Konverter YouTube menyang MP3 Paling apik Kanggo Mac & PC ing 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nemokake konverter YouTube menyang MP3 sing paling apik bisa dadi tantangan karo kabeh pilihan sing ana. Kanggo nulungi sampeyan, aku wis mriksa Konverter YouTube menyang MP3 paling apik kanggo Mac lan PC. Adhedhasar pengalamanku, alat kualitas audio sing gratis lan paling apik yaiku Unduh 4K ⇣

Uji coba gratis, saka $4.99 saben wulan

Download musik, album lan dhaptar lagu kanggo ngrungokake offline

Ing ngisor iki ringkesan cepet YouTube kanggo ngowahi MP3 aku wis dideleng lan dibandhingake ing artikel iki:

appbiayaRencana GratisPlatform / Piranti sing DidhukungKualitas AudioPanganggo Friendlykacepetan
4K Download YouTube menyang MP3 ⇣Lisensi seumur hidup $15 YaWindows, macOS, Linux, AndroidHighYaHigh
Studio MP3 ⇣Saka $ 4.99YaWindows, macOS, AndroidHighYaHigh
YTD Video Downloader ⇣Saka $ 1.99YaWindows, macOS, Android, iOSGoodYaHigh
Snap Downloader ⇣Lisensi seumur hidup $19.99Trial freeWindows lan macOSHighYaHigh
WinX Video Converter ⇣Saka $ 29.95Trial freeWindows lan macOSRata-rataYaRata-rata
iTubeGo YouTube Downloader ⇣Lisensi seumur hidup $29.95YaWindows, macOS, AndroidHighYaHigh
YouTube Music PremiumSaka $ 4.99 saben wulanTrial freeWindows, macOS, Linux, iOS, AndroidHighYaHigh

YouTube kanggo MP3 converters ngijini sampeyan kanggo extract audio saka video YouTube lan Ngonversi menyang file MP3, supaya sampeyan bisa ngrungokake wong kapan arep.

Kanthi konverter YouTube menyang MP3 sing apik, sampeyan bisa ngakses streaming video ing YouTube, download, lan ngowahi dadi file MP3. 

Banjur sampeyan bisa ngunggah file menyang PC, laptop, smartphone, tablet, utawa pamuter MP3 kanggo terus ngrungokake. Iku pancene gampang. 

Nanging sampeyan kudu ati-ati. YouTube duwe kabijakan hak cipta sing nyegah masarakat kanggo ngundhuh, muter, ngedol, utawa nyilih video utawa audio saka platform kasebut kajaba sampeyan wis nulis idin saka sing duwe hak cipta kanggo ngundhuh. 

The Ketentuan Layanan YouTube ⇣ duwe undang-undang sing nglawan undhuhan ilegal lan panggunaan video saka platforme, mula kudu netepi aturan kasebut. 

Milih konverter YouTube menyang MP3 sing bener bisa dadi tantangan, utamane yen sampeyan ora ngerti alat kasebut. 

Konverter YouTube menyang MP3 Gratis Paling Apik kanggo Mac lan PC Kanthi Kualitas Swara Paling Apik

Ing kene aku wis nganalisa lan mriksa sawetara konverter kanggo nggawa sampeyan Konverter YouTube menyang Mp3 gratis paling apik kanggo PC lan Mac.

1. Download 4K - YouTube menyang MP3 (Konverter gratis paling apik kanthi kualitas audio sing apik tenan)

4k ngundhuh

Unduh 4K - YouTube menyang MP3 ngijini sampeyan kanggo ngowahi pranala video YouTube menyang file MP3 ing mung siji klik. Sampeyan bisa ndownload lan ngowahi video, dhaptar lagu, saluran, subtitle, lan liya-liyane saka macem-macem situs. 

Proses ngundhuh lan ngowahi iku gampang, cepet, lan gampang. Sampeyan bisa malah nyimpen video ing kualitas asli sawise konversi. 

