang sing gedhe, Genesis dadi goto kerangka tema nalika nggawe WordPress situs web powered.

Lan yen sampeyan pengin luwih ngontrol fungsi lan desain, sampeyan bisa nggawe tema anak sampeyan kanthi gampang.

WordPress Plugins

8. WP Rocket

WP Rocket WordPress plugin

WP Rocket minangka caching lan optimization plugin kanggo WordPress.

Bisa mbantu sampeyan nglereni wektu mbukak situs web luwih saka setengah. WP Rocket banget gampang disiyapake lan nawakake antarmuka sing apik kanggo wiwitan.

Yen sampeyan nyewa a pangembang web kanggo ngoptimalake situs kanthi kecepatan, bakal bisa mbayar regane sewu. Nanging nganggo WP Rocket, sampeyan bisa nindakake dhewe kanthi rega kanthi rega terjangkau.

Yen sampeyan ora nandur modal kanthi kecepatan situs, pikir kaping pindho. Kecepatan situs sampeyan bisa nggawe utawa ngrusak tingkat konversi situs lan kemampuane kanggo pangkat dhuwur ing mesin telusuran.

9. Yoast SEO

Yoast SEO WordPress plugin

Ana akeh perkara sing kudu dilakoni kanggo ngoptimalake situs kanggo mesin telusuran kaya Google.

Siji bab kasebut yaiku ing kaca SEO. Umume wong ora ngremehake pentinge SEO On-page sing apik.

Nanging yen sampeyan pengin njaluk ing kaca pertama ing Google, sampeyan kudu ngurus SEO on-page sing apik.

Yoast SEO plugin gratis lan ngurus bagean teknis On-page SEO. Ora mung kuwi, mula nambah akeh fungsi sing dibutuhake WordPress.

Tuladhane, WordPress dhewe ora nawakake fungsi kanggo ngasilake XML sitemaps. Nanging nalika sampeyan instal Yoast SEO, kanthi otomatis nangani generasi Peta Situs XML kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ora ngerti carane nyiyapake Yoast SEO ing situs sampeyan, priksa pandhuan 4000 tembung ing nyetel Yoast SEO. Pandhuan kasebut kalebu kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Yoast SEO.

10. Ninja Popups

Ninja Popup WordPress plugin

Sawetara blogger sengit popup. Nanging iku ora ngganti kasunyatan manawa popup mung bisa digunakake.

Popup bisa mbantu sampeyan kanthi harfiah kaping pindho wutah dhaptar email sampeyan sewengi. Sawijining pop-up bakal menehi tarif konversi sing luwih apik tinimbang bentuk optik sidebar sing gampang.

Alesan kenapa kerja popup yaiku entuk perhatian para pengunjung. Boten kados bentuk optik kanthi statis sing sampeyan pasang ing sidebar, popups yaiku perkara sing angel disepelekake lan entuk perhatian.

Nalika keuntungan nggunakake popups apik tenan, bisa uga angel golek plugin sing nawakake kabeh fungsi sing dibutuhake. Umume plug-in popup uga larang banget utawa ora nawakake akeh fungsi.

Pramila aku nggunakake lan menehi saran Ninja Popup. iki WordPress plugin nawakake sampeyan kabeh sing bisa dijaluk ing solusi formulir opt-in.

Ninja Popup nawakake antarmuka sing wiwitan, macem-macem template, Tes A Split Split lan liya-liyane. Sisih paling apik yaiku ngidini sampeyan nggunakake popups nggunakake antarmuka seret lan seret sing gampang.

11. Ayo Deleng maneh

Ayo Tinjau WordPress plugin

Yen sampeyan mbukak situs review kaya situs web iki, sampeyan bakal entuk manfaat akeh saka Ayo Deleng maneh WordPress plugin.

Sampeyan ngidini sampeyan nggawe kaca review sing apik sajrone sawetara menit. Tinimbang mbayar pangembang atusan dolar mung kanggo nggawe kaca, kanthi plugin iki, sampeyan bisa nggawe kaca review sing apik sajrone sawetara detik.

Plugin iki dilengkapi macem-macem pilihan desain lan milih kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe kaca review sing nyenengake.

Kasedhiya dhukungan lengkap kanggo Markup Skema kanggo mbantu sampeyan ngatasi pesaing ing asil telusuran Google.

Yen sampeyan mbukak situs review, aku menehi saran ing Ayo Tinjau WordPress plugin.

12. WP101

wp101

kudu WordPress pelatihan kanggo klien (utawa kanggo sampeyan)? Banjur WP101 minangka sumber sing digunakake. WP101 minangka cara paling gampang lan paling apik kanggo nglatih klien sampeyan WordPress wigati karo tutorial video sing gampang ditindakake.

Ing 10 taun kepungkur, WP101's WordPress video tutorial wis mbantu luwih saka rong yuta pamula ing saindenging jagad sinau nggunakake WordPress. Video latihan WP101 digunakake dening perusahaan kaya Godaddy, LiquidWeb, Pressable lan WooCommerce.

komentar 3

  1. Matt Ahlgren ngandika:

    Matur suwun Wahid! Aku ora nggunakake Gutenberg utawa pembangun kaca, situs iki njupuk pendekatan sekolah lawas 🙂

  2. Wahid ngandika:

    Panyengkuyung suwe lan penggemar ulasan sampeyan.
    Lan ana siji bab sing kudu aku ngerti yen sampeyan ora masalah.
    Aku kepingin weruh manawa tukang kaca apa sing sampeyan gunakake, yen Gutenberg, apa tambahan sing digunakake kanggo digunakake.
    Thanks lan Tetep Aman.

  3. Shwetha ngandika:

    Hei wow apik banget kanggo dirungokake, amarga sawetara alat sanajan aku nggunakake sing menehi asil sing efektif kanggo situs web. Google search console, Google Analytics lan Ahrefs. Ya dheweke paling pas.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *