Ekstensi Chrome Paling Apik Kanggo Siswa

in produktivitas

Punika koleksi curated sing paling apik Google Ekstensi Chrome kanggo siswa kanggo mbantu sampeyan nggunakake kekuwatan browser web dadi siswa sing luwih apik lan efisien.

Umume karya siswa modern ditindakake ing njlajah browser web. Yen sampeyan lagi mlebu kuliah utawa universitas, kemungkinan umume kerja lan sinau uga ditindakake ing browser.

Begjanipun, Yen sampeyan nggunakake Google Chrome, sampeyan bisa nggunakake Google Ekstensi Chrome kanggo nggawe urip siswa luwih gampang - lan, muga-muga, biji sampeyan uga luwih apik.

Ing artikel iki, aku bakal nuntun sampeyan sawetara ekstensi Chrome paling apik sing kudu diduweni saben siswa. Sawetara iki bakal mbantu sampeyan luwih produktif; sawetara bakal mbantu sampeyan nyegah kesalahan ing tulisan sampeyan.

Apa sing paling apik Google Ekstensi Chrome kanggo siswa?

Kabeh ekstensi Chrome migunani sing kadhaptar kanggo siswa gratis diinstal, lan aplikasi kasebut gampang digunakake.

1. Grammar lan Piranti Ejaan

Grammarly

tata bahasa

Grammarly minangka ekstensi pemeriksa plagiarisme sing nguji tulisan sampeyan nglawan atusan kesalahan gramatikal.

The versi gratis app iki bakal mbantu sampeyan nyegah kesalahan gramatikal ing sebagian besar tulisan sampeyan. Sisih paling apik babagan ekstensi iki yaiku bisa digunakake ing meh kabeh situs web kalebu Gmail, Google Docs, etc. Ora kaya paling liyane toto wicoro alat, menehi pilihan kanggo milih Inggris sing ditulis - Inggris utawa Amerika.

Versi premium app iki ora mung bakal mbantu mriksa kesalahan tata basa utawa gaya nanging uga bakal mbantu mriksa teks sampeyan. plagiarisme. Sampeyan uga bisa mbantu nyetel nada kanggo nulis lan menehi saran modifikasi kanthi pas.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

Kursi Basa

Kursi Basa

Sanajan ahli cithakan sing dibangun ing Chrome bisa mbantu sampeyan ngatasi sawetara kesalahan ejaan, ora dilengkapi kanggo mbantu sampeyan ndandani kesalahan gramatikal. Kursi Basa mbantu sampeyan ndandani grammar ing luwih saka 20 basa.

Bisa digunakake ing meh kabeh situs kalebu media sosial lan kothak mlebu email. LanguageTool nandheske teks sing perlu dikoreksi lan ngidini sampeyan ndandani kesalahan gramatikal kanthi mung siji klik. Iku tandha teks kalorone kasalahan ejaan lan kesalahan gramatikal.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

ProWriting

bantuan prowriting

ProWriting minangka alat gratis mriksa tulisan sampeyan kanggo tata basa salah ejaan lan menehi saran kanggo nambah gaya nulis. Bisa mbantu nyegah kesalahan lan nggawe tulisan luwih kuwat. Iku uga nerangake karo a plagiarism checker.

Kerjane ing meh kabeh situs web ing saindenging Internet kalebu kothak mlebu email, Twitter, lan situs populer liyane. Nerangake karo a dibangun ing Tesaurus sing nawakake saran kanggo nambah tulisan sampeyan.

Kabeh saran bisa diterapake kanthi mung siji klik saka teks amarga extension iki bakal nyorot teks kanthi otomatis sing mbutuhake koreksi utawa pangapikan.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid-grammar-che/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Linguix Grammar lan Pemeriksa Ejaan

Linguix Grammar lan Pemeriksa Ejaan minangka alat mriksa grammar lan asisten nulis gratis sing mbantu sampeyan ndandani kesalahan tata basa lan saran nulis readability luwih. Kerjane ing meh kabeh situs web saka Gmail menyang situs jaringan sosial utawa situs liyane sing bisa sampeyan jenengake.