Fitur Key: 

  • Tampilan slide show - Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ndownload lan nyunting video, uga nggawe slideshow.
  • Ekstraksi audio - Sampeyan bisa extract audio kualitas dhuwur saka video karo app iki.
  • Kompatibilitas multi-platform - Sampeyan bisa ndownload video saka situs web populer, kalebu YouTube, Soundcloud, Bilibili, Vimeo, Instagram, Facebook, Flickr, Dailymotion, Twitch, lan Tumblr.
  • Mode cerdas - Ngaktifake fitur mode pinter mbantu download lan konversi offline luwih cepet. 
4k konverter youtube menyang mp3 gratis

Pros:

  • Sampeyan bisa ndownload video kanthi batch
  • Ana akeh tutorial rinci sing kasedhiya, sing bisa digunakake yen sampeyan pamula
  • Aplikasi iki ngidini sampeyan nyimpen kabeh dhaptar lagu lan saluran saka YouTube
  • Sampeyan bisa ndownload video kanthi resolusi dhuwur - 1080p, 720p, ,4K, lan 8K
  • Ngidini sampeyan ngekstrak subtitle YouTube lan nyimpen ing format SRT ing luwih saka 50 basa
  • Sampeyan bisa ngundhuh video virtual reality
  • Fitur proxy ing-app ngidini sampeyan ngimbangi watesan geografis
  • Aplikasi kasebut kompatibel karo Windows, macOS, Linux, lan Android
  • Sampeyan bisa milih format file wiwit saka MP3, MP4, MKV, 3GP, M4A, lan liya-liyane
  • Aplikasi kasebut duwe garansi dhuwit bali 14 dina kanggo tuku lisensi produk

cons:

  • Rencana gratis duwe undhuhan winates. Unduh tanpa wates mung kasedhiya ing rencana rega Pribadi lan Pro

Reregan 

Download 4K duwe telung rencana rega sing kasedhiya. 

  • Rencana wiwitan yaiku 100% gratis, ora ana kertu kredit sing dibutuhake, lan ora ana wektu nyoba. 
  • Rencana pribadi yaiku $ 15 lan menehi akses menyang fitur utama kanggo panggunaan pribadi. 
  • Rencana Pro yaiku $45 lan mbukak kunci kabeh fitur app. Iku bisnis-loropaken. 

4K Download YouTube kanggo alat MP3 rangking luwih dhuwur tinimbang aplikasi online web gratis liyane. Kanggo prices cukup iki, sampeyan bisa njaluk audio kualitas dhuwur saka video. 

2. MP3 Studio (Runner up paling apik YT kanggo MP3 converter alat)

studio mp3

MP3 Studio minangka pilihan gratis sing apik yen sampeyan pengin ndownload video YouTube menyang piranti utawa ngowahi dadi musik sing bisa dirungokake ing ngendi wae. 

Antarmuka sing ramah pangguna nggawe proses download gampang banget kanthi metode link salinan-tempel.

fitur tombol:

  • Suntingan tag ID3- Ngidini sampeyan nggolongake musik sing diundhuh lan simpen kanthi cara sing teratur.
  • Sistem keamanan- Aplikasi kasebut nduweni sistem keamanan sing ketat lan bebas saka virus lan ancaman liyane.
  • Pratinjau audio- Pamuter musik sing dibangun ngidini sampeyan pratinjau lagu sadurunge ndownload. 
mp3 studio konverter youtube

Pros:

  • Sampeyan bisa ngowahi nganti 99 video sekaligus.
  • Aplikasi kasebut menehi akses menyang video lan audio kualitas 1080p.
  • Konversi tanpa wates ngidini sampeyan ndownload lan ngowahi video sing dikarepake 
  • Live stream lan subtitles didhukung 
  • Dawane video ora diwatesi
  • Aplikasi kasebut kompatibel karo Windows, macOS, lan Android
  • Sampeyan bisa ngowahi video ing format ing ngisor iki: 3GP, MP3, MP4, WEBM, lan liya-liyane

cons:

  • Sampeyan mung bisa ndownload audio saka video YouTube
  • Mung kualitas 1080p kasedhiya

Reregan

MP3 Studio duwe rong rencana rega.

