Apa Toptal Worth It kanggo Hiring Freelancers?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Didegaké ing 2010, Toptal wis entuk reputasi global minangka salah sawijining platform pasar freelance paling apik. Toptal (singkatan saka "bakat paling ndhuwur") dianggo kanthi nyambungake pakar sing mumpuni freelancers karo klien sing perlu skills sing. Thanks kanggo platform sing adoh, Toptal minangka perusahaan global sing nganggo basa Inggris freelancers kasedhiya kanggo ngrekrut donya.

Antarane $ 60- $ 200 + saben jam

Nyewa 3% paling dhuwur saka freelancerkanggo proyek sampeyan - biaya rekrutmen $ 0 lan uji coba gratis nol-risiko 2 minggu!

Nanging, salah sawijining perkara pisanan sing bakal ditindakake para klien potensial babagan Toptal yaiku tag rega. Freelancers ing Toptal daya Ngartekno luwih kanggo karya saka freelancers ing paling situs pesaing, ninggalake akeh pemikiran apa iku pancene worth biaya.

Ing artikel iki, aku bakal njelajah kenapa Toptal luwih larang lan nggawe kasus kok nyewa freelancers ing Toptal pancen worth iku.

TL; DR: Apa Toptal worth rega?

  • Thanks kanggo proses vetting sing ketat, Toptal minangka pasar freelance paling apik kanggo nemokake pakar sing mumpuni ing macem-macem lapangan.
  • Sanajan regane luwih larang tinimbang akeh alternatif, kualitas bakat lan profesionalisme sing sampeyan temokake ing platform kasebut ndadekake Toptal pancen larang regane.

Kenapa Toptal?

Kanggo sijine iku prasaja, Toptal minangka pasar bakat paling apik sing duwe pengalaman lan dipriksa freelancers ing lapangan kayata manajemen proyek, desain lan pangembangan web, keuangan, lan liya-liyane.

iku toptal worth lan aman lan sah?

Mula, ora bisa dipungkiri Toptal luwih larang tinimbang pasar sing ora diawasi kayata Upwork, Fiverr, Freelancer.com, lan liya-liyane.

Bentenipun ing biaya amarga kasunyatan sing Toptal kasebut kanthi teliti, vets kabeh sawijining freelancers sadurunge ngidini wong-wong mau kanggo Panggenan layanan ing sawijining platform.

Proses vetting iki bisa tahan sawetara minggu lan kalebu review skill sing jero, screening pribadine lan kompatibilitas, wawancara langsung, lan tes katrampilan.

Sanadyan freelancers sing, dening definisi, ora karyawan, screening kaku lan proses vetting Toptal iku padha karo apa juragan bakal nindakake nalika ngevaluasi karyawan potensial.

Nalika sampeyan pengin ngrekrut a freelancer liwat Toptal, platform mbutuhake sampeyan ndhaptar lan nggawe profil sing kalebu outline cetha saka project utawa proyek sampeyan kudu rampung.

Sawise proyek sampeyan (lan legitimasi sampeyan minangka perusahaan utawa entitas nyewa) wis ditetepake, Algoritma canggih Toptal lan anggota tim ahli bakal mbantu sampeyan nemokake sing bener freelancer kanggo kabutuhan.

Paribasan "tuku sing apik utawa tuku kaping pindho" nuduhake sandhangan, nanging padha karo karya freelance uga: Toptal janji iku sawijining freelancers makili"ndhuwur 3%” bakat ing lapangan sing diwenehake, lan kualitas karya sing sampeyan temokake ing platform kasebut dhewe. 

toptal ndhuwur 3%

Sampeyan bisa uga nggodho kanggo mbayar kurang kanggo a freelancer ing platform sing beda, nanging amarga platform sing luwih murah umume ora mriksa freelancers, iku gamble luwih gedhe.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan apa sing ditawakake Toptal, mriksa metu review Toptal lengkap.

DEAL

Nyewa 3% paling dhuwur saka freelancerkanggo proyek sampeyan - biaya rekrutmen $ 0 lan uji coba gratis nol-risiko 2 minggu!

Antarane $ 60- $ 200 + saben jam

Biaya & Fees Toptal

Biaya & Fees Toptal

Dadi, kita wis netepake Toptal pancen worth biaya nalika nerangake hiring freelancers. Nanging persis pinten dhuwit kita ngomong bab?