Iku uga mriksa ejaan kesalahan lan menehi saran mbenakake sampeyan bisa nggunakake mung klik. Iki uga ngidini sampeyan mbenerake kesalahane dhewe kanthi fitur lan trabasan kanggo ngetik luwih cepet. Iku uga nerangake karo a parafrase alat sing ngijini sampeyan sijine pikirane cetha karo bantuan saka asisten nulis iki. Iki ngasah kemampuan nulis lan nguatake katrampilan komunikasi kanggo asil sing kuat. Malah nawakake latihan pribadi

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/linguix-grammar-and-spell/ndgklmlnheedegipcohgcbjhhgddendc

Waca rangkeng-

asap putih

Waca rangkeng- punika ekstensi serbaguna sing nawakake macem-macem fitur nulis lan nambah basa. Ekstensi iki nyedhiyakake pamriksa tata basa lan ejaan sing komprehensif, kanggo mesthekake yen konten sing ditulis ora ana kesalahan.

WhiteSmoke ngluwihi proofreading dhasar kanthi menehi saran gaya lan mbantu pangguna ningkatake struktur ukara, kajelasan, lan kualitas tulisan sakabèhé.

link: http://www.whitesmoke.com/chrome_extension

Ginger

extension krom jahe

Ginger minangka salah sawijining alat mriksa grammar sing paling populer ing Internet. Iku ngijini sampeyan kanggo ndandani kesalahan grammar kanthi mung klik. Uga mbantu sampeyan entuk saran kanggo kajelasan lan nulis ukara.

Sampeyan uga ngidini sampeyan nerjemahake teks karo mung klik. Versi gratis Ginger ngidini sampeyan ndandani meh kabeh kesalahan grammar dhasar ing tulisan sampeyan ing Internet. Iku bisa digunakake karo Gmail, Google Docs, Facebook, Reddit, lan meh kabeh situs liyane.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

2. Alat Tulis

Outwrite kanggo Chrome

Outwrite kanggo Chrome punika multifungsi alat nulis sing mbantu guru lan siswa nggawe konten sing apik kanggo macem-macem tujuan. Uga digunakake minangka pamriksa tata bahasa lan ejaan, pamriksa plagiarisme, tes tes, tandha wacan, lan statistik nulis kanggo readability meningkat.

Outwrite kanggo Chrome uga kasedhiya karo alat paraphrasing. Malah nawakake saran gaya lan struktur kanggo tujuan nulis lengkap. Iki ora mung kasedhiya ing Chrome sanadyan. Sampeyan bisa nggunakake Outwrite ing Google Dokumen, iOS, Edge, WordPress, utawa platform blog lan situs jaringan sosial liyane. Gunakake Outwrite saiki lan nulis kaya profesional!

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/outwrite-for-chrome/jldbdlmljpigglecmeclifcdhgbjbakk

wordtune

wordtune iku sawijining Tulisan nganggo AI Kanca sing mbantu sampeyan nulis konten sing menarik, asli, lan kanthi kajelasan sing luwih apik. Saran sing didukung AI nyedhiyakake pemahaman sing jero babagan konteks lan semantik, menehi gelombang kemampuan anyar kanggo menehi tembung lan nada sing pas kanggo sampeyan negesake kanggo para pamiarsa.

kanthi wordtune, sampeyan nulis an pesen utawa konten sing luwih apik kanthi kapercayan. Sampeyan njlentrehake niat lan entuk asil paling apik sampeyan pengin saka sing maca. Iki uga ngembangake kosa kata nalika nulis kanthi lancar lan ora sithik nggunakake wektu kanggo nyunting karya.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/wordtune-ai-powered-writi/nllcnknpjnininklegdoijpljgdjkijc

WacaAloud

maca kanthi banter

Ekstensi ReadAloud Chrome yaiku a alat praktis kanggo nambah maca lan pangerten. Kanthi ekstensi iki, pangguna bisa maca kaca web lan dokumen kanthi banter ing a swara alam. Nawakake setelan customizable kanggo pilihan swara, kacepetan maca, lan pilihan nyorot, ngidini pangguna kanggo ngatur pengalaman maca kanggo preferensi.

Apa maning artikel online, e-book, utawa bahan riset, ekstensi ReadAloud nggampangake pangguna nyerep informasi, nyemak karyane dhewe, utawa mung seneng pengalaman maca tanpa tangan.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/read-aloud-a-text-to-spee/hdhinadidafjejdhmfkjgnolgimiaplp

3. Pemeriksa Plagiarisme

scribbr

scribbr

Ekstensi Scribbr Chrome minangka alat sing migunani kanggo siswa sing pengin nambah tulisan akademik. Ekstensi iki nawakake macem-macem fitur sing dirancang kanggo nambah proses nulis, kalebu kir grammar, umpan balik babagan kajelasan lan gaya, Lan saran kanggo nambah struktur ukara.