  • Rencana gratis 
  • A rencana mbayar miwiti saka $4.99

MP3 Studio becik kanggo ndownload lan ngowahi video YouTube kanthi kecepatan tanpa wates lan kualitas dhuwur nganti 8K.

3. YTD Video Downloader (Paling gampang nggunakake piranti lunak konverter YouTube menyang MP3)

download video ytd

Downloader Video YTD minangka salah sawijining alat paling dhasar sing digunakake dening mayuta-yuta wong ing saindenging jagad. Dianyari kanthi rutin kanggo menehi sampeyan teknologi paling anyar. 

Aplikasi kasebut nduweni antarmuka sing resik sing cepet, gampang, lan gampang digunakake. 

fitur tombol:

  • Kompatibilitas multi-format- Sampeyan bisa ndownload lan ngowahi video menyang macem-macem format, kalebu MP3, MP4, WMV, FLV, MOV, 3GP, AVI, lan liya-liyane.
  • Fitur canggih - Fitur iki ngidini sampeyan ngawasi aktivitas sampeyan lan ngowahi lan ndownload video ing batch bebarengan.
  • Video definisi dhuwur- Sampeyan entuk akses menyang video kualitas HD saka situs streaming populer kaya YouTube, Dailymotion, lsp. 
konverter ytd

Pros:

  • Aplikasi kasebut duwe pamuter YouTube lan konverter
  • Sampeyan bisa ngaso lan nerusake download 
  • Sampeyan bisa ndownload video saka luwih saka 50 situs, kalebu Vimeo, Dailymotion, YouTube, Facebook, etc.
  • Ora ana iklan kanggo download lan kacepetan konversi Ultra-cepet
  • Dhukungan email gratis diwenehake.
  • Sampeyan bisa ngundhuh batch karo rencana mbayar.
  • Aplikasi kasebut kompatibel karo Windows, macOS, Android, lan iOS

cons:

  • Rencana gratis mung ngidini sampeyan ndownload siji video sekaligus
  • Ngundhuh batch ora kasedhiya karo rencana gratis

Rincian:

YTD Video Downloader duwe rencana gratis lan telung rencana mbayar. 

  • Rencana sewulan PRO yaiku $9.99
  • Rencana setaun PRO yaiku $3.99 saben wulan, dibayar saben taun
  • Rencana rong taun PRO yaiku $ 1.99 saben wulan, dibayar saben taun 

YTD punika rate video cepet sing ndhukung Welasan platform beda kalebu YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Metacafe lan liyane.

4. SnapDownloader

snapdownloader

SnapDownloader iku salah siji saka YouTube paling populer kanggo ngowahi MP3 ndhukung atusan situs web. Iku ngirim audio kualitas dhuwur lan cocok kanggo kabeh kabutuhan downloading. 

fitur tombol:

  • Ngonversi video menyang audio kanthi otomatis – sampeyan ora perlu kanggo mbukak liwat proses iki. Kabeh wis rampung ing siji langkah kanggo sampeyan. Nalika sampeyan ndownload video, kanthi otomatis ndownload audio kanggo sampeyan.
  • Kompatibel karo luwih saka 900 situs web- Aplikasi kasebut minangka konverter YouTube menyang MP3 sing luwih maju.
  • Panelusuran YouTube sing dibangun- Aplikasi kasebut ngidini sampeyan nggoleki video YouTube, lan kanthi siji klik, sampeyan bisa miwiti download. 
konverter snap downloader

Pros:

  • Sampeyan bisa ndownload video lan audio saka 720p nganti 8K. 
  • Antarmuka pangguna sing gampang digunakake dibandhingake karo konverter YouTube menyang MP3 gratis liyane sing kasedhiya. 
  • Bisa ngowahi dadi 7 macem-macem format file- MP3, MP4, AVI, AAC, M4A, WAV, lan AIFF.
  • Aplikasi kasebut nyedhiyakake dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah apa wae sing sampeyan alami.
  • Ngirit wektu amarga sampeyan bisa ndownload nganti 15 video bebarengan. 

cons:

  • Mung kejatuhan nyata yaiku app iki ora gratis. 