Senajan biaya pas hiring a freelancer ing Toptal bakal beda-beda adhedhasar sifat saka project utawa proyek sampeyan kudu rampung, ayo kang njupuk dipikir ing apa sing umume bisa nyana.

Pira regane nyewa a Freelancer ing Toptal?

Amarga Toptal kang freelancers wis kasebut kanthi teliti, vetted lan dijamin ahli ing lapangan, iku stands kanggo alesan sing padha ngisi luwih kanggo pegawe sing saka freelancers ing situs kaya Fiverr or Upwork.

Wargane nyewa a freelancer beda-beda gumantung saka faktor, kayata profesi, sifat lan spesifik proyek sampeyan, lan apa sampeyan wis nggawe perjanjian kontrak kanggo mbayar saben jam, saben dina, part-time, full-time, utawa kanthi biaya flat (Toptal ngidini kabeh opsi iki).

Yen sampeyan mbayar a freelancer saben jam, biaya bisa sawetara ngendi wae saka $60 - $250 saben jam. Yen sampeyan nyewa paruh wektu, bisa saka $1,000 – $4,000 saben minggu, lan kerja full-time bisa saka $2,000 – $8,000. 

Minangka kanggo mbayar ragad flat siji, iku angel kanggo ngira biaya amarga bakal gumantung kabeh proyek lan ing freelancerspesifikasi s.

Kajaba iku, iku penting kanggo ngerti Ragad Toptal metu saka sisih klien, ora ing freelancers '. 

Sawise proyek rampung, sampeyan bakal diwenehi biaya siji sing kalebu biaya layanan Toptal (yaiku, potongan kasebut). Iki ora bakal kadhaptar minangka biaya tambahan nanging kalebu ing biaya sakabèhé.

Apa Toptal ngisi simpenan dhisikan?

Ing cendhak, ya. Toptal mbutuhake kabeh klien kanggo mbayar simpenan dhisikan $500, preduli saka ukuran utawa alam project.

"Initial" ing kasus iki tegese nalika sampeyan pisanan ndhaptar lan nggawe profil proyek karo Toptal, ora nalika pisanan ngrekrut a freelancer. Ing tembung liyane, sampeyan kudu nyelehake simpenan $500 supaya proyek sampeyan dianggep dening tim Toptal lan dicocogake karo freelancer.

Iki bisa uga katon rada curam, nanging aja kuwatir: simpenan bakal dilebokake menyang invoice pisanan lan bakal dibalekake kanthi lengkap yen sampeyan ora nyewa freelancer liwat Toptal.

FAQs

Apa Toptal aman lan sah kanggo perusahaan nggunakake?

Ya, Toptal minangka pasar lepas sing aman lan sah kanthi reputasi sing kuat kanggo kepuasan pelanggan.
Proses vetting sing ketat lan syarat sing ketat kanggo keahliane freelancers nggawe Toptal minangka pilihan sing apik kanggo perusahaan sing pengin nyewa bakat sing kasedhiya.

Dheweke nampa kertu kredit paling gedhe lan proses / ngirim pembayaran liwat gateway standar industri kayata PayPal lan Payoneer, tegese perusahaan sampeyan ora kudu kuwatir babagan keamanan sajrone transaksi finansial.

Anggota layanan pelanggan Toptal tansah nelpon yen sampeyan nemoni masalah, lan anggota tim bakal nggarap sampeyan ing kabeh proses supaya bisa lancar.

Singkat, Toptal minangka kredibel lan sah freelancer pasar kanggo perusahaan.

Suwene iku njupuk kanggo nemokake a freelancer ing Toptal?

Umumé, iku ora njupuk dawa kanggo nemokake lan / utawa njaluk dicocogake karo a freelancer ing Toptal. Bisa kedadeyan sajrone seminggu, utawa nganti telung minggu, gumantung saka kekhususan proyek sampeyan lan apa sing sampeyan goleki.

Iki bisa uga rada suwe tinimbang sing bakal ditindakake ing platform kaya Fiverr or Upwork, nanging sepisan maneh, iki amarga Toptal dadi mil ekstra kanggo mesthekake yen ing freelancer sampeyan dicocogake kanthi bener sing paling pas kanggo sampeyan.