Uga kalebu generator kutipan sing mbantu nggawe kutipan akurat ing macem-macem gaya kutipan. Kanthi antarmuka pangguna-loropaken lan integrasi karo Google Docs, ekstensi Scribbr nyedhiyakake pitulungan sing penting kanggo siswa, mbantu dheweke ngasilake makalah sing ditulis kanthi apik, diformat kanthi bener, lan akademis.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/scribbr-citation-generato/epbobagokhieoonfplomdklollconnkl

Plaganan

Priksa Plagiarism punika free extension sing mriksa ing teks kanggo plagiarisme. Sampeyan bisa milih paragraf lan klik-tengen pilihan kanggo mriksa plagiarisme.

penyambungan kromo plagly

Sanajan sawetara tumindak gratis gratis, sampeyan kudu mbayar biaya bulanan sing terjangkau supaya entuk akses lengkap menyang alat lan mriksa plagiarism tanpa watesan.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Priksa Plagiarism

penyambungan kromo plagiarism checker

Priksa Plagiarism punika free extension sing mriksa ing teks kanggo plagiarisme. Sampeyan bisa milih paragraf lan klik-tengen pilihan kanggo mriksa plagiarisme.

Iku rampung gratis lan ora mbutuhake sampeyan mbayar kanggo entuk akses lengkap. Sanajan dudu alat sing cocog kanggo mriksa plagiarism, nanging gratis lan nawakake mriksa plagiarism dhasar.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker/bfokbpkmneijnfgpkfajjgckoeffbcgb?hl=en

4. Generator Kutipan

MyBib

extension mybib chrome

MyBib punika panggilan generator free extension kanggo Chrome. extension iki menehi saran babagan apa ora bisa dipercaya saka sumber. Sampeyan uga mbantu ngasilake kutipan adhedhasar luwih saka 9000 gaya sing didhukung sadurunge Chicago, MLA, APA, AMA, lan Harvard.

Sampeyan bisa salah siji nyalin bibliografi sampeyan menyang clipboard utawa download minangka dokumen Word. Bisa nindakake apa sing EasyBib lan Cite Iki Kanggo Aku lan supaya luwih apik. Aku nyaranake extension iki sajrone rong pilihan liyane.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Kutip Iki Kanggo Aku

kutip iki kanggo kula extension chrome

Kutip Iki Kanggo Aku kanthi otomatis nggawe kutipan situs web lan referensi ing dokumen kanthi macem-macem gaya sing bisa dipilih. Gaya kalebu Chicago, APA, MLA, lan Harvard.

Entuk kabeh mau kanthi mung klik tombol. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe kutipan apik sing katon apik lan ditrima kanggo panggunaan akademik.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

ekstensi krom easybib

EasyBib punika free extension sing nyebutake situs web kanthi siji klik lan uga menehi saran sampeyan babagan kapercayan saka situs web sing dikutip. Luwih becik gumantung saka EasyBib tinimbang ramalan dhewe.

Sampeyan bisa menehi pitunjuk apa sing bisa dipercaya lan bisa digunakake lan sing kudu sampeyan gunakake kaya penyakit kasebut.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

5. Kamus lan Tesaurus

Google Kamus

google ekstensi krom kamus

Google Kamus is Google's extension resmi sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng definisi langsung saka Googlekamus resmi. Ora ana tembung telusuran maneh Google kanggo mriksa makna utawa ejaane.

Sampeyan bisa ngeklik Chrome lambang extension lan ketik / tempel tembung sing pengin Google kanggo nemtokake. Utawa sampeyan mung bisa ngeklik kaping pindho tembung ing endi wae ing kaca lan ekstensi iki bakal nuduhake makna ing kothak popup cilik ing baris.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Daya Tesaurus

kekuwatan kromssaurus

Daya Tesaurus punika extension free sing bisa nuduhake sampeyan ing antonim lan sinonim tanpa ninggalake kaca web, sampeyan nemokake tembung kasebut. Bisa mbantu sampeyan nambah nulis kanthi nggawe sing paling gampang golek tembung sing padha lan luwih kuat kanggo ngganti tembung sing ringkih.