Rincian:

SnapDownloader nawakake papat rencana rega sing beda. 

  • Rencana Family Edition menehi lisensi seumur hidup kanggo telung komputer kanthi rega $54.99.
  • Rencana Edisi Pribadi menehi lisensi seumur hidup kanggo komputer siji kanthi rega $29.99.
  • Rencana langganan taunan menehi lisensi siji kanggo siji komputer kanthi rega $19.99 saben taun.
  • Rencana langganan saben wulan menehi lisensi siji kanggo siji komputer kanthi rega $3.99 saben wulan. 

Rencana seumur hidup Family Edition pancen nyata. 

SnapDownloader duwe garansi dhuwit bali 30 dina. Yen sampeyan ora seneng karo produk, sampeyan bisa kanthi gampang hubungi tim dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbalekaken. 

5. WinX Video Converter

konverter video winx

WinX Video Converter iku populer YouTube kanggo MP3 converter app sing ngijini sampeyan kanggo ndownload video saka situs utama. 

Aplikasi kasebut nduweni antarmuka sing prasaja lan lancar, saengga gampang digunakake kanggo sapa wae. 

fitur tombol:

  • Kompatibel karo luwih saka 300 situs web, kalebu YouTube, Vimeo, lan Dailymotion, lan liya-liyane.
  • Adaptable- sampeyan bisa milih resolusi lan ngganti menyang piranti beda.
  • Fungsi pratinjau- Sampeyan bisa pratinjau video sadurunge ndownload lan malah njupuk gambar. 
konversi mp3 youtube

Pros:

  • App gratis. 
  • Aplikasi kasebut kompatibel karo Windows lan macOS.
  • Sampeyan bisa ndownload video kanthi batch.
  • Iki ngidini sampeyan ndownload kualitas video maksimal 4K. 
  • Konsumsi sumber daya sing sithik.
  • Iku banget pangguna-loropaken.
  • Sampeyan bisa ndownload video HD ing file cilik.
  • Sampeyan bisa nyetel resolusi lan format.
  • Aplikasi kasebut resik lan bebas saka virus, spyware, malware, lan adware.
  • Nganyari reguler mbantu nambah kinerja app.
  • Sampeyan bisa ndownload video ing format ing ngisor iki- MP4, FLV, lan WebM. 

cons:

  • App ora bisa extract audio ing format MP3. 

Rincian:

Konverter Video WinX HD nawakake nyoba gratis, lan rencana premium diwiwiti ing $29.95. 

6. Downloader iTubeGo YouTube

ikubego

iTubeGo YouTube Downloader ngidini sampeyan ndownload video kanthi kualitas dhuwur saka luwih saka 10 000 situs web kanthi kacepetan ultra-dhuwur. 

App bisa extract audio saka video lan nyimpen ing kualitas dhuwur saka format MP320 3kps.

fitur tombol:

  • Mode cepet turbo - Fitur iki nyedhiyakake kacepetan download sing luwih cepet. Sampeyan bisa ndownload video rong jam mung sawetara menit. 
  • teknologi multithread - Aplikasi ngidini sampeyan nggunakake bandwidth lan CPU kanthi lengkap kanggo nambah efisiensi download tanpa ngganggu kinerja komputer. 
  • Browser internal - Iki nggawe luwih gampang kanggo nggoleki situs video lan musik. Sampeyan bisa ndownload video langsung saka ing app. 
  • YouTube Cutter - Sampeyan bisa motong video YouTube kanggo aplikasi Whatsapp, Instagram lan Facebook. 
aplikasi konverter itubego

Pros:

  • Sampeyan bisa ndownload video 10X luwih cepet.
  • Ndhukung musik MP3 saka umume situs musik.
  • Iki nyedhiyakake macem-macem pilihan kualitas video HD lan UHD, kalebu 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K, 8K, lan liya-liyane. 
  • Kompatibel karo luwih saka 10 000 situs web, kalebu YouTube, Dailymotion, Facebook, Instagram, Vimeo, TikTok, Pornhub, Xvideos, SpankBang, xHamster, lan situs streaming populer liyane. 
  • Aplikasi kasebut kompatibel karo Windows, macOS, lan Android.
  • Sampeyan bisa ndownload pirang-pirang video kanthi akeh sekaligus. 
  • Ora ana watesan download. 
  • Download subtitle saka YouTube minangka SRT ing luwih saka 50 basa. 
  • Mode video pribadi nglindhungi download video lan audio ing file sing dilindhungi sandi. 
  • Download dhaptar lagu lengkap.

cons:

  • Rencana gratis winates banget. 

Rincian: 

iTubeGo YouTube Downloader duwe rencana gratis lan papat rencana mbayar. Rega beda-beda gumantung apa iku kanggo Android, Windows, utawa Mac. 

Windows

  • Rencana Lifetime kanggo siji PC lan regane $29.95.
  • Rencana setaun kanggo siji PC lan regane $24.95.
  • Rencana sewulan kanggo siji PC lan regane $9.95.
  • Rencana Keluarga kalebu 2 nganti 5 PC lan biaya $39.95.

Mac

  • Rencana Lifetime kanggo siji Mac regane $34.95.
  • Rencana setaun kanggo siji Mac regane $24.95.
  • Rencana sewulan kanggo siji Mac regane $12.95.
  • Rencana Keluarga kalebu 2 nganti 5 Mac lan biaya $44.95.

iTubeGo YouTube Downloader wis njamin dhuwit-bali 30 dina, supaya sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ilang. Dheweke uga nawakake nganyari gratis seumur hidup sawise sampeyan tuku. 

YouTube Music Premium minangka pilihan sing paling apik (lan paling aman) yen sampeyan pengin ndownload album, lagu, lan video musik menyang sampeyan iPhone utawa Android smartphone kanggo ngrungokake offline

7. YouTube Music Premium 

youtube music premium

YouTube Music Premium ngidini sampeyan seneng ngrungokake trek favorit offline utawa layar mati. 

Sampeyan bisa kanthi gampang ngakses album resmi, dhaptar lagu, singel, lan liya-liyane. 

fitur tombol:

  • Panemon gampang– Sampeyan bisa nemokake saran musik anyar adhedhasar rasa lan apa sing dadi tren ing komunitas sampeyan. 
  • Temokake musik sing dikepengini- Aplikasi kasebut nyedhiyakake perpustakaan musik resmi lan ora resmi sing ora bisa ditemokake ing endi wae.
  • Mode audio-mung- Fitur iki ngidini sampeyan mateni layar, supaya sampeyan ora duwe video sing ngganggu sampeyan. 

Pros:

  • sampeyan bisa download video YouTube lan musik lan ngrungokake offline.
  • Ana pilihan video expansive.
  • Ora ana iklan.
  • Tarif siswa kasedhiya. 
  • Sampeyan bisa langganan artis liwat app, rampung kapisah saka langganan akun YouTube. 
  • Antarmuka seluler lan desktop meh padha.
  • Sampeyan bisa nggawe dhaptar lagu dhewe. 
  • App kompatibel karo iOS lan Android.

cons:  

  • Dhukungan file lokal diwatesi.
  • Kualitas audio ora paling apik.
  • Antarmuka clunky.
  • Layanan sing beda-beda bisa dadi bingung kanggo mangerteni. 

Rincian:

YouTube Music Premium nawakake sawetara rencana rega sing beda. 

  • Uji coba gratis sewulan. 
  • Rencana saben wulan $ 9.99 saben wulan.
  • Rencana siswa mung kanggo siswa sing layak yaiku $ 4.99 saben wulan. Verifikasi taunan dibutuhake. 
  • Rencana kulawarga ngidini sampeyan nambah nganti 5 anggota kulawarga saka kluwarga kanthi mung $6.99 saben wulan.