Lan sanajan mbutuhake sawetara dina ekstra, mesthine luwih becik dicocogake karo wong sing bener tinimbang milih wong sing salah lan kelangan wektu lan dhuwit kanggo golek wong liya.

Kepiye cara wektu nyoba?

Kanggo mesthekake yen sampeyan marem, Toptal nawakake periode uji coba 2 minggu, sajrone wektu sampeyan bisa "nguji" freelancer sampeyan wis dicocogake karo.

The freelancer bakal miwiti nggarap project, lan yen sampeyan seneng karo carane iku progressing sawise 2 minggu, sampeyan bakal tagihan kanggo wektu lan / utawa karya wis rampung.

Yen sampeyan ora marem, banjur Toptal ora bakal tagihan sampeyan kanggo wektu ngginakaken. Dheweke bakal cocog karo sampeyan sing anyar freelancer, lan sampeyan bakal miwiti periode nyoba 2 minggu liyane.

Nanging, kudu dicathet babagan kasebut Toptal nduweni tingkat kepuasan 93% nalika pertandhingan pisanan, tegese ora mungkin sampeyan kudu njupuk kauntungan saka periode nyoba.

Apa jenis bakat bisa aku nyewa ing Toptal?

Toptal nawakake macem-macem bakat sing apik banget ing platform kasebut, kalebu umume jinis kerja lepas sing bisa ditindakake kanthi jarak jauh. Sawetara kategori populer kalebu:

Pengembang web
Desainer grafis lan web
Pakar arah seni
ahli keuangan
Akuntan
Manajer proyek
Manajer produk

Ing kategori payung gedhe iki, sampeyan bakal nemokake ewonan ahli sing mumpuni ing ceruk sing luwih spesifik, kayata konsultan blockchain, ahli Asana, manajer produk intelijen buatan, lan liya-liyane.

Singkat, yen proyek bisa rampung mbatalake, kemungkinan sampeyan bakal nemokake pakar sing bisa nindakake ing Toptal.

Apa yen aku ora seneng Toptal freelancer?

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, Toptal menehi kabeh klien wektu uji coba 2 minggu kanggo mesthekake yen freelancer sampeyan wis dicocogake karo iku cocok kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ora seneng karo freelancer sampeyan wis dicocogake karo, sampeyan mung bisa ngandhani tim dhukungan pelanggan Toptal yen samubarang ora bisa ditindakake, lan dheweke bakal nemokake sing anyar. freelancer kanggo sampeyan tanpa ngisi sampeyan kanggo rong minggu.

Yen sampeyan ora marem karo produk pungkasan (utawa karo apa wae sing kedadeyan sawise periode uji coba 2 minggu awal), hubungi anggota tim dhukungan pelanggan Toptal sing wis kerja karo sampeyan lan dheweke bakal nemokake solusi. kanggo masalah.

Ringkesan - Apa Toptal Worth It, lan Aman & Legit kanggo Nyewa Talent Saka?

Akal sehat yen sampeyan kudu mbayar kualitas, lan tenaga kerja lepas ora beda. 

Mesthi, sampeyan bisa nemokake qualified freelancers ing titik rega potensial luwih murah ing platform pasar freelance liyane kaya Upwork or Fiverr, nanging kasunyatan sing bakal kudu dokter kewan lan ngevaluasi kualifikasi saka freelancers dhewe tegese sampeyan duweni potensi bisa kelangan wektu lan dhuwit ing proses. 

Ora kaya saingan liyane, Pendekatan tangan Toptal kanggo cocog karo sampeyan karo bakat paling apik saka sak ndonya tegese sampeyan meh dijamin bakal wareg karo karya sing wis dibayar.

Iki tegese loro kepuasan lan katentreman atine, kang (ing mratelakake panemume) mesthi worth pituwas dicokot ekstra kanggo.

DEAL

Nyewa 3% paling dhuwur saka freelancerkanggo proyek sampeyan - biaya rekrutmen $ 0 lan uji coba gratis nol-risiko 2 minggu!

Antarane $ 60- $ 200 + saben jam

Cathetan:

https://www.toptal.com/why

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.