Sampeyan bisa mriksa Tesaurus nggunakake ekstensi iki kanthi milih tembung utawa ngeklik-tengen pilihan kasebut. Utawa sampeyan bisa ngeklik lambang ekstensi ing garis menu kanggo ngetik tembung kanthi manual lan nelusuri Tesaurus.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

quillbot

quillbot iku ekstensi gratis sing mbantu sampeyan ngganti tembung kanthi alternatif saka Tesaurus kanthi mung klik. Tinimbang ora nemokake alternatif kanggo saben tembung dhewe, sampeyan mung bisa nulis paragraf utawa ukara ing alat iki lan klik tombol Quill kanggo ngasilake paragraf anyar kanthi tembung alternatif.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

6. Alat Produktivitas

Ing ngisor iki dhaptar ekstensi Chrome paling apik kanggo produktivitas.

Ngomongake

wicara

Ngomongake iku extension (lan app IOS) sing ngidini sampeyan ngrungokake internet. Siswa bisa digunakake kanggo ngrungokake tugas, proofread karangan, sinau cathetan, ngrungokake email, lan liya-liyane.

Uga, guru, profesor, profesional, lan malah wong tuwa bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nambah produktivitas lan nambah pangeling-eling kanthi ngrungokake artikel, kertas putih, esai, lan uga Gmail lan Google Dokumen

Sampeyan uga bisa ngrungokake teks kanthi swara selebriti, tegese sampeyan bisa nggawe Arnold Schwarzenegger lan Gweneth Paltrow minangka asisten maca pribadi.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/speechify-for-chrome/ljflmlehinmoeknoonhibbjpldiijjmm

Kothak mlebu nengen

kothak mlebu tengen

Kothak mlebu nengen minangka alat produktivitas email sing pinter sing nggabungake kanthi lancar karo Gmail.

Sampeyan ngidini sampeyan gawe jadwal email Gmail supaya bisa dikirim mengko. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyetel pangeling kanggo email tindakake. Karo kothak mlebu Kanan sampeyan uga bisa nulis email kanthi luwih cepet amarga template sing kuat lan sampeyan bisa ngalih antarane teken kanthi siji klik.

Yen sampeyan kudu nyetel pangeling, nggawe email sing bola-bali, nambah cathetan pribadi, lan entuk notifikasi tindak lanjut - mula Kothak Mlebu tengen bisa dadi solusi kanggo sampeyan.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/rightinbox-email-reminder/mflnemhkomgploogccdmcloekbloobgb

Tetep Fokus

extension krom fokus fokus

Yen sampeyan sengit krasa salah mbuwang jam ing media sosial utawa YouTube, banjur Tetep Fokus iku extension sing sampeyan pengin. Iki mbantu nyuda check-in media sosial 5 menit sing dadi jam kanthi ngalangi situs web sing ngganggu.

Iki extension ngidini sampeyan nemtokake watesan tunjangan saben dina kanggo "media sosial lan situs web sing ngganggu". Gawan mung 10 menit. Sangu saben dina sampeyan yaiku jumlah menit sing diidini kanggo browsing situs ing dhaptar gangguan.

Yen sampeyan minangka geek produktivitas tegar, sampeyan bisa ngaktifake opsi nuklir saka setelan sing mblokir kabeh situs web kanthi lengkap. Ing opsi nuklir bisa ngalangi kabeh situs web yen sampeyan pengin nggunakake wektu ing offline kanggo nggarap barang sing angel nalika ora bisa ngganggu.

Yen sampeyan pengin browsing Internet kanthi bebas ing akhir minggu utawa sawise kerja, sampeyan bisa ngatur opsi Aktif lan Aktif Dina. Sampeyan bisa ngetik kabeh situs sing pengin diblokir ing dhaptar gangguan saka menu pilihan utawa sampeyan bisa ngeklik lambang extension ing menu menu lan nambah situs saiki menyang dhaptar kasebut.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

ekstensi kromo evernote

Evernote paling akeh aplikasi cathetan-populer sing digunakake dening mayuta-yuta wong sak ndonya. Iki ora mung bisa nggawe sampeyan luwih produktif nanging uga bisa ngelingake kabeh sing sampeyan sinau. Sisih paling apik babagan nggunakake Evernote yaiku kemampuan kanggo njupuk cathetan saka konten online kayata kaca web, email, lan konten liyane kanthi mung klik.