Nalika teknologi maju, akeh alat liyane sing kasedhiya sing ngidini kita ndownload video kanthi gampang, nanging apa sah kanggo nindakake iki? Kanthi platform video sing beda-beda, aturan kasebut bisa diganti. Platform khusus kaya MixKit lan Vidzeey ngidini pangguna ndownload video.

Nanging, jinis platform iki biasane mung duwe video saham. Ing wektu sing padha, platform kaya Vimeo bisa uga ora ngidini sampeyan ndownload video tartamtu.  

Nanging, iku dicokot luwih rumit kanggo ndownload video saka YouTube. miturut Ketentuan Layanan YouTube, sampeyan ora diijini nindakake ing ngisor iki: "akses, reproduksi, download, nyebarake, ngirim, siaran, nampilake, ngedol, lisensi, ngowahi, ngowahi…".

Nanging, YouTube nyatakake yen tumindak kasebut sah kanthi ijin ditulis saka YouTube dhewe lan pemilik konten kasebut; iki biasane amarga tujuan copywriting. Iki tegese aku diijini ndownload video saka YouTube anggere aku duwe ijin sing dibutuhake.

YouTube duwe implikasi hukum sing beda kanggo pangguna sing ndownload video ing platform kasebut tanpa ijin hak cipta sing tepat. Iki kalebu saka dilarang saka platform nganti dituntut, nanging arang banget nuntut pangguna sing ndownload video kasebut kudu digatekake. 

YouTube bisa uga ora seneng pangguna sing ndownload video saka platform, lan ora sah kanggo ndownload video saka platform lan meh tansah nglanggar syarat layanan.

Sah kanggo nggunakake pihak katelu video downloader kanggo ngundhuh YouTube video kanthi syarat hak cipta sing ngidini sampeyan ngasilake video kasebut. Video kasebut biasane kalebu hak cipta kreatif, copyleft, lan domain umum.

Pitakonan Paling Sering

Apa YouTube kanggo MP3 Converter paling apik?

Kanggo pangguna desktop lan laptop, cara paling apik kanggo ngowahi YouTube menyang MP3 ing PC lan Mac yaiku liwat 4K Download YouTube menyang MP3. Kanggo pangguna seluler, cara paling apik kanggo ngowahi YouTube menyang MP3 ing iPhone lan Android yaiku liwat YouTube Music Premium.

Apa YouTube kanggo iTunes Converter paling apik?

Download 4K menehi cara paling gampang kanggo ngowahi YouTube kanggo iTunes, loro free lan cepet. Gunakake alat kasebut kanggo ndownload video YouTube menyang iTunes lan langsung dikirim menyang piranti iPhone utawa iPad.

Apa Legal Ngundhuh lan Ngonversi YouTube menyang MP3?

Jawaban singkat yaiku, Ora. Ngundhuh video saka YouTube nglanggar Katentuan Layanan YouTube. Ngundhuh video sing duwe hak cipta tanpa idin tinulis sejatine a tumindak pidana. Nanging, YouTube ora nate ngubungi sapa wae kanggo nggunakake downloader video kanggo ndownload materi sing duwe hak cipta.

Apa YouTube kanggo MP3 Converter?

Konverter YouTube kanggo MP3 minangka alat sing bisa Ngonversi video YouTube menyang format MP3 karo app, piranti lunak, utawa mung browser web sampeyan. Sampeyan mung nggunakake alat kasebut, lebokake URL YouTube, lan download file MP3 (utawa MP4).

Ringkesan - Konverter YouTube menyang MP3 Online

Ana akeh liyane YouTube kanggo ngowahi MP3 kasedhiya - loro gratis lan mbayar. 

Fitur sing paling penting sing kudu diwaspadai yaiku kualitas audio, kacepetan, download batch, subtitle, kompatibilitas macem-macem file, lan editor sing dibangun. 

Fitur lan kualitas bakal beda-beda ing antarane saben app. Priksa manawa sampeyan mriksa kabeh ngundhuh YouTube lan nyoba wektu metu lan golek siji sing paling cocog karo sampeyan.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.