Proses njupuk cathetan Evernote bisa nyepetake alur kerja lan menehi cara sing gampang kanggo nyimpen kabeh sing sampeyan sinau.
Evernote Web Clipper ngidini sampeyan njupuk meh kabeh ing Internet. Saka materi riset nganti meme, sampeyan bisa save kabeh menyang akun Evernote kanthi mung sawetara klik.

Iki extension uga ngidini sampeyan njupuk gambar. Sisih paling apik babagan ekstensi iki yaiku ngidini sampeyan entuk bagean ing sawijining kaca. Kajaba iku, kanthi gampang bisa milih konten kaca web kayata Reddit Kiriman, Tweet, Kiriman Blog, lsp.

Sisih paling apik babagan nyimpen konten karo Web Clipper apa sampeyan duwe salinan sing disimpen ing Evernote sampeyan sanajan / sawise kaca web wis ana ing offline.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

ekstensi kromo todois

Todoist iku salah siji sing paling aplikasi dhaptar tugas sing populer. Nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti kalebu Android, iOS, lan liya-liyane. Ngrampungake dhaptar tugas ing sirah mung bakal nggawe sampeyan cacat produktivitas. Ekstensi Chrome Todoist ngidini sampeyan tetep produktif sedina muput tanpa lali tugas sampeyan. Antarmuka sing resik nggawe gampang ngawasi kabeh tugas sedina muput.

Todoist digawe kanthi kolaborasi ing atine. Sampeyan bisa gampang kolaborasi karo wong liya sing nggunakake Todoist ing tugas lan proyek. Sampeyan bisa menehi komentar babagan tugas kanggo kanca sekelas.

Sing paling disenengi babagan Todoist yaiku kanthi otomatis menehi saran sampeyan wektu lan tanggal kanggo tugas adhedhasar jadwal. Nalika sampeyan nggawe tugas, bakal menehi saran yen sampeyan ngeklik lambang tanggalan ing jejere jeneng tugas.

Kanggo nambah alur kerja, Todoist ngidini sampeyan mbagi tugas karo proyek lan label. Sampeyan uga bisa nggawe saringan Tugas Filter adhedhasar prioritas, proyek, lan sapa sing ditugasake. Todoist bisa dadi dhaptar tugas minimal utawa mesin produktivitas lengkap kanthi puluhan fitur kayata Pangeling-eling, Baleni Tugas, Filter, Label, lan akeh liyane.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dhewe

ekstensi kromo ora ana

Dhewe mbantu sampeyan kerjo nganggo rong windows sing kebukak. Nggawe mung siji monitor bisa dadi kesel amarga kabeh ngalih ing sawetara windows. Yen sampeyan ora bisa nyukupi loro monitor, sampeyan bisa nggunakake Dualless kanggo ngatur rong windows windows kanthi sawetara klik.

sampeyan bisa seret banjur culake windows ing sisih dhewe nanging extension iki mbantu sampeyan nindakake kanthi mung sawetara klik. Dualless nawakake macem-macem variasi tata letak sing beda kanggo dipilih. Sampeyan mung milih rong tab sing pengin dipisah lan klik lambang extension kanggo milih tata letak pamisah jendhela.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Cahya Otomatis

extension krom otomatis sorot

Cahya Otomatis mbantu sampeyan maca konten online kanthi cepet kanthi otomatis nyritakake bagean sing paling penting ing kaca. Diganggu sacara akurat karo sorotan paling akeh wektu. Bisa mbantu sampeyan ngilangi wektu maca.

Tinimbang maca kabeh artikel, sampeyan bisa ngeklik lambang Auto Highlight ing bar menu sawise nginstal ekstensi lan bakal nyorot petikan ing konten sing paling penting. Ekstensi kasebut nyorot perangan kanthi latar mburi warna kuning. Sampeyan bisa ngowahi skema warna saka teks sing disorot saka kaca pilihan extension.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Extension Kita

extension kromo kita

Kami minangka extension gratis sing ngidini sampeyan Ngowahi lan mbatalake dokumen PDF ing browser sampeyan. Sampeyan ngidini sampeyan nambah teks menyang dokumen utawa uga digambar. Kerjane ing offline lan dilengkapi puluhan fitur gratis.

Sampeyan bisa ngowahi dokumen saka Google Drive, utawa Google ruang kelas. Kami digawe kanggo digunakake bebarengan antarane siswa lan guru. Iku mbantu sampeyan kolaborasi karo guru lan siswa liyane kanthi gampang.

Apa sampeyan pengin mbatalake cathetan supaya bisa diwaca luwih gampang utawa pengin njaluk tinjauan guru babagan tugas, Kita bisa mbantu sampeyan. Nawakake arus kerja sing lancar kanggo kaloro annotating dokumen PDF lan kolaborasi ing dheweke.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Nimbus

extension kromo nimbus

Nimbus mbantu sampeyan njupuk gambar lan ngrekam skrining browser sampeyan. Iku ngidini sampeyan njupuk gambar kaca lengkap uga njupuk mung wilayah sing dipilih saka kaca. Uga ngidini sampeyan kanggo menehi annotate lan ngowahi gambar ing browser sampeyan. Sampeyan uga bisa nambah merek tandha banyu menyang kabeh potret layar kanthi sawetara klik.

Bisa mbantu sampeyan sunting gambar sampeyan tanpa ninggalake browser sampeyan. Iku ngidini sampeyan tambahake tandha banyu, teks, lan gambar ing ndhuwur gambar. Sampeyan uga bisa cetho bagean gambar kanthi sawetara sawetara klik. Nimbus bisa mbantu sampeyan nangkep informasi penting kaya sing ditampilake ing kaca.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

Pasang - Fokus Timer lan Noise Putih

pasang

Pasang - Timer Fokus & Noise Putih punika alat produktivitas sing nggawe sampeyan fokus ing karya utawa sinau nalika ngoptimalake produktivitas kanthi swara putih alami lan fitur liyane. Iki utamané dumadi saka timer fokus, statistik fokus, lan gangguan alam kanggo njaga swasana ati imbang nalika tetep. fokus lan produktif.

Kajaba timer fokus, uga ana poto fokus khusus kanggo wektu istirahat sing dipengini. Iki nggunakake Pomodoro Technique kanggo Sakabèhé efficiency. Fitur liyane yaiku Mode Immersive. Goleki cathetan wektu nyata sing akurat dina utawa lacak jam tartamtu kanthi statistik fokus. Tetep fokus lan produktif karo Pasang!

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/tide-focus-timer-white-no/lmbegcmkonokdjbhbamhpmkihpachdbk

ReaderMode

mode maca

The Ekstensi ReaderMode minangka alat migunani sing mbantu nambah pengalaman maca ing web kanthi nyediakake tampilan artikel lan kaca web sing bebas gangguan, ora keruwetan.

Nalika iku utamané fokus ing nambah readability, iku kudu nyatet sing ReaderMode ora dirancang khusus kanggo bypass paywalls.

Info liyane babagan carane njaluk liwat paywalls kene.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/reader-mode/llimhhconnjiflfimocjggfjdlmlhblm

Fokus - Ing Karya Panjenengan

fokus ing karya

Fokus-On Karya Panjenengan ekstensi yaiku a alat sing migunani kanggo nambah produktivitas lan nyuda gangguan nalika browsing internet. Ekstensi iki ngidini pangguna kanggo mblokir situs web tartamtu utawa nyetel watesan wektu kanggo sesi browsing, supaya bisa fokus ing tugas penting tanpa digodha dening situs web sing mbuwang wektu.

Kanthi promosi manajemen wektu sing luwih apik lan nyuda gangguan digital, ekstensi Fokus mbantu pangguna njaga konsentrasi lan ngrampungake target kanthi luwih efisien. Mula, alat iki bisa dadi salah sawijining ekstensi alat kuliah.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/focus-on-your-work/ecpkkfgllianigfeoonafccgbfeglmgb

Noisli

Noisli

Ekstensi Noisli iku alat Fantastic kanggo nggawe lingkungan swara pribadi lan immersive kanggo nambah fokus lan istirahat. Kanthi macem-macem swara sing nyenengake kayata udan, swasana alas, swara putih, lan liya-liyane, Noisli mbantu pangguna ngilangi gangguan lan nggawe swasana sing kondusif kanggo kerja, sinau, utawa istirahat.

Ekstensi ngidini pangguna nyampur lan cocog swara sing beda-beda, nyetel volume, lan malah nyimpen kombinasi khusus kanggo panggunaan ing mangsa ngarep. Apa sampeyan kudu ngedongkrak produktivitas utawa golek katentreman, ekstensi Chrome Noisli nawakake cara sing gampang lan efektif kanggo ngatur lingkungan pendengaran supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/noisli/klejemegaoblahjdpcajmpcnjjmkmkkf

clockify

clockify

The Ekstensi Clockify minangka alat sing migunani kanggo nglacak lan ngatur wektu sing ditindakake kanggo macem-macem tugas lan proyek. Kanthi ekstensi iki, pangguna bisa kanthi gampang miwiti lan mungkasi timer langsung saka browser, dadi trep kanggo nglacak wektu tanpa ngalih ing antarane aplikasi sing beda.

Ekstensi uga nawakake fitur kaya entri wektu manual, kategorisasi proyek, Lan laporan rinci, nyedhiyakake pangguna kanthi ringkesan lengkap babagan panggunaan wektu.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/clockify-time-tracker/pmjeegjhjdlccodhacdgbgfagbpmccpe

8. Aplikasi Keamanan Online

LastPass

ekstensi krom lastpass

LastPass iku salah siji saka manajer sandi paling apik sing nyimpen sandhi kanthi aman ing méga lan menehi akses aman menyang saben situs web sing sampeyan mlebu saka saben komputer lan piranti seluler.

LastPass ngelingi kabeh sandhi kanggo sampeyan, dadi sampeyan ora kudu milih tembung sandhi sing lemah utawa gampang dieling-eling. Iku luwih saka mung a manager sandi. Bisa nyimpen ora mung sandhi, nanging uga informasi penting liyane kayata rincian kertu kredit, lan rincian akun bank.

Priksa iki review LastPass ing kene

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

CyberGhost VPN

ekstensi chrome vpn gratis cyberghost

A VPN (jaringan pribadi virtual) nggawe sambungan jaringan sing dilindhungi sing ndhelik lalu lintas internet, kanggo menehi privasi lan anonimitas online. Nggunakake VPN, siswa bisa tetep dilindhungi nalika nggunakake hotspot WiFi gratis ing kampus, ing warung kopi, perpustakaan umum, lsp.

CyberGhost minangka layanan VPN sing unggul, kanthi luwih saka 15 yuta pelanggan ing saindenging jagad. Ekstensi Chrome kasebut gratis kanggo digunakake lan kasedhiya kanggo sapa wae ing saindenging jagad, kalebu pangguna ing negara sing disensor internet. CyberGhost uga nawakake rencana premium sing bisa diwaca liyane babagan iki Tinjauan CyberGhost VPN artikel.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/stay-secure-with-cybergho/ffbkglfijbcbgblgflchnbphjdllaogb

AdBlock Plus

Adblock plus

Pamblokir Iklan mblokir iklan lan pop-up sing ngganggu, intrusive (lan duweni potensi malware) ing situs kaya YouTube, Facebook, Twitch, lan situs web favorit liyane.

Adblock Plus minangka ekstensi pamblokiran iklan gratis kanggo Chrome sing ngalangi sampeyan supaya ora dilacak lan menehi privasi online luwih akeh. Aplikasi iki uga ngalangi malvertising ngrusak, lan duweni potensi mbebayani, sing bisa ndhelikake ing iklan ing situs web.

link: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free-ad-bloc/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb

Bungkus

Umume siswa lan guru saiki nggunakake browser web Chrome lan gampang kanggo ngatur lan nginstal ekstensi.

Ekstensi Chrome minangka program cilik sing nambah fungsi browser Chrome. Ana ewonan ekstensi sing kasedhiya ing Toko Web Chrome.

Kene, sampeyan bisa browsing liyane Google Aplikasi Chrome ditujokake kanggo siswa lan guru, kalebu game pendidikan, aplikasi sinau basa manca, kalkulator, lan akeh liyane.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Matt Ahgren
Pendhiri - Website Rating
Hai lan sugeng rawuh ing situs webku. Mangkene sawetara artikel liyane sing sampeyan pengin. Seneng ?
1
2
3
4
5
Matt Ahgren
Pendhiri - Website Rating
Hai lan sugeng rawuh ing situs webku. Mangkene sawetara artikel liyane sing sampeyan pengin. Seneng ?
1
2
3
4
5
Nuduhake ...